#cleansingoil

Instagram photos and videos

#cleansingoil#skincare#beauty#jualskinaqua#creampemutih#bbcreamskinaqua#cccreamhadalabo#sabunwajah#creamwajah#skinaquasurabaya#pemutihwajah#cleansingoilhadalabo#skinaqua#liponlipmatte#lipcreammurah#lipmattemurah#sunscreenmurah#mildpeeling#sunblock#hadalabotamagohada#hadalabomurah#testihadalaboshop#hadalaboshirojyun

Hashtags #cleansingoil for Instagram

SUNDAY RILEY C.E.O. C+E MICRO-DISSOLVE CLEANSING OIL - 697,000

CONTACT US TO ORDER
LINE : @SHOPPINGLUST
WA : 0816 . 1623. 093
EMAIL : SHOPPINGLUST@ME.COM

E-COMM :
SHOPEE : SHOPPINGLUST
TOKOPEDIA : SHOPPINGLUST

#sundayriley #sundayrileycleansingoil #sundayrileyceo #ceocleansingoil #cleansingoil #brightening
Courtesy: @sundayriley


0

Cleansing Oil vs Organic Face Oil. Yang mana lebih okay? Apa fungsi dan apa perbezaannya? 🤔
.
FUNGSI ORGANIC CLEANSING OIL : Bertindak sebagai oil based cleanser. Untuk membersihkan
.
FUNGSI ORGANIC FACE OIL : Bertindak sebagai serum multipurpose dan melembapkan kulit.
.
PERSAMAAAN?
Both organic and natural (plant based). Both boleh digunakan daily. Both juga boleh digunakan sebagai pelembap S.O.S ketika diperlukan pada bahagian badan lain yg kering. Contohnya cuticle kuku, siku, lutut, hands & feet ❤️
.
PERBEZAAN? 1 khas untuk mencuci. 1 khas untuk serum-moisturizer. Organic Cleansing Oil hanya ada di dalam 1 saiz sahaja (50 ml). Manakala Organic Face Oil pula available in 2 sizes (15 ml & 50 ml) 🤗
.
.
.
#adania #adaniaskincare #adaniafaceoil #adaniacleansingoil #cleansingoil #faceoil #organicskincaremalaysia #naturalskincare #facial


0

Heimish All Clean Balm RENEWED Trial Kit 5ml

Heimish All clean balm pembersih make up ini sangat fantastis. Baik untuk membersihkan make-up tebal, bahan hypoallergenic termasuk untuk jenis kulit sensitif. Alami dan tidak mengandung  Paraben.

Fakta : 
1. Bersih dan Nyaman
2. Kecantikan Intensif Cleansing Balm
3. Pembersih Harian untuk Menghapus Makeup Berat dengan Mudah
4. Spa Cleanser dengan Minyak Aroma Alami
5. Bahan Sayuran Alami Termasuk untuk Deep Cleansing
6. 3-Step Transformer Texture (Balm-Minyak-Susu)

Cara pemakaian :

Gunakan spatula untuk mengambil sejumlah cream lalu oleskan ke wajah anda dan pijat cream di atas kulit wajah kering dan tambahkan percikan air hangat untuk mengubah pembersih ini menjadi cairan susu dan kemudian lanjutkan memijat secara memutar hingga beberapa saat dan bilas dengan air .

Price : Rp 30.000

#heimish #heimishallcleansingbalm #cleansingmilk #cleansingoil #cleaner #balm #missjejju #oslhopbandung


0

Heimish All Clean Balm RENEWED 7 ml

Heimish All clean balm pembersih make up ini sangat fantastis. Baik untuk membersihkan make-up tebal, bahan hypoallergenic termasuk untuk jenis kulit sensitif. Alami dan tidak mengandung  Paraben.

Fakta : 
1. Bersih dan Nyaman
2. Kecantikan Intensif Cleansing Balm
3. Pembersih Harian untuk Menghapus Makeup Berat dengan Mudah
4. Spa Cleanser dengan Minyak Aroma Alami
5. Bahan Sayuran Alami Termasuk untuk Deep Cleansing
6. 3-Step Transformer Texture (Balm-Minyak-Susu)

Cara pemakaian :

Gunakan spatula untuk mengambil sejumlah cream lalu oleskan ke wajah anda dan pijat cream di atas kulit wajah kering dan tambahkan percikan air hangat untuk mengubah pembersih ini menjadi cairan susu dan kemudian lanjutkan memijat secara memutar hingga beberapa saat dan bilas dengan air .

Price : Rp 58.000

#heimish #heimishallcleansingbalm #cleansingmilk #cleansingoil #cleaner #balm #missjejju #oslhopbandung


2

Oils don’t just moisturize skin, they also work as solvents, a group of ingredients that can dissolve similar substances
.
Secondly, Jojoba oil has antibacterial properties that help control bacterial growth in the hair follicle
.
👉🏼It acts as an anti-inflammatory agent, soothing the irritated skin. When used regularly, Jojoba oil can control acne. The Vitamins A and E in the oil also may have a role in this .
#benefits #cleansingoil #jojobaoil #protips


0

It is well-formulated with Rosehip oil that will leave your skin super smooth and soft rather than right and dry
.
This rinse-free cleansing oil leaves your skin feeling superbly moisturized, along with an improved soft and dewy appearance

#mainingredient #rosehip #korean #cleansingoil #oilyskincare #dryskincare


0

Heimish All Clean Balm RENEWED 120 ml

Heimish All clean balm 120ml pembersih make up ini sangat fantastis. Baik untuk membersihkan make-up tebal, bahan hypoallergenic termasuk untuk jenis kulit sensitif. Alami dan tidak mengandung  Paraben.

Fakta : 
1. Bersih dan Nyaman
2. Kecantikan Intensif Cleansing Balm
3. Pembersih Harian untuk Menghapus Makeup Berat dengan Mudah
4. Spa Cleanser dengan Minyak Aroma Alami
5. Bahan Sayuran Alami Termasuk untuk Deep Cleansing
6. 3-Step Transformer Texture (Balm-Minyak-Susu)

Cara pemakaian :

Gunakan spatula untuk mengambil sejumlah cream lalu oleskan ke wajah anda dan pijat cream di atas kulit wajah kering dan tambahkan percikan air hangat untuk mengubah pembersih ini menjadi cairan susu dan kemudian lanjutkan memijat secara memutar hingga beberapa saat dan bilas dengan air .

Price : Rp 250.000

#heimish #heimishallcleansingbalm #cleansingmilk #cleansingoil #cleaner #balm #missjejju #oslhopbandung


0

Scion Cleansing Water

Merupakan pembersih make up berbahan dasar air, sangat efektif untuk membersihkan riasan dan make up dengan lembut, aman digunakan untuk semua jenis kulit dengan Ph Netral dan Bebas alkohol. Asliiii mudah dan ringan banget rasanya, sisa make up langsung terangkat, tidak membuat kering kulit wajah, tidak panas dan tidak beraroma, apa lagi menyengat.

