#bybeautyboutique

Instagram photos and videos

#shakleeputrajaya#bybeautyboutique#shakleemalaysia#sayajualshaklee#pengedarshaklee#Shaklee#vitaminshaklee#shakleeeffect#sayajualsayaguna#promosishaklee#pengedarshakleeputrajaya#tsunamishaklee#sayajual#testimonishaklee#shakleemiracleclub#setkulitcantikshaklee#codshaklee#sayajualmurah#sayapenggunashaklee

Hashtags #bybeautyboutique for Instagram

"""Punca anak tak ada selera makan atau terlalu memilih makanan:.
.
๐Ÿฉ Banyak sangat bermain! So bila lewat makan, perut mudah masuk angin.. Parents make sure jadual waktu makan anak mengikut masa yg sesuai yer..
.
๐Ÿฉ Masalah kesihatan.. Kanak-kanak yang tengah nak membesar selalunya akan kerap demam, batuk dan selsema yg membuatkan selera makan mereka terbantut..
.
๐Ÿฉ Jenis makanan dan cara masak yang sama.. So parents kena pelbagaikan menu masakan dan kreatif dalam penyediaan makanan..
.
Kalau ada yg nak ikhtiar dengan vitamin Shaklee, nad sedia membantu.. nad akan terangkan lebih lanjut macam mana vitamin boleh bantu atasi masalah anak2 yg cerewet memilih makanan.. . ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee Nad untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Nad 013-4882042
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar ipoh
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setmindashaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkanakkanakshaklee #mealshakes #vitaleashaklee #mealshakesshaklee"""


0

"""Punca anak tak ada selera makan atau terlalu memilih makanan:.
.
๐Ÿฉ Banyak sangat bermain! So bila lewat makan, perut mudah masuk angin.. Parents make sure jadual waktu makan anak mengikut masa yg sesuai yer..
.
๐Ÿฉ Masalah kesihatan.. Kanak-kanak yang tengah nak membesar selalunya akan kerap demam, batuk dan selsema yg membuatkan selera makan mereka terbantut..
.
๐Ÿฉ Jenis makanan dan cara masak yang sama.. So parents kena pelbagaikan menu masakan dan kreatif dalam penyediaan makanan..
.
Kalau ada yg nak ikhtiar dengan vitamin Shaklee, Nad sedia membantu.. Nad akan terangkan lebih lanjut macam mana vitamin boleh bantu atasi masalah anak2 yg cerewet memilih makanan.. . ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee Nad untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan?
Mudah sangat. Whatsapp Nad 013-4882042
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar ipoh
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setmindashaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkanakkanakshaklee #mealshakes #vitaleashaklee #mealshakesshaklee"""


1

"Punca anak tak ada selera makan atau terlalu memilih makanan:.
.
๐Ÿฉ Banyak sangat bermain! So bila lewat makan, perut mudah masuk angin.. Parents make sure jadual waktu makan anak mengikut masa yg sesuai yer..
.
๐Ÿฉ Masalah kesihatan.. Kanak-kanak yang tengah nak membesar selalunya akan kerap demam, batuk dan selsema yg membuatkan selera makan mereka terbantut..
.
๐Ÿฉ Jenis makanan dan cara masak yang sama.. So parents kena pelbagaikan menu masakan dan kreatif dalam penyediaan makanan..
.
Kalau ada yg nak ikhtiar dengan vitamin Shaklee, Zana sedia membantu.. Zana akan terangkan lebih lanjut macam mana vitamin boleh bantu atasi masalah anak2 yg cerewet memilih makanan.. .
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee Nad untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Nad 013-4882042
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setmindashaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkanakkanakshaklee #mealshakes #vitaleashaklee #mealshakesshaklee"


