#compactpowder

Instagram photos and videos

#compactpowder#loosepowder#skincare#foundationmurah#concealer#mua#bedak#bccreammurah#beautyblender#dyxybrush#dyxybccream#makeupevent#makeuptunang#mesrawudhuk#spf50#foundationmerawat#instantglowing#bedakcompact#eyeliner#compactpowdermurah#bedakwajah#makeup#dyxymascara#dyxylipmatte#dyxyfacemistgreentea

Hashtags #compactpowder for Instagram

.
💫DYXY The Best Mascara Sebab💫
.
🔮Tak senang tertanggal
🔮Fibre mascara utk panjangkan bulu mata
🔮Melentik & melebatkan bulu mata
🔮Waterproof & senang dicuci tanpa mencomotkan mata atau hitamkan bawah mata
.
Yay or nay? Whatsapp sekarang
📱0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #concealer #compactpowder #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

#Repost @seemegirls_id with @get_repost
・・・
Foundation Kill Cover From Clio
Rp 90.000(Free Brush)
.
Ready Natural shade
.
Senin-jumat Pengiriman Expedisi
Sabtu minggu bisa pengiriman Go-Jek
.
#foundation #foundationmakeup #foundationstick #foundationmuka #foundationkorea #kosmetik #bedak #bedakcair #compactpowder #compactpowdermurah


0

.
CUSTOMER FEEDBACK!! . .
.
.
Highly Recommended!! Korang kat sana tu masih taknak cuba? Taknak ke glowing mowing flawless mawless sebelum keluar rumah? Muka dah tak breakout, makin sihat, jerawat pon makin kecut, berseri-seri pulak tu.
.
.
Paling best BC CREAM, sekali pakai terus IN LOVE dgn DYXY. Pakai DYXY tak perlu masa yg lama pon, touch up sikit2 je dah cantik, natural look gitteww. DYXY tak bercapuk. Make up simple dan cepat hanya dgn DYXY.
.
.
Anda pon dah in love dgn DYXY? Jangan termenung panjang lagi. Nanti melepas pulak set promosi DYXY ni.
.
YANG PALING TAK SANGKA ADA PROMO TAK MASUK AKAL😱😱SUPER DUPER JIMAT SIAP FREE GIFT LAGI 🎁🎁
.
Beli 5 item DYXY dapat HANDBAG EXCLUSIVE.
.
Whatsapp sekarang 📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

-
再也沒藉口不上粧!只要一道手續,直接完妝!出差時,常常不到十分鐘接駁車就要開了,沒空在妝前乳+粉底+蜜粉了,這時候只好出動Kose雪肌精全新推出的CC絲絨雪粉餅SPF14/PA+,讓我瞬間完妝!不管你用粉撲還是刷子都可以在三分鐘內完成,超快速!試用過後,一整天下來根本不需要補妝,簡直就是針對像我們這種無法補妝的工廠人而設計。共有四個色號,但我這健康膚色用第二白的都剛剛好,所以我不知道有誰會需要買到第三或是第四色號?建議搭配同樣也是雪肌精的光感澄晳UV柔膚乳SPF50/PA++++,防曬更全面!對了,粉盒超美,喜歡這設計!

Brand new Kose Sekkisei CC compact powder SPF14/PA+ is so amazingly wonderful! Sometimes I got up late and are in a hurry during my business trip, no time for full makeup. I just put on this CC compact powder and blush, then I ready to work within 10 mins. So effortless and so easy! And SUPER NATURAL! By the way, l love the case so much!

#kose #sekkisei #mensmakeup #makeupformen #10mins #skincareformen #mensskincare #compactpowder #powder #cccream #beauty #skincare


2

• Terbaru! Fairnpink Signature EE whitening powder!
bedak tabur yg mengandung pemutih sekaligus sunblock! memberikan efek EE (Energy Enhancer) untuk kulit kamu hasilnya kulit kamu lebih ber-energy, lebih hidup dan tidak pucat!
.
Manfaat EE (Energy Enhancer) whitening powder --> Mencerahkan --> Mengencangkan
--> Sunblock
--> Memberikan Energy ke kulit sehingga kulit lebih hidup dan tidak pucat
cara penggunaan:

pakai EE whitening powder setiap sebelum beraktivitas/ keluar ruangan, lebih bagus di gunakan setelah menggunakan CC cream Fairnpink.
Aman digunakan ibu hamil, ibu menyusui, Remaja usia 12thn keatas

No POM: NA18171204004
FREE ONGKIR ,untuk order sepaket😍😍
contact us 👇👇 📲
WA/SMS 082301302717
Jarang balas “DM/COMMENT”, so.. silahkan WA Saja.. 😍😍😍😍

#compactpowder #compactpowdermurah #bedak #bedakmurah #bedakwajah #bedakjerawat #bedakbagus #bedakcompact #jualfairnpink #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkasli #fairnpinkori #fairnpinkjakarta #fairnpinkpusat #fairnpinksurabaya #jualpemutih #pemutihwajah #pemutihwajahmurah


0

• Terbaru! Fairnpink Signature EE whitening powder!
bedak tabur yg mengandung pemutih sekaligus sunblock! memberikan efek EE (Energy Enhancer) untuk kulit kamu hasilnya kulit kamu lebih ber-energy, lebih hidup dan tidak pucat!
.
Manfaat EE (Energy Enhancer) whitening powder --> Mencerahkan --> Mengencangkan
--> Sunblock
--> Memberikan Energy ke kulit sehingga kulit lebih hidup dan tidak pucat
cara penggunaan:

pakai EE whitening powder setiap sebelum beraktivitas/ keluar ruangan, lebih bagus di gunakan setelah menggunakan CC cream Fairnpink.
Aman digunakan ibu hamil, ibu menyusui, Remaja usia 12thn keatas

No POM: NA18171204004
FREE ONGKIR ,untuk order sepaket😍😍
contact us 👇👇 📲
WA/SMS 082301302717
Jarang balas “DM/COMMENT”, so.. silahkan WA Saja.. 😍😍😍😍

#compactpowder #compactpowdermurah #bedak #bedakmurah #bedakwajah #bedakjerawat #bedakbagus #bedakcompact #jualfairnpink #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkasli #fairnpinkori #fairnpinkjakarta #fairnpinkpusat #fairnpinksurabaya #jualpemutih #pemutihwajah #pemutihwajahmurah


0

Jom cantik-cantik dengan koleksi kosmetik Zawara!!
.
Jom la beli ON POINT EYELINER ZAWARA. 👁️👁️
.
ON POINT EYELINER ZAWARA confirm buat sesiapa yang memandang jadi tak keruan! 💃🏻💃🏻Kenapa ya? 🤔
.
Mana tak nya eyeliner dengan berus yang muncung tirus ⚡️memberi kemudahan untuk si pemakai menggayakan hanya dengan satu calitan sahaja 🤗
.
#zawara#zawaranatics#zawaracosmeticswellness#zawarabrush#perfume #eyeliner#eyebrow#compactpowder#highpigmentmattelipstick #mattelipstick#femininwash#emblicahairfallshampoo#eternalyouth#skincare #magiclipbalm#brushkit#laxroma#essentialoils#eyeandcheekpalette#zawaraquote


