#byrcw

Instagram photos and videos

#byrcw#rozitachewan#preciousbyrcw#gorgeousbyrcw#perfume#precious#gorgeous#celebrity#elegant#love#jusgoyangrapatbyrcw#pencucigoyangsegarbyrcw#lotionputihajaibbyrcw#lotion#quruscheta#jusquruscheta#LosyenPutihAjaib#tiktok#faezahelaiootd#astrogempak#tudungbawalsatin#igersmalaysia#instafamousmalaysia#bazaarpaknil

Hashtags #byrcw for Instagram

.
Mencantik dan mewangi dengan #LosyenPutihAjaib membuatkan anda rasa yakin untuk menempuhi hari - hari mu πŸ’‹
.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #sarawak #sabah #malaysiaigshop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #melaka #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awek #awekmelayu #sayanakputih #tiktok #instafamousmalaysia #minaz #astrogempak #9gag #igersmalaysia #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #dotheshiggy #inmyfeelings .
.
πŸ“²Whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia.


4

.
.SALAM SEMUA PENGEMAR PERFUME
.
.WhatsApp 017-2750066 .
.Kak Z nak bgi tau perfume che ta ada 3 jenis. Semua best bau ❀️❀️
.
.READY STOCK
. COD KL SGOR
. POS 1 MSIA
.
.
.- β€œπŸ‘utk semua perfumeΒ #byrcwΒ . Baik sembur kt tudung ke bju ke,ble dh cuci wangi dia still melekat nusuk idung.. Mmg x mengecewakan lebih lg price mampu milik.. Well doneΒ @rozitachewan1πŸ˜Šβ€ - seri_sya_jatt
.
β€œPRECIOUS mmg terbaikkk....bau wngi sngat2....mmg bau dia mngasyikkan cheta….”- noramezameza
.
β€œ3 3 mnyak wangi ni mmg 1st class.. mana nak cari rege muroh.. mampu milik..bukan mampu tgkk je..xyah menabung dah bolehhh bau kencang.... muke comey dah.. xkan badan bauu gajah ye dak... stakat ni mmg xcarik len dah.. hat ni ja dihati…” - hanihadif
.
β€œKami masih setia dgn preciousΒ @rozitachewan1Β ...masa mulaΒ² dulu jenoh nk dptkan nya slalu OOS...slalu beli byk buat stock. Mak kami umoq 60++ pun dah terjebak dgn perfume Che Ta sebab sedap sgt baunya...suami, anakΒ² lg la asyik dok poww perfume ummi ja πŸ˜… β€œ- sueazham
.
β€œSemua jenis minyak wangi saya da beli...bau2 nya lembut n thn lama” - noorhayati10937161
.
β€œ@rozitachewan1Β hubby i pun dah cilok pakai gorgeus saya....bila dia balik kerja, dia masuk rmh, masih bau harum....rmh 2 tingkat, bila bau gorgeus , saya tahu dia dah balik rmh…..” - wannorsuria .
.
.WhatsApp 017-2750066
.
.@nh_rcw


0

β€œπŸ‘utk semua perfumeΒ #byrcwΒ . Baik sembur kt tudung ke bju ke,ble dh cuci wangi dia still melekat nusuk idung.. Mmg x mengecewakan lebih lg price mampu milik.. Well doneΒ @rozitachewan1πŸ˜Šβ€ - seri_sya_jatt
.
β€œPRECIOUS mmg terbaikkk....bau wngi sngat2....mmg bau dia mngasyikkan cheta….”- noramezameza
.
β€œ3 3 mnyak wangi ni mmg 1st class.. mana nak cari rege muroh.. mampu milik..bukan mampu tgkk je..xyah menabung dah bolehhh bau kencang.... muke comey dah.. xkan badan bauu gajah ye dak... stakat ni mmg xcarik len dah.. hat ni ja dihati…” - hanihadif
.
β€œKami masih setia dgn preciousΒ @rozitachewan1Β ...masa mulaΒ² dulu jenoh nk dptkan nya slalu OOS...slalu beli byk buat stock. Mak kami umoq 60++ pun dah terjebak dgn perfume Che Ta sebab sedap sgt baunya...suami, anakΒ² lg la asyik dok poww perfume ummi ja πŸ˜… β€œ- sueazham
.
β€œSemua jenis minyak wangi saya da beli...bau2 nya lembut n thn lama” - noorhayati10937161
.
β€œ@rozitachewan1Β hubby i pun dah cilok pakai gorgeus saya....bila dia balik kerja, dia masuk rmh, masih bau harum....rmh 2 tingkat, bila bau gorgeus , saya tahu dia dah balik rmh…..” - wannorsuria .
.
CALL 0199633618 .
.
@byrcw @byrcwtestimoni


42

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #makeuptutorial #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


0

Siapa kat sini yang belum dapatkan AGELOCK NELL SERUM? Ada yang berminat tak nak rawat kulit wajah? Jom dapatkan serum no.1 uollsss 😘😘😘 JOM KEKAL MENAWAN macam CHE TAAAA πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
JOM Watsapp #kakraqinah 8600 7848 k πŸ’“πŸ’“πŸ’“ Terima kasih. β €
β €
Cara Penggunaan
=============β €
πŸ’• Dua kali sehariβ €
πŸ’• Pagi lepas mandi/cuci muka/sebelum makeupβ €
πŸ’• Malam sebelum tidur .
.
.
KELEBIHAN AGE LOCK NELL SERUMβ €
=======================
🌟 Anti Penuaanβ €β €
🌟 Menegangβ €β €
🌟 Menganjalβ €β €
🌟 Menyerikanβ €β €
🌟 Mencerahβ €β €
Kesan seawal seminggu. Untuk full result memerlukan masa selama dua bulan atau lebih. 1 botol boleh tahan 1 bulan jika sapu 2x sehari iaitu siang & malam πŸ˜‰.β €
β €
β €
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #rozitachewan #CheTa #RCWlover #RCWSupporter #CheTaFan #raqinahauni #agentsg #sisyantik #kakraqinah


