#compactpowder

Instagram photos and videos

#compactpowder#onlineshopmakeup#makeup#makeupmurah#lipstick#jualmakeup#onlineshop#bedak#makeupberkualitas#olshopmakeup#eyeliner#mattelipstick#sugarbelle#eyeshadow#sugarbellelovers#bellaammaralovers#cosmetics#nyx#cosmetic#foundation#kosmetik#sugarbelleshahalam#sale#maskara#kosmetikmurah#jualmakeupberkualitas

Hashtags #compactpowder for Instagram

🌼Üz üçün Kirşan🌼
▫️Mehsul innovativ texnologiya esasında hazırlanmışdır. Terkibindeki hialuron turşusu sayesinde gün erzinde derinin nem balansını temin edir. Yaşlanma eleyhine effekli olan kirşan bütün deri növlerine uyğundur. Kirşan derinin rengini yaxşılaşdırır onu nemlendirir ve tebii parlaq ton verir. Gündelik istifadeye uyğundur.
➡️kirşan 20.99azn💰
•••
#faberlicbaku #faberlic #фаберлик #sale #косметика #фаберликновинки #makyaj #kosmetika #макияж #faberlicazerbaycan #kozmetik #pudra #пудра #endirim #sifaris #gozellik #facepowder #powder #compactpowder #makiyaj #makeup #follow #guzellik #indirim #заказ #фаберлик_новинки #qadin #baximlixanimlar #faberlicazerbaijan


0

.
.
Yezza!!! Serum Foundation dah ada NEW CODE untuk yg si hitam manis - Code DARK. Makin pakai bertambah manis. 😍
.
So skrg kita dah ada 4 code pilihan:
1. SUPERLIGHT
2. LIGHT
3. NATURAL
4. DARK
.
❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
.
🌷 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
🌷 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
🌷 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
🌷 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
🌷 Tahan sehingga 9 jam.
🌷 Bau yang "mahal" dan ekslusif
🌷 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
🌷 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
🌷 Mencerahkan kulit secara sekata
🌷 Membantu mengecutkan jerawat
🌷 Membantu memudarkan jeragat
🌷 Melembapkan kulit semasa make up
🌷 Tidak berminyak.
🌷 Mudah dicuci dan halal
🌷 Tidak bercapuk

Lengkap dengan 4 kod warna yang sesuai dengan skin tone wanita di Malaysia.

Hanya Rm60 je uolsss 😍


1

.
.
Quality HD Cream Foundation ni setaraf international product tau. Dengan harga mampu milik, Rm49 sahaja. Semua org wajib cantik!
.
SAY NO TO COMPACT POWDER ‼️ NO BEDAK ‼️ NO FILTER ‼️ NO 360 CAMERA!
.
FLAWLESS AND GLOWING SERTA MERTA❗️
3 in 1 (Compact powder + bb cream + concealer)
.
HD CREAM FOUNDATION BY EVERDEENSS 🌼
.
Kelebihan foundation ni:
💐 TAHAN LAMA (LEBIH 8JAM)
💐 Dengan sekali sapuan shj dpt menutup segala parut + jerawat + jeragat di muka plus dapat menjimatkn masa
💐 TIDAK PERLU CONCEALER / compact powder / bb cream / cc cream
💐 Tidak berminyak dan tidak bercapuk
💐 SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💐 HD EFFECT (dalam gambar)
💐 SPF 50 ++
💐 Senang dicuci dan mesra solat
💐 ORIGINAL FROM KOREA 💯
.
COLOUR AVAILABLE:
🌹IVORY (putih cina)
🌹NUDE (sederhana putih/putih biasa)
🌹HONEY (sawo matang)
.
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516
DM / Whatsapp je Zai +6011-6331 6516


1

April Skin Magic Cushion Pink SPF 50+ PA+
78.000
.
no.21 light beige
no.22 pink beige
no.23 natural
Fitur: Brand baru dan bermutu tinggi Air mineral alami, 'Pulau glasial air' menambah kelembaban pada kulit Dan sempurna menutupi tempat dengan hanya sejumlah kecil. Liputan sempurna sempurna dan kelembaban. Basis kelembaban alami memberikan kemampuan penyebaran yang sangat baik tanpa iritasi. Kelembaban memberikan liputan sempurna tanpa sumdging. Menampilkan warna bersih dan transparan untuk kulit Asia. Memblokir SPF50 + PA +++ sinar UV, Whitening, Anti-aging 3-in-1 products. Bagaimana cara menggunakan: Oleskan sedikit ke kulit. Pelembab dasar membuatnya mudah untuk mendaftar ulang.