Apa aja kelebihan CLEANSING WATER ini?
1) Mengandung ALOE VERA dan CHAMOMILE yang menutrisi dan melembabkan kulit
2) Memiliki pH yang netral untuk semua jenis kulit
3) Menghilangkan kosmetik termasuk minyak dan kotoran
4) Mengangkat kosmetik baik normal maupun WATERPROOF atau tahan-air
5) DEEP CLEANSING

Punya kulit yang sensitif? DONT WORRY! CLEANSING WATER ini NO ALCOHOL, NO PERFUME & PARABEN-FREE.
Kini kamu tidak perlu khawatir kulitmu menjadi kering dan lengket setelah memakai CLEANSING maupun MICELLAR WATER. Dijamin CLEANSER ini beda.. More info :
WA 08114018886

#scioncleansingwater #scioncleansingwaternuskin#scioncleansing #scioncleansingnuskin#pembersihmakeup #pembersihmakeupnuskin#watermakeup #cleansingwater #cleansingwaternuskin#cleansingwaters #cleansingwatermurah #cleansing#cleansingoil #nuskintermurah #nuskinmurahbanget#nuskinindonesia #nuskinjakarta #nuskinmurah #nuskin


0

KLAIRS gentle black deep cleansing oil 150ml

Harga pasaran: RM136
Harga promosi 🔥RM79 SAHAJA🔥
.
Harga kami antara YANG TERMURAH DI MALAYSIA untuk produk ini!
.

Bahan utama adalah black soybean oil dan blackcurrant seed oil. Diperbuat Dr bahan semulajadi, namun sgt bagus membersuhkan muka. Wajib ada utk mereka yg mengamalkan double cleansing macam Pastels. Ia juga mampu menanggalkan make up. Apabila dicuci dgn air, konsistensi minyak bertukar menjadi buih dan terus hilang rasa berminyak. #originalkoreancosmetic #sayajual #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop #bazarpaknil #bazaronline #kosmetikmurah #readystock #original #gentleblackdeepcleansingoil #cleansingoil #klairsmalaysia #klairsmurah #pastelsdoublecleanser


1

❤️ INNISFREE Apple Juicy Cleansing Oil là tẩy trang dạng dầu với thành phần từ nước ép táo xanh và trà xanh giúp tẩy nhẹ nhàng tẩy sạch lớp trang điểm mà vẫn không gây kích ứng da, làm trắng sáng, chống oxy hóa, và trẻ hóa làn da.
---> Em ý đặc biệt phù hợp với làn da dầu, dễ bị mẫn cảm. Sản phẩm có thể dùng để tẩy trang cả cho mắt, má, môi và mặt rất tiện lợi.
*** Giá em ý chỉ 285k
==========================
🎄 SBS Shop : Số 7 ngõ Tràng Tiền - HN.
🎄 Mes / zalo / viber : 090 623 6399.
🎄 Website : https://sbsshop.vn/
🎄 Shopee : https://shopee.vn/sbsshop
#cleansingoil #taytrang #makeup #hanoi #hotgirl #saigon #vietnam #innisfree #oil #taytrang #myphamhanquoc #mypham #myphamxachtay #hanoi #sbstaytrang #skincare #sbsskincare


1

THE FACE SHOP Water Bright Cleansing Rich Oil

RM 4️⃣3️⃣

For normal to dry skin

#thefaceshop #cleansingoil #koreanskincare #ibeauty


0

THE FACE SHOP Water Bright Cleansing Oil

RM 4️⃣3️⃣

For oily and combination skin

#thefaceshop #cleansingoil #koreanskincare #ibeauty


0

Relaxing makeup melter bukan Sahaja mmpu mencairkan makeup anda tp boleh jugak mereka kan amarah,. Kandungan Lavender Oil, membantu diri kitew lebih relaxs.... #teamkjoykaya #jmabeauty #cleansingoil #lavender #relaxingmakeupmelter #beautytips


0

Relaxing makeup melter with lavender oil....haaa,, ape tu? Make up melter ni adalah cleansing oils drpd ferrarosa, bau wangi lavender🌱. Cuci guna mekap melter ni je, semua mekap mesti tanggal habiss. Mekap yang Waterproof dan heavy sangat senang untuk cuci dan bersihkan bersih.

150ml RM 79 tak termasuk postage

Bau sumpah wangi.. whiteheat blackhead yang degil pun hilang

Whatsapp 0162975387

#makeupmelterfr #ferrarossabeauty #makeupmelter #cleansingoil


0

A good #Skincare regime is always important, but what if the products you use cause more harm than good?


1

*57.5% WANITA MALAYSIA ALAMI MASALAH KULIT KUSAM DAN SUNBURN*

Satu cara MUDAH hilangkan masalah ini dan jadikan kulit makin CERAH & SIHAT.
.
💯 Dijamin Selamat & Terbukti Dgn Ratusan Testimoni. LULUS KKM. HALAL.
🚫 Tidak Mengeringkan Malah Kulit Lebih Gebu
🚫 Tidak Menyakitkan kulit wajah

Nak cuba?
.
Komen "NAK" dan sis akan bagi cara MUDAH untuk orderr
.
Mudahkan??😍😍👍👍
.
Jumpa di whatsapp, sis janji akan beri harga mampu milik & PROMOSI MUKA GEBOO😍
.
*PROMO MUKA GEBOO*
🌸Beli 2 set Combo Super Saver PERCUMA Silicone Vibrate Cleansing Instrument yang berharga RM129!
.
Wassap sekarang 📲013 6503825 atau klik http://www.wasap.my/60136503825


1

*57.5% WANITA MALAYSIA ALAMI MASALAH KULIT KUSAM DAN SUNBURN*

Satu cara MUDAH hilangkan masalah ini dan jadikan kulit makin CERAH & SIHAT.
.
💯 Dijamin Selamat & Terbukti Dgn Ratusan Testimoni. LULUS KKM. HALAL.
🚫 Tidak Mengeringkan Malah Kulit Lebih Gebu
🚫 Tidak Menyakitkan kulit wajah

Nak cuba?
.
Komen "NAK" dan sis akan bagi cara MUDAH untuk orderr
.
Mudahkan??😍😍👍👍
.
Jumpa di whatsapp, sis janji akan beri harga mampu milik & PROMOSI MUKA GEBOO😍
.
*PROMO MUKA GEBOO*
🌸Beli 2 set Combo Super Saver PERCUMA Silicone Vibrate Cleansing Instrument yang berharga RM129!
.
Wassap sekarang 📲013 6503825 atau klik http://www.wasap.my/60136503825


1

Oils don’t just moisturize skin, they also work as solvents, a group of ingredients that can dissolve similar substances
.
Secondly, Jojoba oil has antibacterial properties that help control bacterial growth in the hair follicle
.
👉🏼It acts as an anti-inflammatory agent, soothing the irritated skin. When used regularly, Jojoba oil can control acne. The Vitamins A and E in the oil also may have a role in this .
#benefits #cleansingoil #jojobaoil #protips


