#classmakeupmurah

Instagram photos and videos

#classmakeupmurah#mua#makeup#makeupclass#makeupdinner#makeuptunang#makeupmurah#makeupevent#berlajarmakeup#tutorialhijab#hijabmoden#makeupclasskajang#muaselangorkl#muawedding#bride#pelamin#weddingcatering#malayweddingdress#malaywedding#weddingplanners#weddingkajang#makeupkahwin#makeupartis#basicmakeup

Hashtags #classmakeupmurah for Instagram

Ini modul yang AJ akan kongsikan di dalam kelas nanti :
-
- BASIC MAKEUP
- PENAMPILAN DIRI
- TUTORIAL TUDUNG
- PAKAIAN YANG SESUAI UNTUK SESUATU MAJLIS.
- PEMILIHAN WARNA YANG SESUAI
- PEMILIHAN KASUT
- PEMILIHAN HAND BAG
-
Jom book now..
-
http://www.wasap.my/60163155084/infoGroomingclassAj
-
Atau klik SEND MESSAGE dan kami akan membantu anda dengan segera
-
https://profhariz.com/belajar-kelas-mekap-professional-dan-berkesan-pada-harga-murah
-
-
#akakjelitabridal
#pelamin
#makeuptunang
#makeupdinner
#makeupkahwin
#weddingkajang
#weddingplanners
#malaywedding
#malayweddingdress
#weddingcatering
#yatiealiexclusive
#akakjelitatouch
#muawedding
#makeupclass
#muaselangorkl
#groomingclassAJ
#makeupclasskajang
#akakjelita
#hijabmoden
#tutorialhijab
#makeupmurah
#classmakeupmurah
#berlajarmakeup
#makeupartis
#mua
#bride
#makeupevent
#basicmakeup
#onlineshopping
#malaysiaonlineshopping


0

Ini modul yang AJ akan kongsikan di dalam kelas nanti :
-
- BASIC MAKEUP
- PENAMPILAN DIRI
- TUTORIAL TUDUNG
- PAKAIAN YANG SESUAI UNTUK SESUATU MAJLIS.
- PEMILIHAN WARNA YANG SESUAI
- PEMILIHAN KASUT
- PEMILIHAN HAND BAG
-
Jom book now..
-
http://www.wasap.my/60163155084/infoGroomingclassAj
-
Atau klik SEND MESSAGE dan kami akan membantu anda dengan segera
-
https://profhariz.com/belajar-kelas-mekap-professional-dan-berkesan-pada-harga-murah
-
-
#akakjelitabridal
#pelamin
#makeuptunang
#makeupdinner
#makeupkahwin
#weddingkajang
#weddingplanners
#malaywedding
#malayweddingdress
#weddingcatering
#yatiealiexclusive
#akakjelitatouch
#muawedding
#makeupclass
#muaselangorkl
#groomingclassAJ
#makeupclasskajang
#akakjelita
#hijabmoden
#tutorialhijab
#makeupmurah
#classmakeupmurah
#berlajarmakeup
#makeupartis
#mua
#bride
#makeupevent
#basicmakeup
#onlineshopping
#malaysiaonlineshopping


0

Sebahagian daripada Harta Karun AJ... Ini modul yang AJ akan kongsikan di dalam kelas nanti :
-
- BASIC MAKEUP
- PENAMPILAN DIRI
- TUTORIAL TUDUNG
- PAKAIAN YANG SESUAI UNTUK SESUATU MAJLIS.
- PEMILIHAN WARNA YANG SESUAI
- PEMILIHAN KASUT
- PEMILIHAN HAND BAG
-
Jom book now..
-
http://www.wasap.my/60163155084/infoGroomingclassAj
-
Atau klik SEND MESSAGE dan kami akan membantu anda dengan segera
-
https://profhariz.com/belajar-kelas-mekap-professional-dan-berkesan-pada-harga-murah
-
-
#akakjelitabridal
#pelamin
#makeuptunang
#makeupdinner
#makeupkahwin
#weddingkajang
#weddingplanners
#malaywedding
#malayweddingdress
#weddingcatering
#yatiealiexclusive
#akakjelitatouch
#muawedding
#makeupclass
#muaselangorkl
#groomingclassAJ
#makeupclasskajang
#akakjelita
#hijabmoden
#tutorialhijab
#makeupmurah
#classmakeupmurah
#berlajarmakeup
#makeupartis
#mua
#bride
#makeupevent
#basicmakeup
#onlineshopping
#malaysiaonlineshopping


