#cozumamakeup

Instagram photos and videos

#cozumamakeup#CozumaMakeUp#PreciousXJ50#MeroketRm1000seminggu#MakeUpLooks#MakeUpTips#cozuma#CozumaSeries#cozumalipstick#lipmatte#CozumaLipMatte#Lipmatte#Cozumalipstik#CozumaMakeup#cozumaeyepalette#Minkaffesungai_besi#cozumalovers#AUDIExJ50#BDCbyCLA#buatsampaijadi#LipmatteCantik#CLAApperenticeship#KuNadia

Hashtags #cozumamakeup for Instagram

So adore this Cozuma Velvety Lipmatte Bare Creme .. boleh jadi lipsticks , blusher eyeshadow tau.. my favourites lipmatte now.. #lookgorgeus
#cozumamakeup
#lipmatte


0

Siokknyaa...
.
Bulu mata jadi panjang bak natural gituu..
Siapa belum beli #Mascara #Cozuma ni kena try.
Best pakai.. Nda hitam mata bila pakai.

Senang cuci lagi tau..
Love ItπŸ’• ..
.

#CozumaMakeup
#SHOM
#MascaraFiberlash
#ProjekSTG


0

Eyeshadow palette...
#cozumamakeup #cozumaeyepalette


0

Segan lah..!!! Rasa cam orang duk perati kita je.

Tu yg YJ x confident nak Mekap beriya. Tapi kang kalo tak calit langsung, cam sedih pulak muka😜

Tapi kan ... Set Mekap Cozuma ni betul2 syiokk woo .. Kaler x hover , natural2 je , calit2 kat Umah sambil tunggu Tetamu , mmg wow!
YJ calit Lip Matte code Oh Darling , Mascara , Eye Liner , Eye Brow Grey Brown , CC Cream , Blusher Rosy Pink .. semua Cozuma.

Okeh done berhias.
Tinggal tunggu tetamu mai.

Uolsss wajib try k.

Roger je YJ. Xperlu bayar kos pos! Terus sampai umah anda!

#sayasukabarusayajual #cozumamakeup #pakaisendiridapatbonus #projekSTG


0

Before- nampak macam tak ceria, tak bertenaga je kan

After sapu lipmatte code sunkissed di bibir, nampak lah ceria dan berseri kheennn 😁

The power of 1 sapuan #CozumaLipmatte . Mahal kerr?
Tak punnnn RM38 jer 1. Ada 5 shades.
3 orang terpantas order hari ni dapat free postage. ❀️ Click link in bio!

#AUDIExJ50
#CozumaSeries
#cozumamakeup
#CozumaLipstick


0

KULIT SENSITIF PADA PRODUK KOSMETIK?
Cozuma boleh membantu in Shaa Allah... Sebab kak ilma pun sejenis kulit yang jerawat mudah timbul (walaupun sebijik) jika produk terlalu lama melekat pada kulit wajah dan tak cuci dgn betul selepas penggunaan. Bila dah penat sangat 😁. Tapi dengan Cozuma, dapat mencegah dari terberanak jerawat 😁. Alaa, kalau keluar seketul, calit je lipstik cozuma kat jerawat. Kejap je kecut!

Kak ilma suka mekap simple dengan Cozuma!
Yang penting.. cepat, mudah, selamat, cun!
Lengkap dah set mekap untuk beginner macam kak ilma. Alhamdulillah 😍😍. Ready stok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Www.wasap.my/60162034923/Cozuma
#PreciousXJ50
#CozumaLipMatte
#MerawatMasalahKulit
#CozumaMakeUp
#FiberlashMascara


0

Be the reason someone SMILE
.
Be the reason someone LOVED .
and BELIEVE in the goodness in people😊

Assalamualaikum and Morning FabianπŸ˜†

#cozumamakeup #simplemakeupbycozuma
#khairasip #smileisthebesttherapy
#lillahitaala #cmcbygabungan


0

Jamuan Raya sekolah Affan pulak. ❀️ Dinner covered. Hehe.
Cozuma Cc cream + eyeliner + lipmatte code sun kissed.
#CozumaSeries
#CozumaMakeUp


0

BIBIR KERING TIADA LAGI❌

Dari bibir yang gelap, kering merekah, terus berubah jadi lembap je. Seri warna bibir pon naik, ringan je rasa.
Lagi satu tak yah risau kalauΒ² lepas makan nanti lipmatte tu hilang, sebabnya ia KEKAL wei, tak membazir calit tebalΒ².

