#cccreammalaysia

Instagram photos and videos

#cccreammalaysia#cccream#cccreammarykay#foundationmalaysia#cccreammurah#bts#makeupmalaysia#exomalaysia#maskmalaysia#btsmalaysia#skinfood#makeupm#ikonmalaysia#thefaceshop#koreanmakeup#cosrx#tonymoly#produkmakeup#innisfree#periperamalaysia#peripera#skincaremurah#etudehouse#malaysiankorean#makeupmurah#marykaymalaysia

Hashtags #cccreammalaysia for Instagram

by @mk.harlina

💜Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream 💜 .
.
Kalau anda perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, anda kena try Mary Kay .
.
Foundation ni best sebab: .
.
✔Texture yg ringan .
✔Natural look, lembut .
✔Mudah untuk dicuci .
✔Tidak melekit .
✔Water based foundation .
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination .
✔Mengurangkan jeragat .
✔Mengurangkan cela atau jerawat .
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat .
✔Tahan sehingga 8 bulan .
.
Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream .
.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan .
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit .
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15) .
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah .
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera .
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit .
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit .
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida .

#liquidfoundationmarykay #foundationmalaysia #cccreammarykay #cccreammalaysia #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaymalaysia #muamalaysia #mekapmalaysia #foundationmarykay #flawless #nrcfoundation #foundation


0

by @kbeautyasian

3CE MOOD RECIPE MATTE LIP COLOR
💮
💎Matte lipstick
💎Creamy application
💎Primer-like consistency helps, in maintaining a distinct colour all day
💎Highly pigmented with just a single stroke
💎Blends effortlessly without emphasising cracked lip lines
💮
✔Get yours now for only RM78 (excluding postage)
✔We ship directly from KOREA to your home
▫️
#koreanbeautyproduct #malaysiankorean #produkmakeup #malaysiamakeup #skincare #periperamalaysia #maskmalaysia #skincaremalaysia #skincare #peripera #cccream #cccreammalaysia #makeupmalaysia #bts#peripera #tonymoly #innisfree #laneige #thefaceshop #skinfood #etudehouse #cosrx #apieu #makeupmurah #skincaremurah #koreanmakeup #makeupm #btsmalaysia #exomalaysia #ikonmalaysia #koreanmakeup


0

by @akmasulaiman.marykay

Cc Cream by Mary Kay

Sangat best, sangat recommended, soft je kulit, warna pun sekata. Lagi² bebas minyak & pewangi, juga tidak menyumbatkan liang pori 😍

Mana yg kulit jerawat dan sensitif tu jangan risau, uolss pun boleh guna. Cc Cream by Mary Kay ni sesuai untuk semua tona kulit dan semua jenis kulit 👍

Ramai dah jatuh cinta dengan Cc Cream by Mary Kay ni 😘 anda bila lg😁
.

Jom oder sekarang ! Bulan ni lg jimat tau, buy 3 free 1. Boleh kongsi dengan kakak,adik n mak 😍

Akma | 0137057242
Mary Kay Beauty Consultant

#cccreammalaysia #cccreammarykay #foundation #foundationmarykaybest #cccreammarykaythebest#marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykayserdang #marykayupm #marykaypuncakalam #marykayselayang #marykayrawang #jeragat #jerawat #viral #produkviral #marykaymysg #marykayproduk #top5globalcosmetic #kulitsihat #kulitsihat #kerjayamarykay #fulltime #partimebisnes #surirumah #minaz #stailista #dermatologist #makeup #foundation #skincareclass


