#chocnuts

Instagram photos and videos

#chocnuts#chocotainer#nuts#snacks#cashews#almonds#walnuts#peanuts#pistachios#saltedcashews#brazilnuts#driedfruit#driedfruits#sasysnacks#spicycorn#meebos#pecans#pecannuts#macadamia#junglejives#rawcashews#prunes#figs#cranberries#mixednuts#mango#sunflowerseeds#pumpkinseeds#lunchmunch#spicycashews#seeds#chocotainersnackbar

Hashtags #chocnuts for Instagram

CHOCOTAINER
#chocnuts# πŸ“²http://suechocotainer.wasap.my


0

Jom pekena coklat CHOCOTAINER πŸ«πŸ‡
πŸ“²http://suechocotainer.wasap.my
#chocnuts#
#chococonut#
#chocfruits#


3

Quick late night snack before I turn off my lights! Low fat yogurt with muesli and choc nuts. #latenightsnackπŸ˜‹ # #mueslicious # #chocnuts# #lowfatyogurt # #bedtime😴 # #awesomeeveningout#


0

#MALAYSIA_SHURGA_MAKANAN

Menariknya di Malaysia, kerana pelbagai makanan yang ada. Walau berbeza bangsa, namun ternyata lidah kita punya rasa yang sama. Cerita pasal makanan, automatik ramai yang terliur.
Pernah anda dengar #Chocnuts keluaran #Chocotainer? Chocnuts ini sejenis makanan berkhasiat, iaitu kudapan atau "healthy snack". Diperbuat dari dark coklat yang kaya dengan anti oksidan, diadun teliti agar rasanya sedap. .
Lalu diatasnya diletak kekacang yang telah dipanggang. Bukan sahaja sedap, malah kekacang terbukti bagus untuk tubuh dan otak. Dan paling menarik, ianya merupakan produk buatan tempatan, semestinya HALAL. .
Chocnuts ini kudapan versi sihat dan lazat yang boleh diambil sesiapa saja. Sesuai untuk satu family. Bahkan yang sedang diet pun boleh. Sudah ramai yang mencuba, dan bersetuju bahawa enaknya seketul CHOCNUTS ini. .
Nampak kan betapa makanan mampu satukan kita? Kerana makanan yang sedap dan viral sanggup malah tak kisah beratur panjang.
Setuju tak jika kami katakan makanan sedap mampu buat kita happy?
Begitu juga dengan CHOCNUTS, yang telah gembirakan para peminat KACANG dan COKLAT diluar sana😍😍 #chocotainer
#chocotainerkedah
#chocotainerpendang #chocotaineroriginal
#chocotainersedap
#chocotainerviral
#chocotaineryummy
#uthm
#pendang
#tanahmerah
#kedah
#murah
#berbaloi
#sedapgilerr
#agentsah
#choc&nutbar
#fruit
#coconutbar


1

#MALAYSIA_SHURGA_MAKANAN

Menariknya di Malaysia, kerana pelbagai makanan yang ada. Walau berbeza bangsa, namun ternyata lidah kita punya rasa yang sama. Cerita pasal makanan, automatik ramai yang terliur.
Pernah anda dengar #Chocnuts keluaran #Chocotainer? Chocnuts ini sejenis makanan berkhasiat, iaitu kudapan atau "healthy snack". Diperbuat dari dark coklat yang kaya dengan anti oksidan, diadun teliti agar rasanya sedap. .
Lalu diatasnya diletak kekacang yang telah dipanggang. Bukan sahaja sedap, malah kekacang terbukti bagus untuk tubuh dan otak. Dan paling menarik, ianya merupakan produk buatan tempatan, semestinya HALAL. .
Chocnuts ini kudapan versi sihat dan lazat yang boleh diambil sesiapa saja. Sesuai untuk satu family. Bahkan yang sedang diet pun boleh. Sudah ramai yang mencuba, dan bersetuju bahawa enaknya seketul CHOCNUTS ini. .
Nampak kan betapa makanan mampu satukan kita? Kerana makanan yang sedap dan viral sanggup malah tak kisah beratur panjang.
Setuju tak jika kami katakan makanan sedap mampu buat kita happy?
Begitu juga dengan CHOCNUTS, yang telah gembirakan para peminat KACANG dan COKLAT diluar sana😍😍 #chocotainer
#chocotainerkedah
#chocotainerpendang #chocotaineroriginal
#chocotainersedap
#chocotainerviral
#chocotaineryummy
#uthm
#pendang
#tanahmerah
#kedah
#murah
#berbaloi
#sedapgilerr
#agentsah
#choc&nutbar
#fruit
#coconutbar


