#charmstarglow Instagram Instagram photos and videos

PERCUMA OVAL BRUSH BERNILAI RM15 SEMPENA SAMBUTAN PESTA CAHAYA. .
Dengan setiap PEMBELIAN KAISYA SERUM + FOUNDATION uolls layak mendapat berus Charms nie. (Selagi berus masih ada tau). .

Whatsapp sis ☎️ www.wasap.my/60193003674
☎️ www.wasap.my/60193003674
☎️ www.wasap.my/60193003674
.
NAK MENANG RM10,000 dengan mudah??
Layari laman web kami di :
www.charms.my

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded


0

PERCUMA OVAL BRUSH BERNILAI RM15 SEMPENA SAMBUTAN PESTA CAHAYA. .
Dengan setiap PEMBELIAN KAISYA SERUM + FOUNDATION PINKISH PINKISH uolls layak mendapat berus Charms nie. (Selagi berus masih ada tau). .
Kalo beli dengan mamalin, boleh pilih code lain juga. Tapi kena combo dengan Kaisya serum. 😜

Whatsapp mamalin ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
NAK MENANG RM10,000 dengan mudah??
Layari laman web kami di :
www.charms.my

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#charmsteamfarika
#raiseyourlife


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕 Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉

#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#raiseyourlife


0

SET NONA MANIS FREE OVAL BRUSH
.
Ready to fly to its owner..😘😘😘
.
www.wasap.my/0137931002


1

JERAWAT KECUT, PARUT PUN DAH PUDAR.
Berkat kesabara hanya dengan Charms Cleanser & Make up Remover, Foundation dan Starglow, segala cela pun dah hilang. Kalo guna FULL SET PRIMADONA lagi meletopp. 😍😍 Pembelian FULL SET PRIMADONA akan mendapat
FREE Berus Foundation @ Face Towel Charms
FREE Postage
FREE Consultation dannnnn
FREE Sample Boneeta (selagi stock masih ada). 😜

Banyak tu yang FREE.. Nak?. Whatapp ☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

PERBEZAAN 4 WARNA CHARMS FOUNDATION!
.
1⃣ WHITE FAIRY 👉 Untuk kelihatan putih melepak. .
2⃣ WHITE DOLLY 👉 Untuk kelihatan cerah dan sesuai dengan kebanyakan warna kulit sebab ia tak gelap sangat dah tak cerah sangat. .
3⃣ NATURAL BEAUTY 👉 Untuk kelihatan matang dan natural look. Lebih yellowish dan sesuai untuk kulit sawo matang.
.
4⃣ PINKISH2 👉 kulit keperang-perangan, nampak lebih pink2, sesuai dengan kulit cerah dan gelap. Boleh cover parut jerawat hitam.
.
KEISTIMEWAAN CHARMS FOUNDATION ;
❌PARABEN
❌SILICONE
❌MERCURY
❌HIDROQUINONE
.
Charms foundation ada OLIVE OIL yang bekerja sebagI anti comedogenic (Tak Tutup Pori) yang menyebabkan jerawat. .
✔LAB TESTED
✔TESTIMONI MELEBIHI 20,000 PENGGUNA DAN KEBANYAKKAN CUSTOMER REPEAT ORDER
✔SESUAI DENGAN KULIT ORANG ASIA
✔KHASIAT VIRGIN COCONUT OIL, MINYAK ZAITUN, APPLE STEMCELL, KOLAGEN, SPF15
✔MESRA SOLAT
✔MESRA TRAVEL
✔JIMAT MASA DAN KOS
✔5 TAHUN DI PASARAN
✔FREE KONSULTASI
.
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
NAK MENANG RM10,000 dengan ??
Layari laman web kami di :
www.charms.my

