#bodyshowergel

Instagram photos and videos

#bodyshowergel#hfhs#bodymist#teamaafa#murah#original#authentic#bodylotion#brunei#bruneidarussalam#victoriasecrets#jualperawatanbadan#produkkecantikan#produkkekinian#jualperawatanwajah#harum#jualpeelinggel#dijaminmurah#bodyspashowergel#jualmaskernaturgo#showergelwithscrub#olshoptangerangmurah#onlineshopterpercaya

Hashtags #bodyshowergel for Instagram

SHAMPOO HABBATUSSAUDA:
🚿kelebihan shampoo Nurraysa Habbatussauda' treatment🚿
👉🏻2in1
👉🏻shampoo plus conditioner
👉🏻sgt elok utk yg sakit kepala...best guna
👉🏻ada campuran mint (rasa segar/berangin)
👉🏻untuk merawat rambut
👉🏻bebas paraben
👉🏻bebas sles
👉🏻organik
👉🏻300ml
👉🏻satu family blh guna...sesuai utk usia 7tahun ke atas

Kandungan shampoo
✅ betaine
✅ methyl ester sulfonate
✅ methylisothiazolinone/phenoxyethanol
✅ Peg-7bglyceryl cocoate
✅ menthol crystals
✅ salicylic acid
✅ water
✅ nigella sativa seed oil

#nurraysa #nurraysabeauty #shampoohabbatussauda #bodyshowergel #miracleslimming #segar #bazaronlinemalaysia #shoppe


0

Bukan bau vanilla yg strong❌
Bukan bau vanilla yg terlalu manis❌
Bukan bau vanilla yg musky❌
.
.
But the Vanilla is so fresh dan buat korg rasa refreshing je! Esok last day sale BND 20 😨

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Pure Seduction top selling ni masih in stock for promo price. Jom selit order, link in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

IDR 40,000

Exp 02-112020
Nett: 250ml
Made in France

Cottage shower gel 250ml sabun cair lembut, mengandung ekstrak susu dengan wangi buah ataupun bunga, tersedia varian: - ananas & creme de coco (nanas & kelapa) - cerise & pistache (buah ceri & kacang pistachio) - la figue fig (buah tin) - la peche blanche (buah peach/white peach) - la the vert (teh hijau/green tea)
Semua produk original prancis, sudah ada bpom. Tulis di keterangan utk barang yg mau diorder.
Distributor: Artdeco Indonesia

#cottage #shower #gel #showergel #soap #bodysoap #bodyshower #bodyshowergel #fruit #fresh #fruitscent #sabun #sabunmandi #sabuncair


0

AUTHENTIC PERFUME 💯 BATCH 2

Alhamdulillah thank you so much for you support 🤲🏻❤️ .
-
Next Batch 3 > OPEN NOW UNTIL 31/8/18 .
-
FYI 💁🏻‍♀️👨🏻‍💻every week kite accept order okays .
-
❗️No worries barang pasti sampai yee , we re trusted online sellers since 2015❗️
-
#Xperfume #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


2

AUTHENTIC PERFUME 💯 BATCH 2

Alhamdulillah thank you so much for you support 🤲🏻❤️ .
-
Next Batch 3 > OPEN NOW UNTIL 31/8/18 .
-
FYI 💁🏻‍♀️👨🏻‍💻every week kite accept order okays .
-
❗️No worries barang pasti sampai yee , we re trusted online sellers since 2015❗️
-
#Xperfume #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

AUTHENTIC PERFUME 💯 BATCH 2

Alhamdulillah thank you so much for you support 🤲🏻❤️ .
-
Next Batch 3 > OPEN NOW UNTIL 31/8/18 .
-
FYI 💁🏻‍♀️👨🏻‍💻every week kite accept order okays .
-
❗️No worries barang pasti sampai yee , we re trusted online sellers since 2015❗️
-
#Xperfume #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

❌2 hari lagi. New Arrival Heavenly tp terus dpt harga promo 😍
.
.
Heavenly - untuk yang sukakan bau yg sgt soft. So org sekeliling anda pun tak sedar anda pakai perfume tp anda tetap berbau wangi dengan bau yg tidak menonjol tu 😅👍 #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

IDR 100,000
Exp 01102019
Netto: 250ml
Made in Korea
Holika holika aloe shower gel 99% 250ml

