#charms

Instagram photos and videos

#charms#handmade#pandora#fashion#Charms#love#jewellery#charm#jewelry#AishaPerfume#LimitedEdition#fimo#bracelet#cute#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN#EDP#kawaii#CharmsvsDexandra#WangianEksklusif#art#澳洲直購#beautiful#aesopskincare#英國團#aesop#aesop代購#潘朵拉#澳洲pandora#pandora代購#英國代購

Hashtags #charms for Instagram

Custom Design D.I.Ybeads from #AubeenaNiaga (you can choose to purchase with or without net) *******Suitable for blouse, baju kurung, bag, shoes, shawls and others ****** Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +60176772550

POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY
POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS
ARRANGE 👉 SEW/GLUE 👉 FLAUNT

DO IT YOURSELF NOW!!! #sayajual  #love #fattzura #schawal #lebaran2018 #raya2018 #igshopmalaysia #beadsmurah  #resinbeads #AubeenaNiaga #diy  #diybeads  #beads  #beadshop  #chunkybeads  #jahitmanik  #manik  #mattebeads  #muahciked #kl #malaysia #vivyyusof #kualalumpur #duckscarves #shawlbeads #charms #naelofarhijab #bunga3d #noradanish #neelofa


0

MASK autumn/winter 2016-17 A.F. Vandevorst An Vandervorst Filip Arickx Heavenly Bodies Metropolitan Museum of Art #heavenlybodies #metropolitanmuseumofart #themet #museum #fifthavenue #uppereastside #ues #manhattan #newyorkcity #nyc #newyork #black #leather #metal #chains #charms #fashion #art #mask #heavenly #catholic #belgian #love #jayshaobispo


0

Muy BUHenos días! Feliz San Juan!!! Yo estoy aprovechando para disfrutar del scrap, con el fantástico taller de @scrapamundi #tuhistoriaenunminialbum. Un precioso curso, donde estoy disfrutando del paso a paso, enganchada a cada palabra que Nidia comenta. Esta chica tiene un arte que quita el sentido!!! Como no tenía abalorios, he desmontado viejos pendientes desparejados y algún que otro elemento de bisutería, que guardaba porque si! Y para la portada he usado un precioso papel de algodón con relieve. Este mini será para mí y estoy usando mis pequeños tesoros 😊
.
.
.
.
.
#minialbum #scrapbookingespaña #scrapbooking #charms #encuadernacioncosida #scrapaddict #scrapamundi #scrapping #cuandopuedoscrapeo


2

After 5 months plus baru habis! Mmg worth for money.
.
Apa yg K Lina dpt ckp lps gunakan Charms cleanser ni, klu kulit muka berjerawat, mmg jerawat akan cepat kecut.
.
K Lina ni mmg jenis kulit berjerawat. Cukup bulan dan masa jerawat pasti timbul (redha je lah 😅). Tp dgn Charms cleanser ni walaupun jerawat wajib kluar tp ia pun cepat hilang. So sapa jenis kulit mcm K Lina, WAJIB cuba.
.
Parut2 jerawat yg ada K Lina pastikan sahabat baik K Lina #starglowscrub tolong hilangkan 😂.
.
So jgn bimbang, Charms ni skincare natural dan HALAL! Tak perlu risau.
.
Nak cuba tak? WA K Lina@0146245937.
.
#charms #charmsbsp #charmspuchong #charmsputraheight #charmskinrara #charmscleanser #cleanser #pencucimuka #halaljakim #labtested #sipipimerah #laraalana #yusofiskandar #sitiaafiyah #naturalskincare #codbandarsaujanaputra #codkinraraPuchong


0

🇦🇺🇦🇺🇦🇺
澳洲代購Pandora
全店澳洲官網價 x 7😱😱😱
. .
📍有興趣其他Pandora , 歡迎截圖
📍3/7 截數
📍8/7 到貨
📍有意請pm / wtsapp 61956339☺️☺️☺️.
.
.
#英國代購 #空姐代購 #空姐 #英國團 #澳洲代購 #澳洲團 #澳洲直購 #simple #simple代購 #英國simple #sukin #sukin代購 #pandora #pandora代購 #澳洲pandora #charms # 澳洲Pandora代購 #潘朵拉 #aesop代購 #aesop #aēsop #aesopskincare