1

"Punca anak tak ada selera makan atau terlalu memilih makanan:.
.
๐Ÿฉ Banyak sangat bermain! So bila lewat makan, perut mudah masuk angin.. Parents make sure jadual waktu makan anak mengikut masa yg sesuai yer..
.
๐Ÿฉ Masalah kesihatan.. Kanak-kanak yang tengah nak membesar selalunya akan kerap demam, batuk dan selsema yg membuatkan selera makan mereka terbantut..
.
๐Ÿฉ Jenis makanan dan cara masak yang sama.. So parents kena pelbagaikan menu masakan dan kreatif dalam penyediaan makanan..
.
Kalau ada yg nak ikhtiar dengan vitamin Shaklee, nad sedia membantu.. nad akan terangkan lebih lanjut macam mana vitamin boleh bantu atasi masalah anak2 yg cerewet memilih makanan..
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nad 013.4882042
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Nad 013.4882042
. ๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeipoh #sayajualshaklee #sidshaklee #ipoh #shakleemalaysia #shakleeipoh #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codipoh
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setmindashaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkanakkanakshaklee #mealshakes #vitaleashaklee #mealshakesshaklee"


2

Invest in your hair, you wear it everyday ๐Ÿค—๐Ÿ’ž #happyhaircolor #ashblond #welike #happyhair #hairgoals #bybeautyboutique


0

VITAMIN UNTUK KURUS!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Mencantikkan otot dan kulit โ€“ Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh melambatkan penuaan.
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia


5

Krim serbaguna daripada Shaklee.. 1 rumah, 1 Herbal Blend!
.
Kelebihan dan kegunaan Herbal Blend Shaklee:
๐ŸŒน Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
๐ŸŒน Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
๐ŸŒน Menghilangkan luka dan merawat eczema
๐ŸŒน Melegakan gigitan serangga / nyamuk
๐ŸŒน Merawat kulit gatal
๐ŸŒน Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
๐ŸŒน Losyen harian untuk kulit kering
๐ŸŒน Krim urut badan lenguh
๐ŸŒน Merawat kesan luka melecur
๐ŸŒน Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
๐ŸŒน Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
๐ŸŒน Ubat luka atau melecur
๐ŸŒน Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
๐ŸŒน Menghilangkan parut
๐ŸŒน Losyen harian
๐ŸŒน Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
๐ŸŒน Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
๐ŸŒน Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia


2

KATAKAN TIDAK KEPADA MASALAH SEMBELIT!
.
Lecithin membantu untuk menghancurkan lemak. Ia membuatkan lemak tersebut bercampur dengan air dan akan dibuang melalui proses pembuangan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia


1

Get ready with Minaj! ๐Ÿ’‹
Wanted to to give a shout out to everyone who's been supporting and believing in me along this journey, I couldn't have made it this far without you guys. @lexmua & @makeupbygilly have been amazing mentors and I couldn't thank you guys enough!! A HUGE thank you to @valerierodriguez11 for working with me for 5 hours to do this project, it means the WORLD to me, I love you. Xo- your MUA, Vee Minaj. โค๏ธ . .
@pandora
@wearegta . .
Video credit : @Valerierodriguez11
Model & makeup artist : @vee_minaj_
#BookMinaj #MakeupByMinaj .
.
#truebeauty#gta#redlips#photoshoot#videoshoot#lamodels#makeuptutorial#vloggingcamera#vlogsquad#dtla#photooftheday#creativityfound#makeup#bybeautyboutique#mybeautymarkacademy #mbmdoll


6

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

SET BERPANTAN/BERSALIN
.
Salah satu persiapan yang bakal ibu lakukan sebelum menimang cahaya mata adalah mencari Set Berpantang yang sesuai kan?
.
Ramai memilih set ini kerana semestinya Set Berpantang yang SELAMAT, SEMULAJADI dan SEMESTINYA BERKESAN dengan harga yang BERPATUTAN untuk ibu-ibu semua.
.
Set Berpantang Shaklee: .
โค๏ธ Vitalea - Mengelakkan rasa pening/mudah pitam, memulihkan tenaga dan membekalkan nutrisi yang mencukupi untuk ibu
.
โค๏ธ Vitamin C - Tingkatkan imunisasi badan ibu serta mempercepatkan proses penyembuhan luka.
.
โค๏ธ Bcomplex - Menstabilkan hormon, mengelakkan ibu dalam pantang dari stress dan sakit kepala.
.
โค๏ธ Ostematrix - sumber kalsium yang penting untuk mengelakkan sakit/lenguh-lenguh badan, elak cramp, bagi tidur lebih lena, elak sembelit. Salah satu milk booster jugak.

