#busanapengantin

Instagram photos and videos

#busanapengantin#fridgemagnetmurah#majlisperkahwinan#bajupengantin#kadkahwin#weddingplanner#perkahwinanmalaysia#kadkahwinonline#kadkahwinmalaysia#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#kadkahwinsegamat#weddingcard#doorgift#doorgiftmurah#murahdancantik#kadkahwinbajet#weddingcardmalaysia#raikancinta#walimatulurus

Hashtags #busanapengantin for Instagram

MAJLIS PERTUNANGAN AINU
5 JAN 2019
.
.
Sedang mencari wedding decorator yang sesuai dengan bajet anda?๐Ÿค”๐Ÿง
.
.
Apa tunggu lagi?Wasap kami segera untuk mendapatkan harga kasih sayang๐Ÿค—๐Ÿคฉโ˜บ๏ธโค๏ธ
.
.
Wasap details kat kami ye:-
Nama:-
Tarikh majlis:-
Jenis pelamin (rumah/dewan/kanopi):-
Jenis majlis (bertunang/sanding/nikah):-
Lokasi majlis:-
.
.
Booking serendah RM300 sahaja!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
#pelaminrumah#pelamindewan#pelaminkanopi#pelamincanopy#pelaminselangor#pelaminkl#pelaminkelantan#pelaminputrajaya#pelaminmurah#pelaminbajet#pelaminbudget#pelamincantikmurah#pelaminmini#pelamintunang#pelaminsanding#pelaminnikah#pelaminmelayu#photobooth#pelaminkhemah#pelaminrawang#busanapengantin#bajupengantin#pelaminselayang#pelamindengkil#dais#wedding#malaywedding#weddingdecor#majlisperkahwinan#pelaminmewah


0

MAJLIS PERTUNANGAN AINU
5 JAN 2019
.
.
Sedang mencari wedding decorator yang sesuai dengan bajet anda?๐Ÿค”๐Ÿง
.
.
Apa tunggu lagi?Wasap kami segera untuk mendapatkan harga kasih sayang๐Ÿค—๐Ÿคฉโ˜บ๏ธโค๏ธ
.
.
Wasap details kat kami ye:-
Nama:-
Tarikh majlis:-
Jenis pelamin (rumah/dewan/kanopi):-
Jenis majlis (bertunang/sanding/nikah):-
Lokasi majlis:-
.
.
Booking serendah RM300 sahaja!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
#pelaminrumah#pelamindewan#pelaminkanopi#pelamincanopy#pelaminselangor#pelaminkl#pelaminkelantan#pelaminputrajaya#pelaminmurah#pelaminbajet#pelaminbudget#pelamincantikmurah#pelaminmini#pelamintunang#pelaminsanding#pelaminnikah#pelaminmelayu#photobooth#pelaminkhemah#pelaminrawang#busanapengantin#bajupengantin#pelaminselayang#pelamindengkil#dais#wedding#malaywedding#weddingdecor#majlisperkahwinan#pelaminmewah


1

MAJLIS PERTUNANGAN AINU
5 JAN 2019
.
.
Sedang mencari wedding decorator yang sesuai dengan bajet anda?๐Ÿค”๐Ÿง
.
.
Apa tunggu lagi?Wasap kami segera untuk mendapatkan harga kasih sayang๐Ÿค—๐Ÿคฉโ˜บ๏ธโค๏ธ
.
.
Wasap details kat kami ye:-
Nama:-
Tarikh majlis:-
Jenis pelamin (rumah/dewan/kanopi):-
Jenis majlis (bertunang/sanding/nikah):-
Lokasi majlis:-
.
.
Booking serendah RM300 sahaja!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
#pelaminrumah#pelamindewan#pelaminkanopi#pelamincanopy#pelaminselangor#pelaminkl#pelaminkelantan#pelaminputrajaya#pelaminmurah#pelaminbajet#pelaminbudget#pelamincantikmurah#pelaminmini#pelamintunang#pelaminsanding#pelaminnikah#pelaminmelayu#photobooth#pelaminkhemah#pelaminrawang#busanapengantin#bajupengantin#pelaminselayang#pelamindengkil#dais#wedding#malaywedding#weddingdecor#majlisperkahwinan#pelaminmewah