Aloe soothing gel mengandung 99% Aloe vera(lidah buaya) dari pulau Jeju yang dijus bukan di ekstrak dari hasil fermentasi. Shower Gel ini sangat yang segar. Berfungsi untuk menenangkan kulit iritasi dan memberikan efek segar. Dapat digunakan pada bagian kemerahan atau sensitif pada badan

#holikaholika #holikaholikaaloe #holikaholikaaloevera #holikaholikaaloeverashowergel #showergel #shower #gel #aloevera #aloe #aloeverashowergel #soap #bodysoap #bodyshower #bodyshowergel #bodytreatment


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
#bodyspashowergel #showergelwithscrub #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #naturgo #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #bodyspa #bodyspahanasui #bodyspamurah


0

❌2 hari lagi. Set VS Heavenly 😍
.
.
Heavenly - fresh & white floral
Love is Heavenly - light sweet floral
.
.
Heavenly utk weekend & Love is Heavenly utk weekdays 💃 Jom selit order

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


2

❌2 hari lagi. Lotion yang Top utk Pure Seduction collection ialah Pure Seduction Lace. Mmg wangi! Siapa pernah pakai/try? Ce cite

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
#bodyspashowergel #showergelwithscrub #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #naturgo #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #bodyspa #bodyspahanasui #bodyspamurah


0

❌2 hari lagi. Set VS Bombshell yg letups! 💃 Bau ni confirm tinggal belakang sebab pakai sekali dengan eau de perfume. Jom join next postage tekan whatsapp link di bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

❌2 hari lagi. Bau yang fresh dan light light je sweet dia. Special edition taw, tengok botol je dah tau bukan beshe beshe. Nak order tekan whatsapp link di bio ☺️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


1

Shimmer Pure Seduction ni bukan je shimmering tu elok cans ter letak melekat kat kulit. Pastuh tahan lama bau! Eii best la collection yg ni 🌸🌌
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 20
1 BOTOL - BND 20
.
Jom selit order 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

As usual, sist Top 3 fav. Tease! Promo 3 days left
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 25
1 BOTOL - BND 25
.
To order click whatsapp link in bio 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Crush body lotion it’s new arrival but it’s top selling for last week. Bau light sweet 🍒
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 25
1 BOTOL - BND 25
.
To order click whatsapp link in bio. Jom selit order 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

[MUST HAVE]
.
.
What’s your fav? Now on promo jimat BND29.90 . To order link in bio. 3 days left for sale 🤤

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Set laku keras, Body Mist dan Lotion dari Pure Seduction ni utk yg suka bau sweet dan seductive 😍🔥
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 20
1 BOTOL - BND 20
.
To order click whatsapp link in bio. Jom selit order 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
#bodyspashowergel #showergelwithscrub #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #naturgo #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #bodyspa #bodyspahanasui #bodyspamurah


0

Tease yang berbau vanilla dan floral ni tetap masih di ranking Top 3 fav sist 🎢
.
.
Promo tamat dalam masa 3 hari. Get yours now!
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 25
1 BOTOL - BND 25
.
To order click whatsapp link in bio. Jom selit order 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Set Wicked kini anda boleh dapati dengan Fragrance Mist dan Eau de perfume. Antara top selling perfume HQ🤗 Dengan penjimatan sebanyak BND 10, berbaki 4 hari lagi. To order click link in bio 🤳🏻 #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


1

❌4 days left. Love Spell lotion untuk digabung kan pakai dengan body mist yang berbau fruity 🍇 Jom join postage esok

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Yes promotion is here now!! While stock last yee💁🏻‍♀👯‍♀ ❌NP BND 35❌
✅Now BND25 ONLY .
.
🛍️OPEN PRE-ORDER NOW OK💗😌insyallah esuk me proceed all of your orders .
.

