#bvrcnew

Instagram photos and videos

#bvrcnew#ctdk#baazarpaknil#bvrcbaby#bvrc#bvrcollagen#bvrcollagenmurah#bvrcneworiginal#bvrcollagenoriginal#bvrcbabymurah#bvrcbabyoriginal#bvrcoriginal#bvrcnewmurah#bvrcmurah#viral#agentbvrckelantan#stokisbvrckelantan#vitaminc#kcolly#putihpinkish#suplemen#putih#bazaronline#quputeh#perla#bazarpaknil#bazaarpaknil

Hashtags #bvrcnew for Instagram

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +0194613406
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


1

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

Follow @bvrc_collagen

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #Bvrcadvanced #testomonibvrcbaby#nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah


0

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +0194613406
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


0

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


0

- - [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +60194613406
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


0

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


1

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

1 RM40 ❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


2

#Bvrcbaby selama 5bulan😍

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


1

#Bvrcbaby selama 5bulan😍

Supplement pencerah dan merawat kulit bermasalah,paling bajet dan berkesan ❗️

3 RM100❗️
3 RM100❗️
3 RM100❗️

FREEPOSTAGE SEMENANJUNG 📣
FREEGIFT BOLEH UOLLS BOLEH PILIH SENDIRI ☺️

wasap.my/601131371877/Bvrcbabypromo

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


1

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

FOLLOW 👉 @bvrc_collagen. .
.

BVRC NEW PROMOSI ❗️. .
1 BOTOL 40.00.
3 BOTOL 100.00
💋FREE SUDU. 💋FREE BOTOL AIR. 💋FREE EXTRA GIFT ). . .
Kenapa uolss wajib pilih BVRC kecik miut ni ??
Sebab ia mampu. .
.

Sebotol isinya 60 gram - Utk sebulan.
KHASIAT BVRC : .
.
🍓Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
.
🍓Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
.
🍓Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema. .
.
🍓Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
.
🍓Anti penuaan dan anti kedut.
🍓Mengatasi masalah resdung dan alahan. .
🍓Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar
adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi. .
.
🍓Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti. .
🍓Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

SANGAT SESUAI UNTUK:
✅wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
✅ibu mengandung
✅ibu yang menyusukan bayi
✅boleh diambil ketika haid
✅mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
✅perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
✅mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur
.
👍MENCERAHKAN KULIT
👍MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT.
👍MEMUDARKAN PARUT. .
👍KESAN LEBIH PANTAS DAN BERKESAN
👍MELEMBABKAN KULIT , MENGANJALKAN
👍MENYERIKAN WAJAH YG KUSAM. .
.
👍 LULUS KKM & HALAL
Bahan2 dalam BVRC NEW. .
.
- Marine Collagen - Apple Stem Cell
- Strawberry Stem Cell
- Sakura Extract
- Vitamin C
- Vitamin E. .
.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap : +601131371877.
Whatsaap pantas : www.wasap.my/601131371877

No Call 📵
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸. .

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat #mirafilzah #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

01131662283

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0179686178

#teamcsue #bvrc #bvrcbaby #bvrcnew #bvrcadvance #bvrcprincess


3

Keputihan berketul-ketul hilang dengan princess bvrc??bukan setakat hilang malah haid pon jadi teratur lepas seminggu amalkan princess bvrc..
.
Tak payah susah2,,nak amalkan cuma perlu koyak sachet dan kemam jerr !! Rasa sedap sangatt..
.
Ada masalah keputihan berbau gatal2 tak kira anak dara atau dah berkahwin wajib cuba princess bvrc nii,,bila amal sekejap jaa dah boleh nampak perubahann ..satu kotak rm70 sahajaa free pos sm free masker missv free sabun montok anjal
.
Nak oderr dirct whsap princess bvrc ke 0179686178

#bvrcprincess #bvrcnew #bvrcadvance #bvrcoriginal #teamcsue


0

Keputihan berketul-ketul hilang dengan princess bvrc??bukan setakat hilang malah haid pon jadi teratur lepas seminggu amalkan princess bvrc..
.
Tak payah susah2,,nak amalkan cuma perlu koyak sachet dan kemam jerr !! Rasa sedap sangatt..
.
Ada masalah keputihan berbau gatal2 tak kira anak dara atau dah berkahwin wajib cuba princess bvrc nii,,bila amal sekejap jaa dah boleh nampak perubahann ..satu kotak rm70 sahajaa free pos sm free masker missv free sabun montok anjal
.
#bvrc #bvrcprincess #bvrcadvance #bvrcnew #bvrcollagenmurah #bvrcoriginal #TEAMchesue


