#cccreammalaysia

Instagram photos and videos

#cccreammalaysia#cccream#cozuma#cozumacccream#foundation#cccreammurah#cozumalipstick#CozumaCCCream#cccreamcozuma#setmakeupmurah#setmakeup#foundationmakeup#foundationbrush#lipstikcozuma#foundationtakberminyak#foundationtakbercapuk#foundationspf50#cccreambest#cozumaseries#foundationviral#cccreammarykay

Hashtags #cccreammalaysia for Instagram

Untuk simple look yang ringan dan nipis.. 😘😘
.
🐝 Sebagai perlindung kepada sinaran UVA n UVB.. dan perlindung kepada anasir luar yang boleh menyebabkan punca kepada jerawat..
🐝 Mencerah n Brighten 🐝 Membetulkan tona wajah dengan sapuan nipis 🐝 mengurangkan kemerah-merah and pada kulit
🐝 conceals bahagian yang perlu seperti cela
🐝 memberi lembapan pada kulit
🐝mengurangkan tanda2 penuaan 🐝 Defends .
1 krim memberi 8 kebaikan kepada kulit.. Mengapa tidak gunakan Complexion Corrector untuk kulit yang lebih sihat dan awet muda 😘

Meh grab CC Cream ni sebelum raya..rugi kalau tak cuba muka jadi anjal kelihatan awek muda..😉 #cccreammarykay #cccreammalaysia #makeuplover #marykayipoh #marykaymalaysia #marykaylover #foundation #basemakeup #lightmakeup #makeupnatural #naturallooks #MaryKayMalaysia


0

Hi.. assalamualaikum...😊
.
.
Sistur ade masalah KULIT KERING ke?😦
.
Mesti susah nak pakai make up sebab bercapuk kan?😣
.
Tak de masalah... set simple daily makeup ni boleh bantu selesaikan masalah sistur tu...😃
.
.
Die ade :
.
💖1. INTENSE MOISTURIZING CREAM💖
.
-kekalkan kelembapan utk jangka masa yg lama
.
.
💖2. CC CREAM💖
.
-sekata tona kulit wajah.. melindungi kulit dr matahari dgn SPF 15
.
.
💖3. EYE LINER💖
.
-supaya mata nampak lebih menyerlah dan besar
.
.
💖4. LIPSTICK SEMI SHINE💖
.
- gincu dan boleh digunakan sbg blusher utk menaikkan lg seri wajah.
.
.
Terkebil- kebil ape lg tu sis.. Nak muka cantik berseri mestilah kena pakai set make up ni...hahaha😂
.
Lepas ni dah x bercapuk lagi dh make up sis tu.. 😘
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpurbeautyconsultant #kualalumpur #malaysia #marykay #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #moisturizer #cccream #bestproduct #lipstick #eyeliner #lipstickmarykay #cccreammarykay #cccreammalaysia #bestlipstick #makeupsimple #dailymakeup


0

☀CC cream mary kay☀
.
👉🏻CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care
.
👉🏻Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah
.
👉🏻Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak.
.
🌻Kelebihan CC Cream Mary Kay ?🌻
.
🌼 Sesuai untuk semua jenis kulit
🌼 Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat.
🌼 Bebas Minyak & wangi
🌼 Diuji oleh pakar dermatologist.
🌼 Tidak menyumbatkan pori-pori
.
👍🏻Kalau korang nak tahu, pakai Cc Cream Mary Kay ni lagi BEST tau !
.
👍🏻Muka rasa free je macam tak calit apa2 krim
.
👍🏻Dah la cantik, dalam masa yang sama merawat kulit pulak tu
.
😍BEST BEST BEST sangat!! #cccream #cccreammarykay #cccreammk #cccreammalaysia #paknilreviewpercuma #menutupcela #menutupparut #noncomedogenic #tidakmenyumbatpori #ringan #mudah #naturalmakeup #naturallookingmakeup #sunscreenspf15 🙋🏻‍♀️Aini 018 4003836