0

by @kbeautyasian

CHICA Y CHICO MATT CUSHION SPF 35PA++
💮
💎Long lasting
💎Light coverage
💎 Strong oil bloating!
💎Triple-functional perfect all-in-one:-
💎Brightening, wrinkle care and protection against UVA/UVB (SPF35, PA++).
💮
✔Get yours now! (excluding postage)
✔We ship directly from KOREA to your home
▫️
Credit to : Style Korean at yt
#koreanbeautyproduct #malaysiankorean #produkmakeup #malaysiamakeup #skincare #periperamalaysia #maskmalaysia #skincaremalaysia #skincare #peripera #cccream #cccreammalaysia #makeupmalaysia #bts#peripera #tonymoly #innisfree #laneige #thefaceshop #skinfood #etudehouse #cosrx #apieu #makeupmurah #skincaremurah #koreanmakeup #makeupm #btsmalaysia #exomalaysia #ikonmalaysia


1

by @kbeautyasian

WARNING: This product contains AHA & BHA. Be a smart consumer! Swipe right to see what it does to your skin.



COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 150ml
💮
💎A mist toner
💎Enhance skin flexibility
💎Remove dead skin cells.
💎Effective toner for flaky skin lacking in moisture
💎Helping w/ early prevention of whiteheads & blackheads.
💎Provide moisture & nutrition for moist and smooth skin.
💮
✔Get yours now for only RM60 (excluding postage)
✔We ship directly from KOREA to your home
▫️
#koreanbeautyproduct #malaysiankorean #produkmakeup #malaysiamakeup #skincare #periperamalaysia #maskmalaysia #skincaremalaysia #skincare #peripera #cccream #cccreammalaysia #makeupmalaysia #bts#peripera #tonymoly #innisfree #laneige #thefaceshop #skinfood #etudehouse #cosrx #apieu #makeupmurah #skincaremurah #koreanmakeup #makeupm #btsmalaysia #exomalaysia #ikonmalaysia


0

by @beautebynafh

Kenapa penting nya CC CREAM MARY KAY untuk anda ..??

Kebaikkannya : .
✔melembap kulit tanpa menjadikan kulit berminyak
✔mencerah
✔membaik pulih keadaan kulit ✔menentang garis halus dan penuaan ✔meredakan keadaan kulit yg kemerahan ✔memelihara jerawat dan melindungi tanda2
✔sesuai di jadikan sebagai makeup base ✔melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB (SPF 15 )

❗️October Promo❗️ Buy 1 FREE 1 tau! 😍 Boleh pilih shades yg uols idamkann

Kalau beli 1 jer pon nanti naf bagi lah price mur mur jer. Sebab Buy 1 Free 1 kan 😝

Whatsapp 019.209.5114 or click link http://beautebynafh.wasap.my/
.
#cccream #cccreammarykay #cccreammalaysia #cccreammurahmalaysia #cccreamfoundation #foundationcccream #foundationbbcream #foundationmakeup #cccreamkorea #cccreammalaysiamurah


0

by @maryk_kisska

Oct PROMO 💖
.
.
Buy 3 FREE 1 !
.
.
Selling fast , grab yours NOW 💖
.
.
📲 ieka 013.246.6083


3

by @kbeautyasian

INNISFREE JEJU VOLCANIC COLOR CLAY MASK 70ML
💮
💎Water gel clay type.
💎Contains Jeju volcanic & vitamin C derivatives
💎Clean pores
💎Amazing sebum control effect.
💎Brightens skin
💎Wear it for any occasions!
💮
✔Get yours now for only RM35 (excluding postage)
✔We ship directly from KOREA to your home
▫️
#koreanbeautyproduct #malaysiankorean #produkmakeup #malaysiamakeup #skincare #periperamalaysia #maskmalaysia #skincaremalaysia #skincare #peripera #cccream #cccreammalaysia #makeupmalaysia #bts#peripera #tonymoly #innisfree #laneige #thefaceshop #skinfood #etudehouse #cosrx #apieu #makeupmurah #skincaremurah #koreanmakeup #makeupm #btsmalaysia #exomalaysia #ikonmalaysia