0

#MALAYSIA_SHURGA_MAKANAN

Menariknya di Malaysia, kerana pelbagai makanan yang ada. Walau berbeza bangsa, namun ternyata lidah kita punya rasa yang sama. Cerita pasal makanan, automatik ramai yang terliur.
Pernah anda dengar #Chocnuts keluaran #Chocotainer? Chocnuts ini sejenis makanan berkhasiat, iaitu kudapan atau "healthy snack". Diperbuat dari dark coklat yang kaya dengan anti oksidan, diadun teliti agar rasanya sedap. .
Lalu diatasnya diletak kekacang yang telah dipanggang. Bukan sahaja sedap, malah kekacang terbukti bagus untuk tubuh dan otak. Dan paling menarik, ianya merupakan produk buatan tempatan, semestinya HALAL. .
Chocnuts ini kudapan versi sihat dan lazat yang boleh diambil sesiapa saja. Sesuai untuk satu family. Bahkan yang sedang diet pun boleh. Sudah ramai yang mencuba, dan bersetuju bahawa enaknya seketul CHOCNUTS ini. .
Nampak kan betapa makanan mampu satukan kita? Kerana makanan yang sedap dan viral sanggup malah tak kisah beratur panjang.
Setuju tak jika kami katakan makanan sedap mampu buat kita happy?
Begitu juga dengan CHOCNUTS, yang telah gembirakan para peminat KACANG dan COKLAT diluar sana😍😍 #chocotainer
#chocotainerkedah
#chocotainerpendang #chocotaineroriginal
#chocotainersedap
#chocotainerviral
#chocotaineryummy
#uthm
#pendang
#tanahmerah
#kedah
#murah
#berbaloi
#sedapgilerr
#agentsah
#choc&nutbar
#fruit
#coconutbar


0

NAK TAHU KENAPA DATIN ALlYAH SUKA SANGAT DENGAN CHOC NUTS NI LAGI-LAGI BILA JALAN JAUH!

Ikuti review berkenaan CHOC NUTS daripada penyanyi tersohor Malaysia yang hit dengan lagu bertajuk "Kisah Hati" ini. Beliau memang selalu travel serata tempat. Dan RAHSIA kekal bertenaga seharian, pastinya snack hebat #ChocNuts ni sentiasa di bawa bersama.

CHOC NUT adalah bar energy coklat berkhasiat yang mewah dengan pelbagai kekacang dan bijirin. Dalam coklat bar, atas coklat bar.. penuh dengan kacang dan bijirin.

Eh, coklat tu makanan berkhasiat ke?

Ya! Berkhasiat jika anda makan CHOC & NUT

Kami hasilkan CHOC NUT daripada DARK CHOCOLATE yang terkenal dengan khasiat anti-oksidan dan anti-depresi. Jangan risau, kami gunakan madu sebagai pemanis CHOC&NUT jadi manisnya secukup rasa, tidak pahit dan tidak terlalu manis. #BITTER_SWEET

Dengan manfaat anti-penuaan dan pencetus rasa gembira, ditambah pula dengan saiznya yang compact, CHOCHOTAINER.. mudah dibawa ke mana-mana
Di pejabat. Kantin sekolah. Dalam train. Tepi pantai. Atas bukit dan gunung... boleh dimakan pada bila-bila masa,Sarapan pagi. Brunch. Makan tengah hari. Minum petang. Makan malam. Supper.. untuk apa-apa keraian. Wedding doorgift. Birthday party. Majlis aqiqah. Hari Raya pun boleh!! Anda sedang diet? Jadikan CHOCOTAINER sebagai SNEK DIET anda!
#agentwanted
#snacklazat
#choconut

Jom dapatkan sekarang coklat kegemaran ramai ni ..fast respond www.wasap.my/60164568559/choc


0

[SWIPE PIC SAMPAI HABIS]
Ada lagi yg tak tau chocotainer tu apa??rupanya mcm mana???
Meh sis belanja gambaa. . .
Sila tenung gamba lama-lama cikit !!
😜😜
Nak order wssapπŸ“²010-583 9191
#chocotainer #chocnuts #coconutchocolate #fruitsbar
#halalsnackpack #halaljakim