0

🇦🇺🇦🇺🇦🇺
澳洲代購Pandora
全店澳洲官網價 x 7😱😱😱
. .
📍有興趣其他Pandora , 歡迎截圖
📍3/7 截數
📍8/7 到貨
📍有意請pm / wtsapp 61956339☺️☺️☺️.
.
.
#英國代購 #空姐代購 #空姐 #英國團 #澳洲代購 #澳洲團 #澳洲直購 #simple #simple代購 #英國simple #sukin #sukin代購 #pandora #pandora代購 #澳洲pandora #charms # 澳洲Pandora代購 #潘朵拉 #aesop代購 #aesop #aēsop #aesopskincare


0

🇦🇺🇦🇺🇦🇺
澳洲代購Pandora
全店澳洲官網價 x 7😱😱😱
. .
📍有興趣其他Pandora , 歡迎截圖
📍3/7 截數
📍8/7 到貨
📍有意請pm / wtsapp 61956339☺️☺️☺️.
.
.
#英國代購 #空姐代購 #空姐 #英國團 #澳洲代購 #澳洲團 #澳洲直購 #simple #simple代購 #英國simple #sukin #sukin代購 #pandora #pandora代購 #澳洲pandora #charms # 澳洲Pandora代購 #潘朵拉 #aesop代購 #aesop #aēsop #aesopskincare


0

🇦🇺🇦🇺🇦🇺
澳洲代購Pandora
全店澳洲官網價 x 7😱😱😱
. .
📍有興趣其他Pandora , 歡迎截圖
📍3/7 截數
📍8/7 到貨
📍有意請pm / wtsapp 61956339☺️☺️☺️.
.
.
#英國代購 #空姐代購 #空姐 #英國團 #澳洲代購 #澳洲團 #澳洲直購 #simple #simple代購 #英國simple #sukin #sukin代購 #pandora #pandora代購 #澳洲pandora #charms # 澳洲Pandora代購 #潘朵拉 #aesop代購 #aesop #aēsop #aesopskincare


0

🇦🇺🇦🇺🇦🇺
澳洲代購Pandora
全店澳洲官網價 x 7😱😱😱
. .
📍有興趣其他Pandora , 歡迎截圖
📍3/7 截數
📍8/7 到貨
📍有意請pm / wtsapp 61956339☺️☺️☺️.
.
.
#英國代購 #空姐代購 #空姐 #英國團 #澳洲代購 #澳洲團 #澳洲直購 #simple #simple代購 #英國simple #sukin #sukin代購 #pandora #pandora代購 #澳洲pandora #charms # 澳洲Pandora代購 #潘朵拉 #aesop代購 #aesop #aēsop #aesopskincare


0

Ada yg tanya td, selain dream catcher, ada charms lain yg boleh letak ? Yes ada😊. Tapi size yg lain comel sedikit bbanding dream catcher. So in case kmu nak design lain, boleh pilih ya(selagi ada stok)😘
#sayajual
.
.
#charms
#yoyotagcustom
#yoyotag
#badgereel
#badgereels
#jururawat
#baranganjururawat
#nightangelroom


0

You’re the designer of your own success ✨
#wearethomolson
_____
Picture by @michela_fico


2

Sunset Beach Star Charm *This one has glow in the dark in some parts to represent the foamy part of the sea! So pretty! **Can be PERSONALIZED with name inside. Just comment or DM your request. NO EXTRA CHARGE!

Elegance and simplicity. These two words describe our new charm collection! Designed to be chic and classy.
You can use these as PLANNER CHARMS, BAG CHARMS or as a NECKLACE PENDANT!
ALL charms are made of the best high-quality UV resin that make it hard and sturdy. All super high quality materials.

