#butikpengantin

Instagram photos and videos

#butikpengantin#malaywedding#pengantin#pelamindewan#bajupengantin#kahwin#pelaminmurah#bridal#bajunikah#pesonapengantin#dress#panellace#butikmuslimah#borderlace#malayweddingguide#jurugambarperak#gambarwedding#jurugambartaiping#bridetobe#pengantinislamik#islamicwedding#jurugambarkedah#brideandgroom#jurugambarpenang

Hashtags #butikpengantin for Instagram

‼️SOLD TO BRIDAL JOHOR‼️
Nak sama gojes camni? Suka design ni tp nak tukar warna lain? Boleh takde masalah! Yg penting whatsapp kak rina 0189844892 utk lebih info ye. 😙😙
RM1800 ONE SET DGN LELAKI
XL KE ATAS ADE EXTRA CHARGE
✔️✔️VEIL DAN SET SAMPIN INCLUDED
✔️✔️FREE POSTAGE @ PICKUP DI BUTIK WANGSA MAJU
❌BUKAN SEWA❌
💰BELI TERUS JADI HAKMILIK💰
KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE
📱0189844892📱
https://api.whatsapp.com/send?phone=60189844892

#bride #bridemalaysia #bridal #bridalmalaysia #pengantin #pengantinmalaysia #bajupengantin #bajupengantinmurah #butik #butikpengantinkl #butikpengantin #bajukahwin #bajusiap #jomkahwin #pengantinmuslimah  #weddingdress #bridalsingapore #bridalbrunei #singapore #brunei #sabah #sarawak #bajunikah #bajukahwin #malaywedding #dressplussize #pengantinplussize #bajusanding #tempahbajuonline #bajupengantinplussize


0

BERENDOI BABY COMEY LOTEY... Mommy Daddy nak buat berendoi baby comey boleh gunakan khidmat kami..kami ada new design to suggest.. Boleh hubungi kami untuk pertanyaaan;-
Isfie Touch Wedding Boutique
0179346005
0179346005
0179346005
Berminat boleh wassap ye..nanti kami akan bgtaw details or boleh set appoinment untuk datang butik.. Pelamin Cover area Temerloh/Lanchang/Maran/Jengka /Jerantut/Bera

#butikpengantin #busanaengantin #busanakahwin #bajunikah #pelamin #songket #gaunpengantin #pengantin #wedding #weddingboutique #butikpengantintemerloh


0

Bahan bublepop kotak.

Ready ya bunda bahan cotton rayon nya,textur bahan adem&lembut,tdk nerawang ya bunda. ➡️buat gamis syar'i
➡️tunik
➡️dres
➡️hijab
➡️pasmina
➡️segi4
➡️daster
➡️dan lain sebagai nya.
Kualitas bahan no.1 ⬇️Kualiti bahan garmend ⬇️Cara pemesan bisa langsng hbgi pemilik toko online nya lgsg ya bunda. 📲WA: 0823-8786-8605(doris)
Atau bisa ketoko kami lgsg. ↪jln.kh wahid hasyim,jurang mangu timur,pondok aren tangerang selatan,cipadu raya textile

#hijabfashion#pasminadiamond#syarimurah#tunikmura
#dress#drescantik#kulot#dastermurah#bajugamis#bajukondangan#bajumuslim#bajucewek#bajupesta#kerudungsegiempat#kerudunginstan#kerudungcantik#kerudungmotif#butikmuslimah#butikpengantin#bahankebayacantik#muslimah#bajumuslimanakperempuan#bajumuslimsyari#dressmuslimah. ➡️Trima kasih atas kepercayaan nya kepada kami.
➡️semoga anda jadi pelanggan tetap kami.
➡️semoga usaha kita semua dapat ridho Allah swt amin.
➡️amin..amin ya rabbal alamin.


0

Bahan prisket.