0

by @kbeautyasian

COSRX LOW PH GOOD MORNING GEL CLEANSER 150ML
💮
💎Low pH level of 5
💎Perfect for any skin type
💎Infused with BHA and Tea Tree Oil
💎Rids of dead skin cells
💎Dissolves impurities deep within pores
💎Controls sebum
💎Glowing skin
💮
✔Get yours now for only RM48 (excluding postage)
✔We ship directly from KOREA to your home
▫️
#koreanbeautyproduct #malaysiankorean #produkmakeup #malaysiamakeup #skincare #periperamalaysia #maskmalaysia #skincaremalaysia #skincare #peripera #cccream #cccreammalaysia #makeupmalaysia #bts#peripera #tonymoly #innisfree #laneige #thefaceshop #skinfood #etudehouse #cosrx #apieu #makeupmurah #skincaremurah #koreanmakeup #makeupm #btsmalaysia #exomalaysia #ikonmalaysia


0

by @kbeautyasian

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 DAYS MIRACLE TONER 150ML + REVIEW
💮
💎Formulated WITHOUT 20 ingredients
💎Dual Functionality approved by KFDA
💎Low Ph TonerSkin Exfoliation
💎Pore Tighten
💎Hydration
💎Brighter Skin Tone
💮
✔Get yours now for only RM74 (excluding postage)
✔We ship directly from KOREA to your home
▫️
#koreanbeautyproduct #malaysiankorean #produkmakeup #malaysiamakeup #skincare #periperamalaysia #maskmalaysia #skincaremalaysia #skincare #peripera #cccream #cccreammalaysia #makeupmalaysia #bts#peripera #tonymoly #innisfree #laneige #thefaceshop #skinfood #etudehouse #cosrx #apieu #makeupmurah #skincaremurah #koreanmakeup #makeupm #btsmalaysia #exomalaysia #ikonmalaysia


0

by @dollanis.uu

🐞Feedback Baby Skin Foundation . 💕

Kalau uols nak tau, Foundation Sarang Burung ni tak sama macam foundation lain tau . Terutama dari segi tekstur dia . More to waterbased . Tak berminyak sangat . Bila pakai Baby Skin Foundation ni, terus serap masuk kulit gittew . Sesuai untuk sesiapa yang sukakan natural look . 😊😘 Harga : RM30
isipadu : 10ml
Penggunaan : 2-3 bulan
.
Whatsapp 👇👇👇
www.wasap.my/60127644439
.
#dollanis #dollanisfoundation #dollanisfoundationspf60 #dollanisfoundation #dollanisfoundationmurah #dollanisfoundationtrialpack #dollanisfoundationmurah #dollanisfoundationjb #dollanisfoundationtrial #dollanisfoundationbp #foundationmalaysia #cccreammalaysia #macfoundation #narsfoundation #cubremifoundatiom #dollanishq #dollanisskincare #hmpfoundation #cpg #feedbackdollanisfoundation #feedbackbabyskinfoundation

Batu Pahat
1

by @dollanis.uu

🐞🐞Dollanis Baby Skin Foundation SPF60... 😍😘 Produk local tapi memang dibuat di Korea . 💕

Jangan risau! Foundation Sarang Burung ni HALAL ... Berminat boleh terus whatsapp 👇

www.wasap.my/60127644439

#dollanis #dollanisfoundation #dollanisfoundationspf60 #dollanisfoundationmurah #dollanisfoundationtrialpack #dollanisfoundationmurah #dollanisfoundationbp #dollanisfoundationtrial #dollanisfoundationjb #foundationmalaysia #cccreammalaysia #dollanishq #dollanisskincare

Batu Pahat
0

by @norhidayah.ghasali_mk

Mana 1 pilihan hati atau kita mix je dua2 untuk wajah lebih flawless 💋💋
.
.
#foundationkulitberminyak #cccreammarykay #cccreammalaysia