Yang paling penting, produk Shaklee ni bukan macam jamu ye, tak de effect negatif kat anak walaupun ibu menyusu badan sepenuhnya.
.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee
#ostematrixshaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

VITAMIN UNTUK KURUS!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Mencantikkan otot dan kulit โ€“ Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh melambatkan penuaan.
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.


1

Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
๐ŸŠMerangsang pembentukan kolagen
๐ŸŠMenguatkan immune sistem
๐ŸŠMembantu mengekalkan kulit yang awet muda
๐ŸŠMengatasi masalah insomnia
๐ŸŠMencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit
๐ŸŠMencegah demam & flu
๐ŸŠMemperbaiki sistem pendarahan
๐ŸŠMerendahkan & mengawal tekanan darah tinggi
๐ŸŠMencerahkan kulit secara semula jadi
๐ŸŠMemberikan tenaga
๐ŸŠMembantu penyerapan iron
๐ŸŠMengekalkan kolestrol yang sihat
๐ŸŠMeningkatkan metabolisme
๐ŸŠMembantu mengekalkan berat badan ideal
๐ŸŠMengelakkan katarak
๐ŸŠMengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŠMengecilkan pori muka
๐ŸŠMembantu melindungi badan dari radikal bebas
๐ŸŠMengurangkan asid untuk pesakit gout
๐ŸŠMengawal paras gula dalam darah
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitaminCshaklee


1

Invest in your hair. It is the crown you never take of ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’œ Like if you like

#happyhairlife #bybeautyboutique


1

Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #setbersalin #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee


0

Vitalea adalah supplemen seimbang dan paling komprehensif di dalam sains shaklee yang mampu dimiliki
.
Ianya diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


2

Krim serbaguna daripada Shaklee.. 1 rumah, 1 Herbal Blend!
.
Kelebihan dan kegunaan Herbal Blend Shaklee:
๐ŸŒน Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
๐ŸŒน Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
๐ŸŒน Menghilangkan luka dan merawat eczema
๐ŸŒน Melegakan gigitan serangga / nyamuk
๐ŸŒน Merawat kulit gatal
๐ŸŒน Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
๐ŸŒน Losyen harian untuk kulit kering
๐ŸŒน Krim urut badan lenguh
๐ŸŒน Merawat kesan luka melecur
๐ŸŒน Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
๐ŸŒน Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
๐ŸŒน Ubat luka atau melecur
๐ŸŒน Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
๐ŸŒน Menghilangkan parut
๐ŸŒน Losyen harian
๐ŸŒน Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
๐ŸŒน Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
๐ŸŒน Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #sayajual #pengedarshakleecyberjaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #ruambayi #herbalblendshaklee #spamurah #kulitsensitif #kulitcantik


0

VITAMIN UNTUK KURUS!. BELI 1 PERCUMA 1!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Lecithin dan Alfalfa Complex adalah gabungan terbaik untuk mengawal dan menurunkan berat badan anda!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Alfalfa membantu proses detox lemak dengan lebih pantas! Kalau tak detox, berat memang susah nak turun tau!
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #testimonishaklee #setkurus #lecithinshaklee #alfalfashaklee


2

VITAMIN KULIT CANTIK SHAKLEE!.
.
Rugi kalau tak beli! Rugi kalau tak amalkan!.
. ๐ŸŒธ Vita C (Tahan enam bulan) โžก๏ธ Dapat menghasilkan kollagen dalam badan dan membantu kulit mendapatkan tona yang sekata. Dan ternyata dengan pengambilannya secara konsisten akan menjadikan kulit lebih glowing dan radiant.
.
๐ŸŒธ Vita E (Tahan empat bulan) โžก๏ธ Mempunyai radikal bebas dengan ekstrak grape seed lagi dapat menjadikan kulit tampak lebih muda. Vitamin EShaklee memang terbukti dapat menghilangkan parut dan mengatasi masalah blackhead dan whitehead.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #sayajual #shakleemalaysia #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #jeragat #jerawat #vitaminE #parutjerawat #spamurah


