#clevergirl

Instagram photos and videos

#clevergirl#fattzura#titiancinta#meletop#jeragat#girlfriendakudarineraka#cantik#neelofa#dermapen#mbhbeautyfair#kulitkusam#bisikpadalangit#mbhmedispa#beautyinlovinghands#afmegastar#dsv#mbh#mbhlovers#mycoffeeprince#kulitberparut#kulitberminyak#muamalaysia#mbhpalingdipercayai#jerawat#parut#wanitaterindah

Hashtags #clevergirl for Instagram

EXCITED NAK KURUS . "Bos saya minum mega3.0 2 minggu size seluar saya 46" skrg dah 42" ,betul2 sangat sesuai dengan saya!,bulan depan simpan 1 untuk saya boss saya nak order lagi" - Razman -KK

Antara feedback positif customer kami.Bila dah minum terus jatuh cinta nak repeat order

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp ke 0129090181
whatsapp ke 0129090181
whatsapp ke 0129090181

#codshahalam
#fatburner
#kuruscepat
#langsing
#slim
#sado
#kelantan
#selangor
#terengganu
#johor
#pahang
#tipskurus
#cepatkurus
#bakarlemak
#sihat
#pengantin
#slimmingdrinks
#gymmalaysia
#kurus
#freepostage
#selamatpagimalaysia
#nasilemakkopio
#jomheboh
#clevergirl
#jk1m #jk1m9


2

Great movie, great music, great company. :) With @tianasuadela the #clevergirl


0

ATASI MASALAH LIANG PORI BESAR
.
Jika ada masalah parut berlubang, jerawat, liang pori besar, jeragat, sunburn dan tona kulit tak sekata, HIGHLY RECOMMENDED Collagen Powder ni untuk you all.
.
Sangat sangat berkesan untuk semua common problem pada wanita ni.
.
Selain tu, COLLAGEN POWDER ni pon bantu untuk cerahkan kulit jugak tau. Nak putih satu badan, cuba la consume secara konsisten😘
.
Whatsapp kakfiza untuk harga special, servis terbaik dan exclusive consultation cara consume collagen dengan betul😘
.
FIZA AZIZ
013-9280772
TRUSTED SID
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#hilangkansunburn
#hilangkanjeragat
#ligamenterkoyak
#kecilkanliangpori
#beautycare
#beautyproducts
#beautylover
#beautygirl
#clevergirl
#ligamenttear
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shakleeendau
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

Kuantan
0

SALAH GUNA PRODUK, KULIT JADI KERING, PEDIH MENCENGKAM
.
Asbab makan collagen shaklee baru 3 hari, kulit dah rasa lembab, tak kering lagi.
.
🌼PARUT MAKIN HILANG
🌼KULIT JADI LEMBAP
🌼SAKIT SENGAL SENGAL LUTUT DAN PINGGANG DAH HILANG
.
Selain untuk kulit, collagen powder shaklee pon bagus untuk sendi, tulang dan tisu badan.
.
Nak cuba consume? Mai whatsapp kak fiza untuk special price, the best service dan free exclusive consultation untuk semua customer kakfiza😘
.
FIZA AZIZ
013-9280772
Your health and beauty consultant
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#hilangkansunburn
#hilangkanjeragat
#ligamenterkoyak
#kecilkanliangpori
#beautycare
#beautyproducts
#beautylover
#beautygirl
#clevergirl
#foodskin
#supplementkulit
#supplementforskin
#ligamenttear
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleeendau
#shakleemersing
#shakleetanjunggemok
#shakleekuantan
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

Petaling Jaya, Malaysia
0

This @bergdorfs holiday window is my aesthetic dream: crystal-studded velociraptors? YES, PLEASE.
#fashiondinosaurs #bergdorfgoodman #holidaywindows #clevergirl

Bergdorf Goodman
0

🌷 MBH DERMAPEN PROFESSIONAL
.
🌷Rawatan paling popular di MBH untuk merawat parut wajah seperti parut bekas jerawat, parut hitam dan berlubang. Mendapat permintaan yang tinggi kerana keberkesanannya yang dalam dilihat menghilangkan parut kekal.
Tempoh downtime adalah seminggu di mana kulit akan merah dan mengelupas untuk menggantikan sel mati dan rosak dengan sel kulit baru.
.
Kelebihan rawatan DERMAPEN 🌷
βœ… menggunakan pena berisi jarum mikro yang tidak menyakitkan
βœ… mengaktifkan kolagen di bawah kulit muka βœ… menjadikan kulit muka wajah muda, halus & tegang
βœ… mengurangkan bekas jerawat, garis halus
.
❌kulit berjerawat aktif ❌ibu mengandung dan ibu menyusu ❌kencing manis
.
.
WHATSAPP
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair
#bisikpadalangit #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih #makeuptutorial