1

by @makeup_bycozuma

.
Cozuma CC Cream ni ialah color corrector. Jenis WATERBASED dan NON-COMEDOGENIC.
.
Jika ada tona kulit tak sekata, dia akan sekatakan.
Jika ada kemerah-merahan sini-sana, dia akan tutupkan.
Jika ada bekas parut di bahagian muka, dia akan pudarkan.
.
Siapa ada Cozuma CC Cream ni, boleh make-up dengan PANTAS. TAK OVER tapi tetap nampak SEMPURNA.
.
Glowing dan natural beauty dia tu buat orang keliling tergugat sama. Nampak classy and fabulous macam guna make-up berjenama.
.
Memang best ada Cozuma CC Cream ni. Kalau dulu muka tak siap bila keluar rumah atau keluar ke tempat kerja, sekarang dah NAIK SERI tak terkata. 😍
.
Orang keliling tenguk rasa tergugat sama.
.
Yang nak try dulu, boleh grab pack trial 5g ✌️✌️.
.
Wasap Jun kalau nak order ye 😘
.
.
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


1

by @dollanis.uu

BABY SKIN FOUNDATION SPF60 (KOREA FORMULATED) 10ml ni foundation 2in1 yang sesuai untuk semua jenis kulit .

Selain berfungsi sebagai makeup, foundation ni jugak mampu merawat masalah kulit dgn kandungan sarang burungnya. So uols tak payah risau dah kulit akan rosak bila uols pakai foundation . 😊

Whatsapp untuk order 👇👇 www.wasap.my/60127644439

#dollanis #dollanisfoundation #dollanisfoundationspf60 #dollanisfoundationbp #dollanisfoundationtrialpack #dollanisfoundationmurah #dollanisfoundationjb #dollanisfoundationtrial #foundationmalaysia #cccreammalaysia #foundation #dollanishq #dollanisskincare #foundation #dollanislovers

Batu Pahat
0

by @maryk.zainab

Ada promo baik punya bulan ni untuk CC Cream. Sapa nak?
.
.
Zainab Ishak ❤️
📲 0182192757
Independent Beauty Consultant Mary Kay

#marykay #cccream #cccreammarykay #cccreammalaysia #bahagiabukanbidaan #neelofa #bazaarpaknil


1

by @allura_pure_vitamin_c

MEKUP TAK CAPUK
.

Sis stress bila mekup lama2 jadi capuk ni 😓 tapi ngan glow cushion allura ni best je
.

Muka nampak flawless, dpt tutup cela2 kat muka pastu senang sgt nak blend 😍
.

Untuk sebarang pertanyaan boleh terus wasap ye 0138856361 atau terus klik link kat bio 😘
.

#alluraglowcushion #allurapurevitc #glowcushion #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #produkterbaik #produkkecantikan #vitaminc #aloevera #arganoil


0

by @allura_pure_vitamin_c

Mekup jadi cantik bila pakai Glow cushion Allura ni 💞
.

Dah lah senang blend, ssuai plk utk kulit berminyak dan ada jerawat kat muka 😘
.

Tak buat kulit kite melekit pon bila pakai. Pastu tahan lama. Paling best sbb dia ada aloevera dan argan oil tak perlu pakai pelembab dlu pon takpe
.

Haaa mudah ke tak? Serius best ok tak tipu. 💋
.

Nak tahu lagi details glow cushion ni meh wasap sofia 0138856361 atau klik terus link kat bio
.

#alluraglowcushion #allurapurevitc #glowcushion #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #produkterbaik #produkkecantikan #vitaminc #aloevera #arganoil


0

by @beautebynafh

Kenapa penting nya CC CREAM MARY KAY untuk anda ..??