0

Vitalea adalah supplemen seimbang dan paling komprehensif di dalam sains shaklee yang mampu dimiliki
.
Ianya diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


1

Kepada mereka yang mempunyai masalah buang air besar,HERBLAX boleh bantu..
.
APA KEBAIKAN HERBLAX
โœ… pembersihan najis yang tersekat
โœ… meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
โœ… membantu masalah sembelit
โœ… tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
โœ… mengempiskan perut
โœ… ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia... .
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #setkurusshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #milkbooster #promosishaklee #bybeautyboutique #shakleeeffect #sayajualsayaguna #herblaxshaklee #testimonishaklee


1

Vitalea adalah supplemen seimbang dan paling komprehensif di dalam sains shaklee yang mampu dimiliki
.
Ianya diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


3

VITALEA MULTIVITAMIN YANG PERTAMA DIDUNIA
.
CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

Ramai kini ibu-ibu mencari set berpantang moden yang merawat dari dalam..
.
Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Boleh try set berpantang/bersalin shaklee .

Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


1

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

Cara mudah? Cuba Vitamin C daripada Shaklee untuk atasi masalah korang seperti di atas tu tau. Banyak khasiatnya tau!.
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat.
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


1

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee


0

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee m #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee


2

Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

KATAKAN TIDAK KEPADA MASALAH SEMBELIT!
.
Lecithin membantu untuk menghancurkan lemak. Ia membuatkan lemak tersebut bercampur dengan air dan akan dibuang melalui proses pembuangan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #sayajualmurah #shakleeputrajaya #shakleebangi #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #setslimming #testimonishaklee #setkurus #lecithinShaklee


1

VITAMIN UNTUK KURUS!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Mencantikkan otot dan kulit โ€“ Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh melambatkan penuaan.
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #setslimming #testimonishaklee #setkurus #lecithinShaklee


1

Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


2

Testimoni set vitamin kecantikan Shaklee ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Rugi kalau tak cuba Vitamin C daripada Shakkee. Banyak khasiat, banyak kelebihan, harga berbaloi dan yang penting semulajadi serta selamat!.
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat
๐ŸŒน Meningkatkan sistem imun dan tenaga
๐ŸŒน Rambut lebih kilat, kuat san lebat
๐ŸŒน Cepat menyembuhkan luka
๐ŸŒน Mengurangkan masalah insomnia dan stress
๐ŸŒน Mengurangkan siptom selsema dan demam
๐ŸŒน Menurunkan tekanan darah tinggi
๐ŸŒน Membantu mengurangkan risiko kanser/barah
๐ŸŒน Meningkatkan penglihatan dan menghalang penyakit katarak
๐ŸŒน Mengurangkan masalah gusi berdarah.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


0

3 Petua Tradisional untuk hilangkan jeragat

1. Hampas kelapa selepas diperah santannya jangan dibuang tau. Ambil sedikit hampas kepala tu kemudian gosok-gosok di muka, biar selama 15 min kemudian cuci dengan air suam. selain boleh memudarkan jeragat ia juga boleh menghalus dan menggebukan kulit.

2. Jika makan pisang berangan tu jangan lagi buang kulitnya tu. Sapu-sapu dulu di kawasan yang naik jeragat tu, biar kering sekejap kemudian bilas dengan air.

3. Tumbuk 1cm kunyit hudup hingga lumat, campurkan sedikit tepung ubi dan juga perahan air limau nipis/purut srta 1 biji putih telur. Gaul sebati dan sapu di muka. Biar lebih kurang 20minit kemudian bilas dengan air suam.