1

This concentrated serum helps to boost collagen health, minimizing the look of fine lines and wrinkles while improving the appearance of uneven skin tone. Intensely moisturizing Hyaluronic Acid plus Vitamin C work together to protect the skin from environmental stresses. Helping to prevent signs of ageing. Soothing Aloe Vera deeply moisturizes for a rejuvenated you. β €
β €
β €
β €
β €
#malaybridalsg #sgwedding #malaysgwedding β €
#kosmetik #makeupsg #makeupsingaporeβ €
#raqinahauni #agentsg #sisyantik #kakraqinahβ €
#NellaestheticaMY #Organic #Serum #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #rozitachewan #CheTa #RCWSupporter #CheTaFan #sgshoppingonline #sgoffer #sgibu #sgsales #sghijab #sgonlineshop #produkchetasg #byrcw #byrcwsg #byrcwsingapore


2

Orang2 berhampiran #puchong yang nak dapatkan PRECIOUS LUXE boleh mai roger2 truih na.. πŸ”΄ READY STOCK πŸ”΄

www.wasap.my/601124247534

#preciousLUXE #preciousluxebyrcw #perfumeluxe #perfumecheta #sayajualperfume #LUXE #luxeperfume #byrcwpenang #byrcwbukitmertajam #byrcw
#readystock #shahalam #petalingjaya #puchongperdana #puchongprima #puchongintan


0

[ ANAK-ANAK MAKIN BIJAK DENGAN CHAMP CHAMP AAISYAH! ]
.
.
Champ Champ Aaisyah mempunyai banyak kelebihan dan manfaat yang diperlukan oleh kanak-kanak. 11 bahan premium yang telah digunakan dan mempunyai kehebatan tersendiri yang boleh merawat dan memulihkan pelbagai masalah yang dihadapi oleh kanak-kanak. Pemakanan sunnah sememangnya menjadi pilihan utama untuk kesihatan dan perkembangan minda kanak-kanak.
. .
Cara pengambilan Champ Champ Aisyah sangat mudah. Hanya perlu kunyah dan anak anda akan dapat menikmati kesan yang hebat. Dengan mengamalkan bahan sunnah dan bahan premium yang ada, ibu bapa pasti tersenyum dengan perubahan anak hari demi hari..
.
Kelebihan Champ Champ Aaisyah : + Membantu memberikan tenaga sepanjang hari.
+ Meningkatkan perkembangan minda kanak-kanak.
+ Kanak-kanak lebih fokus belajar. + Mempercepatkan pertumbuhan gigi kanak-kanak.
+ Melancarkan sistem pencernaan kanak-kanak.
+ Membantu kanak-kanak lebih cepat menghafal.
+ Boleh dimakan oleh kanak-kanak 2 tahun dan ke atas.
+ Jimat dan sangat berbaloi.
.
.
Ingredients : Kurma, Madu, Kismis, Delima, Aprikot, Buah Tin, Oren, Badam, Tomato, Anggur, Biji Matahari.
.
[ KENAPA ANDA HARUS PILIH CHAMP-CHAMP AISYAH UNTUK ANAK ANDA? ]
.
.
Champ Champ Aaisyah dihasilkan dengan sangat teliti dan bahan-bahan yang dipilih juga mempunyai manfaat yang sangat bagus untuk kanak-kanak. Bukan sahaja membantu dari segi kesihatan, malah ia juga membantu pertumbuhan otak dan minda kanak-kanak.
.
.
Banyak masalah kanak-kanak yang boleh diselesaikan dengan Champ Champ Aaisyah. Ini sudah dikaji dengan bahan yang kami pilih untuk menghasilkan produk supplement yang berkualiti tinggi. Pernah atau tidak anak-anak anda mengalami masalah sebegini?
.
+ Susah fokus semasa belajar.
+ Mengalami masalah sembelit.
+ Suka makan jajan.
+ Susah nak hafal doa. + Selalu demam dan senang berjangkit dengan orang.
+ Mudah rasa letih dan penat.
+ Selalu marah dan beremosi.
+ Susah bangun pagi. .
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


1

Hye lovelies! .
.
Ni i share sikit kite punye testimonial. Semua cakap best. Ni bukan edit2 tau. Ni testimonial btul. Heheee
.
.
You guys jangan lepaskan pluang. Sale tak lama je lagi ni😭😭
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder #tiktok
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos seluruh Malaysia.