Pink Crush Worthy HQ dah senaraikan dalam promo item. U go get it girl! 3 in 1 gitu. Sporty, face and setting spray mist 😍 Jom order yours now!! #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Bau maneh eskrem vanilla dan musky so akan lebih tahan lama la 🤤 BND 20 berbaki 4 hari lagiii je. To order link in bio 🤳

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

🍇Love Spell Collection🍒
.
Normal - Bau berries yang fresh
Lace - Bau berries yang powdery, sweet dan sexay
Night - Bau berries yang bold dan tahan lebih lama
Unwrapped - Bau zesty berries!
.
.
To order link in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

🛀🛁 Mandian Aqua Kiss yg berbau fresh buat hari anda bertenaga dan yakin sepanjang hari To order link in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


1

VS AUTHENTIC 💯 BATCH 3

Alhamdulillah thank you so much for you support 🤲🏻❤️ .
-
Next Batch 4 > OPEN NOW UNTIL 16/8/18 .
-
FYI 💁🏻‍♀️👨🏻‍💻every week kite accept order okays .
-
❗️No worries barang pasti sampai yee , we re trusted online sellers since 2015❗️
-
#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

VS BAG & AUTHENTIC GUESS 💯 21st BATCH

Alhamdulillah thank you so much for you support 🤲🏻❤️ .
-
Next 22nd Batch > OPEN NOW UNTIL 30/8/18 .
-
FYI 💁🏻‍♀️👨🏻‍💻every week kite accept order okays .
-
❗️No worries barang pasti sampai yee , we re trusted online sellers since 2015❗️
-
#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

VS AUTHENTIC 💯 BATCH 3

Alhamdulillah thank you so much for you support 🤲🏻❤️ .
-
Next Batch 4 > OPEN NOW UNTIL 16/8/18 .
-
FYI 💁🏻‍♀️👨🏻‍💻every week kite accept order okays .
-
❗️No worries barang pasti sampai yee , we re trusted online sellers since 2015❗️
-
#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

❤️ COCO WHITENING SHOWER GEL ❤️
Em sữa tắm trắng này kết hợp vs body #soherbs là khỏi bàn luôn khách ơi👌

1 Chai to đùng sd tận 3 tháng luôn nhé 😘 👉🏻Da khoẻ mạnh đến bất ngờ chỉ sau 1 lần sử dụng
👉🏻👉🏻Dưỡng trắng từ sâu bên trong
👉🏻👉🏻Dưỡng ẩm,chống khô da.
👉🏻👉🏻Loại bỏ tế bào chết.

Vì sao phải lựa chọn những loại sữa tắm công nghiệp khi đã có sữa tắm trắng soHERBs rồi 😘 ✅Chỉ với 285.000đ bạn đã sở hữu cho mình công thức làm đẹp mà bao người mơ ước. Hãy đến với Soherbs sản phẩm sẽ làm bạn hài lòng👍 #suatam #suatamtrang #showergel #suatamtrangda #bodyshowergel #skincare #skincarevietnam #myphamthiennhien


0

Ramai customer HQ yang suka bau fresh suka gila Bombshell Paris ni. Tapi, mmg betul klu uol suka bau yg fresh you go for this. Jom selit order 💋

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Yayy roller ball pun masuk on promo HQ kalini. Bukan beshe2 tau EDP ni 😂 Jom selit order, nak tahu list link whatsapp in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Yang sukakan bau sweet fruity dan creamy! Pilihlah Lush Palm sementara ada promosi BND20. To order link in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
#bodyspashowergel #showergelwithscrub #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #naturgo #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #bodyspa #bodyspahanasui #bodyspamurah


0

【Chok Chok樱花沐浴乳 250g 】
最近Ins风爆红的body shower樱花沐浴乳!! 颜值爆表,少女心爆表,连洗澡都要那么梦幻仙气吗?!! 重点是:
1) 内含小分子的胶原蛋白:可以深层滋养皮肤,帮你身上的每一寸肌肤保湿再保湿!!又有光泽!!
2)有樱花萃取物 :可以温和的去角质,让你皮肤细腻顺滑~~
3) 蜂蜜萃取物:养颜美容
4) 玻尿酸:根本就是滋润皮肤的!