0

• Terbaru! Fairnpink Signature EE whitening powder!
bedak tabur yg mengandung pemutih sekaligus sunblock! memberikan efek EE (Energy Enhancer) untuk kulit kamu hasilnya kulit kamu lebih ber-energy, lebih hidup dan tidak pucat!
.
Manfaat EE (Energy Enhancer) whitening powder --> Mencerahkan --> Mengencangkan
--> Sunblock
--> Memberikan Energy ke kulit sehingga kulit lebih hidup dan tidak pucat
cara penggunaan:

pakai EE whitening powder setiap sebelum beraktivitas/ keluar ruangan, lebih bagus di gunakan setelah menggunakan CC cream Fairnpink.
Aman digunakan ibu hamil, ibu menyusui, Remaja usia 12thn keatas

No POM: NA18171204004
FREE ONGKIR ,untuk order sepaket😍😍
contact us 👇👇 📲
WA/SMS 082301302717
Jarang balas “DM/COMMENT”, so.. silahkan WA Saja.. 😍😍😍😍

#compactpowder #compactpowdermurah #bedak #bedakmurah #bedakwajah #bedakjerawat #bedakbagus #bedakcompact #jualfairnpink #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkasli #fairnpinkori #fairnpinkjakarta #fairnpinkpusat #fairnpinksurabaya #jualpemutih #pemutihwajah #pemutihwajahmurah


0

#Repost @livynakosmetik (@get_repost)
・・・
BIOAQUA MAKEUP PROFESSIONAL PRESSED POWDER
.

Deskripsi Produk
.
MOHON PERHATIAN :
.
KHUSUS PEMESANAN BARANG YANG RENTAN PECAH HARUS ORDER BUBLE , KAMI TDAK MENYEDIAKAN FREE BUBLE BUAT PEMESANAN YANG TDK ORDER BUBLE,
.
Harga 45k
.
Berat 108 gram
.
Instagram: @livynakosmetik
.
#compactpowder #bedak #bioaqua #bedakbioaqua #jualbioaqua #jualbedakbioaqua #bedakbilaquamurah #bedakmurah #makeup #makeuptermurah #makeupmurmer #makeupbioaqua


0

• Terbaru! Fairnpink Signature EE whitening powder!
bedak tabur yg mengandung pemutih sekaligus sunblock! memberikan efek EE (Energy Enhancer) untuk kulit kamu hasilnya kulit kamu lebih ber-energy, lebih hidup dan tidak pucat!
.
Manfaat EE (Energy Enhancer) whitening powder --> Mencerahkan --> Mengencangkan
--> Sunblock
--> Memberikan Energy ke kulit sehingga kulit lebih hidup dan tidak pucat
cara penggunaan:

pakai EE whitening powder setiap sebelum beraktivitas/ keluar ruangan, lebih bagus di gunakan setelah menggunakan CC cream Fairnpink.
Aman digunakan ibu hamil, ibu menyusui, Remaja usia 12thn keatas

No POM: NA18171204004
FREE ONGKIR ,untuk order sepaket😍😍
contact us 👇👇 📲
WA/SMS 082301302717
Jarang balas “DM/COMMENT”, so.. silahkan WA Saja.. 😍😍😍😍

#compactpowder #compactpowdermurah #bedak #bedakmurah #bedakwajah #bedakjerawat #bedakbagus #bedakcompact #jualfairnpink #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkasli #fairnpinkori #fairnpinkjakarta #fairnpinkpusat #fairnpinksurabaya #jualpemutih #pemutihwajah #pemutihwajahmurah


0

Jom cantik-cantik dengan koleksi kosmetik Zawara!!
.
Jom la beli ON POINT EYELINER ZAWARA. 👁️👁️
.
ON POINT EYELINER ZAWARA confirm buat sesiapa yang memandang jadi tak keruan! 💃🏻💃🏻Kenapa ya? 🤔
.
Mana tak nya eyeliner dengan berus yang muncung tirus ⚡️memberi kemudahan untuk si pemakai menggayakan hanya dengan satu calitan sahaja 🤗
.
#freedelivery (by runner) area ni
.
🚘COD-Shah Alam-Subang Jaya-Petaling Jaya
.
🚘COD-Kuala Lumpur-Ampang-Cheras
.
🚚POSLAJU Seluruh Malaysia
- RM7 (Semenanjung)
- RM10 (Sabah/Sarawak)
.
Utk PERTANYAAN whatsapp fatin ye 📲019-3466443
.
#zawara#zawaranatics#zawaracosmeticswellness#zawarabrush#perfume #eyeliner#eyebrow#compactpowder#highpigmentmattelipstick #mattelipstick#femininwash#emblicahairfallshampoo#eternalyouth#skincare #magiclipbalm#brushkit#laxroma#essentialoils#eyeandcheekpalette#zawaraquote


2

• Terbaru! Fairnpink Signature EE whitening powder!
bedak tabur yg mengandung pemutih sekaligus sunblock! memberikan efek EE (Energy Enhancer) untuk kulit kamu hasilnya kulit kamu lebih ber-energy, lebih hidup dan tidak pucat!
.
Manfaat EE (Energy Enhancer) whitening powder --> Mencerahkan --> Mengencangkan
--> Sunblock
--> Memberikan Energy ke kulit sehingga kulit lebih hidup dan tidak pucat
cara penggunaan:

pakai EE whitening powder setiap sebelum beraktivitas/ keluar ruangan, lebih bagus di gunakan setelah menggunakan CC cream Fairnpink.
Aman digunakan ibu hamil, ibu menyusui, Remaja usia 12thn keatas

No POM: NA18171204004
FREE ONGKIR ,untuk order sepaket😍😍
contact us 👇👇 📲
WA/SMS 082301302717
Jarang balas “DM/COMMENT”, so.. silahkan WA Saja.. 😍😍😍😍

#compactpowder #compactpowdermurah #bedak #bedakmurah #bedakwajah #bedakjerawat #bedakbagus #bedakcompact #jualfairnpink #fairnpink #fairnpinkmurah #fairnpinkoriginal #fairnpinkindonesia #fairnpinkasli #fairnpinkori #fairnpinkjakarta #fairnpinkpusat #fairnpinksurabaya #jualpemutih #pemutihwajah #pemutihwajahmurah


0

READY STOCK!!
C O M P A C T P O W D E R Nefertitiparis kosmetik
15 g
Rp 110.000,- .
.
💎 Tersedia untuk 5 jenis warna kulit
💎 cocok untuk kulit berminyak karena sangat menyerap
💎 untuk hari2 gak perlu pake foundation lagi karena bedaknya covered banget
💎 ringan di kulit tampilannya kulit wajah jd segar, halus dan lembut
💎 tersedia juga bagi kulit sensitive (acne) .
.
🌻 warnanya : kuning langsat, ivory, acne, beige dan pink .
#lipstick #lipstikmurah #lipstikbagus #lipstikmate #makeup #beauty #juallipstick #kosmetikmurah #lipcream #lipcreamdiva #krisdayanti #kado #kosmetik #kadounik #kadoultah  #kadoultahmurah #mua #nefertitiparis  #nefertitiparisdiva #beauty #cantik #kosmetik #bedak #compactpowder #beige #kuninglangsat #ivory #pink #acne #cantik #muajakarta #muatangerang #muaserpong


0

#TestimoniDyxyByAyuyu
.
.