Cara mudah? Cuba Vitamin C daripada Shaklee untuk atasi masalah jeragat korang. Banyak khasiatnya tau!.
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


0

Rugi kalau tak cuba Vitamin C daripada Shakkee. Banyak khasiat, banyak kelebihan, harga berbaloi dan yang penting semulajadi serta selamat!.
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat
๐ŸŒน Meningkatkan sistem imun dan tenaga
๐ŸŒน Rambut lebih kilat, kuat san lebat
๐ŸŒน Cepat menyembuhkan luka
๐ŸŒน Mengurangkan masalah insomnia dan stress
๐ŸŒน Mengurangkan siptom selsema dan demam
๐ŸŒน Menurunkan tekanan darah tinggi
๐ŸŒน Membantu mengurangkan risiko kanser/barah
๐ŸŒน Meningkatkan penglihatan dan menghalang penyakit katarak
๐ŸŒน Mengurangkan masalah gusi berdarah.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


1

PROMOSI AWAL TAHUN 2017! VIVIX SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #jerawat #jeragat # pencucimuka #makeupmurah


1

Apa yg buat Zana suka dengan Vivix Shaklee?.
.
Sebab Vivix adalah supplement anti penuaan terbaik di dunia yg dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee!.
.
Dalam kajian makmal, ramuan Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yg menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #jerawat #jeragat #pencucimuka


3

.
BUANG ๐Ÿ’ฉ HERBLAX membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar. Selain tu ianya mampu membantu mencuci usus supaya proses penyerapan nutrients lebih lancar. Herblax juga sesuai bagi mereka yang ada masalah sembelit.
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia... .
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #setkurusshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #milkbooster #promosishaklee #bybeautyboutique #shakleeeffect #sayajualsayaguna #herblaxshaklee #testimonishaklee


0

Ahli sains menggabungkan resveratol yg sangat tulin dengan ekstrak dari anggur muscadine yg hebat, Elderberry Eropah dan lobak ungu.
.
Campuran inilah yg bertanggungjawab dalam banyak tindakan unik anti penuaan sellular Vivix!
.
Jangan tak tau sebiji anggur muscadine ni cecah lebih RM100 sebiji tau! Wowww.. memang mahal dan semestinya berkhasiat!
.
PROMOSI AWAL TAHUN 2017! VIVIX SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #kencingmanis #dietatkins #happynewyear


2

PROMOSI AWAL TAHUN 2017! VIVIX SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #kencingmanis #dietatkins #happynewyear


0

Atasi masalah darah rendah terutama ketika hamil sekarang!
.
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca masalah darah rendah!
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:.
.
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #ibuhamil
#bazaarpaknil #multivitamin #sethamilshaklee #setshaklee #pregnancyjourney
#setibumengandung #multivitamin #vitaleashaklee #darahrendah


1

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT?.
.
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:.
.
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #ibuhamil
#bazaarpaknil #multivitamin #sethamilshaklee #setshaklee #pregnancyjourney
#setibumengandung #multivitamin #vitaleashaklee #darahrendah


0

.
CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah;
.
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee m #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee


0

Rugi kalau tak cuba Vitamin C daripada Shakkee. Banyak khasiat, banyak kelebihan, harga berbaloi dan yang penting semulajadi serta selamat!.
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat
๐ŸŒน Meningkatkan sistem imun dan tenaga
๐ŸŒน Rambut lebih kilat, kuat san lebat
๐ŸŒน Cepat menyembuhkan luka
๐ŸŒน Mengurangkan masalah insomnia dan stress
๐ŸŒน Mengurangkan siptom selsema dan demam
๐ŸŒน Menurunkan tekanan darah tinggi
๐ŸŒน Membantu mengurangkan risiko kanser/barah
๐ŸŒน Meningkatkan penglihatan dan menghalang penyakit katarak
๐ŸŒน Mengurangkan masalah gusi berdarah.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


0

JERAWAT HILANG,KULIT MAKIN CERA..
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat.
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