PRICE: Php 250 each *Bulk pricing available. DM me.
#plannerph #plannercharmsph #plannercharmph #charmsph #planner #planneraddictph #sereincraftbar #keychain #bagcharm #keyring #charms #uvresin #charm #crafts #personalized
#souvenir #giveaways #birthday #gifts #party #souvenirs #weddingsouvenirs #shopeeph


0

静岡最高
※グレートサイヤマンポーズ


1

Uplift any #Sunday look with our range of collectible Curio Charms on sale now. Chains sold separately. #LolaRose


1

New kawaii iPhone8 PLUS deco case🍦🍪🍫🍰💕


2

#Now that #you have fallen sick, #you must #know that you are the #most #likable #person #around. Even the #bacteria and #viruses have fallen for your #charms. Wish you make a #speedy #recovery! ❤️🙏


0

✨NUEVO ✨Collar plumas e inicial 🔥🔥 🔝 {link in bio} Elige la inicial y al carrito!! 🤫🙈 #colgantes #personalizado #colgantepersonalizado #inicial #plumas #charms #abalorios #cuero #accesorios #muerodeamor #love #fashion


0

CHARM’S 와 돼지🐷
#charms #지갑#daily #군인#일상#kapa


0

방문샷📸
#Repost @official_charms with @get_repost
・・・
#korea #charms
.
[ C H A R M ' S ]
.
.
6/20 (수) ~ 7 / 3 (화)
.
한큐 우메다 본점 3F 무대
.
‘CHARM’S‘ POP UP SHOP STORE 오픈! !
NEW HOT SUMMER STYLE
.
‘CHARM’S'가 한큐 우메다 본점에서 만나볼 수 있습니다❣️
.
.
6/20(水)〜7/3(火)

阪急うめだ本店 3Fコトコトステージ
「CHARMS & CHARMS×KAPPA 」  POP UP SHOP STORE オープン!!
NEW HOT SUMMER STYLE
.
CHARM’S 」が、阪急うめだ本店で手に入ります❣️
.
.
▶️ http://store-charms.com
.
.
#korea #fashion #design #참스 #charms #한큐 #우메다 #오사카 #커밋


2

There are so many reasons to be happy #pandora #somanyreasonstobehappy #limited #charms #murano #glass #mybracelets


0

Selling my jewellery at a craft fair today...a few of my new designs 🎶☀️ #handmadejewellery #craft #fair #choker #charms #erinexclusive #creations


1

This collection is SO on-trend and perfect for #graduation presents, #gifts to have on-hand for #birthdays or even stocking stuffers! Layer them for a meaningful, #pretty look that pairs well with any daytime look - even #yoga pants are fancied up with these Bangles. Each Memento represents something meaningful, so be sure to look at each of them! Starts at 6 p.m. CT on 6/22!
http://ltl.is/ghc0A
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sale #jewelry #jewellery #beautiful #bracelet #bracelets #charms #fashionista #giftsforher #giftsformom #gift #giftsforsister #giftfordaughter #graduationgift #momblogger #mommy #mom #momlife #personalizedjewelry #theperfectgift #bridesmaidgift #bridesmaidgifts #bridalparty #weddingideas


0

Watermelon🍉
סדרה חדשה!🍉
1/3 פירות העונה🍉
הצ'ארם אבטיח ימכר במכירות הקרובות והוא ממש מומלץ לקניה!🍉 #charms#charm#fimo#art#arts#love#cottoncandy#carrots#cookiemonster#candycorn#hearts#peches#sale#sweet#art#fimo#marshmellow#marshmellows #candycane#candycanes #candycorn#candycorns#loveit#charm#charm🍉


