#cheeseycinnamonroll

Instagram photos and videos

#kelanajaya#cinnamonroll#nuttychoccinnamonroll#cheeseycinnamonroll#sungaibuluh#shahalam#lamuffinebunandpastryalbum#lamuffine#choccinnamonroll#lamuffinecakeboutique#selayang#kualalumpur#petalingjaya#damansara#ampang#cheras#srikembagan#nilai#senawang#tampin#seremban#kotakemuning#klang#setiaalam#puncakalam

Hashtags #cheeseycinnamonroll for Instagram

Tempahan untuk area Shah Alam, Kota Kemuning dan Klang last week.... .
.
.
๐ŸŽ‚Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila www.wasap.my/60102657654 (please do not DM/PM) ๐ŸŽ‚ .
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Akak lupa nak upload tempahan dari customer2 di Nilai, Seremban, Senawang dan Tampin minggu lepas.... Tempahan dari selatan ramai yg order big size. Terimankasih semua yg membuat tempahan.
.
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


2

Happy gila dapat jumpa budak nie.... Bukan main ceria lagi dia... Gelak je... Nasib baik tak sempat nak bukak cerita pasal drama korea kan @ilyana_isa. Terima kasih sudi order Cinnamon roll cheese melimpah dari akak...
.
.
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


1

Untuk org Shah Alam dan Klang hari ini... Dah selamat delivered dah... Terima ksih semua, nanti akak up apa comment mereka ye ๐Ÿ˜„โœŒ๏ธ
.
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


2

Nak kan cinnamon roll yg sedap mcm yg mereka kata kan....? Cepat.... cepat.... Hari ISNIN ni, 12 NOV, ada delivery Cinnamon Roll Cheese Melimpah ke area BUKIT JELUTONG, SHAH ALAM, KOTA KEMUNING, KLANG, SETIA ALAM, MERU, PUNCAK ALAM..... Cepat2 whatsapp akak... Jom order cinnamon roll yg kebaboom sedap nie... Whatsapp akak cepat2 ye.... DELIVERY RM5 SAHAJA UOLLLSS..... Cepat... Cepat..... .
.
.
Classic
Cinnamon: 3pcs pack RM14 9pcs pack RM40

Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs pack RM16 9pcs pack RM45

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan. Tarikh tutup tempahan pada hari Sabtu 12 mlm.
.
.
.
Note:
โ˜‘๏ธ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
โ˜‘๏ธ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
โ˜‘๏ธ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon ๐Ÿ˜
โ˜‘๏ธ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #sungaibuloh #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Jangan marah akak upload video nie memalam.... Saja2 je, tak de niat tersembunyi... Cinnamon roll cheese melimpah dgn caramel dan pecan... Yg nie special sbb kalau nak makan kena tonggeng keluarkan dia mcm nie ha.. alaaa... Ala2 sticky bun gitu ... Tapi buat masa nie, flavour nie akak tak jual ye.. nie buat tuk kepuasan dan menambah lemak sendiri je ๐Ÿ˜‹โœŒ๏ธ
.
.
.

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


5

Kecoh semalam turun selatan untuk deliver cinnamon roll cheese melimpah nie... Area Nilai dan Seremban, seronok dapat jumpa geng bakers dan kawan lama. Turun Tampin, jumpa dgn kawan2 sekolah, sayang tak sempat nak bergambar. Sampai kat rumah abah pulak, syok berborak sikit punya lama dgn En. Jalal dan dak Suzi. Terima kasih semua dia atas tempahan.
#penangancinnamonrollcheesemelimpah #cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #nilai #seremban #senawang #tampin #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum #happycustomers #lamuffinehappycustomersalbum


0

22 tahun lamanye kami tak bersua, dari habis STPM, dari size akak M sampai ke XXXL, dia mantain je S, jeles ai. Terima kasih order cinnamon roll cheese melimpah dan siap order pandan gula melaka cupcakes lagi, dah alang2 tu turun Seremban tu kan. Terima kasih Zila. Insyaa Allah nanti kita jumpa lagi.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #nilai #seremban #senawang #tampin #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


4

LAST CALL.... TAMPIN, NILAI, SERMBAN, SENAWANG.... Moh lah order Cinnamon roll... Sambil cuti2 tu kan sambil makan cinnamon roll... Syok eh... Nak lagi syok, paneh an kojap dalam oven/microwave (kalau masuk microwave keluarkan dari foil tu yo klau tak melotop kang), perghhhhhhhhhh.... Makan tak ingat nyo..... Delivery promotion RM10 yo.... .
.
.
Classic
Cinnamon: 3pcs pack RM14 9pcs pack RM40

Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs pack RM16 9pcs pack RM45

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum 12 mlm hari Ahad.
.
.
.
Note:
โ˜‘๏ธ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
โ˜‘๏ธ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
โ˜‘๏ธ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon ๐Ÿ˜
โ˜‘๏ธ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Alhamdullilah... Nie bukan akak cakap yo... Nie customer yg cakap. Cinnamon roll yg lembut dan sedap. Siapa yg teringin nak rasa meh lah whatsapp akak untuk order ye.... Check wall akak untuk promo cinnamon roll terkini.
Psttt.... Psttt... Cinnmon roll nie lah yg masuk borak kopitiam TV3 tu ๐Ÿ˜
.
.
.
๐ŸŽ‚Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila www.wasap.my/60102657654 (please do not DM/PM) ๐ŸŽ‚ .
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #borakkopitiamtv3 #borakkopitiam up#sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum #lamuffinehappycustomersalbum


2

Tempahan untuk hari ini... Hari nie banyak nutty choc... Ada 1 je classic. Terima kasih semua yg order...
.
.
.
๐ŸŽ‚Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila www.wasap.my/60102657654 (please do not DM/PM) ๐ŸŽ‚ .
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinebunandpastryalbum


0

Cinnamon roll, tempahan semalam... Masa nie tengah beratur tunggu tuan punya datang... Cream cheese akak letak bila customer dah nak datang collect ye.... #cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


4

Asa sesiapa yg nak tak untuk besok?
CHEESEY CINAMON ROLLS

Classic
Cinnamon: 3pcs pack RM14 ย 9pcs pack RM40

Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs pack RM16 ย 9pcs pack RM47

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan ye.ย  Boleh datang collect sendiri di Taman Sri Putra, Sungai Buluh. Boleh juga deliver, tapi delivery ada caj ye... #cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


10

Ada sesiapa nak order tak ๐Ÿ˜„.... Kalau cukup kuota, saya buat kan Sabtu nie... CHEESEY CINAMON ROLLS

Sila whatsapp +60102657654 untuk tempahan ye.ย  Boleh datang collect sendiri di Taman Sri Putra, Sungai Buluh. Boleh juga deliver, tapi delivery ada caj ye... #cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


1

Assalammualaikum

Jom makan-makan minggu ini... Tempahan di buka untuk hari Jumaat 24th Nov dan Sabtu 25th Nov.

1. Classic Cinnamon: 3pcs pack RM12 9pcs pack RM35

2. Nutty Choc Cinnamon: 3pcs pack RM14 9pcs pack RM40
3. White Almondy Cake - RM49/cake (np - RM55)
4. Dark Almondy Cake - RM49/cake (np - RM60)
5. Half - half Almondy Cake - RM49/cake (np - RM60)
6. Almondy slice combo - RM10/set
7. Thai Bread: Small pack - 6pcs - RM12 Big box - 16pcs - RM30

Sila whatsapp +60102657654 untuk tempaban.ย  Penghantaran sekitar Lembah Klang dan ada caj ye.ย  Nak datang collect sendiri pun boleh di Taman Sri Putra, Sungai Buluh.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll
#whitealmondy #darkalmondy #almondy #almondcake #thaibread #thaibreadmayochickenfilling #mayochicfilling #mayochickenbread #mayochicken #homemade #sungaibuluh #shahalam #damansara #lamuffinefrozenalbum #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


1

Assalammualaikum

Jom makan-makan minggu ini... Tempahan di buka untuk hari Jumaat 24th Nov dan Sabtu 25th Nov.

3. White Almondy Cake - RM49/cake (np - RM55)
4. Dark Almondy Cake - RM49/cake (np - RM60)
5. Half - half Almondy Cake - RM49/cake (np - RM60)
6. Almondy slice combo - RM10/set
7. Thai Bread: Small pack - 6pcs - RM12 Big box - 16pcs - RM30

Sila whatsapp +60102657654 untuk tempaban.ย  Penghantaran sekitar Lembah Klang dan ada caj ye.ย  Nak datang collect sendiri pun boleh di Taman Sri Putra, Sungai Buluh.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll
#whitealmondy #darkalmondy #almondy #almondcake #thaibread #thaibreadmayochickenfilling #mayochicfilling #mayochickenbread #mayochicken #homemade #sungaibuluh #shahalam #damansara #lamuffinefrozenalbum #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


6

The end of the page