#bybeautyboutique

Instagram photos and videos

#bybeautyboutique#shakleeputrajaya#promosishaklee#shakleemalaysia#sayajualsayaguna#vitaminshaklee#pengedarshakleeputrajaya#pengedarshaklee#sayajual#shaklee#shakleeeffect#sayajualshaklee#tsunamishaklee#shakleemiracleclub#testimonishaklee#shopping#jualanmurah#sayajualmurah#codshaklee#sidshaklee#setkulitcantikshaklee

Hashtags #bybeautyboutique for Instagram

VITAMIN UNTUK KURUS!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Mencantikkan otot dan kulit โ€“ Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh melambatkan penuaan.
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia

Putrajaya
4

Krim serbaguna daripada Shaklee.. 1 rumah, 1 Herbal Blend!
.
Kelebihan dan kegunaan Herbal Blend Shaklee:
๐ŸŒน Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
๐ŸŒน Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
๐ŸŒน Menghilangkan luka dan merawat eczema
๐ŸŒน Melegakan gigitan serangga / nyamuk
๐ŸŒน Merawat kulit gatal
๐ŸŒน Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
๐ŸŒน Losyen harian untuk kulit kering
๐ŸŒน Krim urut badan lenguh
๐ŸŒน Merawat kesan luka melecur
๐ŸŒน Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
๐ŸŒน Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
๐ŸŒน Ubat luka atau melecur
๐ŸŒน Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
๐ŸŒน Menghilangkan parut
๐ŸŒน Losyen harian
๐ŸŒน Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
๐ŸŒน Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
๐ŸŒน Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia

Putrajaya
2

KATAKAN TIDAK KEPADA MASALAH SEMBELIT!
.
Lecithin membantu untuk menghancurkan lemak. Ia membuatkan lemak tersebut bercampur dengan air dan akan dibuang melalui proses pembuangan.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia

Putrajaya
1

Get ready with Minaj! ๐Ÿ’‹
Wanted to to give a shout out to everyone who's been supporting and believing in me along this journey, I couldn't have made it this far without you guys. @lexmua & @makeupbygilly have been amazing mentors and I couldn't thank you guys enough!! A HUGE thank you to @valerierodriguez11 for working with me for 5 hours to do this project, it means the WORLD to me, I love you. Xo- your MUA, Vee Minaj. โค๏ธ . .
@pandora
@wearegta . .
Video credit : @Valerierodriguez11
Model & makeup artist : @vee_minaj_
#BookMinaj #MakeupByMinaj .
.
#truebeauty#gta#redlips#photoshoot#videoshoot#lamodels#makeuptutorial#vloggingcamera#vlogsquad#dtla#photooftheday#creativityfound#makeup#bybeautyboutique#mybeautymarkacademy #mbmdoll

Fontana, California
6

CEPAT LETIH? MUDAH RASA PENAT? .
Kurang pengambilan multivitamin adalah punca utama anda mudah rasa letih dan penat.. Jom amalkan Vitalea Shaklee..
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

SET BERPANTAN/BERSALIN
.
Salah satu persiapan yang bakal ibu lakukan sebelum menimang cahaya mata adalah mencari Set Berpantang yang sesuai kan?
.
Ramai memilih set ini kerana semestinya Set Berpantang yang SELAMAT, SEMULAJADI dan SEMESTINYA BERKESAN dengan harga yang BERPATUTAN untuk ibu-ibu semua.
.
Set Berpantang Shaklee: .
โค๏ธ Vitalea - Mengelakkan rasa pening/mudah pitam, memulihkan tenaga dan membekalkan nutrisi yang mencukupi untuk ibu
.
โค๏ธ Vitamin C - Tingkatkan imunisasi badan ibu serta mempercepatkan proses penyembuhan luka.
.
โค๏ธ Bcomplex - Menstabilkan hormon, mengelakkan ibu dalam pantang dari stress dan sakit kepala.
.
โค๏ธ Ostematrix - sumber kalsium yang penting untuk mengelakkan sakit/lenguh-lenguh badan, elak cramp, bagi tidur lebih lena, elak sembelit. Salah satu milk booster jugak.

Yang paling penting, produk Shaklee ni bukan macam jamu ye, tak de effect negatif kat anak walaupun ibu menyusu badan sepenuhnya.
.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee
#ostematrixshaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

VITAMIN UNTUK KURUS!.
.
๐Ÿญ Melangsingkan โ€“ Jika ambil Lecithin dalam kuantiti yang betul maka makin cepatlah pembakaran lemak degil dalam tubuh kita berlaku.
.
๐Ÿญ Mencantikkan otot dan kulit โ€“ Ia mengelakkan kulit bersisik/kering terutama yang kerap menggunakan pendingin hawa. Lecithin boleh melembabkan serta menghaluskan kulit supaya kulit kita jadi cantik, juga boleh melambatkan penuaan.
.
๐Ÿญ Memecahkan lemak dan kolestrol โ€“ Lecithin bertindak sebagai โ€˜pembersihโ€™ salur darah.
.
๐Ÿญ Meringankan sembelit โ€“ melembutkan najis dengan cara melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus.
.
๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ›๏ธ Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐBerminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan? Mudah sangat. Whatsapp Zana 013-6065246.
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.


