#cacm

Instagram photos and videos

#CACM#cacm#projekSTG#community#coloradoathleticclub#strongertogether#CATchampions#denver#communityassociation#HOA#lawseminar#networking#KLWTLaw#denverfitness#KLWT#fitness#tennisskirt#Free#maintenanceprograms#tennisshoes#monacotennis#roundrobin#Petchul#Dirk#HOALife#CAICV#healthclub#denvertennis#CLACAttack

Hashtags #cacm for Instagram

Grazie.

Grazie per questa opportunità e spero di renderti fiero di me.
Grazie per essere stato con me in questo giorno di festa e goliardie varie.

Sarà una lloret #spaziale succederanno cose e situazioni che ora non stiamo qui a spiegare.

Vorrei però che tutte le settimane finissero così, con un sorriso in volto e la felicità addosso, magari stanchi, e perché no con qualche lacrima che scende dall'occhi, fieri di quel che combineremo e di quel che @ettoredonzelli ci farà combinare! ❤️
.
.
.
.
PH. @chri_torre

#ScuolaZooViaggiEvento #vitadastaff #uncuoresullamaglietta #LloretDeMars #CACM #RM #happy #repost #fun #instadaily #like4like #summer #tbt #follow #likeforlike #tagsforlikes #beautiful #photooftheday #smile #fashion #friends #cute #me #followme #instalike #instagood #picoftheday #shoutout #instamood


2

Join Daniel S. Weld and Gagan Basal from the Paul G. Allen School of Computer Science and Engineering at the University of Washington in Seattle to discuss the challenge of crafting intelligible intelligence. Check out our vimeo page for the full video.
.
.
.
.
.
.
#CACM #microsoft #SeattleVideoProduction #PlayfishMedia #PMW #Seattle #GaganBasal #DanielSWeld #PaulGAllenSchool #UW #AI #IntelligibleIntelligence


0

It's REALLY a bad idea to install your own dishwasher... #cai #cacm #caioc #caiglac #caigrie #hoalife


0

Hari ni ada Jamuan Hari Raya dr syarikat Sahajidah Hai-O yg di hadiri barisan CDM² SHOM.. Yang bestnya kan time² ni CDM² ni dpt bonus duit raya ...Best ke Best mcm ni...❗ Walaupun bonusnya 2% tapi jumlahnya 5angka ,walaweiii 😱

Tanam Azam nak mcm mereka juga satu hari ni 🤩🤩,inn shaa Allah 🤲

Tahniah ‼️
Mentor #CACM
Barisan #CDMSHOM

Korang nak tau.... k.zara suka sgt² tgk pic ni tau...keceriaan mereka terselah...🤑🤑🤭🤭 #ProjekSTG
#JamuanRayaSHOM
#CATChampions


0

Save the date ‼️ .
.

Orang-orang johor jgn lupa temujanji sedut ilmu #MeroCATs #Free bersama #CACM esok ye 😊

Biz Online l RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#TheMagicOfParttime


0

Friends in SoCal - please join us for refreshments and a dialogue with Dr. Darshan Ambalavanar (from the Church of the American Ceylon Mission) who is visiting from Sri Lanka to discuss the impacts of the recent Easter bombings, his organization’s ongoing education programs and details of a new women’s leadership initiative in Sri Lanka (for which Visions is collecting donations). RSVP: visionseducation@gmail.com
www.VisionsGlobalEmpowerment.org/sponsorship

#srilanka #cacm #education #youthleadership #womenempowerment #batticaloa #visions #giveback


1

Skattjakt för våra blivande HA-studenter. Vem kan leta skatter bättre än pirater?
Det är ju även känt att den som styr haven också styr handeln!
#NAFTA #EFTA #ASEAN #CACM #HA16rulestheoceans


0

Everything is more fun with FRIENDS 🐠 Sign up the kids for group swimming lessons this summer!
.
.
.
.
#cacm #coloradoathleticclub #colorado #denver #swimlessons #kidsswim


0

That's a wrap. David Rauch & Andy Henley closed out their presentations for the CACM Spring Regional Forum @cacmchat . Thank you to everyone that attended. We are always grateful for the opportunity to connect with our clients and talk about how Preventive Maintenance can help you.