0

Suka makeup muka berminyak sering aktufitas outdoor dan jerawatan???huwawww jangan biarkan semua ini terjadi terus menerus
Kulitmu akan kusam dan berjerawat
Tapi tenang shineskin punya solusinya
Cleansing acid membersihkan wajahmu dr makeup debu dan bakteri penyebab jerawat
Kulit bersih maksimal dan terawat .
.
.
.
.
#skincare #cleansing #beauty #skincareroutine #cleansingoil #makeupremover #cleansinggel #cleanser #cleansingmilk #cleansingfoam #cleansingcream #cleansingbalm #cleansing_foam #cleansinglotion #cleansingwater #cleansingbrush #makeup #cleansings #cleansingbar #shop #organic #cleansingsoap #cosmetics #cleansingwipes #cleansingjuice #nutritionalcleansing #healing #lightworker #manifest #diversity


0

Kecil-kecil cili padi. Ferrarossa 2in1 makeup remover & facial cleanser untuk yang selalu nak cepat dan yang tak suka spend masa terlalu lama untuk remove makeup. Trial size hanya RM10, sesuai sangat untuk yang baru nak mencuba keajaiabannya ☺️
.
Shop link in bio atau whatsapp terus 012-5255957
.
#acciobeautee #ferrarossaeyeshadow #ferrarossamakeupmelter #cleansingoil #makeupremover #cleanser #skincare #beauty #ferrarossaagent #ferrarossabangi


0

Look what has new packaging 😍 @biodroga_aus Cleansing Oil is our number one cleansing product! Great for dry skin and removes makeup with ease! #newpackaging #cleansingoil #biodroga


1

Cleanse first with our Solid Cleansing Oil to remove the toughest of eye makeup and other impurities ✨


12

Do you double cleanse? I do at night, i use an oil based cleanser first to melt away my make-up, i follow this cleanse with Clarins water comfort #doublecleanse #blog #bloggersireland #blogging #cleansingoil #balm #lotion @no7roi @bootsuk @bootsireland #morning #night #skincare


2

Got a refill of my favorite cleansing oil | removes all of my makeup | gentle | no irritation | step 1 in double cleanse
.
.
.
#cleansingoil #whamisa #kbeauty #kskincare #glowrecipe #doublecleanse


0

The Illuminating Treatment Mask helps brighten dull, uneven skin tone into a more radiant, youthful looking skin⚡️⚡️⚡️



This mask is Free From: Mineral Oil, Paraben, Silicon, Artificial Pigments💧


6

This mornings dream duo was Pamplemousse Cleansing Oil and Meli GLOW Nectar Mask 🍊🍓🍯💆🏼‍♀️🙌
.
The alchemy: One pump Pamplemousse + a dollop of Meli Glow gently massaged into damp skin while taking a shower 🚿 Result? Soft, supple, moisturized and radiant skin 💫 I ♥️ aloha alchemy! Have a fabulous Tuesday lovelies!


9

Swyd go 👣👣 @psychic_avalyn @psychic_avalyn With over 20 years of experience, I am confident that I can be your guiding light and lead you on the right path in your life. Are you worried? Confused? Need answers about your love life? Nothing is impossible for me to help you with. For a limited time I am offering a FREE mini reading to all first time clients! Feel free to call or text 214-299-0105. I look forward to helping you out 💝💝 #chakra #chakrabalance #tarot #tarotcards #psychics #psychic #freepsychicreading #psychicreading #tarotcardreading #cleansingoil #sage #crystalball #crystalhealing #chakrahealing #psychicreader #tarotreaders #tarotcard #psychicsofinstagram #phonereading #crystalhealing #truthbetold #twinflames #tarotreader #freepsychicreaders #thirdeye #twinflame #psychicofinstagram


0

Seabuckthorn is rich in Omega 3, 6, 7, and 9. Oil from this superfruit replenishes lipids lost due to aging and revives the skin's barrier for soft, supple and healthy looking skin. You will find Seabuckthorn oil in our Biocleanse cleansing oil.#cleansers#cleansingoil#facialcleanser#moisturiser#moisturizer#moisturize#serums#eyecrean#easyskincare#crowsfeet#exfoliate#acnetreatment#acneproblems#acnefree#acnesolution#skincareproduct#skincaretip#skincareshop#brightskin#beautytip#crueltyfreeskincare#crueltyfreeblogger#skinjourney#nowrinkles#radiantskin#finelines#normalskin


1

.
🇯🇵FANCL HTC膠原蛋白全新版(粉紅色新包裝)
---------------------///-----------------
全新配方膠原蛋白系列,含量相比舊版大大提升,並加添新成份讓膠原蛋白分子更容易俾皮膚吸收!
---------------------///-----------------
🔺膠原蛋白片(1包180粒)HKD136
🔺膠原蛋白沖劑(1盒30條)HKD266
🔺膠原蛋白蘋果味啫喱(1盒10條) HKD136
---------------------///-----------------
日本新版係粉紅色!舊版係紅色!注意唔好買錯💞紅色唔再生產架啦🎉


1

.
🇯🇵 FANCL黑頭清透軟膜 HKD214
---------------------///-----------------
軟泥狀的清洗型面膜,以「白池花籽油」及「水解歐洲李」,軟化並溶解頑固角栓油脂,溶清黑頭;以「蒟蒻萃取微粒」溫和地把污垢從毛孔中推出,配合「深海礦物泥」及「球狀活性炭」,吸走黑頭、角栓等油脂污垢。
---------------------///-----------------
潔面後輕輕抹乾面上水分,把1包分量的軟膜塗於毛孔粗大及油脂旺盛的位置,軟膜的厚度以不見毛孔為準。約敷5分鐘至微乾程度,然後用溫水清洗乾淨,再按日常步驟護膚。每包為1次使用分量,視乎油脂分泌及毛孔污垢的情況,建議每周使用3次。
---------------------///-----------------
🌟Fancl 全線代購❗️❗️快d搵我啦☺️☺️


1

.
🇯🇵 FANCL 限定 重點淡斑精華棒 HKD279
---------------------///-----------------
★数量限定 50,000本★
.
部分美白の本命再登場♪ 今年も2本セットをご用意しました!肌悩みNo.1は、目元や頬に集中するシミ。美白有効成分を凝縮したオイルが、気になるシミに集中的に働く美白スティック。ピンポイントでしっかりフィットし、狙ったポイントに徹底アプローチ。しっとり密着する固形タイプ。
---------------------///-----------------
集中修護色斑、雀班位置及經常郁動的眼周肌膚,凝聚美白成分的濃縮美白精華,有效抑制黑色素活化,同時淡化色斑,令肌膚淨白透亮,修復及活化細胞機能。從「色斑形成之始」進行徹底阻截,運用FANCL的美白作用機制來提升肌膚自身美白能力。為眼周及雙頰等經常郁動又易顯暗啞的位置補濕,並能貼合肌膚形成集中淡斑美白膜!
---------------------///-----------------
使用說明:於最後一個護膚步驟後使用,把美白精華棒旋轉扭出約5mm,塗於容易形成色斑 及雀斑的面部位置