0

❤MARY KAY CC CREAM SUNSCREEN SPF 15❤
.
Cc cream ni sangat sesuai bagi yang nak CEPAT, MUDAH DAN SUKA MAKEUP SIMPLE TAPI HASIL MEMUASKAN.💃nak nampak makeup tapi just natural makeup.💄
.
Ianya bersifat ringan, melembabkan kulit tanpa kesan melekit, menutup cela, dan yang paling penting dah ada SPF15 tau, dapat melindungi kita dari sinaran matahari! Haaa baguskan. Jadi anda dah tak perlu apply sunprotector lagi dah. Semuanya lengkap dalam 1 tiub sahaja! .
👉CC Cream ini juga ada 4 jenis tona iaitu :
1. Very Light
2. Light to Medium
3. Medium to Deep
4. Deep
.
CC Cream ni sesuai utk semua jenis kulit tau. Banyak lagi manfaat yg ada dalam 1 tiub cc cream marykay.
.
www.wasap.my/60125099342 .
#cccreammalaysia #cccreammarykay #cccreammarykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #foundation #foundationmarykay


0

Glow Brightening CC Cream Hopegirl

Cream nie sesuai tuk daily use pada siapa x nak pakai foundation tau 😍 bestkan hehe dalam dia dh siap primer tuk make up based kte and siap ada SPF 30++
.
1 tiub nie boleh tahan 2 to 3 months super jimat and sgt senang nak dibawa dlm handbag 😘
.
CC Cream
❤sesuai tuk cover redness skin, whitening and dull skin.
❤mencerahkan skin, menghaluskan skin, control skin yang berminyak, sekatakan skin kusam, anti kedutan.

Price: RM75
.
.
🚘 COD Skudai, JB, Kulai
🚀 Postage Seluruh Malaysia
.
.
#hopegirlmalaysia #bbcreamhopegirl #bbcreamhopegirljohor #cccreamhopegirljohor #cccreamhopegirl #hopegirljb #hopegirlskudai #hopegirlshahalam #hopegirljohorbahru #hopegirljohor #hopegirlperak #hopegirlkuantan #rarichlegacy #honeybeevenom #nafurahopegirlskudai #nafurahopegirl #blossomcoverbb #hopegirlcosmetics #nafuracosmetics #bbcreammalaysia #hopegirlnafura #nafuracccream #bbcreamnafura #cccreamhopegirl #hopegirlcccream #hopegirlbbcream #glowbrighteningcchopegirl #cccreammalaysia #hopegirlkulai #glowbrigteningcc #nafura


2

CC Cream - это спасение, которое поможет вам с 4-мя различными типами проблем с кожей!
.
Наш адрес:
📍г. Алматы, ул. Сейфуллина 404/67, офис 204а
.
Наши контакты:
📲 +7 (701) 224-02-07 (Регионы)
📲 +7 (771) 718-56-57 (Алматы)
.
Работаем с представителями торговых точек
...
Будьте всегда красивыми вместе с #flormar 💖
...
#prettybyflormar
#косметикаалматы
#оптоваяпродажакосметики
.
.
.
.
.
@prilaga #cccreamfairnpinkmurah #cccreamfairnpinkori #cccreamhopegirl #cccreamterlajaklaris #cccreammk #cccream #cccreamertosmurah #cccreamchanel #cccreametude #cccreamfairnpink #cccreametudehouse #cccreamglow #cccreamsilky #prilaga #cccreamspf15 #cccreamertosasli #cccreamjafra #cccreamertos #cccreamexpertcorrector #cccreamcozuma #cccreammarykay #cccreammurah #cccreametudemurah #cccreamkorea #cccreammalaysia


0

.
#CozumaLipstiks 💄
.
Tak selesa bibir kering , merekah , hitam...
Haa.. boleh try lipstick cozuma.
Settle masalah uolls😘
.
Sebab 👇
💄ada colagen
💄macam pelembap bibir
💄tiada plumbum
💄colour yg menarik
💄tidak melekit
💄friendly wuduk
.
Sesiapa teruja nak try ! .
Jom try cozuma sekarang
www.wasap.my/60162202565/CozumaLiptiks
.
atau klik je link wasap di bio
.
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

