#chocnuts

Instagram photos and videos

#chocnuts#chocotainersnackbar#chocnutsnackbar#energybar#healthysnacks#travelsnack#healthysnack#chocolatelover#melaka#homemade#ChocNuts#chocotainer#fooddelivery#proteinbar#giftideas#chocotainermelaka#melakatengah#halal#HealthySnack#nutritioussnack#CHOCNUTS#food#Choc#Chocotainer#dietfood#snacks#surprisemelaka

Hashtags #chocnuts for Instagram

Ada yg suka tak??
#chocnuts


0

Tenagakan Dirimu dengan #CHOCNUTS
.
Sebelum berjogging, berjalan, berbasikal, beraktiviti kenalah makan sikit dulu untuk tenaga. Tapi jangan pulak makan nasi lemak, mee goreng, nasi kerabu tuu. Nanti terduduk kekenyangan. Hehe
.
Paling senang ambik chocnuts ni. Ambik suku je pun dah ok. Campuran kacangΒ² dengan coklat hitam ni boleh dijadikan alas perut dan sumber tenaga untuk beraktiviti.
.
Nak bawa pun senang. Masuk je dalam poket. Penat.. Rehat jap boleh makan sket. Apapun pilih makanan yang sihat untuk masuk ke perut kita.
==========================================
For Online Purchase :
Whatsapp +60134237209
Website www.mywardrobe.com.my
Email : alyasuy@mywardrobe.com.my

Postage EVERYDAY except weekend/public holiday
==========================================
Walk in :
MyWardrobe by Alya Suy
3A-2-39 Kompleks Bukit Jambul
11900 Bayan Lepas Penang.
OR
MyWardrobe by Alya Suy (Vendor Boutique)
G-27 De’Rendezvous Perda Selatan
14000 Bukit Mertajam Penang.


0

Selamat pagi semua.
Jom tenagakan diri dengan healthy bar.
#chocnuts
#chocotainersnackbar
#energybar
www.wasap.my/60125185542/chocnuts


0

Happy Mothers Day! Thanks fam smmpc😊 #chocnuts


0

Nak boost energy pagi?
Minum secawan teh hijau + chocnuts πŸ˜‹πŸ˜‹ www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#chocnuts #snacking #energybar


0

Tenagakan Dirimu dengan #CHOCNUTS
.
Sebelum berjogging, berjalan, berbasikal, beraktiviti kenalah makan sikit dulu untuk tenaga. Tapi jangan pulak makan nasi lemak, mee goreng, nasi kerabu tuu. Nanti terduduk kekenyangan. Hehe
.
Paling senang ambik chocnuts ni. Ambik suku je pun dah ok. Campuran kacangΒ² dengan coklat hitam ni boleh dijadikan alas perut dan sumber tenaga untuk beraktiviti.
.
Nak bawa pun senang. Masuk je dalam poket. Penat.. Rehat jap boleh makan sket. Hehe
.
Apapun pilih makanan yang sihat untuk masuk ke perut kita ye.
Berminat boleh whatsapp ke www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#sneksihat #healthysnack #energybar


0

Chocotainer ada 3 jenis flavour πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ 🍫 Chocotainer #ChocNuts
πŸ‘‰ Setiap gigitan pasti akan meninggalkan rasa dan pengalaman yang memuaskan! Dengan lapisan coklatnya, ditaburi dengan 5 jenis kekacang/bijiran premier dan disaluti sekali bersama madu 🍫Chocotainer #Coconut πŸ‘‰ Coklat gelap dgn isi kelapa yg diparut dgn krim keju dan diadun skali bersama madu. 🍫Chocotainer #Fruits
πŸ‘‰ Lapisan white chocolate enak bersama pelbagai buah2 an terpilih. Cranberries , raisin , apricot & blueberries... Haaaa.. sedap tak ? 😍
Dalam pek mudah dibawa...
Just GRAB AND GO !!! #chocotainer
#chocnutchocolatebar
#coconutchocolatebar
#fruitschocolatebar
#teamciksue


0

Aku seketul #Chocnuts.