4

Ini modul yang AJ akan kongsikan di dalam kelas nanti :
-
- BASIC MAKEUP
- PENAMPILAN DIRI
- TUTORIAL TUDUNG
- PAKAIAN YANG SESUAI UNTUK SESUATU MAJLIS.
- PEMILIHAN WARNA YANG SESUAI
- PEMILIHAN KASUT
- PEMILIHAN HAND BAG
-
Jom book now..
-
http://www.wasap.my/60163155084/infoGroomingclassAj
-
Atau klik SEND MESSAGE dan kami akan membantu anda dengan segera
-
https://profhariz.com/belajar-kelas-mekap-professional-dan-berkesan-pada-harga-murah
-
-
#akakjelitabridal
#pelamin
#makeuptunang
#makeupdinner
#makeupkahwin
#weddingkajang
#weddingplanners
#malaywedding
#malayweddingdress
#weddingcatering
#yatiealiexclusive
#akakjelitatouch
#muawedding
#makeupclass
#muaselangorkl
#groomingclassAJ
#makeupclasskajang
#akakjelita
#hijabmoden
#tutorialhijab
#makeupmurah
#classmakeupmurah
#berlajarmakeup
#makeupartis
#mua
#bride
#makeupevent
#basicmakeup
#onlineshopping
#malaysiaonlineshopping


0

Ini modul yang AJ akan kongsikan di dalam kelas nanti :
-
- BASIC MAKEUP
- PENAMPILAN DIRI
- TUTORIAL TUDUNG
- PAKAIAN YANG SESUAI UNTUK SESUATU MAJLIS.
- PEMILIHAN WARNA YANG SESUAI
- PEMILIHAN KASUT
- PEMILIHAN HAND BAG
-
Jom book now..
-
http://www.wasap.my/60163155084/infoGroomingclassAj
-
Atau klik SEND MESSAGE dan kami akan membantu anda dengan segera
-
https://profhariz.com/belajar-kelas-mekap-professional-dan-berkesan-pada-harga-murah
-
-
#akakjelitabridal
#pelamin
#makeuptunang
#makeupdinner
#makeupkahwin
#weddingkajang
#weddingplanners
#malaywedding
#malayweddingdress
#weddingcatering
#yatiealiexclusive
#akakjelitatouch
#muawedding
#makeupclass
#muaselangorkl
#groomingclassAJ
#makeupclasskajang
#akakjelita
#hijabmoden
#tutorialhijab
#makeupmurah
#classmakeupmurah
#berlajarmakeup
#makeupartis
#mua
#bride
#makeupevent
#basicmakeup
#onlineshopping
#malaysiaonlineshopping


2

Ini modul yang AJ akan kongsikan di dalam kelas nanti :
-
- BASIC MAKEUP
- PENAMPILAN DIRI
- TUTORIAL TUDUNG
- PAKAIAN YANG SESUAI UNTUK SESUATU MAJLIS.
- PEMILIHAN WARNA YANG SESUAI
- PEMILIHAN KASUT
- PEMILIHAN HAND BAG
-
Jom book now..
-
http://www.wasap.my/60163155084/infoGroomingclassAj
-
Atau klik SEND MESSAGE dan kami akan membantu anda dengan segera
-
https://profhariz.com/belajar-kelas-mekap-professional-dan-berkesan-pada-harga-murah
-
-
#akakjelitabridal
#pelamin
#makeuptunang
#makeupdinner
#makeupkahwin
#weddingkajang
#weddingplanners
#malaywedding
#malayweddingdress
#weddingcatering
#yatiealiexclusive
#akakjelitatouch
#muawedding
#makeupclass
#muaselangorkl
#groomingclassAJ
#makeupclasskajang
#akakjelita
#hijabmoden
#tutorialhijab
#makeupmurah
#classmakeupmurah
#berlajarmakeup
#makeupartis
#mua
#bride
#makeupevent
#basicmakeup
#onlineshopping
#malaysiaonlineshopping


2

Ha Ramai yg tanya perlu bawa apa apa ke?

Tak perlu bawa apa apa okay 😘 Bawa diri je sebab semua peralatan disediakan.
So jangan risau 🤗 [PERCUMA] °Sijil
°Nota
°Goodies Kosmetik
°Makan/Minum
Demo and Praktikal tau ❤️ Apa-apa pertanyaan boleh klik link ni okay 💋
http://InfoMakeupclass2019.wasap.my
.
.
.
.#makeupbyaaddanish #makeupclassbyaaddanish #makeupclassmurah #makeupclasskedah #kelasmakeupmurah #zerotobasic #like4like #makeupclass2019 #makeupmurahmalaysia #instabeauty #likeforfollow #makeup #classmakeupmurah #muamalaysia #muaipoh #muakedah #muatravel #kelasmakeupbajet #kelasmakeupmalaysia #kelasmakeupipoh #makeupipoh


1

Nak makeup tapi tak reti? Nak pegi kelas mahal sangat, Ada barang makeup tak reti nk guna?

Ha jangan risau okiess,

Danish nk buat Kelas Makeup Bajet 2019 pada 2 March dekat Ipoh 🤗

HANYA RM50 SAHAJA TAUU

Demo pada sebelah pagi, dan praktikal di sebelah petang ✨ ❣PERCUMA❣
°Sijil
°Nota
°Goodies Kosmetik
°Makan/Minum [SEAT TERHAD] tau sbb tanak ramai² nanti uols tak boleh fokus dan mudah untuk sesi pembelajaran 🤗
Kalau berminat cepat tekan link kat bawah tuu

http://InfoMakeupclass2019.wasap.my
.
.
.#makeupbyaaddanish #makeupclassbyaaddanish #makeupclassmurah #makeupclasskedah #kelasmakeupmurah #zerotobasic #like4like #makeupclass2019 #makeupmurahmalaysia #instabeauty #likeforfollow #makeup #classmakeupmurah #muamalaysia #muaipoh #muakedah #muatravel