2

Hello lovelies! Good morning! .
Korang dah breakfast lum? .
Ni i share some of the tips dekat cust yg order. .
Kite kongsi ilmu sama sama kan best? πŸ˜—πŸ˜—
.
.
Have a nice day guys! .
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

"Penyelesaian yang ringkas , berkesan dan yang pastinya selamat untuk kulit wajah anda."
.
Ini lah jawapan untuk apa yang anda cari untuk kulit anda.
.
[ NELL AESTHETICA ]
.
Hampir kesemua masalah kulit yang biasa dihadapi wanita di Malaysia boleh diatasi sekiranay diamalkan secara berterusan.
.
πŸƒMERAWAT KULIT KERING DAN TIDAK BERMAYA
.
πŸƒ MEMBANTU MENGATASI MASALAH JERAWAT
.
πŸƒ MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
.
πŸƒ MELEMBAPKAN KULIT DENGAN SEGERA
.
πŸƒ MEMBUAT KULIT WAJAH KEMBALI BERSINAR
.
πŸƒ MENCERAHKAN KULIT
.
More detail whatsapp us πŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih .
.
@nellaestheticamy


31

.
Hai...msih mncari-cari perfume yg sesuai untuk kgunaa sndiri atau ingin hdiahkan pd orang yg istimewa. Apa kata uoalllss try perfume #ByRcw Ada 3 jenis wangian. #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #Perfume_PreciousLuxe semuanya wangian jenis #EDP dan tahan sehingga 8 jam. Semua perfume ni unisex. Klau nk lg best grab je ketiga-tiga perfume ini hihihihi .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai -Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia
.
#awek #awekmelayu #sayanakputih #raya2018 #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder #tolongdengar #minaz #igersmalaysia #tiktok #astrogempak #9gag #kekechallenge


0

Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxycosmetics.wawa πŸ’ž
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free giftπŸ’žπŸŽ
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak keringπŸ’ž
.
.
Whatsapp wawa πŸ“²011-1123 3874


1

Regrann from @nh_rcw - Assalamualaikum semua yg di hormati .
.
Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.
Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❀️
.
.
.
HARGA :RM29.90
. 2 RM50.00 PROMO

KUANTITI : 20ml

WHATSAPPS 🌷🌷 017-2750066

COD KL N SGOR

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta - #regrann


0

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#lustsecretxhushhushlovepotion #officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #tiktok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #kiki #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


1

Hi lovelies!
Ni i nak share petua untuk perfume you guys tahan lama
.
Petua nak tahan lama ni actually depending pada korang sembur kat mana tau. Bukan sembur sebotol, or kat baju! Salah tu tau! Sbb tu tak lekat!
.
Korang kena sembur kat bahagian pelipat, and yang ade nadi. Contoh mcm kat leher, pergelangan tangan, celah pelipat lengan, belakang betis. Tmpat2 tersorok gitu. Baru la bau dia long lasting!
.
And satu lagi tips penting! Bila you guys sembur kat nadi pergelangan tangan kan, jangan dab dia okayy! Dab ni mksudnya korang lagakan pergelangan tangan korang sesama sendiri. Nanti molekul dia pecah and booooom! Bau dia spoil and sekejap je tahan. Sayang kan? Beli dah la mahal! 😭 .
So just spray and tnggu dia kering. Okayy? Sembur takpayaj bnyk2. Nnti tengik tau! Pengsan orang sbb wangi nau nauπŸ˜‚
.
Perfume che ta ni pekat tau. Concentrated. So you guys sembur skali dua je, haaa klua terus fefeeling che ta. Bau whoa! Sedap tau!
.
.
I akan update tips2 from time to time ya. Stay tuned! .
Click link kat bio I okayy ladies! Perfume tgh promo gila2 ni! Jom serang! .
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Hello byRCW lovelies!

Kita tengah ada promo tau utk perfume, lotion and champ champ Aaisyah. Stock limited dah ni. Meh beli jom. Sementara ada stock lagi ni. πŸ˜™πŸ˜™ nanti habis. Kempunan tau😭😭
.
.
Jangan risau. Kita post hari2, satu Malaysia tau!
.
Teeus click link ni laju2 kat link bio okayy
0109395374
.
0109395374
.
0109395374
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Weiii tgk ni sgt2 elegan botolnya..
Serius wangi namatey wooπŸ˜™ ❀️ bau yang tahan lama
❀️ wangian setaraf international
❀️ yang paling penting MESRA SOLAT.. PRECIOUS LUXE
'Smell Like a Star'

RM39 SEM
RM42 SS (exclude postage)
FREE cod Bukit Mertajam area
www.wasap.my/601124247534

#preciousLUXE #preciousluxebyrcw #perfumeluxe #perfumecheta #sayajualperfume #LUXE #luxeperfume #byrcwpenang #byrcwbukitmertajam #byrcw


1

Assalamualaikum semua yg di hormati .
.
Precious, wangian daripada elemen kayu-kayuan semula jadi. Campuran Vanilla, Kasturi dan Bunga Ros.
Menjadikan wangian yang mewah dan segar. Boleh dibawa solat.. ❀️
.
.
.
HARGA :RM29.90
. 2 RM50.00 PROMO

KUANTITI : 20ml

WHATSAPPS 🌷🌷 017-2750066

COD KL N SGOR

#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #produkcheta


0

DAILY GLOW MAKEUP & HEALTHY SKIN✨
Klik bio/dm/telegram untuk pesanan.
πŸš—πŸš—COD KL area, Bt Caves, Selayang, Wangsa Maju, Pudu dan Cheras.