#GoProTec #CACM #StrongerTogether #SpringRegionalForum #communities #Presentation #buildingmaintenancecompany #Communitymanager #HOAManager HOAExperts #industryleader #HOA #maintain #MaintenanceCompany #worker #obvious #tour #ProTec #maintenance #preventivemaintenance


2

#KLWT is proud to be sponsoring CACM’s Regional Forum today at the Hilton San Diego Mission Valley.
.
.
#CACM #RegionalForum #maintenanceprograms #community #communityassociation #HOA #lawseminar #networking #KLWTLaw


0

When you show up to the airport wearing the same shirt as your coworker!! #twins #kidshub #cacm #earlymorningflight


0

#cacm


2

Desde farmacia El Brillante nos unimos a la campaña "La higiene en tus manos" promovida por los consejos andaluces de colegios farmacéuticos (Cacof), medicos (CACM) y odontónlogos (Cacod), con el fin de concienciar a la población andaluza de la importancia de cuidar este aspecto para proteger la salud y prevenir la transmisión de enfermedades infecciosas.
Para más info, no dudes en visitar la web de la campaña en www.lahigieneentusmanos.es

#lahigieneentusmanos #yomedesinfecto #protegetusalud #cacof #cacm #cacod #farmaciaelbrillante #farmacia12h #cordoba #andalucia


1

Un weekend intensissimo per i Capi Meta e i Capi Animazione di @scuolazoo_viaggi, seduti al XXIII tavolo di Brief per preparare al meglio i Viaggi Evento dell’estate 2019! Tra una sfida a Beach Volley e una lezione di Telegram (l’app dove i partecipanti si incontreranno prima di partire) il divertimento è assicurato! #senonlovivinoncicredi #CACM #onedaygroup


0

#CACM Orange County


0

🏴‍☠️How to be the Mom of a Teenager🏴‍☠️
1. Don’t post photos of the 2 of you.
2. Read today’s post on #CACM for the official list. Share it with other moms! Link in bio.
3. 🍷🍷🍷
.
.
.
.
.
#coolmom #parenting #momsofteens #momsofinstagram
#kids #coolparents #momblogger #parenthood


1

We are already growing!! We could not be more proud to announce that the legendary Jake Harle, Esq. has just joined the Whitney|Petchul team! His passion for, and understanding of California community associations is, literally unmatched!

PLEASE join us in giving JAKE an incredibly warm welcome to Whitney|Petchul! ...and, if we have our math right, we now have more than TWO CENTURIES of combined experience in PROTECTING and IMPROVING California Community Associations under our roof!

You can contact Jake as follows:

Whitney|Petchul
22342-A Avenida Empresa, Suite 100
Rancho Santa Margarita, CA 92688
(949) 766-4700
JHarle@WhitneyPetchul.com
www.WhitneyPetchul.com

#HOABoard #CAIOC #CACM #CAIGLAC #CAIGRIE #CAICV #CLACAttack #CLACChat #HOALife #Petchul #Dirk #HOALAW #CAI #CLAC


1

Sedangkan tenaga bateri HP pun akan habis bila terlalu kerap digunakan kita akan cepat-cepat charge mau bagi penuh betul kann.. Inikan pula energy diri kita dalam bisnes.. Tak ada ilmu kena cepat-cepat cari.. Tak ada energy dan mula kehabisan energy cepat-cepat recharge balik.. Ilmu datang pada yg mencari .!
Kejayaan datang pada yg berusaha 🙏

Congrats team #Tawau yg hadir menimba ilmu #Free 😇

#PostingMeleleh By #CACM #CATchampions


0

Sedangkan tenaga bateri HP pun akan habis bila terlalu kerap digunakan kita akan cepat-cepat charge mau bagi penuh betul kann.. Inikan pula energy diri kita dalam bisnes.. Tak ada ilmu kena cepat-cepat cari.. Tak ada energy dan mula kehabisan energy cepat-cepat recharge balik.. Ilmu datang pada yg mencari .!
Kejayaan datang pada yg berusaha 🙏

Congrats team #Tawau yg hadir menimba ilmu #Free semalam 😇

#PostingMeleleh By #CACM #CATchampions


0

"Cik Mun bolehla, ada Cikgu Apit"

Cikgu Apit cter sikit ms 2011, CM yg nak buat balik bisnes #projekSTG ni... Ms tu CM keje jd QC manager, bukan kat JB jer tp Southern Region.
Jaga Johor, Melaka, N9 n selalu jgk kene gi PJ.