0

Pagi syantikkk😍😍😍😍 Supplement pencerah dan antibiotik jerawat/jeragat ❗️

Rata² yang dah mencuba setiap bulan repeat order sebab nampak hasil yang memuaskan pada diorang 😉

Sekarang kita ada buat promosi gift jimat sanpai RM40 dan banyak gift lagi oiii 😍

Wasap.my/601131371877/Bvrcadvanced

#kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #testomonivitcpowder #nleebeauty #jerawat #aidajebat #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #paidreviewmalaysia #bebytoratora #jerawat #nursajat02 #bvrcbaby #bvrccollagen


1

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


2

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Whatsap bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Kenapa saya suka consume Bvrc Baby ni?

Sebab memang berkesan. Dengan kulit yang hitam manis dan kusam ni. Bila consume bvrc, kulit jadi lembap, tak kering.
Bila bangun pagi muka dah berseri. Bukan berminyak macam biasa bangun tidur kan. Serius, kalau tak percaya, wajib cuba!
Seawal 1 botol anda sudah menikmati perubahan hasilnya. •duit jimat
•tubuh sihat
•kulit cantik
•seri wajah tersembul keluar

harga mampu milik promosi sekarang!

#bvrcnew #bvrcollagenmurah #bvrc #bvrcneworiginal #bvrcadvance #bvrcprincess #teamcsue


0

Ramai tak caya free gift PRINCESS BVRC banyak.. Ya betul banyak ..tak caya ek?? Sebab ramai sangat bila sampai je PRINCESS BVRC mesti korang terkejut tanjat2 gitchuuu.. Tak caya ekkk
Tak caya ekk?? Ni diaa kami tunjuk sikit gift nyaa yaa..😘😘 Whatsapp princess ke

Www.wasap.my/+60179686178

#bvrc #bvrcnew #bvrcprincess #bvrcneworiginal #teamcsue


0

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


1

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


1

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

💖💖 BVRC BABY 💖💖 bagi para remaja terutama sekali pelajar sekolah ,kolej atau seumpamanya yang nak supplement pemutih dan perawat kulit bajet boleh cuba BVRC BABY yaa.. 1 rm40... 3 rm100.. sebotol tahan 3-4mnggu yaa.. memang berbaloi2.. whatsapp bvrc baby ke

0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


2

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Untuk order@pertanyaan
Sila pm / tekan link whatsapp..👇 www.wasap.my/60194044685

Follow
@ig : @ain_asyi18

Untuk lihat PRODUK lain
100% Selamat dan dari HQ

#bvrc #bvrcollagen
#bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bvrcbabymalaysia


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Untuk order@pertanyaan
Sila pm / tekan link whatsapp..👇 www.wasap.my/60194044685

Follow
@ig : @ain_asyi18

Untuk lihat PRODUK lain
100% Selamat dan dari HQ

#bvrc #bvrcollagen
#bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bvrcbabymalaysia


0

NAK KULIT CANTIK PUTIH GEBU FLAWLESS DAN BEBAS JERAWAT TAPI BAJET KURANG??? tiba masa anda pilih BVRC BABY .. Kecik kecik cili padi !! Bila dah makan rasa sedap aiskrim yogurt strawberry uols si kecil bvrc baby ni 😋😋 Masuk je mulut terus cairrrr leleh2 sedap sgt !!!
.
Bvrc baby ni pemutih kulit bajet khas utk korang yg nak jaga kulit nak putihkan kulit nak cantik tanpa mekap tebal, mahal2. Memang menjadi !!! Murah pulak tu !! Tahan sebulan lg uolsss 😍😍
.
Tkyh pikir lama2 jgn tunggu lama2 jom dptkan sekarang bvrc baby terlajak murah ni !! Pastikan yg ori ada hologram baru beli ya ❤️❤️ yummyy yummy !! Untuk order@pertanyaan
Sila pm / tekan link whatsapp..👇 www.wasap.my/60194044685

Follow
@ig : @ain_asyi18

Untuk lihat PRODUK lain
100% Selamat dan dari HQ

#bvrc #bvrcollagen
#bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bvrcbabymalaysia


0

Supplement pencerah dan antibiotik jerawat/jeragat ❗️

Rata² yang dah mencuba setiap bulan repeat order sebab nampak hasil yang memuaskan pada diorang 😉