Kapasitas: 15g (SPF30 + PA ++)
.
.
#makeup #jualmakeup #kosmetik #cosmetics #cosmetic #makeupmurah #jualmakeupmurah #makeupberkualitas #jualmakeup #makeup #bedak #compactpowder #onlineshop #olshop #olshopmakeup #makeupmurah #makeupberkualitas #onlineshopmakeup #onlineshopmakeup #jualmakeupberkualitas #goodquality #bedak #compactpowder #nyx #lipstick #mattelipstick #palette #eyeshadow #eyeliner #maskara #onlineshop #olshopmakeup #onlineshopmakeup #ladyevemakeup #kosmetikmurah #kosmetikpremium #jualbeli #salemakeup #sale #makeupbeauty leny


0

#KomboSyawal dilanjutkan!
#KomboSyawal dilanjutkan sehingga 31 Julai2018 !!! Projek Sihat Cantik bersama Mamadil.
.

Dapatkan segera dengan KakWa hari ini. Semestinya SPECIAL DEAL + SPECIAL FREE GIFT + FREE POSTAGE/ COD menanti uolls.
.
Whatsapp KakWa: 0182822902
(klik link di bio)
.

#alienaventure
#MamadilByWani
#mamadilnilai
#mamadilsepang
#mamadilbangi
#mamadilseremban
#mamadilkotaseriemas
#mamadilpajam
#mamadiltamansemarak
#bazaarpaknil
#makeup
#kecantikankesihatan
#kecantikankulitwajah
#womenlove
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar
#jerawat
#milkbooster
#ekzema


0

Hello guys.
Harini Nana nak share cara pengiraan sunblock yg perlu kita pakai.
Let's do the MATH!😆
.
1. Cara kira seberapa kuat ianya boleh melindungi kulit kita:
Eg. SPF15
(15-1)/15 = 0.93.
So, 93% sunblock itu dapat lindungi kulit kita dari sinaran uv.

2. Beza warna kulit:
Untuk kulit putih, biasanya bertahan 10 minit.
Kulit kuning langsat 25 min.
Kulit sawo matang 20 min.

Semakin gelap kulit kita, semakin kuat ia mampu bertahan di bawah sinaran UV sebab kandungan pigmen melanin yang tinggi.

Contoh kiraan:
Untuk kulit putih, sunblock boleh bertahan selama 150 minit(SPF15 x 10 min)
Untuk kulit sawo matang, SPF15 × 20 min= 300 minit.
.
Untunglah si hitam manis 💁‍♀️
.
Pls visit my 👇
.
👉Website: www.marykay.com.my/nurhanajones
👉Facebook Page: www.facebook.com/maryk.nurhanajones
👉Instagram: www.instagram.com/maryk_nurhanajones .
.
💖 Your Senior Beauty Consultant,
NURHANA YAHYA
www.wasap.my/60125894200

#marykayperak
#marykayipoh
#marykayperlis
#marykaykedah
#marykaypulaupinang
#marykayselangor
#marykaykualalumpur
#marykayterengganu
#marykaysabah
#marykaysarawak
#marykaykelantan
#marykaybrunei
#marykaypahang
#marykayterengganu
#marykayjohor
#marykaymelaka
#marykaynegerisembilan
#compactpowder
#cccreammarykay
#cccream
#marykayconsultant
#starconsultant


0

semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇
•••
Keluarga yang anda inginkan selama ini pasti keluarga yang harmonis dengan adanya sang buah hati yang menjadi penghibur lelah bunda dan suami dalam bekerja dengan tangisan, canda dan tawanya.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇
BBM ➭ pregnant
Whatsapp ➭ 082146794756
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan lupa tekan ♥️ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇
🌟 @metode_promil_herbal
🌟 @metode_promil_herbal
🌟 @metode_promil_herbal

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌


1

No powder, no step! Get this Naked 9 compact powder for a blemish free skin. Apply it wherever, whenever you want. Delivers 24 hours lasting perfomance and guaranteed you will love it!
Contact us now thru DM 📩 or whatsapp 0162053314 📲
💥 S/M: RM28 💥
.
.
.
#beauty #makeup #makeuptutorial #eyeshadow #eyemakeup #instagram #instagood #hot #woman #glam #mua #makeupaddict #makeuplover #makeupmurah #makeupmalaysia #beautycare #beautytips #hudabeautymalaysia #urbandecay #urbandecaycosmetics #urbandecaymalaysia #compactpowder #pressedpowder #flawless