0

MAJLIS PERTUNANGAN AINU
5 JAN 2019
.
.
Sedang mencari wedding decorator yang sesuai dengan bajet anda?๐Ÿค”๐Ÿง
.
.
Apa tunggu lagi?Wasap kami segera untuk mendapatkan harga kasih sayang๐Ÿค—๐Ÿคฉโ˜บ๏ธโค๏ธ
.
.
Wasap details kat kami ye:-
Nama:-
Tarikh majlis:-
Jenis pelamin (rumah/dewan/kanopi):-
Jenis majlis (bertunang/sanding/nikah):-
Lokasi majlis:-
.
.
Booking serendah RM300 sahaja!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
#pelaminrumah#pelamindewan#pelaminkanopi#pelamincanopy#pelaminselangor#pelaminkl#pelaminkelantan#pelaminputrajaya#pelaminmurah#pelaminbajet#pelaminbudget#pelamincantikmurah#pelaminmini#pelamintunang#pelaminsanding#pelaminnikah#pelaminmelayu#photobooth#pelaminkhemah#pelaminrawang#busanapengantin#bajupengantin#pelaminselayang#pelamindengkil#dais#wedding#malaywedding#weddingdecor#majlisperkahwinan#pelaminmewah


0

MAJLIS PERTUNANGAN AINU
5 JAN 2019
.
.
Sedang mencari wedding decorator yang sesuai dengan bajet anda?๐Ÿค”๐Ÿง
.
.
Apa tunggu lagi?Wasap kami segera untuk mendapatkan harga kasih sayang๐Ÿค—๐Ÿคฉโ˜บ๏ธโค๏ธ
.
.
Wasap details kat kami ye:-
Nama:-
Tarikh majlis:-
Jenis pelamin (rumah/dewan/kanopi):-
Jenis majlis (bertunang/sanding/nikah):-
Lokasi majlis:-
.
.
Booking serendah RM300 sahaja!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
#pelaminrumah#pelamindewan#pelaminkanopi#pelamincanopy#pelaminselangor#pelaminkl#pelaminkelantan#pelaminputrajaya#pelaminmurah#pelaminbajet#pelaminbudget#pelamincantikmurah#pelaminmini#pelamintunang#pelaminsanding#pelaminnikah#pelaminmelayu#photobooth#pelaminkhemah#pelaminrawang#busanapengantin#bajupengantin#pelaminselayang#pelamindengkil#dais#wedding#malaywedding#weddingdecor#majlisperkahwinan#pelaminmewah


0

MAJLIS PERTUNANGAN AINU
5 JAN 2019
.
.
Sedang mencari wedding decorator yang sesuai dengan bajet anda?๐Ÿค”๐Ÿง
.
.
Apa tunggu lagi?Wasap kami segera untuk mendapatkan harga kasih sayang๐Ÿค—๐Ÿคฉโ˜บ๏ธโค๏ธ
.
.
Wasap details kat kami ye:-
Nama:-
Tarikh majlis:-
Jenis pelamin (rumah/dewan/kanopi):-
Jenis majlis (bertunang/sanding/nikah):-
Lokasi majlis:-
.
.
Booking serendah RM300 sahaja!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘
.
.
#pelaminrumah#pelamindewan#pelaminkanopi#pelamincanopy#pelaminselangor#pelaminkl#pelaminkelantan#pelaminputrajaya#pelaminmurah#pelaminbajet#pelaminbudget#pelamincantikmurah#pelaminmini#pelamintunang#pelaminsanding#pelaminnikah#pelaminmelayu#photobooth#pelaminkhemah#pelaminrawang#busanapengantin#bajupengantin#pelaminselayang#pelamindengkil#dais#wedding#malaywedding#weddingdecor#majlisperkahwinan#pelaminmewah


0

๐Ÿ’ž๐Ÿ’žSugarCrush๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
Brocade
bidang 60'
.
Harga rm100/m
.
boleh hubungi kakcah link dibwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562 .
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraahydrangea #arraraaglitter #arraraadedaunan #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality


0

Red pon cantik!
.
SugarCrush
.
Brocade
bidang 60'
.
Harga rm100/m
.
boleh hubungi kakcah link dibwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562 .
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraahydrangea #arraraaglitter #arraraadedaunan #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality


0

pinky black wowwwww๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
SugarCrush
.
Brocade
bidang 60'
.
Harga rm100/m
.
boleh hubungi kakcah link dibwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562 .
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraahydrangea #arraraaglitter #arraraadedaunan #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality


0

New! SugarCrush
.
Brocade
bidang 60'
.
Harga rm100/m
.
boleh hubungi kakcah link dibwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562 .
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraahydrangea #arraraaglitter #arraraadedaunan #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality


0

New! SugarCrush
.
Brocade Dedaunan
bidang 60'
.
Harga rm100/m
.
boleh hubungi kakcah link dibwh ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562 .
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraahydrangea #arraraaglitter #arraraadedaunan #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality


0

nak matching yg mn 1? semua pon ada tau.pilih ja yg mn berkenan confirm puas hati!
.
New! Sweet like sugar๐Ÿ’“
.
Brocade
Bidang 60'
๐Ÿ“Œready stok
๐Ÿ“Œstok limited!
๐Ÿ“Œserius buyer only!
.
Harga Rm100/m
.
utk order wasap kakcah link di bwh ni ye
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraafabrica #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality
#arraraaglitter #arraraahydrangealace #arraraaskirtdress


0

New! Sweet like sugar๐Ÿ’“
.
Brocade
Bidang 60'
๐Ÿ“Œready stok
๐Ÿ“Œstok limited!
๐Ÿ“Œserius buyer only!
.
Harga Rm100/m
.
utk order wasap kakcah link di bwh ni ye
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraafabrica #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality
#arraraaglitter #arraraahydrangealace #arraraaskirtdress


0

nak matching yg mn 1? semua pon ada tau.pilih ja yg mn berkenan confirm puas hati!
.
New! Sweet like sugar๐Ÿ’“
.
Brocade
Bidang 60'
๐Ÿ“Œready stok
๐Ÿ“Œstok limited!
๐Ÿ“Œserius buyer only!
.
Harga Rm100/m
.
utk order wasap kakcah link di bwh ni ye
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/+601112219562
www.wasap.my/+601112219562
#arraraashoppe #arraraasongket #arraraabrocade #arraraafabrica #arraraaterbagus #busanaklasik #busanapengantin #murahberquality
#arraraaglitter #arraraahydrangealace #arraraaskirtdress


0

Beautiful Kondangan Style by @adiszhafr
.
.
Follow @preweddingstyle for inspiring prewed photos.. โคโค


1

Tengah mencari DOORGIFT ? nii haa kami tengah buat promosi fridge magnet terlajak murah โ™ฆ๏ธDesign plihan disediakan,tinggal plih dan boleh custom made tulisan โ™ฆ๏ธMaterial 0.7mm ketebalan + glossy finishing
โ™ฆ๏ธPERCUMA packaging satu satu dalam plastik โ™ฆ๏ธPERCUMa header tag(boleh custom made)

Berminat sila tekan link di atas ye ๐Ÿ˜˜

#canvasmurah#kadkahwinfree32items#kadkahwundiva#fridgemagnetmurah#bhttonbadgeRM1#kadkahwinmurah#kadkahwin#kadkahwinbajet#kadkahwinonline#kadkahwinmalaysia#kadkahwincantik#kadkahwinjimat#kadkahwinsegamat#weddingcard#doorgift#doorgiftmurah#murahdancantik#perkahwinanmalaysia#weddingcardmalaysia#kadkahwin#weddingplanner#busanapengantin#bajupengantin#kadkahwinekslusif#ekslusif#fridgemagnetmurah#majlisperkahwinan#raikancinta#walimatulurus#savethedatescards


0

#Repost @zamenacreative_boutique
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Full Pakej Sanding/Bertandang dari Zamena Creative Boutique ๐Ÿ’• Pelamin Dewan Terbuka 20ft
๐Ÿ’• Makeup by Makeup by Mua Eiyna Zam
๐Ÿ’• Baju Sanding LP
๐Ÿ’• Full Eksesori
๐Ÿ’• Red Carpet
๐Ÿ’• Walkway
๐Ÿ’• Pintu Gerbang

Pengantin : AIn Atiefa & Izuan
Date : 13.1.19
Venue : Garden Lobster Sungai Ramal, Bangi, Selangor