I ❀️ Cozuma Lipmatte!

Wajib tryyyyy !!!!!!!
Ready stok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Www.wasap.my/60162034923/Cozuma
RM41 saje sebatang
#PreciousXJ50
#CozumaLipMatte
#MeroketRm1000seminggu modal rm47
#CozumaMakeUp
#LipmatteCantik
#MakeUpLooks
#MakeUpTips


0

Nak make up simpleΒ² tapi cantik ke Open House Raya, guna Cozuma series saja.
Muka nampak cantik dan menawan.
.
Jangan risau yang macam tak reti nak make up tu, guna je cozuma konfirm terus pandai.
.
Mesra Wuduk dan mudah digunakan.
Bawah mata tak jadi panda tau, kalau guna eyeliner & mascara cozuma ni.
.
CalitΒ² anda terus cantik dengan Cozuma.

Ready stok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Www.wasap.my/60162034923/Cozuma
#PreciousXJ50
#CozumaLipMatte
#MeroketRm1000seminggu modal rm47
#CozumaMakeUp
#FiberlashMascara


0

Salam 4 Syawal
Senangnya dalam hati❀️
Yang tak pandai mekap pun dah boleh tarik nafas lega.

Apa pun, skil tu kita keep belajar. Yang penting bahan nak mekap tu ada Dan SAAAAANGAT bagus untuk kulit. Dan paling best, bila berbelanja untuk rias diri, berbaloi pada poket jugak. #MekapMekapMasyuk katanya.

Meh baca perkongsian dari hasil tangan sis jae ni. Sebelum dan selepas dengan gunakan #CozumaSeries. (ni make up express dalam kereta jer, tak sampai 20minit pun)
Cozuma CC Cream
Cozuma Eyeliner
Cozuma Browliner kod Dark Brown
Cozuma Mascara
Cozuma Lipmatte kod Sun-kissed + Crimson Love

Nak cuba?
Ready stok πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Www.wasap.my/60162034923/Cozuma
#PreciousXJ50
#CozumaLipMatte
#MeroketRm1000seminggu modal rm47
#CozumaMakeUp
#LipmatteCantik
#MakeUpLooks
#MakeUpTips


0

SHRMZB
.
ikin pakai susuk Cozuma CC Cream & Cozuma Nude Pink Lipstic jerrr. πŸ˜ƒ
tepek ciked dengan bedak compact Pixy.
haaa siapppp.Simple dan Pantas.
takdelah cik abang tunggu lama2 nak pegi beraya kan?eh!
lupa pulak sape lahhh nak tunggu kite nie bersiappp🀣

pssttt.
nak nyelit order set 5minit bersiap tu helo2 je ikin tau.
#guraupunkenot
#SelamatHariRayaMaafZahirBatin
#ProjekSTG
#DA_CsTeamFighter
#Cozuma #CozumaCCCream #CozumaLipstic #CozumaMakeUp


0

Set Cozuma set make up yg menjadi idaman semua.. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri.. Tambah bahan kimia yang boleh merosakkan kulit.. Tekstur lembut dan ringan. Mudah ditanggal dan nampak simple tapi tetap cantik dan menarik.. Berminat boleh direct wassap atau komen no telefon anda di ruangan komen.. 0198406920

#CozumaMakeUp
#AUDIExJ50
#SahajidahHaiOMarketing


0

Pastikan brg makeup korang complete hari raya nanti..supaya nampak lebih cantik πŸ’ƒπŸ’ƒ Xdela muka kusam je raya nanti kan
Nah pekena set #Cozumamakeup..memang cantik,exclusive dan makeup tahan lama..


0

Seronok pulak main color- color lipmatte ni. Heeee. Kak ika dah ready tester, kalau ada yang nak try 😁

Semua lipmatte ni senang nak control bila apply. And sangat pigmented. Sekali sapu je color dah WOW! tak perlu nak apply banyak coating.

Setakat ni color Bare Creme tu best seller! Kak ikq still ada 2 batang lagi!

Rm38 only per piece! Order yours now!

Click link in bio!