0

Selamat petang chocotainer lover...πŸ«πŸ«πŸ«πŸ˜‹
#chocotainer #chocnuts


0

Happy wekend !!
Ceriakan hujung minggu awak dgn chocotainer. . .😍
#chocotainer #halalsnackpack
#chocnuts #coconutchocolate
#fruitsbar


0

Tak tau nak mkn apa lunch ni??urmmm..πŸ€”
Haa!!!
Cubalah snack ni , 1 bar pun dah mengenyangkan .
Tak percaya??cubalah CHOCOTAINER sekarang! πŸ˜‹
Klu ketagih jgn salahkan sya..😜
#chocotainer
#chocnuts
#halalsnackpack


0

Morning!!!
Bila nampak kekacang ni , ingatlah CHOC & NUTS CHOCOTAINER...πŸ˜‹
#chocotainer
#chocnuts
#halalsnackpack


2

The Best Powerfood 2018 #Chocotainer

1. Chocotainer #ChocNuts (Fast selling, hot gitu) #viral . Setiap gigitan pasti akan meninggalkan rasa dan pengalaman yang memuaskan! Dengan lapisan coklatnya, ditaburi dengan 5 jenisΒ  kekacang/bijiran premier dan disaluti sekali bersama madu.

2. Chocotainer #Coconut
#Coklat gelap dgn isi kelapa yg diparut dgn krim keju dan diadun skali bersama madu.

3. Chocotainer #Fruits Chocolate Bar (This one is the latest)
Lapisan white chocolate enak bersama pelbagai buah2 an terpilih. Cranberries , raisin , apricot & blueberries. Haaaa.. sedap tak ? 😍
.
Saiz nya yg PETIT & dlm pek mudah bawa menjadikan ia sesuai utk kemana saja anda pergi. Just GRAB AND GO !!! .
Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian @ produk boleh whatsapp, pm, atau ➑️ www.wasap.my/60123191435

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier

https://www.facebook.com/Chocotainer-Chocqita-Melaka-194903201076644/

#chocotainermelaka
#melaka
#snacking
#halalsnack
#proteinbar
#choclover
#onthego
#chocnut
#kelapa
#mixfruit


0

I have 15 choc nut smarties and chocolate coin sweetcones available while stocks last.
Normal price R20 each
Selling out at R15 each

Contact me on 082 701 2077

#sweetcones #chocnuts #chocolatecoins #smarties


0

I think this is officially thee largest biggest heaviest sweetcone ever made in the history of @tasneems_creations , and it was made just for meeee! I call it cone-zilla, and its bonkers huge. Filled with choc-nuts, smarties, yummy gummies and a ton of luuuurve. Contact @tasneems_creations for ur very own special customised sweetcones
#sweettreats #sweetcones #chocnuts #smarties #huge #conezilla #eidthings


2

Choc nut smarties sweetcones πŸ˜‹

Eidie dots by @labelit_sky

#sweetcones #chocnuts #smarties #minismarties #chocolatecoins


5

Sweetcones sinni for the hufaaz that completed their quraan 😊

Eidie Dots from @labelit_sky

#sweetcones #sourrainbowbelts #yummyfillers #gummies #chocnuts #minismarties #eidiedots #hufaaz
#vouchers


1

Hey, si coklat yang lazat! Sungguh sedap di ngapp! Duhai cokelat idaman tekak ku..haha.

Kami kembar 3, keluaran #Chocotainer. Mau rasa si dark coklat, penuh kekacang sesuai untuk si DIET carilah #ChocNuts. Krup krak!

Mau si lemak manis, pilihlah saya si coklat milk dihiasi putih-putih melati #CoconutChoc.

