#charms

Instagram photos and videos

Waahh makin cantiklah akak tudung biru ni slps cuba CHARMS! 😘👍👍
.
.
Tu baru guna skincare utk rawat kulit dr luar, cuba bayangkan apa akan jd kalau akk ni pun cuba detox dr dlm dgn CHARMS BONEETA pastu makan pulak VITAMIN XX CHARMS 😱😱
.
Fuhhh inshaAllah snow white pun ngaku kalah kak oii.. Memancar2 dr jauh gitteww 😍😍
.
#vitaminxxcharms
#crystalskin
#clearskin
#memancar2dgncharms
#charms
#charmsglow
#charmsfoundation
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#starglowvitaminc
#laserscrub
#starglow
#misiviralcharms
#ikacharmsbts
#teamcharmsalfatih
#agentCharmsCherasKajangSgBesi

Charms Skincare
0

.
5 Tips Memilih Produk Kecantikan Kulit
.
1) Pastikan bahan dari sumber semulajadi

2) Company yang keluarkan produk tu ada R&D nya sendiri & sentiasa melakukan ujian klinikal ke atas manusia, bukan pada haiwan.

3) Tidak mengandungi merkuri, hidrokuinon @ mana-mana bahan kimia pemangkin untuk menjadikan proses kecantikan kulit menjadi lebih cepat dari tempoh yang sepatutnya.

4) Produk itu tidak terlampau mengeringkan kulit & tidak terlampau melembapkan.
5) Produk yang terlampau berbuih hanya akan membuat kulit tersangat kering & pastikan apabila mengambil produk tersebut ia serasi dengan kulit kita.
.
Jadi apa pilihan korang ? Masih nak beli produk yg murah2 . Yg fake kata ori? Bukan kata produk tu tak elok . Tapi korang tahu apa bahan yg terkandung dalam produk yang korang pakai dan apa fungsi bahan2 tersebut ? Pastikan Pilih produk yg selamat dipakai dan dibawah BEAUTY CONSULTANT. .
#tipsproduk
#tipscharms
#charmsfoundation
#charmsteamfarika
#charmsputrajaya
#charmsserikembangan
#charmsserdang
#charmsstarglowmalaysia
#charmsglowmalaysia
#skincare #makeup #sayajual #jualanku #onlineshopping #bazaar #bazarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #bazaronline #uitm #upm #ukm #mua #makeupartist #uniten #jualan #bazar #bazaarpaknil #charms #titiancinta


0

Love the look and pattern of the black & white hair in this bracelet ❤️


1

Rk fesyen padu 0.1cm :
3.08/27
3.14/26.8
Cepat2 Hot Item💋💋💋💋
Lip Lap Lip Lap Ngerlip... Adusss....gojessss terrrr
Lip Lap Comel Lote😘😘
Rm6++ Free postage
Comel nyo adik kakok😊
Harga mampu milik
Wassap Che Ta 0123268856
#butikemaszanietasofea #emas916murah#gold916murah#gojes#gold#charms#channel#gucci#lv#trustedseller#posbuyerisk#cod#visitmyig#lokalbrand#regrann#bazarpaknilmurah#laraalanaa#cheta#sabah#sarawak#murahmalaysia#jomshoppingonline#jomsimpanemas


0

Nak tau tak mcm mana laser scrub Starglow ni boleh mengecilkan parut berlubang? Ok jom check ape ramuan special dlm Starglow 👇
.
🍊Collagen dr buah oren menyalin kulit baru n menaikkan daging2 dlm lubang..
🍊 Vit c dr buah oren penggebu kulit
🌿 Ekstrak green tea penyegar semulajadi /pengecut jerawat
🌿Alpha Arbutin agen pencerah semulajadi
.
Lps je beads halus td menyental manje kulit kt, so dia akn jatuh slowly..kdg2 kt xperasan sbb sambil beads digesek manje..sambil kulit mati jatuh..bile kulit mati n kusam td dah gugur..ramuan2 special td akan diinject senyap2 ke lapisan kulit plg bwh..collagen akan terus dibentuk supaya kulit baru yg cantik dpt naik n lubang2 td akan semakin naik n rata..specialnya Starglow sbb ramuan2 td ada percentage khas tersendiri yg membuatkan die 'menjadi' 😍😍😍
.
Best kan? maila cube u alls!
Hanya RM45 je tahan sehingga 5 bulan!wow!! Jom borak2 whatsapp
📲www.wasap.my/601131228679/starglowscrub
📲www.wasap.my/601131228679/starglowscrub
📲www.wasap.my/601131228679/starglowscrub

#charms
#solekdanrawat


0