0

Laneige Lip Sleeping Mask 20ml
65.000

Cara Penggunaan:
1. Gunakan sebelum tidur. oleskan pada bibir.
2. Biarkan semalaman dan hapus keesokan paginya dengan menggunakan kapas atau tissue
3. Baik digunakan 2-3x seminggu
4. Agar perawatan malam harimu lebih sempurna, jangan lupa pakai LANEIGE WATER SLEEPING MASK juga ya... agar bangun tidur, bibir dan kulitmu menjadi lebih lembut dan terawat ^^
.
.
#makeup #jualmakeup #kosmetik #cosmetics #cosmetic #makeupmurah #jualmakeupmurah #makeupberkualitas #jualmakeup #makeup #bedak #compactpowder #onlineshop #olshop #olshopmakeup #makeupmurah #makeupberkualitas #onlineshopmakeup #onlineshopmakeup #jualmakeupberkualitas #goodquality #bedak #compactpowder #nyx #lipstick #mattelipstick #palette #eyeshadow #eyeliner #maskara #onlineshop #olshopmakeup #onlineshopmakeup #ladyevemakeup #kosmetikmurah #kosmetikpremium #jualbeli #salemakeup #sale #makeupbeauty leny


0

Let' s join our team stars..best tau dpt mentor yg berjaya mcm our master stokist. Nak join team INNS? Klik link kat bio.kite chit chat.
.
Open house sugarbelle cosmetic tempoh hari
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist


2

Hey ladies!
Seharian tadi mesti dah puas berjalan dekat luar kan? Apa kata cuba coffee beans scrub from @sugarbellecosmetic ni untuk buang anasir2 kotor yg melekat dekat wajah korang 😝. Tak salah untuk korang cuba scrub ni. Di jamin bersih dan selamat. Lps cuci rasa ringan je.
.
Official Agent Sugarbelle Cosmetics
📲 Whatsapp 019 5244105
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Rawang dan kawasan sekitar

#coffeescrub #scrub #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbellerawang #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam #rawang #sungaibuaya #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist


0

Dd cream with speciall formula ,promo2 rm15 with casing .. moq only 100pcs .. whatsapp now... #jenamasendiri oemjenamasendiri #brandsendiri #aliffsyukriterlajaklaris #datosrivida #datositinurhaliza #bekascosmetik #compactpowder #ddcreammurah


0

yeaaahhh sis dapat feedback lagi chuoollsss 🙈
.
Terima kasih review nya sayang 😘
.
📣📣 KOSMETIK MURAH !!! 📣📣
📣📣 WAH ! MACAM BEST JE !!! 📣📣
Beli 1 dengan harga borong !

Sis bukan nak rugi tapi sis nak untung sikit jer!
Datang murah sis jual murah murah
Datang mahal sis tak dpt nak tolong jual murah.
JOM BORONG SELAGI STOK MASIH ADA 😘

Cara order???
.
💄 SS pic yg nak beli.
💄 Send pic dekat wasap.
💄 Dah confirmation dgn admin boleh buat payment banking / transfer.
💄 Send pic bukti payment.
💄 No tracking akan diberi pada anda
BERMINAT???????? Haaaaa dah boleh SS pic terus wasap admin sekarang!!!
👇
.
www.wasap.my/60197148009
.
💋 selagi stok masih ada 💋
#lipstikmurah #lipstikmatte #lipstikliquid #lipstikmalaysia #lipstikjb #lipstikhudabeautymurah #lipstikvictoriasecret #lipstiktartemurah #lipstikhudabeauty #lipstikborongmurah #lipstiktarte #lipstiknote #lipstikmurah #lipstikjb #lipstikmalaysia #celakmata #celakcoklat #celakmalaysia #celakborongmurah #celakborongmurah #celakhitam #celakmurah #celakrhomlon #celakanatasia #celakmn #eyeshdow
#eyeshdowmurah #eyeshdowjb #eyeshadowborong #eyeshadowcantik #eyshadowbrush #compactpowder #hudabeautymalaysiamurah
#eyeshdow
#eyeshdowmurah #eyeshdowjb #eyeshadowborong #eyeshadowcantik #eyshadowbrush #eyeshadowmalaysia


0

OFFER BORONG DATANG LAGI 👏👏👏 jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati harga borong terendah minimum hanya pembelian 3pcs sahaja ✅✅ #bedakpixy #bedakpixymalaysia #pixypowder #pixypowderborong #loosepowder #miyamipowder #bedakmiyami #bedakmiyamimurah #bedakmiyamiborong #compactpowder #makeuppowder #kosmetikborongmurah


0

Gak cepat luntur, ringan di bibir, tidak meninggalkan bekas digelas kalau untuk minum, cepat kering dan teksturnya sangat ringan.
.
Moreskin Lip Cream Matte Series, Salah satu jajaran Produk Kosmetik Nasa terbaru dari Moreskin grup, hadir mewarnai kebutuhan anda akan penampilan bibir anda. Berbagai macam warna matte pada produk Lip Cream ini sudah disiapkan oleh PT Natural Nusantara untuk mempercantik bibir anda.

Kegunaan Moreskin Lip Cream Matte NASA

Memberikan warna pada bibir.
Memberikan nutrisi pada bibir.

Produk Moreskin Lip Cream ini tersedia berbagai macam warna, di bawah ini adalah Kode Produk dan warnanya:

Merah Maron👉POM NA 18171304718LC03.

