#bymedinadesire

Instagram photos and videos

#teatoxbymedinadesire#langsing#slimmingtea#nakkuruscepat#sihat#slimtea#legstea#slimmingteamurah#skinnytea#ubatkurus#jomkurus#tehkurus#legsteamurah#bymedinadesire#legsteamalaysia#tehdetoxmalaysia#nakkurus#gemuk#teatox#kurus#produkkurus#medinadesire#teatoxteamalaysia#minumankesihatan#fazura#sayajual#fattahamin

Hashtags #bymedinadesire for Instagram

Baju dah longgar👍👍
Yes! Yes!
Ni feedback paling banyak kami terima💃💃
.
Uols yg nak kurus tu mai try teh kami
Konsisten minum boleh 5-10kg jaminan kami
.
Takkan nak tgk jer
.
SLIMYOU DYTOX TEA ™️ RM15
KAKI CANTIQ TEA ™️ RM25
MARYAM LOTION RM35

SET COMBO RM40 (SDT + KCT)
SET SUPER COMBO RM75 (SDT + KCT + Lotion Maryam)

Postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12
.
🌸DROPSHIP WANTED🌸
.
.
#legstea#bymedinadesire#teatoxbymedinadesire#skinnytea#teatox#slimmingtea#tehdetoxmalaysia#ubatkurus#gemuk#nakkurus#slimmingteamurah#slimtea#tehkurus#legsteamurah#legsteamalaysia#nakkuruscepat#langsing#jomkurus#minumankesihatan#ubatkurussangatberkesan#sihat#kurus#kuruskanbadan#produkkurus#kurusmodalrendah#buanglemak#detoxtoksin#kurusmenawan


0

Siapa nak kurus dengan hanya RM40? Seminggu boleh lost 2-5kg tau 😍 Siapa nak bagai awak kurus banyak tu? Awak diet pun tak turun banyak tu tau 😝 Tapi dengan minum set detox ni boleh kurus 2-5kg seminggu 😍 Sebulan boleh lost 10kg ‼️
.
Jom kita bersihkan toksin kotor dalam badan kita tu 🤓 Kita dah makan semua makanan itu ini tak jaga apa semua so sekarang kita kena cuci balik yang kotor2 dalam badan tu 😓 Uolls nak ke toksin kotor tu melekat je dalam badan? Nak? Nanti dapat penyakit susah pulak tau 😫
.
Jom try set detox ni‼️ Hanya RM40 sahaja 2 tea ni. Bukan 1 tapi 2 tea‼️ Amacam murah ke tak?🙈😆
.
Whatsapp 📲 012-6795901 ❤️
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire#skinnytea #teatox #slimmingtea#tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus#slimmingteamurah #slimtea #tehkurus#legsteamurah #legsteamalaysia #sayajual#sayajualmurah #teatoxteamalaysia#nakkuruscepat #langsing #jomkurus#sayajualmurah #medinadesire #neelofa #fazura#fattahamin #fattzura #sihat #kurus 
#produkkurus


1

Siapa nak kurus dengan hanya RM40? Seminggu boleh lost 2-5kg tau 😍 Siapa nak bagai awak kurus banyak tu? Awak diet pun tak turun banyak tu tau 😝 Tapi dengan minum set detox ni boleh kurus 2-5kg seminggu 😍 Sebulan boleh lost 10kg ‼️
.
Jom kita bersihkan toksin kotor dalam badan kita tu 🤓 Kita dah makan semua makanan itu ini tak jaga apa semua so sekarang kita kena cuci balik yang kotor2 dalam badan tu 😓 Uolls nak ke toksin kotor tu melekat je dalam badan? Nak? Nanti dapat penyakit susah pulak tau 😫
.
Jom try set detox ni‼️ Hanya RM40 sahaja 2 tea ni. Bukan 1 tapi 2 tea‼️ Amacam murah ke tak?🙈😆
.
Whatsapp 📲 012-6795901 ❤️
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire#skinnytea #teatox #slimmingtea#tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus#slimmingteamurah #slimtea #tehkurus#legsteamurah #legsteamalaysia #sayajual#sayajualmurah #teatoxteamalaysia#nakkuruscepat #langsing #jomkurus#sayajualmurah #medinadesire #neelofa #fazura#fattahamin #fattzura #sihat #kurus 
#produkkurus


