#catchampions

Instagram photos and videos

#CATchampions#2GAJIsebulan#projekSTG#Indonesia#Malaysia#ProjekSTG#BisnesOnlineSenangLa#CATChampions#cozuma#Sweetality#catchampions#anugerahSMSSMKL#BisnesOnline#themagicofparttime#CozumaSeries#AprilFULLMoney#gengtbo#bizONLINExJ50#ABeautilicousEmpire#CATCHAMPIONS#CATgiMelbourneFREE#ManisnyaTapiZeroKalori

Hashtags #catchampions for Instagram

Event semalam .
#AnugerahSMSSMKL2019
#CATchampions


0

💜💘 Cozuma Beauty Series 💜💘
.
Wanita dan kecantikan berpisah tiada🤩🤩
.
Nak makeup simple dan ringkas?? Tapi tak pandai kan??
.
Iols pun tak pandai jugak😪
.
Tapi dengan #CozumaSeries, semuanya mudah. Sekejap jer dah siap 🥰
.
Dan yang pasti
*tiada bahan kimia
*tidak melekit
*tahan lama
*Selamat dan Halal
.
Sharing with 💜
www.wasap.my/601127297284
.
BISNES ONLINE | MODAL RM47
.
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#TheMagicOfPartTime
#CATchampions
#Zkteam
#CozumaSeries


0

Hampir semua orang, setiap hari, SUKA GULA❗️ Sekarang ramai yg dah sedar tentang kesan gula ni. Sebab tu ramai yang cari pengganti gula tak sihat kepada gula sihat.. Nah! SHOM keluarkan #GULASIHAT & SEDAPP! 😋

Rasa macam gula, guna macam gula!
Manis yg sama tapi rendah kalori!
Senang, sihat, sedap!
Memang terbaik👍🏻 #potongGULAtakpotongMANIS

Jom order #Sweetality sekarang! RM100 saje untuk kombo!
Jom masuk order hari ni,wasap/601111497262

BisnesOnlineSenangLaa
#Malaysia RM47 l #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJISebulan
#ProjekSTG #CatChampions
#BisnesOnline


0

Nak cantik❓Nak berseri❓Nak nampak glowing tanpa cela❓

Masih tercari-cari cream yang sesuai ke tu cik akak? Jangan pening pening, kami ada COZUMA CC CREAM!
Lepas pakai COZUMA CC CREAM ni comfirm jadi Cik Adik lepas ni. 💃🏻 Jom lah bertukar ke COZUMA CC CREAM dimana salah satu kelebihannya boleh melembapkan kulit kita sepanjang hari tau‼️ http://www.wasap.my/60102096716

Biz Online Modal RM47
#projekSTG #CATchampions
Program #2GajiSebulan


0

🌷Cozuma CC Cream paling thorbaekkkk!🌷
🌷Makin berpeluh makin glowy ala2 artis Korea🌷 💕 Credit to Sa'iidah Jafar💕

Cozuma Lipstic selamat & merawat!
Jatuh cinta sebab bibir kering berdarah & gelap makin licin, gebu & mencerah!

Cozuma Blush Palette sangat2 awesome!
Rona warna yang menyerlahkan wajah seakan2 Natural Beauty.

Cozuma Eye Palette simply the best!
Debuan yg halus & lembut pada kulit, sangat mudah melekap pada mata. Rona warna yang bertenaga & versetil padan dengan semua tona kulit.

Sekali cuba, kompom jatuh chenta berkali2. 😘 📲PM/WHATSAPP 0123128061(KK LONG@HAZELINA ADAM)

Biz online|Modal RM47
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG
#CATchampions
#ABEautiliciousempire


0

Ramai pilih CC Cream Cozuma ni sebab cc cream 1 tona ni untuk semua kulit. Semestinya cozuma pilihan mie juga ☺️ Memberikan manfaat yg terbaik untuk kulit wajah.. Bukan sekadar cantik saja tau😉
Setiap daripada fungsi bahan aktif utama memberikan : 🔸Pencerahan semulajadi.
🔸Melembabkan kulit.
🔸Mengawal minyak.
🔸Menghapus jerawat juga jeragat.
🔸Memberikan kulit wajah yg sihat.
🔸Anti Aging

Menyelesaikan masalah..
🔹Kulit kering & kusam.
🔹Tona kulit tak sekata.
🔹Jerawat.
🔹Jeragat.
🔹Kedutan (sekitar mata dan mulut)

Sapuan sempurna cantik dengan bahan aktif yg terbaik untuk membantu mendapatkan kulit wajah yg sihat.

