#borderlace

Instagram photos and videos

#borderlace#lace#lacemurah#bridal#dresspengantin#eyelashlace#3dlace#kainlace#bajupengantin#bajunikah#glitterlace#bajulace#kainlacemurah#dresslace#pengantin#pradalacemurah#igmallbrunei#lacecantik#brocadebyjizanlykl#igmallmalaysia#dressmuslimah#raikancinta#songketlace#raya2019#exclusivefabrics#ilovecotton

Hashtags #borderlace for Instagram

.
Nak fefeeling mcm Fazura di hari bahagia? Tak payah nak pegi Thailand ke Korea ke, operate muke
.
.
Lace glitters by @jizanlykl kan ade. Matching kn dgn lining warna nude mcam Fazura ni.
.
.
Zasss! Teros gadis-gadis dan makcik-makcik awak bercerita 7 hari, 7 malam tanpa henti, tentang keindahan busana pengantin awak
.
.
Promo taw sekarang RM 50 semeter
Lace bidang 60”
.
.

Berminat cecepat whatsapp adik manis :
.
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
.
.
Or COD : QUEENSBAY MALL
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #jizanlypenang #penangbridal #penangmua


0

Pandai Kak Suza matchkan dengan warna kain. Terima kasih Kak sebab share gambar baju yang akak letak Beleza Eyelash lace Tri-layer @belezarepublic ni
.
Swipe untuk gambar penuh
.
Uols kalau ada gambar baju yang Uols letak lace atau aksesori dari @belezarepublic, jangan lupa letak #belezarepublic tau
.
Terima kasih sgt2
.
#belezarepublicevent
#belezarepublicsales
#eyelashlace
#eyelashlaceglitter
#borderlace
#softlace
#lacelembut
#lacecantik


0

.
Sebab hari tu awak pegi jmpe bakal Mak Mertua awak, awak pakai baju kurung kain from #brocadebyjizanlykl , esok nye Bf awak teros hantar rombongan meminang
.
.
Taw taw lagi 2 bulan nak sanding dah. Tak tahu nak cari lace kat mane cantek-cantek?
.
.
#cemarabyjizanlykl kan ade. Ini lah lace yg paling cantik, yang paling sesuai untuk hari bahagia awak.
.
.
Siapa cepat, dia dapat. Nanti dah sold out, jangan nangis, mengadu baju khwin awak tak onz pulak 🤣
.
.
Berminat cecepat whatsapp :
.
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
.
.
Or COD : QUEENSBAY MALL
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #jizanlypenang #penangbridal #penangmua #bridalgownpenang


1

.
Dah bosan dengan warna-warna lembut? Ayuh beralih ke warna yg lebih berani! .
.
Dari jaoh , nampak dah baju kain #brocadebyjizanlykl ni.
.
.
Melangkah masok majlis. Zass! Teros semua mata terpana melihat keayuan Sis
.
.
Yang penting! #brocadebyjizanlykl ni
tak panas, tak payah lining. Warna meletup pulak tu. High quality.
.
.

Bukan ke jimat kat situ.
.
.
Siapa cepat, dia dapat. Nanti dah sold out, jangan nangis kat celah ketiak Hubby pulak🤣
.
.
Berminat cecepat whatsapp :
.
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
.
.
Or COD : QUEENSBAY MALL
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #jizanlypenang #penangbridal #penangmua #bridalgownpenang


0

NEW NEW NEW !
ARGHHH CONFIRM KURUS. Corak verticals memanjang, ada bunga manja-manja , brocade super soft, dijamin mmg lembut tak tebal dan flowy sikit (tapi ia nya brocade) mmg jamin terletak siap baju tu nanti, confirm macam artis. Soal kualiti 💯 hanya yg terbaik, kalau tak cantik tak best tak sedap pakai, kami x jual. WhtsPp now, LIMITED READYSTOCK AVAILABLE!
#brocadebyjizanlykl ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀


11

.
Fabric #brocadebyjizanly ni, SANGAT SANGAT SANGAT LA SELESA. Macam ade aircond dalam bju.
.
.
Warna yg exclusive dan lembut, selembut suara Sis mase first time jmpe dgn bakal suami. Yang penting! Tak payah lining!
.
.
BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL
Material brocade high quality
Bidang 50”
Readystock tapi Stock terhad,
.
.

Siapa cepat, dia dapat. Nanti dah sold out, jangan nangis kat tepi bucu katil pulak 😆
.
.
Berminat cecepat whatsapp :
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
.
.
Or COD : QUEENSBAY MALL
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #jizanlypenang #penangbridal #penangmua #bridalgownpenang


0

TIARA LACE .
BIDANG 50 .