Ada apa dengan aku? Nama ku ialah #ChocNuts, dilahirkan oleh CHOCOTAINER. Aku tahu ramai yang masih tidak tahu akan diriku? Seketul coklat, apa yang special sangat? Baik, serba sedikit ku terangkan.
.
Akulah seketul dark coklat dihiasi lapisan kekacang di atasnya. Bukan sejenis kacang saje, tapi banyak jenis tau. Pernah juga yang persoalkan rangup ke kacang2 itu? .
Aduhai..agak terguris dengan soalan itu, tapi kujawab dengan penuh jujur.
"Mestilah rangup, kacang-kacang diadun dahulu dengan madu. Lalu, dipanggang elok-elok. Bila kau gigit, rangupnya jelas terasa."
.
.
Ramai yang telah mencuba aku. Ada yang makan sikitΒ² sambil lelap mata. Feel katanya. Haha. Ada jugak yang makan krap kruk krak abis seketul tu, sebab makin dikunyah makin takleh benti pulak.
Adeiii cengitu pun ada..tapi itulah tandanya mereka #suka dan #menikmati enaknya aku nih.
Aku? Tak pernah rasa bangga diri, sebaliknya aku lagi suka, aku mampu buat peminat kacang dan coklat sekalian gembira dek rasaku yang sedap dan menggamit deria rasa. .
.
Tak percaya?? Pesanku satu saja, sila beli dan cuba makan sendiri. Sekali tekak ko dah rasa..uuuuiiii Mak ko ijau. Haha! Ya ampun serius sodapp. Lalu ko pon order lagi dan lagi!


0

Guilt free snacks ready for holiday! Not Quite A Snickers #sugarfree #rawandtasty #chocnuts #qfit #roadtrip #wanttherecipe πŸ₯œπŸ«πŸ€€πŸ™ŒπŸΌ


4

Alhamdulillah rezeki hari ni. Terima kasih yang sudi beli dengan Kakak coklat. Yang belum pernah bermuamalah tu sudiΒ² kan lah ye😍😍. Chocnuts ni kalau pos memang tak cair. Jangan risau. Tapi yang pasti dia akan mencairkan hatimu. EwahπŸ’“πŸ’“πŸ˜ŒπŸ˜Œ Nak tanya lanjut tentang chocnuts boleh klikπŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/601125363364

#chocnuts #healthysnack #travelsnack


0

TercariΒ² hadiah untuk diberi kepada yang tersayang? .
Chocnuts pun sesuai tauu. Packaging chocnuts terbukti memang classπŸ‘πŸ‘
.
Tambah sikit aksesori terus nampak mewah
.
Berminat dm/whatsapp www.wasap.my/601125363364/chocnuts

#chocnuts #chocotainersnackbar #chocnutsnackbar #travelsnack


0

TercariΒ² hadiah untuk diberi kepada yang tersayang? .
Chocnuts pun sesuai tauu. Packaging chocnuts terbukti memang classπŸ‘πŸ‘
.
Tambah sikit aksesori terus nampak mewah
.
Berminat dm/whatsapp www.wasap.my/601125363364/chocnuts

#chocnuts #chocotainersnackbar #chocnutsnackbar #travelsnack


0

Kalau nak tahu, Chocotainer ada 3 jenis produk utama, bagi anda penggemar coklat, berikan perhatian penuh ya ! πŸ˜‰

1. Chocotainer #ChocNuts (Fast selling, hot gitu) #viral
Setiap gigitan pasti akan meninggalkan rasa dan pengalaman yang memuaskan! Dengan lapisan coklatnya, ditaburi dengan 5 jenisΒ  kekacang/bijiran premier dan disaluti sekali bersama madu.

2. Chocotainer #Coconut
#Coklat gelap dgn isi kelapa yg diparut dgn krim keju dan diadun skali bersama madu.

3. Chocotainer #Fruits Chocolate Bar (This one is the latest)
Lapisan white chocolate enak bersama pelbagai buah2 an terpilih. Cranberries , raisin , apricot & blueberries. Haaaa.. sedap tak ? 😍
.
Saiz nya yg PETIT & dlm pek mudah bawa menjadikan ia sesuai utk kemana saja anda pergi. Just GRAB AND GO !!! .
Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian @ produk boleh whatsapp, pm, atau ➑️ www.wasap.my/60123191435

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier

#chocotainer
#melakafood
#fooddelivery
#baker
#healthysnack
#muslim
#halalproduct
#energybar
#proteinbar
#homemade
#giftideas


1

Kotak dan bungkusan yang cantik πŸŽπŸŽπŸŽ€πŸŽ€.....rasanya pun sedapppπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
πŸ“²http://suechocotainer.wasap.my
0192923804
#CHOCNUTS#


0

Hey, si coklat yang lazat! Sungguh sedap di ngapp! Duhai cokelat idaman tekak ku..haha.