2

🌷 MBH DERMAPEN PROFESSIONAL
.
🌷Rawatan paling popular di MBH untuk merawat parut wajah seperti parut bekas jerawat, parut hitam dan berlubang. Mendapat permintaan yang tinggi kerana keberkesanannya yang dalam dilihat menghilangkan parut kekal.
Tempoh downtime adalah seminggu di mana kulit akan merah dan mengelupas untuk menggantikan sel mati dan rosak dengan sel kulit baru.
.
Kelebihan rawatan DERMAPEN 🌷
βœ… menggunakan pena berisi jarum mikro yang tidak menyakitkan
βœ… mengaktifkan kolagen di bawah kulit muka βœ… menjadikan kulit muka wajah muda, halus & tegang
βœ… mengurangkan bekas jerawat, garis halus
.
❌kulit berjerawat aktif ❌ibu mengandung dan ibu menyusu ❌kencing manis
.
.
WHATSAPP
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair
#bisikpadalangit #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih #makeuptutorial


0

🌷 MBH DERMAPEN PROFESSIONAL
.
🌷Rawatan paling popular di MBH untuk merawat parut wajah seperti parut bekas jerawat, parut hitam dan berlubang. Mendapat permintaan yang tinggi kerana keberkesanannya yang dalam dilihat menghilangkan parut kekal.
Tempoh downtime adalah seminggu di mana kulit akan merah dan mengelupas untuk menggantikan sel mati dan rosak dengan sel kulit baru.
.
Kelebihan rawatan DERMAPEN 🌷
βœ… menggunakan pena berisi jarum mikro yang tidak menyakitkan
βœ… mengaktifkan kolagen di bawah kulit muka βœ… menjadikan kulit muka wajah muda, halus & tegang
βœ… mengurangkan bekas jerawat, garis halus
.
❌kulit berjerawat aktif ❌ibu mengandung dan ibu menyusu ❌kencing manis
.
.
WHATSAPP
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#mbh #mbhmedispa #beautyinlovinghands #medispapalingdipercayai #mbhlovers #mbhbeautyfair
#bisikpadalangit #girlfriendakudarineraka #titiancinta #mbhmedispa #mbhpalingdipercayai #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #parut #mbhlover #dsv #muamalaysia #meleTOP #dermapen #mycoffeeprince #afmegastar #wanitaterindah #clevergirl #fattzura #iamme #cantik #putih #makeuptutorial


0

WAH UNTUNGLAH GINI❗️❗️❗️
.
Bijak betul customer kak sya ni... patutlah dia beli 2 POBLING...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Rupanya 1 dia buat sental muka, lagi 1 dia buat blend foundation...
.
Yelah, bila pakai berus ni coverage lebih baik jadi foundation tu mudah blend tanpa bercapuk...Makin peloles lah...😘😘😘
.
Muka makin bersih, make up pun makin cun...untungnya dengan POBLING...πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
🌹🌹🌹RAHSIA KULIT FLAWLESS KPOP🌹🌹🌹
- www.wasap.my/60108200824 ( KAK SYA ) -

#murah #kosmetik #pobling #poblingori #poblingmurah #kecantikan #wanita #hargapelajar #malaysia #igshoppingmalaysia #kosmetikoriginal #kecantikankulit #vitamin #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #hargamurah #muslimah #kebersihan #bazaronline #bazarpaknil #cantik #clevergirl #promosi #produkmalaysia #brunei #singapore #pencucimuka #mesrasolat #skincare


0

So excited for the Vancouver Symphony Orchestra Jurassic Park concert :) #symphony #vso #vancouver #jurassicpark #clevergirl

Vancouver Symphony Orchestra
0

πŸ’œ ATELIA CASUAL BLOUSE πŸ’œ
_________________________________
Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—Γ—
========================== .
.
"MATERIAL" DUBAI COMO CREPE