Merah Menyala👉POM NA 18171303896LC05.

Merah Bata👉POM NA 18171304894LC07.

Merah Tua👉POM NA 18171304895LC08.

Pink Menyala👉POM NA 18171303897LC09.

Coklat Muda👉POM NA 18171304717

Kandungan Bahan Moreskin Lip Cream Matte

Silica dymethyl silylate, Isododecane, Dipentaerythyl hexahydroxystearate/ hexastearate, Diisostearyl malate, Cyclopentasiloxane, phenoxyethanol, Silica.

Segera miliki segarnya penampilan anda dengan warna bibir yang cemerlang dan nyaman dengan Moreskin Lip Cream Matte Series dari PT NASA, hanya dari Distributor ☎️08977236195

#moreskincosmetics
#lipmattenasa
#lipstikmatte
#cantiknasa
#tampilbeda
#lipmattesimple
#lipmattenatural
#bibirseksi #cintaterbaik #lipmatte #lipcream #lipmattemurah #compactpowder #loosepowder #lipmatteviral #lipmattecantik #riaspengantin #kebaya


0

semoga yg belum memiliki momongan , segera d berikan momongan, Aamiin 😇
•••
Anak akan menjadi harapan keluarga,
Sebagaimana makhluk hidup yang lain, manusia membutuhkan keturunan untuk mewarisi dan meneruskan hidupnya. Itulah mengapa anak menjadi dambaan setiap keluarga.
•
Anak bagaikan permata dalam kehidupan mereka. Penyejuk mata ketika keletihan menyapa, menjadi tempat berteduh ketika masa senja mulai tiba.
•
Tetap semangat terus ikhtiar, ber Do'a dan tawakal semoga segera terwujud program yang di harapkan selama ini 😇
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk konsultasi masalah infertilitas & program kehamilan, bisa menghubungi kami di 👇
BBM ➭ pregnant
Whatsapp ➭ 082146794756
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jangan lupa tekan ♥️ dan Tag teman atau saudara terdekat anda untuk mengikuti kami 👇
🌟 @metode_promil_herbal
🌟 @metode_promil_herbal
🌟 @metode_promil_herbal

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌


1

SETIAP PEMBELIAN KOMBO MAMADIL, ANDA LAYAK DAPAT CABUTAN BERTUAH. START 21 JULAI HINGGA 19 OGOS 2018.

Jom grab set kombo Mamadil now 😍😍. 📲 Whatsapp 0199405967 @tekan link bio di atas 😘

#MamadilbyRuzana #MamadilSepang #AlienaVenture #MedilSkincare #Cleanser #Foundation #serum #Eyebrow #CollaloeSoap #lipmoist #compactpowder #loosepowder #femininewash #scrub #lipbalm #WomenLove #susurizqi #RefillBedak


0

SETIAP PEMBELIAN KOMBO MAMADIL, ANDA LAYAK DAPAT CABUTAN BERTUAH. START 21 JULAI HINGGA 19 OGOS 2018.

Jom grab set kombo Mamadil now 😍😍. 📲 Whatsapp 0199405967 @tekan link bio di atas 😘

#MamadilbyRuzana #MamadilSepang #AlienaVenture #MedilSkincare #Cleanser #Foundation #serum #Eyebrow #CollaloeSoap #lipmoist #compactpowder #loosepowder #femininewash #scrub #lipbalm #WomenLove #susurizqi #RefillBedak


0

SETIAP PEMBELIAN KOMBO MAMADIL, ANDA LAYAK DAPAT CABUTAN BERTUAH. START 21 JULAI HINGGA 19 OGOS 2018.

Jom grab set kombo Mamadil now 😍😍. 📲 Whatsapp 0199405967 @tekan link bio di atas 😘

#MamadilbyRuzana #MamadilSepang #AlienaVenture #MedilSkincare #Cleanser #Foundation #serum #Eyebrow #CollaloeSoap #lipmoist #compactpowder #loosepowder #femininewash #scrub #lipbalm #WomenLove #susurizqi #RefillBedak


0

.
Nak tak sekelip mata cantik hanya dengan SET PERFECT LADY DYXY??
.
.
Wajib ade 4 item DYXY ni
💖 BC CREAM
💖 MINERAL FACE MIST
💖 LIPSTICK
💖 BRUSH
.
.
Jom usha KELEBIHAN 4 item power ni
.
BC CREAM
👉 Tekstur ringan
👉 Tak perlu pakai compact powder
👉 Full coverage. Boleh tutup cela keseluruhan muka
👉 Tak berminyak dan tak bercapuk
👉 SPF50
.
MINERAL FACE MIST
👉 Glowing sepantas 5 saat
👉 Mengecutkan jerawat
👉 Memudarkan parut jerawat
👉 Mengurangkan alahan pada kulit
👉 Sesuai utk kulit sensitif
.
BRUSH
👉 Mudah utk blend BC CREAM pada muka
👉 Mudah dicuci dan dibersihkan
👉 Berus yg lembut
.
LIPSTICK
👉 3 warna menarik
👉 Tidak mudah melekat pada cawan
👉 Melembabkan bibir walaupon matte
.
.
Amacam? Best kan? Nak grab SET OFFER ni? Whatsapp sekarang
📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teambieena #cintatiadaganti #inmyfeelingschallenge