HIGHLY RECOMMENDED !! Korang masih tak nak cuba? Taknak ke glowing and flawless sebelum kluar rumah, muka tak breakout, makin sihat, jerawat makin kecut, glowing plak tu.. Hanya dengan DYXY koranag akan nampak cantik sekelip mata, muka tak breakout, malah makin sihat 😘😘
.
.
✔️Best sangat pakai DYXY
✔️Tak pandai mekap pon boleh pakai DYXY, touch up sikit² je dah nampak cantik tau. Automatik pandai mekap hanya dengan DYXY
.
.
Dah in love dgn DYXY ? Jangan tunggu lama². Nanti melepas pulak set PROMOSI DYXY
JOM WHATSAPP AYU
.
.
📲+60173413848
📲+60173413848
📲+60173413848
.
.
LAGI BEST ADA PROMO TAK MASUK AKAL 😱😱SUPER DUPER JIMAT🎁SIAP EXTRA GIFT TAU

Beli 5 item DYXY dapat 13 FREE GIFTS
Beli 4 item DYXY dapat 12 Gift termasuk beg mekap tau

JOM PM segera. PROMOSI SEPANJANH APRIL 2018 SAHAJA TAU !
JOM GRAB PELUANG INI UNTUK MEMILIKI SET DYXY MAMPU MILIK NI
.
.
#DyxyCosmetics #BcCreamDyxy #BcCreamMalaysia #BcCreamMurah #MesraWudhuk #FoundationViral #FoundationMalaysia #LulusKKM #SPF50
#LipstikDyxy #MascaraDyxy #BrushDyxy #FaceMistDyxy #GreenTeaFaceMist #MakeupSpray
#CompactPowder #LoosePowder #Concealer #MuaMalaysia #MakeupTunang #MakeupEvent
#SyurgaYangKedua #LafazkanKalimahCintamu #CintaHatiBatu #Fattzura #DyxyMeru #DyxyShahAlam #DyxySetiaAlam #DyxySaujanaUtama


0

🦋Contest🦋
.
.

Kalo anda bijaksana, sila namakan lipstick diatas. Contoh 1. Hang li po 2. Tun fatimah 3. Mahsuri. Nak bagi free 1. . .
.
.
Syarat
1.wajib follow ig @sugarbelle.cosmetic_inns
.
.
2.repost post dan public kan IG anda.
.
3. Tag 5 orang kawan.
.
.
*Hanya sah untuk selain agent Sugarbelle cosmetic. .
.
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist #contest #giveaway


0

.
Kosmetik sejuta umat!!
.Yupss...sapa sihh yg gag tau @marckscosmeticind ??!! Kosmetik dari jaman micin ababil sampai jd mami hitzz ky sekarang, marcks masihhh eksisss bangettt lohhh... ada beberapa macam varian warna sesuai keindahan kulit wajah kamu..
.
In frame:
.Bedak marcks tabur besar (💰:14.000)
.Bedak marcks tabur kecil (💰:25.000)
.Marcks teen compact powder (💰:23.000) .
.
#marckscosmetics #bedak #loosepowder #compactpowder #bedaktabur #hitz #kece #keren #sepanjangmasa #kosmetik #kosmetikwajah #kosmetiksby #kosmetiksurabaya #kosmetikbagus #olshop #olshoptrusted #olshopsurabaya #olshopsby #codsurabaya #tokokosmetiksby


1

.
Cantik hanya dengan DYXY COSMETICS.
.
Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗
.
.
Best ke best? Best sangat kan sebab xpayah pakai compact powder dah pon dh boleh tutup semua parut dan cela satu muka 😮 BRUSH DYXY lagi best, calit sikit² je dah boleh blend satu muka🙌🙌 .
.
.
LIPSTICK lagi best, warna dah la cantik, wangiiii, rasa nak makan je, nak calit kat pipi pon boleh as blusher. Nak lagi jimat, calit je dekat kelopak mata as eyeshadow💕💕
.
.
Tunggu ape lagi diknon oii mehlaa grab satu. Wasap lelaju
📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

Всем доброго весеннего дня🌞
Дождалась солнышка и могу поделиться с вами впечатлениями о новинке Dior Diorskin Mineralnude Bronze в оттенке 01 Soft sunrise (Нежный восход). Начну с того, что с бронзерами/пудрами я не дружу, как-то их видно на моей коже, мне такой эффект не нравится и я воздерживаюсь от покупки. Но вот тут почему-то не смогла пройти мимо и заказала эту бронзирующую пудру. ☀️Сам футлярчик «похудел», полегчал, больше нет кисти-кабуки #печалька .
☀️Для моей светлой кожи в пудре удачное сочетание оттенков, которые при смешивании не рыжат. ☀️На солнце видно множество мелких искорок-блёсточек, но на коже этого не заметно, есть лишь общее сияние. Да, кстати, она не матирует!
☀️На коробочке нарисованы варианты нанесения бронзера, но я по-старинке, на всю моську))))
☀️спф нет, увы😏
В целом я покупкой довольна, пудра отлично смотрится сейчас (без загара), а дальше она красиво подчеркнёт его❤️
Оба фото лица сделаны с пудрой
#dior #diorskin #mineralnude #diorskinmineralnude #diorbronze #diorsoftsunrise #compactpowder #mineralnudebronze


52

Компактная бронзирующая пудра SUNLIGHT SKIN @promakeuplab✅
💠Шелковая бронзирующая пудра для усиления или создания эффекта загорелой кожи.
*
💠Специальные порошки в составе, с самым низким коэффициентом трения, позволяют наносить продукт быстро и чисто, легко растушевывать при необходимости, а также чисто наслаивать до нужной интенсивности.
*
💠Порошки с большой маслоемкостью поглощают излишки себума в течение дня, позволяя продукту держаться на коже весь день, с неизменным отличным результатом.
*
💠Пудра обладает выраженным софт-фокус эффектом за счет чего визуально сглаживаются все неровности кожи, включая поверхностные признаки возраста и расширенные поры.
*
💠Специально подобранные пигменты с теплым и холодным оттенком идеально подчеркивают естественные оттенках кожи и не создают контраста. ⚑Пудра представлена в трех оттенках:
#201 - С преобладанием красно-желтого пигмента
#202 - С преобладанием оливкого-желтого пигмента
#203 - С золотым сиянием
💠Рекомендации по применению от креативного директора бенда Светланы Гребеньковой:
Пудру удобнее всего наносить мягкой пушистой кистью.
Наносить рекомендуется по всей периферии лица, по выступающим деталям лица, зонам шеи и декольте.
Более крупной и мягкой кистью можно деликатно нанести бронзирующую пудру в один слой на все лицо, плечи и зону декольте для усиления загара или его имитации.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
📍ТРЦ «Рахима Плаза», 3 этаж, бутик 320
Работаем без выходных🔈
10:00 - 17:00 (пн-вс)
🚘 Доставка по г.Шымкент 500 тенге
✈️Доставка по городам от 1 500 тенге
📞По всем вопросам обращаться в Direct либо WhatsApp
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Заказы оформляются по номеру 📲8-778-273-22-21
#promakeuplaboratory #promakeuplab #promakeup #madeinrussia #sunlightskin #bronzer #compactpowder #bronzingcompactpowder


0

We have all kinds of make-up for Sale
Call or WhatsApp us on 0548485448
#makeup# #highlighter# #macmascara# #maclipstick# #blusher# #eyeshadowpalette# #bannapowder# #compactpowder# #eyelashes# #contourkit#


0

Tinggal 1!