Ready ya bunda bahan cotton rayon nya,textur bahan adem&lembut,tdk nerawang ya bunda. ➡️buat gamis syar'i
➡️tunik
➡️dres
➡️hijab
➡️pasmina
➡️segi4
➡️daster
➡️dan lain sebagai nya.
Kualitas bahan no.1 ⬇️Kualiti bahan garmend ⬇️Cara pemesan bisa langsng hbgi pemilik toko online nya lgsg ya bunda. 📲WA: 0823-8786-8605(doris)
Atau bisa ketoko kami lgsg. ↪jln.kh wahid hasyim,jurang mangu timur,pondok aren tangerang selatan,cipadu raya textile

#hijabfashion#pasminadiamond#syarimurah#tunikmura
#dress#drescantik#kulot#dastermurah#bajugamis#bajukondangan#bajumuslim#bajucewek#bajupesta#kerudungsegiempat#kerudunginstan#kerudungcantik#kerudungmotif#butikmuslimah#butikpengantin#bahankebayacantik#muslimah#bajumuslimanakperempuan#bajumuslimsyari#dressmuslimah. ➡️Trima kasih atas kepercayaan nya kepada kami.
➡️semoga anda jadi pelanggan tetap kami.
➡️semoga usaha kita semua dapat ridho Allah swt amin.
➡️amin..amin ya rabbal alamin.


0

Bahan crep

Ready ya bunda bahan cotton rayon nya,textur bahan adem&lembut,tdk nerawang ya bunda. ➡️buat gamis syar'i
➡️tunik
➡️dres
➡️hijab
➡️pasmina
➡️segi4
➡️daster
➡️dan lain sebagai nya.
Kualitas bahan no.1 ⬇️Kualiti bahan garmend ⬇️Cara pemesan bisa langsng hbgi pemilik toko online nya lgsg ya bunda. 📲WA: 0823-8786-8605(doris)
Atau bisa ketoko kami lgsg. ↪jln.kh wahid hasyim,jurang mangu timur,pondok aren tangerang selatan,cipadu raya textile

#hijabfashion#pasminadiamond#syarimurah#tunikmura
#dress#drescantik#kulot#dastermurah#bajugamis#bajukondangan#bajumuslim#bajucewek#bajupesta#kerudungsegiempat#kerudunginstan#kerudungcantik#kerudungmotif#butikmuslimah#butikpengantin#bahankebayacantik#muslimah#bajumuslimanakperempuan#bajumuslimsyari#dressmuslimah. ➡️Trima kasih atas kepercayaan nya kepada kami.
➡️semoga anda jadi pelanggan tetap kami.
➡️semoga usaha kita semua dapat ridho Allah swt amin.
➡️amin..amin ya rabbal alamin.


0

Bahan crep loreng.

Ready ya bunda bahan cotton rayon nya,textur bahan adem&lembut,tdk nerawang ya bunda. ➡️buat gamis syar'i
➡️tunik
➡️dres
➡️hijab
➡️pasmina
➡️segi4
➡️daster
➡️dan lain sebagai nya.
Kualitas bahan no.1 ⬇️Kualiti bahan garmend ⬇️Cara pemesan bisa langsng hbgi pemilik toko online nya lgsg ya bunda. 📲WA: 0823-8786-8605(doris)
Atau bisa ketoko kami lgsg. ↪jln.kh wahid hasyim,jurang mangu timur,pondok aren tangerang selatan,cipadu raya textile

#hijabfashion#pasminadiamond#syarimurah#tunikmura
#dress#drescantik#kulot#dastermurah#bajugamis#bajukondangan#bajumuslim#bajucewek#bajupesta#kerudungsegiempat#kerudunginstan#kerudungcantik#kerudungmotif#butikmuslimah#butikpengantin#bahankebayacantik#muslimah#bajumuslimanakperempuan#bajumuslimsyari#dressmuslimah. ➡️Trima kasih atas kepercayaan nya kepada kami.
➡️semoga anda jadi pelanggan tetap kami.
➡️semoga usaha kita semua dapat ridho Allah swt amin.
➡️amin..amin ya rabbal alamin.


0

Bahan katun rayon,textur bahan adem bgt,tdk nerwang ya bun.