0

"Jualan apa tin?"
Produk SR12
"Ada pemutih wajah ngak"
Ngak ada SR12 produk herbal
Bukan pemutih wajah atau tubuh
"Kirain ada soal nya muka ngak putih-putih , padahal udah pake merk ABC tapi masih gini-gini aja"
"Mau beli sabun ABCDEF harga nya mahal detox nya lama temen juga pake itu udah 7x ngak ada hasil nya , ada mahal nya doang"
"Coba liat ada apa aja" (Sambil bongkar keranjang sabun)
Ada sabun bulus
Sabun kopi
Sabun beras
Sabun susu beras
Sabun madu
Vico oil
Manjakani
Body lotion
Minyak bulus
Salimah slim
Lipcare
Deodorant spray
Lipcream
Compact powder
Baru ini aja yang ada dirumah
Yang lain nya belum nyetok .. "Tapi sabun nya cepet putih ngak"
Ini sabun bukan baclyn "Ngak maksud nya ke muka enak ngak"
Coba aja di makan enak ngak 😅😅
"Becanda aja luh Nab"

Kakak , adek , ncang , ncing , emak , babeh
SR12 itu produk herbal
Bukan pemutih wajah atau pemutih tubuh
SR12 itu produk untuk menyehatkan kulit wajah ..
Tidak hanya itu SR12 pun memiliki minyak kelapa murni yang banyak manfaat nya
Salah satu nya bisa untuk ..
- kesehatan
- kecantikan
- dan pengobatan
Bisa untuk di minum dan di oles ke wajah/tubuh yang di inginkan ... Jadi jangan tanya PEMUTIH
karna saya bukan penjual baclyn
Tapi penjual produk herbal , aman untuk ibu hamil , menyusui maupun anak-anak
Dan sudah ber BPOM 😊

#Vico #variansabunherbal #deospray #lipcare #lipcream #compactpowder #manjakani #salimahslim #minyakbulus #bodylotion
#produklokal
#produkherbal
#SKINCARESR12
#SALAMSEHATSR12

Wa : 085272129086


0

.
CUSTOMER FEEDBACK!! . .
.
.
Highly Recommended!! Korang kat sana tu masih taknak cuba? Taknak ke glowing mowing flawless mawless sebelum keluar rumah? Muka dah tak breakout, makin sihat, jerawat pon makin kecut, berseri-seri pulak tu.
.
.
Paling best BC CREAM, sekali pakai terus IN LOVE dgn DYXY. Pakai DYXY tak perlu masa yg lama pon, touch up sikit2 je dah cantik, natural look gitteww. DYXY tak bercapuk. Make up simple dan cepat hanya dgn DYXY.
.
.
Anda pon dah in love dgn DYXY? Jangan termenung panjang lagi. Nanti melepas pulak set promosi DYXY ni.
.
YANG PALING TAK SANGKA ADA PROMO TAK MASUK AKAL😱😱SUPER DUPER JIMAT SIAP FREE GIFT LAGI 🎁🎁
. .
Whatsapp sekarang 📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teamBieena #janganbencicintaku #kekechallenge


0

Hello everyone!
‼️Valid for 24 hours ‼️
Huda beauty all in 1 Deal Available for Rs. 2600 instead of 2800 for next 24 hours. Interested people can dm.
#ordernow #ordernow😍 #ordernow‼️ #crazydeal #crazydeals #crazy_cosmetics_x #hudabeautyfoundation #hudabeauty #hudabeautybrush #brushes #hudabeautylipstick #compactpowder #buynow #bbcream #hudabeautybbcream #whatareyouwaitingfor #whatareyouwaitingfor⁉️


1

.
PRODUK BERKUALITI MAMPU MILIK,BOLEH CANTIK SEPANTAS 3MINIT
.
.
Bahagia naw naw kan bila bangun tidur rasa kulit muka segar macam embun pagi. .
.
Bila sentuh muka pun rasa licin dan bebas jerawat sana sini.😍
.
.
Kalau lewat nak pergi kerja tak payah kalut mekap sana sini. Cukup spray #FaceMistDyxy dan dap dap #BcCreamDyxy nipis nipis pun dah berseri.
.
.
Dengan Set Dyxy Kosmetik semua benda jadi mudah. Sebab uols boleh jimat masa hari hari.
Mudah jerr, Kalau tak sempat kat rumah, kat tempat kerja pun boleh calit lagi.😉
.
.
Rugi naw naw sape xgrab harga PROMOSI sekarang, stock laku keras, lagi best dapat FREEGIFT EXCLUSIVE lagi tau😍
.
.
Whatsapp skrg
📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #projekraya #teamFL #teamBieena #janganbencicintaku #kikichallenge