重点是,里面有花瓣!!花瓣会融化的!!带点樱花香!
快来找我了解下单Wechat: Carolin40
#chokchok #bodyshowergel #樱花沐浴乳


0

Set bau tahan lama body wash dan body mist yang mempunyai bau creamy dan sweet. Jimat banyak dpt botol size besar. To order link in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Set bau tahan lama iaitu ada body lotion dan body mist. Jimat banyak dpt botol size besar. Love spell lace mempunyai bau fresh powdery dan light sweet. To order link in bio

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Lotion Pure Seduction top selling is back! Ada less than 10 bottle yg tinggal. On promo BND20, link in bio ☝️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

One of my personal favorite body mist from VS collection 👍🌸long lasting dear all

Dah la jimat , dapat size besar yang 250ml. Pastu tahan 12 bulan. Memang ngam kann. Kalau Angel Gold ni untuk yang suka bau tinggal belakang. Classy and Elegant scents.✨ Yang ni antara Top 10 Best Selling sist bulan lepas. To order link whatsapp in bio 🤳🏽 #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

1 set dia grab lotion dan mist. Nak tahu yang available for sets? You can mix and match between
.
Mist and lotion
Mist, wash and lotion
Mist, wash, lotion and perfume
.
Here our top selling sets for last week
.
1️⃣Pure Seduction Mist & Pure Seduction Lotion
2️⃣Wicked Mist & Wicked Eau de perfume
3️⃣Tease Mist & Tease Lotion
4️⃣Vanilla Lace Mist & Vanilla Lace Lotion
.
Click link in bio to order

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

No wonder lah dari new arrival tp tinggal 35 botol 🤷‍♀ Night Lotion dari Victoria Secret ni dikatakan sesuai digunakan dengan Body Mist anda yang berbau seksi mcm Bombshell // Wicked dan manis mcm Pure Seduction tahan lebih lama lebih dari masa. 🖤

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

✨Top 1 pick - GLAM ANGEL
✨Top 2 pick - SEXY ANGEL ( SOLD OUT🙀 )
✨Top 3 pick - GOLD ANGEL
✨Top 4 pick - NIGHT ANGEL
.
Which type are you? Scroll down for explanation bebeh. Hurry! Sale only 6 days left🔥⁉️ #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

🇧🇳🎉🎉🌸🎉🎉🇧🇳
.
.
Special Untuk Followers2 sist 😇 VICTORIA’S SECRET EDP REPACKED PROMO 💕
.
.
Sist buat promo ni khas untuk ready stock ni sahaja. Ada 300 botol je kt HQ so siapa bayar dulu dia dapat. Dah la #teamAAFA ramai yang buat
.
.
This is top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wangi2 bak hang and EDP ni mmg tahan lama. Pakai 1 set (wash, lotion, mist & EDP) confirm 2x ganda lagi lama
.
.
Direpacked ke size 30ML, handbag and travel friendly ofcos. Lepas ni selit bawak 30ML EDP Repacked je dalam handbag
.
.
‼️ VICTORIA SECRET - EDP REPACKED PROMO 30ML ‼️
1 BOTOL - BND 20
3 BOTOL - BND 15/botol .
.
Siapa bayar dulu sist akan secure stock. Lambat sorry stock sist di HQ makin lama makin licins ni
.
.
Whatsapp sist untuk full list. Or if you already have the list nak mana terus tanya sist k? Click whatsapp link in bio ☝🏼 #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


3

Jeng3.. Ini dia 🏃‍♀Pakej permulaan untuk mulakan perniagaan, dengan bantuan starter business coaching dari fifie
.
.
Modal BND 250
Jualan BND 800
Untung BND 550 .
.
📝mari sini fifie ajar u buat business yee tak ade alasan dah sist pada kau duduk2 kt rumah dok korek hidung meh sini bukak business kerja pagi petang siang mlm belum tentu kau earn BND550 sist haha except if u work as ministers💰

Siapa cepat dia dapat, semua tau kan sist offer untuk Pocket Perfume 20ml bukan selalu. Harini sahaja comeback sementara ada stock. To order link in bio ✌️

#perfumeXmurah #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
#bodyspashowergel #showergelwithscrub #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #naturgo #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #bodyspa #bodyspahanasui #bodyspamurah


1

#Repost @princes.kosmetik (@get_repost)
・・・
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
#bodyspashowergel #showergelwithscrub #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #naturgo #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #bodyspa #bodyspahanasui #bodyspamurah


0

Eau de perfume yang tgh hot ni on promo 🔥🔥 You suka bau yang elegant dan classy // sweet seductive // vanilla gourmand yang seductive tp rare?