Ready ya bunda bahan cotton rayon nya,textur bahan adem&lembut,tdk nerawang ya bunda. ➡️buat gamis syar'i
➡️tunik
➡️dres
➡️hijab
➡️pasmina
➡️segi4
➡️daster
➡️dan lain sebagai nya.
Kualitas bahan no.1 ⬇️Kualiti bahan garmend ⬇️Cara pemesan bisa langsng hbgi pemilik toko online nya lgsg ya bunda. 📲WA: 0823-8786-8605(doris)
Atau bisa ketoko kami lgsg. ↪jln.kh wahid hasyim,jurang mangu timur,pondok aren tangerang selatan,cipadu raya textile

#hijabfashion#pasminadiamond#syarimurah#tunikmura
#dress#drescantik#kulot#dastermurah#bajugamis#bajukondangan#bajumuslim#bajucewek#bajupesta#kerudungsegiempat#kerudunginstan#kerudungcantik#kerudungmotif#butikmuslimah#butikpengantin#bahankebayacantik#muslimah#bajumuslimanakperempuan#bajumuslimsyari#dressmuslimah. ➡️Trima kasih atas kepercayaan nya kepada kami.
➡️semoga anda jadi pelanggan tetap kami.
➡️semoga usaha kita semua dapat ridho Allah swt amin.
➡️amin..amin ya rabbal alamin.


0

Wahhh . Jatuh cinta ! cantik bak puteri kayangan dengan design dari cintadua .
Tahun ni memang luar biasaa . Banyak design baju baru letup2 untuk korang . Peplum, kebaya, gown semua ada❤️❤️. cutting baju yang gila lawaa ,

Datang dan booking sekarang jugak di Butik pengantin cintadua
untuk online boleh PM kak cinta okee . ceceepat sebelum warna2 kegemaran dirembat orang.

PM sekarang . PM sekarang . PM sekarang .

www.wasap.my/60182133374/sewabaju

www.wasap.my/6022592204/sewabaju

#lubokbajupengantin #CINTADUA #bajupengantin #songket #songketpengantin #malaywedding #butikpengantin #pakejkahwin #pakejkahwinklang #sewabajupengantin #songketdress #bajusongket #weddingdais


0

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 .
.

Serius TAK PERCAYA.... Baju lawo macam ni.... Sewa sepasang murah je....? 😱
.
.
.
.
.
.
Siap aksesori pulak tu😘
.
.
_______
Untuk booking :
. whatsapp 0182133374 / 0122592204 ..😘 ) . Jemput datang Butik Cintaduacollection ....😘 [ 10. 30pagi - 6.30petang ]

#cintadua #cintaduacollection #malaywedding #butikpengantin #pakejkahwin #pakejkahwinklang #sewabajupengantin #songketdress #bajupengantin #kerjakahwin #jomkahwin #butikpengantin #butik #wedding #weddingku #weddingdress #malayweddingguide #malaywedding #malayweddingdress #inspirasipelaminan #inspirasipernikahan #inspirasiperkahwinan #inspirasipengantinmuslim


1

🤗Kita cuba main2 gubahan hantaran taw
🤗Sis cuba okey ahahhahaha
🤗Nk tgk gambaran cam mna bukan real gubahan hantaran ni uols
🤗try try lah survey ke boutique @zycreativewedding..
..........................................................................…................................... * NEW BRAND ❗️
* NEW TOUCH ❗️
* NEW LOOK ❗️
.
.
Cam l
For inquiry : -
📱ZACK 018-2854684 ( WHATSAPP / CALL for appointment only )
.
.
Venue : -
📍Kg Nerang Jerangau,23200 Bukit Besi Dungun Terengganu .
.
Pasti korg akan berpuas hati dgn layanan dari @zycreativewedding.. then bolehla korang share share kat kawan2, teman2, sahabat2, adikberadik, mak ayah yawlss!!! .
.
#zycreativewedding #engagement #solemnization #nikah #kahwin # butik #butikpengantin #boutique #weddingplanner #weddingdais #pengantinmalaysia #pelaminpakej #pelaminrumah #pelamindewan #pelamintunang #weddingdeco #handbouquet #bajukahwin #busanapengantin #bajusanding #bajunikah #malayweddingguide
#jomkhawin #pelaminpakej #pelaminmurah #pelaminjerangau #pelaminbukitbesi #pelamindungun #pelaminajil #pelaminpaka #pelaminfeldajerangau #pelamindungunterengganu @ Kg Nerang Jerangau