0

Essentials. Sort of. Have a great weekend! 🌿💗


1

Allura beauty produk berasaskan vitamin c memang terbaik👍
.
Ada 5 item yg dikeluarkan oleh allura beauty iaitu :
.
😍serbuk vit c, 😍 Freshie facial wash, 😍Mya pinkish compact powder, 😍Mila coklat slym, dan 😍 latest Glow cushion (pengganti day cream).
.
.
sesuai utk yg mempunyai masalah kulit seperti : 😩jerawat
😩 parut jerawat
😩kulit berminyak
😩resdung
😩sunburn 😩kulit kering
😩tona tidak sekata .
.
Ada lebih 18,000 testimoni berjaya. Yg penting bkn produk timbang kilo dan ia selamat dan lulus kkm. Allura beauty juga ada 3 sijil ujian makmal yg membuktikan ia selamat dan berkesan tau 😍 jadi jgn ragu2 utk mencubanya! 😘
.
berminat? whatsapp me at 010-8675363 to know more 😉
.
#allurebeauty #vitaminC #VitaminE #glowcushion #milacoklatslym #freashiefacialwash #compactpowder #myacompactpowder #masalahkulit #agent #dropship #kosmetik #lulusKKM


0

Must try this
Our Compact Powder suitable for long lasting with matte finishing
💃💃💃
.
.
Whatsapp 0195053184 🌹
.
.
#compactpowder
#bedakcompact
#beauty
#cosmetic
#makeup
#dropshipwanted
#agentwanted
#bandarsaujanaputra
#putraheight
#putraperdana


0

* 3 I N A *
Are you someone who only uses cruelty free products? Putting the testing etc. aside, do people find there’s a difference in quality ? ————————————————————————
@3ina Products is that great inbetween drugstore and high end brand. I can feel the products for my face are not going to make me break out. The powders are extremely easy to use and NOT PIGMENTED !!! AKA no cake face 🎂 ————————————————————————
The products in this pic - left corner = compact powder, right corner = translucent loose powder, bottom left = foundation. All for ~ $80 😱
————————————————————————
I’m thinking of putting some of their items in my giveaway so people can se show affordable they are !! 💕
.
.
.
.
#makeup #beauty #everydaymakeup #makeuptips #3ina #makeupreviews #beginnermakeup #asianskin #combinationskin #crueltyfreemakeup #foundation #compactpowder #translucentpowder #matte #mattelipstick #lipstick #drugstoremakeup


5

Promo Ends 31st July 2018. Discount RM30 every set.
Dont missed out this awesome deal! ✔️Free Postage throughout Malaysia
✔️Free Gifts with every purchase 📲whatsapp 0135136423
#byakakfarmasi #makeupsambilmerawat #makeup #oneshadefitsall #aloevera #arganoil #sayajual #sayajualproductterbaik #sayajualkosmetik #cosmetics #bukantimbangkilo #kkmnotified #foundation #compactpowder #makeupremoverwipes


0

Coffee scrub best ni best selling tau. Lepas tu coffee scrub leh thn 2 bulan atau 3 bulan. Kat situ pun dah jimat..
.
.
Scrub hanya 2 hgga 3 kali dlm seminggu. Boleh memudarkan parut, menanggalkan kulit mati, melembutkan kulit, memudarkan jeragat. Mencerahkan kawasan yg gelap.
.
.
Best kan? Nak jgk boleh klik link kat bio ok atau dm.
.
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist


0

Promo Ends 31st July 2018. Discount RM30 every set.
Dont missed out this awesome deal! ✔️Free Postage throughout Malaysia
✔️Free Gifts with every purchase 📲whatsapp 0135136423
#byakakfarmasi #makeupsambilmerawat #makeup #oneshadefitsall #aloevera #arganoil #sayajual #sayajualproductterbaik #sayajualkosmetik #cosmetics #bukantimbangkilo #kkmnotified #foundation #compactpowder #makeupremoverwipes


0

Masih tak percaya lagi ZAWARA cosmetic terbaik...dap2 dah superb professional.... Korang tengok ni, ni la hasil demo makeup semalam dengan menggunakan semua produk2 ZAWARA.
.
Makeup Daily look gituwww.
Syantik ke idok? mesti la syantik kan😍
.
Jom la korang dapatkan sekarang produk2 ZAWARA...
.
#zawara #zawaranatics #zawaracosmeticswellness #zawarabrush #perfume #eyeliner #eyebrow #bathgel #blackheadmask #compactpowder #highpigmentmattelipstick #mattelipstick #femininwash #emblicahairfallshampoo #eternalyouth #skincare #magiclipbalm #brushkit #laxroma #essentialoils #eyeandcheekpalette