0

#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN❤️ ✅ Perfume-kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu sekitar 20% hingga 50%, dan ia tahan paling lama bila dipakai. Harga pun lebih mahal jika dibandingkan dengan wangian yang lain. Sebab tahan lama kan. Daripada beli 4 botol baru wangi baik beli sebotol boleh lawan 4 botol tadi. Nampak tak disitu? ✅ EDP (Eau De Parfum)-ia mengandungi 15% cairan original/asli perfume. Merupakan wangian yang paling popular kerana harga yang lebih murah dan baunya boleh bertahan sehingga 8-12 jam. Lebih mampu milik dan tahan lama. Contohnya Aisha EDP perfume sesuai untuk semua golongan masyarakat. ✅ EDT (Eau De Toillete)- ia mempunyai campuran perfume di antara 4-8% sahaja dan ia boleh bertahan dari 2-5 jam sahaja bergantung kepada jenis kulit anda. Baunya juga tidakkah sehebat Perfume atau EDP. ✅ EDC (Eau De Cologne)- ia mengandungi pati perfume yang paling kurang iaitu sekitar 3-5% sahaja. Jadi ia juga lebih murah jika dibandingkan dengan yang lain dan tidak bersifat tahan lama.
CHARMS berkolabrasi bersama Dexandra menghasilkan bauan LEBIH ELEGANCE, EKSKLUSIF DAN LIMITED EDITON❤️❤️ #Charms #AishaPerfume #EDP #LimitedEdition #CharmsvsDexandra
#WangianEksklusif


0

#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN❤️ ✅ Perfume-kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu sekitar 20% hingga 50%, dan ia tahan paling lama bila dipakai. Harga pun lebih mahal jika dibandingkan dengan wangian yang lain. Sebab tahan lama kan. Daripada beli 4 botol baru wangi baik beli sebotol boleh lawan 4 botol tadi. Nampak tak disitu? ✅ EDP (Eau De Parfum)-ia mengandungi 15% cairan original/asli perfume. Merupakan wangian yang paling popular kerana harga yang lebih murah dan baunya boleh bertahan sehingga 8-12 jam. Lebih mampu milik dan tahan lama. Contohnya Aisha EDP perfume sesuai untuk semua golongan masyarakat. ✅ EDT (Eau De Toillete)- ia mempunyai campuran perfume di antara 4-8% sahaja dan ia boleh bertahan dari 2-5 jam sahaja bergantung kepada jenis kulit anda. Baunya juga tidakkah sehebat Perfume atau EDP. ✅ EDC (Eau De Cologne)- ia mengandungi pati perfume yang paling kurang iaitu sekitar 3-5% sahaja. Jadi ia juga lebih murah jika dibandingkan dengan yang lain dan tidak bersifat tahan lama.
CHARMS berkolabrasi bersama Dexandra menghasilkan bauan LEBIH ELEGANCE, EKSKLUSIF DAN LIMITED EDITON❤️❤️ #Charms #AishaPerfume #EDP #LimitedEdition #CharmsvsDexandra
#WangianEksklusif


0

#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN❤️ ✅ Perfume-kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu sekitar 20% hingga 50%, dan ia tahan paling lama bila dipakai. Harga pun lebih mahal jika dibandingkan dengan wangian yang lain. Sebab tahan lama kan. Daripada beli 4 botol baru wangi baik beli sebotol boleh lawan 4 botol tadi. Nampak tak disitu? ✅ EDP (Eau De Parfum)-ia mengandungi 15% cairan original/asli perfume. Merupakan wangian yang paling popular kerana harga yang lebih murah dan baunya boleh bertahan sehingga 8-12 jam. Lebih mampu milik dan tahan lama. Contohnya Aisha EDP perfume sesuai untuk semua golongan masyarakat. ✅ EDT (Eau De Toillete)- ia mempunyai campuran perfume di antara 4-8% sahaja dan ia boleh bertahan dari 2-5 jam sahaja bergantung kepada jenis kulit anda. Baunya juga tidakkah sehebat Perfume atau EDP. ✅ EDC (Eau De Cologne)- ia mengandungi pati perfume yang paling kurang iaitu sekitar 3-5% sahaja. Jadi ia juga lebih murah jika dibandingkan dengan yang lain dan tidak bersifat tahan lama.
CHARMS berkolabrasi bersama Dexandra menghasilkan bauan LEBIH ELEGANCE, EKSKLUSIF DAN LIMITED EDITON❤️❤️ #Charms #AishaPerfume #EDP #LimitedEdition #CharmsvsDexandra
#WangianEksklusif