Kami kembar 3, keluaran #Chocotainer. Mau rasa si dark coklat, penuh kekacang sesuai untuk si DIET carilah #ChocNuts. Krup krak!

Mau si lemak manis, pilihlah saya si coklat milk dihiasi putih-putih melati #CoconutChoc.

Mau si masam tapi manis itu semestinya #FruitChoc. Coklat putih dan gabungan buah kering.😍 Pilih jangan tak pilih. Tengok gambar je...isk isk isk! Kena nikmati masuk tekak baru puas hati.πŸ˜πŸ˜‹


0

Terasa pada setiap kunyahan dan gigitan coklatnya😍😍😍😍😍😍... Meh! Meh! Meh!
Jom klik link http://suechocotainer.wasap.my
#chocnuts#coconutchocbar#fruitschocbar#
#sedappkatanya#
#takmanispun#
0192923804sue


0

#Happy_sunday_everyone, lepas terjaga dari tidur yang lena dah jadi rutin setiap pagi, bangun, bersiap bersihkan diri dan bersiap sedia untuk buat salah satu perkara yang paling penting, sarapan pagi! Baru ada tenaga nak buat kerja!

#Mesti_prepare_something yang best, baru rasa bersemangat nak mulakan hari kan, saja nak tanya selalu makan apa waktu sarapan? Nasi lemak? Kuih muih?
Tapi, kalau #Choc&Nuts Chocotainer okay tak?
Terus kekal bersemangat, agar semua sentiasa dimurah rezeki! Ingat coklat, ingat Chocotainer! 🍫🍫 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ Chocotainer Choc&Nuts gabungan mantap coklat gelap dengan pelbagai kekacang dan bijiran, coklat juga disaluti sekali dengan madu, Sedapnya! Nikmat tak terkata!
Jom order sini :

http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga / Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocotainermelaka
#chocnuts
#melakatengah
#melaka
#proteinbar
#energybar
#dietmeal
#choconut
#homemade
#halal
#healthysnack


0

#_Choc_And_Nuts_per_day keeping all the stress away! πŸ’ŸπŸ˜ Sungguh.. setiap kali makan Choc&Nuts ni betul-betul menenangkan hati, jiwa dan perasaan!

Just look at it, kacang dan bijiran yang ada membekalkan pelbagai nutrisi dan baik untuk kesihatan! The ingredient is just amazing!
Tiada bahan pengawet dan dihasilkan tanpa menggunakan mesin.
Ianya HOMEMADE & 100% HALAL.. BUMIPUTERA product.

Bahan2:
Almond, Peanuts, Pumpkin seeds, Sunflower Seed, Rice Cereals,
digabungkan
Dark Chocolate, Honey, Maple Syrup, Corn Syrup & sedikit garam... #Viral_Top_selling_powerfood_2018

Jom order sini :

http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga
/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier Β Fb : Chocotainer Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocotainermelaka
#melakatengah
#fooddelivery
#melaka
#deliverymelaka
#healthysnack
#nutslover
#chocolatelover
#chocnuts
#surprisemelakamurah


1

Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocnutsnackbar


0

🍫Chocnuts Healthy Snack🍫 πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek percubaan ➑️6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat ➑️12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocnutsnackbar
#chocotainersnackbar
#travelsnack


1

Alhamdulillah . Mendarat sudah stok #chocotainer semalam. Ada 3 jenis , kacang , kelapa & yg terbaru mixed fruits. Separuh dr nya dah bertuan. πŸ€—

Siapa yg belom rasa @ berhajat nk rasa , boleh wasap2 lah ya. Pasti tak menyesal. πŸ’ŸπŸ’Ÿ http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga / Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Chocqita Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #CHOCOTAINER
#melaka
#melakatengah
#coconut
#mixedfruit
#chocolatelover
#chocnuts
#snackbar
#mitc
#melakasentral
#fooddelivery
#HealthySnack