Ready Stock Denpasar! Hanya 110k!

Bisa send via Gojek / Grab!
atau COD Jl. Cokroaminoto (Mcd Cokro) / Jl. Kamboja (jam kerja only!) Yukk yang mau K-beauty Product,
Barang2 kami 100% original ya 😊😊😊 🍭Always READY STOCK JAKARTA!!! Ga ditanya lagi ya... Keep your skin healthy 😊! Mau order?

Reseller? welcome... cs:
📞wa:085739263868
📲[email protected]: @igl1227u (pake @ ya)

Jangan lupa Follow 👉 @radika_florist_denpasar utk memesan bunga / hadiah dg harga terjangkau
#bestseller #koreaskincare #kbeauty #kbeautyori #skincarekoreadenpasar #skincarekoreaori #skincareroutine #skincare #serum #cream #bb #cc #emulsion #essences #facemask #sleepingmask #facemaskessence #faceblur #loosepowder #cushion #compactpowder #zerosebum #sebum #skincaremurah #kosmetikkoreamurah #makeupkoreamurah #makeupkorea #readystockJKT


0

.
Alaa sygla nak guna Bc Cream ni banyak2. Nanti cepat habis. Haa kalau uolls nak berjimat taknak Bc Cream tu cepat habis sis suggestkan uolls try set Basic Lady DYXY ni. Set ni antara the best seller taw. Biasa kalau new user memang sis akan recommend pakai yang ni.
.
Kenapaaa?
.
Sebabnya JIMAT,MURAH dan TAHAN LAMA. Sesuai sgt lah utk newbie yg baru nak belajar bab2 make up ni. Touch up sikit pon dah putih cantik berseri peloles lagi giteww haaa.
.
Taknak cantik peloles berseri kerr?
📱0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #mua #makeupevent #makeuptunang #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #bccreammurah #bccreambydyana #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #loosepowder #compactpowder #concealer #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


1

Wajah berminyak membuatkan kita hilang keyakinan diri.So,korang wajib coba bedak compact JOLIEZ.
.
Teksturnya yang sangat ringan dan tidak melekit uolls.Terus konfiden.Berbaloi baloi.

Promo Now!! #bedakcompactJoliez #bedakcompact #compactpowder #kosmetikmalaysia #mekapmurahmalaysia #makeupbrunei #makeupartist #makeuptutorial #cosmetics


0

Wajah berminyak membuatkan kita hilang keyakinan diri.So,korang wajib cuba bedak compact JOLIEZ.
.
Teksturnya yang sangat ringan dan tidak melekit uolls.Terus konfiden.Berbaloi baloi.

Promo now!! #compactpowder#bedakcompact #bedakcompactJoliez #flawless#makeupsingapore #makeupmurahmalaysia #toturialmakeup #kosmetikmalaysia


0

Coca Cola cosmetics limited edition (fast po korea)
Liptint, lipgloss, lipstick, eyeshadow, cushion powder kolaborasi antara the face shop korea dan coca cola dengan kemasan unik dan taste aroma coca cola

For order and details informations pls contacts bbm pin DDBB6757; line id : beaushoppee or call to +628116331811
#koreancosmetics #brandcosmetic #eyeliner #eyebrowpencil #eyeshadow #concealer #blushon #lipstick #lipgloss #moisturizer #compactpowder #bbcream #cccream #foundation #lipbalm #beautytools #mask #korea #cosmetic #koreamakeup #tonymoly #etudehouse #innisfree #faceshop #holikaholika #3ce #lioelekorea #lioele #readystockcosmetics #milaniblushonmurah


0

.
Feedback DYXY COSMETICS ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨
.
.
Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan DYXY ✨. Nak order pun boleh tau 💗
.
Wasap
📱0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

Mattifying Velvet Compact Powder
.
🔥 Light
🔥 Medium
.
The Mattifying Velvet Compact Powder is perfect for day to night use. Its lightweight texture creates a very natural looking effect which provides a mattifying finish to the skin, almost like velvet.
.
✔️ Buildable Coverage
✔️ Matte Finishing
✔️ Lightweight
✔️ Paraben-Free
.
RM 3️5
Whatsapp 0137554125
.
#sugarbellestar #sugarbellecosmetics #compactpowder


0

Mattifying Velvet Compact Powder
.
🔥 Light
🔥 Medium
.
The Mattifying Velvet Compact Powder is perfect for day to night use. Its lightweight texture creates a very natural looking effect which provides a mattifying finish to the skin, almost like velvet.
.
✔️ Buildable Coverage
✔️ Matte Finishing
✔️ Lightweight
✔️ Paraben-Free
.
RM 3️5️
Whatsapp 0137554125
.
#sugarbellestar #sugarbellecosmetics #compactpowder


0

Offer RM12 each
Compact powder

Whatsapp 0176792511.

#compactpowdermurah #compactpowder #bedakcompact #bedakcompactmurah


0

Shiro Waki Hime 🇯🇵 Product of Japan 🇯🇵 Very recommended utk memutihkan bercak hitam di tubuh. Cukup pakai 30 detik saja ketiak jadi lebi putih, oleskan dan diamkan 10 detik, terus scrub dgn gerakan memutar 20 detik, baru dibersihkan dgn air. Bisa di pake di bagian tubuh lain juga sperti di siku, lutut maupun lipatan paha.

For order and details informations pls contacts bbm pin DDBB6757; line id : beaushoppee or call to +628116331811
#koreancosmetics #brandcosmetic #eyeliner #eyebrowpencil #eyeshadow #concealer #blushon #lipstick #lipgloss #moisturizer #compactpowder #bbcream #cccream #foundation #lipbalm #beautytools #mask #korea #cosmetic #koreamakeup #tonymoly #etudehouse #innisfree #faceshop #holikaholika #3ce #lioelekorea #lioele #readystockcosmetics #milaniblushonmurah


0

Wet/Dry Pressed Powder
-- REFILL --
Tempat bedak dan Spon bisa didapatkan terpisah
.
Bedak serba guna yang tahan lama ini berfungsi sebagai finishing powder yang halus di siang hari dan foundation bebas kilap yang cantik di malam hari.
Gunakan sponge kering untuk awal riasan dan mengurangi kilap, gunakan sponge yang lembab untuk hasil yang lebih menutupi permukaan kulit dan untuk hasil yang sempurna.