#norfabeauty #dailyglow#fdnorfabeauty #tudungbawalsatin #faezahelaiootd #scarfsweethoney #byrcw #ctdkjunior #janganbencicintaku


1

.
Hai...msih mncari-cari perfume yg sesuai untuk kgunaa sndiri atau ingin hdiahkan pd orang yg istimewa. Apa kata uoalllss try perfume #ByRcw Ada 3 jenis wangian. #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #Perfume_PreciousLuxe semuanya wangian jenis #EDP dan tahan sehingga 8 jam. Semua perfume ni unisex. Klau nk lg best grab je ketiga-tiga perfume ini hihihihi .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai -Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos 1 Malaysia
.
#awek #awekmelayu #sayanakputih #raya2018 #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder #tolongdengar #igersmalaysia #tiktok #astrogempak #9gag


4

Regrann from @nh_rcw .WhatsApp 017-2750066
.
. Harga mampu milik
.RM75.00 ❀️❀️❀️❀️ KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .
βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum .
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
.
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume


0

Hi semua .
.ada masaalah berat badan?? WhatsApp 017-2750066 .saya dptt bantu .JUSVQURUS CHE TA
.❀️❀️❀️❀️❀️
.
. KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .
βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum .
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
.
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion #jusquruscheta #quruscheta - #regrann


0

SALAM SEMUA yang ada masalah susah bakar lenak degil
.
.
.JUS QURUS CHE TA AKAN BANTU ANDA SEMUA... .WhatsApp 017-2750066
.ready stock
.
. KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA
βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan.
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lebih berseri .
βœ”οΈ Awet Muda
βœ”οΈ Antioksida (mengelakkan sel kanser bergerak dengan cepat)
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik.
.
Rujukan/Tambahan :
🌸 Banyakkan minum air masak
🌸 Boleh diambil dengan suplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan .
🌸 Boleh di ambil waktu period
🌸 Ibu menyusu boleh minum .
🌸 Tidak boleh minum ketika mengandung ‼️
🌸 Suplemen untuk lelaki dan wanita
.
.
..
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion #jusquruscheta #quruscheta - #regrann


2

Dengan 1 losyen dapat menyelesaikan 5 MASALAH UTAMA yang sering ditakuti oleh semua wanita.
.
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
GRAB SEKARANG !! πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹
.
.
'Tak Percaya Tapi Benar' & 'Sememangnya Ajaib'.
.
"Lotion PUTIH AJAIB hanya RM34 sahaja."
.
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
ORDER SEKARANG !!
.
πŸ“² 01162214228 @RepostIt_app
#losyenputihajaibbyrcw #putihajaib #putih #takpercayatapibenar #sisyantik #losyenputihajaib #losyenputihajaibmurah #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewamurah #putihajaibbyrcw #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia #byrcw #rozitachewan #cheta


0

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder #tiktok
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos seluruh Malaysia.


0

Jom bertenaga sepanjang hari dengan Jus Goyang Rapat byRCW.
RM 100- 2 botol
πŸš—πŸš—COD area Selayang, Batu Caves, Wangsa Maju, Keramat, Cheras dan Pudu
🎁Free gift untuk pesanan terawal ye😍
#byrcw #juschetaoriginal #scarfsweethoneyhijab #norfabeauty #qeelacollection


0

Cepat u olls grab Ashley Instant ni.. banyak kaler baru.
Harga promo: Beli 2 RM 120 jer Free Postage
#scarfsweethoneyhijab #faezahelaiootd #tudungbawalsatin #byrcw #qeelacollection


0

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder #tiktok
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Self pickup di Hospital Melaka. Pos seluruh Malaysia.


6

Perfume-perfume by RCW adalah wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,haruman yang sukar dilupakan dan terciptanya suatu kenangan kerana ia adalah #PreciousbyRCW & #GorgeousbyRCW
Wangian yang sangat-sangat sesuai digunakan hari-hari dengan keadaan cuaca panas sekarang ini untuk kekal wangi sepanjang hari dan berbau harum wangi seperti bintang dan pastinya anda terasa sangat yakin dengan diri anda😍😍😍
.
"SMELL LIKE A STAR".
.
.
Kelebihan wangian byRCW de parfum:
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume
.
.
.
🌸🌸🌸
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #lotion


0

KELEBIHAN LOTION PUTIH AJAIB BYRCW:β €
1. Putih dan gebukan kulitβ €
2. Stretch markβ €
3. Ketiak hitamβ €
4. paha hitamβ €
5. Tumit kaki merekahβ €
6. Lutut siku dan buku lali hitamβ €
7. Menghilangkan Parut di badanβ €
β €
Cara Penggunaanβ €
1.Sapukan pada kulit tangan & badan terutama Ketiak, Celah Paha, pelipat kaki, Bahagian Stretch Mark, Selulit , Parut dan Tumit kaki yang merekah.β €
2.Seeleoknya sewaktu setiap kali mandi kerana selepas mandi kulit lembut dan mudah meresap.β €
3.Pada pemaikaan pertama anda boleh nampak kesan putih serta merta tetapi jika diamalkan secara berterusan sekurang-kurangnya 7 hari 7 malam insyaAllah anda akan dapat lihat kesan putih, lembut, gebu yang kekal, insyaAllah.β €
4.Pada kulit yang sangat kering hanya sesuai dipakai selepas mandi jika tidak lotion putih ajaib tidak dapat meresap pada kulit.β €
β €
110mlβ €RM34 + RM8 postage .β €
.β €
.β €
#losyenputihajaibbyrcw #putihajaib #putih #takpercayatapibenar #sisyantik #losyenputihajaib #losyenputihajaibmurah #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewamurah #putihajaibbyrcw #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia #byrcw #rozitachewan #cheta


0

βœ”οΈCleanser Norfa yang tidak mengeringkan kulit.
βœ”οΈSesuai untuk kulit muka berjerawat dan berjeragat.