0

Come and join with us
💎OPEN BEAUTY CLASS 💎

Perkaya ilmu mu dan percantik diri mu 💄
Bagaimana sih make up diri sendiri yang benar????? Gak mau kan dibilang kemenoran,salah dandan,salah konsep,kudet,gak nyambung dan bla bla bla...
Nah dengan bergabung bersama kami di kelas make up diri sendiri ,kamu akan di ajarkan cara make up yang gak bakal malu malu in kamu lagi,di jamin kamu bakalan percaya diri dan puasss dengan hasil make up mu sendiri .
Mau kan????? Yuk gabung segera ....khusus pelajar ada spesial harga ,kamu tinggal bayar 1 tapi datang ber 2 .

Hubungi admin 👉 087862365410 (Dayu)
HOUSE OF GAIFANG
Jln.By pass ngurah rai no.866 Denpasar (Dekat MBG )

#beautyclassbali #belajarmakeupbali
#beautyclass #balisalon #salonbali #makeupartisbali #makeup #makeupbyyourself
#caramudahbelajarmakeup #paes #rias #classmakeup
#classmakeupmurah #classmakeupbali #muabali #beautyclass @houseofgaifang @houseofgaifangsalon @houseofgaifang


0

Come and join with us
💎OPEN BEAUTY CLASS 💎

Perkaya ilmu mu dan percantik diri mu 💄
Bagaimana sih make up diri sendiri yang benar????? Gak mau kan dibilang kemenoran,salah dandan,salah konsep,kudet,gak nyambung dan bla bla bla...
Nah dengan bergabung bersama kami di kelas make up diri sendiri ,kamu akan di ajarkan cara make up yang gak bakal malu malu in kamu lagi,di jamin kamu bakalan percaya diri dan puasss dengan hasil make up mu sendiri .
Mau kan????? Yuk gabung segera ....khusus pelajar ada spesial harga ,kamu tinggal bayar 1 tapi datang ber 2 .

Hubungi admin 👉 087862365410 (Dayu)
HOUSE OF GAIFANG
Jln.By pass ngurah rai no.866 Denpasar (Dekat MBG )

#beautyclassbali #belajarmakeupbali
#beautyclass #balisalon #salonbali #makeupartisbali #makeup #makeupbyyourself
#caramudahbelajarmakeup #paes #rias #classmakeup
#classmakeupmurah #classmakeupbali #muabali #beautyclass @houseofgaifang @houseofgaifangsalon @houseofgaifang


0

Come and join with us
💎OPEN BEAUTY CLASS 💎

Perkaya ilmu mu dan percantik diri mu 💄
Bagaimana sih make up diri sendiri yang benar????? Gak mau kan dibilang kemenoran,salah dandan,salah konsep,kudet,gak nyambung dan bla bla bla...
Nah dengan bergabung bersama kami di kelas make up diri sendiri ,kamu akan di ajarkan cara make up yang gak bakal malu malu in kamu lagi,di jamin kamu bakalan percaya diri dan puasss dengan hasil make up mu sendiri .
Mau kan????? Yuk gabung segera ....khusus pelajar ada spesial harga ,kamu tinggal bayar 1 tapi datang ber 2 .

Hubungi admin 👉 087862365410 (Dayu)
HOUSE OF GAIFANG
Jln.By pass ngurah rai no.866 Denpasar (Dekat MBG )

#beautyclassbali #belajarmakeupbali
#beautyclass #balisalon #salonbali #makeupartisbali #makeup #makeupbyyourself
#caramudahbelajarmakeup #paes #rias #classmakeup
#classmakeupmurah #classmakeupbali #muabali #beautyclass @houseofgaifang @houseofgaifangsalon @houseofgaifang


0

Come and join with us
💎OPEN BEAUTY CLASS 💎

Perkaya ilmu mu dan percantik diri mu 💄
Bagaimana sih make up diri sendiri yang benar????? Gak mau kan dibilang kemenoran,salah dandan,salah konsep,kudet,gak nyambung dan bla bla bla...
Nah dengan bergabung bersama kami di kelas make up diri sendiri ,kamu akan di ajarkan cara make up yang gak bakal malu malu in kamu lagi,di jamin kamu bakalan percaya diri dan puasss dengan hasil make up mu sendiri .
Mau kan????? Yuk gabung segera ....khusus pelajar ada spesial harga ,kamu tinggal bayar 1 tapi datang ber 2 .

Hubungi admin 👉 087862365410 (Dayu)
HOUSE OF GAIFANG
Jln.By pass ngurah rai no.866 Denpasar (Dekat MBG )

#beautyclassbali #belajarmakeupbali
#beautyclass #balisalon #salonbali #makeupartisbali #makeup #makeupbyyourself
#caramudahbelajarmakeup #paes #rias #classmakeup
#classmakeupmurah #classmakeupbali #muabali #beautyclass @houseofgaifang @houseofgaifangsalon @houseofgaifang


3