Pilihan warna : Creamy Ivory, Porcelain Beige, Natural Honey
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
💌 WA : 082161441124
*GRATIS KONSULTASI*
.
#bedaknuskin #prelovedfoundie #bedakcair #foundation #prelovedjakarta #foundationmurah #bedakmakeupartis #liquidfinish #matte #liquidfinishnuskin #cccream #bbcream #pemutih #skincare #pemutihalami #tinted #moisturetinted #tintednuskin #bedakpadat #bedaktabur #pressedpowder #compactpowder #loosepowder #bedakpadatnuskin #nuskinmurah #bedakchanel #mustikaratu #like4like #produknuskin #skincarehalal


0

Wet/Dry Pressed Powder
-- REFILL --
Tempat bedak dan Spon bisa didapatkan terpisah
.
Bedak serba guna yang tahan lama ini berfungsi sebagai finishing powder yang halus di siang hari dan foundation bebas kilap yang cantik di malam hari.
Gunakan sponge kering untuk awal riasan dan mengurangi kilap, gunakan sponge yang lembab untuk hasil yang lebih menutupi permukaan kulit dan untuk hasil yang sempurna.

Pilihan warna : Creamy Ivory, Porcelain Beige, Natural Honey
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
💌 WA : 082161441124
*GRATIS KONSULTASI*
.
#bedaknuskin #prelovedfoundie #bedakcair #foundation #prelovedjakarta #foundationmurah #bedakmakeupartis #liquidfinish #matte #liquidfinishnuskin #cccream #bbcream #pemutih #skincare #pemutihalami #tinted #moisturetinted #tintednuskin #bedakpadat #bedaktabur #pressedpowder #compactpowder #loosepowder #bedakpadatnuskin #nuskinmurah #bedakchanel #mustikaratu #like4like #produknuskin #skincarehalal


0

Wet/Dry Pressed Powder
-- REFILL --
Tempat bedak dan Spon bisa didapatkan terpisah
.
Bedak serba guna yang tahan lama ini berfungsi sebagai finishing powder yang halus di siang hari dan foundation bebas kilap yang cantik di malam hari.
Gunakan sponge kering untuk awal riasan dan mengurangi kilap, gunakan sponge yang lembab untuk hasil yang lebih menutupi permukaan kulit dan untuk hasil yang sempurna.

Pilihan warna : Creamy Ivory, Porcelain Beige, Natural Honey
.
ORDER & JOIN MEMBER (FAST RESPON)
💌 WA : 082161441124
*GRATIS KONSULTASI*
.
#bedaknuskin #prelovedfoundie #bedakcair #foundation #prelovedjakarta #foundationmurah #bedakmakeupartis #liquidfinish #matte #liquidfinishnuskin #cccream #bbcream #pemutih #skincare #pemutihalami #tinted #moisturetinted #tintednuskin #bedakpadat #bedaktabur #pressedpowder #compactpowder #loosepowder #bedakpadatnuskin #nuskinmurah #bedakchanel #mustikaratu #like4like #produknuskin #skincarehalal


0

Sapa ada pelbagai masalah kulit wajah mahupun breakout jom mula sihatkan kulit wajah dengan SET BASIC dulu..👍👍
.
Dah dapat kulit wajah yang sihat barulah boleh amalkan FULL SET ELYSIAN SKINCARE pula...kulit lebih tegang, glowing & licin bak telur di kupas...😍😍
.
Whatsapp⤵️⤵️⤵️
📲0102442278
📲0102442278


1

- Best summer deals
hurry up to avail these deals...
Delivery charges applicable 200
.
For order inbox me
#oriflamegujrat #skincare #makeup #LIPSTICK #summerdeal #discount #offer #sale #makeup #eyeliner #bestmatch #mascara #theone #compactpowder - -
@oriflame_makeup_wizard ..❤️


0

Makeup By Pony!

Yukk yang mau K-beauty Product,
Barang2 kami 100% original ya 😊😊😊 🍭Always READY STOCK JAKARTA!!! Ga ditanya lagi ya... Keep your skin healthy 😊! Mau order?

Reseller? welcome... cs:
📞wa:085739263868
📲[email protected]: @igl1227u (pake @ ya)

Jangan lupa Follow 👉 @radika_florist_denpasar utk memesan bunga / hadiah dg harga terjangkau
#bestseller #koreaskincare #kbeauty #kbeautyori #skincarekoreadenpasar #skincarekoreaori #skincareroutine #skincare #serum #cream #bb #cc #emulsion #essences #facemask #sleepingmask #facemaskessence #faceblur #loosepowder #cushion #compactpowder #zerosebum #sebum #skincaremurah #kosmetikkoreamurah #makeupkoreamurah #makeupkorea #readystockJKT


0

Suka sama CF nya ini! Go Green bgt!

Yukk yang mau K-beauty Product,
Barang2 kami 100% original ya 😊😊😊 🍭Always READY STOCK JAKARTA!!! Ga ditanya lagi ya... Keep your skin healthy 😊! Mau order?

Reseller? welcome... cs:
📞wa:085739263868
📲[email protected]: @igl1227u (pake @ ya)

Jangan lupa Follow 👉 @radika_florist_denpasar utk memesan bunga / hadiah dg harga terjangkau
#bestseller #koreaskincare #kbeauty #kbeautyori #skincarekoreadenpasar #skincarekoreaori #skincareroutine #skincare #serum #cream #bb #cc #emulsion #essences #facemask #sleepingmask #facemaskessence #faceblur #loosepowder #cushion #compactpowder #zerosebum #sebum #skincaremurah #kosmetikkoreamurah #makeupkoreamurah #makeupkorea #readystockJKT


0

Make up by CHES!

Yukk yang mau K-beauty Product,
Barang2 kami 100% original ya 😊😊😊 🍭Always READY STOCK JAKARTA!!! Ga ditanya lagi ya... Keep your skin healthy 😊! Mau order?

Reseller? welcome... cs:
📞wa:085739263868
📲[email protected]: @igl1227u (pake @ ya)

Jangan lupa Follow 👉 @radika_florist_denpasar utk memesan bunga / hadiah dg harga terjangkau
#bestseller #koreaskincare #kbeauty #kbeautyori #skincarekoreadenpasar #skincarekoreaori #skincareroutine #skincare #serum #cream #bb #cc #emulsion #essences #facemask #sleepingmask #facemaskessence #faceblur #loosepowder #cushion #compactpowder #zerosebum #sebum #skincaremurah #kosmetikkoreamurah #makeupkoreamurah #makeupkorea #readystockJKT


0

#TestimoniDyxyByAyuyu
.
.