Tqvm kepada ibu pengantin kak Norsham Shariff sbb sudi hire kami utk uruskan majlis.. Utk booking @ sebarang pertanyaan boleh direct wasap Eiyna Www.wasap.my/60193792329

#pelamin2018 #busana #busanapengantin #busanawanita #bajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #bajupengantinmuslimah #bajupengantinsongket #bajupengantinmodern #bajupengantinlace #sewabajunikah #pelamin2018 #pelaminterkini2019 #wedding #weddingdress #weddingdresses #weddingaun #bajunikah #bajutunang #weddingdress #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict #makandam #jurusolek #bajupengantinmurah


0

๐Ÿค—Manisss kannn client kami
๐Ÿค—Ayu aje mgayakan busana dr @zycreativewedding ๐Ÿค—Super duper sporting client kami trmasuk mak ayah n kluarga dia.
๐Ÿค—Semoga ikatan y dbina kekal ke Jannah amin๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ
๐Ÿค—Full pakej dr kami @zycreativewedding ๐Ÿค—try try lah survey ke boutique @zycreativewedding..
..........................................................................โ€ฆ................................... * NEW BRAND โ—๏ธ
* NEW TOUCH โ—๏ธ
* NEW LOOK โ—๏ธ
.
.
Cam l
For inquiry : -
๐Ÿ“ฑZACK 018-2854684 ( WHATSAPP / CALL for appointment only )
.
.
Venue : -
๐Ÿ“Kg Nerang Jerangau,23200 Bukit Besi Dungun Terengganu .
.
Pasti korg akan berpuas hati dgn layanan dari @zycreativewedding.. then bolehla korang share share kat kawan2, teman2, sahabat2, adikberadik, mak ayah yawlss!!! .
.
#zycreativewedding #engagement #solemnization #nikah #kahwin # butik #butikpengantin #boutique #weddingplanner #weddingdais #pengantinmalaysia #pelaminpakej #pelaminrumah #pelamindewan #pelamintunang #weddingdeco #handbouquet #bajukahwin #busanapengantin #bajusanding #bajunikah #malayweddingguide
#jomkhawin #pelaminpakej #pelaminmurah #pelaminjerangau #pelaminbukitbesi #pelamindungun #pelaminajil #pelaminpaka #pelaminfeldajerangau #pelamindungunterengganu @ Kg Nerang Jerangau


2

Full Pakej Sanding/Bertandang dari Zamena Creative Boutique ๐Ÿ’• Pelamin Dewan Terbuka 20ft
๐Ÿ’• Makeup by Makeup by Mua Eiyna Zam
๐Ÿ’• Baju Sanding LP
๐Ÿ’• Full Eksesori
๐Ÿ’• Red Carpet
๐Ÿ’• Walkway
๐Ÿ’• Pintu Gerbang

Pengantin : AIn Atiefa & Izuan
Date : 13.1.19
Venue : Garden Lobster Sungai Ramal, Bangi, Selangor

Tqvm kepada ibu pengantin kak Norsham Shariff sbb sudi hire kami utk uruskan majlis.. Utk booking @ sebarang pertanyaan boleh direct wasap Eiyna Www.wasap.my/60193792329

#pelamin2018 #busana #busanapengantin #busanawanita #bajusanding #sewabaju #sewabajupengantin #bajupengantinmuslimah #bajupengantinsongket #bajupengantinmodern #bajupengantinlace #sewabajunikah #pelamin2018 #pelaminterkini2019 #wedding #weddingdress #weddingdresses #weddingaun #bajunikah #bajutunang #weddingdress #makeup #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict #makandam #jurusolek #bajupengantinmurah


1

Folow @melinda_update @kebaya_hijab trend hijab kebaya dan hijab kekinian.
.
Inpirasi by @tiara.desta .... buat yang membutuhkan sebagai referensi pilihan dress / kebaya muslim / model hijab semoga bermanfaat sebagai inpirasi berbusana saat acara #WISUDA, #RESEPSI #pernikahan #KONDANGAN dan #ACARARESMI lainya. Tag teman ~ temanmu agar mereka dapat #inspirasikebaya
.
follow @jus.detox untuk yang mau sehat dan kurus agar berkebaya semakin cantik.
.
Koleksi Gamis kami @gallerymelinda
.
ย #kebaya #kebayamuslim #kebayakita #kebayawisuda #busanamuslim #ivangunawan #busanapengantin #dietlangsing #inpirasibusana #kebayamodern #kebayaklasik #ootd #bajukebaya #inspirasikebaya #muslimahfashion #gamis #menikah
#weddinginspiration #wedding