CA buat apa? Jadik Cikgu lerrr, tak leh ikut CM ke mana2...
So setiap kali outstation, CM akan selit dan carik apoimen untuk demo Bio Ever...
Pastu, projek kami berjaya pulak...🙈🙈🙈
CM kenala bawak peyot ke sana ke mari sbb kami dpt Rezeki anak kedua, Miqael.

Ms tu mmg CM buat sorg2....
CA takleh ikut....
Dgn mabuk preggy lagi, kerja jaga plant concrete lagi....
Kalau pikir logik, sape yg suka mcm ni kan..
Biarkan CM sorg2...risau... CA weekend jer free n time cuti sekolah.
Satu benda yg CA kagum dgn CM ni...
CM ni tak reti nak cipta alasan. Selagi target tak capai, selagi tu dia tak puas hati.

Alhamdulillah....
Sbb CM jugak la CA dpt berenti keje...
Resign jd Cikgu untuk full time biz.
Start dr tu mmg berkepit jela sampai skrg.
Mana tempat pun kami sampai, together2.

Maka benar lah kata2 Imam Al Ghazali.. . "Nak dapat apa yg kita suka, kita kene sabar dan lalui dulu dgn perkara yg kita tak suka"

Dan lagi 1, jgnla bagi dan cipta alasan. Sbb semua alasan tu betul. Alasan jgk x duduk ngam dgn kejayaan.

Boleh❓

#Inspirasi
#CACM #CAtghsenyumtu 😊


2

Jom kelas percuma dari mentor hebat yang berincome 6 angka sebulan....jom hadirkan diri.... #ilmupercuma
#projekSTG
#CACM
#CATchmpions
#AnnieMasaripiFighters
#PowerTeamFighters


0

#KLWT is proud to be sponsoring CACM’s Regional Forum Luncheon today at the San Jose Country Club.
.
.
#CACM #RegionalForum #businessluncheon #maintenanceprograms #community #communityassociation #HOA #lawseminar #networking #KLWTLaw


0

#KLWT is proud to be sponsoring CACM’s Regional Forum today at the Courtyard Sacramento Cal Expo.
.
.
#CACM #RegionalForum #maintenanceprograms #community #communityassociation #HOA #lawseminar #networking #KLWTLaw


0

Today at the CACM Sacramento spring regional forum! #deferredmaintenance #preventativemaintenance #cacm


0

We are MOVING!
Effective May 16, 2019, Attorneys JEAN MORIARTY, KRIS GEIGER, JANE BLASINGHAM and I are joining the law firm of WHITNEY|PETCHUL in Rancho Santa Margarita, CA (www.WhitneyPetchul.com, (949)-766-4700). We are joining others who MANY of you know: FRED WHITNEY, NANCY MICHAEL, JANE GABA, CONSTANCE TRINH, ANNE RAWLINSON and WILLIAM CURRY.
As of May 16, 2019, our new firm will have 10 attorneys with WELL OVER A CENTURY of purpose and experience in PROTECTING AND IMPROVING California Community Associations!
We will tell you a bit more about what the oak tree means to us later... #HOABoard #CAIOC #CACM #CAIGLAC #CAIGRIE #CAICV #CLACAttack #HOALife #Petchul #Dirk #PURPOSE #COMMUNITY #DEDICATION #HOALAW #COMMUNITYSUPPORT #TEAMWORK #CAI #CLAC #hoaattorney


3

I am MOVING!
Effective May 16, 2019, I will be joining the Law firm of WHITNEY|PETCHUL in Rancho Santa Margarita, CA (www.WhitneyPetchul.com, (949) 766-4700)! I am ALSO incredibly thankful that my immediate team, attorneys JEAN MORIARTY, KRIS GEIGER and JANE BLASINGHAM, are also making THE SAME MOVE ON THE SAME DATE! ALSO, the four of us are joining others such that, by May 16th our new firm, WHITNEY|PETCHUL, will have 10 attorneys with WELL OVER A CENTURY of combined experience in PROTECTING and IMPROVING California Community Associations!
STAY TUNED FOR MORE DETAILS. In the meantime, if you have any questions, please do not hesitate to call or message.
#HOABoard #CAIOC #CACM #CAIGLAC #CAIGRIE #CAICV #CLACAttack #CLACChat #HOALife #Petchul #Dirk #purpose #community #dedication #hoalaw #imnotjusttalkingaboutvolleyball #communitysupport #teamwork #CAI #CACM


14