#charmslovers

Instagram photos and videos

#charmslovers#raiseyourlife#solekdanrawat#charms#sayajual#ciksalmaxcharms#charmsfoundationmalaysia#misiviralcharms#starglow#charmsfoundation#ejenid#agentneeded#laserscrub#starglowvitaminc#dropshipneeded#charmsbukitberuntung#teammajectic#charmstarglow#skincarenatural#charmsbukitsentosa#ciksalmasayang#selfreminder

Hashtags #charmslovers for Instagram

Asslamualaikum dan Selamat Pagi dear #charmslovers 🌼🌼
.

Rezeki Berkat..
Sedikitnya cukup, banyaknya boleh diagih-agihkan. Manakala rezeki yang tidak berkat, sedikitnya tidak cukup, banyaknya tidak puas umpama meminum air laut, semakin diminum semakin haus..
.
Semoga kita semua dipermudah segala urusan dan dimurahkan rezeki ibarat air yang mengalir..InshaAllah ⚘
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


1

DULU BERJERWAT, SEKARANG PARUT JERWAT PON TAKDA,KULIT MAKIN FLAWLESS 😱 "Bila kulit da cantik ni,nak tengok gmbar masa dulu pon takut 😰dulu rasa menyesal tapi sekarang HATI BERBUNGA2 😍,tak sngka pkai CHARMS kulit yg breakout dpat dirwat secara semulajadi,dan kulit pon makin sihat🌸"- Laily
.
Rupa-rupanya ramai kat luar sana yg buntu & tak tahu lagi mana nak cari skincare yang boleh selamatkan semula kulit wajah dorang. CHARMS faham... bila dah β€œTERSALAH PILIH" skincare, kulit macam dah takde harapan nak jadi cantik semula.
.
Tapi berkat kawan yg rekomen CHARMS,Alhamdulillah kulit makin baik ,jerawat pon jarang naik. 😍
.
Korang nak kulit pulih secara natural tanpa ada bhan yg bhaya ? .
Jom klik link bwah niπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ».
☎️ www.wasap.my/60122980404
☎️ www.wasap.my/60122980404
☎️ www.wasap.my/60122980404

Untuk dpatkan info dan produk charms ❀️

#sypakaisyjual
#charmssolekdanrawat
#raiseyourlife
#charmslovers


0

Hai selamat malam #charmslovers πŸ€—
Jom berscrub dulu dengan #starglowlaserscrub sebelum tidur 😍 esok bangun terus rasa segar je muka kita. Good Night semua..mimpi indah !
.
Berminat atau nak tahu lebih pasal charms, whatsapp #ciksalmasayang ye 😘
☎️ www.wasap.my/60137923708
☎️ www.wasap.my/60137923708
☎️ www.wasap.my/60137923708
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

Hi #charmslovers !! Korang dah tidur ke ?? Sebelum tidur jangan lupa sapu NSTC tau kat muka tu..biar dia kerjakan kulit muka uolls..bangun pagi esok berseri-seri muka πŸ€—
.
#nightspatreatmentcream ni ialah product signature Charms yang membantu memudarkan jeragat dan mengecutkan jerawat secara intensive.
.
NSTC ni berbeza dari nite cream yang lain sebabnya NSTC tidak perlu disapu setiap mlm dan tidak langsung berbau chemical kerana ianya diperbuat dari bahan-bahan natural. .
Sapu NSTC pada jerawat atau jeragat tebal.. guna secara konsisten.. inshaAllah akan nampak bezanya.. yang penting kena SABAR. Jadi kalau nak rasakan keberkesanan produk natural ni, meh whatsapp #ciksalmasayang cepat ⬇️⬇️
️.
http://www.wasap.my/60137923708
http://www.wasap.my/60137923708
http://www.wasap.my/60137923708
http://www.wasap.my/60137923708
.
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

SEMAKIN GLOWING BILA BERPELUH.. Bukan makin peluh makin bercapuk tau.. 😁😁
Foundation pertama yang ade minyak kelapa dara untuk merawat sambil bersolek dan stem cell untuk awet muda.