Mau si masam tapi manis itu semestinya #FruitChoc. Coklat putih dan gabungan buah kering.😍 Pilih jangan tak pilih. Tengok gambar je...isk isk isk! Kena nikmati masuk tekak baru puas hati.πŸ˜πŸ˜‹ Meh order sekarang...stok terhad !!!
Dapatkan sebelum tarikh akhir pengeposan πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ πŸ“±wasap.my/60196711910/Choco

#chocotainer
#chocolatebar
#teamciksue


0

Orders for these sweet treats close on the 6th june. Perfect to hand over to all the little (& not so little) ones this eid. I personally ordered myself a huge chocnut smartie cone to get me thru my late nights, and ofcos my kids will never know abt it. Sshh. #secretindulgences #noneedtoshare #getyourown #sweettreats #yummygummy #strictlyhalaal #chocnuts #smarties #midnightmunchies


1

Thank You Madam Thelma sa Pants at extra pasalubong #cornbits🌽 #boybawang #chocnuts #kojicacidsoap #myamericaneaglejeans #thankyouthankyouthankyou


0

πŸŽ–οΈ"The best POWERFOOD 2018!"πŸŽ–οΈ
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

Choc & Nut / Coconut Choc Bar by #chocotainer🍫

Kenapa best? Pertama just look at it!
#Snek hebat yg membekalkan tenaga okay!
Plus the ingredients is #Amazing!! Choc & Nut β†ͺ️Almond, Peanuts, Pumpkin seeds, Sunflower Seed, Rice Cereals,digabungkan dgn dark Chocolate, Honey, Maple Syrup, Corn Syrup & sedikit garam

Coconut Choc Bar

Apa plak coconut ni kan..
Bawah dia ada lapisan coklat..atas dia kita buh kelapa.. org kedah ckp nyoq..😘 Untuk sebarang pertanyaan berkaitan coklat, atau sebarang pembelian πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier

https://www.facebook.com/Chocotainer-Chocqita-Melaka-194903201076644/

#chocolate
#snacking
#chocotainermelaka
#melakafood
#melaka
#coconut
#chocnuts
#nuts
#surprisemelaka
#homemade
#proteinbar


0

This eid spoil your loved ones with something sweet.

With 3 different sweetcones to choose from theres no excuse for not getting them. πŸ‘‰πŸ½ Add them to your eid platters. πŸ‘‰πŸ½ Hand them out to the little ones.
πŸ‘‰πŸ½ Decorate your eid tables with them. πŸ‘πŸ½Or just buy 1 for yourself πŸ˜‹

This years eid range consists of *🍭Small sanha gums sweetcone R10* *🍬Small gummy sweetcone R15* *🍫Small Choc Nut and smarties sweetcone R20* πŸ”΄Bigger cones can be made on order. πŸƒπŸ½β€β™€πŸƒπŸ½β€β™‚Orders close 6th June 2018

Contact 082 701 2077 to place orders.

#eidgifts #sweetcones #gummies #minismarties #chocnuts #sanhagums


0

Ada yg suka tak??
#chocnuts


0

Tenagakan Dirimu dengan #CHOCNUTS
.
Sebelum berjogging, berjalan, berbasikal, beraktiviti kenalah makan sikit dulu untuk tenaga. Tapi jangan pulak makan nasi lemak, mee goreng, nasi kerabu tuu. Nanti terduduk kekenyangan. Hehe
.
Paling senang ambik chocnuts ni. Ambik suku je pun dah ok. Campuran kacangΒ² dengan coklat hitam ni boleh dijadikan alas perut dan sumber tenaga untuk beraktiviti.
.
Nak bawa pun senang. Masuk je dalam poket. Penat.. Rehat jap boleh makan sket. Apapun pilih makanan yang sihat untuk masuk ke perut kita.
==========================================
For Online Purchase :
Whatsapp +60134237209
Website www.mywardrobe.com.my
Email : alyasuy@mywardrobe.com.my

Postage EVERYDAY except weekend/public holiday
==========================================
Walk in :
MyWardrobe by Alya Suy
3A-2-39 Kompleks Bukit Jambul
11900 Bayan Lepas Penang.
OR
MyWardrobe by Alya Suy (Vendor Boutique)
G-27 De’Rendezvous Perda Selatan
14000 Bukit Mertajam Penang.