HIGHLY RECOMMENDED !! Korang masih tak nak cuba? Taknak ke glowing and flawless sebelum kluar rumah, muka tak breakout, makin sihat, jerawat makin kecut, glowing plak tu.. Hanya dengan DYXY koranag akan nampak cantik sekelip mata, muka tak breakout, malah makin sihat 😘😘
.
.
✔️Best sangat pakai DYXY
✔️Tak pandai mekap pon boleh pakai DYXY, touch up sikit² je dah nampak cantik tau. Automatik pandai mekap hanya dengan DYXY
✔️Face mist fresh, glowing sangat muka
.
.
Dah in love dgn DYXY ? Jangan tunggu lama². Nanti melepas pulak set PROMOSI DYXY
JOM WHATSAPP AYU
.
.
📲+60173413848
📲+60173413848
📲+60173413848
.
.
LAGI BEST ADA PROMO TAK MASUK AKAL 😱😱SUPER DUPER JIMAT🎁SIAP EXTRA GIFT TAU

Beli 5 item DYXY dapat 13 FREE GIFTS
Beli 4 item DYXY dapat 12 Gift termasuk beg mekap tau

JOM PM segera. PROMOSI SEPANJANH APRIL 2018 SAHAJA TAU !
JOM GRAB PELUANG INI UNTUK MEMILIKI SET DYXY MAMPU MILIK NI
.
.
#DyxyCosmetics #BcCreamDyxy #BcCreamMalaysia #BcCreamMurah #MesraWudhuk #FoundationViral #FoundationMalaysia #LulusKKM #SPF50
#LipstikDyxy #MascaraDyxy #BrushDyxy #FaceMistDyxy #GreenTeaFaceMist #MakeupSpray
#CompactPowder #LoosePowder #Concealer #MuaMalaysia #MakeupTunang #MakeupEvent
#SyurgaYangKedua #LafazkanKalimahCintamu #CintaHatiBatu #Fattzura #DyxyMeru #DyxyShahAlam #DyxySetiaAlam #DyxySaujanaUtama


0

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender
#foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang
#mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist
#TeamFL #teamAna


0

Bedak Marcks Venus Two Way Cake adalah bedak padat dengan paduan Two Way Cake yang mengandung Triple Action yaitu UV Protection dan SPF 18 yang dapat melindungi kulit dari paparan sinar matahari, Vitamin E sebagai anti oksidan serta Chamomile Extract sebagai pelembab sehingga kulit tampak sehat, halus dan terlindungi.

Bedak Marcks Venus Two Way Cake dapat berfungsi sebagai bedak dan foundation. Dengan adanya formula Two Way Cake yang ringan sehingga mampu menyempurnakan tata rias make up Anda. Kulit wajah tampak lebih cerah, sehat dan cantik dengan pemakaian yang tahan lama.

Cara Pemakaian Bedak Marcks Venus Two Way Cake :
Gunakan sebelum terpapar sinar matahari. Sapukan Bedak Marcks Venus Two Way Cake secara merata pada wajah yang bersih dan sudah memakai pelembab dengan spons kering untuk hasil matte yang natural. Gunakan spons lembab untuk hasil akhir yang akan lebih baik.

Bedak Marcks Venus Two Way Cake tersedia 3 warna : – 01 Translucent
– 02 Natural
– 03 Porcelain

Kimia Farma
Indonesia

Netto: 12gr

#bedak #bedakwajah #bedakmuka #bedakuntukwajah #bedakuntukmuka #bedakperawatanwajah #bedakperawatanmuka #bedakperawatanuntukwajah #bedakperawatanuntukmuka #compact #bedakcompact #powder #compactpowder #venus #marcks #venusmarcks #refill #bedakrefill #compactpowdervenusmarcks #compactpowdermurah #babykosmetik #kosmetikmedan #beauty #baby #cosmetics #venus #venusmarcks #twc #twowaycake #twcwajah #bedaktwc #bedakteowaycake


0

Bedak Marcks Venus Two Way Cake adalah bedak padat dengan paduan Two Way Cake yang mengandung Triple Action yaitu UV Protection dan SPF 18 yang dapat melindungi kulit dari paparan sinar matahari, Vitamin E sebagai anti oksidan serta Chamomile Extract sebagai pelembab sehingga kulit tampak sehat, halus dan terlindungi.

Bedak Marcks Venus Two Way Cake dapat berfungsi sebagai bedak dan foundation. Dengan adanya formula Two Way Cake yang ringan sehingga mampu menyempurnakan tata rias make up Anda. Kulit wajah tampak lebih cerah, sehat dan cantik dengan pemakaian yang tahan lama.

Cara Pemakaian Bedak Marcks Venus Two Way Cake :
Gunakan sebelum terpapar sinar matahari. Sapukan Bedak Marcks Venus Two Way Cake secara merata pada wajah yang bersih dan sudah memakai pelembab dengan spons kering untuk hasil matte yang natural. Gunakan spons lembab untuk hasil akhir yang akan lebih baik.

Bedak Marcks Venus Two Way Cake tersedia 3 warna : – 01 Translucent
– 02 Natural
– 03 Porcelain

Kimia Farma
Indonesia

Netto: 12gr

#bedak #bedakwajah #bedakmuka #bedakuntukwajah #bedakuntukmuka #bedakperawatanwajah #bedakperawatanmuka #bedakperawatanuntukwajah #bedakperawatanuntukmuka #compact #bedakcompact #powder #compactpowder #venus #marcks #venusmarcks #refill #bedakrefill #compactpowdervenusmarcks #compactpowdermurah #babykosmetik #kosmetikmedan #beauty #baby #cosmetics #venus #venusmarcks #twc #twowaycake #twcwajah #bedaktwc #bedakteowaycake


0

BEDAK PADAT THERASKIN BPOM

Manufactured by: PT L'ESSENTIAL
POM NA18131205189
Netto: 14 g

Kegunaan :
Digunakan untuk memberikan kesan lembut, warna kulit yang rata dan tampilan menawan.

Cara Pemakaian:
Oleskan THERASKIN COMPACT POWDER KL pada kulit wajah dengan menggunakan puff hingga rata.

Peringatan:
Mengandung Oxybenzone 1%
Jangan terlalu lama terkena sinar matahari, meskipun menggunakan sediaan tabir surya.
Hentikan pemakaian bila timbul rasa pedih, panas, gatal, dan kemerahan di kulit.
Hindari kontak dengan mata.

Disarankan penggunaan foundation cair sebelum compact powder.
.
.
Harga 46.000
.
.

#compactpowder
#compactpowdertheraskin
#bedakpadat #bedakpadattheraskin
#grosirtheraskinoriginal
#theraskin #bedaktheraskin #theraskinpowder


0

Bedak Marcks Venus Compact Powder (Refill) adalah bedak padat yang sangat cocok digunakan bagi wanita yang aktif sepanjang hari. Bedak padat ini diformulasikan dengan manfaat kandungan SPF 18 – anti UVA & UVB yang membantu mencegah penggelapan kulit dan munculnya bintik hitam serta melindungi kulit dari paparan sinar matahari, sehingga kulit tampak lebih sehat dan cantik alami. Teksturnya yang bebas minyak membantu menyerap minyak berlebih hingga 3 jam.

Di dalam Bedak Marcks Venus Compact Powder juga terdapat kandungan Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, dan Zea Mays Strach yang dapat menjaga kelembaban & anti iritasi pada kulit wajah, menghaluskan kulit, menutupi noda hitam pada area kulit wajah serta mampu menyerap keringat.

