#colourful

Instagram photos and videos

#colourful#blousemurah#abstractart#sayajualblouse#blousetop#fashionlyzta#trustedseller#blouse#limitededition#fashion#๐Ÿ‘—design#likesforlikes#bazarpaknil#trending#๐Ÿ‘—5pilihan#sayajualblousemurah#blousemalaysia#buynow#elvynaluxeedition#mardinasafiyyahijab#alpukat#organicvegetables#mpasiorganik#plants

Hashtags #colourful for Instagram

Day one or one day. You decide. We speak of our future with goals and dreams, but when that future becomes our today, how many goals and dreams are unrealized? โ€œOne dayโ€ฆโ€ we tell ourselves, while one-day turns into many days, a week, a month, and years, without the dream or goal realized. Today, stand firm and take a step forward. Mark the calendar with DAY ONE, because the truth of the matter is, ONE DAY may never come. #halongbay #vietnam #shipping #stunning #colourful #sunrise #instagood #dayone #aroundtheworld #newday

Halong Bay, Vietnam
0

๐ŸŽ€NEW COLLECTION๐ŸŽ€
.
๐ŸŒธElvyna Luxe Edition๐ŸŒธ yang paling di tunggu2, kini di lancarkan ๐Ÿ˜ฑ
.
Asyikk plain jeeeโ€ฆselalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak! ๐Ÿ’•
.
===========================
(6) Sebab kenapa Anda perlu miliki โ€˜Elvyna Luxe Editionโ€™ ni, ===========================
.
1# ๐Ÿ‘—CUSTOM PRINTED XCLUSIF
di jamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh Kak Marr sendiri, founder Mardina Safiyya
.
2#๐Ÿ‘—DESIGN LUXE EDITION
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang xclusif namun masih mengekalkan identiti MUSLIMAH sejati.
.
3#๐Ÿ‘—5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, Seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
4# ๐Ÿ‘—MATERIAL MOSSโ€™ CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
5# ๐Ÿ‘—BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada pada semua koleksi MS soo.. Uolls tak perlu la risau lagi. Button dan hidden zip di dada mmg di reka khas untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
6# ๐Ÿ‘—SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan? .
Soo apa tunggu lagi. WhatsApp SEKARANG โ—๏ธโ—๏ธ
.
Please drop your order here๐Ÿ’•
WhatsApp 012 972 1519
.
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
#mardinasafiyyahijab #elvynaluxeedition #limitededition #sayajualblouse #sayajualblousemurah #blouse #blousemurah #blousemalaysia #blousetop #bazarpaknil #colourful #fashion #trending #fashionlyzta #buynow #trustedseller #likesforlikes


0

๐ŸŽ€NEW COLLECTION๐ŸŽ€
.
๐ŸŒธElvyna Luxe Edition๐ŸŒธ yang paling di tunggu2, kini di lancarkan ๐Ÿ˜ฑ
.
Asyikk plain jeeeโ€ฆselalu tengok blouse je mesti plain...MMG lama sangat dah teringin nak ada koleksi blouse Custom printed mcm ni, Cantiknyeee rasa macam nak grab sekarang jugak! ๐Ÿ’•
.
===========================
(6) Sebab kenapa Anda perlu miliki โ€˜Elvyna Luxe Editionโ€™ ni, ===========================
.
1# ๐Ÿ‘—CUSTOM PRINTED XCLUSIF
di jamin tidak ada 100% pattern printed yang sama, Uollls hanya boleh tengok design n corak Unik macam ni di ByMS sahaja, kerana corak ini MMG ekslusif, di lakar sendiri oleh Kak Marr sendiri, founder Mardina Safiyya
.
2#๐Ÿ‘—DESIGN LUXE EDITION
Rekaan blouse Muslimah cutting princess yang elegant, tampak Mewah dengan pattern yang xclusif namun masih mengekalkan identiti MUSLIMAH sejati.
.
3#๐Ÿ‘—5PILIHAN WARNA RARE
5pilihan warna 2018, Seperti burgundy, Deep blue dan lain2. Yang pasti kelima warna ini semuanya rare silap2 Uollls akan grab semua warna, bila Elvyna dah mendarat kat depan pintu nanti. .
4# ๐Ÿ‘—MATERIAL MOSSโ€™ CREPE
Material di import khas, sederhana tebal, tidak jarang. yang paling besttt "ironless" tak perlu ambik masa berjam utk iron baju bila nak pakai bestnyeerr....
.
5# ๐Ÿ‘—BF N WUDHU FRIENDLY
2 element penting ni MMG wajib ada pada semua koleksi MS soo.. Uolls tak perlu la risau lagi. Button dan hidden zip di dada mmg di reka khas untuk para MUSLIMAH berwuduk, dan menyusukan bayi tercinta di mana shj.
.
6# ๐Ÿ‘—SIDE POCKET
side pocket kiri dan kanan, Senang la lepas ni tak perlu la nak kena bawak handbag kesana sini, semua boleh simpan dalam poket baju je. Tak cukup kiri ada kanan lg. HEHE mudahkan? .
Soo apa tunggu lagi. WhatsApp SEKARANG โ—๏ธโ—๏ธ
.
Please drop your order here๐Ÿ’•
WhatsApp 012 972 1519
.
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
#mardinasafiyyahijab #elvynaluxeedition #limitededition #sayajualblouse #sayajualblousemurah #blouse #blousemurah #blousemalaysia #blousetop #bazarpaknil #colourful #fashion #trending #fashionlyzta #buynow #trustedseller #likesforlikes


0

Loading...