Perlindungan daripada cahaya matahari dengan SPF 30++ jom pilih cozuma utk wajah anda juga 🙂
📲 Salmi www.wasap.my/60193054860
Biz Online Modal RM47
#ProjekSTG
#CATChampions
#TheMagicofPartime
#CCcream #Cozuma


0

MAHARANI ?? Apa tuu?? Meh atie citer..😊 Asbab makan maharani.. ✔️Keputihan?? Tiada lagi
✔️Sakit2 badan, kaki, lutut dan tumit?? Hilang dah
✔️Perut buncit?? Dah x payah cover-cover
✔️Haid tak teratur?? Dah maintain
✔️Miss V longgar?? Malu aihh nak citer. Tip top!! Best sungguh2 best maharani ni tau!! Memang rugi wanita yg tak ambil maharani. Kesannya sangat2 POWER!!
JOM3 order dengan saya. Jangan tunggu2 lagi. RUGI!!
READY STOCK📲0194884485
DM @ Klik link di Bio untuk order.

#ProjekSTG
#CATchampions
#Jamuperawan
#JamuModen
#JamuMaharaniBukitMertajam
#JamuMaharaniPulauPinang


0

HARGA WARUNG, KUALITI ANTARABANGSA!
Lawo kan mentor i niii....haa jom baca sharing beliau😍

CM ade beberapa collection lipmatte. 2 ni antara favourite CM. Yg harga rm 105 tu lipmatte international, yg RM 42 tu Cozuma
SAMA CANTIK, SAMA BEST!!! Apa yg berbeza??? HARGANYA.... So klu budget kita tight, KENAPA BAYAR LEBIH? 😉

Skrg dah tau la kan, kenapa lip matte COZUMA terjual 21 ribu batang dalam seminggu jer!!! 😱
Hakak sendiri pun dah ter addicted ngan lippmate ni tawwww..serius tak tipu.. Dah ade lipmatte lom? Cecepat le order... rugiiii x try.... wasap kak sal cepat 👇👇👇 www.wasap.my/60167825034 /lipmattePROMO

#cozuma #lipcream #lipmatte
#projekSTG #CATchampions
#sayasukabarusayajual


0

Throwback ceta semalam

Sempat Kak El join rakan-rakan #gengtbo yang terima anugerah semalam.

Diraikan dengan penuh gemilang. Dengan
barisan SALE MANAGER dan SENIOR SALE MANAGER dengan sale terkumpul RM20,000 dan RM60,000.

Walaupun yang datang tak ramai tapi tetap meriah. Dari utara ado, selatan ado, Pantai Timur pun ado. Datang meraikan rakan-rakan. Sebab tu hakak cakap buat bisness ni berjemaah.😍 Moga kejayaan mereka terus jadi inspirasi untuk semua family #gengtbo #catchampions #projekstg. Aamiin

Biz online | modal RM47
program #2GAJIsebulan
#projekstg #gengtbo #catchampions
#SMSSMKL2019
#idcc


0

Pinjam bunga sat na..Tunggu giliran Cik Jannah pulak dapat bunga..Doakan sis cepat2 jadi Sales Manager ye..Tak payah pinjam bunga orang dah lepas ni ⚘

#ootd
#AnugerahSMSSMKL
#CATchampions
#ProjekSTG
#IDCCShahAlam
#BungaReka


0

Still can’t believe it’s over... I spent months and weeks faffing over this day... I was scared and didn’t want to do it... I did do it and was we all know. I hated it. BUT it’s gone so quickly !!! What do I have to focus on now ?? I know I have spartan and tough mudder coming up. In face I have them 6 times this year... but... I know what to expect and I know they are fun... Brighton marathon was something to really train towards... if I’m honestly. I have had a bad case of marathon blues... I didn’t think I would. But I really have 😩😩. Maybe some one wants to give me their place in London ?!? 😉 #catchampions #brightonmarathon2019 #brightonmarathon #brightonmarathonweekend #londonmarathon #londonmarathonticket #londonmarathon2019 #marathonrunner #marathonrunnerintraining #marathoner