0

#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN❤️ ✅ Perfume-kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu sekitar 20% hingga 50%, dan ia tahan paling lama bila dipakai. Harga pun lebih mahal jika dibandingkan dengan wangian yang lain. Sebab tahan lama kan. Daripada beli 4 botol baru wangi baik beli sebotol boleh lawan 4 botol tadi. Nampak tak disitu? ✅ EDP (Eau De Parfum)-ia mengandungi 15% cairan original/asli perfume. Merupakan wangian yang paling popular kerana harga yang lebih murah dan baunya boleh bertahan sehingga 8-12 jam. Lebih mampu milik dan tahan lama. Contohnya Aisha EDP perfume sesuai untuk semua golongan masyarakat. ✅ EDT (Eau De Toillete)- ia mempunyai campuran perfume di antara 4-8% sahaja dan ia boleh bertahan dari 2-5 jam sahaja bergantung kepada jenis kulit anda. Baunya juga tidakkah sehebat Perfume atau EDP. ✅ EDC (Eau De Cologne)- ia mengandungi pati perfume yang paling kurang iaitu sekitar 3-5% sahaja. Jadi ia juga lebih murah jika dibandingkan dengan yang lain dan tidak bersifat tahan lama.
CHARMS berkolabrasi bersama Dexandra menghasilkan bauan LEBIH ELEGANCE, EKSKLUSIF DAN LIMITED EDITON❤️❤️ #Charms #AishaPerfume #EDP #LimitedEdition #CharmsvsDexandra
#WangianEksklusif


0

#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN❤️ ✅ Perfume-kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu sekitar 20% hingga 50%, dan ia tahan paling lama bila dipakai. Harga pun lebih mahal jika dibandingkan dengan wangian yang lain. Sebab tahan lama kan. Daripada beli 4 botol baru wangi baik beli sebotol boleh lawan 4 botol tadi. Nampak tak disitu? ✅ EDP (Eau De Parfum)-ia mengandungi 15% cairan original/asli perfume. Merupakan wangian yang paling popular kerana harga yang lebih murah dan baunya boleh bertahan sehingga 8-12 jam. Lebih mampu milik dan tahan lama. Contohnya Aisha EDP perfume sesuai untuk semua golongan masyarakat. ✅ EDT (Eau De Toillete)- ia mempunyai campuran perfume di antara 4-8% sahaja dan ia boleh bertahan dari 2-5 jam sahaja bergantung kepada jenis kulit anda. Baunya juga tidakkah sehebat Perfume atau EDP. ✅ EDC (Eau De Cologne)- ia mengandungi pati perfume yang paling kurang iaitu sekitar 3-5% sahaja. Jadi ia juga lebih murah jika dibandingkan dengan yang lain dan tidak bersifat tahan lama.
CHARMS berkolabrasi bersama Dexandra menghasilkan bauan LEBIH ELEGANCE, EKSKLUSIF DAN LIMITED EDITON❤️❤️ #Charms #AishaPerfume #EDP #LimitedEdition #CharmsvsDexandra
#WangianEksklusif