1

.
🇯🇵FANCL完美抗衰老活膚潔面霜 (香港無賣) HKD128
---------------------///-----------------
實際使用過的女生都給予高度評價,如「皮膚變得明亮」、「用後肌膚不會有緊繃繃的感覺」等,使用過後均對這潔面霜愛不釋手。只要每日以簡單的潔膚保濕護理,便可擁有瑩亮柔潤美肌,是冬日優秀的護膚產品。
---------------------///-----------------
推薦度:★★★★☆
期待度有四星級。美容師指出,護理肌膚的重點是保濕。從這個概念看抗衰老活膚,這個潔面霜不會過度洗走肌膚表面油脂,是愛美女生的必選護膚產品。加上是無添加的FANCL出品,大家就更可放心使用喇!
---------------------///-----------------
🌟Fancl 全線代購❗️❗️快d搵我啦☺️☺️


1

.
🇯🇵日本新版FANCL 維他命系列
---------------------///-----------------
Vitamin B Complex有助強化肌膚防禦力,預防粒粒,肌膚乾燥,消除疲勞壓力,改善失眠,保持肝臟健康,岩哂夜訓既又易疲累既你
🔺約30日分 60粒 x 1 HKD34
🔺約90日分 60粒 x 3 HKD86
---------------------///-----------------
Vitamin C 強健免疫系統,增強抵抗力。每粒相若於18個檸檬果汁的維他命C分量,幫助膠原蛋白合成,令皮膚健康,有效美白
🔺約30日分 60粒 x 1 HKD30
🔺約90日分 60粒 x 3 HKD74
---------------------///-----------------
Vitamins D有助於鈣的吸收。如果缺少vd,那麼補再多鈣都無法吸收的。由於現代的人缺少紫外線沐浴而造成維他命D的缺乏,而且隨著年齡的增長體內的合成力變的低下,有必要積極地補充
🔺約30日分 60粒 x 1 HKD35
🔺約90日分 60粒 x 3 HKD94
---------------------///-----------------
Vitamins E是人體必需的營養素之一,具抗氧化功效,能保護細胞防禦自由基傷害,長保健康、年輕美麗
🔺約30日分 60粒 x 1 HKD52
🔺約90日分 60粒 x 3 HKD131
---------------------///-----------------
🌟Fancl 全線代購❗️❗️快d搵我啦☺️☺️


1

Some evenings you have a multi-step skincare ritual with an array of products, candles burning, and relaxing music. Others, you are doing good if you go to sleep without mascara on (@skinwithabiola I know you get me on this). Last night I fell asleep on the couch and finally woke up around midnight and used these three beauties before going to bed. Luckily these are all so hydrating that I woke up without my skin hating me. 🙌
.
.
.
#cleansingoil #facialoil #lipbalm #eveningskincareroutine #dryskin #pmskincareroutine #pmskincare #leahlaniskincare #avene #bbloggerus #instaskincare #glowingskin #instabeauty #frenchskincare @leahlaniskincare @themarabeauty @aveneusa


37

Гидрофильное масло
Средство для правильного очищения кожи от ББ-кремов, а также других тональных средств и декоративной косметики. Гидрофильное масло растворяет косметику на жировой основе, которая не полностью не смывается обычной водой или средствами на водной основе. Тем самым, гидрофильное масло предупреждает забивание пор, которое провоцирует появление различных воспалений.
Масло справляется даже с самой стойкой косметикой, при этом воздействует на кожу очень деликатно, не нарушает липидный барьер, не провоцирует появление сухости, стянутости, шелушений.
Масло выпускается в 3 вариантах:
01. The Saem Natural Condition Cleansing Oil Deep Clean – гидрофильное масло для глубокого очищения (для жирной кожи)
В составе средства масла жожоба, хлопка, абрикоса и другие натуральные компоненты, которые способствуют глубокому очищению кожи от водостойкого макияжа, а также загрязнений, в том числе мелкой атмосферной пыли, которая въедается в поры. Масло тщательно удаляет все загрязнения как с поверхности кожи, так и из пор, одновременно с этим делает кожу мягкой и бархатистой, устраняет шелушения, предупреждает появление жирного блеска.
02. The Saem Natural Condition Cleansing Oil Mild – гидрофильное масло для мягкого очищения (для нормальной и комбинированной кожи)
В составе средства масло шиповника, экстракт ромашки, сок бамбука, а также другие натуральные компоненты. Масло мягко очищает кожу от загрязнений и макияжа любой стойкости, при этом хорошо увлажняет, успокаивает и смягчает кожу, оказывает противовоспалительное действие, ускоряет заживление различных воспалений, устраняет узд и шелушения. Также масло тонизирует кожу, делает ее более гладкой и эластичной, улучшает цвет лица.
03. The Saem Natural Condition Cleansing Oil Moisture – увлажняющее гидрофильное масло (для сухой и нормальной кожи)
В составе средства масло кокоса, экстракты зеленого чая, жасмина, розмарина, и другие натуральные компоненты, которые интенсивно увлажняют кожу и помогают поддерживать оптимальный гидро-липидный баланс кожи даже после очищения, предупреждают появление стянутости, сухости и шелушений, оздоравливают и омолаживают кожу.


2

I know I only just posted about bringing the cleansing butter into my everyday routine, instead of keeping it in my travel stash. But, it’s got maaaybe a quarter left so I decided to buy an oil, and save the butter for my 4 day trip next week, and then re-introduce it once I finish the oil/it gets cold. It just feels nicer using an oil in summer, which I never really noticed before - but this is the hottest summer I’ve had since starting double cleansing. The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil has great reviews, is easily available, and affordable at €12/200ml.
First impressions of the oil:
🌼smells the same as the butter, which isn’t like camomile tea thankfully
🌼very thin so spreads easily but also runs through fingers
🌼doesn’t sting eyes
🌼breaks down makeup and waterproof sunscreen quickly
🌼emulsifies and rinses away beautifully, hallelujah!
The bad rep this packaging has is already proving to be true: I had to unscrew the pump and hold the straw to get it to initially unlock, then it got stuck, and it’s already leaked a little. I’ve put it into an empty cleanser bottle because from what I’ve read it only gets worse 😒
• Unpaid ad through linking brand •


10

Tonight is an all @kiehls routine!
.
Love the Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, followed by Midnight Recovery Concentrate! Not to forget the deep moisturizing avocado eye cream, cucumber face toner, and super refreshing face mist!
All of the products smell amazing and make your skin very healthy and glowy 😍

What’s your favourite @kiehls product?
.
.
.
.
@kiehlsmiddleeast
#keihls #skin #skincare #bankholiday #monday #skincareroutine #skincaretips #beauty #beautyblog #bblogger #beautybloggers #kiehlsskincare #midnightrecovery #midnightrecoveryconcentrate #cleansingoil #faceoil