Tak percaya?. Tak perlu percaya, pakai dulu baru tau.. 😍. Nak glowing juga tak bila berpeluh.. Whatsapp mamalin.. ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

PENANGAN VITAMIN TREAPLUS CHARMS.. Kenapa boleh jadi centu.. 😱😱 Sebab bahan TREABEAUT antara bahan utama yang ada dalam. TREAPLUS Charms nie πŸŽ—οΈMengandungi keupayaan 490 kali ganda penyerapan air yang hebat. πŸŽ—οΈMengandungi faktor pengekalan pelembab yang tinggi, memastikan kelembapan tahan lama untuk kulit.
Ade lagi kebaikkan lain tau uolls.. Nk tau, jom Whatsapp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Assalamualaikum and Good Morning #charmslovers !! 😊 rise and shine πŸŒ„
.
#ciksalmasayang doakan korang semua dipermudahkan segala urusan. Say NO to monday blues πŸ˜…
.
Buat baik dengan semua orang, and good will come to you too ! πŸ’ͺ
.
Yang penting, ingat cantik..ingat #charms okay ! 😘
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

Mase mandi mande td kakcun pakai tebal2 ckt fd pinkish2 haa baru la tak burn kann😍✌🏻 #solekdanrawat
#charmslovers
#gegarvaganza


0

Selamat malam #charmslovers !! Sambil-sambil tengok #gegarvaganza tu, jangan lupa pakai #nightspatreatmentcream.

Esok bangun kulit jadi gebu licin, anjal je kulit pipi awak semua.

Bila kulit anjal barulah kedutan susah nak singgah ye tak?
So rajin-rajinkan diri pakai krim malam sebelum tidur kalau tak nak nampak cepat tua 😁 #ciksalmasayang ingatkan je 😊
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

Hi #charmslovers !! Tengah buat apa petang-petang ni ?? 😊 ni #ciksalmasayang nak share sikitlah info tentang kaitan jerawat dengan kesihatan kita. Jangan malas baca okay !! Sekejap je pun. Semoga bermanfaat πŸ€—
.
Kalau nak order apa-apa, whatsapp je ye 😘
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

SATU2NYA SET JAGA MUKA PALING SIMPLE UNTUK JERAGAT MANJA UOLSS
.
Sebelum ni pakai macam2 krim dari siang bawak ke malam punya tak nak jeragat menapak kat muka.. πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Dengan Charms hanya perlu pakai SET NONA MANIS yang ada 2 barang ni je dah nampak kesannya....Harga pun JIMAT terlajak uolls.. .
Terus jer whatsapp mamalin, mamalin nak bagi free gift nie.. Cepat2..πŸ˜€
.
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
NAK MENANG RM10,000 dengan mudah??
Layari laman web kami di :
www.charms.my

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

SUPPLEMENTS PUTIH SATU BADAN TANPA KOLAGEN DAN BAHAN PENGAWET PERTAMA DI MALAYSIA..
.
Putih satu badan tau uolls. Bukan muka putih, tangan hitam.. 😁😁. Lelaki pun boleh makan. TESTI oleh founder Charms sendiri dan leader2 Charms. Formula pemutihan terbaru dari Jepun..😘 Kesan 5 bintang pada harga 1 bintang uolls. Mana nak dapat.. 😍😍
.
.
VITAMIN TREAPLUS CHARMS .
SEBIJI KAPSUL MENGANDUNGI 1000mg BKN VIT C
Ingredients VITAMIN TREAPLUS CHARMS ialah.. .
🌿 TREABEAU
🌾 RICE CERAMIDE
🌸 SAKURA
.
KUANTITI 1 BOTOL : 30 KAPSUL
.
⚠️ Ibu mengandung, breastfeed disarankan dapatkan nasihat doktor terlebih dulu. .
☘️ Produk natural based. .
⭐️ PRE-ORDER WITH PAYMENT. MAMALIN DULUKAN YANG BUAT BAYARAN.. STOCK SANGAT TERHAD!! DIJANGKA SAMPAI PERTENGAHAN BULAN NOVEMBER!

Harga in shaa Allah mampu milik.
Ramai dah order tau. Uolls nak cuba tak?. Whatsapp mamalin cecepat..
Nanti mamalin simpankan untuk uolls. .
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung


3

PENIPU!.. PEMBOHONG!...😰😰 KATA 8 HARI DAH BERKESAN..NI BARU 2 HARI DAH NAMPAK KESAN. APA NIE?. 😱😱
.
Bertahun memcuba pelbagai produk untuk menghilangkan jeragat..akhirnya VIT XX Charms ni PALING CEPAT kesannya HILANGKAN JERAGAT DEGIL!
.
Tipsnye ialah KEMAM BAWAH LIDAH uolls. 😍😍 Belum launching dah 10,000 unit DAH DITEMPAH uolls.😱😱😱 ❌EYEBAG
❌KEDUT
βœ”οΈ jeragat DEGIL terkikis
βœ”οΈ kulit lebih lembab
βœ”οΈ kulit lebih lembut

Baru 4 biji ..kalau 30 biji?. Cepat pre oder masih dibuka uolls.. Whatsapp mamalin ☎️www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193209176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH?
Meh layari laman web kami di :
www.charms.my
.
#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

