#cottondubai

Instagram photos and videos

#cottondubai#thaisilk#lace#bajukurung#gedungkain#kainpasangmurah#kainpasang#cotton#batikindonesia#chiffoncrepe#chiffon#cottonenglish#cottonvietnam#satinsilk#batik#bajupengantin#bajutunang#pengantin#bajuraya#valentinosilk#kedaikain#kain#koreansilk#lubukkain#tudung#bokitta#bajucantik#kainmurah#murah#kainpasangonline

Hashtags #cottondubai for Instagram

KASA RUBIAH CHIFFON
3.5 meter
Bidang 60
PERCUMA lining 3.5meter
Harga hanya RM80 sahaja

Ready stock!!! http://Www.wasap.my/60129378277/kasarubiah
0129378277
0129378277

#kainpasang
#kainbajuraya2019
#produkvietnam
#cottonmurah
#cottonmurahcantik
#cottoncantik
#cottondubai
#kaincottonindonesia
#kaincantik
#batikcotton #batiklace #baturaden #raya2019 #kainraya2019 #bajuraya2019 #batik2019 #batikviral
#kasarubiahmurah
#kasarubiahcantik
#kasarubiahindonesia


0

KASA RUBIAH CHIFFON
3.5 meter
Bidang 60
PERCUMA lining 3.5meter
Harga hanya RM80 sahaja

Ready stock!!! http://Www.wasap.my/60129378277/kasarubiah
0129378277
0129378277

#kainpasang
#kainbajuraya2019
#produkvietnam
#cottonmurah
#cottonmurahcantik
#cottoncantik
#cottondubai
#kaincottonindonesia
#kaincantik
#batikcotton #batiklace #baturaden #raya2019 #kainraya2019 #bajuraya2019 #batik2019 #batikviral
#kasarubiahmurah
#kasarubiahcantik
#kasarubiahindonesia


2

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Kain Pasang Murah 💋
4meter , bidang 45
• kain : COTTON DUBAI
• susah kedut / x perlu iron
• kualiti TIPTOP ✨
• LIMITEDD! • tanda X means takde 😘
• RM30 shj , beli banyak dapat murah ❤️ #KainPasangByBella 🌸 kainpasang #kainpasangkb #kainpasangdubai #cottondubai #kainpasangkualiti #kainpasangmurah #kainpasangcotton #kainpasangonline #bazarpaknil #bazarbh #bajumuslim


0

Ohhh myyy!
New addition to this absolutely stunning golden series💫💫
.
Its a solid golden glitter fabric in cotton🥰
Its like a dream come true❤️❤️
.
#maimoomelegance #elegant #chic #funky #fabriclove #fabricworld #cottondubai #dubaifabrics #cotton #americanborders #glitter #gold #gorgeous #beautiful #bling


8

🔥Cotton Dubai by empire_ar_exclusive ✨material kain yang selesa
✨Pelbagai jenis corak dan pilihan
✨kain yang tidak mudah kedut

1 pasang RM40❗️❗️
2 pasang RM70❗️❗️❗️
3 pasang RM100❗️❗️❗️ Jom pergi ke fb page/ ig sis iaitu EMPIRE_AR_EXCLUSIVE😘😘 untuk memilih pelbagai jenis pilihan kain yang sangat menarikk yang telah kami sediakan untuk anda.. VISIT SEKARANGGGG!!!!
#kainpasang #cottondubai #kainpasangmurah #kainpasangcantik #dubaicottonmurah


0

🔥Cotton Dubai by empire_ar_exclusive ✨material kain yang selesa
✨Pelbagai jenis corak dan pilihan
✨kain yang tidak mudah kedut

1 pasang RM40❗️❗️
2 pasang RM70❗️❗️❗️
3 pasang RM100❗️❗️❗️ Jom pergi ke fb page/ ig sis iaitu EMPIRE_AR_EXCLUSIVE😘😘 untuk memilih pelbagai jenis pilihan kain yang sangat menarikk yang telah kami sediakan untuk anda.. VISIT SEKARANGGGG!!!!
#kainpasang #cottondubai #kainpasangmurah #kainpasangcantik #dubaicottonmurah