4 COLORS READY STOCK. .
Click 👉🏻 #blgtiaralace .
.High quality, embroidery kemas sangat,net lembut.
RUGI KALAU TAK GRAB.
EXCLUSIVE DESIGN UNTUK UOLSS NAMPAK GLAM.

Untuk singaporean kami ade runner boleh buat delivery untuk u guys and kalau transfer duit boleh guna ac singapore sebab kami ade ac bank singapore.So lebih mudah kerja u guys 💕 😘
.
whatsapp⤵️⤵️⤵️ . +60183571204.
+60183571204.
+60183571204.
. -------------------------------
.
.
Lace Kami BUKAN dari Vietnam atau Indonesia.Kami amat menjaga kualiti lace yang Kami jual.kami tempah dari sebuah kilang yang Kami puas hati dengan kualiti dari kilang tersebut.Harga yang kami jual masih mampu milik.Kepuasan anda Kami utamakan.Harga Murah tapi kualiti terbaik.Sebab tu lace Kami menjadi pilihan designer2 dan bridal yang mementingkan kualiti yg bagus untuk client mereka...❤️❤️.
.
.
:
:
:
:
#ootdblg #borderlaceglam #borderlace #glitterlace #songketlace #3dlace #bajuraya2018 #sequinlace #lacemurah #lace #huntinglace #pradalace #pemboronglace #eyelashlace #sayajualace #panellace #borderglittersongket #lacekahwin #bajunikah #bridal #promotionlace #dresspengantin #bajupengantin #lacemurah #pengantin #pradalacemurah #kainlacemurah #bajulace #bridal #kainlace # dresspengantin #dresslace
🔴Lowest price & high quality guaranteed🔴


0

TIARA LACE .
BIDANG 50 .

4 COLORS READY STOCK. .
Click 👉🏻 #blgtiaralace .
.High quality, embroidery kemas sangat,net lembut.
RUGI KALAU TAK GRAB.
EXCLUSIVE DESIGN UNTUK UOLSS NAMPAK GLAM.

Untuk singaporean kami ade runner boleh buat delivery untuk u guys and kalau transfer duit boleh guna ac singapore sebab kami ade ac bank singapore.So lebih mudah kerja u guys 💕 😘
.
whatsapp⤵️⤵️⤵️ . +60183571204.
+60183571204.
+60183571204.
. -------------------------------
.
.
Lace Kami BUKAN dari Vietnam atau Indonesia.Kami amat menjaga kualiti lace yang Kami jual.kami tempah dari sebuah kilang yang Kami puas hati dengan kualiti dari kilang tersebut.Harga yang kami jual masih mampu milik.Kepuasan anda Kami utamakan.Harga Murah tapi kualiti terbaik.Sebab tu lace Kami menjadi pilihan designer2 dan bridal yang mementingkan kualiti yg bagus untuk client mereka...❤️❤️.
.
.
:
:
:
:
#ootdblg #borderlaceglam #borderlace #glitterlace #songketlace #3dlace #bajuraya2018 #sequinlace #lacemurah #lace #huntinglace #pradalace #pemboronglace #eyelashlace #sayajualace #panellace #borderglittersongket #lacekahwin #bajunikah #bridal #promotionlace #dresspengantin #bajupengantin #lacemurah #pengantin #pradalacemurah #kainlacemurah #bajulace #bridal #kainlace # dresspengantin #dresslace
🔴Lowest price & high quality guaranteed🔴


0

Thank you with a lot of love pilih lace dari @borderlaceglam
Beautiful Creation from Anasabdullah ❤️❤️❤️. :
------------------------------------------
.
.
Lace Kami BUKAN dari Vietnam atau Indonesia.Kami amat menjaga kualiti lace yang Kami jual.kami tempah dari sebuah kilang yang Kami puas hati dengan kualiti dari kilang tersebut.Harga yang kami jual masih mampu milik.Kepuasan anda Kami utamakan.Harga Murah tapi kualiti terbaik.Uols untung sgt sebab kami jual dgn harga sgt murah.Sebab tu lace Kami menjadi designer2 dan bridal yang mementingkan kualiti yg bagus untuk client mereka❤️❤️.
.
🔴Lowers price & high quality guaranteed🔴
#ootdblg #borderlaceglam #borderlace #glitterlace #songketlace #3dlace #bajuraya2018 #sequinlace #lacemurah #lace #huntinglace #pradalace #pemboronglace #eyelashlace #sayajualace #panellace #borderglittersongket #lacekahwin #bajunikah #bridal #promotionlace #dresspengantin #bajupengantin #lacemurah #pengantin #pradalacemurah #kainlacemurah #bajulace #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace


1

TIARA LACE .
BIDANG 50 .