0

Selamat pagi semua.
Jom tenagakan diri dengan healthy bar.
#chocnuts
#chocotainersnackbar
#energybar
www.wasap.my/60125185542/chocnuts


0

Happy Mothers Day! Thanks fam smmpc😊 #chocnuts


0

Nak boost energy pagi?
Minum secawan teh hijau + chocnuts πŸ˜‹πŸ˜‹ www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#chocnuts #snacking #energybar


0

Tenagakan Dirimu dengan #CHOCNUTS
.
Sebelum berjogging, berjalan, berbasikal, beraktiviti kenalah makan sikit dulu untuk tenaga. Tapi jangan pulak makan nasi lemak, mee goreng, nasi kerabu tuu. Nanti terduduk kekenyangan. Hehe
.
Paling senang ambik chocnuts ni. Ambik suku je pun dah ok. Campuran kacangΒ² dengan coklat hitam ni boleh dijadikan alas perut dan sumber tenaga untuk beraktiviti.
.
Nak bawa pun senang. Masuk je dalam poket. Penat.. Rehat jap boleh makan sket. Hehe
.
Apapun pilih makanan yang sihat untuk masuk ke perut kita ye.
Berminat boleh whatsapp ke www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#sneksihat #healthysnack #energybar


0

Chocotainer ada 3 jenis flavour πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ 🍫 Chocotainer #ChocNuts
πŸ‘‰ Setiap gigitan pasti akan meninggalkan rasa dan pengalaman yang memuaskan! Dengan lapisan coklatnya, ditaburi dengan 5 jenis kekacang/bijiran premier dan disaluti sekali bersama madu 🍫Chocotainer #Coconut πŸ‘‰ Coklat gelap dgn isi kelapa yg diparut dgn krim keju dan diadun skali bersama madu. 🍫Chocotainer #Fruits
πŸ‘‰ Lapisan white chocolate enak bersama pelbagai buah2 an terpilih. Cranberries , raisin , apricot & blueberries... Haaaa.. sedap tak ? 😍
Dalam pek mudah dibawa...
Just GRAB AND GO !!! #chocotainer
#chocnutchocolatebar
#coconutchocolatebar
#fruitschocolatebar
#teamciksue


0

Aku seketul #Chocnuts.

Ada apa dengan aku? Nama ku ialah #ChocNuts, dilahirkan oleh CHOCOTAINER. Aku tahu ramai yang masih tidak tahu akan diriku? Seketul coklat, apa yang special sangat? Baik, serba sedikit ku terangkan.
.
Akulah seketul dark coklat dihiasi lapisan kekacang di atasnya. Bukan sejenis kacang saje, tapi banyak jenis tau. Pernah juga yang persoalkan rangup ke kacang2 itu? .
Aduhai..agak terguris dengan soalan itu, tapi kujawab dengan penuh jujur.
"Mestilah rangup, kacang-kacang diadun dahulu dengan madu. Lalu, dipanggang elok-elok. Bila kau gigit, rangupnya jelas terasa."
.
.
Ramai yang telah mencuba aku. Ada yang makan sikitΒ² sambil lelap mata. Feel katanya. Haha. Ada jugak yang makan krap kruk krak abis seketul tu, sebab makin dikunyah makin takleh benti pulak.
Adeiii cengitu pun ada..tapi itulah tandanya mereka #suka dan #menikmati enaknya aku nih.
Aku? Tak pernah rasa bangga diri, sebaliknya aku lagi suka, aku mampu buat peminat kacang dan coklat sekalian gembira dek rasaku yang sedap dan menggamit deria rasa. .
.
Tak percaya?? Pesanku satu saja, sila beli dan cuba makan sendiri. Sekali tekak ko dah rasa..uuuuiiii Mak ko ijau. Haha! Ya ampun serius sodapp. Lalu ko pon order lagi dan lagi!


0

Guilt free snacks ready for holiday! Not Quite A Snickers #sugarfree #rawandtasty #chocnuts #qfit #roadtrip #wanttherecipe πŸ₯œπŸ«πŸ€€πŸ™ŒπŸΌ


4

Alhamdulillah rezeki hari ni. Terima kasih yang sudi beli dengan Kakak coklat. Yang belum pernah bermuamalah tu sudiΒ² kan lah ye😍😍. Chocnuts ni kalau pos memang tak cair. Jangan risau. Tapi yang pasti dia akan mencairkan hatimu. EwahπŸ’“πŸ’“πŸ˜ŒπŸ˜Œ Nak tanya lanjut tentang chocnuts boleh klikπŸ‘‡πŸ‘‡
www.wasap.my/601125363364

#chocnuts #healthysnack #travelsnack


0

TercariΒ² hadiah untuk diberi kepada yang tersayang? .
Chocnuts pun sesuai tauu. Packaging chocnuts terbukti memang classπŸ‘πŸ‘
.
Tambah sikit aksesori terus nampak mewah
.
Berminat dm/whatsapp www.wasap.my/601125363364/chocnuts