Klik bio untuk pesanan.
#norfabeauty #faezahelaiootd #faezahelai #byrcw #tudungbawalsatin #scarfsweethoneyhijab


1

πŸš—πŸš—COD area Cheras, KL area , Selayang, Batu Caves, Gombak,Wangsa Maju

#norfa #norfabeauty #byrcw #faezahelaiootd #tudungbawalsatin


0

Salam Jumaat
Ni sis kasi tutorial untuk Xandra.
Sangat mudah dan pasti cantik digayakan😍😍
#scarfsweethoney #scarfsweethoneyhijab #byrcw #norfa #faezahelaiootd #tudungbawalsatin


0

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#lustsecretxhushhushlovepotion #officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #makeuptutorial #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


0

Last Day Promo Price‼️
Cepat pm/klik bio sis utk tempahan.
RM 29 jer sehelai
Pembelian 3 helai ke atas FREE postage.

#tudungbawalsatin #qeelacollection #bawalovers #bawalterkini #ctdkjunior #byrcw #norfa


2

.
KELEBIHAN #LosyenPutihAjaib #BYRCW :
.
1. Putih dan gebukan kulit
2. Strech mark
3. Ketiak hitam
4. Celah paha hitam
5. Tumit kaki merekah
6. Lutut siku dan buku lali hitam
7. Menghilangkan Parut di badan
8. Sekatakan tona kulit
9. Melembabkan kulit kering
10. Menghilangkan kegatalan kulit
.
#qallistasignature #bazaarpaknil #businessonline #sarawak #sabah #melaka #healthyskin #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #LinaPomPomsSoap #awekmelayu #awek #igersmalaysia #astrogempak #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkeder
.
πŸ“²Whatsapp +60132403382


0

New calour update from SSH Xandra
Klik bio sis untuk pesanan
#scarfsweethoney #faezahelaiootd #juschetaoriginal #byrcw


8

Precious by RCW adalah suatu wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,sentiasa diingati , suatu kenangan tercipta kerana ia adalah "precious"
Haruman mewah ini adalah dari gabungan istimewa rose, vanilla dan musk suatu haruman yang sentiasa membuatkan setiap jiwa membara menginginkannya😍😍😍😘😘😘❀️❀️❀️ #preciousbyrcw
.
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
🌸 boleh klik link di bio ye dearies😍
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Perfume-perfume by RCW adalah wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,haruman yang sukar dilupakan dan terciptanya suatu kenangan kerana ia adalah #PreciousbyRCW & #GorgeousbyRCW
Wangian yang sangat-sangat sesuai digunakan hari-hari dengan keadaan cuaca panas sekarang ini untuk kekal wangi sepanjang hari dan berbau harum wangi seperti bintang dan pastinya anda terasa sangat yakin dengan diri anda😍😍😍
.
"SMELL LIKE A STAR".
.
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta

Click teruih kat link na dearies! Kami tunggu! πŸ˜™


0

Uols. Dah nak raya haji ni! Korang mesti nak tampil lagi vouge plus gorgeous gitu! Eh mcm perfume kami la! πŸ™ˆ. Lepas tu mesti korang nak melaram pakai baju baru sebab nak menziarah jugak ni. Tapi susah cari size? Sis faham sbb sis pun mengalami masalah yg sama😭😭😭😭
.
.
JANGAN RISAU! Jus Qurus Che Ta kan ada! Boleh amalkan sekarang! Sempat lagi tau uols. Nak bergaya kan? πŸ˜™
.
.
Meh sis share kebaikan and kelebihan Jus Qurus Che Ta
🌸menguruskan badan
🌸mengawal berat badan
🌸melawaskan pembuangan air besar
🌸membuang toksin dalam badan yang berlebihan
🌸mengawal selera makan
🌸memberikan tenaga
🌸membuatkan kulit lebih berseri
🌸awet muda
🌸antioksida (mrngelakkan sel cancer dengan cepat. Penting ni! 😨
🌸kandungan berasaskan bahan-bahan organik
.
.
.
Rujukan tambahan : πŸ˜™banyakkan minum air kosong
πŸ˜™boleh diambil dengan supplemen lain tapi jarakkan waktu pengambilan
πŸ˜™boleh diambil waktu period
πŸ˜™ibu menyusu boleh minum
.
.
❌ tak boleh minum time mengandung! 🀰
.
.
Supplemen untuk lelaki dan wanitaπŸ‘«πŸ’ƒπŸ•Ί
.
.
Click num dekat bio kita ye dearies! Order cepat! πŸ˜™πŸ˜™
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Good Morning korang yang gorgeous! Salam jumaat yang barakah. Jangan lupa tunaikan yang WAJIB okayπŸ˜™
.
.
And lagi satu benda yang WAJIB, korang kena amek Jus Qurus Che Ta and Jus Goyang Rapat tau untuk yang nak cantik luar ataupun dalam okayy bunniesπŸ˜™πŸ˜™
.
.
Siapa taknak badan langsing sambil rasa segar dan sihat kan? Pakej tau uolsπŸ˜—
.
.
.
Sayang sayang jom click laju2 kat link bio ye! Cepat tau, stock semakin sikit sangat2 ni😭😭 #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Hi guys!
Cantik kan packaging JGR kita? Haa JGR tu Jus Goyang Rapat. Kita ringkaskan ja. SenangπŸ˜—
.
.
JUS GOYANG RAPAT by RCW perisa laici
.
.
.
Okay. Ni khasiat2 nya kalau you guys amek jus ni. Sangat best and highly recomended tau!
🌸menstabilkan hormon
🌸memberikan tenaga dalaman 🌸menguatkan rahim untuk yg slalu mengalami keguguran
🌸 mempercepatkan luka bersalin & luka pmbedahan
🌸mengecutkan peranakan
🌸vagina lebih grip dan tidak kering
🌸menegangkan payudara
🌸awet muda
🌸mengurangkan sakit senggugut
🌸merawat keputihan
🌸hilangkan rasa lesu dan sakit badan
🌸bntu mengurangkan berat badan dgn sihat
🌸boleh tmbahkan susu ibu, baik untuk ibu selepas bersalin
.
.
Pengambilan : πŸ’ͺ2 sudu pagi dan malam
πŸ’ͺminum banyak air suam / panas
.
.
❌ibu mengandung tidak digalakkan
.
.
πŸ˜™simpan dalam peti sejuk setelah dibuka
🌸🌸🌸🌸
.
.
Jom click link di bio, guys! Sis tunggu! MuahhπŸ˜™πŸ˜™
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Cuaca yang panas sekarang ni kadang-kadang buat kulit makin kering dan gelap. Nak tau tak yang lotion putih ajaib ni bukan sahaja memutih dan menggebukan kulit TAPI ia juga mencantikkan sambil merawat kulit. Lotion putih ajaib dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
.
.
.
.
Nak Kulit PUTIH, LEMBUT, GEBU dan WANGI ?
.
WAJIB cuba LOTION PUTIH AJAIB BYRCW Sebab ianya BANYAK Kegunaan:
.
.
🌸Putih dan gebukan kulit
🌸Strech mark
🌸 Ketiak hitam
🌸 Celah paha hitam
🌸 Tumit kaki merekah
🌸Lutut siku dan buku lali hitam
🌸 Menghilangkan Parut di badan
.
.
.
Apa tunggu lagi tu? Jom guys grab cepat! Tekan dekat link bio!😘😘
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