0

SUPER DUPER RINGAN!!!! Lipmatte #cozuma ni BEST
💋Skali calit, terus meresap...
💋tak rase ape ape bila pakai...
💋Terlajak ringan... 💋Tak melekit
💋senang nak remove
💋Oles 2,3 kali pun still smooth
💋ringan kat bibir

Produk cozuma 💞tanpa bahan kimia...
💕Tanpa plumbum... Rugilaa kalau tak grab.. Buleh pakai raya nanti..😍😍 www.wasap.my/60135325727/Cozuma

Biz Online | Modal RM 47
Program
#2GAJIsebulan
#CATchampions
#inspirasikejayaan
#dreamdrivenbusiness
#sahkenajoin


0

Ni la pemenang contest waktu kakraja buat LIVE 2 minggu lepas.

Antara Cozuma CC Cream and Cozuma Lipstick, Syadia pilih lipstick kaler Glamorous Sherry.

Tengok tu sweet sangat u kaler dia. Soft kaler and purplish. So nampak natural sangat.

Syadia pun kata texture dia smooth and creamy. Takkan lah kakraja nak reka cite kann. Kalau ai yang bibir kering pun pakai smooth, inikan uollss. 😊

Next kakraja nak buat LIVE Lipcream baru yang meletops tu. Stay tuned tau.

Biz Online | Modal RM 47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions


0

TRANSFORMASI Kak Feeza😍

Jauh nauu bezanya kan. Bertambah gojez. Orang kampung Cz kata, makin bebeh gittew.

Tidak perlu pening kepala mau fikir foundation apa, eyeshadow dari mana, lipstick brand apa, haaa..ambek mu..!! Semua COZUMA dah setelkan. Tinggal calit2 dah mengancam!

Jom ladies, bercantek2 dengan set #Cozuma. Berbaloi2 untuk kecantikan dan kesihatan kulit.

Dm ja Cz okay.
Online Biz| Modal RM47
Program 2Gaji Sebulan
#projekSTG #CATchampions

#make_up #makeuptutorial #makeup #makeover #makeuplooks #foundation #shading #shimmery #lipstick #lipmatte #eyepalette #eyeshadow


1

Cozuma Velvetty Matte Lip Cream ...
.
🌸 Ekstrak Aloe Vera
🌸 Minyak Avocado
🌸 Minyak Biji Buah Delima
.
3 ramuan utama ini membantu mengekalkan bibir menjadi lembap sepanjang masa ketika memakai lipmatte ni.. Cantik sambil merawat..
.
👄 Oh Darling 👄 Crimson Love
👄 Blushing Lady
👄 Sun Kissed
👄 Bare Creme
.
Nak try?? Nisha 017-2888786
.
Biz Online| Modal RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #cozuma #velvetymattelipcream


0

Suami isteri magnet rezeki 💝💝 Tahniahhh 🎉🎉🎉🎉atas #anugerahSMSSMKL semalam
SSM Norlida Lida dengan jumlah sales terkini 82 992, juga suaminya
SM Sylviano Abu Bakar dengan sales terkumpul 23 089

Kalian memang fighters 💪💪💪 hebat sangat SSM norlida ni, naik stage 2 kali utk pangkat SM dan SSM.. Da, u memang awesome ‼️‼️ Alang alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan... Alang alang berniaga, biar sampai kaya raya

Jommm terus berjuang dan berjuang untuk our #BIGWHY

I 💝 #projekSTG

Biz Online Modal Rendah
🇲🇾#Malaysia RM 47 🇮🇩#Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#kisahperjuangancoachYD
#ProjekSTG
#CATchampions
#5starfreetrip
#CATgiMelbourneFREE
#takhabis2melancongfree


