#bridetobe Instagram photos and videos

MENCARI BAJU TUNANG @ NIKAH ELEGANT & PATUH SYARIAH?
Mawaddah syarie
RM199 FREE POS .
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
.
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
.
. (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
👇👇👇 Order melalui
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#jubahmawaddah #jubahmawaddahsyarie #jubahcantik #bajutunang #bajunikah #myeday #tunanganorang #bridetobe #bakalpengantin #bajukerja #bajukenduri #bajudayang #dresscantik #dress #bajukonvo #konvoupsi #konvoupm #dressmurah #promosijubah #jubahplain #kendurikahwin #bffriendly #freekhimar #bajunikahcantik #nursingfriendly #bajutunangcantik #bajumurah #konvoutm #muslimahnursing #yunezfashionmall

Masjid As Saadiah
0

Our stylish and beautiful #mob this weekend 💕💕💕💕💕we love working with you!!! @diamondaffairs


1

"Our third anniversary was just last week on October 9th, though we still haven't figured out why it took until 2014 to find each other. We both graduated from UW in 2010. We both moved to Portland in 2011. We even lived only a few blocks apart for OVER A YEAR... Never in that time do we so much as remember passing each other on the sidewalk." - Jess & Mark 💕

Vancouver, Washington
1

Stillness


1

This little princess (@oddg00se ) gets married soon! 👰🏻✨💐I had such an amazing time celebrating both her belated birthday AND her bachelorette! Just a few #latergram shots of the fun that was had with these lovely ladies. Can't wait to celebrate this weekend 😍❤️#bachelorettebirthday #bridetobe #bridesmaid #bobbyandleahgetmarried #friendship #davenportspianobar


0

MENCARI BAJU TUNANG @ NIKAH ELEGANT & PATUH SYARIAH?
Mawaddah syarie
RM199 FREE POS .
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
.
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
.
. (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
👇👇👇 Order melalui
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#jubahmawaddah #jubahmawaddahsyarie #jubahcantik #bajutunang #bajunikah #myeday #tunanganorang #bridetobe #bakalpengantin #bajukerja #bajukenduri #bajudayang #dresscantik #dress #bajukonvo #konvoupsi #konvoupm #dressmurah #promosijubah #jubahplain #kendurikahwin #bffriendly #freekhimar #bajunikahcantik #nursingfriendly #bajutunangcantik #bajumurah #konvoutm #muslimahnursing #yunezfashionmall

PKNS
0

Gorgeous flowers from our beautiful ceremony this past weekend! #floraldesign #weddingflowers #bridalbouquet #luxuryevents #bridetobe #bride


0

Vino Fine Jewellery 提供高品質的鑽石珍珠翡翠和珠寶,專門為客戶度身訂做。歡迎來圖樣訂造傾談。所有款式都是依廠商的批發價出售,30份以上的鑽石全部都有GIA證書的,售價比傳統市面的零售價低20-40%。 我們也是鑽石批發商,歡迎查詢鑽石價錢。保證全部GIA真鑽石,絕無花假。鑽石不同大小&級別都不同價錢,請說明你想找的大小&級數。如不清楚,可說明大約預算,我們可以提供不同大小&級別的鑽石報價來配合你喔!

想看更多的款式資訊,可以Like✌😊我們的facebook專頁查看喔!😄
Pls follow us! 😉
💓Facebook: www.facebook.com/vinojewellery
💙Whatsapp: +852 96868325
❤️Wechat: vincent_wong520
💜Instagram: vino_fine_jew
💛Weibo: VinoJewellery
💚Line: vincent_wong8520
📩💗Email: vino_jewellery@hotmail.com
#jewellery #congratulations #diamond #diamonds #engagement #engaged #ring #diamondring #engagementring #wedding #happy #bride #bridetobe #ido #sparkle #sparkling #luxury #glitter #love #nails #manicure #gia #hkig #marryme #dubai #結婚 #求婚 #香港 #珠寶 #鑽石


0

MENCARI BAJU TUNANG @ NIKAH ELEGANT & PATUH SYARIAH?
Mawaddah syarie
RM199 FREE POS .
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
.
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
.
. (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
👇👇👇 Order melalui
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#jubahmawaddah #jubahmawaddahsyarie #jubahcantik #bajutunang #bajunikah #myeday #tunanganorang #bridetobe #bakalpengantin #bajukerja #bajukenduri #bajudayang #dresscantik #dress #bajukonvo #konvoupsi #konvoupm #dressmurah #promosijubah #jubahplain #kendurikahwin #bffriendly #freekhimar #bajunikahcantik #nursingfriendly #bajutunangcantik #bajumurah #konvoutm #muslimahnursing #yunezfashionmall


0

Vino Fine Jewellery 提供高品質的鑽石珍珠翡翠和珠寶,專門為客戶度身訂做。歡迎來圖樣訂造傾談。所有款式都是依廠商的批發價出售,30份以上的鑽石全部都有GIA證書的,售價比傳統市面的零售價低20-40%。 我們也是鑽石批發商,歡迎查詢鑽石價錢。保證全部GIA真鑽石,絕無花假。鑽石不同大小&級別都不同價錢,請說明你想找的大小&級數。如不清楚,可說明大約預算,我們可以提供不同大小&級別的鑽石報價來配合你喔!