SIZE : S, M, L, XL, XXL,

COLOUR: ADA 9 COLOUR

CUTTING : PRINCESS CUT .
.
πŸ“ŒPOKET SISI KIRI KANAN
πŸ“ŒLINE POKET
πŸ“ŒBUTANG TENGAH CUMA HIASAN SAHAJA
.
. "ADJUST MAGIC TALI RIBBON" TALI BOLEH DI BUKA
.........................................................
Berminat bole pm sis . . .
.
.
πŸ‘‰β˜ŽοΈ 013-2677967β˜ŽοΈπŸ‘ˆ
πŸ‘‰β˜ŽοΈ 013-2677967β˜ŽοΈπŸ‘ˆ
πŸ‘‰β˜ŽοΈ 013-2677967β˜ŽοΈπŸ‘ˆ
.
.
#SakuraTachi #TeamBsKakNur #blousemurah #blousemuslimah #murah2 #ctdk #neelofa #meletop #sensasi #berkualiti #bajumurah #dressmurah #dresslabuh #akusuka #jjcm #clevergirl #blouselabuh #dropship #dropshipwanted #freeshipping #taktuntuang #bismillah #assalamualaikum


11

DIANA TUNIC
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE.
.
(+) SPECIAL CUTTING.
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
.
(+) PILIHAN WARNA TERBAIK.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN.
.
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN DIANA TUNIC.
.
Kalau nak jom whatsapp mirul #jejakajualbaju
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
πŸ“²+60145164512
.
#jgoempire #blouselabuh #blousemuslimah #blousemalaysia
#blousemurah #lunatunic #kurungsyarie #mahligaicinta #jubahperempuan #jubahplain #dianatunic #terapiinstagram #jubahmurah #jubahmurah #sayajualblouse #bawalprinted #arisyatunic #emasmurah #salamjumaat #ctdk #clevergirl #bawallabuh #jsd #titiancinta #ivmist #instafamous #nurraysabeauty #kosmetik #kurtaunisex

Shah Alam, Malaysia
0

There aren’t words for how excited I am for this! #vso #jurassicpark #alltheraptors #clevergirl @kelly_aleda

Vancouver Symphony Orchestra
0

EXCITED NAK KURUS . "Bos saya minum mega3.0 2 minggu size seluar saya 46" skrg dah 42" ,betul2 sangat sesuai dengan saya!,bulan depan simpan 1 untuk saya boss saya nak order lagi" - Razman -KK

Antara feedback positif customer kami.Bila dah minum terus jatuh cinta nak repeat order

Nak kurus juga?
Jom dapatkan MEGA 3.0 sekarang

whatsapp ke 0129090181
whatsapp ke 0129090181
whatsapp ke 0129090181

#codshahalam
#fatburner
#kuruscepat
#langsing
#slim
#sado
#kelantan
#selangor
#terengganu
#johor
#pahang
#tipskurus
#cepatkurus
#bakarlemak
#sihat
#pengantin
#slimmingdrinks
#gymmalaysia
#kurus
#freepostage
#selamatpagimalaysia
#nasilemakkopio
#jomheboh
#clevergirl
#jk1m #jk1m9


2

NEW PLUSSIZE BLOUSE!
RM38 EXCLUDE POSTAGE

baggy
anggaran muat 46/48
material bubble shiffon

Baggy stock baru

Ukuran baggy
Bahu 15-20"
Dada 44-52"
Ketiak 16-20"
Lengan atas 18-20"
Lengan bawah 16" ( garis tgn dbawah, mmg style baggy blouse, bkn bahu jatuh )
Labuh tgn 22"
Punggung 54 "
Labuh 32", 37"

material bubble shiffon

WA 0182104609/DM
#lofattah #fattahamin #fattzura #KLFW #jannahnick #redvelvetcake #clevergirl #malaysia #bazaarpaknil #uitm #uia #kuis #picoms #bellaammara #kebaya #kebayamurah #bajumurah #sayajual #promosimurah #bajuplussizemurah #bajuplussizemurahmalaysia #titiancinta #neelofa #KLFW #promosimurah #promosibaju #lofattah #titiancinta #awaksukasayatak #DIA #zulariffin #ask17 #fattzura


0

Getting ready to see dinos as big as a house!!! Imax showing original jurassic park!!! Had to be here!
.
.
.
#dinosfordays #jurassicpark #imax #nerd #nerdgoals #nerdygirl #getonmylevel #dinosrule #clevergirl #lifefindsaway

Science Center of Iowa & Blank IMAX Dome Theater
0

Not the greatest photo but it looked unbelievable! Grazing table job well done by @snooziey you can do anything! #engagementparty #girlscandoanything #clevergirl #catering


3

I was rustling a sweet wrapper #clevergirl #catsofinstagram


0