1

Kebaikan & Manfaat lain SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
๐ŸŠMerangsang pembentukan kolagen
๐ŸŠMenguatkan immune sistem
๐ŸŠMembantu mengekalkan kulit yang awet muda
๐ŸŠMengatasi masalah insomnia
๐ŸŠMencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit
๐ŸŠMencegah demam & flu
๐ŸŠMemperbaiki sistem pendarahan
๐ŸŠMerendahkan & mengawal tekanan darah tinggi
๐ŸŠMencerahkan kulit secara semula jadi
๐ŸŠMemberikan tenaga
๐ŸŠMembantu penyerapan iron
๐ŸŠMengekalkan kolestrol yang sihat
๐ŸŠMeningkatkan metabolisme
๐ŸŠMembantu mengekalkan berat badan ideal
๐ŸŠMengelakkan katarak
๐ŸŠMengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŠMengecilkan pori muka
๐ŸŠMembantu melindungi badan dari radikal bebas
๐ŸŠMengurangkan asid untuk pesakit gout
๐ŸŠMengawal paras gula dalam darah
.
Berminat nak dapatkan produk best drpd Shaklee? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ Berminat untuk menjadi sebahagian daripada team Shaklee kami? Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792
.
๐Ÿš˜ Penghantaran PERCUMA sekitar Putrajaya
๐Ÿ“ฎ Postage ke seluruh Malaysia
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #sidshaklee #putrajaya #shakleemalaysia #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #shakleemiracleclub #bybeautyboutique #vitaminshaklee #skincareshaklee #shakleeeffect #sayapenggunashaklee #sayajualsayaguna #codshaklee #codputrajaya
#testimonishaklee #promosishaklee #sayajual
#bazaarpaknil #sihatcantik #setjerawatshaklee #setshaklee #setkulitcantikshaklee
#setkulitcantik #vitamin #vitaminc #vitaminCshaklee


1

Invest in your hair. It is the crown you never take of ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’œ Like if you like

#happyhairlife #bybeautyboutique


1

Kepada ibu-ibu yg sedang mencari set berpantang,boleh try set berpantang/bersalin basic shaklee..
.
Vitalea
.
๐ŸŒนSgt penting utk memulihkan tenaga ibu
๐ŸŒนPelengkap nutrisi ibu
๐ŸŒนBantu penghasilan darah merah setelah proses bersalin
.
Vitamin c
.
๐ŸŒนMempercepatkan penyembuhan luka
๐ŸŒนMembaiki sel rosak ketika proses bersalin
.
B complex
.
๐ŸŒนAnti stress
๐ŸŒนElak meroyan
๐ŸŒนMenstabilkan hormon utk menggalakkan susu .
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #setbersalin #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #setbersalin #bcomplexshaklee #vitaminCshaklee #VitaleaShaklee


0

Vitalea adalah supplemen seimbang dan paling komprehensif di dalam sains shaklee yang mampu dimiliki
.
Ianya diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa
.
Fungsi dan kelebihan Vitalea
Shaklee adalah:
๐ŸŒน Penambah tenaga segera
๐ŸŒน Pelengkap nutrisi
๐ŸŒน Keupayaan sistem produktif
๐ŸŒน Meningkatkan metabolisme
๐ŸŒน Elemen penting pada sel tubuh
๐ŸŒน Melindungi organ badan
๐ŸŒน Memastikan penyerapan vitamin dan mineral lain yang lebih efektif
๐ŸŒน Mencantikkan dan menegangkan kulit
๐ŸŒน Kuku yang cantik
๐ŸŒน Menguatkan akar rambut
๐ŸŒน Mencegah penyakit tiroid / beguk
๐ŸŒน Penting untuk diet
๐ŸŒน Perempuan hamil dan ibu menyusu perlu ambil Vitalea kerana mineral dan vitamin serta iron penting untuk tumbesaran anak.
.
Berminat nak dapakkan produk best drpd shaklee?Mudah sangat. Whatsapp Nieyl 017-3583792. Penghantaran percuma sekitar Putrajaya dan postage ke seluruh Malaysia..
.
#Shaklee #pengedarshaklee #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #sayajualshaklee #shakleemiracleclub #jualanmurah #sayajual #shakleemalaysia #shopping #sayajualmurah #shakleeputrajaya #tsunamishaklee #tekanandarahrendah #vitaminshaklee #setkesihatanshaklee #promosishaklee #bybeautyboutique #kerapdemam#shakleeeffect #sayajualsayaguna #cepatletih #kacipfatimah #testimonishaklee #VitaleaShaklee #shakleeputrajaya


0

Loading...