0

Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee


0

Jangan biarkan masalah keputihan dan Miss V berbau terus menghantui hidup anda.. Jangan terus membiarkan anda berasa rendah diri di hadapan suami tersayang..
.
Jom amalkan Vitamin Shaklee untuk mengatasi masalah keputihan dan Miss V berbau..
.
SET KEPUTIHAN SHAKLEE terdiri daripada:
.
๐Ÿ’žAlfalfa Complex
๐Ÿ˜˜Merupakan vitamin herba untuk kesihatan dalaman wanita
๐Ÿ˜˜Ia membantu menyingkirkan toksin atau kuman yang menjadi penyebab keputihana
๐Ÿ˜˜bersifat anti kulat yang memastikan vagina wanita sentiasa berada dalam keadaan beralkali
.
๐Ÿ’žGarlic Complex
๐Ÿ˜˜berfungsi sebagai anti kulat dan anti bakteria semulajadi
๐Ÿ˜˜Bawang putih yang terdapat di dalamnya berfungsi sebagai perisai kepada sistem imun badan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sayajual #pengedarshakleecyberjaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #marriagegoals #vitamineshaklee #vitamincinta #suamiisteri #missv #masalahkeputihan #garlicshaklee #alfalfashaklee #jamumoden


2

VITAMIN UNTUK KURUS!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Mencantikkan otot dan kulit โ€“ Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh melambatkan penuaan.
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #setslimming #testimonishaklee #setkurus #lecithinShaklee


0

Cuba Vitamin C daripada Shaklee untuk atasi masalah korang seperti di atas tu tau. Banyak khasiatnya tau!.
.
๐ŸŒน Merangsang pembentukan kolagen
๐ŸŒน Mencerahkan dan melembutkan kulit
๐ŸŒน Mengatasi masalah pori besar di muka
๐ŸŒน Mengecutkan jerawat.
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee


0

.
CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah;
.
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee m #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee


0

PROMOSI AWAL TAHUN 2017! VIVIX SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Vivix mengandungi 10 kali ganda lebih berkuasa dari resveratrol. Kuasa yang ada pada resveretrol ini mampu membuatkan anda kelihatan awet muda. Resveretrol ni adalah agen antioksidan yang sangat power! Ia berupaya menjaga sel badan dari kerosakan.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #kencingmanis #dietatkins #happynewyear


0

PROMOSI AWAL TAHUN 2017! VIVIX SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #kencingmanis #dietatkins #happynewyear


1

PROMOSI AWAL TAHUN 2017! VIVIX SHAKLEE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
KHASIAT VIVIX:.
๐ŸŽ€Kulit cantik
๐ŸŽ€Merawat alzheimer
๐ŸŽ€Merawat parkinson
๐ŸŽ€Merawat strok
๐ŸŽ€Mengawal darah tinggi
๐ŸŽ€Mengawal kencing manis
๐ŸŽ€Awet muda
๐ŸŽ€Kesuburan wanita
๐ŸŽ€Merawat ketagihan merokok
๐ŸŽ€Nak kurus secara sihat
๐ŸŽ€Mengurangkan risiko sakit jantung
๐ŸŽ€Mengalakkan penuaan yang sihat
๐ŸŽ€Mengelakkan kanser
๐ŸŽ€Meningkatkan sistem imun badan
๐ŸŽ€Kesihatan menyeluruh
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee #testimoniShaklee #VivixShaklee #kencingmanis #dietatkins #happynewyear


0

.
ITEM BIG SALE
.
CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee m #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #bigsaleshakleenieyl #vitaleashaklee


0

.
ITEM BIG SALE
.
BUANG ๐Ÿ’ฉ HERBLAX membantu proses pembuangan lemak yang dah dibakar oleh OmegaGuard tadi. Selain tu ianya mampu membantu mencuci usus supaya proses penyerapan nutrients lebih lancar. Herblax juga sesuai bagi mereka yang ada masalah sembelit.
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia... .
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #setkurusshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #milkbooster #promosishaklee #bybeautyboutique #shakleeeffect #sayajualsayaguna #herblaxshaklee #testimonishaklee