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

KULIT TERBAKAR AKIBAT MERKURI. 😱😱 Ada tak yang pernah alami masalah cennie. Pastu dah give up dan tak tahu nak guna produk apa?. Dah tak caya dengan semua produk yang ada dipasaran.. 😰😰
.
Janganlah centu uolls. Charms bukan produk yang boleh memutihkan kulit tau. Charms akan merawat masalah kulit yang ade supaya kulit nampak lebih sihat dan cantik. .
• Sesuai untuk semua jenis kulit
• Menjadikan kulit wajah tegang, bersih dan glowing
• Selamat KKM approved & menggunakan ekstrak bahan semulajadi/natural • Tiada pengelupasan, tidak menipiskan kulit

Ribuan wanita yang dah cuba memang berpuas hati dengan kesannya. Uolls bila nak rawat?. Jangan tunggu lama2 tau. .
Nak tahu details, Whatsapp mamalin cepat2
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
☎️ www.wasap.my/60193109176
.
NAK MENANG RM10,000 dengan ??
Layari laman web kami di :
www.charms.my

#teamMajectic #EjenID A0001 #Charms #Charmslovers #charmsfoundation #charmstarglow #skincarenatural
#charmsfoundationmalaysia
#solekdanrawat #raiseyourlife
#starglowvitaminc #laserscrub
#starglow #misiviralcharms
#solekdanrawat #agentneeded
#dropshipneeded #charmsbukitberuntung
#charmsbukitsentosa


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowtaiping
#charmsteamfarika
#raiseyourlife


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#charmsteamfarika
#raiseyourlife
#charmsfizaipoh


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#charmsteamfarika
#raiseyourlife
#charmsperak


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#charmsteamfarika
#raiseyourlife


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#charmsteamfarika
#raiseyourlife


0

HAPPY DEEPAVALI TO ALL INDIAN'S FRIEND AND CUSTOMER 😍💕
.
Cuti ni yg mana berjalan tu hati2 di atas jalan raya okay. 😉
.
#charmstarglow
#charmstarglowgallery
#charmsteamfarika
#raiseyourlife


0

Ladiessss.. please please please Take note! JANGAN BIARKAN KULIT MUKA ANDA “BOGEL” !!!
.
Walaupun anda jenis yang tak suka pakai foundation atau Makeup tebal, anda wajib lindungi kulit muka anda. .
Tak sayang ke kulit muka? Terdedah dengan sinaran UV macam tu je. Umur tak sampai 30 lagi dah ada jeragat, kulit kering paling teruk terdedah dengan RISIKO KANSER KULIT TAU!
.
Upgrade hari ni, sayangi kulit muka anda. Muka kita bahagian pertama sekali yang Akan kena sinaran UV. Oleh itu Kita kena lindunginya dengan “sunblock” .
Charms da prepare satu Produk yang sangat best “HYDREA FRESH CREAM” berfungsi sebagai SUNBLOCK DAN PENYEGAR WAJAH.
.
KEBAIKAN HYDRA FRESH CREAM : .
-Melindungi wajah dari sinaran matahari (spf 20) -melembapkan kulit kering -anti jerawat
-anti jeragat
-anti kedutan -sebagai primer Sebelum Makeup -sebagai penyegar wajah -mengembalikan keremajaan kulit -menganjalkan kulit -mencerahkan kulit -pudarkan jeragat
.
www.wasap.my/601132540512
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Ladiessss.. please please please Take note! JANGAN BIARKAN KULIT MUKA ANDA “BOGEL” !!!
.
Walaupun anda jenis yang tak suka pakai foundation atau Makeup tebal, anda wajib lindungi kulit muka anda. .
Tak sayang ke kulit muka? Terdedah dengan sinaran UV macam tu je. Umur tak sampai 30 lagi dah ada jeragat, kulit kering paling teruk terdedah dengan RISIKO KANSER KULIT TAU!
.
Upgrade hari ni, sayangi kulit muka anda. Muka kita bahagian pertama sekali yang Akan kena sinaran UV. Oleh itu Kita kena lindunginya dengan “sunblock” .
Charms da prepare satu Produk yang sangat best “HYDREA FRESH CREAM” berfungsi sebagai SUNBLOCK DAN PENYEGAR WAJAH.
.
KEBAIKAN HYDRA FRESH CREAM : .
-Melindungi wajah dari sinaran matahari (spf 20) -melembapkan kulit kering -anti jerawat
-anti jeragat
-anti kedutan -sebagai primer Sebelum Makeup -sebagai penyegar wajah -mengembalikan keremajaan kulit -menganjalkan kulit -mencerahkan kulit -pudarkan jeragat
.
www.wasap.my/601132540512
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Ladiessss.. please please please Take note! JANGAN BIARKAN KULIT MUKA ANDA “BOGEL” !!!
.
Walaupun anda jenis yang tak suka pakai foundation atau Makeup tebal, anda wajib lindungi kulit muka anda. .
Tak sayang ke kulit muka? Terdedah dengan sinaran UV macam tu je. Umur tak sampai 30 lagi dah ada jeragat, kulit kering paling teruk terdedah dengan RISIKO KANSER KULIT TAU!
.
Upgrade hari ni, sayangi kulit muka anda. Muka kita bahagian pertama sekali yang Akan kena sinaran UV. Oleh itu Kita kena lindunginya dengan “sunblock” .
Charms da prepare satu Produk yang sangat best “HYDREA FRESH CREAM” berfungsi sebagai SUNBLOCK DAN PENYEGAR WAJAH.
.
KEBAIKAN HYDRA FRESH CREAM : .
-Melindungi wajah dari sinaran matahari (spf 20) -melembapkan kulit kering -anti jerawat
-anti jeragat
-anti kedutan -sebagai primer Sebelum Makeup -sebagai penyegar wajah -mengembalikan keremajaan kulit -menganjalkan kulit -mencerahkan kulit -pudarkan jeragat
.
www.wasap.my/601132540512
. 🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


