#cheeseycinnamonroll

Instagram photos and videos

#kelanajaya#cinnamonroll#lamuffine#nuttychoccinnamonroll#cheeseycinnamonroll#sungaibuluh#shahalam#choccinnamonroll#lamuffinebunandpastryalbum#lamuffinecakeboutique#selayang#kualalumpur#petalingjaya#damansara#srikembagan#cheras#ampang#seremban#senawang#tampin#nilai#puncakalam#setiaalam#klang#kotakemuning

Hashtags #cheeseycinnamonroll for Instagram

Dah lama cuti buat cinnamon roll, meh order, Saya nak buka untuk tempahan pada 26th July.... Classic
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM14
Large (9pcs/pack) RM40

Nutty Choc
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM16
Large (9pcs/pack) RM45

26th July
- Self pick up di Taman Sri Putra, Sungai Buluh ( after 11.30am)
- Delivery sekitar Sungai Buluh, Kuala Lumpur, Damansara (promosi penghantaran - RM10 sahaja)

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum pukul 12 mlm hari Selasa 24th July ye... Sila sertakan
Nama:
Alamat:
Location (whatsapp):
No tel:
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Ada yg rindu ke? Saya nak buka untuk tempahan pada 26th July.... Classic
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM14 Large (9pcs/pack) RM40

Nutty Choc
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM16 Large (9pcs/pack) RM45

26th July
- Self pick up di Taman Sri Putra, Sungai Buluh ( after 11.30am)
- Delivery sekitar Sungai Buluh, Kuala Lumpur, Damansara (promosi penghantaran - RM10 sahaja)

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum pukul 12 mlm hari Selasa 24th July ye... Sila sertakan
Nama:
Alamat:
Location (whatsapp):
No tel:
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


1

Ini pun throwback gambar tahun lepas.... Nak joint order untuk 1st March nie... Whatsapp akak ye....
Delivery promotion RM8 sahaja ye.. 1 March
- Self pick up di Taman Sri Putra, Sungai Buluh ( after 11.30am)
- Delivery sekitar Sungai Buluh, Kuala Lumpur, Ampang, Kemensah, Shah Alam, Bukit Jelutong, Damansara (promosi penghantaran - RM8 sahaja)
.

Classic
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM14, Large (9pcs/pack) RM40

Nutty Choc
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM16, Large (9pcs/pack) RM45

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum 24th Feb pukul 12 mlm ye. .
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Kali nie ramai yg order large tau... Cepat2 meh pakat2 order untuk 1st March nanti.... Delivery promotion RM8 sahaja ye.. cepat2 whatsapp akak ye.

Classic
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM14, Large (9pcs/pack) RM40

Nutty Choc
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM16, Large (9pcs/pack) RM45

1 March
- Self pick up di Taman Sri Putra, Sungai Buluh ( after 11.30am)
- Delivery sekitar Sungai Buluh,  Kuala Lumpur, Ampang, Kemensah, Shah Alam, Damansara (promosi penghantaran - RM8 sahaja)

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum 24th Feb pukul 12 mlm ye. .
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Nak order cinnamon rolls nie pun boleh tau untuk 1st March nanti.... Delivery promotion RM8 sahaja ye.. cepat2 whatsapp akak ye.

Classic
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM14, Large (9pcs/pack) RM40

Nutty Choc
Cinnamon: Small (3pcs/pack) RM16, Large (9pcs/pack) RM45

1 March
- Self pick up di Taman Sri Putra, Sungai Buluh ( after 11.30am)
- Delivery sekitar Sungai Buluh,  Kuala Lumpur, Ampang, Kemensah, Shah Alam, Damansara (promosi penghantaran - RM8 sahaja)

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum 24th Feb pukul 12 mlm ye. .
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


2

Tempahan hari ini.... Off to Shah Alam, Kota Damansara, Penchala. Terima kasih customer ku sayang. ❤️❤️❤️ #cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

ADA YG RINDU 😄😄😄? Warga Sungai Buluh, Bukit Jelutong, Shah Alam, Kota Kemuning, kalau rindu cepat2 whatsapp akak ye... Mcm biasa, delivery promotion RM5 sahaja ye.. .
.
.
.
🥐Classic
Cinnamon: 3pcs/pack RM14 . 9pcs/pack RM40
.
.
.
. 🥐Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs/pack RM16 . 9pcs/pack RM45
.
.
.
.
. 🥐Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum pukul 12 tengahari, hari Khamis ini ye.
Sila sertakan
Nama:
Alamat:
Location (whatsapp):
No tel:
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)
☑️ Delivery untuk apartment, kondo, office, mall (yg bangunan tinggi2)  kami hanya deliver di lobby sahaja, anda perlu turun jemput cinnamon roll anda di lobby ye ✌️
☑️ Pastikan anda dapat di hubungi sepanjang masa (jangan off hp dan mohon angkat bila kami call). Masa penghantaran adalah diantara 10am - 5pm. .
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