Rutin pagi...berBoneeta duluan ye... #boneeta
#charmslovers
WhatsApp 0175542870


0

Assalamualaikum and Goodmorning #charmslovers !! Selamat berhujung minggu, semoga happy disamping orang tersayang. πŸ€— Apa aktiviti hujung minggu korang ?? #ciksalmasayang busy packing #treaplus nampak gayanya hari ni...mesti uolls yang dah order tak sabar nak kunyah-kunyah..kemam-kemam uolls punya vitamin tu kan ?? 😍😍 sabar ye..esok akan dipos ke tuannya πŸ’ͺ
.
#ciksalmasayang sayang dah buka slot untuk second batch pulak tau. Kalau ada yang nak..whatsapp je +60137923708 okay !! Nanti kita bantu 😘😘 .
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


0

BONEETA PREMIX YOGURT

Kebaikkan Boneeta Premix Yogurt ialah:
πŸ”˜ Memutih dan mencerahkan kulit
πŸ”˜ Melembabkan kulit wajah
πŸ”˜ Melancarkan kitaran darah
πŸ”˜ Membantu mengurangkan berat badan
πŸ”˜ Membekalkan tenaga sepanjang hari
πŸ”˜ Meningkatkan metabolisme pada tubuh badan
πŸ”˜ Membantu menbakar lemak berlebihan
πŸ”˜ Baik untuk kesihatan mata. πŸ”˜ Mampu meningkatkan kepekaan dan ketajaman minda serta menguatkan daya ingatan.
πŸ”˜ Melancarkan aliran darah
πŸ”˜ Membantu mengurangkan kolesterol jahat

Banyakkan kebaiikan Boneeta nie. Nak FREE GIFT tak?. Whatsapp mamalin
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
NAK MENANG RM10,000 dengan mudah??
Layari laman web kami di :
www.charms.my

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

MORNING & HAPPY WEEKEND SEMUA #CHARMSLOVERS
.
AKHIRNYA!!! PENANTIAN UOLLS NAK PUTIH PINK2 SATU BADAN X LAMA DH..😊
.
.
Hq tgh siap2 kan stok uolls..
Sikit je lagi dah boleh kemam terus putih satu badan!😍
.
Yg x order lg tu masih blom trlmbat.. Boleh whtspp skngπŸ‘‡
πŸ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
πŸ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my
πŸ“žhttp://irleena0132225853.wasap.my

#solekdanrawat
#raiseyourlife
#irleenabeauty
#charms
#charmsmalaysia
#vitamincharms #vit
#kecantikan #treaplus
#meletop #viral
#tvalhijrah #motifviral
#nasilemakkopio
#tv3 #tv9 #astro #titiancinta
#whi #nona #aurora
#natural #putrajaya
#sayajual #sayapakai
#bazaarpaknil
#misiviralcharms


0

Assalam..morning guys...make sure dress yg menutup aurat yer... #charmslovers
#charmsraiseyourlife


0

Assalamualaikum dan selamat pagi #charmslovers !! πŸ€— jangan lupa cuci muka dengan #cleanserandmakeupremover ye..supaya muka kita sentiasa segar dan bersih 😘
.
Nak share tips apa pulak harini ye ?? Stay tune with @salmashoppe_ πŸ’ .
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


1

Goodnight #charmslovers !! πŸ’‹ Mimpi indah ye semua...semoga esok lebih baik dari harini. Semoga Allah permudahkan segala urusan dan diberi rezeki yang murah. .
Istiqamah selalu.😌
.
InshaAllah..
.
Assalamualaikum.
.
#sayajual
#ciksalmaXcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife


1

Khas untuk #charmslovers❀️ dapatkan Set Gojes segera pasti tidak Menyesal..Kenapa #setgojes???? Kombinasi cleanser, scrub, foundation dan lipcharms membuatkan anda gojes sepanjang hari😘dan yang Menarik Lagiii anda dpt free gift menarik dr @by_hannahsoffiyya 🎁😍😍mcm2 set lagi anda boleh dapatkan di Level 2, UTC KBMALL.. atau boleh PM sy untuk pembelian online...
.
Kita semua boleh cantiks sambil merawat taw😍😍! Boleh cari Siti dengan free konsultasiπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ .
.
πŸ“±http://www.wasap.my/60193560736
.
πŸ‘₯ TeamMajesticA0001
πŸ“¬ Postage ke seluruh Malaysia βœ”οΈ COD Kota Bharu, Ketereh & Tumpat
πŸ’Œ Follow IG by_hannahsoffiyya
πŸ’» FB: ByHannah Soffiyya
.
#charms #charmsglow #charmskelantan #charmsfoundation #charmsfoundationmalaysia #starglow #cleanser #lips #charmslovers #charmslover #charmskotabharu


1