Pengen muka cerah,,
Pengen muka flawless,,
Pengen muka glowing,.😉😉
💕
Tapiii,,...
Suka galau antara di cover make up atau di rawat dengan skincare😏😏
💕
Hemmm,...😐😐
💕
Kalau kamu tau B ERL FINE & FAIRNESS CREAM,, yakin deh gak akan galau lagi,..🙊
Karena bisa memberi manfaat make up dan skincare sekaligus,..
💕
Apa sih B ERL Fine & Fairness Cream “FF CREAM”?
💕
FF Cream ini adalah produk kecantikan super keren Terobosan terbaru dari B'ERLCOSMETICS,.. 💕
Berfungsi sebagai base make up seperti Cushion dan sejenisnya tapi kemasannya dibotol Exclusive jadi lebih Higienis,..
💕
Dan FF Cream ini sedikit lebih kental dari Cushion biasa namun sangat mudah di blend dan super duper ringan,..
💕
Ajaibnya FF Cream ini hasilnya Matte glowing Natural Ala-ala Korea gitu lhoo 😍
💕
Yakin anda gak mau coba,?😝
💕
📌 Info produk,, harga,, pemesanan dan konsultasi fast respon di 👉 https://wa.me/6285853657377 atau klik link 👉 bit.ly/InvioshopBjn 👈
💕
📌 Mau gratis ongkir kunjungi akun shopee kami di 👉 shopee.co.id/indahpurnama667 👈
💕
📌 FB : Indah purnama

BEAUTIFUL | CONFIDENT | YOU

#berlffckalimantan #ffcberljambi #jualbbcream #bbcreammalaysia #cccreamterbaik #cccreammalaysia #cccreamterbaik #cushionaddict #bbcushion #cushionmurah #cushionfoundation #cushioncover #cushion #cushions


0

Mary kay tak menjanjikan kesan PUTIH GEBU GEBAS,JERWAT ,JERAGAT hilang dalam masa sehari dua tau
.
Tapi produk kami menjanjikan siapa yang pakai secara konsisten dan ikut kata Beauty consultant dia pasti akan dapat kulit yang sihat dan sperti kulit yang diigini
Macam dalam gambar kat atas tu
.
Mostly seblum bertukar kpada produk Mary Kay kami akan suruh klien kami stop pakai produk kejap,dan seperti yang anda lihat digambar tersebut apabila adik ni stop pakai produk yanh seblum ni high chemical,menyebabkan jerawat naik mencanak
.
Ini akibat daripada kesan produk pemutih yang dia pakai sebelum ni,siapa pernah alami mcam gini,dan sedang alami
.
Jangan bimbang zatul sedia membantu anda dengan set Botanical effect
.

SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
🌹CLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat.
.
🌹FRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit .
🌹HYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat
.
🌹MASK (2kali 1mggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit
.
Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik taww nk pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan yang rapi, muka nk tgok lama2 taw..nk kulit sihat & comey..pkai la #Marykay😍😍
.
Ciktul
0179095096
.
#Marykay
#beautyblogger
#beutiful
#skincareroutine
#nature
#kulitsihat
#naturalbeautyproducts
#rawatkulit #rawatbibirkering #marykaykl #marykaykuantan#marykayserdang#cccreammurah #cccreammarykay#cccreammalaysia


1

Mary Kay Foundation vs Mary Kay CC Cream 💕 .
.
Kalau anda perlukan coverage yang bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, anda kena try Mary Kay 🤗 .
.
Foundation ni best sebab: .
.
✔Texture yg ringan ✔Natural look, lembut ✔Mudah untuk dicuci ✔Tidak melekit ✔Water based foundation
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination
✔Mengurangkan jeragat
✔Mengurangkan cela atau jerawat
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat
✔Tahan sehingga 8 bulan
.
Kalau uolls jenis yang suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream .
.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Jadi apa tunggu lagi. Nak dapatkan kedua2 foundation atau cc cream ni maih whatsapp cik mira tau 😘 .
.
Mira 0175567004
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#liquidfoundationmarykay #foundationmalaysia#cccreammarykay #cccreammalaysia#marykaymalaysia #marykaymakeup#marykaymalaysia #muamalaysia #mekapmalaysia#foundationmarykay #flawless #rosetyara#nrcfoundation #foundation


0

First time Customer Sis try CC Cream ni terus jatuh cinta. Katanya, easy to blend & kulit jadi sangat cantik lepas apply.

Memang sesuai dengan namanya, Correction Complexion atau bahasa lain Colour Corrector.