2

Double cleansing - not sure since when this has become a "must" when it comes to "proper skincare routine". I used to believe in it and do it religiously. Things have changed as I get older and my skin has moved to the drier side. I avoid harsh cleansing oils as over cleansing can be a burden to my skin. That said it is still needed if you apply layers of sunscreen , foundation, powder and make up. @shuuemura offers a range of decent cleansing oils. My favorite is their green tea one but I'm always on the go to try new products. Just finished their latest one launched this year which aims at pore cleansing. I can feel they don't add as much as emulsifiers as they do in the past but it does it's job by removing everything completely without overdrying my skin. #doublecleanse #cleansingoil #beauty #empties


4

#Repost @reverietouchhq with @get_repost
・・・
It is well-formulated with Rosehip oil that will leave your skin super smooth and soft rather than right and dry
.
This rinse-free cleansing oil leaves your skin feeling superbly moisturized, along with an improved soft and dewy appearance

#mainingredient #rosehip #korean #cleansingoil #oilyskincare #dryskincare


0

Dầu tẩy trang Caudalie Make-Up Removing Cleansing Oil 💦

Dung tích: 150ml 🌱 Trung hòa và loại bỏ nhẹ nhàng bụi bẩn, bã nhờn, lớp trang điểm trên da, bao gồm cả những sản phẩm chống thấm nước. 🌱 Tạo cảm giác sạch khỏe, tươi mát, mềm mại, ẩm mịn sau khi sử dụng sản phẩm. 🌱 Thành phần chiết xuất chủ yếu từ thiên nhiên, nhẹ nhàng loại bỏ các lớp makeup, bụi bẩn, để lại làn da sạch và ẩm mượt. 🌱 Cực kỳ lành tính khi “nói không” với dầu khoáng, silicon, parabens và các chất bảo quản, không chất tạo màu và mùi. 🌱 Thích hợp cho tất cả loại da, không gây dị ứng và kích ứng ngay cả làn da nhạy cảm nhất.

#ThamesBeauty #Caudalie #CleansingOil #BeautyGrowHere


0

Malam ni lama sikit belai muka. Muka sendirikan. Apa ada hal. Tak selalu pun macam ni. Tengok blackhead kite. Kalau tak rasa muka bersih je walaupun dah cuci.
Speechless. Ingat testimoni yang lain tu tipu je. Kene muka sendiri. Kakak punye melter dah sebulan lebih pakai ni. Banyak lagikan. Padahal sehari 3-4 kali jugak cuci muka. Jimat giler! 2 bulan tak beli pencuci 👏👏👏 Korang tengok aje ke?
#makeupmelter #beautytips #cleansingoil #lembutmacambaby #terimakasihlove #teamkjoykaya


0

I wash my face, go to bed, wake up looking like a #mombie with mascara still all over the place.
Not Today! I used this Mirah Cleansing oil last night. Apparently it's all the rage in Asia, so Young Living introduced it here. I can see why, my skin was still soft this morning and clear of the makeup I put on yesterday. One of my favorite things about all of our skin, hair, makeup, cleaning products is how long everything lasts. ✌️🌿☀️
.
.
#OllieMommyJS #yldistributor1974671 #chemicalfree #skincare #makeup #naturalmakeup #lips #lipstick #essentialoils #healthychoices #healthyliving #chemicalfree #naturalliving #mommylife #momprenuer #momboss #bossmom #summerfun #toddlerlife #cleansingoil #mirah #yleo #natural #nochemicals #chemicalfree #naturalliving #makeupremover


2

THE BATTLE OF CLEANSING OIL & BALMS
.
.
.
The most important criteria in choosing a right cleansing oil is its makeup removing power. Im a makeup user so I will make sure these oils is able to do their jobs in removing waterproof mascara effectively. These are my thoughts :
😍 will repurcahse
😌 enjoy using it
😒 pass
.
.
HADALABO CO 😍
Its my 2nd bottle with a new formula. At first I dont like the new formula's smell. It smells like olive but as time passes, I can bear it.
.....
NACIFIC FRESH HERB CO😌
The oil is very runny, like water. One pump is enough. Quite strong jasmine scent.
.....
THE BODY SHOP CHAMOMILE SILKY CO😌
Leave my skin silky smooth. But the fragrance is quite strong & pricey too.
.....
MUJI CO 😞
Too thick & need very generous amount to melt down makeups. Smell like seacucumber oil.
.....
BANILA CO CLEAN IT ZERO 😍
Smell so nice & melts down perfectly. My skin so smooth after rinse mybe due to mineral oils. But I got no issue with mo.
.....
HEIMISH ALL CLEAN BALM 😌
My first cleansing balm. But after some times I feel tightness after rinse. Then, I realise there is a tea tree in the ings list. .
.
Spot ur miss @ hit cleansing oil / balm here?


18

THANK YOU!!! 😁 TATCHA!!! @tatcha ❤️ This exclusive collection of Tatcha bestsellers offers a daily ritual to purify, polish, and nourish skin inspired by the beauty secrets of geisha, the original makeup lovers. Natural active ingredients are as effective as they are pure, advanced by science to reveal brighter, smoother, baby-soft skin. *One Step Camellia Cleansing Oil is a lightweight, antioxidant-rich makeup remover and cleanser. *Classic Rice Enzyme Powder is a creamy, water-activated exfoliant of nourishing rice bran and conditioning pearl that polishes skin to a jewel-like luster. *The Water Cream bursts upon application to release skin-improving nutrients, powerful Japanese botanicals, and refreshing hydration for clear, poreless skin that is perfectly prepped for makeup. *Dewy Skin Mist provides a boost of soothing hydration, resulting in dewy, luminous skin anytime, anywhere. ❤️ #beauty #Tatcha #sephora #cleanser #cameliacleansingoil #cleansingoil #watercream #moisturizer #love #resurfacingmask #riceenzymepowder #essentialkit #vanity #facecare #bodycare #positivevibes #beautyblog #look #skincare #antiaging #dailyroutine #mua #cosmetics #ig #igers #luxury #crueltyfree #happiness #blog #instadaily