0

ASBAB #BIOSELEZA PANTYLINER KEPUTIHAN DAH HILANG TERUS 😱😱😍 Jom baca sharing dr sis eina👇👇 "Ni testimoni adik akak sendiri dan sorang customer yg menggunakan #Bioseleza pantyliner..diaorang ada masalah keputihan yg teruk.. Adik akak lg teruk sampai kena pi klinik cek..mana tak nyaa period susah sungguh nak jelma sampai 3bulan tak keluar..tambah pulak keputihan selalu buat cik bunga gatal2..tak senang duduk dibuatnyaa😂😂
Bila dh cuba #bioseleza alhamdulilah period keluar lancar dan keputihan pun dah kurang hari demi hari 😍😍💗 Customer akak pulak hilang terus keputihannya bila dah pakai #bioseleza pantyliner..alhamdulilah masalah semua selesai..tunggu nk repeat oder jer..best pakai katanyer😘

So..sape yg ada masalah keputihan tu akak syorkan korang cuba la pakai #bioseleza 💗.. Nak dptkn dari mana?? Readystock dari Cik Sha .. Just klik je link dibawah utk pertanyaan dan order👇👇 www.wasap.my/60127667108/BioSeleza

Biz | RM47 #Malaysia
IDR 100.000 #Indonesia
Program #2GAJIsebulan
#PetiRezekiCikSha
#CATchampions #BizOnlineXj50


0

SEJUTA TAHNIAH ❗❗❗
.
SALES MANAGER Sumiani Ibrahim seorang Suri Bisnes dan SALES MANAGER Maimiza Ghazali seorang Cikgu 😍😍
.
Atas pencapaian Sales RM20,000.00 dalam tempoh masa 3 bulan dengan bisnes partime secara online & offline🔥🔥
.
#ProjekSTG
#CATChampions


0

Takpa lah kalau ramai orang x percayakan bisnes kita.

Sebab “kita cuma perlu buat bisnes dengan orang yg percaya pada apa yg kita percaya,” ni kata2 JACK MA.. kenal kan sape tu? (founder Alibaba Group, juga salah seorang lelaki terkaya si dunia)
Jack Ma dulu pon xda orang percaya pada bisnes e-commerce beliau.. Tapi beliau nampak peluang.
Xda orang percaya & xda orang yg nak buat bermakna peluang untuk beliau berjaya lebih tinggi >> kurang persaingan, paham x? 💁‍♀️ Sama la juga dgn biz yg sy buat ni.. Yg bestnya biz yg sy buat ni tetap lah untung. Xnmpk kat mana yg rugi. Kenapa?

1) Bila x ramai orang percaya dengan bisnes networking ni - sy untung sebab peluang nak berjaya lebih besar >> kurang persaingan.🤩 2) Bila ramai orang percaya dengan bisnes networking sy, sy tetap untung sebab ramai2 join buat bisnes dalam network sy😎

Mana2 pon huntung ja! 😆 kat mana yg rugi? RUGI TAK BUAT ada ler... 😅
Ha..jom laaa RM47 je, bismillah terus jalan.

Biz Online | Modal Rm47
#ProjekSTG
Program #2GAJISebulan
#CATChampions


0

Jgn xtau ye.. COZUMA ni sangat mudah utk digayakan..eyeshadow yang sangat lawa..pigment..ade shimmer2 sket.. Blusher cozuma ya ampun..sangat best..sapu sket je dah melekat kaler kt pipi..pinky2 lagii.. Cc cream toksah kate laa..mmg cover abis cela2 kat muka..calit sket je dah gojes..tambah lak oles dgn lipstik cozuma..lagi naik seri tuu.. Set mekap cozuma yang terbaik..best kann.. Jangan PERCAYA..TAPI KENE Try sendiri DULU Ok❓

Klik link ni kalau berminat ya😉
wasap.my/+60177029233/SayaNakCozuma

Biz Online | Modal RM47 | IDR150.000
~ FREE Sekotak Min Cha
#ProjekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #MADANIfighters #MAF350ksebulan
#CATgiMelbourneFREE
#bisnesberjemaah •where smart people make money• 🕊FEEL FREE TO UNTAG URSELF DEAR FRIENDS🕊


0

1⃣ "Seronoknye tengok awak berniaga...cam best jer..."
➡Mau tak seronok dik, Online jeee, bonus tiap2 bulan masuk acc bank!

2⃣ "Senang tak wat biz ni ?? Sy tak pandai la nk ckp ngn customer"
➡Produk yang CAKAP sendiri dik, kite pun tak sempat nak cakap pape.. 😁

3⃣ "Saya tak pandai la..tak reti..."
➡ Ada Sistem , Ilmu , Mentor, akan guide sampai jadi!! Kelas tuisyen online je.. 😉

4⃣ "Susah tak saya nak start?..."
➡ Ade FB, modal RM47...dah boleh MULA.