1

GLITTER RAISYA.
CLICK #glitterraisya .
BIDANG 60 .
READY STOCK. .
.
PREMIUM QUALITY..
Glitter dari Borderlaceglam wpun dah Iron shining die tu tetap liplap liplap die tak mati Color jadi dull.Glitter pun tak beria gugur taw.Glitter ni tak sama macam Glitter lain.
NET YG LEMBUT DAN TAK MIANG..
GLITTER YANG KEMAS TEBAL TIDAK MUDAH GUGUR..
TAHAN LASAK..
NET TAK MUDAH BERLUBANG..
————————————————————————.
Rugi tak grab taw uols harga lace sis jual sangat MURAH dan gred bukan yg biasa2 sebab sis bawak masuk yg HIGH KUALITI.Material yang sis bawa bukan dari VIETNAM atau INDONESIA.Alhamdulliah ramai DESIGNER & BRIDAL sangat puas hati dengan material yang kami bawa masuk dan dah tentu mereka repeat order dengan @borderlaceglam .
BERIBU TERSTIMONI YANG KAMI SHARE.
RAJINKAN SCROLL PASTI JUMPA PILIHAN HATI ❤️.
————————————————————————.
EXCLUSIVE DESIGN UNTUK UOLSS NAMPAK GLAM 💃🏻.
.
whatsapp⤵️⤵️⤵️ .
.
+60183571204.
+60183571204.
+60183571204.
————————————————————————.
.
#lace #floralace #panellace #embroiderylace #3dlace #borderlace #bajuraya2018 #bajunikah #bajulace #kainlace #kainlacemurah #lacemurah #bridal #sayajuallace #glitterlace #borderlace #pradalace #frenchlace #panellace #jacquard #brocade #lacebunga #bajubertunang #bajubersanding #butikpengantin .
🔴Lowest price & high quality guaranteed🔴


0

GLITTER RAISYA.
CLICK #glitterraisya .
BIDANG 60 .
READY STOCK. .
.
PREMIUM QUALITY..
Glitter dari Borderlaceglam wpun dah Iron shining die tu tetap liplap liplap die tak mati Color jadi dull.Glitter pun tak beria gugur taw.Glitter ni tak sama macam Glitter lain.
NET YG LEMBUT DAN TAK MIANG..
GLITTER YANG KEMAS TEBAL TIDAK MUDAH GUGUR..
TAHAN LASAK..
NET TAK MUDAH BERLUBANG..
————————————————————————.
Rugi tak grab taw uols harga lace sis jual sangat MURAH dan gred bukan yg biasa2 sebab sis bawak masuk yg HIGH KUALITI.Material yang sis bawa bukan dari VIETNAM atau INDONESIA.Alhamdulliah ramai DESIGNER & BRIDAL sangat puas hati dengan material yang kami bawa masuk dan dah tentu mereka repeat order dengan @borderlaceglam .
BERIBU TERSTIMONI YANG KAMI SHARE.
RAJINKAN SCROLL PASTI JUMPA PILIHAN HATI ❤️.
————————————————————————.
EXCLUSIVE DESIGN UNTUK UOLSS NAMPAK GLAM 💃🏻.
.
whatsapp⤵️⤵️⤵️ .
.
+60183571204.
+60183571204.
+60183571204.
————————————————————————.
.
#lace #floralace #panellace #embroiderylace #3dlace #borderlace #bajuraya2018 #bajunikah #bajulace #kainlace #kainlacemurah #lacemurah #bridal #sayajuallace #glitterlace #borderlace #pradalace #frenchlace #panellace #jacquard #brocade #lacebunga #bajubertunang #bajubersanding #butikpengantin .
🔴Lowest price & high quality guaranteed🔴


0

.
Alhamdulillah
.
Terima kasih Kak Jan repeat order.
.
#kolehkacang
.
http://www.wasap.my/60179255573
.
#tart
#butik
#cheese
#pengantin
#butikpengantin