4 COLORS READY STOCK. .
Click 👉🏻 #blgtiaralace .
.High quality, embroidery kemas sangat,net lembut.
RUGI KALAU TAK GRAB.
EXCLUSIVE DESIGN UNTUK UOLSS NAMPAK GLAM.

Untuk singaporean kami ade runner boleh buat delivery untuk u guys and kalau transfer duit boleh guna ac singapore sebab kami ade ac bank singapore.So lebih mudah kerja u guys 💕 😘
.
whatsapp⤵️⤵️⤵️ . +60183571204.
+60183571204.
+60183571204.
. -------------------------------
.
.
Lace Kami BUKAN dari Vietnam atau Indonesia.Kami amat menjaga kualiti lace yang Kami jual.kami tempah dari sebuah kilang yang Kami puas hati dengan kualiti dari kilang tersebut.Harga yang kami jual masih mampu milik.Kepuasan anda Kami utamakan.Harga Murah tapi kualiti terbaik.Sebab tu lace Kami menjadi pilihan designer2 dan bridal yang mementingkan kualiti yg bagus untuk client mereka...❤️❤️.
.
.
:
:
:
:
#ootdblg #borderlaceglam #borderlace #glitterlace #songketlace #3dlace #bajuraya2018 #sequinlace #lacemurah #lace #huntinglace #pradalace #pemboronglace #eyelashlace #sayajualace #panellace #borderglittersongket #lacekahwin #bajunikah #bridal #promotionlace #dresspengantin #bajupengantin #lacemurah #pengantin #pradalacemurah #kainlacemurah #bajulace #bridal #kainlace # dresspengantin #dresslace
🔴Lowest price & high quality guaranteed🔴


0

TIARA LACE .
BIDANG 50 .

4 COLORS READY STOCK. .
Click 👉🏻 #blgtiaralace .
.High quality, embroidery kemas sangat,net lembut.
RUGI KALAU TAK GRAB.
EXCLUSIVE DESIGN UNTUK UOLSS NAMPAK GLAM.

Untuk singaporean kami ade runner boleh buat delivery untuk u guys and kalau transfer duit boleh guna ac singapore sebab kami ade ac bank singapore.So lebih mudah kerja u guys 💕 😘
.
whatsapp⤵️⤵️⤵️ . +60183571204.
+60183571204.
+60183571204.
. -------------------------------
.
.
Lace Kami BUKAN dari Vietnam atau Indonesia.Kami amat menjaga kualiti lace yang Kami jual.kami tempah dari sebuah kilang yang Kami puas hati dengan kualiti dari kilang tersebut.Harga yang kami jual masih mampu milik.Kepuasan anda Kami utamakan.Harga Murah tapi kualiti terbaik.Sebab tu lace Kami menjadi pilihan designer2 dan bridal yang mementingkan kualiti yg bagus untuk client mereka...❤️❤️.
.
.
:
:
:
:
#ootdblg #borderlaceglam #borderlace #glitterlace #songketlace #3dlace #bajuraya2018 #sequinlace #lacemurah #lace #huntinglace #pradalace #pemboronglace #eyelashlace #sayajualace #panellace #borderglittersongket #lacekahwin #bajunikah #bridal #promotionlace #dresspengantin #bajupengantin #lacemurah #pengantin #pradalacemurah #kainlacemurah #bajulace #bridal #kainlace # dresspengantin #dresslace
🔴Lowest price & high quality guaranteed🔴


0

.
Ahh jenuh. Dah 10 years baru nak class reunion kan. Dah tak payah pening kepala dok pikir nak pakai ape.
.
.
Kan #brocadebyjizanlykl kan ade. Fabric ni SANGAT LA SELESA sis. Tak payah dok sebok pk nak beli lining ke ape. Tak payah!
.
.
#brocadebyjizanlykl ni siap ha semua. Dapat kain hari ni, hari ni jugak boleh hantar tempah. Papp! Seminggu siap!
.
.
BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL
Material brocade high quality
Bidang 50”
.
.

Readystock tapi Stock terhad,
Siapa cepat, dia dapat.
.
.
Nanti dah sold out, jangan tanye kite kenapa sold out. Stock laku keras awak.
.
.