0

Jangan lupa Follow๐Ÿ‘‡

@ingin_baby
@ingin_baby
@ingin_baby

konsultasi kehamilan gratis๐Ÿ‘‡
082149019058

Bisa kunjungi IG kami untuk mendapatkan informasi seputar kehamilan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡ @ingin_baby
@hamil.sehatdancepat_30
@program_hamil.id_803


1

-
Lahirnya seorang anak dalam sebuah keluarga memang merupakan kebahagiaan sekaligus kebanggaan tersendiri bagi setiap pasangan suami istri.

Namun tidak ada yang tahu berapa lama mereka harus menantikan kehadiran sang buah hati. Cukup banyak pasangan suami istri yang berpisah karena mereka tidak kunjung dikaruniai buah hati.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Untuk bunda yg menantikan kehamilan, tetap semangat terus ikhtiar, do'a dan tawakal. Segera konsultasikan keluhan bapak/ibu.
- #pernikahan #KONDANGAN
ย #kebaya #kebayamuslim #kebayakita #kebayawisuda #busanamuslim #ivangunawan #busanapengantin #dietlangsing #inpirasibusana #kebayamodern #kebayaklasik #ootd #bajukebaya #inspirasikebaya #muslimahfashion #gamis #menikah
#weddinginspiration #wedding


0

Menerima segala macam /model jenis jahitan kebaya untuk pesta, pernikahan dengan harga bersaing, jahitan rapi & halus. pengalaman di butik ternama

Menerima dalam partai besar & kecil
Untuk pemesanan hub. Sri Pamuji 081385762796

#jahitkebayapamuji#rumahjahitkebaya#jahitbatako#kebaya #kebayamuslim #kebayakita #kebayawisuda #busanamuslim #busanapengantin #inpirasibusana #kebayamodern #kebayaklasik #ootd #bajukebaya #inspirasikebaya #muslimahfashion #gamis #menikah
#weddinginspiration #wedding #pengantinmuslimah #pengantin #pengantinindonesia #pengantinjawa


0

yukwalimahsyari #inspirasiwedding #weddingsyari #nikahsyari #walimahsyari #walimahislami #nikahislami #muasyari #busanapengantin #hijabsyari #jilbabwalimah #hijabwalimah #jilbabsyari #jakarta #bogor #bekasi #depok #tangerang #walimahplanner #pernikahansyari
#weddingsyarijakarta #inspirasiweddingmuslim #weddingsyaribogor
#weddingsyaridepok #weddingsyaribekasi #pengantinmuslim
.

Di hari indahmu tetap harus tampil syari, karena hidupmu adalah ibadahmu, karena nikahmu juga ibadahmu

Tag sahabatmu, untuk menginspirasi hari pernikahanmu
credit @nesa_makeupsyari
.

Berbagi inspirasi kebaya gaun untuk walimahan syarimu langsung tag kami
Support Us
@YukWalimahSyari
@YukWalimahSyari
@YukWalimahSyari


3

yukwalimahsyari #inspirasiwedding #weddingsyari #nikahsyari #walimahsyari #walimahislami #nikahislami #muasyari #busanapengantin #hijabsyari #jilbabwalimah #hijabwalimah #jilbabsyari #jakarta #bogor #bekasi #depok #tangerang #walimahplanner #pernikahansyari
#weddingsyarijakarta #inspirasiweddingmuslim #weddingsyaribogor
#weddingsyaridepok #weddingsyaribekasi #pengantinmuslim
.

Di hari indahmu tetap harus tampil syari, karena hidupmu adalah ibadahmu, karena nikahmu juga ibadahmu

Tag sahabatmu, untuk menginspirasi hari pernikahanmu
credit @inspirasiwalimahsyari
.

Berbagi inspirasi kebaya gaun untuk walimahan syarimu langsung tag kami
Support Us
@YukWalimahSyari
@YukWalimahSyari
@YukWalimahSyari


2