想看更多的款式資訊,可以Like✌😊我們的facebook專頁查看喔!😄
Pls follow us! 😉
💓Facebook: www.facebook.com/vinojewellery
💙Whatsapp: +852 96868325
❤️Wechat: vincent_wong520
💜Instagram: vino_fine_jew
💛Weibo: VinoJewellery
💚Line: vincent_wong8520
📩💗Email: vino_jewellery@hotmail.com
#jewellery #congratulations #diamond #diamonds #engagement #engaged #ring #diamondring #engagementring #wedding #happy #bride #bridetobe #ido #sparkle #sparkling #luxury #glitter #love #nails #manicure #gia #hkig #marryme #dubai #結婚 #求婚 #香港 #珠寶 #鑽石


0

Vino Fine Jewellery 提供高品質的鑽石珍珠翡翠和珠寶,專門為客戶度身訂做。歡迎來圖樣訂造傾談。所有款式都是依廠商的批發價出售,30份以上的鑽石全部都有GIA證書的,售價比傳統市面的零售價低20-40%。 我們也是鑽石批發商,歡迎查詢鑽石價錢。保證全部GIA真鑽石,絕無花假。鑽石不同大小&級別都不同價錢,請說明你想找的大小&級數。如不清楚,可說明大約預算,我們可以提供不同大小&級別的鑽石報價來配合你喔!

想看更多的款式資訊,可以Like✌😊我們的facebook專頁查看喔!😄
Pls follow us! 😉
💓Facebook: www.facebook.com/vinojewellery
💙Whatsapp: +852 96868325
❤️Wechat: vincent_wong520
💜Instagram: vino_fine_jew
💛Weibo: VinoJewellery
💚Line: vincent_wong8520
📩💗Email: vino_jewellery@hotmail.com
#jewellery #congratulations #diamond #diamonds #engagement #engaged #ring #diamondring #engagementring #wedding #happy #bride #bridetobe #ido #sparkle #sparkling #luxury #glitter #love #nails #manicure #gia #hkig #marryme #dubai #結婚 #求婚 #香港 #珠寶 #鑽石


0

MENCARI BAJU TUNANG @ NIKAH ELEGANT & PATUH SYARIAH?
Mawaddah syarie
RM199 FREE POS .
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
.
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
.
. (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
👇👇👇 Order melalui
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#jubahmawaddah #jubahmawaddahsyarie #jubahcantik #bajutunang #bajunikah #myeday #tunanganorang #bridetobe #bakalpengantin #bajukerja #bajukenduri #bajudayang #dresscantik #dress #bajukonvo #konvoupsi #konvoupm #dressmurah #promosijubah #jubahplain #kendurikahwin #bffriendly #freekhimar #bajunikahcantik #nursingfriendly #bajutunangcantik #bajumurah #konvoutm #muslimahnursing #yunezfashionmall


0

MENCARI BAJU TUNANG @ NIKAH ELEGANT & PATUH SYARIAH?
Mawaddah syarie
RM199 FREE POS .
.
(+) DESIGN JUBAH SYARIE “2TONE + EFFECT KURUS”
.
Yess ! kali ni bynurhafizah keluar kan jubah syarie yang berbeza dari jubah syarie lainnn… yang best jubah syrie MAWADDAH ni designer rekaa khas suapaya korang tampil lebih ceria dan ada lipatan “EFFECT KURUS” bahagian depan yang mampu buat korang tampil lebih “kurus”.. baru lahh mcm PRINCESS,SOPAN DAN CANTIKK … suka kann ?sangat sesuai untuk majlis NIKAH DAN BRIDESMAIDE
.
. (+)METERIAL HIGH QUALITY CHIFFON CRYSTAL DAN FULL LINING .
material yang “BERALUN” , “MUDAH IRON”. Dan sesuai giler dgn CUACA kita. Bersepah2 testimoni customer yang berpuas hati giler dgn fabric mewah ni. Bukan chiffon jarang kee? Dun worry ! sbb jubah syrie ni kami siap jahit full lining dengan kain JERSEY gred A .
.
.
(+) 7 KOMBINASI WARNA YANG TRENDING 2018
.
Ada 7 pilihan warna yang sangat ohsem, mana tak nyer warna2 terpilih semua warna trend 2018 shj. Seriously, Nampak lebih MENARIK dengan 2 kombinasi warna di setiap baju yang buat korang rasa sangat up to date.
.
.
(+) FREE KHIMAR LABUH SWAROVSKI
YAA.. ni special offer, nak bagi tudung super labuh dan super eksklusif bernilai rm69. Yee.. PERCUMA JER.. soo. Hampaa tak payah la pening-pening nak beli tudung untuk match dengan jubah ni.. sampai terus pakai jee. Senang kann . hehe… Siap ada batu SWAROVSKI mampu beri effect “glamour dan eksklusif”. “ Wahhh…. Sis suka2! Dah lama cari suit syarie mcm ni”
.
(+) BF FRIENDLY & WUDHU FRIENDLY
Of coz MAWADDAH SYARIE ni sopan tak kira peringkat umur tau. sgt sesuai jgk utk mommy yg nak bf tp teringin sgt nak bergaya dgn MAWADDAH SYARIE . Zip tgn pon ada utk wdhu friendly. Dah cantek, nmpk solehah plak tuu .
.
👇👇👇 Order melalui
Wasap: +6014-2256823 (Yunez)

#jubahmawaddah #jubahmawaddahsyarie #jubahcantik #bajutunang #bajunikah #myeday #tunanganorang #bridetobe #bakalpengantin #bajukerja #bajukenduri #bajudayang #dresscantik #dress #bajukonvo #konvoupsi #konvoupm #dressmurah #promosijubah #jubahplain #kendurikahwin #bffriendly #freekhimar #bajunikahcantik #nursingfriendly #bajutunangcantik #bajumurah #konvoutm #muslimahnursing #yunezfashionmall

Pejabat JAIS Seksyen 9, Shah Alam
0