0

В наличии в 🌸Mai Kor Cos🌸WELCOS Green Tea Deep Cleansing Oil🍃🍃🍃🍃🍃Гидрофильное масло с экстрактом зеленого чая
Легкая, освежающая текстура, тонкий, освежающий аромат – настоящее удовольствие для кожи. Очищающее масло с ферментированным экстрактом зеленого чая позволяет бережно удалять с кожи повседневные загрязнения, пыль, кожный жир, а также косметику, в том числе, бб-кремы, тональные средства, водостойкую декоративную косметику.
Гидрофильное масло растворяет загрязнения и косметику, затем, при взаимодействии с водой, превращается в легкую эмульсию, которая эффективно удаляет все лишнее с поверхности кожи, а также способствует увлажнению и питанию кожи, значительно улучшает ее состояние.
Зеленый чай в составе масла оказывает мощное антиоксидантное действие и обеспечивает коже надежную защиту от преждевременного старения. Экстракт нейтрализует агрессивное воздействие свободных радикалов, благодаря фотопротекторному действию снижает воспалительные процессы, связанные с термическим поражением кожи ультрафиолетом.
Гидрофильное масло с зеленым чаем обладает противовоспалительными, антисептическими и противобактериальными свойствами, ускоряет заживление воспалений и раздражения кожи, регулирует работу сальных желез и снижает выработку кожного жира, устраняет жирный блеск кожи, матирует ее.
Регулярное применение масла с зеленым чаем способствует постепенному оздоровлению кожи: нормализуются обменные процессы, укрепляются сосуды и уменьшаются проявления купероза, исчезает отечность лица. Кожа становится более упругой и подтянутой, улучшается ее цвет.
Способ применения: Нанести небольшое количество крема на сухую кожу лица, помассировать до растворения макияжа, затем слегка смочить водой кожу и еще помассировать, после чего умыться теплой водой.
Объём: 170 мл
#maikorcos#maikoreancosmetics#корейскаякосметика#корейскаякосметикавказани#мамыказани#welcos#велкос#гидрофильноемасло#greenteadeepcleansingoil#cleansingoil#greentea#нурсултананазарбаева12#жирнаякожа#акне#прыщи#черныеточки#угри#воспаления


0

ลองยางงงงกับ “Smooth E Ultra-light purifying cleansing oil with serum”
👉🏻“เป็น 1 Step Clean and Reboost”
คือเป็ เซรั่มออยล์ที่สามารถล้าง และบำรุงผิวได้อย่างล้ำลึกในขั้นตอนเดียวค่ะ เนื้อออยล์บางเบา ไม่เหนียวเหนอะหนะ สามารถนวดออยด์เบาๆ ลงบนผิวแห้งที่มีเครื่องสำอางอยู่ แล้วคราบเมคอัพจะหลุดออกอย่างอ่อนโยน ไม่แสบตา วิธีนี้ไม่จำเป็นต้องใช้สำลี หลังจากนวดเบาๆ ทั่วหน้าเสร็จ ก็ค่อยๆ พรมน้ำ เนื้อเซรั่มออยด์จะเปลี่ยนเป็นน้ำนม ซึ่งทำให้ผิวคงความชุ่มชื่น นุ่ม ไม่แห้งตึงหลังล้างหน้าค่ะ #ผิวเป็นสิวและคนผิวระคายเคืองง่ายก็ใช้ได้นะคะ มีส่วนผสมที่นำเข้าจากญี่ปุ่นที่ช่วยทั้งทำความสะอาดผิว และบำรุงผิวได้ดีเยี่ยมเลยค่ะ ไม่มีส่วนผสมของสารเคมีที่ทำร้ายผิว, 0% Mineral Oil (ดังนั้นสาวๆ ไม่ต้องกังวลว่าจะเกิดการอุดตัน จนก่อให้เกิดสิวนะคะ), ไม่มี Alcohol, ไม่มี Paraben ⭐️ เป็นหัวปั้มทำให้ใช้ง่าย มีที่ล็อกให้ทำให้ไม่ต้องกังวลว่าออยล์จะหกเลอะเทอะค่ะ ^^ 👉🏻ราคาก็ไม่แพงน้าา มีจำหน่าย 2 ขนาด คือ 100 ml >> 3xx บาท
: 200 ml >> 5xx บาท ซึ่งตอนนี้มีจำหน่ายแล้วที่ Gourmet market, Watsons, Boots, TOPS supermarket, ร้านขายยา หรือ ร้านสะดวกซื้อที่มี Smooth E shelf ค่ะ
อ่านรีวิวเต็มๆ ได้ในเพจ FB: NettyBeautyLife น้าค้า
#smoothE #smoothEcleansingoilwithserum #cleansingoil #doublecleansing #gifteditem


2

#testihadalaboshop For Order & Consult WA 082140744566
Keunggulan :
1. Tidak mengandung alkohol
2. Tidak mengandung zat pewangi
3. Tidak mengandung zat pewarna & mineral oil
4. Kadar PH seimbang utk kulit sehingga tidak menimbulkan iritasi
5. Produk Hada Labo dijamin original dari Rohto Pharmaceutical Japan
#hadalabo #jualhadalabo #hadalabomurah #hadalaboterlengkap #hadalabosurabaya #hadalabogokujyun #hadalaboshirojyun #hadalaboalpha #hadalabotamagohada #cleansingoilhadalabo #cleansingoil #mildpeeling #bbcreamskinaqua #cccreamhadalabo #sabunwajah #creamwajah #creampemutih #pemutihwajah #skinaquasurabaya #skinaqua #jualskinaqua #liponlipmatte #lipcreammurah #lipmattemurah #sunscreenmurah #sunblock


0

#testihadalaboshop For Order & Consult WA 082140744566
Keunggulan :
1. Tidak mengandung alkohol
2. Tidak mengandung zat pewangi
3. Tidak mengandung zat pewarna & mineral oil
4. Kadar PH seimbang utk kulit sehingga tidak menimbulkan iritasi
5. Produk Hada Labo dijamin original dari Rohto Pharmaceutical Japan
#hadalabo #jualhadalabo #hadalabomurah #hadalaboterlengkap #hadalabosurabaya #hadalabogokujyun #hadalaboshirojyun #hadalaboalpha #hadalabotamagohada #cleansingoilhadalabo #cleansingoil #mildpeeling #bbcreamskinaqua #cccreamhadalabo #sabunwajah #creamwajah #creampemutih #pemutihwajah #skinaquasurabaya #skinaqua #jualskinaqua #liponlipmatte #lipcreammurah #lipmattemurah #sunscreenmurah #sunblock


0

🌸GeT ReaL
We all love skincare products! We love the promises they make, the cute packaging etc.
But do they really deliver?? Not usually!

Here’s the kicker, WE KEEP BUYING THEM!! Do we think the more time we put in EVENTUALLY the claims will happen?
Be Well wants to transform how you think about natural skincare🌸

Less is more. Uncomplicated skincare that actually delivers Real RESULTS after the first use! True.
Stop wasting money on false claims. Seriously, you work too hard for those dollars 💵
Clean natural skincare is the future of your glowing healthy skin👉bewellcompany.com


2

#testihadalaboshop For Order & Consult WA 082140744566
Keunggulan :
1. Tidak mengandung alkohol
2. Tidak mengandung zat pewangi
3. Tidak mengandung zat pewarna & mineral oil
4. Kadar PH seimbang utk kulit sehingga tidak menimbulkan iritasi
5. Produk Hada Labo dijamin original dari Rohto Pharmaceutical Japan
#hadalabo #jualhadalabo #hadalabomurah #hadalaboterlengkap #hadalabosurabaya #hadalabogokujyun #hadalaboshirojyun #hadalaboalpha #hadalabotamagohada #cleansingoilhadalabo #cleansingoil #mildpeeling #bbcreamskinaqua #cccreamhadalabo #sabunwajah #creamwajah #creampemutih #pemutihwajah #skinaquasurabaya #skinaqua #jualskinaqua #liponlipmatte #lipcreammurah #lipmattemurah #sunscreenmurah #sunblock