Kalau you all nak cepat siap & tak nak muka nampak pucat atau kusam, just apply je CC Cream ni. Texture super light tapi boleh cover semua cela muka.

Melembapkan kulit dan paling penting ada sun protection! Tahu tak CC Cream Mary Kay ni merupakan gabungan make-up dan skincare?

Selain dari berfungsi seperti foundation, ia turut membantu untuk merawat kulit kita. Bagus kan?

Formula yang super ringan & tak heavy macam foundation lain. Tak bercapuk bila pakai. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari.

Kebaikan Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15 :

1. Melawan garisan halus dan tanda penuaan.

2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.

3. Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB dengan SPF15.

4. Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.

5. Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata dengan segera.

6.Mengurangkan kemerahan pada kulit kesan daripada bahan kimia yang berbahaya.

7. Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.

Sis pakai. Sis promote. Sis jual. JOM sama-sama cantik dengan produk Mary Kay.

Mary Kay CC Cream Sunscreen SPF 15, 29ml
1️⃣ Very Light
2️⃣ Medium-Deep - mine! 🙋🏻‍♀️
3️⃣ Light-Medium
4️⃣ Deep
Price : RM75

I offer the following :
🆓 Cosmetic Pouch
🆓 Mary Kay Samples
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
➖➖➖Extravaganza Discount
🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet
🆓 Mary Kay Product Order Sheet

Your Beauty Expert
💕 Kak Dayang
📲 0172447636 @ click nak.la/SkincareMaryKay in profile


1

.
.
Apa dia Cozuma CC Cream?
.
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

Tak pernah tinggal..ke mana2 pun mesti ikut sekali..sentiasa jer ada dlm hand bag..😍😆
.
Sis suka sangat dengan #SETCOZUMA ni.
.
~ Cc cream
~ Lipstik Rose I love u
Memang set wajib sis 😍
.
Nk cuba jugak? Pm jer sis ok 😘
.
READY STOCK !!
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
Kesan lepas guna CC Cream Cozuma
.
.
Customer beri feedback 👇👇
.
👉Tak berminyak
👉Rasasegar, kulit licin
👉Merawat biji² di wajah
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
Jatuh Cinta dengan CC Cream Cozuma
💞 Muka tak kering lagi lepas guna cc cream, kulit jadi lembab 💋
.
.
Apa dia Cozuma CC Cream?
.
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
#CozumaLipstiks 💄
.
Tak selesa bibir kering , merekah , hitam...
Haa.. boleh try lipstick cozuma.
Settle masalah uolls😘
.
Sebab 👇
💄ada colagen
💄macam pelembap bibir
💄tiada plumbum
💄colour yg menarik
💄tidak melekit
💄friendly wuduk
.
Sesiapa teruja nak try ! .
Jom try cozuma sekarang
www.wasap.my/60162202565/CozumaLiptiks
.
atau klik je link wasap di bio
.
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
COZUMA SET
.
Rangkaian set solekan yang simple tapi tetap CANTIK dan ANGGUN. Paling best 4BULAN guna tak habis, sangat jimat dan berbaloi.
.
#COZUMA_CC_CREAM:
-Menjadikan muka nampak fresh dan glowing
-Sesuai utk semua jenis kulit
-Tahan lama,tiada bahan kimia dan selamat di gunakan.
.
#COZUMA_LIPSTICK :
-Lipstick yang berkolegen dapat kekalkan kelembapan serta mampu merawat bibir kering dan merekah.
.
>>Jom bertukar kepada yang lebih MUDAH,CANTIK dan SELESA...
.
Dapatkan sekarang dengan harga yang berbaloi.
.
www.wasap.my/60162202565 atau klik je link wasap di bio
.
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