#chocnuts #chocotainersnackbar #chocnutsnackbar #travelsnack


0

Kalau nak tahu, Chocotainer ada 3 jenis produk utama, bagi anda penggemar coklat, berikan perhatian penuh ya ! πŸ˜‰

1. Chocotainer #ChocNuts (Fast selling, hot gitu) #viral
Setiap gigitan pasti akan meninggalkan rasa dan pengalaman yang memuaskan! Dengan lapisan coklatnya, ditaburi dengan 5 jenisΒ  kekacang/bijiran premier dan disaluti sekali bersama madu.

2. Chocotainer #Coconut
#Coklat gelap dgn isi kelapa yg diparut dgn krim keju dan diadun skali bersama madu.

3. Chocotainer #Fruits Chocolate Bar (This one is the latest)
Lapisan white chocolate enak bersama pelbagai buah2 an terpilih. Cranberries , raisin , apricot & blueberries. Haaaa.. sedap tak ? 😍
.
Saiz nya yg PETIT & dlm pek mudah bawa menjadikan ia sesuai utk kemana saja anda pergi. Just GRAB AND GO !!! .
Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian @ produk boleh whatsapp, pm, atau ➑️ www.wasap.my/60123191435

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier

#chocotainer
#melakafood
#fooddelivery
#baker
#healthysnack
#muslim
#halalproduct
#energybar
#proteinbar
#homemade
#giftideas


1

Kotak dan bungkusan yang cantik πŸŽπŸŽπŸŽ€πŸŽ€.....rasanya pun sedapppπŸ’žπŸ’žπŸ’ž
πŸ“²http://suechocotainer.wasap.my
0192923804
#CHOCNUTS#


0

Hey, si coklat yang lazat! Sungguh sedap di ngapp! Duhai cokelat idaman tekak ku..haha.

Kami kembar 3, keluaran #Chocotainer. Mau rasa si dark coklat, penuh kekacang sesuai untuk si DIET carilah #ChocNuts. Krup krak!

Mau si lemak manis, pilihlah saya si coklat milk dihiasi putih-putih melati #CoconutChoc.

Mau si masam tapi manis itu semestinya #FruitChoc. Coklat putih dan gabungan buah kering.😍 Pilih jangan tak pilih. Tengok gambar je...isk isk isk! Kena nikmati masuk tekak baru puas hati.πŸ˜πŸ˜‹


0

Terasa pada setiap kunyahan dan gigitan coklatnya😍😍😍😍😍😍... Meh! Meh! Meh!
Jom klik link http://suechocotainer.wasap.my
#chocnuts#coconutchocbar#fruitschocbar#
#sedappkatanya#
#takmanispun#
0192923804sue


0

#Happy_sunday_everyone, lepas terjaga dari tidur yang lena dah jadi rutin setiap pagi, bangun, bersiap bersihkan diri dan bersiap sedia untuk buat salah satu perkara yang paling penting, sarapan pagi! Baru ada tenaga nak buat kerja!

#Mesti_prepare_something yang best, baru rasa bersemangat nak mulakan hari kan, saja nak tanya selalu makan apa waktu sarapan? Nasi lemak? Kuih muih?
Tapi, kalau #Choc&Nuts Chocotainer okay tak?
Terus kekal bersemangat, agar semua sentiasa dimurah rezeki! Ingat coklat, ingat Chocotainer! 🍫🍫 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ Chocotainer Choc&Nuts gabungan mantap coklat gelap dengan pelbagai kekacang dan bijiran, coklat juga disaluti sekali dengan madu, Sedapnya! Nikmat tak terkata!
Jom order sini :

http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga / Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocotainermelaka
#chocnuts
#melakatengah
#melaka
#proteinbar
#energybar
#dietmeal
#choconut
#homemade
#halal
#healthysnack