The sensational new perfume from RCW, is now available for the irresistibly sexy and courageous woman in you. Fresh and light, this semi-oriental fragrance has been especially crafted to complement the sophistication, and personal elegance you desire. .
Formulated with an exquisite composition of vanilla and vetiver, with rich quintessential notes of sparkling Orange, sensual May Rose, Iris, and Grasse Jasmine, Precious Luxe is a scent so warm it is unmistakably feminine and most sensuous. Distinctively luxurious, it is perfectly balanced with accents of Bergamot, Mandarine, and the freshness of aromatic aldehydes. Indulge your senses with this exciting scent of utter luxury and class. .
It is the most sophisticated fragrance you've been waiting for.
.
.
Kelebihan wangian byRCW de parfum:
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume
.
.
Link di bio guys! Click okay! Really fast respond! 😘
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. .
The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
Click link di bio ladies! πŸ˜—πŸ˜—
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Gorgeous by RCW is classified as Floral Fruity fragrance. Gorgeous is a tribute to modern femininity and irresistible combination of grace, strength and independent spirit. It's so feminine and classy without being boring. .
The perfect amount of sweet and warm mixed together. It lingers for a long time which is nice and enchants the senses. This smell is perfect for everyday and that special occasion. A fragrance that captivates your senses.
The perfume combines three notes:
.
Top notes:
Blackcurrant
.
Center notes:
Floral (jasmine & may rose) .
Base notes:
Vanilla & patchouli .
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
Click link di bio ladies! πŸ˜—πŸ˜—
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Precious by RCW adalah suatu wangian yang sangat hebat, memikat lagi mengoda ,haruman mewah yang tahan lama sepanjang hari membangkitkan keyakinan diri si pemakai, halal diyakini ,sentiasa diingati , suatu kenangan tercipta kerana ia adalah "precious"
Haruman mewah ini adalah dari gabungan istimewa rose, vanilla dan musk suatu haruman yang sentiasa membuatkan setiap jiwa membara menginginkannya😍😍😍😘😘😘❀️❀️❀️ #preciousbyrcw
.
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume .
.
.
🌸 boleh klik link di bio ye dearies😍
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

The sensational new perfume from RCW, is now available for the irresistibly sexy and courageous woman in you. Fresh and light, this semi-oriental fragrance has been especially crafted to complement the sophistication, and personal elegance you desire. .
Formulated with an exquisite composition of vanilla and vetiver, with rich quintessential notes of sparkling Orange, sensual May Rose, Iris, and Grasse Jasmine, Precious Luxe is a scent so warm it is unmistakably feminine and most sensuous. Distinctively luxurious, it is perfectly balanced with accents of Bergamot, Mandarine, and the freshness of aromatic aldehydes. Indulge your senses with this exciting scent of utter luxury and class. .
It is the most sophisticated fragrance you've been waiting for.
.
.
Kelebihan wangian byRCW de parfum:
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik .
⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume
.
.
Link di bio guys! Click okay! Really fast respond! 😘
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

GOYANG RAPAT CHE TA byRCW kini berwajah baru. .
.
🌸Formula dipertingkatkan lebih efektif dan mujarab
.

Khasiat : βœ”οΈ Menstabilkan hormon
βœ”οΈ Memberikan tenaga dalaman
βœ”οΈ Menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
βœ”οΈ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈ Mengecutkan peranakan
βœ”οΈ Vagina lebih grip dan tidak kering
βœ”οΈ Menegangkan payudara
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Mengurangkan sakit senggugut (bagi yang belum dan sudah berkahwin)
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
βœ”οΈ Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin .
.
. 😍😍😍 Click link dia bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

GOYANG RAPAT CHE TA byRCW kini berwajah baru. .
.
🌸Formula dipertingkatkan lebih efektif dan mujarab
.