0

#testihadalaboshop For Order & Consult WA 082140744566
Keunggulan :
1. Tidak mengandung alkohol
2. Tidak mengandung zat pewangi
3. Tidak mengandung zat pewarna & mineral oil
4. Kadar PH seimbang utk kulit sehingga tidak menimbulkan iritasi
5. Produk Hada Labo dijamin original dari Rohto Pharmaceutical Japan
#hadalabo #jualhadalabo #hadalabomurah #hadalaboterlengkap #hadalabosurabaya #hadalabogokujyun #hadalaboshirojyun #hadalaboalpha #hadalabotamagohada #cleansingoilhadalabo #cleansingoil #mildpeeling #bbcreamskinaqua #cccreamhadalabo #sabunwajah #creamwajah #creampemutih #pemutihwajah #skinaquasurabaya #skinaqua #jualskinaqua #liponlipmatte #lipcreammurah #lipmattemurah #sunscreenmurah #sunblock


0

Sebelum bersihin muka tahap pertama, foto duluuuuu... (rambut awut2an berhubung sanggulnya udah dibongkar & bulmatsunya udah dicopot). Itu #cleansingwipe pembersih mukanya sampe buluk gitu gara2 keseringan di tas dan jarang dipake (berhubung gue jarang dandan menor). Buat bersihin muka menor gue pasca resepsi nikahan adek gw perlu 2 lembar. Itu juga belom tuntas, harus dibersihin lagi pakai #cleansingbutter (atau #cleansingmilk atau #cleansingoil ) trus masih gw lanjut pake #micellarwater lagi.
#makeup #makeupremover #cleansingroutine #skincare #budgetbeauty #budgetskincare


1

#testihadalaboshop For Order & Consult WA 082140744566
Keunggulan :
1. Tidak mengandung alkohol
2. Tidak mengandung zat pewangi
3. Tidak mengandung zat pewarna & mineral oil
4. Kadar PH seimbang utk kulit sehingga tidak menimbulkan iritasi
5. Produk Hada Labo dijamin original dari Rohto Pharmaceutical Japan
#hadalabo #jualhadalabo #hadalabomurah #hadalaboterlengkap #hadalabosurabaya #hadalabogokujyun #hadalaboshirojyun #hadalaboalpha #hadalabotamagohada #cleansingoilhadalabo #cleansingoil #mildpeeling #bbcreamskinaqua #cccreamhadalabo #sabunwajah #creamwajah #creampemutih #pemutihwajah #skinaquasurabaya #skinaqua #jualskinaqua #liponlipmatte #lipcreammurah #lipmattemurah #sunscreenmurah #sunblock


0

#testihadalaboshop For Order & Consult WA 082140744566
Keunggulan :
1. Tidak mengandung alkohol
2. Tidak mengandung zat pewangi
3. Tidak mengandung zat pewarna & mineral oil
4. Kadar PH seimbang utk kulit sehingga tidak menimbulkan iritasi
5. Produk Hada Labo dijamin original dari Rohto Pharmaceutical Japan
#hadalabo #jualhadalabo #hadalabomurah #hadalaboterlengkap #hadalabosurabaya #hadalabogokujyun #hadalaboshirojyun #hadalaboalpha #hadalabotamagohada #cleansingoilhadalabo #cleansingoil #mildpeeling #bbcreamskinaqua #cccreamhadalabo #sabunwajah #creamwajah #creampemutih #pemutihwajah #skinaquasurabaya #skinaqua #jualskinaqua #liponlipmatte #lipcreammurah #lipmattemurah #sunscreenmurah #sunblock


0

LUXCRIME ADVANCE FORMULA CLEANSING OIL 💜
.
IDR 155.000
.
NOTE 📝:
1. Jika barang yang kamu pesan ternyata kosong, kami akan memberitahunya yaa, sahabat Dee.. ☺️.
2. Seluruh barang telah melalui proses pengecekan dan dilapisi bubble wrap sebagai pengaman agar meminimalisir kerusakan yg terjadi saat pengiriman 🚚.
.
.
.
.
.
.
.
#kosmetik #cosmetic #makeup #makeupstore
#kosmetikjogja #kosmetikjakarta
#kosmetikbandung #kosmetiksurabaya
#makeupjogja #makeupbandung #makeupjakarta #makeupsurabaya #makeupsemarang #makeupartist #muajakarta #muabandung #muapurwokerto #purwokerto #jualmakeup #jualkosmetik #makeuponline #makeupimport #makeupimpor #sunmor #sunmorpurwokerto #luxcrime #cleansing #cleansingoil


1

#Repost @bosy.beauty (@get_repost)
・・・
هاي عليكوا يا حلوياتي 👋💐


🍃هكلمكم عن مزيل المكياج ومنظف البشره ايفون ترو نيوترا ايفيكتس
Avon True Nutra Effects Miracle Glow Lightweight Cleansing Oil🍃

•يعني 2×1 مزيل مكياج ومنظف.
@avon.egypt

🍀مكوناته:

🌠هو زيت منظف خفيف الوزن للوجه مكوناته عباره عن ٥ مستخلصات من الزيوت الفاكهه وهما زيت فاكهه الباباسو و زيت بذور القهوه الخضراء وزيت بذور فاكهة التوت وزيت بذور الكتان وزيت بذور فاكهه الباشون والتوت بيعمل على الحفاظ على حاجز المبيض للبشرة وتوازن إنتاج الزيت الطبيعي للبشرة. •
🌠يزيل المكياج في لحظة ويقوم بتطهير البشرة وتغذيتها بشكل مثالي.
ومناسب لجميع أنواع البشرة. •

🍃الزيت بيجي في زجاجة بلاستيك شفافة بغطاء فيه ثقب في النص حجمها 125 مللي. 🍀كيفيه استعماله: •
🌠بتحطي منه ٣ او ٤ نقط ع قطنه مدوره وتمسحي بيه المكياج اللي علي وشك وهو ناشف عشان تزيلي المكياج كله ومع التدليك وبعد كدا هتقومي ب إضافة الماء ع وشك لتحويل الزيت إلى منظف كريمي وهتغسلي بيه وشك كله. •

🍃تجربتي معاه: •
🌠بيدي البشره اضاءه واشراقه حلوه اوي
🌠غير دهني
🌠مش بيلزق
🌠خالي من الصابون والبارابين والاصباغ
🌠بيرطب البشره اوي
🌠مش بيسد المسام
🌠مش بيطلع حبوب
🌠البشره مش بتلتهب ولا بتتحس منه يعني مناسب للبشره الحساسة ولكل انواع البشره. 🌠ريحته نفس ريحه الزيت بتاعه اللي كلنا حبناه
🌠بيشيل المكياج بكل انواعه حتي الماسكرا الووتر بروف. •
🍃الخلاصه: •
🌠ان بعد ما تشطفيه من وشك مش بتلاقي طبقة دهنية عليه وكمان مش بتبقي بشرتك جافة هو غسول مثالي للبشرة خصوصا في الشتاء وبتلاقي وشك منور ومترطب وحلو اوي. •
🍀عجبني وهكرره سعره تقريبا ١٠٠ ج مصري. •