Mana nak dpt biz santai cam ni⁉
Hanya dengan #projekSTG
Memang best uolls ‼

Paling mudah.. dengar jer cakap mentor.
BUAT JE...betul.. buat je ‼

Lahaii ruginya kalau tak buat... nape rugi⁉ ✔modal RM50 ✔guna FB ✔80% online 20% offline
✔Ilmu, Mentor & Sistem
✔bonus setiap tengah bulan
✔trip melancong VVIP

Ape tunggu lagi, dari duk tenung intai je.. kite buat sama² sampai JADI ‼

Kalau Yanie BOLEH, korang lagi la BOLEH!! Meh² cecepat pm/wasap Yanie untuk maklumat lanjut ‼

ASK ME HOW.. PM ME NOW ‼
wasap.my/60199832421

#BisnesOnlineSenangLa
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #gengtbo
#CATchampions


0

Alah alah Anje ... #throwbacksemalam 😘

Ni pun salah sorg ex-schoolmate YJ masa kat Sains Kota Tinggi.

Dulu masa sekolah x la serapat mana , hbs sekolah konfem la lost contact terus. Rezeki Allah jumpakan semula kami dlm Bisnes yg sama selepas 20 tahun 😎

Sejak tu , dlm setahun banyak kali jumpa tiapkali event. Siap pi travel oversea tajaan SHOM together2😍

Biz ukhuwah mcmni YJ suka.
Biz yg clean , empower one another wpun masing2 ada rangkaian biz sendiri.

Tap Energy Double Diamond Manager Shahida!

Biz Online | Modal RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #SMSSMrecognitionKL2019


1

🌷Throwback, Alhamdulillah, set dua beradik dilamar😊

Terima kasih Puan As di atas sokongan.😊 Semoga dua beradik memberi manfaat kepada Puan baru. 🌸Kak Aishah jual ya😃

#BisnesOnlineSenangLa
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#AprilFULLMoney


0

"abe, dok mano...sayang nak naik pentas kekgi...puas syg cari abe gok ah!!!" 😆😆😆😆😆.... Kisah hilang tok laki dalam ribuan SHOMers semalam... Mereka ni antara anak bisnes nono yg setia...punya job hakiki yg padat....tp tetap sentiasa ada power of NAK dlm diri mereka.. Nono bagi tabik spring kt korg.... RESPECT‼️ Jom sama² cangkul dan gali lubuk emas SHOM ni... X kisah la ko nk pakai sudu,senduk,bajak malah gerudi tanah sekalipon... Paling penting... Jalan terus...PANTANG UNDUR ya❤

BizOnline | RM47 #Malaysia🇱🇷
BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia🇮🇩
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #CATchampions #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire
#BIZonlinesenangla


1

MINUM MANIS TANPA RISAU LAGI DENGAN SWEETALITY
Untuk yang nak jaga diet.
Untuk yang nak lebih sihat
Untuk yang ada bacaan gula yang tinggi.
Untuk peminat makanan dan minuman manis tapi tak boleh ambil gula biasa.

Inilah jawapannya! 😍😍 Sweetality, pemanis sifar/kurang kalori yang memberikan kepuasan menikmati kemanisan tanpa rasa bersalah.

#Sweetality #ManisnyaTapiZeroKalori

Nak tau lebih lanjut?
Jom wasap SEKARANG. Klik link ⤵⤵
☎ http://yatiemokhtar.wasap.my/sweetality
Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
INILAH #bizONLINExJ50 👈
#ManagerYatie #Sweetality


0

💄💄SET COZUMA SERIES 💄💄
Dulu Hanya bertiga kini dah berlima😍😍 👉 COZUMA CC CREAM
👉 COZUMA LIPSTICK
👉 COZUMA LIPSGLOSS
👉 COZUMA BLUSHER
👉COZUMA EYE SHADOW

Set penyeri muka yang terjimat dan cepat hanya 10 minit jer calit2 dah jelita uolls...Mudahkan set kecantikan 5 siri ni