1

.
Senang paki senang cuci.
.
Memang #CozumaCCCream ni pilihan terbaikkkkk! Beli sekli tapi tahan 6-8 bulan uolls. Depends kepada cara kita pakai jugak ya.
.
Kalau nak boleh roger Jun. trial set pun Jun sediakan.. 😍
.
Wasap Jun untuk order 016-2202565 atau kkik je link wasap kat bio..
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
Jom try lipstik free plumbum ni .
Cozuma Lipstik .
.
Sy dh tk guna lipstik lain . Boleh baca feedback cstmer 😉
.
Wasap Jun untuk order 016-2202565 atau kkik je link wasap kat bio..
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
.
KELEBIHAN COZUMA LIPSTIK
.
✿ Kualiti tinggi..Harga jimat.
✿ Sesuai untuk bibir merekah dan sensitif
✿ Mengandungi Vit C dan E untuk Bibir Lembap sepanjang hari.
✿ Tiada bahan kimia..
✿ Tidak melekit
✿ Tahan lama
✿Halal dan Selamat 
.
Sangat bagus utk melembut, melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir… Yg paling best….tahan lama…tak yah nak touch up selalu…(kecuali laa lepas makan2 kann)..hihi
.
Lipstick ni tidak plumbum yang macam selalu lipstick lain..lipstik ni kalau konsisten pakai boleh mengpinkkan bibir kita..sesuai semua golongan warna sangat menarik kaya dengan Vit C & E
.
.
Wasap Jun untuk order 016-2202565 atau kkik je link wasap kat bio..
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

❤MARY KAY CC CREAM SUNSCREEN SPF 15❤
.
Cc cream ni sangat sesuai bagi yang nak CEPAT, MUDAH DAN SUKA MAKEUP SIMPLE TAPI HASIL MEMUASKAN.💃nak nampak makeup tapi just natural makeup.💄
.
Ianya bersifat ringan, melembabkan kulit tanpa kesan melekit, menutup cela, dan yang paling penting dah ada SPF15 tau, dapat melindungi kita dari sinaran matahari! Haaa baguskan. Jadi anda dah tak perlu apply sunprotector lagi dah. Semuanya lengkap dalam 1 tiub sahaja! .
👉CC Cream ini juga ada 4 jenis tona iaitu :
1. Very Light
2. Light to Medium
3. Medium to Deep
4. Deep
.
CC Cream ni sesuai utk semua jenis kulit tau. Banyak lagi manfaat yg ada dalam 1 tiub cc cream marykay.
.
www.wasap.my/60125099342 .
#cccreammalaysia #cccreammarykay #cccreammarykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #foundation #foundationmarykay


0

.
CC Cream Cozuma
.
Mesra solat 👍
Mudah di cuci 👍
Tak melekit 👍
Mudah serap ke kulit 👍
Tak bercapok 👍
Sesuai untuk semua jenis kulit 👍
.
Ni salah satu sebab kenapa ramai yang sukakan CC Cream Cozuma
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
AVAILABLE NOW!!!!
.
Cozuma Glitzy Shine Lip Gloss!!!
👄👄💋💋
.
Untuk bibir yang berkilau dan
berseri. Gincu yang membelai bibir dengan kemasan bercahaya dan berkilau seakan percikan mutiara. Rumusan berkhasiat yg diperkaya dengan
.
😘ekstrak Aloe vera
😘ekstrak Sofflower 😘Vitamin E untuk melembapkan bibir
😘bersifat anti oksidan.
.
Glossy dan Glamerous Lah!!!!
Bila guna Lipgloss Cozuma ni mesti terpaksa cantek sahaja!!
.
.
www.wasap.my/60162202565/Cozuma
.
.
#CozumaEyePallete #CozumaBlushPallete #CozumaMatiffyingLipstick #CozumaLipGloss #CozumaSeries
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
>> KERING BERTUKAR LEMBAB <<
.
Alhamdulillah, sharing dari seorang sahabat, terbukti dengan hanya menggunakan GINCU COZUMA dapat extra pada bibir sentiasa ✔️ lembab sepanjang masa
.
Sudah pasti menjadi pilihan wanita-wanita nak cantik dan wudhu' friendly serta mudah cuci ! Semakin pakai , semakin sihat bibir . Yang pasti "berkolagen dan tanpa bahan kimia"
.
Credit to Kak Ipah
.
Anda ada masalah bibir kering ? Cepat ORDER ! Click jer link bawah ni 👇🏼👇🏼👇🏼
.
www.wasap.my/60162202565/Cozuma
.
.
#CozumaEyePallete #CozumaBlushPallete #CozumaMatiffyingLipstick #CozumaLipGloss #CozumaSeries
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
.
Apa dia Cozuma CC Cream?
.
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit – kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0