🍃دمتم مزز🌹❤️

@bosy.beauty #bosybeauty #tips #review #avon #avontrue
#avonegypt #blog #follow #like4like
#AvonTrueNutraEffectsMiracleGlowLightweightCleansingOil #miracleglow #cleansingoil #avoncleansingoil #egypt


0

[READY STOCK] #sb_readystock
INNISFREE Apple Seed Cleansing Oil
Harga Promo : Rp 182.000

First cleanser.
Bisa menghapus makeup waterproof.
Ga perih di mata. Ga bikin kulit jadi kering. Wangi apel yang segar.
Bisa dipakai di semua jenis kulit.
How to order?
Silahkan LINE / WA atau fast order via Shopee / Tokopedia

#jualinnisfreeappleseedcleansingoil #innisfree #innisfreeappleseed #innisfreeappleseedcleansingoil #cleansingoil #jualappleseedcleansingoil #jualinnisfree #innisfreeindonesia #glowingskin #firstcleanser


0

.
.
하루동안 더위에 힘들었을
내 얼굴😀
깨끗하게, 순하게 씻어주세요!
.
|제품 정보|
내츄럴 퓨리파잉 딥클렌징 150ml
NATURAL PURIFYING DEEP CLEANSING
살구씨, 호호바 등의 식물성 오일이 피부를 보호하고 자극을 줄여 순하게 클렌징이 되도록 도와줍니다.
.
내츄럴 스킨가드 폼클렌징 150g
Natural skin guard foam cleansing
피부 진정과 보습성이 뛰어난 알로에베라잎즙과 녹차추출물을 함유하여 피부톤을 맑고 투명하게 하며 촉촉한 피부로 가꾸어줍니다.
.
#아침고요수목원 #아침고요수목원정원가게 #가든샵 #천연제품 #천연화장품 #워킹맘 #주부 #gardenshop #naturalcosmetic #cosmetic #foamcleanser #cleansingoil #직장인 #맘스타그램 #폼클렌징 #클렌징오일 #정원가게


0

Dầu tẩy trang Shu Uemura khá là qen thuộc với các bạn nữ nhà mình 🔺 Bộ 3 chai : 3x 150ml 🔺 Bộ 4 chai (travel kit) : 4x 50ml
Shu Uemura đc biết là dòng tẩy trang khá đc ưa chuộng tại Nhật với thành phần ko gây hại cho da, loại bỏ bụi bẩn sâu và làm sáng da

#shuuemura #cleansingoil #japan #beauty #beautycare #travelset #hangxachtay #hangxachtaynhat


1

เด็ดแค่ไหนต้องไปลองเองนะค่ะ หมดแล้วซื้อซ้ำวนไปค่า.....✨ขายดีมาก
THREE balancing cleansing oil 200ml
1800-30%=1,260.- #สินค้าเคาน์เตอร์ สคบ.ไทย THREE Balancing Cleansing Oil คลีนซิ่งออยล์สูตรบริสุทธิ์เปี่ยมประสิทธิภาพ มอบสัมผัสอ่อนโยนในการทำความสะอาดเครื่องสำอางทุกชนิด รวมทั้งเมคอัพสูตรกันน้ำ ,ครีมกันแดดประสิทธิภาพสูง และสิ่งสกปรกตกค้างบนผิวได้อย่างหมดจด ด้วยหลักการที่ว่า “น้ำมันเท่านั้นที่สามารถละลายน้ำมันได้ดีที่สุด”
คุณสมบัติโดดเด่น
- ด้วยส่วนผสมบริสุทธิ์จากสารสกัดธรรมชาติถึง 87%
- ทำความสะอาดได้โดยไม่ต้องใช้น้ำในการแปรสภาพเพราะเป็นน้ำมันธรรมชาติที่มีองค์ประกอบเดียวกับผิว
- มอบสัมผัสของออยล์เนื้อบางเบา และเนียนลื่น เพียงนวดวนบนผิวเบาๆ ก็สามารถทำความสะอาดคราบเมคอัพและกันแดดแบบกันน้ำได้อย่างหมดจด
- กลิ่นหอมแนวอโรมาจากเอสเชนเชียลออยล์ช่วยบำรุงผิวล้ำลึกพร้อมปรับสมดุลร่างกาย และจิตใจ
ส่วนผสมหลัก
- Botanical Oil
- Tea Seed Oil , Jojoba Oil ปกป้องผิวจากอนุมูลอิสระ
- Argan Oil ช่วยสร้างเซลล์ผิว กระตุ้นการผลัดเซลล์
- Rosehip Oil ต่อต้านอนุมูลอิสระ ลดอาการแสบแดงระคายเคือง
- Essential Oil
- Frankincense ปรับสมดุลระบบประสาทอัติโนมัติ กระตุ้นการสร้างเซลล์ผิว
- Bergamot ปรับระดับสมดุลระหว่างน้ำ และน้ำมันใต้ผิว
- Rosemary กระตุ้นการสร้างเซลล์ผิว ฟื้นผิวชั้นในที่เสียหาย หรือถูกทำร้าย
- Marjoram ฟื้นผิวชั้นในที่เสียหายหรือถูกทำร้าย
- Orange Peel ทำความสะอาดล้ำลึก ช่วยขจัดสิ่งตกค้าง
- Grapefruit Peel ทำความสะอาดล้ำลึก ช่วยขจัดสิ่งตกค้าง ช่วยผลัดเซลล์ผิว
สั่งซื้อได้ที่Line id: numai1769

ฟองโฟมนุ่มละมุน....
THREE Balancing Foam 120ml
1500-30%= 1,050.฿ (สคบ.ไทย)
โฟมล้างหน้าที่ช่วยคืนความสมดุลให้กับผิว เพื่อให้ผิวแลดูสวยและสุขภาพดีจากภายใน เนื้อโฟมสามารถตีขึ้นจนเป็นฟอง แล้วใช้ฟองที่ได้นวดวนให้ทั่วใบหน้า กลิ่นหอมอ่อนๆผ่อนคลายสไตล์อโรมา ช่วยทำความสะอาดผิวอย่างล้ำลึก เผยผิวที่ดูกระจ่างใสและอ่อนนุ่ม
สั่งซื้อได้ที่Line id: numai1769


1

New batch of self made oil for a cleansing bath 👉🏻 mint and anise 🌿 smoky quartz 💎 and peppermint essential oil 🛀🏻 Simple but powerful! And smells oh so fresh! ☺️ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Beautiful Algiz tile from @witchcasketuk . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ✨🌛🌝🌜 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
#oil #homemade #cleansing #cleansingoil #magic #magick #witch #witches #witchesofinstagram #pagan #pagansofinstagram #wicca #witchessociety #witchessocietyguest #spells #witchesofgermany #eclecticwitch #wiccan #wiccans #wiccansofinstagram #herb #herbs #herbmagic #greenmagic #greenwitch #hedgewitch #witchcasket


6