#AUDIExJ50
#TheMagicOfPartTime
#cozumamakeup
#cozumalipmatte
#BestRayaDeals


0

Cozuma Velvety Matte Lip Cream is intensely pigmented and contains moisturising ingredients to give your lips a smooth, emollient and silky feeling without drying your lips.
Its easy-to-apply liquid formula leaves a sophisticated full payoff matte finish on your lips. This creamy, colour-rich lip cream glides over your lips like a gloss but transforms into a true matte finish to give you a lasting look.
Cozuma Velvety Matte Lip Cream is infused with potent active ingredients such as Aloe Vera Extract to help sooth and moisturise lips using its hydrating and healing properties. It also contains Good Vibes Complex (GVC) from Avocado Oil and Pomegranate Seed Oil to instantly lift your mood. #cozuma #cozumaLipstick #cozumaMakeup #kdca #kaamatan #kaamatan2019 #kkcity #freepostagesabah


0

My kind of candy πŸ˜†πŸ˜†
Lipmatte junkie...say hi to Cozuma Lipmatte... senang nak apply & bersihkan. #cozuma #lipmatte #cozumaseries #cozumamakeup #cozumacosmetic


0

Assalamualaikum selamat paghiii semua.. Hari ni mazu pakai lipmate cozuma #blushinglady
Pada sape nak order bleh wasap mazu sebab stock sgt2 limited untuk blushing lady dah licin kat stokis yang ada kat tgn sahaja.. Saper cpt dia dpat githew.. #lipmatecozuma #makeupcozuma #makeupsimple #makeupraya #cozumamakeup


0

Hasil make up with lipmate cozuma today.. Swipe left.

#lipmatecozuma #makeupraya #lipmate #cozumamakeup


1

Apa yang best set cozuma????
Jomm sharinggg ‡️‡️‡️‡️‡️
.
πŸ”ΈSet penyeri muka yg jimat dan cepat..
πŸ”ΉHanya 5 minit je make up dah siap..
πŸ”ΈBest bila pakai dengan set COZUMA πŸ”Ήseriously!.Set Cozuma MADE IN MALAYSIA πŸ”ΉDan di jamin halal 100%..
πŸ”ΈDengan set COZUMA semua boleh..
.
Jejomms dapatkn all set cozuma arini....bergaya di Hari Raya nnt ...mesti woww kn😘😘.
.

#CozumaMakeUp #CozumaMakeOver
#MakeUpLooks


0

11 batang #CozumaLipstick terjual!

Tahniah com SSM Cikgu @shazanasaberi ! Masa ni belum collect lagi stok lip matte. Perghh kalau lip matte pun ada confirm double batang terjual. πŸ‘

Lipstick Cozuma ni jenis Matte. Ada 11 warna kesemuanya. Lipstick cozuma terdapat kolagen, vitamin E dan papaya extract. Sambil mencantikkan bibir, dia merawat juga tau.
Orang Putrajaya nak cari stok lipmatte dan lipstick untuk raya, pm cikgu sha okeh 😘

#CozumaSeries
#CozumaMakeUp
#cozumamattifyinglipstick
#cozumavelvetymattelipcream


0

Boleh ENLARGE gambar kalau nak tengok cantiknya cozuma #lipmatte di bibir ku. ❀️πŸ₯°πŸ’„. Yang ni code #sunkissed. Sapa haritu kata taknak sun kissed? Dibenarkan menyesal, & cecepat contact Ros balik dapatkan stock anda. Masih available lagi. πŸ˜†πŸ˜† Saje je buat gambar lelap, nak tunjuk #cozumamascara. Terus JELAS KELIHATAN eyelashes ku disitu. Sejenis eyelashes tumbuh kontot2 & hanya beberapa helai. Dapat mascara yang menyerlahkan eyelashes ku...bahagia hidup. πŸ˜‰πŸ˜‰ #cozumamakeup
#cozuma
#bokittalover
#bokittafarfalla


0

Off to wadi rezeki~ 😍

Take a break jap dari membaca journal. Nak pergi pick up barang dan settle kan punch biz partners.
Pagi-pagi lagi husband ajak pergi stokis πŸ˜‚ shopping kat stokis ni dia sangat approve. Sebab bukan shopping perabes duit, tapi shopping menjana lagi duit. Siapa suka shopping tu, boleh la buat #bizonlineRM47 ni.