1

.
ITEM BIG SALE
.
HARGA PROMOSI UNTUK VITAMIN KACIP FATIMAH DAN BUANG TOKSIK DALAM BADAN..
.
Khasiat Alfalfa Complex:.
๐ŸŒบ pelangsingan dan pengurangan berat badan
๐ŸŒบ baik untuk ibu berpantang dan menyusukan anak
๐ŸŒบ melancarkan pembuangan dan mengelakkan sembelit
๐ŸŒบ atasi masalah badan dan ketiak berbau
๐ŸŒบ meningkatkan kesuburan suami isteri
๐ŸŒบ kecantikan kulit dan jerawat
๐ŸŒบ bertindak sebagai "kacip fatimah" untuk para isteri
๐ŸŒบ mengatasi masalah keputihan
๐ŸŒบ mengatasi masalah allergy, sinusitis, resdung, bersin tak berhenti, eczema
๐ŸŒบ mengurangkan keletihan dan kelesuan tanda .
.

Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia... .
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #setkurusshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #milkbooster #promosishaklee #bybeautyboutique #shakleeeffect #sayajualsayaguna #resdung #kacipfatimah #testimonishaklee #setpenyusuanshaklee #alfalfaShaklee


0

Stok Vitamin Shaklee utk pelanggan tersayang..
.
Thanks sudi buat pembelian dengan Zana.. Kalau ada lagi yg nak order, jangan malu2 utk whatsapp Zana yer..
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #sayajual #shakleemalaysia #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #jeragat #jerawat #businessonline #kedaionlinemalaysia #spamurah


0

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee m #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee


0

Perut buncit! Dah turun berat badan tapi perut menggeleber! Susah kawal selera makan!.
.
Apa kata cuba amalakan Cinch Cafe Latte drpd Shaklee..
.
โ˜•๏ธ Rasa coffe latte yg sedap
โ˜•๏ธ Membuatkan anda rasa kenyang lebih lama
โ˜•๏ธ Bantu kawal selera makan
.
Paling sesuai untuk mereka yg nak elak perut menggeleber, kurangkan masalah perut buncit dan untuk mereka yg susah kawal selera makan!
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia.
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #pengedarshakleecyberjaya #shakleemalaysia #produkkesihatan #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #photooftheday #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #dietatkins #menudiet #testimonishaklee


0

Nutriwhite Foaming Cleanser untuk kulit lebih CANTIK, CERAH DAN BERSERI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
โš˜Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit.
.
โš˜Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.
.
โš˜Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Tona kulit lebih cerah.
.
โš˜Membersih, melembut dan menyegarkan kulit.
.
โš˜ Menghilangkan parut, jeragat dan bintik2 hitam.
.
Sebotol cleanser ni boleh tahan sehingga 10 bulan! Memang berbaloi dan menjimatkan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #pencucimuka #NutriwhiteShaklee #pencucimukashaklee #misikulitcantik


0

Nutriwhite Foaming Cleanser untuk kulit lebih CANTIK, CERAH DAN BERSERI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
โš˜Rumpai laut berfungsi membuang kekotoran, sel-sel mati dan menegangkan kulit.
.
โš˜Alga Hijau membuang toksin dan mengekalkan kelembapan kulit.
.
โš˜Strawberi Begonia menyeragamkan warna kulit. Tona kulit lebih cerah.
.
โš˜Membersih, melembut dan menyegarkan kulit.
.
โš˜ Menghilangkan parut, jeragat dan bintik2 hitam.
.
Sebotol cleanser ni boleh tahan sehingga 10 bulan! Memang berbaloi dan menjimatkan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #pencucimuka #NutriwhiteShaklee #pencucimukashaklee #misikulitcantik