1

ADA YG RINDU 😄😄😄? Warga Sungai Buluh, Bukit Jelutong, Shah Alam, Kota Kemuning, kalau rindu cepat2 whatsapp akak ye... Mcm biasa, delivery promotion RM5 sahaja ye.. .
.
.
.
🥐Classic
Cinnamon: 3pcs/pack RM14 . 9pcs/pack RM40
.
.
.
. 🥐Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs/pack RM16 . 9pcs/pack RM45
.
.
.
.
. 🥐Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan sebelum pukul 12 tengahari, hari Khamis ini ye.
Sila sertakan
Nama:
Alamat:
Location (whatsapp):
No tel:
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
☑️ Pastikan anda beri alamat lengkap dan share location (yg betul)
☑️ Delivery untuk apartment, kondo, office, mall (yg bangunan tinggi2)  kami hanya deliver di lobby sahaja, anda perlu turun jemput cinnamon roll anda di lobby ye ✌️
☑️ Pastikan anda dapat di hubungi sepanjang masa (jangan off hp dan mohon angkat bila kami call). Masa penghantaran adalah diantara 10am - 5pm. .
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


3

Tempahan untuk area Shah Alam, Kota Kemuning dan Klang last week.... .
.
.
🎂Untuk pertanyaan lanjut dan tempahan sila www.wasap.my/60102657654 (please do not DM/PM) 🎂 .
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Akak lupa nak upload tempahan dari customer2 di Nilai, Seremban, Senawang dan Tampin minggu lepas.... Tempahan dari selatan ramai yg order big size. Terimankasih semua yg membuat tempahan.
.
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


2

Happy gila dapat jumpa budak nie.... Bukan main ceria lagi dia... Gelak je... Nasib baik tak sempat nak bukak cerita pasal drama korea kan @ilyana_isa. Terima kasih sudi order Cinnamon roll cheese melimpah dari akak...
.
.
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


1

Untuk org Shah Alam dan Klang hari ini... Dah selamat delivered dah... Terima ksih semua, nanti akak up apa comment mereka ye 😄✌️
.
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


2

Nak kan cinnamon roll yg sedap mcm yg mereka kata kan....? Cepat.... cepat.... Hari ISNIN ni, 12 NOV, ada delivery Cinnamon Roll Cheese Melimpah ke area BUKIT JELUTONG, SHAH ALAM, KOTA KEMUNING, KLANG, SETIA ALAM, MERU, PUNCAK ALAM..... Cepat2 whatsapp akak... Jom order cinnamon roll yg kebaboom sedap nie... Whatsapp akak cepat2 ye.... DELIVERY RM5 SAHAJA UOLLLSS..... Cepat... Cepat..... .
.
.
Classic
Cinnamon: 3pcs pack RM14 9pcs pack RM40

Nutty Choc
Cinnamon: 3pcs pack RM16 9pcs pack RM45

Sila whatsapp www.wasap.my/60102657654 untuk tempahan. Tarikh tutup tempahan pada hari Sabtu 12 mlm.
.
.
.
Note:
☑️ Semua cinnamon ada chese topping yg melimpah ruah di atas
☑️ Nutty choc cinnamon ada walnut dan pecan di tabur di atas cheese topping
☑️ Semua cinnamon roll ada letak cinnamon 😁
☑️ Tempahan perlu disertakan dgn bayaran (on9)
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #sungaibuloh #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


0

Jangan marah akak upload video nie memalam.... Saja2 je, tak de niat tersembunyi... Cinnamon roll cheese melimpah dgn caramel dan pecan... Yg nie special sbb kalau nak makan kena tonggeng keluarkan dia mcm nie ha.. alaaa... Ala2 sticky bun gitu ... Tapi buat masa nie, flavour nie akak tak jual ye.. nie buat tuk kepuasan dan menambah lemak sendiri je 😋✌️
.
.
.

#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


5

Kecoh semalam turun selatan untuk deliver cinnamon roll cheese melimpah nie... Area Nilai dan Seremban, seronok dapat jumpa geng bakers dan kawan lama. Turun Tampin, jumpa dgn kawan2 sekolah, sayang tak sempat nak bergambar. Sampai kat rumah abah pulak, syok berborak sikit punya lama dgn En. Jalal dan dak Suzi. Terima kasih semua dia atas tempahan.
#penangancinnamonrollcheesemelimpah #cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #nilai #seremban #senawang #tampin #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum #happycustomers #lamuffinehappycustomersalbum


0

22 tahun lamanye kami tak bersua, dari habis STPM, dari size akak M sampai ke XXXL, dia mantain je S, jeles ai. Terima kasih order cinnamon roll cheese melimpah dan siap order pandan gula melaka cupcakes lagi, dah alang2 tu turun Seremban tu kan. Terima kasih Zila. Insyaa Allah nanti kita jumpa lagi.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #damansara #petalingjaya #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #nilai #seremban #senawang #tampin #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum


4

The end of the page