4

TercariΒ² hadiah untuk diberi kepada yang tersayang? .
Chocnuts pun sesuai tauu. Packaging chocnuts terbukti memang classπŸ‘πŸ‘
.
Tambah sikit aksesori terus nampak mewah
.
Berminat dm/whatsapp www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#chocnuts #chocotainersnackbar #chocnutsnackbar #travelsnack


0

Good morning u olss😍😍
.
Mulakan setiap hari dengan positif!
.
Pasti yang positif akan datang kepada kita🌷🌷🌷
.
#chocnuts
#chocotainersnackbar
#chocnutsnackbar
#travelsnack


0

Alhamdulillah rezeki hari ni. Terima kasih yang sudi beli dengan Kakak coklat. Yang belum pernah bermuamalah tu sudiΒ² kan lah ye😍😍. Chocnuts ni kalau pos memang tak cair. Jangan risau. Tapi yang pasti dia akan mencairkan hatimu. EwahπŸ’“πŸ’“πŸ˜ŒπŸ˜Œ Nak tau lanjut tentang chocnuts boleh klikπŸ‘‡πŸ‘‡
https://www.facebook.com/chocotainersnackbar

www.wasap.my/601251855442

#chocnuts #healthysnack #travelsnack


1

πŸ’Ÿ NEW PRODUCT RELEASE πŸ’Ÿ 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ #Chocotainer_Fruits_Chocolate_Bar! 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ Kalau anda mencari sesuatu kelainan nikmati keenakan coklat, inilah yang paling terkini dari Chocotainer, kali ni kita tambahkan white chocolate pula! Indahnya perasaan jatuh cinta dengan kemanisan white chocolate dan buah-buah ni! . πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°
πŸ’΅ HARGA COKLAT πŸ’΅
πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”° CHOCOTAINER FRUITS CHOCOLATE BAR βœ”οΈ

1 Bar Chocotainer Fruits Chocolate Bar:
RM7.50

1 Kotak X 10 Bars Chocotainer Fruits Chocolate Bar:
RM65.00

Poslaju RM10.00 (SM) RM16.00 (SS) bagi yang berada di luar kawasan penghantaran πŸš›

Nak lagi mudah klik link dibawah dan whatsapp untuk info lanjut, πŸ€— βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
➑️ www.wasap.my/60123191435/fruitschoco
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga
/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Chocqita Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #newrelease
#chocolatelover
#chocnuts
#surprisemelaka
#giftideas
#snacks
#dietfood
#nutritioussnack
#melaka
#sayaanakmelaka
#whitechoc
#fruitsnchoc
#energybar
#healthylifestyle
#HealthySnack
#homemade
#halal


0

Breakfast with chocnuts😍😍
.
Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar πŸ‘‰Kacang yang banyak πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ² πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocotainersnackbar


0

Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocnutsnackbar


0

Good morning 😍😍
.
Have a beautiful day.
#chocnuts #chocotainersnackbar


0

So yummehhπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Healthy snack
.
Chocolate and nuts in one bar.
www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#chocnuts
#healthysnacks


0

Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks


0

Menjadi pilihan untuk hiking.
Chocnuts di manaΒ²
#chocnuts
#healthysnacks
Berminat whatsapp ke www.wasap.my/+60125185542


0

Walnuts! 😁
...Here are our amazing mouth watering gourmet 'Walnut' biscuits 😍....
Carefully selected biscuits perfectly matched and joined together with creamy chocolate filling. Once joined they are dipped into rich dark courveture chocolate then straight into ground walnuts for maximum nut absorption πŸ‘Œ....
We are going totally nuts about this one!.... Bring on more walnuts! β€οΈπŸ‘πŸ˜€β€οΈ
#walnuts #gourmetbiscuits #petitesweets #handmade #madefreshforyou #chocnuts #madeingeelong #cookies #biscuits #lovewalnuts