Kebaikkannya : .
✔melembap kulit tanpa menjadikan kulit berminyak
✔mencerah
✔membaik pulih keadaan kulit ✔menentang garis halus dan penuaan ✔meredakan keadaan kulit yg kemerahan ✔memelihara jerawat dan melindungi tanda2
✔sesuai di jadikan sebagai makeup base ✔melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB (SPF 15 )

❗️October Promo❗️ Buy 1 FREE 1 tau! 😍 Boleh pilih shades yg uols idamkann

Kalau beli 1 jer pon nanti naf bagi lah price mur mur jer. Sebab Buy 1 Free 1 kan 😝

Whatsapp 019.209.5114 or click link http://beautebynafh.wasap.my/
.
#cccream #cccreammarykay #cccreammalaysia #cccreammurahmalaysia #cccreamfoundation #foundationcccream #foundationbbcream #foundationmakeup #cccreamkorea #cccreammalaysiamurah


0

by @maryk_sabrina88

Nak dapatkan kemasan yang lagi cantik bila bersolek?
.
Blendkan liquid foundation + cc cream , cantik sangat tau hasilnya.
.
Nak cuba tak? Saya ada buat free skincare class area shah alam , subang jaya dan kawasan sekitar, boleh cuba semua produk2 Mary Kay.
,
Contact saya sabrina www.wasap.my/60125099342 klik link wasap di bio .
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubangjaya #marykayusj6 #liquidfoundationmarykay #foundationmalaysia #muamalaysia #mekapmalaysia #cantik #beautyandhealthmalaysia #cccreammalaysia


0

by @maryk_sabrina88

Nak dapatkan kemasan yang lagi cantik bila bersolek?
.
Blendkan liquid foundation + cc cream , cantik sangat tau hasilnya.
.
Nak cuba tak? Saya ada buat free skincare class area shah alam , subang jaya dan kawasan sekitar, boleh cuba semua produk2 Mary Kay.
,
Contact saya sabrina www.wasap.my/60125099342 klik link wasap di bio .
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubangjaya #marykayusj6 #liquidfoundationmarykay #foundationmalaysia #muamalaysia #mekapmalaysia #cantik #beautyandhealthmalaysia #cccreammalaysia


0

by @maryk_sabrina88

❤MARY KAY CC CREAM SUNSCREEN SPF 15❤
.
Cc cream ni sangat sesuai bagi yang nak CEPAT, MUDAH DAN SUKA MAKEUP SIMPLE TAPI HASIL MEMUASKAN.💃nak nampak makeup tapi just natural makeup.💄
.
Ianya bersifat ringan, melembabkan kulit tanpa kesan melekit, menutup cela, dan yang paling penting dah ada SPF15 tau, dapat melindungi kita dari sinaran matahari! Haaa baguskan. Jadi anda dah tak perlu apply sunprotector lagi dah. Semuanya lengkap dalam 1 tiub sahaja! .
👉CC Cream ini juga ada 4 jenis tona iaitu :
1. Very Light
2. Light to Medium
3. Medium to Deep
4. Deep
.
CC Cream ni sesuai utk semua jenis kulit tau. Banyak lagi manfaat yg ada dalam 1 tiub cc cream marykay.
.
www.wasap.my/60125099342 ,
#cccreammalaysia #cccreammarykay #cccreammarykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #foundation #foundationmarykay


1

by @maryk_elle

Hai Mary Kay CC Cream Lover! .
.
Siapa nak CC CREAM dengan harga JIMAT!😍 .
.
Uall better grab bulan ni tau sbb BUY 1 FREE 1 (medium deep/deep shades only!) OR BUY 3 FREE 1(can choose 3 different shades) !😍❤️❤️❤️ .
.
U all nak yg mana? Wsap sis for purchase😘 .
.
☎️011-10101986 (Aina)
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#cccream
#marykaycccream
#marykaymalaysia
#marykaymakeup
#cccreammurah
#cccreammalaysia
#promomarykayoctober2018
#promosimarykay
#8benefit


0

by @rifa_razemin

Haaaaa testimoni dari my own customer.
Dia beli CC CREAM light to medium.
Dan suka sangat2 pakai sbb kata iya sesuai dengan kulit dan tak berminyak.
Okay disini rifaa nak highlight bahawa cc cream kita memang tidak berminyak. Dan sesuai untuk semua jenis kulit sbb ianya non comedogenic . Which is tak akan clotkan pori. So
Bila kita pakai memang rasa bebas dan ringan sepanjang hari. Tetapi boleh lindung kulit dr sinar UV yang merbahaya.
So what you waitin for.
Contact me if u like to try for free 😘 📞http://RifaaRazemin.wasap.my
🌐 www.marykay.com.my/rifarazemin