0

Bukan senang nak cari bedak yang sekali sapu je terus licin ! Lepas tu tertutup habis jerawat, parut & jeragat yang ada kat muka nih ❗️ Fuhhhh terus jatuh cinta weh
😍 .
Patut lah nama pun Full Coverage Compact Powder ❗️ Memang cover habis uolls. Paling penting ada SPF ! Haaa dapat lah cover muka korang dari cahaya matahari yang panas tu 😍
.
Tengok cik kak kita ni pakai compact powder zawara, cun melecun.
👍 .
Best kan? Apa lagi? Jom lekas serbu produk zawara...
Dm utk lebih lagi😍❤️
.
#zawara #zawaranatics #zawaracosmeticswellness #zawarabrush #perfume #eyeliner #eyebrow #compactpowder #highpigmentmattelipstick #mattelipstick #femininwash #emblicahairfallshampoo #eternalyouth #skincare #magiclipbalm #brushkit #laxroma #essentialoils #eyeandcheekpalette


0

Sabun tomato ni best giler. Bg yg berkulit kering lepas cleanser dgn sabun ni jgn lupe sapu serum serinaara atau moisturiser tau. Baru la kulit sentiase moist.
.
.
Stokis Selangor/KL
📲 Whatsapp 017 632 8985
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam,Subang,PJ,Kelana Jaya, KL dan Klang.

#peeloffgoldmask #stokistselangor #serisoap #seribella #seritoks #igers #iger #kualalumpur #teamsugarbellestars #temaseristars
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam  #sugarbelle  #sugarbellecosmetic  #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist


0

Emina Bare With Me Mineral Compact Powder adalah bedak padat yang cocok digunakan sehari-hari. Bedak ini diperkaya dengan kandungan Vitamin E.

idr : Rp 41.000

Varian
-Fair
-Light Beige
-Amber
-E bony

How To Use:

Aplikasikan bedak pada wajah menggunakan spons atau kuas

Suitable For:
Kulit normal, kulit kering

#emina #eminacosmetics #eminacompactpowder #compactpowder #makeup #makeupmurah #makeuplengkap #bestseller #original #dicari


0

Set Must Have
.
Is a must untuk syantik torbang di hati orang tersayang.
.
Simple dan exclusive. 5 minit siap makeup.
.
WhatsApp sekarang utk dapatkan free gift bernilai RM 50
.
019-4662001


2


1

Set Must Have
.
Is a must untuk syantik torbang di hati orang tersayang.
.
Simple dan exclusive. 5 minit siap makeup.
.
WhatsApp sekarang utk dapatkan free gift bernilai RM 50
.
019-4662001


1

.
3 BENDA WAJIB uoolllsss try dan pakai hari2 sebelum keluar 😍💕
.
.
Ke hulur ke hilir boleh bawak 🙆.
Senang gilerrr bila dah ade DYXY BCCREAM FOUNDATION + DYXY GREEN TEA FACEMIST + DYXY BRUSH
.
.
Sekarang tak payah rumit2 nak pakai banyak benda kat muka ni tebal2 dah.
❌NO MORE DAY CREAM.
❌NO MORE SUNBLOCK.
❌NO MORE LOOSE/COMPACT POWDER.
.
.
Yang penting makeup kat muka ni langsung tak nampk tebal & nampk natural je uolssss👍🏻😍
.
.
Dengan DYXY awak tak perlu jadi pro pun untuk bermakeup.
.
.
Guna DYXY Cosmetic je, awak dah kelihatan cantik berseri seri macam di makeup oleh professional MUA.
.
.
❣️BC Cream akan buat muka kita nampak flawless dan bersih.
.
.
❣️Berus DYXY akan buat foundation kita lebih kemas dan sekata.
.
.
❣️Mist Spray Green Tea akan buat makeup kita tahan lebih lama dan muka kita nampak segar walaupun tidur hanya 3 jam.
.
.
Hebat kan gabungan DYXY Cosmetic. Mari membeli skrg sbb tgh ade OFFER yg BEST LAGI AWESOME gaisss.
.
.
Whatsapp
📲 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teambieena #janganbencicintaku #syedsaddiq