0

Siapa nak kurus dengan hanya RM40? Seminggu boleh lost 2-5kg tau 😍 Siapa nak bagai awak kurus banyak tu? Awak diet pun tak turun banyak tu tau 😝 Tapi dengan minum set detox ni boleh kurus 2-5kg seminggu 😍 Sebulan boleh lost 10kg ‼️
.
Jom kita bersihkan toksin kotor dalam badan kita tu 🤓 Kita dah makan semua makanan itu ini tak jaga apa semua so sekarang kita kena cuci balik yang kotor2 dalam badan tu 😓 Uolls nak ke toksin kotor tu melekat je dalam badan? Nak? Nanti dapat penyakit susah pulak tau 😫
.
Jom try set detox ni‼️ Hanya RM40 sahaja 2 tea ni. Bukan 1 tapi 2 tea‼️ Amacam murah ke tak?🙈😆
.
Whatsapp 📲 012-6795901 ❤️
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire#skinnytea #teatox #slimmingtea#tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus#slimmingteamurah #slimtea #tehkurus#legsteamurah #legsteamalaysia #sayajual#sayajualmurah #teatoxteamalaysia#nakkuruscepat #langsing #jomkurus#sayajualmurah #medinadesire #neelofa #fazura#fattahamin #fattzura #sihat #kurus 
#produkkurus


0

Siapa nak kurus dengan hanya RM40? Seminggu boleh lost 2-5kg tau 😍 Siapa nak bagai awak kurus banyak tu? Awak diet pun tak turun banyak tu tau 😝 Tapi dengan minum set detox ni boleh kurus 2-5kg seminggu 😍 Sebulan boleh lost 10kg ‼️
.
Jom kita bersihkan toksin kotor dalam badan kita tu 🤓 Kita dah makan semua makanan itu ini tak jaga apa semua so sekarang kita kena cuci balik yang kotor2 dalam badan tu 😓 Uolls nak ke toksin kotor tu melekat je dalam badan? Nak? Nanti dapat penyakit susah pulak tau 😫
.
Jom try set detox ni‼️ Hanya RM40 sahaja 2 tea ni. Bukan 1 tapi 2 tea‼️ Amacam murah ke tak?🙈😆
.
Whatsapp 📲 012-6795901 ❤️
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire#skinnytea #teatox #slimmingtea#tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus#slimmingteamurah #slimtea #tehkurus#legsteamurah #legsteamalaysia #sayajual#sayajualmurah #teatoxteamalaysia#nakkuruscepat #langsing #jomkurus#sayajualmurah #medinadesire #neelofa #fazura#fattahamin #fattzura #sihat #kurus 
#produkkurus


1

☕️PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA RM25.00/pack☕️
------------------------------------
1-Rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-Setelah suam bole terus minum.
3-Minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi 🏵️Kesan selepas minum KC Tea🏵️
-----------------------------------
1-Akan merasa dahaga disarankan minum air kerap.
2-Kerap membuang air kecil
3-Akan merasa kurang selera makan
4-Cepat kenyang
5-Disarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat. 🍂 Kakicantiq tea- rasa lite rebina dengan serai ##legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #medinadesire #sihat


1

Abam sado pun minum teh kami tau💃
Cer tgk abam ni.... Dah kurus!!
Paling best makin ensome😍
.
Uols bila lg... Tak mahal pun
Set combo rm40
Rugi tak cuba
.
SLIMYOU DYTOX TEA ™️ RM15
KAKI CANTIQ TEA ™️ RM25
MARYAM LOTION RM35