0

#4_KATEGORI_WANGIAN_DI_PASARAN❤️ ✅ Perfume-kepekatan minyak wangian yang tinggi iaitu sekitar 20% hingga 50%, dan ia tahan paling lama bila dipakai. Harga pun lebih mahal jika dibandingkan dengan wangian yang lain. Sebab tahan lama kan. Daripada beli 4 botol baru wangi baik beli sebotol boleh lawan 4 botol tadi. Nampak tak disitu? ✅ EDP (Eau De Parfum)-ia mengandungi 15% cairan original/asli perfume. Merupakan wangian yang paling popular kerana harga yang lebih murah dan baunya boleh bertahan sehingga 8-12 jam. Lebih mampu milik dan tahan lama. Contohnya Aisha EDP perfume sesuai untuk semua golongan masyarakat. ✅ EDT (Eau De Toillete)- ia mempunyai campuran perfume di antara 4-8% sahaja dan ia boleh bertahan dari 2-5 jam sahaja bergantung kepada jenis kulit anda. Baunya juga tidakkah sehebat Perfume atau EDP. ✅ EDC (Eau De Cologne)- ia mengandungi pati perfume yang paling kurang iaitu sekitar 3-5% sahaja. Jadi ia juga lebih murah jika dibandingkan dengan yang lain dan tidak bersifat tahan lama.
CHARMS berkolabrasi bersama Dexandra menghasilkan bauan LEBIH ELEGANCE, EKSKLUSIF DAN LIMITED EDITON❤️❤️ #Charms #AishaPerfume #EDP #LimitedEdition #CharmsvsDexandra
#WangianEksklusif


0

.
쌀국수먹으러
웨스턴돔🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️
.
#일산 #웨스턴돔 #쌀국수
#컨버스 #오와이 #참스 #델리룩
#converse #oy #charms


2

💜💛CHARMS IS EXCLUSIVE💙💚
.
❗️❗️CHARMS bukan produk timbang kilo❗️❗️
Bukan produk packing tepi dapur, tepi kaki lima.
Produk mcm tu bersepah kt luar sana..
#CHARMS SERIUS BERBEZA✔️
.
Tak cukup dgn KKM, Founder spent beribu utk hantar produk ke makmal racun negara. Semua tu utk apa, kalau bukan utk jaga kualiti produk & gain cust trust semestinya👍👍👍
.
Tak cukup dgn tu, 2 tahun menunggu utk dptkan HALAL JAKIM, supaya pengguna boleh guna #charms ni tanpa ada sikit pun perasaan was2.
Penantian berbaloi. .
#CHARMS is HALAL JAKIM❗️❗️
.
❎Tak risau ada IBAB dlm produk.. yg akn masuk dlm salur darah. ❎Tak risau ada benda mudarat, logam berat yg masuk salur darah dan attack organ badan😱
❎Tak risau, solat aku ni sah ke tak yea?
❎Tak risau, nak berwudhuk pun senang je cuci.
.
❗️❗️End up kami puas hati❗️❗️
✔️CHARMS VERIFIED HALAL✔️
✔️HALAL KOSMETIK NO.2 BUMIPUTERA✔️
✔️HALAL KOSMETIK NO.1 INTERNATIONAL✔️
.
♥️Serius❗️Bila sis sharing dgn org pasal #Charms.
Sis sharing dgn ✔️senang & tenang hati
Sebab sis langsung takde perasaan was2.. Sis yakin produk ni sgt2 bagus.. dan akan pergi jauh lagi❗️❗️ INN SHA ALLAH♥️
.
♥️Dalam tempoh 5 tahun, jenama ni dah bg manfaat pd beribu2 org kat luar sana.
Baik dr segi pembangunan diri, tingkatkn ekonomi keluarga dn menyumbang kepada ekonomi negara♥️
.
Wasap KLIK👇👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60102871690/
.
#charmsfoundation
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmskapar
#charmsmeru
#charmssetiaalam
#charmspuncakalam
#charmsklang


0

何をやろうとしても、
あなたは間違っていると批判する者がいる。
その批判が正しいと思わせる
多くの困難がたちはだかる。
計画を描き、最後まで実行するには、
勇気がいる。 エマーソン。


2

Fingerprints and mistakes galore but dang I love them
.
.
.
.
.
.
.
#polymerclay #kawaii #cute #donut #cactus #strawberry #pink #green #art #charms