Cara Pemakaian Bedak Marcks Venus Compact Powder :
Gunakan Bedak Marcks Venus Compact Powder ini saat pagi atau sore hari atau pada saat diinginkan setelah kulit wajah terlah dibersihkan. Ratakan pemakaian pada wajah dan leher dengan menggunakan spon bedak.

Bedak Marcks Venus Compact Powder tersedia 2 warna :
– 01 Invisible
– 02 Natural Beige
– 03 Ivory

Kimia Farma
Indonesia

Netto: 12gr

#bedak #bedakwajah #bedakmuka #bedakuntukwajah #bedakuntukmuka #bedakperawatanwajah #bedakperawatanmuka #bedakperawatanuntukwajah #bedakperawatanuntukmuka #compact #bedakcompact #powder #compactpowder #venus #marcks #venusmarcks #refill #bedakrefill #compactpowdervenusmarcks #compactpowdermurah #babykosmetik #kosmetikmedan #beauty #baby #cosmetics #venus #venusmarcks


0

Happy Saturday uolss.. Nak kluar rumah nanti jangan lupa sapu compact powder dulu, nak lagi boom kalau guna PERFECT MATE POWDER dari M.E.R.VE 🔥😍❤️
.
.
• Instant matte finish
• Bebas minyak
• Mencerahkan kulit
• Terasa ringan
• SPF 50 UV
• Mesra Wudhuk
• Bebas silikon
• Sesuai bagi semua jenis kulit
• Halal
.
.
❤️ AGENT PENANG ❤️
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
Nak order, boleh whatsap Cikda 💋👇
.
📲 017 4512538
📲 017 4512538
📲 017 4512538
.
http://www.wasap.my/60174512538 .
.
#merve #mervecosmetic #mervepenang #mervepenangisland #agentmerve #mervelovers #makeup #makeuptutorial #makeuplooks #makeuplover #serum #cleanser #foundation #foundationmurah #moisturizer #cream #luluskkm #halal #joyrevfa #sale #sales #skincare #teamcikmasgojes #brush #compactpowder #concealer #concealermurah #cikdapualumutiara #freeconcealer #free


1

.
Selain dari meratakan kulit muka anda untuk kelihatan lbh cantik,bulu brush ini jugak padat.
.
Jgn risau sbb kami jual produk yg 100% halal. Brush ni halal dan bukan made from 🐷 okayy.
.
Korang yg nak beli brush tu hati2 ye jgn pulak sampai terbeli brush bulu oink2 ni.
.
DYXY Brush ni blh apply dgn mana2 foundation sekalipon. Biar mahal sikit pon takpe asalkan kita tahu dari mana sumber dia. Yedakk?
.
Let's cantik
📱0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #mua #makeupevent #makeuptunang #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #concealer #compactpowder #loosepowder #spf50 #foundationmurah #foundationmerawat #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

BEDAK PADAT THERASKIN BPOM

Manufactured by: PT L'ESSENTIAL
POM NA18131205189
Netto: 14 g

Kegunaan :
Digunakan untuk memberikan kesan lembut, warna kulit yang rata dan tampilan menawan.

Cara Pemakaian:
Oleskan THERASKIN COMPACT POWDER KL pada kulit wajah dengan menggunakan puff hingga rata.

Peringatan:
Mengandung Oxybenzone 1%
Jangan terlalu lama terkena sinar matahari, meskipun menggunakan sediaan tabir surya.
Hentikan pemakaian bila timbul rasa pedih, panas, gatal, dan kemerahan di kulit.
Hindari kontak dengan mata.

Disarankan penggunaan foundation cair sebelum compact powder.
.
.
Harga 46.000
.
.

#compactpowder
#compactpowdertheraskin
#bedakpadat #bedakpadattheraskin
#grosirtheraskinoriginal
#theraskin #bedaktheraskin #theraskinpowder


0

#Repost @livynakosmetik (@get_repost)
・・・
BIOAQUA BB Exquisite & delicated
.

Deskripsi Produk
.
MOHON PERHATIAN :
.
ready
No , 1(rose clair )
No , 2(ivory white)
No, 3(light beige) [kosong]
.
Harga 47k
.
Berat 108 gram
.
Instagram: @livynakosmetik
.
#compactpowder #bedak #bioaqua #bedakbioaqua #jualbioaqua #jualbedakbioaqua #bedakbilaquamurah #bedakmurah #makeup #makeuptermurah #makeupmurmer #makeupbioaqua


0

Alhamdulillah untuk harini💗
.
Done COD untuk customer kesayangan 🚙 di Kota Damansara.
.
Semakin hari semakin ramai yang nak kulit yang cantik dengan product yg selamat dan berkesan..😄.
.
Customer ni membeli:
. 💕SET BASIC(ELYSIAN BOOSTER SERUM & DEEP GEL CLEANSER)
💕MATTE LADY LIP COLOUR : SWEETY
.
Semoga mendapat manfaat untuk kulit & terus konsisten menggunakan produk dari Elysian™️ yang semestinya NATURAL ,SELAMAT & BERKESAN
Insya Allah😊.
.
🎀Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲0175417491
📲0175417491
📲0175417491
====================
📮Poslaju setiap hari
🚘COD available (t&c)
🎁pon adee


1

Whether decoding a message or reapplying your 102 Sweet Dreams lipstick, your 105 Invisible Dusting Powder is an essential for your mission. #redlips 📸: @221bdisney .
.
.
Don’t forget about our Instagram Live tomorrow, April 21st, at 9:30am PDT. .
.
.
#agentcarter #besamecosmetics #besameagentcarter #RedLipstick #CompactPowder #Gold #Red #EdisonLife #Marvel #StarkIndustries #CaptainAmerica #CutCrease #FlawlessSkin #PeggyCarter #Lipstick #FlawlessLips #Spy #beauty #vintage #vintagestyle #vintagefashion #vintagehair


11

Bedak Marcks Venus Compact Powder adalah bedak padat yang sangat cocok digunakan bagi wanita yang aktif sepanjang hari. Bedak padat ini diformulasikan dengan manfaat kandungan SPF 18 – anti UVA & UVB yang membantu mencegah penggelapan kulit dan munculnya bintik hitam serta melindungi kulit dari paparan sinar matahari, sehingga kulit tampak lebih sehat dan cantik alami. Teksturnya yang bebas minyak membantu menyerap minyak berlebih hingga 3 jam.

Di dalam Bedak Marcks Venus Compact Powder juga terdapat kandungan Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Mica, dan Zea Mays Strach yang dapat menjaga kelembaban & anti iritasi pada kulit wajah, menghaluskan kulit, menutupi noda hitam pada area kulit wajah serta mampu menyerap keringat.

Cara Pemakaian Bedak Marcks Venus Compact Powder :
Gunakan Bedak Marcks Venus Compact Powder ini saat pagi atau sore hari atau pada saat diinginkan setelah kulit wajah terlah dibersihkan. Ratakan pemakaian pada wajah dan leher dengan menggunakan spon bedak.