0

Kenapa perlu scrub?
.
🍅 Buang segala kulit mati.
.
🍅 Cuci celahan pori yg tersumbat dgn habuk dan segala kekotoran.
.
🍅 mengecutkan jerawat.
.
🍅 Menghilangkan parut jerawat.
.
🍅 memudarkan jeragat bertompok dan berkerak.
.
🍅 Mengandungi ekstrak buah oren yg kaya dgn vitamin C.
.
Fuuhhhyooo! Best tak terkata Starglow Scrub nih!
.
Joommss wassup kita boleh share masalah kulit
Click saja link di bawah ni k!
.
For details ....👇👇👇👇👇
www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
.
#charms
#charmsglow
#solekdanrawat
#charmsmalaysia
#tvalhijrah #nasilemakkopio #tv9 #tv3 #ajl31 #melodi #viral #naturalscrub #vitc #starglowscrubno1malaysia
#charmstarglow
#raiseyourlife
#boneetacharms
#faharaskincare
#charmsfoundationmalaysia
#cleansercharms
#kaisyaserum
#hydradaycream
#nightspatreatmentcream
#luluskkm
#lulusgmp
#bumiputeraproduct
#muslimproduct
#sayajualmakeup
#trustedsaller


1

・・・
Nak try set kulit kering Charms?? Wasap ja hokeyyy...
☎️www.wasap.my/60124614992
☎️www.wasap.my/60124614992
☎️www.wasap.my/60124614992
🌸
🌸
Postage seluruh Malaysia
#charmsglow
#CHARMSTARGLOW
#charmsfoundation
#charmskaisyaserum
#raiseyourlife
#charmsjitra
#charmsalorsetar
#charmschanglun
#codchanglun
#codareajitra
#codareaalorsetar #polimasjitra
#unimap #uumsintok #polimas
#foundationcantik #foundationtanpabedak #produknatural

Ayer Hitam
0

TIPS CANTIK GURU JELITA .
Nak cantik bukan sekdar dri skincare je tau . Dari aspek yg lain pon kita perlu jaga jugak. 😊😚
.
Pastikan ualls tak lupa yg ni okay 😚
.
#tipscharms
#charmstarglow
#charmsfoundation


0