#marykay #marykaymalaysia #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaykualalumpur #marykayterengganu #laraalana #modvier #carahilangparut #beautyconsultant #mabellinemalaysia #innesfreemalaysia #himalayamalaysia
#lipstikmurah
#bazaarpaknil #cccreammalaysia #bbcreammalaysia
#merawatbibirgelap #marykaypj #marykayuser #marykaymakeup #marykaycccream


0

by @cikbungaaa20

Mary Kay Foundation vs Mary Kay CC Cream 💕 .
.
Kalau anda perlukan coverage yang bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, anda kena try Mary Kay 🤗 .
.
Foundation ni best sebab: .
.
✔Texture yg ringan ✔Natural look, lembut ✔Mudah untuk dicuci ✔Tidak melekit ✔Water based foundation
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination
✔Mengurangkan jeragat
✔Mengurangkan cela atau jerawat
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat
✔Tahan sehingga 8 bulan
.
Kalau uolls jenis yang suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream .
.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Jadi apa tunggu lagi. Nak dapatkan kedua2 foundation atau cc cream ni maih whatsapp cik mira tau 😘 .
.
Mira 0175567004
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia.
.
#liquidfoundationmarykay #foundationmalaysia#cccreammarykay #cccreammalaysia#marykaymalaysia #marykaymakeup#marykaymalaysia #muamalaysia #mekapmalaysia#foundationmarykay #flawless #rosetyara#nrcfoundation #foundation


1

by @ainayunie_marykay

Yeayyy 😘😘😘 Love It So Much... 😍😍 Mary Kay The Best Ever And Ever... Never Disappointed Me... 55 th In The World Market 🤗🤗


1

by @ainayunie_marykay

Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream :
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15)
4. Menutup cela , memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
7. mengurangkan kemerahan pada kulit
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
.
Whatsapp 01118742796


1

by @alluraofficialjohor

PENANGAN LUCKY DRAW ALLURA ( BELI & MENANG AIR FRYER)
.
.
.
Bagi peminat #produkorganik #produkselamat, ni lah peluang untuk dapatkan hadiah super awesome. Hanya dengan pembelian 2 item dan ke atas , nama uolls terus automatic layak join Lucky Draw. .
Kita bukan cari seorang, TAPI 3 ORANG YANG BERTUAH.
.
Macam biasa, setiap pembelian produk Allura walaupun beli 1item dari kak Fatin akan dapat extra gift🎁.(Bab hadiah ni kak Fatin memang tak lokek. Bertuah customer kaya dgn gift 😘)
.
.
Whatsapp +60108675363 untuk fast respond
.
💠PENGAMBILAN AGEN TELAH DIBUKA. MODAL HANYA SERENDAH RM190.
.
#allurapurevitaminc #luckydraw #contest


1

by @alluraofficialjohor

NAK CANTIK SEMULAJADI TANPA MAKEUP GUNA BAHAN KIMIA TERLARANG? .
.
Kak fatin hanya gunakan glow cushion sebagai base foundation. Terus nampak kesan glowing. Then, touch up dengan Mya Pinkish Compact Powder.
.
Hasilnya, makeup smooth dan tak bercapuk. Nak travel pun mudah, just bawak 2 item ni. Oleskan sedikit lipstick 💄sebagai penyeri. Tadaa! Siap semudah 3 minit.
.
JOM DAPATKAN SET KOMBO SEGERA. FREE POSTAGE / COD & HADIAH SUPER AWESOME 🎁
.
.
📲 010-8675363

Pasir Gudang, Johor, Malaysia
1