Bedak Marcks Venus Compact Powder tersedia 2 warna :
– 01 Invisible
– 02 Natural Beige
– 03 Ivory

Kimia Farma
Indonesia

Netto: 12gr

#bedak #bedakwajah #bedakmuka #bedakuntukwajah #bedakuntukmuka #kosmetikwajah #kosmetikmuka #kosmetikuntukwajah #kosmetikuntukmuka #bedakpadat #bedakpadatwajah #bedakpadatmuka #bedakpadatuntukwajah #bedakpadatuntukmuka #refill #bedakrefill #compactpowder #compact #powder #compactpowdermarcks #compactpowdermarcksvenus #marcks #venus #babykosmetik #kosmetikmedan #beauty #baby #cosmetics


0

.
SEMINIT JURR DAH FLAWLESS GLOWING MOWING. MUKA TAK BERMINYAK PON. BEST SANGAT!!😘
.
.
Diulangi hanya memerlukan masa SEMINIT jurr untuk chuolls bersiap depan cermin. Dap2 je BC CREAM ni pakai BRUSH pastu calit LIPSTICK sikit taknak bagi nampak pucat sangat. Oh ya jangan lupa spray FACE MIST bg segar dan make up tahan lama. Tadaaa dah siap. Cepat dan senang kan!!
.
Kalau time rushing,apply BC CREAM ni dalam kereta pon boleh. Semudah ABC jur. .
.
🌸 Make up tahan sehingga 8 jam
🌸 Ada SPF50 utk protect kulit dari sinaran UV
🌸 Full coverage
🌸 BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. So jimaaat!!
🌸 Ada oil control untuk kulit berminyak
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit
.
❌ No compact powder
❌ No filter/camera 360
❌ No parut jerawat
❌ No jeragat
❌ No sunburn
❌ No muka kusam
.
Hanya dengan SET DYXY COSMETICS chuolls boleh keluar rumah dengan confidentnyaaa. Abang2 sado kat luar sana pon boleh kalau nak try BCC ni.
.
.
Jangan tunggu lama2 nanti dikebas orang. Whatsapp lelaju
📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

Jom cantik-cantik dengan koleksi kosmetik Zawara!!
.
Jom la beli ON POINT EYELINER ZAWARA. 👁️👁️
.
ON POINT EYELINER ZAWARA confirm buat sesiapa yang memandang jadi tak keruan! 💃🏻💃🏻Kenapa ya? 🤔
.
Mana tak nya eyeliner dengan berus yang muncung tirus ⚡️memberi kemudahan untuk si pemakai menggayakan hanya dengan satu calitan sahaja 🤗
.
Whats app 0172546368
RM29
.
#zawara#zawaranatics#zawaracosmeticswellness#zawarabrush#perfume #eyeliner#eyebrow#compactpowder#highpigmentmattelipstick #mattelipstick#femininwash#emblicahairfallshampoo#eternalyouth#skincare #magiclipbalm#brushkit#laxroma#essentialoils#eyeandcheekpalette#zawaraquote


1

😍😍😍Wehhhhh admin terkedu tgk sis @sarah_amran ni. Cantik sangat. Rasa macam nak kiss2 je pipi gebu tu.
.
Apa yang bestnya sis ni guna Miracle EE foundation ZAWARA tau. 😍
.
EE foundation ni membantu mengekalkan kelembapan kulit untuk jangka masa yang lama. Dah tak perlu pakai moisturizer sebelum makeup tau. 😱
.
Ditambah dengan compact powder ZAWARA yang full coverage tu, perrhhh lagi letopsss sis sarah kita ni. 😍
.
Korang yang belum tahu kehebatan produk2 ZAWARA, ape kate korang cube. Admin berani jamin, lepas tu korang akan repeat lagi dan lagi. 💗
.
Jom dapatkan sekarang dengan DC Johor
.
Postage available 1 🇲🇾
.
COD available JB area 📦
.
#zawara #zawaranatics #zawaracosmeticswellness #zawarabrush #perfume #eyeliner #eyebrow #compactpowder #highpigmentmattelipstick #mattelipstick #femininwash #emblicahairfallshampoo #eternalyouth #skincare #magiclipbalm #brushkit #laxroma #essentialoils #eyeandcheekpalette #zawaraquote


1

.
CUSTOMER FEEDBACK!! . .
.
.
Highly Recommended!! Korang kat sana tu masih taknak cuba? Taknak ke glowing mowing flawless mawless sebelum keluar rumah? Muka dah tak breakout, makin sihat, jerawat pon makin kecut, berseri-seri pulak tu.
.
.
Paling best BC CREAM, sekali pakai terus IN LOVE dgn DYXY. Pakai DYXY tak perlu masa yg lama pon, touch up sikit2 je dah cantik, natural look gitteww. DYXY tak bercapuk. Make up simple dan cepat hanya dgn DYXY.
.
.
Anda pon dah in love dgn DYXY? Jangan termenung panjang lagi. Nanti melepas pulak set promosi DYXY ni.
.
YANG PALING TAK SANGKA ADA PROMO TAK MASUK AKAL😱😱SUPER DUPER JIMAT SIAP FREE GIFT LAGI 🎁🎁
.
Beli 5 item DYXY dapat HANDBAG EXCLUSIVE.
.
Whatsapp sekarang 📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena


0

Selamat pagi Sabtu!💕
.
Siapa pagi-pagi lancar je membuang? Alhamdulillah. TAPI! Siapa yang ada masalah nak membuang? Sehari dua hari punya la susah
.
Jadi Anati nak cadangkan pada korang supaya amalkan pemakanan yang seimbang. Selain tu boleh juga amal Vitamin C
.
Macam customer ni☝️. Lancar je hari-hari membuang. Secara tak langsung kempis perut. Kurus la jadinya. Lepastu tiada lagi masalah toksin dalaman yang boleh muncul jerawat tu
.
Tengok dia ni☝️ sejak membuang lancar masalah jerawat berkurang😉. Jadi siapa nak amalkan vitamin c Allura ni klik link di bio ok
.
#byfarahanati #allurebeauty #vitamincviral #asasvitaminc #sihatcantik #kulitcerah #cantiksemulajadi #freshiefacialwash #myapinkish #compactpowder #milacoklatslym #sayajual #jomcantik #putihgebu #infosihat #vitamincfeedback #naturalbeauty #viral #dfkl #produkkecantikan #ibuberpantang #ruangrezekihanania #ibumenyusu #kurussihat #kurus #hilangjerawat #umpmalaysia #studentlife #instaseleb #selebriti


1

.
Cantik hanya dengan DYXY COSMETICS.
.
Rugi pada yang masih belum mencuba 🤗
.
.
Best ke best? Best sangat kan sebab bila dah pakai BC CREAM dah xpayah nak pakai compact powder dah pon dh boleh tutup semua parut dan cela satu muka 😮 BRUSH DYXY lagi best, calit sikit² je dah boleh blend satu muka🙌🙌 .
.
.
LIPSTICK lagi best, warna dah la cantik, wangiiii, rasa nak makan je, nak calit kat pipi pon boleh as blusher. Nak lagi jimat, calit je dekat kelopak mata as eyeshadow💕💕
.
.
FACEMIST pulak just spray2 je terus rasa fresh glowing je muka. Make up pon tahan lama pakai spray ni.
.
.
Nak tahu? Whatsapp segera
📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teambieena


0

The end of the page