Sekarang kita ada buat promosi gift jimat sanpai RM40 dan banyak gift lagi oiii 😍

Wasap.my/601131371877/Bvrcadvanced

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat # #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


2

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


1

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


1

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


1

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


1

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Takperlu bayar mahal2 utk kulit putih !! Takperlu bersakit2 nk inject utk cantik !! Dengan BVRC BABY harga terlajak murah tp kesan tiptopp uols !! Tak padan dgn kecik.. ni la org pggil kecik2 cili padi 😝😝
.
Dibuat dr bahan2 semulajadi buah buahan khusus utk mencantikkan kulit dan mencerahkan 👍🏻👍🏻
.
Harga murah gilerrr !! 1 rm40.. 3 rm100 free pos sm !! Rugi tk cuba !! Kesan seawal 1 botol pertama dh boleh nampak urat2 kt tangan.. muka pun bersih bebas jerawat..
.
Jom dapatkan bvrc baby segera tanpa perlu bayar mahal2 whsap bvrc baby ke 0169519031

#bvrc #bvrcmurah #bvrcoriginal #agentbvrckelantan #stokisbvrckelantan #bvrcollagen #bvrcollagenmurah #bvrcollagenoriginal #bvrcnew #bvrcnewmurah #bvrcneworiginal #bvrcbaby #bvrcbabymurah #bvrcbabyoriginal #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #baazarpaknil #viral #vitaminc #kcolly #putihpinkish #suplemen #putih #quputeh #perla #ctdk #neelofa #putihcepat #satinskinz


0

Pagi syantikkk😍😍😍😍 Supplement pencerah dan antibiotik jerawat/jeragat ❗️

Rata² yang dah mencuba setiap bulan repeat order sebab nampak hasil yang memuaskan pada diorang 😉

Sekarang kita ada buat promosi gift jimat sanpai RM40 dan banyak gift lagi oiii 😍

Wasap.my/601131371877/Bvrcadvanced

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat # #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

Supplement pencerah dan antibiotik jerawat/jeragat ❗️

Rata² yang dah mencuba setiap bulan repeat order sebab nampak hasil yang memuaskan pada diorang 😉

Sekarang kita ada buat promosi gift jimat sanpai RM40 dan banyak gift lagi oiii 😍

Wasap.my/601131371877/Bvrcadvanced

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat # #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


2

Supplement pencerah dan antibiotik jerawat/jeragat ❗️

Rata² yang dah mencuba setiap bulan repeat order sebab nampak hasil yang memuaskan pada diorang 😉

Sekarang kita ada buat promosi gift jimat sanpai RM40 dan banyak gift lagi oiii 😍

Wasap.my/601131371877/Bvrcadvanced

#jushinec #vitcpowder #hmpfoundation #kulitjeragat #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #testimonijushinec #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aidajebat # #Aamyrarosli #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #SkinPotionOil #Babyctdk #nursajat02 #paidreview #dramanur


1

[ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

BELIAN 2 BOX SERUM DAPAT CABUTAN BERTUAH LOKET EMAS ! .

Whatsaap segera : +60194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty #Paidreviewmalaysia #review #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


1

- [ Nak kulit lembut macam bayi ]
.
HERRAZ GLOW SERUM
memberi kulit sehalus bayi selembut sutera. Di formulasi dari bahan aloe vera yang berfungis untuk kelembaban sepanjang hari supaya kulit sentiasa kelihatan fresh.
.
So jangan pelik bila customer beri feedback macam ni "Kulit terasa lebih lembut dan fresh lepas dap dengan serum ni" .
Uols nak kulit lembut halus sihat dan fresh ? Jangan lupa cuba ye #HerrazGlowSerum. .

Whatsaap segera : +0194144206
.
#jushinec #bvrcadvanced#hmpfoundation #happynewyear #vitamincbynleebeauty #jushinecbynleebeauty bvrcnew #testomonivitcpowder #nleebeauty #luckydraw #jerawat #aydajebat #mirafilzah #iqramdinzly_ #baazarpaknil #baazaronline #bvrcnew #princessbvrc #bvrlovers #moodrepubliktour #Fatimahshow #sariyanti #ctdk #instafamouse #nakbebel #SkinPotionOil #dianz #nursajat02 #paidreview


0

Belle treatment foundation + Minyak Ajaib Susuk Berlian❤️❤️ .