CC Cream COZUMA... - Kulit jd FLAWLESS sepanjang hari dan nampak cantik
- Tak berminyak
- Sambil cantik sambil rawat kulit - Sesuai utk kulit bermasalah

Lipstick COZUMA - Ada bermacam variasi kaler yang menarik
- Ada kandungan collagen yang merawat masalah bibir merekah dan kering

EYE PALETTE
- menyerlahkan lagi solekan mata yang mempersonakan
- tahan lama dr pagi hingga malam
- terdiri dari 2 wana dengan rona berkabut iaitu 😍 Cozuma Nude Eye Palette dan 😍 Cozuma Romance Eye Palette
COZUMA BLUSH PALETTE
-Sempurnakan lagi penampilan anda dgn pemerah pipi Cozuma..serlahkan keistimewaan wajah dgn kulit yg segar dan berseri.. juga dua koleksi warna hebat .. 😍 Cozuma Rosy Pink Blush Palette dan
Cozuma Sun Kissed Peach Blush Pallete

Dengan menggunakan set cozuma series terus nampak cantik dalam masa 10 minit jer.. jom dapatkan sekarang.. Berminat blh inbox @ Wasap okeyyy ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/60123248472
HARGA SPECIAL MENANTI ANDA !!! BizOnline Rm47

#projekSTG
#awesomeApril
#CATchampions
#2gajiSebulan
#TheMagicOfPartTime


0

Cozuma Velvetty Matte Lip Cream ... 🌸 Ekstrak Aloe Vera
🌸 Minyak Avocado
🌸 Minyak Biji Buah Delima

3 ramuan utama ini membantu mengekalkan bibir menjadi lembap sepanjang masa ketika memakai lipmatte ni.. Cantik sambil merawat.. 👄 Oh Darling 👄 Crimson Love
👄 Blushing Lady
👄 Sun Kissed
👄 Bare Creme

Nak try?? 📲📞 SHEKIN 0197882134

Biz Online| Modal RM47
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions #cozuma


0

❤️❤️ KALER SGT SWEET²..NAMPAK MUDA GITEW!!! ❤️❤️
Korang tau tak, 21 RIBU pcs terjual dalam masa hanya 1 minggu 🤩🤩🤩.
.
Sambutan yang sungguh luar biasa. Sekarang baru IN STOCK semula FUHHH!!! Tau kenapa laris kalah pisang goreng??? Sebab:
.
✔️Lembap
✔️Lembut
✔️Tidak berminyak
✔️ Tahan lama
✔️ Tidak keringkan bibir
✔️ Tekstur yang ringan
✔️ Tidak melekit
✔️ Tidak rengsakan bibir
✔️ Full coverage
✔️ Saiz yang besar!!!! .
Memang sangat jimat & sangat murah!!!
Sebatang hanya RM41.50. .
HARGA WARUNG, KUALITI ANTARABANGSA UOLLSS!!!
Nak harga kasih syg?
Hubungi Tcer Ilah di www.wasap.my/60192295298 sekarang!!! .
#BisnesOnlineSenangLa
🇲🇾#Malaysia RM 47 | 🇮🇩#Indonesia IDR 100RIBU
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#TicerteachNBiz
#CozumaSeries


0

💄💄TAMPIL CANTIK DAN BERSERI DGN SET COZUMA 💋💋 Sharing drpd Che Lian
Akak nak kongsi sikit...sebenarnya akak ni x pandai sangat ber make-up ni...Sejak diperkenalkan dengan #SetCozuma akak suka sangat...cepat, mudah dan simple...yang paling bestnya tu Cozuma lipstik bebas plumbum dan mesra wuduk....lipstiknya juga merawat bibir yang kering dan merekah. 😉💋 Akak sangat² suka dan sudah jatuh hati bersama Set Cozuma ni...jomm..tampil cantik bersama Cozuma...tak perlu masa lelama nak ber make-up😉

Sharing is caring.
Hubungi saya untuk dapatkan #SetCozuma
www.wasap.my/60197728191/Cozuma

#COZUMAseries #beauty #CCcream #LipMatte #CozumaLipstick #CozumaBlusher #produk5star #projekGOJESraya
Biz Online | Modal RM47
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG
#CATchampions #MMDNetwork
#TheMagicofPartTime


0