0

BABY BLUE FOR DINNER N TUNANG?.. Wow😍
Baju KAHWIN..!!!👰🏼🤵🏼
Baju DINNER..!!!💃🏻🕺🏻
Baju SEWA...!!!👗🎩
Baju RAYA..!!! 😄🍨
Baju KANAK2..!!!👶
Pakej PENGANTIN..!!! Pening Nak Design & Tempah Baju..??? Singgah

Stages SIGNATURE Boutique, Malay Town Kuantan (Sebelah Restoran D Oasiss)

Call @ WA: 01112926602 (Fatin Hanisah)
Instagram: @stages_signature
Facebook: Irwanshah Stages
#ssbyirwanshah #dress #dressexclusive #butikkuantan #bajupengantin #bajusewa #bajukahwin #pengantin #wedding #bridal #butikpengantin #butikpengantinkuantan #bajusewadinner #tailorkl #tailorkuantan #tukangjahitkuantan #fashiondesigner #fashiondesignerkuantan #designer #designerkemaman #stages #stagessignature #dinner #dressdinner #kuantan #pahang #kemaman #cateringkuantan #kambinggolekkuantan #viralkuantan @ Kuantan


0

SEPASANG YG BETUL2 MATCH😍
Baju KAHWIN..!!!👰🏼🤵🏼
Baju DINNER..!!!💃🏻🕺🏻
Baju SEWA...!!!👗🎩
Pakej PENGANTIN..!!! Pening Nak Design & Tempah Baju..??? Singgah

Stages SIGNATURE Boutique, Malay Town Kuantan (Sebelah Restoran D Oasiss)

Call @ WA: 01112926602 (Fatin Hanisah)
Instagram: @stages_signature
Facebook: Irwanshah Stages
#ssbyirwanshah #dress #dressexclusive #butikkuantan #bajupengantin #bajusewa #bajukahwin #pengantin #wedding #bridal #butikpengantin #butikpengantinkuantan #bajusewadinner #tailorkl #tailorkuantan #tukangjahitkuantan #fashiondesigner #fashiondesignerkuantan #designer #designerkemaman #stages #stagessignature #dinner #dressdinner #kuantan #pahang #kemaman #cateringkuantan #kambinggolekkuantan #viralkuantan @ Kuantan


0

GLAM Inspirasi Busana Klasik 2019 .

24 Feb 2019 | 1.00ptg .

The Pearl Kuala Lumpur .

PERTANDINGAN SOLEKAN & REKAAN BUSANA KLASIK PERKAHWINAN (Nostalgia 80an) .

Penyertaan RM300/Team
1 JuruSolek
1 Designer
1 Model Perempuan
1 Model Lelaki
Untuk keterangan lanjut boleh wasap link dibawah
http://Www.wasap.my/60166881348/busanaklasik

#projekkawenkawen #risikpengantin #busanaklasik #pengantin #pengantin80an #jurusolek #mua #designer #butikpengantin #bridal #pameranpengantin #festivalpengantin #weddingfest #makeupcompetition #pujaanhatikanda


0

Baju KAHWIN..!!!👰🏼🤵🏼
Baju DINNER..!!!💃🏻🕺🏻
Baju SEWA...!!!👗🎩
Pakej PENGANTIN..!!! Pening Nak Design & Tempah Baju..??? Singgah

Stages SIGNATURE Boutique, Malay Town Kuantan (Sebelah Restoran D Oasiss)

Call @ WA: 01112926602 (Fatin Hanisah)
Instagram: @stages_signature
Facebook: Irwanshah Stages
#ssbyirwanshah #dress #dressexclusive #butikkuantan #bajupengantin #bajusewa #bajukahwin #pengantin #wedding #bridal #butikpengantin #butikpengantinkuantan #bajusewadinner #tailorkl #tailorkuantan #tukangjahitkuantan #fashiondesigner #fashiondesignerkuantan #designer #designerkemaman #stages #stagessignature #dinner #dressdinner #kuantan #pahang #kemaman #cateringkuantan #kambinggolekkuantan #viralkuantan @ Kuantan


0