Khasiat : βœ”οΈ Menstabilkan hormon
βœ”οΈ Memberikan tenaga dalaman
βœ”οΈ Menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
βœ”οΈ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈ Mengecutkan peranakan
βœ”οΈ Vagina lebih grip dan tidak kering
βœ”οΈ Menegangkan payudara
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Mengurangkan sakit senggugut (bagi yang belum dan sudah berkahwin)
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
βœ”οΈ Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin .
.
. 😍😍😍 Click link dia bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

GOYANG RAPAT CHE TA byRCW kini berwajah baru. .
.
🌸Formula dipertingkatkan lebih efektif dan mujarab
.

Khasiat : βœ”οΈ Menstabilkan hormon
βœ”οΈ Memberikan tenaga dalaman
βœ”οΈ Menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
βœ”οΈ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈ Mengecutkan peranakan
βœ”οΈ Vagina lebih grip dan tidak kering
βœ”οΈ Menegangkan payudara
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Mengurangkan sakit senggugut (bagi yang belum dan sudah berkahwin)
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
βœ”οΈ Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin .
.
. 😍😍😍 Click link dia bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

GOYANG RAPAT CHE TA byRCW kini berwajah baru. .
.
🌸Formula dipertingkatkan lebih efektif dan mujarab
.

Khasiat : βœ”οΈ Menstabilkan hormon
βœ”οΈ Memberikan tenaga dalaman
βœ”οΈ Menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
βœ”οΈ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈ Mengecutkan peranakan
βœ”οΈ Vagina lebih grip dan tidak kering
βœ”οΈ Menegangkan payudara
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Mengurangkan sakit senggugut (bagi yang belum dan sudah berkahwin)
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
βœ”οΈ Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin .
.
. 😍😍😍 Click link dia bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

GOYANG RAPAT CHE TA byRCW kini berwajah baru. .
.
🌸Formula dipertingkatkan lebih efektif dan mujarab
.

Khasiat : βœ”οΈ Menstabilkan hormon
βœ”οΈ Memberikan tenaga dalaman
βœ”οΈ Menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
βœ”οΈ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈ Mengecutkan peranakan
βœ”οΈ Vagina lebih grip dan tidak kering
βœ”οΈ Menegangkan payudara
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Mengurangkan sakit senggugut (bagi yang belum dan sudah berkahwin)
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
βœ”οΈ Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin .
.
. 😍😍😍 Click link dia bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

GOYANG RAPAT CHE TA byRCW kini berwajah baru. .
.
🌸Formula dipertingkatkan lebih efektif dan mujarab
.

Khasiat : βœ”οΈ Menstabilkan hormon
βœ”οΈ Memberikan tenaga dalaman
βœ”οΈ Menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
βœ”οΈ Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
βœ”οΈ Mengecutkan peranakan
βœ”οΈ Vagina lebih grip dan tidak kering
βœ”οΈ Menegangkan payudara
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Mengurangkan sakit senggugut (bagi yang belum dan sudah berkahwin)
βœ”οΈ Merawat keputihan
βœ”οΈ Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
βœ”οΈ Membantu mengurangkan berat badan dengan sihat
βœ”οΈ Boleh menambahkan susu ibu, untuk ibu selepas bersalin .
.
. 😍😍😍 Click link dia bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜
.
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

Ehem Ehem😁

Serius ramai giler yg dok DM & Whats App tanya PROMO RAYA!

Nahhh ni utk kowang yg dok tertanyaΒ² tuπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ˜Œ
.
Meh cpt grab PRE ORDER SALES ni sbb once ready stock price back to normal 1 β€’ RM159 / 2 β€’ RM318!
Again Once Ready Stock korang nangis guling² pun tetap fix price😭
.

Skrg tunggu ape lg?
G click wasap link kat ats tuhπŸ˜‹πŸ’¦
.
.
Raya2 ni melantak x hengat, x takut ke bdn tu belipat2🀭
.
.
.
.
#fitgen #sayanakkurus #sayajualubatkurus #ubatkurus #jomkurus #kurus7hari #slimmingpills #tehkurus #taknakgemuk #plussizemalaysia #jemaimabeauty #slimbeautycare #fabulousfit #slimtea #byrcw #fastslim #fitgenslimming #whitening #gorgeousleem #garniciaburnermurah #fitgenweightmanagement #kurusselepasraya #skinnylegstea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #atkinsdiet #nur #misimengecil #kurusputihserentak #sayamasak


0

KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lagi berseri
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Antioksida
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik

Rujukan tambahan : πŸ’ Banyakkan minum air masak
πŸ’ Boleh diambil dengan supplement lain tetapi jarakkan waktu pengambilan (1 jam)
πŸ’ Boleh diambil waktu period
πŸ’ Ibu menyusu boleh minum
πŸ’ Supplement untuk lelaki dan wanita ❌ tidak boleh minum ketika hamil

Click link di bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lagi berseri
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Antioksida
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik

Rujukan tambahan : πŸ’ Banyakkan minum air masak
πŸ’ Boleh diambil dengan supplement lain tetapi jarakkan waktu pengambilan (1 jam)
πŸ’ Boleh diambil waktu period
πŸ’ Ibu menyusu boleh minum
πŸ’ Supplement untuk lelaki dan wanita ❌ tidak boleh minum ketika hamil

Click link di bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lagi berseri
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Antioksida
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik

Rujukan tambahan : πŸ’ Banyakkan minum air masak
πŸ’ Boleh diambil dengan supplement lain tetapi jarakkan waktu pengambilan (1 jam)
πŸ’ Boleh diambil waktu period
πŸ’ Ibu menyusu boleh minum
πŸ’ Supplement untuk lelaki dan wanita ❌ tidak boleh minum ketika hamil