SET COMBO RM40 (SDT + KCT)
SET SUPER COMBO RM75 (SDT + KCT + Lotion Maryam)

Postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12
.
🌹DROPSHIP WANTED🌹
.
.
#legstea#bymedinadesire#teatoxbymedinadesire#skinnytea#teatox#slimmingtea#tehdetoxmalaysia#ubatkurus#gemuk#nakkurus#slimmingteamurah#slimtea#tehkurus#legsteamurah#legsteamalaysia#nakkuruscepat#langsing#jomkurus#minumankesihatan#ubatkurussangatberkesan#sihat#kurus#kuruskanbadan#produkkurus#kurusmodalrendah#buanglemak#detoxtoksin#kurusmenawan


0

Ada ke yang suka sembelit?

Mesti la tak suka kan.Ada orang seminggu sekali baru buang air besar,bahaya tau.

Ha,yang mana ada sembelit tu sebelum tido minum slimming detox tea ni,esok laju jer pergi tandas.RM15 JER!!!Bukan mahal pon

www.wasap.my/60139987419

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #daryhq #produkmuslim #sihat #kurus #dary
#produkkurus


0

Minum teh je boleh kurus???
BIAR BETUL SEMINGGU TURUN 5KG??
NAK PEHA KECIL + PERUT KEMPIS MCM KAT ATAS?

yesssss memang betul... Jom order set combo dan dptkan tips kurus dan info lanjut❤️

dont worry, sis ni akan guide korang yg ada masalah: perut buncit, perut menggelebeh, berat badan berlebihan, peha besar, peha berlaga dan gemuk air !!! Seminggu leh turun 3-5kg, kalau sebulan dah 12-20kg 😂😂😂😂 OMGGGGG SERONOKNYA!
.
ws 01131771979
.
#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #sayajual #sayajualmurah #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #jomkurus #sayajualmurah #medinadesire #neelofa #fazura #fattahamin #fattzura #sihat #kurus
#produkkurus


0

DIJAMIN TIADA RASA PAHIT ❤️ Jangan risau takut tak boleh telan yer. Dah cuba rasa Teh Dary uolss mesti nak lagi & lagi. Kesan tip top!
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 011-1516.3328

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #daryhq #produkmuslim #sihat #kurus #dary #produkkurus


0

ESOK ADA POSTAGE. .
NAK JOIN TAK??
.
Mai sini wasap admin cepat. .
Antara benefit minum teh ni boleh ✔️Kempiskan perut
✔️Kecilkan lengan
✔️Kecilkan peha
✔️Buang angin dalam badan
✔️Buang toksin
✔️Badan lebih ringan
✔️Mengelakkan pertumbuhan jerawat
✔️Kulit lebih segar
.
Kalau nak rasa semua efek kat atas wasap admin tau 0135123197.
.
FREE GIFT ✔️LIPS SCRUB
✔️MENU DIET
✔️TIPS KURUS
.

#legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #daryhq #produkmuslim #sihat #kurus #dary
#produkkurus


0

Ini baru 3 hari guna dah turun 5kg..cer bayangkan 30 hari guna..mau kurus dibuatnya..terbaiklah..
.
Yg tgh diet kat sana tu meh try produk kami..rm40 je dah dpt set combo dan free gift..
.
Apa la sgt nak keluar rm40 janji penampilan dpt ubah..Baru member korang terkejut tgk..
.
WHATSAPP 0134637187.
.

#legstea#bymedinadesire#teatoxbymedinadesire#skinnytea#teatox#slimmingtea#tehdetoxmalaysia#ubatkurus#gemuk#nakkurus#slimmingteamurah#slimtea#tehkurus#legsteamurah#legsteamalaysia#nakkuruscepat#langsing#jomkurus#minumankesihatan#ubatkurussangatberkesan#sihat#kurus#kuruskanbadan#produkkurus


0

Loading...