0

"Sedapnya, cantiknya, #kacang_tak_kedekut!
"Coklat bar bernutrisi yang baik dan berkhasiat, memberi ketenangan jiwa, hati dan perasaan! 😍 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ #Chocotainer Choc&Nuts gabungan coklat gelap dengan pelbagai kekacang dan bijiran, coklat disaluti sekali dengan madu, rasanya? mestilah sedap! Nikmat tak terkata!
Tengok tengok, fikir fikir, apa kata berhenti sekejap dan hubungi kami utk rasai sendiri keenakannya. 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ Yang amalkan #diet cubalah #energybar ni, mudah bawa #travel, buatkan #hadiah, apatah lagi buat #surprisegift untuk kekasih tersayang!
.
.
Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian dan pertanyaan lain, boleh whatsapp, pm, atau tinggalkan no telefon diruangan komen
.
Nak lagi mudah klik link dibawah dan whatsapp untuk info lanjut, βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
➑️ www.wasap.my/60123191435
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga
/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocolatelover
#chocnuts
#melaka
#surprisemelaka
#giftideas
#snacks
#dietfood
#nutritioussnack


0

#Chocotainer_ChocAndNuts_Coconut? .
.
.
Chocotainer Choc&Nuts coklat bar antara coklat bar kami yang paling laris menjadi pilihan, hotselling gitu, sebab banyak sangat hantu kacang yang gemarkan! πŸ‘»πŸ˜ .

Selain dari #Choc&Nuts ada satu lagi yang tak kurang hebatnya #Chocotainer_Coconut! .

Apakah tuan puan mencari satu kelainan? Apalagi hubungilah kami! Sure will respon A.S.A.P
.
.
Like & Share!
.
.

Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian, stokis, ejen, price quotation please directly whatsapp atau pm
.

COD MELAKA AREA :
Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga / Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier

Klik link dibawah dan directly whatsapp untuk info lanjut βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– ➑️ www.wasap.my/60123191435
➑️ www.wasap.my/60123191435
➑️ www.wasap.my/60123191435 βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž– βž–

Fb : Chocotainer Chocqita Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocotainermelaka
#chocnuts
#chocolatelover
#darkchocolate
#chocolateonthego
#HealthySnack
#proteinbar
#Homemade
#halal
#bazarpaknil


0

🌸Premium Basic Chiffon Rose🌸
#chocnuts .
Ada harga Promo ye..Pre order dibuka sekarang sehingga 3 Mac 2018
.
Harga Asal RM89.90..
πŸ•1 helai RM67 Jimat RM22.90 (no box)
πŸ•1 helai RM79.90 Jimat RM10 (inclusive box)
πŸ•3 helai RM199 Jimat RM70 (inclusive box)
.
🎁 FREE gifts untuk setiap pembelian


0

This Choc & Nut tastes of #Sunshine

Yang nak jaga pemakanan, mungkin nak elak dari makan yang berat-berat cuba dulu coklat🍫ni. "Nampak tak? Cantiknyaa haa! "Kacang pun tak kedekuttt tau.." Bahannya premium & bermutu tinggi😘

73 gram/15.24cm
With 390CAL/1 bar

Bahan:
β†ͺ️Almond, Peanuts, Pumpkin seeds, Sunflower Seed, Rice Cereals,digabungkan dgn dark Chocolate, Honey, Maple Syrup, Corn Syrup & sedikit garam.. Tiada bahan pengawet dan dihasilkan tanpa menggunakan mesin. 100% #homemade yang pasti #HALAL.
#Bumiputera product.

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

https://www.facebook.com/Chocotainer-Chocqita-Melaka-194903201076644/

#chocnuts
#CHOCOTAINER
#chocolatelover
#nutritioussnack
#melakajomlerkurus
#deliverymelakatengah
#melakafood
#proteinbars
#healthyfood


4

This was for a guys birthday so I left out the flowers and loaded it with chocolates. Chocolate cake with a Chocolate custard as per the clients request. @macarons_by_mehnaaz #chocolatecake #chocolatecustard #ferrerorocher #lindtballs #aero #marshmellows #kitkat #peanutbuttercups #whispers #chocnuts #chocolatedrops #queencake


2

Pang TanggaL antok habang Nag tratrabaho..πŸ˜‚πŸ˜β€οΈπŸ‘Š
#apple #Coffee #nescafe #wafertimerichcream #CreamO #chocnuts πŸ‘ŠπŸ«πŸͺ🍰🍭


0

The end of the page