0

🔥Cotton Dubai by empire_ar_exclusive ✨material kain yang selesa
✨Pelbagai jenis corak dan pilihan
✨kain yang tidak mudah kedut

1 pasang RM40❗️❗️
2 pasang RM70❗️❗️❗️
3 pasang RM100❗️❗️❗️ Jom pergi ke fb page/ ig sis iaitu EMPIRE_AR_EXCLUSIVE😘😘 untuk memilih pelbagai jenis pilihan kain yang sangat menarikk yang telah kami sediakan untuk anda.. VISIT SEKARANGGGG!!!!
#kainpasang #cottondubai #kainpasangmurah #kainpasangcantik #dubaicottonmurah


0

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


1

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

"AKU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#kain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

KU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kain#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

KU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔ material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kain#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


0

KU HARI-HARI TAK SEMPAT NAK GOSOK BAJU UNTUK PERGI KERJA. BOSS SELALU TEGUR DEPAN CLIENT ETIKA PEMAKAIAN AKU" 😢
.
Sampai berjam-jam nak cari baju dalam almari untuk dipakai ke pejabat. Semua baju dalam almari adalah baju faveret tapi apa yang menambah kerja, kain perlu gosok dulu sebab berkedut-kedut. Ada yang warnanya dah lusuh. Walaupun feveret tapi pakai sekejap dah berkedut. Ada pulak yang perlu pakai inner sebab material kain terlalu jarang dan sistur tak nak pakai inner sebab sekarang musim panas.😣😣😣
Last2 pakai je apa yang ada walaupun baju berkedut,jarang,panas,keras kejunk! Maunnya boss tak tegur.
.
Kakju ada penyelesaian untuk semua masalah sistur ..😙😙
.
Memperkenalkan kain CHIFFON CREPE yang diimport dari Vietnam dengan semua ciri-ciri yang wanita seluruh dunia cari selama ini. Semua ciri dalam 1 kain. Menarik bukan?
.
Design2 dan material yang kami bawakan kepada sistur adalah berkualiti PREMIUM yang mampu meningkatkan keyakinan dalam diri sistur apabila mengenakan fabrik kami.
.
Sarung je. Tak perlu risau sebab baju x nampak berkedut walaupun tak iron. Kain pun tak tembus pemandangan oleh kaum Adam. Ambil kunci kereta dan start enjin pergi kerja. Jimat masa bukan?
.
KELEBIHAN KAIN CHIFFON CREPE
DARI VIETNAM
.===========================
✔3.5 meter atau lebih (permintaan customer)
✔bidang 60"
✔Material lembut, sejuk dipakai & flowy(ala2 princess gittew)
✔ material tidak berat untuk dipakai sepanjang hari ✔selesa dipakai walaupun keadaan cuaca panas terik
✔material tak jarang, tak perlu lining dan tak perlu inner
✔warna tak luntur dan lusuh walaupun dibasuh hari-hari
✔PENTING tidak mudah kedut dan mudah di iron.
✔Jimat masa dan bil elektrik

BERMINAT? Screenshot gambar corak yang berkenan di hati dan whatsapp untuk order😍
.
Whatsapp lelaju
0193327095
ATAU
Klik link di bio profile

#kain#kainpasang#chiffoncrepe#chiffon#cotton#cottonenglish#cottondubai#cottonvietnam#thaisilk#batik#batikindonesia#tudung#bokitta#lubukkain#pengantin#bajuraya#bajucantik#kainpasangmurah#gedungkain#kedaikain#koreansilk#lace#bajupengantin#bajutunang#bajukurung#valentinosilk#satinsilk#lace#thaisilk#gedungkain#bajukurung#kainmurah


1