0

FRESH STOCK JUST ARRIVED!!! SALTED CASHEWS - R220 per kg

PERI CASHEWS - R220 per kg

RAW CASHEWS - R195 per kg

MIXED NUTS - R240 per kg

CRANBERRIES - R110 per kg

ALMOND POWDER - R150 per kg

ALMOND FLOUR - R160 per kg

PECANS (MAMMOTH PCS) - R185 per kg

DM / WHATSAPP /CALL 0832347868

SASY SNACKS

RETAILERS & WHOLESALERS OF ASSORTED NUTS, SEEDS, & DRIED FRUIT

www.sasysnacks.co.za

#nuts
#seeds
#driedfruit
#driedfruits
#sasysnacks
#snacks
#cashews
#almonds
#pecans
#pecannuts
#macadamia
#brazilnuts
#walnuts
#prunes
#figs
#cranberries
#peanuts
#mango
#sunflowerseeds
#pumpkinseeds
#spicycashews
#rawcashews
#saltedcashews
#lunchmunch
#mixednuts
#junglejives
#meebos
#pistachios
#chocnuts
#spicycorn


0

#_Choc_And_Nuts_per_day keeping all the stress away! πŸ’ŸπŸ˜ Sungguh.. setiap kali makan Choc&Nuts ni betul-betul menenangkan hati, jiwa dan perasaan!

Just look at it, kacang dan bijiran yang ada membekalkan pelbagai nutrisi dan baik untuk kesihatan! The ingredient is just amazing!
Tiada bahan pengawet dan dihasilkan tanpa menggunakan mesin.
Ianya HOMEMADE & 100% HALAL.. BUMIPUTERA product.

Bahan2:
Almond, Peanuts, Pumpkin seeds, Sunflower Seed, Rice Cereals,
digabungkan
Dark Chocolate, Honey, Maple Syrup, Corn Syrup & sedikit garam... #Viral_Top_selling_powerfood_2018

Jom order sini :

http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga
/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier Β Fb : Chocotainer Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocotainermelaka
#melakatengah
#fooddelivery
#melaka
#deliverymelaka
#healthysnack
#nutslover
#chocolatelover
#chocnuts
#surprisemelakamurah


1

Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocnutsnackbar


0

🍫Chocnuts Healthy Snack🍫 πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek percubaan ➑️6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat ➑️12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocnutsnackbar
#chocotainersnackbar
#travelsnack


1

Alhamdulillah . Mendarat sudah stok #chocotainer semalam. Ada 3 jenis , kacang , kelapa & yg terbaru mixed fruits. Separuh dr nya dah bertuan. πŸ€—

Siapa yg belom rasa @ berhajat nk rasa , boleh wasap2 lah ya. Pasti tak menyesal. πŸ’ŸπŸ’Ÿ http://www.wasap.my/60123191435/chocotainer

COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga / Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Chocqita Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #CHOCOTAINER
#melaka
#melakatengah
#coconut
#mixedfruit
#chocolatelover
#chocnuts
#snackbar
#mitc
#melakasentral
#fooddelivery
#HealthySnack


4

TercariΒ² hadiah untuk diberi kepada yang tersayang? .
Chocnuts pun sesuai tauu. Packaging chocnuts terbukti memang classπŸ‘πŸ‘
.
Tambah sikit aksesori terus nampak mewah
.
Berminat dm/whatsapp www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#chocnuts #chocotainersnackbar #chocnutsnackbar #travelsnack


0

Good morning u olss😍😍
.
Mulakan setiap hari dengan positif!
.
Pasti yang positif akan datang kepada kita🌷🌷🌷
.
#chocnuts
#chocotainersnackbar
#chocnutsnackbar
#travelsnack


0

Alhamdulillah rezeki hari ni. Terima kasih yang sudi beli dengan Kakak coklat. Yang belum pernah bermuamalah tu sudiΒ² kan lah ye😍😍. Chocnuts ni kalau pos memang tak cair. Jangan risau. Tapi yang pasti dia akan mencairkan hatimu. EwahπŸ’“πŸ’“πŸ˜ŒπŸ˜Œ Nak tau lanjut tentang chocnuts boleh klikπŸ‘‡πŸ‘‡
https://www.facebook.com/chocotainersnackbar

www.wasap.my/601251855442

#chocnuts #healthysnack #travelsnack


1

πŸ’Ÿ NEW PRODUCT RELEASE πŸ’Ÿ 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ #Chocotainer_Fruits_Chocolate_Bar! 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ Kalau anda mencari sesuatu kelainan nikmati keenakan coklat, inilah yang paling terkini dari Chocotainer, kali ni kita tambahkan white chocolate pula! Indahnya perasaan jatuh cinta dengan kemanisan white chocolate dan buah-buah ni! . πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°
πŸ’΅ HARGA COKLAT πŸ’΅
πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”°πŸ”° CHOCOTAINER FRUITS CHOCOLATE BAR βœ”οΈ