0

Mata Panda ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ.
.
Siapa ada masalah "mata panda" atau risau dengan kedutan yg mula kelihatan di sekitar mata?
.
Zana nak bagi PROMOSI KRIM MATA yg sangat best!.
.
Lepas ni masing2 dah tak payah tepek concealer tebal2 untuk tutup "mata panda" ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ๐Ÿผ.. hihihi..
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia.
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #kesihatan #sayajual #pengedarshakleecyberjaya #shakleemalaysia #produkkesihatan #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #matapanda


0

1 rumah, 1 Nutriferon!!.
.
Nutriferon Shaklee ni sangat sesuai untuk:.
.
1. Mereka yang sering sakit, selsema, demam.
.
2. Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
.
3. Mereka yang mempunyai masalah imunisasi.
.
4. Mereka yang sering travel dan kerap ke luar negara.
.
5. Mereka yang sering stress.
.
6. Mereka yang terdedah dengan bahaya penyakit.
.
7. Mereka yang tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.
.
8. Mereka yang ada mempunyai allergi atau eczema.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setkurusshaklee #setkulitcantikshaklee
#setberpantang #selsema #demamdenggi #nutriferonshaklee #demam #testimoniShaklee #travelblogger


0

Nak hilangkan stretch mark? Malu berdepan dengan suami kerana masalah stretch mark? Vitamin Shaklee ada penyelesaiannya.
.
Vitamin ESP Shaklee adalah serbuk protein dari Non GMO berupaya untuk mengurangkan dan menghilangkan masalah strech mark anda..
.
Protein adalah bahan utama yang digunakan untuk "menggantikan" sel-sel mati. Jadi sel-sel mati di bahagian perut yang menimbulkan stretch mark dapat dibuang dengan lebih berkesan..
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #kesihatan #sayajual #spamurah #shakleemalaysia #produkkesihatan #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #jeragat #testimonishaklee
#stretchmarks


0

JOM TURUN BERAT BADAN! Dengan supplement daripada Shaklee, anda boleh:.
.
๐Ÿƒ Membakar lemak dengan berkesan.
๐ŸŠ Menyah toksik dari badan anda.
๐Ÿ‹๏ธ Membina otot dengan pengambilan protein yang bertepatan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #setslimming #testimonishaklee #setkurus #omegaguard


0

Mencari Pengedar Shaklee di #Putrajaya, #Cyberjaya, #Bangi, #Kajang, #SeriKembangan atau kawasan sekitar?.
.
Zana sedia memberikan penerangan lebih mendalam berkaitan produk Shaklee kepada anda..
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #testimonishaklee #setkurus


0

Masker daripada vitamin Shaklee membuatkan kulit semakin tegang, lembut dan anjal.
.
Berbaloi sangat sebab vitamin Shaklee bukan sekadar untuk dimakan bahkan untuk dibuat masker. Save duit anda!.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sayajual #shakleemalaysia #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #promosi #kecantikan #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #sayapenggunashaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #sihatcantik #testimonishaklee #jeragat #jerawat #vitaminE #parutjerawat #spamurah #maskermuka


0

Urusan postage vitamin Shaklee berjalan seperti biasa setiap hari..
.
Siapa nak selit order, whatsapp jer Zana.. Kita borak2 tentang vitamin Shaklee dan info kesihatan yer..
.
Vitamin paling hot? Vitamin untuk kulit cantik la.. Ramai nak kulit pinkish, cerah dan berseri.. Jom sertai misi cantik bersama kami!!
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #kulitcantik #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#vivixshakleel #sihatcantik #setkurusshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitshaklee #omegaguardshaklee #vitamincshaklee #vitamineshaklee


0

KATAKAN TIDAK KEPADA MASALAH SEMBELIT!
.
Lecithin membantu untuk menghancurkan lemak. Ia membuatkan lemak tersebut bercampur dengan air dan akan dibuang melalui proses pembuangan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #kecantikan #setkurus #setcantik #sidshaklee #vitaminshaklee #setkulitcantikshaklee #jeragat #promosishaklee #bybeautyboutique #Vivixshaklee #shakleeeffect #sayajualsayaguna #codshaklee #setslimming #testimonishaklee #setkurus #lecithinShaklee


1