0

Happy Sunday! These beauts are in our ✨SALE✨ if you fancy adding to your wrist stacks for summer. I’ll be wearing mine with denim cutoffs and a printed kimono from @newlook Click on the image to shop now! #stackingbracelets #charms #sterlingsilverjewellery #summerstyle #beachstyle #bohostyle #clasplondon #touchofclasp


0

💜💛CHARMS IS EXCLUSIVE💙💚
.
❗️❗️CHARMS bukan produk timbang kilo❗️❗️
Bukan produk packing tepi dapur, tepi kaki lima.
Produk mcm tu bersepah kt luar sana..
#CHARMS SERIUS BERBEZA✔️
.
Tak cukup dgn KKM, Founder spent beribu utk hantar produk ke makmal racun negara. Semua tu utk apa, kalau bukan utk jaga kualiti produk & gain cust trust semestinya👍👍👍
.
Tak cukup dgn tu, 2 tahun menunggu utk dptkan HALAL JAKIM, supaya pengguna boleh guna #charms ni tanpa ada sikit pun perasaan was2.
Penantian berbaloi. .
#CHARMS is HALAL JAKIM❗️❗️
.
❎Tak risau ada IBAB dlm produk.. yg akn masuk dlm salur darah. ❎Tak risau ada benda mudarat, logam berat yg masuk salur darah dan attack organ badan😱
❎Tak risau, solat aku ni sah ke tak yea?
❎Tak risau, nak berwudhuk pun senang je cuci.
.
❗️❗️End up kami puas hati❗️❗️
✔️CHARMS VERIFIED HALAL✔️
✔️HALAL KOSMETIK NO.2 BUMIPUTERA✔️
✔️HALAL KOSMETIK NO.1 INTERNATIONAL✔️
.
♥️Serius❗️Bila sis sharing dgn org pasal #Charms.
Sis sharing dgn ✔️senang & tenang hati
Sebab sis langsung takde perasaan was2.. Sis yakin produk ni sgt2 bagus.. dan akan pergi jauh lagi❗️❗️ INN SHA ALLAH♥️
.
♥️Dalam tempoh 5 tahun, jenama ni dah bg manfaat pd beribu2 org kat luar sana.
Baik dr segi pembangunan diri, tingkatkn ekonomi keluarga dn menyumbang kepada ekonomi negara♥️
.
Wasap KLIK👇👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60102871690/
.
#charmsfoundation
#raiseyourlife
#charmsHalal
#HalalJakim
#solekdanrawat
#kkmapproved
#labtested
#charmsviral
#charms
#charmskapar
#charmsmeru
#charmssetiaalam
#charmspuncakalam
#charmsklang


0

SIAPA YG ADA MSLH ❗️
✅Pori pori terbuka
✅Parut berlekuk dan berlubang
✅Tona kulit tak sekata
✅Jeragat
✅Parut jerawat hitam
✅Parut Chiken Pox
✅Whitehead
✅Blackhead

Laser Scrub ni buat u alls xperlu habis beribu riban buat laser.Hasil dia😱😱 wow.. Jom wssp ika 013 6357842
013 6357842
013 6357842
#treaplus #charmsmalaysia #charmspasirgudang #charmsmasai #charmsmelaka #charms #charmskuim #charmsbangi charmskl #charmsperak #


0

🔜Nye charms med bokstaver ankommet fra USA, kommer ut på nett i morgen, har du noe på hjerte? 🔤 #smykker #charms #diy #alfabet #bokstaver #lagsmykkerselv #perlehuset #perlehusetdotno


0

Thank you Ms Jackylyn of Taguig City for ordering and trusting us 😍 @jhareyes


1

Good afternoon☀️ Production Day🔨


1

Fruit Salad🍇🍎🍑🍊🌽🍓🍒
————————————————————————
This water slime is such a trend right now!! I have tried to do it but it never works!! Comment any recipe that works!! Cr:@yldd8888
Love this slime!!!
#asmr #waterslime #slime #aesthetic #jiggle
#satisfying #fruit #charms


3

Our C H A R M Collection. Combine 🌜+⭐️+✨=💘


1