1 Bar Chocotainer Fruits Chocolate Bar:
RM7.50

1 Kotak X 10 Bars Chocotainer Fruits Chocolate Bar:
RM65.00

Poslaju RM10.00 (SM) RM16.00 (SS) bagi yang berada di luar kawasan penghantaran πŸš›

Nak lagi mudah klik link dibawah dan whatsapp untuk info lanjut, πŸ€— βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
➑️ www.wasap.my/60123191435/fruitschoco
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga
/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Chocqita Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #newrelease
#chocolatelover
#chocnuts
#surprisemelaka
#giftideas
#snacks
#dietfood
#nutritioussnack
#melaka
#sayaanakmelaka
#whitechoc
#fruitsnchoc
#energybar
#healthylifestyle
#HealthySnack
#homemade
#halal


0

Breakfast with chocnuts😍😍
.
Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar πŸ‘‰Kacang yang banyak πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ² πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocotainersnackbar


0

Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks #chocnutsnackbar


0

Good morning 😍😍
.
Have a beautiful day.
#chocnuts #chocotainersnackbar


0

So yummehhπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Healthy snack
.
Chocolate and nuts in one bar.
www.wasap.my/60125185542/chocnuts

#chocnuts
#healthysnacks


0

Chocnuts Healthy Snack πŸ‘‰Bar yang besar
πŸ‘‰Kacang yang banyak
πŸ‘‰Rasa yang pasti sedap! πŸ‘‰Mudah dibawa ke manaΒ²
πŸ‘‰Pek cuba2 6 bar rm36 πŸ‘‰Pek jimat 12 bar rm65

Berminat whatsapp sekarang ke www.wasap.my/60125185542

#chocnuts
#healthysnacks


0

Menjadi pilihan untuk hiking.
Chocnuts di manaΒ²
#chocnuts
#healthysnacks
Berminat whatsapp ke www.wasap.my/+60125185542


0

Walnuts! 😁
...Here are our amazing mouth watering gourmet 'Walnut' biscuits 😍....
Carefully selected biscuits perfectly matched and joined together with creamy chocolate filling. Once joined they are dipped into rich dark courveture chocolate then straight into ground walnuts for maximum nut absorption πŸ‘Œ....
We are going totally nuts about this one!.... Bring on more walnuts! β€οΈπŸ‘πŸ˜€β€οΈ
#walnuts #gourmetbiscuits #petitesweets #handmade #madefreshforyou #chocnuts #madeingeelong #cookies #biscuits #lovewalnuts #vegan #justaskforvegan


0

"Sedapnya, cantiknya, #kacang_tak_kedekut!
"Coklat bar bernutrisi yang baik dan berkhasiat, memberi ketenangan jiwa, hati dan perasaan! 😍 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ #Chocotainer Choc&Nuts gabungan coklat gelap dengan pelbagai kekacang dan bijiran, coklat disaluti sekali dengan madu, rasanya? mestilah sedap! Nikmat tak terkata!
Tengok tengok, fikir fikir, apa kata berhenti sekejap dan hubungi kami utk rasai sendiri keenakannya. 🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️🏡️ Yang amalkan #diet cubalah #energybar ni, mudah bawa #travel, buatkan #hadiah, apatah lagi buat #surprisegift untuk kekasih tersayang!
.
.
Sebarang pertanyaan berkaitan pembelian dan pertanyaan lain, boleh whatsapp, pm, atau tinggalkan no telefon diruangan komen
.
Nak lagi mudah klik link dibawah dan whatsapp untuk info lanjut, βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
➑️ www.wasap.my/60123191435
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– COD MELAKA AREA : Bertam Malim / Malim Jaya / P. Gadong / Cheng /Bt Berendam / Bkt Rambai/ Tg. Minyak / Lereh / Klebang / Pokok Mangga
/ Tengkera / Bachang / Melaka Sentral dan kwsn yg berhampiran dgn nya.

Kwsn2 lain : Penghantaran melalui courier
Fb : Chocotainer Melaka (pls LIKE our page) πŸ€— tq guys.. #chocolatelover
#chocnuts
#melaka
#surprisemelaka
#giftideas
#snacks
#dietfood
#nutritioussnack


0