Click link di bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lagi berseri
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Antioksida
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik

Rujukan tambahan : πŸ’ Banyakkan minum air masak
πŸ’ Boleh diambil dengan supplement lain tetapi jarakkan waktu pengambilan (1 jam)
πŸ’ Boleh diambil waktu period
πŸ’ Ibu menyusu boleh minum
πŸ’ Supplement untuk lelaki dan wanita ❌ tidak boleh minum ketika hamil

Click link di bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lagi berseri
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Antioksida
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik

Rujukan tambahan : πŸ’ Banyakkan minum air masak
πŸ’ Boleh diambil dengan supplement lain tetapi jarakkan waktu pengambilan (1 jam)
πŸ’ Boleh diambil waktu period
πŸ’ Ibu menyusu boleh minum
πŸ’ Supplement untuk lelaki dan wanita ❌ tidak boleh minum ketika hamil

Click link di bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

KELEBIHAN JUS QURUS CHE TA βœ”οΈ Menguruskan badan
βœ”οΈ Mengawal berat badan
βœ”οΈ Melawaskan pembuangan air besar
βœ”οΈ Membuang toksin dalam badan yang berlebihan
βœ”οΈ Mengawal selera makan
βœ”οΈ Memberikan tenaga
βœ”οΈ Membuatkan kulit lagi berseri
βœ”οΈ Awet muda
βœ”οΈ Antioksida
βœ”οΈ Kandungan berasaskan bahan-bahan organik

Rujukan tambahan : πŸ’ Banyakkan minum air masak
πŸ’ Boleh diambil dengan supplement lain tetapi jarakkan waktu pengambilan (1 jam)
πŸ’ Boleh diambil waktu period
πŸ’ Ibu menyusu boleh minum
πŸ’ Supplement untuk lelaki dan wanita ❌ tidak boleh minum ketika hamil

Click link di bio utk order! πŸ˜πŸ˜„πŸ˜ #pencucigoyangsegarbyrcw
#jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan
#gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw
#precious #gorgeous #perfume #love
#elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw
#lotion #jusquruscheta #quruscheta


0

.
LOSYEN PUTIH AJAIB by RCW
.
Diperbuat Dari Gabungan
. ☑Bahan :
🌸 Organik.
🌸 Kolagen.
🌸 Vitamin E.
🌸 Bahan yang diluluskan.
🌸 Halal
.
☑Kelebihan :
βœ”οΈ Putih serta merta
βœ”οΈ Pakai 7 hari 7 malam
βœ”οΈ Gebu
βœ”οΈ Lembut
βœ”οΈ Perlidungan UV
βœ”οΈHaruman Precious by RCW
βœ”οΈ Menghilangkan Strechmark
.
☑Cara penggunaan :
πŸ‘‰ Tangan
πŸ‘‰ Badan
πŸ‘‰ Ketiak
πŸ‘‰ Siku
πŸ‘‰ Lutut
πŸ‘‰ Celah peha
πŸ‘‰ Tapak Kaki Merekah
πŸ‘‰ Kesan StrecthMark
.
πŸ’²πŸ’² RM34 + RM8 postage . .
. πŸ“² 01162214228 πŸ“² 01162214228 πŸ“² 01162214228 ➑️Whatsapp link ada kat bio ⬅️
.

#losyenputihajaibbyrcw #losyenputihajaib #losyenputihajaibmurah #losyenputihajaibcheta #losyenputihajaibrozitachewamurah #putihajaibbyrcw #kosmetikmurahonline #lotionmurah #produklocal #produkmalaysia #byrcw #rozitachewan #cheta @RepostIt_app


0

Nak bagitau.. anak2 lelaki saya pun selalu nak pkai #PreciousLuxe ni tau.. Asal mama depa semboq je depa pun kalut sama..
Anak oh anakπŸ˜…

So maksudnya lelaki pun bleh pakai.. baik kanak2 sampai lah yg veterenπŸ˜™

Mai risik2 kaih.. #readystock tau hampaπŸ˜‰

#preciousLUXE #preciousluxebyrcw #perfumeluxe #perfumecheta #sayajualperfume #LUXE #luxeperfume #byrcwpenang #byrcwbukitmertajam #byrcw
#July2018


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEPERTI @nursajat02..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


3

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEPERTI @nursajat02..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEPERTI @nursajat02..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

Ehem Ehem😁

Serius ramai giler yg dok DM & Whats App tanya PROMO RAYA!

Nahhh ni utk kowang yg dok tertanyaΒ² tuπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ˜Œ
.
Meh cpt grab PRE ORDER SALES ni sbb once ready stock price back to normal 1 β€’ RM159 / 2 β€’ RM318!
Again Once Ready Stock korang nangis guling² pun tetap fix price😭
.

Skrg tunggu ape lg?
G click wasap link kat ats tuhπŸ˜‹πŸ’¦
.
.
Raya2 ni melantak x hengat, x takut ke bdn tu belipat2🀭
.
.
.
.
#fitgen #sayanakkurus #sayajualubatkurus #ubatkurus #jomkurus #kurus7hari #slimmingpills #tehkurus #taknakgemuk #plussizemalaysia #jemaimabeauty #slimbeautycare #fabulousfit #slimtea #byrcw #fastslim #fitgenslimming #whitening #gorgeousleem #garniciaburnermurah #fitgenweightmanagement #kurusselepasraya #skinnylegstea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #atkinsdiet #nur #misimengecil #rahsiahatiperempuan #nur #kurusputihserentak


0