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

BODY SHOWER GEL WITH SCRUB IDR. 35.000
Body Shower Gel with Scrub adalah salah satu Produk dari Yesnow Korea. Mengandung beberapa manfaat karena Body Shower Gel with Scrub terbuat dari Essence buah-buahan, Vitamin C & E , dan Moisturizing yang berperan penting untuk menjaga kelembapan kulit kita. Body Shower Gel ini juga menawarkan harum yang tahan lama sehabis digunakan, dan menjadikan kulit halus dan lembut yah guys...👍😉
.
.
.
Manfaat :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Mencerahkan kulit
3. Menstimulasi pertumbuhan sel kulit baru yg sehat dan tampak lebih bercahaya
4. Mencegah kulit dari penggelapan/ pigmentasi
5. Melembapkan dan membuat kulit halus lembut dan secara alami mencerahkan kulit
6. Butiran scrub yg tidak hanya punya manfaat membersihkan kulit, tp juga menutrisi kulit karena kaya akan kandungan Vitamin E dan antioksidan yg di enkapsulasi menjadi butiran scrub yg kaya manfaat dan lembut di kulit sangat lembut bahkan untk kulit sensitif
7. Mengandung double nutrition
.
.
Ayoo pesan sekarang juga! 😍
TERSEDIA 8 AROMA :
BLUEBERRY,MAWAR, LEMON ,STRAWBERRY ,ALOE VERA, VANILA, PEACH ,JASMINE.
Minat?
Bbm D69F0990
WA 08979100054

#bodyspashowergel #showergelwithscrub #jualankak #jualanku #olshoptangerangmurah #onlineshopterpercaya #onlineshopberkualitas #bodyshowergel #dijaminoriginal #dijaminmurah #dijaminpuashati #kulitbersihdansehat #hanyadielshop_10 #jualperawatanwajah #jualperawatanbadan #produkkecantikan #produkkekinian #harum #jualpeelinggel #jualeyemask #jualmaskernaturgo #amandanterpercaya #like4like #likeforfollow #likeforfun #instagram #instahappy #likephoto #likeforlike #likeformee


2

Floraly 🌸 + nutty 🥜 Haa dah cakap hrtu Velvet Petals ni top selling. Tinggal la less than 8 bottles utk rege promo so siapa cepat bayar dia lah punya, to order link in bio. It’s only BND 20 jur bebeh! Onz x onz?

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

🇧🇳[COMING INSTOCK - OPEN4BOOKING NOW]*Insyallah stock akan sampai by early of next week yee*🛍️
.
.
Top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 boleh jadi as aromatherapy jugak. Limited ready stock, promo ends when stock sold out👌🏼
.
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML & BODY LOTION
1 BOTOL - BND 20
3 BOTOL - BND 60
.
✅GLAM ANGEL ✅KISS
✅TEASE BODY LOTION .
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE EDP REPACKED PERFUME 30ML
1 BOTOL - BND 15 .
✅LOVE .
AUTHENTIC PERFUME COLLECTION .
✅CAROLINA HERRERA - BND25
✅MARC JACOBS DAISY LOVE - BND35
.
.
To order or booking details click whatsapp link in bio. Jom selit order now!! 😁

#perfumeXmurah #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

🇧🇳[COMING INSTOCK - OPEN4BOOKING NOW]*Insyallah stock akan sampai by early of next week yee*🛍️
.
.
Top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 boleh jadi as aromatherapy jugak. Limited ready stock, promo ends when stock sold out👌🏼
.
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML & BODY LOTION
1 BOTOL - BND 20
3 BOTOL - BND 60
.
✅GLAM ANGEL ✅KISS
✅TEASE BODY LOTION .
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE EDP REPACKED PERFUME 30ML
1 BOTOL - BND 15 .
✅LOVE .
.
AUTHENTIC PERFUME COLLECTION .
✅CAROLINA HERRERA - BND25
✅MARC JACOBS DAISY LOVE - BND35
.
.
To order or booking details click whatsapp link in bio. Jom selit order now!! 😁

#perfumeXmurah #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

🇧🇳[COMING INSTOCK - OPEN4BOOKING NOW]*Insyallah stock akan sampai by early of next week yee*🛍️
.
.
Top ranking brand for Sexiest Perfume scents. Bau wongi2 boleh jadi as aromatherapy jugak. Limited ready stock, promo ends when stock sold out👌🏼
.
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML & BODY LOTION
1 BOTOL - BND 20
3 BOTOL - BND 60
.
✅GLAM ANGEL ✅KISS
✅TEASE BODY LOTION .
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE EDP REPACKED PERFUME 30ML
1 BOTOL - BND 15 .
✅LOVE [LAST STOCK]
.
AUTHENTIC PERFUME COLLECTION .
✅CAROLINA HERRERA - BND25
✅MARC JACOBS DAISY LOVE - BND35
.
.
To order or booking details click whatsapp link in bio. Jom selit order now!! 😁