Kak ika is wearing Cozuma CC Cream dengan UV Protection SPF30 & Lipstick dengan color code favourite #GlamorCherry !

#CozumaSeries
#cozumamakeup
#cozumacccream
#Cozumalipstick
#lipstickRaya


0

Sis suke bangat dengan cozuma lipmate Ringan tak keringkan or pecahkan bibir.. Semua color cantik and boleh guna as blusher jugak..jimatt ruang handbag kan.. #cozumamakeup #cozumaserries #mazuraali


0

Lipstick raya πŸ’„

Mama dan adik-adik ipar kak ika settle dah pilih lipstick baru untuk raya, (confirm sebelum raya dah bukak dah 😝) Color yang dipilih; #BerryMe #MysteriousRose & #RoseILoveYou . Color kat label tu la color lipstick tu. Semua cun-cun kan. Yang ni semua antara best seller colors.

Ada yang nak beli lipstick dengan collagen, vitamin E & papaya extract ni? RM36/pc only!

Click link in bio!

#CozumaSeries
#cozumamakeup
#Cozumalipstick
#repairingwhilewearing
#berbahagirezeki


0

Selesai masukkan sale bersama team #PreciousXJ50, Alhamdulillah semoga berganda lagi sale team menjelma closing day nanti, Aamiin.
Hari ni kak ilma pakai lipstik Cozuma code Fantasy KissπŸ‘„. Tak merah sangat dan tak pucat jugak, sedang2 aje.
Alhamdulillah dengan Cozuma lipstik berkolagen bibir yang mengelupas dah lembab dan sihat semula.
Cubalah,
Www.wasap.my/60162034923/Cozuma
RM41 saje sebatang.
#PreciousXJ50
#Cozumalipstik
#MeroketRm1000seminggu modal rm47
#CozumaMakeUp
#MakeUpLooks
#makeuptips


0

Cantik till Jannah😍😍
(Kasi can lah...) Nak gi event lama dari pagi sampai petang,
Merentas waktu solat zuhur dan asar.
Nak cantik jangan lupakan akhirat, gitu pesan ustazah. .
Kini tak risau lagi nak cepat bersiap, Set Cozuma kan ada.. βœ” Sesuai utk mereka yg tak reti mekap TAPI tetap nak nampak menawan.
βœ” Jimat masa bersolek TAPI tetap anggun.
βœ” Senang dibersihkan & tidak berminyak.
βœ” 1 set boleh pakai sehingga 6 /7bulan βœ” Lipstik & lipmatte sesuai utk bibir sensitive & mengelupas.
βœ”οΈ Wudhuk friendly
.
Memang mudah bagi mereka yang tak berapa mahir bermakeup
.
Nak cuba?. RM41 saje sebatang lipstik . Beli 1 set dapatΒ  harga ahli utk 5 orang terawal yang beli hari ini. πŸ‘‰ www.wasap.my/60162034923/Cozuma
Ready stok.
#PreciousXJ50
#Cozumalipstik
#Lipmatte
#MeroketRm1000seminggu modal rm47
#CozumaMakeUp
#MakeUpLooks
#MakeUpTips


0

Calit-calit cantik dengan #CozumaMakeup dan kulit glow gojes dengan #InfinenceSerum


0

Haaa kan dah kata pakai sendiri baru tau betapa bestnya.
Dah try SATU, terus order semua LIMA color yg adaπŸ‘πŸ˜. Bibir nampak Mahal terus pakai COZUMA VELVETY MATTE LIP CREAM ni!

RINGAN, TAK MELEKIT, TAK MELEKAT KAT CAWAN UOLSSSS!! Mmg wajib ada .. LOVE .. LOVE ... LOVE !!! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Tq Yanti, berkongsi pengalaman pakai Cozuma lipmatte ni yg buat kak ilma tambah tak sabar nak try jugak ni. .
Nak cuba jugak ?. #Lipstik & #lipmatte RM41 saje sebatang.
Www.wasap.my/60162034923/Cozuma

#PreciousXJ50
#MeroketRm1000seminggu
#CozumaMakeUp
#MakeUpLooks
#MakeUpTips
#Lipmatte
#MudahDipakai


0