Sekali calit tertutup habis semua masalah yang bertepek2 kat muka!! Tak payah pakai camera 360 lagi dahh..kulit dah nampak licin gebu flowless .
.

Belle foundation bukan sekadar foundation biasaa yaa!! . . .

Ianya boleh merawat. . .
✔️kulit berminyak
✔️berjeragat
✔️berjerawat
✔️liang pori besar gajah
✔️tona tak sekata
✔️kulit kusam. .
.

MINYAK AJAIB SUSUK BERLIAN -
.
✔️menaikkan seri wajah
✔️merawat parut jerawat
✔️merawat jeragat
✔️merawat kulit kering
✔️mengawal kulit berminyak
✔️merawat kulit akibat bahan kimia
✔️melindunggi lapisan kulit dari bahan kimia
✔️merawat jerawat pasir
✔️meratakan tona kulit
.

Promosi Promosiii .
1 SET RM45 SAHAJAA
1 SET RM45 SAHAJAA
1 SET RM45 SAHAJAA
ke semenanjung

Whatap 0187688289

#bvrcbaby #bvrcadvanced #babybvrc #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #princessbvrc #chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubby #susugemuk #vgspremium #vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #susukambingcerepron #bvrcollagen #vgspremiumclinical #princessbvrcskincare #pemutihkulit#skincare #bellefoundation #minyaksusukberlianruqyah #foxiashop


0

Belle treatment foundation + Minyak Ajaib Susuk Berlian❤️❤️ .

Sekali calit tertutup habis semua masalah yang bertepek2 kat muka!! Tak payah pakai camera 360 lagi dahh..kulit dah nampak licin gebu flowless .
.

Belle foundation bukan sekadar foundation biasaa yaa!! . . .

Ianya boleh merawat. . .
✔️kulit berminyak
✔️berjeragat
✔️berjerawat
✔️liang pori besar gajah
✔️tona tak sekata
✔️kulit kusam. .
.

MINYAK AJAIB SUSUK BERLIAN -
.
✔️menaikkan seri wajah
✔️merawat parut jerawat
✔️merawat jeragat
✔️merawat kulit kering
✔️mengawal kulit berminyak
✔️merawat kulit akibat bahan kimia
✔️melindunggi lapisan kulit dari bahan kimia
✔️merawat jerawat pasir
✔️meratakan tona kulit
.

Promosi Promosiii .
1 SET RM45 SAHAJAA
1 SET RM45 SAHAJAA
1 SET RM45 SAHAJAA
ke semenanjung

Whatap 0187688289

#bvrcbaby #bvrcadvanced #babybvrc #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #princessbvrc #chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubby #susugemuk #vgspremium #vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #susukambingcerepron #bvrcollagen #vgspremiumclinical #princessbvrcskincare #pemutihkulit#skincare #bellefoundation #minyaksusukberlianruqyah #foxiashop


1

Belle treatment foundation + Minyak Ajaib Susuk Berlian❤️❤️ .

Sekali calit tertutup habis semua masalah yang bertepek2 kat muka!! Tak payah pakai camera 360 lagi dahh..kulit dah nampak licin gebu flowless .
.

Belle foundation bukan sekadar foundation biasaa yaa!! . . .

Ianya boleh merawat. . .
✔️kulit berminyak
✔️berjeragat
✔️berjerawat
✔️liang pori besar gajah
✔️tona tak sekata
✔️kulit kusam. .
.

MINYAK AJAIB SUSUK BERLIAN -
.
✔️menaikkan seri wajah
✔️merawat parut jerawat
✔️merawat jeragat
✔️merawat kulit kering
✔️megawal kulit berminyak
✔️merawat kulit akibat bahan kimia
✔️melindunggi lapisan kulit dari bahan kimia
✔️merawat jerawat pasir
✔️meratakan tona kulit

Promosi Promosiii .
1 SET RM45 SAHAJAA
1 SET RM45 SAHAJAA
1 SET RM45 SAHAJAA
ke semenanjung

Whatap 0187688289

#bvrcbaby #bvrcadvanced #babybvrc #bvrcadvance #bvrc #bvrcnew #newbvrc #princessbvrc #chubbychubbyweightgainmilk #chubbychubby #susugemuk #vgspremium #vgspremium7in1 #vgspremium5in1 #susukambingcerepron #bvrcollagen #vgspremiumclinical #princessbvrcskincare #pemutihkulit#skincare #bellefoundation #minyaksusukberlianruqyah #foxiashop


1