0

Siapa dekat sini peminat product2 sugarbelle 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️
.
Follow @sugarbelle.seri.zara untuk order.
.
Product terbaru adalah COTTON CANDY LIPSCRUB (MARSHMALLOW FLAVOR) 😱😱 Woww!
.
Hebat bukan? Tiberrr 🤭
.
Apa tunggu lagi. Cepat order skrg Sementara stok msi ada.
Stok laku kerasss 🔥🔥
.
Mur murr ajee 😘
.
Follow @sugarbelle.seri.zara
Follow @sugarbelle.seri.zara
Follow @sugarbelle.seri.zara
.
Dan banyak lagii product yang menarik untuk anda semuaa 🎉🎉
.
#foundation
#eeniemeenie
#serinaara
#serisoap
#seriummi
#lipmatte
#lipstick
#lipscrub
#peelofgoldmask24k
#detox
#maskara
#eyeliner
#maducintaturki
#seritoks
#seribella
#seribeauty
#serift
#lipcream
#magicliquid
#coffeebeenscrub
#eyeshadow
#compactpowder
#perfume
.
Dan banyak lagi keluar dari #sugarbelle #sugarbelledolls #sugarbellecosmetic #serigroup


1

CUCI MUKA 5, 6 KALI SEHARI DENGAN MEDIL TAK KERINGKAN KULIT PUN. KULIT SEGAR & LEMBUT😍
.
U need more feedback? Feel free to click #testimonimamadil & #mamadilfeedback😘
.
SPECIAL DEAL + FREE GIFT + FREE COD/ POSTAGE menanti uolls.
.
📲 01126091652
.
🚗 Kulim, Lunas, Padang Serai, Simpang Ampat, Bukit Mertajam, Seberang Jaya dan kawasan sekitar.
.
📬Seluruh Negara
.
.
#alienaventure
#MamadilByMamaNor
#mamadilkulimbymamanor
#mamadilkedahperlis
#mamadilkedah
#mamadilkulim
#mamadilbktmertajam
#mamadilseberangjaya
#mamadilsimpangampat
#womenlove
#susurizqi
#medilskincare
#mamadilsimpletouch
#lipbalm
#collaloesoap
#lipmoist
#compactpowder
#loosepowder
#femininewash
#scrub
#jeragatpudar
#jerawat
#milkbooster
#ekzema


0

Heyyyyy. Meh cuba COLLAGEN BLUSH COLOUR dari FOREST COLOUR dengan harga hanya RM39.90 💕
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#antiagingcosmetics #merawatsambilcantik #beautyinyou #lip #eye #face #lipstick #lipgloss #foundation #bbcream #loosepowder #powder #compactpowder #eyeliner #mascara #perfume #eyeshadow


2

#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
#Repost @kosmetik.mania (@get_repost)
・・・
Fair N Pink Signature EE whitening Powder
Bedak Tabur yg mengandung pemutih sekaligus sunblock! memberikan efek EE (Energy Enhancer) untuk kulit kamu hasilnya kulit kamu lebih berenergy, lebih hidup dan tidak pucat!
.
Manfaat EE (Energy Enhancer) whitening compact powder 🔹Mencerahkan 🔹Mengencangkan
🔹Sunblock
🔹Memberikan Energy ke kulit sehingga kulit lebih hidup dan tidak pucat
cara penggunaan:
pakai EE whitening compact powder setiap sebelum beraktivitas/ keluar ruangan, lebih bagus di gunakan setelah menggunakan CC cream Fairnpink.
Aman digunakan ibu hamil, ibu menyusui, Remaja usia 12thn keatas

No POM: NA18171204004

#fairnpink #fairnpinkee #fairnpinkpowder #fairnpinksignature #fairnpinksignatureee #fairnpinkwhitening #fairnpinkwhiteningcompactpowder #compactpowder #fairnpinksignaturecompactpowder #naturgo


0

Selamat pagi uolls... Gold mask peel off with 24k gold ✅PARABEN-FREE
✅Menanggalkan sel kulit mati.
✅Menanggalkan whiteheads.
✅Menanggalkan blackheads.
✅Memudarkan parut jerawat
✅Mencerahkan kulit
✅Memperbaharui sel kulit

Rm39 only 📲 Whatsapp 0129573085
📮 Pos seluruh Malaysia
📤Cod Shah Alam dan KL

#peeloffgoldmask #serisoap #seribella #seritoks #kualalumpur
#foundationsugarbelle
#foundation
#compactpowdersugarbelle
#compactpowder
#sugarbelleshahalam #sugarbelle #agent #lipstick #lipcream #matte #sugarbellelovers #bellaammaralovers
#coffeescrubsugarbelle #sugarbelleshahalam #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellecos2metics #coffeelover #aroma #scrub #sugarbellelovers #bellaammaralovers #makeupartist #sugarbelletopqueen #sayapakaisayajual


0

Bioaqua Compact Powder
Only 45.000
#bioaquacompactpowder #bedakbioaqua #bedaksidoarjo #compactpowder


0

VELVET COMPACT POWDER. .

Ada 2 jenis code iaitu Code Light & Medium. .

Senang nak pakai & tak bercapuk! .

Hanya RM 35 sahaja ❤️😘


1