#perfumeXmurah #victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Ee best ke tak best ni kekakak ?! Cer comment ada yg dh pakai tak special square edition collection ni? BND59.90 jadi BND25 ?! Sementara stok ada je zis, BUY NOW DEAR 💁 so siapa cepatttt dia yang dapatttt 🏃‍♀🏃‍♀🔥
.
.
Tease - sweet, floral dan vanilla. My choice!
Eau So Sexy - fresh dan light sweet
Bombshell - sweet yg seductive
Angel Gold - citrus dan fresh. My choice!
Love is Heavenly - fresh
Fearless - musky and sweet
.
To order link in bio 🤤

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Zesssssty scents. Mempunyai ciri ciri bau yang bergas dan minty berries! Adududu dapat mood santai pulek. Sesuai ni utk pakai weekend esok 😃
.
.
Limited ready stock, promo ends when stock sold out. Get yours now!
.
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 20
1 BOTOL - BND 20
.
.
To order click whatsapp link in bio. Jom selit order 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Thereee you go Pure Seduction collection. Ramai dok tanya beza, post ni sist nak sharing tiap jenis bau 😇
Unwrapped - SOLD OUT

Normal - sweet freesia

Splash - SOLD OUT

Lace - SOLD OUT

Limited edition - bukan je botol cantek, bau sweet freesia yg sist rasa rose scents lovers shud try!

Shimmer - selain ada shimmering effect on your skin nt, ni antara Pure Seduction Collection yang tahan lama selain yang normal edition

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Mandi dengan wangian mewah dari Alyla bodycare ada tiga wangian iaitu Tuscan, Milan dan Capri RM30 FOR 3 BOTTLE 60 ML COD USJ SUBANG KJ #bellezaerabeauty #bodyshowergel #beautylover #dailyquotes #dailylovelypicture #jumaatbarokah


1

Perfume facts. Romantic adalah perfume yang sesuai untuk mood chillin dan tidak sesuai untuk yang sukakan bau heavy. Romantic is a good scents to have for a date out tanpa menonjolkan bau yang terlalu kuat. Grab now while it’s ready stock and promo price 😁

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


0

Satu satunya bau vanilla yang sangaaaaat refreshing i tell ya. Bukan vanilla musky bukan vanilla bat bat (sahaja) 😂 Wild Vanilla adalah bau Vanilla yang sangaaat refreshing. Raja segala Vanilla, even kakfa tergugat 🤭
.
.
Limited ready stock, promo ends when stock sold out. Get yours now!
.
.
VICTORIA SECRET - FRAGRANCE MIST 250 ML
1 BOTOL - BND 20
1 BOTOL - BND 20
.
.
To order click whatsapp link in bio. Jom selit order 🛍️

#victoriasecrets #bodymist #bodylotion #bodyshowergel #authentic #original #hfhs #murah #teamaafa #brunei #bruneidarussalam


1

Selamat hari senin JAFRA loverss ☺️
Tetep semangat ya🤗
Nah sebelum beraktivitas jangan lupa pake bath shower gel ini ya, agar kulitmu makin lembut dan lembab😍
Wangiinya juaraakkkk....💐
.
.kalau mau tanya atau konsultasi bisa hubungi nomor yang ada di Bio kami ya👌. .

#bodyshower #bodyshowergel #bodyshowerjafra #sabunmandi #minyakzaitun #parfumjafra #jafraskincare #jafra #jafraindonesia #jaframurah #jaframudmask #jafraid #jafraherbal #jafrakosmetik #blushonjafra #blushon #jafrakendal #jafrakaliwungu #jafrasemarang #jafrasemarang #jafraspa #mudmaskjafra #mudmask #malibumask #malibumaskjafra #jafraroyaljelly #kulitsehat #kosmetikamanibuhamil #semarang #indonesia2018 #2019gantipresiden


0