Berminat cecepat whatsapp :
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117
📱Screenshot and whatsapp +6018 3825 117

Or boleh COD : QUEENSBAY MALL
.
.
#lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabrichunting #glitterlace #pradalacemurah #igmallbrunei #raikancinta #songketlace #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #jizanlyteam #jizanlypenang #penangbridal #penangmua #bridalgownpenang #bayanlepas


0

Readystock ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️
more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 013-533 2313 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d


0

Readystock ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️
more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 013-533 2313 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d


0

Readystock ✔️ trusted seller ✔️ readystock ✔️
more than 10,000 testimony from satisfied customer @jizanlylover ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Cara order: Screenshot dan Whatsapp ke 013-533 2313 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d


0

Double click dan komen 💕 tag rakan banyak-banyak kalau nak menang percuma, pemenang akan dipilih pada 30/1/2019 stay tuned! ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Salam, tak jawab dosa 😆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
click #brocadebyjizanlykl⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL
Material brocade high quality
Bidang 50”
Readystock tetapi Stock terhad, ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock 🤫⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Berminat cecepat whatsapp: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀


33

Preglue on net-tinggal jahit je.

Napelah uolss pandai sgt pilih color ni 😻😻😻 kami suke, suke, suke. Harga RM 11 satu, nk order yg sama boleh click ni whatsapp pada bio.

P/s: bukan ready stock, hakmilik customer kami.

#manik #manikmatte #chunkybeads #chunkybead #beads #beading #beadswork #jahitanmanik #jahitan #maniksiapgam #borderlace #lace #manikbaju #jellybeads #resinmatte #resinbeads #bead #beaded #susunanmanik #milkybeads #acrylicbeads #tempahanmanik #prettybeadsnme #sequinflower #3dflower #bunga3d #bungalabuci #pregluedpbnm


0

16 metri di tulle, #lakelli, identità grintosa per una donna fuori dalle righe, pronta a gratificare se stessa.🦄


2

Kategori wajib grab. Royalblue ##selesa ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Salam, tak jawab dosa 😆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
click #brocadebyjizanlykl⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL
Material brocade high quality
Bidang 50”
Readystock tetapi Stock terhad, ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock 🤫⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Berminat cecepat whatsapp: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀


11

Reranting Lace 💯
.
Bidang 60”
.
#jizanlyoriginal #rerantingjizanly .
HIGH QUALITY ONLY 💯
.
Pastel Lover & Lace addict, ni antara collection yang wajib ada 🛍😘.
.
TRUSTED SELLER @jizanlylabuan .
Boleh BOOK & Boleh Ansuran 😱🥰
.
DM | PM untuk details
.
📲 0109314278
.
@ klik link di Bio


1

On point sangat lace Jenna ni kalau pandai custom design kan 😍.
.
Jenna Lace
.
HIGH QUALITY #jizanlyoriginal .
Klik #jennalacejizanly | @jizanlylabuan .
READYSTOCK TAPI STOK TERHAD
.
💯 #jizanlylace
.
DM | PM UNTUK DETAILS 😘 .
SCREENSHOT & WHATSAPP
.
SCREENSHOT & WHATSAPP
.
📲 010 9314278
.
@ klik link di Bio .
#Assalammualaikum .


1

BROCADE 1.0

Cantik sangatkan!
Kain yang sangat selesa, tak panas dan yang paling penting TAK PERLU LINING.

Stok ready, bole pos setiap hari.
Berminat?
WA 60162375266
https://www.wasap.my/+60162375266
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #igmallmalaysia #igmallbrunei #bridal #kainlace #dresspengantin #dresslace #dressmuslimah #lace #bajupengantin #lacemurah #lacecantik #pengantin #borderlace #3dlace #fabricshunting #glitterlace #pradalacemurah #designermalaysia #tukangjahit #tailormalaysia #raikancinta #lacemewah #eyelashlace #bajunikah #kainlacemurah #bajulace #kainpasang #kainsatin #lace3d


1

Onz tak? Kalau onz komen 💖 banyak2 kat bawah ni ok 🥰🥰🥰🥰🥰


19

6m left last stock! LAST STOCK! Fuhh siapa cepat dia dapat. Whatsapp now... ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Salam, tak jawab dosa 😆⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
click #brocadebyjizanlykl⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
BROCADE ORIGINAL BY @JizanlyKL
Material brocade high quality
Bidang 50”
Readystock tetapi Stock terhad, ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa cepat dia dapat. Once habis no restock 🤫⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
Berminat cecepat whatsapp: ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450
📥 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450

Semua Readystock. Yeay. ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀


8