#cozumaseries

Instagram photos and videos

#cozumaseries#cozuma#projekstg#CozumaSeries#cozumacccream#cozumalipstick#catchampions#mekapsimple#cozumacombo#mekapmudah#PCT#infinenceskincare#CozumaCCCream#cozumamattifyinglipstick#foundation#projekSTG#PakejCantikTeruk#cccreamcozuma#cccreammurah#cccream#setmakeup#setmakeupmurah#foundationmakeup#foundationbrush

Hashtags #cozumaseries for Instagram

Kali ke-2 cust repeat orders INFINENCE SKINCARE FULL SET. ๐Ÿ›

Cun ke cun customer makeup dgnย  COZUMA COSMETICSโ“

Make up base: COZUMA CC Cream
Lipstick code: COZUMA LIPSTICS Nude Pink
Blusher code: COZUMA Rosy Pink blush palette
Eyeshadow code: COZUMA Nude eye palette

Lets #CantikTeruk dengan #PCT

Wanna try it outโ“
Lets get yours now ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
Be healthy, Be beauty & Be happy with #PAKEJCANTIKTERUK๐Ÿ’‹

Klik link d Bio atau no dbwah.
www.wasap.my/601133345931

#pakejcantikteruk
#pakejcantikterukshahalam
#infinenceskincare
#cozumaseries


0

.
Kesan lepas guna CC Cream Cozuma
.
.
Customer beri feedback ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ‘‰Tak berminyak
๐Ÿ‘‰Rasasegar, kulit licin
๐Ÿ‘‰Merawat bijiยฒ di wajah
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

.
Jatuh Cinta dengan CC Cream Cozuma
๐Ÿ’ž Muka tak kering lagi lepas guna cc cream, kulit jadi lembab ๐Ÿ’‹
.
.
Apa dia Cozuma CC Cream?
.
> berfungsi sebagai pelembap, colour correcting dan colour control
> bukan alat make-up tapi produk penjagaan kulit โ€“ kulit nampak cantik, berseri dan merawat dalam masa yg sama
> boleh dipakai semua jenis warna kulit
.
.
Wasap jun 016-2202565 utk order
.
.
#setmakeupmurah #setmakeup #cccream #cccreammurah #cccreammalaysia #cccreamcozuma #CozumaCCCream #foundation #foundationmakeup #foundationbrush #foundationviral #foundationtakberminyak #foundationtakbercapuk #foundationspf50 #cccreambest ##cozuma #cozumacccream #cozumalipstick #cozumaseries #cozuma #lipstikcozuma #cozumacccream


0

Hangout jom .. Jln2 cari bj tuk dinner nanti bln ni pnye ๐Ÿ˜ simple make up today by #cozumaseries


0

Apa yang best set cozuma????
Jomm sharinggg โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ ๐Ÿ”ธSet penyeri muka yg jimat dan cepat..
๐Ÿ”นHanya 5 minit je make up dah siap..
๐Ÿ”ธBest bila pakai dengan set COZUMA ๐Ÿ”นseriously!.Set Cozuma MADE IN MALAYSIA ๐Ÿ”นDan di jamin halal 100%..
๐Ÿ”ธDengan set COZUMA semua boleh.. CC Cream COZUMA...
โคkulit jd FLAWLESS sepanjang hari
dan nmpk cantik๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โคTak berminyak
โคSambil cantik sambil rawat kulit
โคSesuai utk kulit bermasalah
โค๏ธMesra wuduk

Berminat sila klikk link๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60129500768/cozumaCCcream

Biz Online Modal Rendah
#Malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ RM47 | #Indonesia๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#CATtawanKunMing2019
#TakHabis2MelancongFREE
#NovemberSalesKebabom๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
#TeknikPetir
#ThePowerOfReadyStock #CozumaSeries #CozumaCCcream
#BisnesOnlineMudah #bisnesonlinemurah #bisnesonlinemalaysia #bisnessurirumah #BisnesOnlineSenangLa #bisnesonline #bisnesparttime #bisnessonline
#ManagerNAZIHAH #JaadzibRizqi


0

COZUMA MATIFYING LIPSTICK

Hanya dengan secalit Lipstik di bibir saja da nampak cantik..uols yg ada masalah โฌ‡โฌ‡ โžก๏ธBibir merekah
โžก๏ธBibir gelap
โžก๏ธBibir kering ๐Ÿ‘‰Sangat sesuai guna ๐Ÿ’„COZUMA LIPSTIK๐Ÿ’„ tau..
๐Ÿ‘‰Ianya sangat bagus untuk melembut , melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir.. Jom try cube cozuma lipstik nie... www.wasap.my/01133345931/Cozumalipstik

#pakejcantikterukshahalam
#pakejcantikteruk
#infinenceskincare
#cozumaseries


0

#cozumaseries nak bagi harga PROMOSI!! Seriuss...โ—โ—๐Ÿ’ฏ
Memang cantik teruk bila guna cozuma series ni...
Pilihan warna semua natural dan x terlalu heavy...just nice omputeh ckp!๐Ÿ˜… sekali pakai,terus jatuh cinta๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Memang sgt sesuai utk kulit wanita2 kat asia ni..bukan shj warna nya cantik dan gojesss,teksturnya juga sgttt lembut.
Bagi yg suka kan makeup yg lebih kpd natural beauty,cozuma series mmg pilihan yg tepat!! Yang paling penting mudah dan senang di pakai dan di bawa kemana2!๐Ÿ˜‰ Cozuma series terdiri drpd :
โ™ฅ๏ธ cozuma cc cream
โ™ฅ๏ธ cozuma lispstik
โ™ฅ๏ธ cozuma eye pallete
โ™ฅ๏ธ cozuma blush pallete
โ™ฅ๏ธ cozuma lip gloss

Ada yang nak mencuba?? Sis tgh buat pre order skrg ni dgn harga PROMOSI!! booking skrg bayar waktu gaji nanti๐Ÿ˜Š rugi sapa x grab skrg sebab HARGA memang #MURAHTERUK!
Habis promosi harga akan kembali kpd harga asal hokeyyy!

www.wasap.my/60172647841/pct
www.wasap.my/60172647841/pct
www.wasap.my/60172647841/pct

#pct
#pakejcantikteruk
#phoenixBusinessExpert
#bisnessbermentor
#modalbermularm47je


0

Wrap your lips with this innovative texture that glides with perfect comfort in application.
This modern matte formula smoothen lips for a silky, satin finish with full colour coverage.
A perfect formula for a long lasting lip colour.

#projekstg #fidotarian #fidotariansg #cozuma #cozumaseries #fidotalegacy


0

BIBIR PECAH BERDARAH??
CEPAT BAIK ...COZUMA KAN ADA.

Anak tengah melasak macam ni lah melompat, memanjat. Tersadung mulut ke lantai. Bibir pecah !! Tapi steady je. Anak lelaki memang gini gamaknya.

Saya tengok bibir dah berdarah. Biasa kalau luka, nak sapu ubat gamat nak bagi cepat baik. Tapi tak kan nak sapu minyak tu kat bibir. Confirm dia buat muka tak nak.

Jadi terus teringat nak sapu cozuma lipstik ni. Sebab lipstik ni kan ada ekstrak buah betik dan kolagen. Dan ada vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran.

Bila sapu nanti moist je bibir.

Alhamdulillah..si adik tadah je kena lipstik. Janji tak yah nak bersilat nak sapu minyak urut tu kat bibir dia. Terbukti lah yang cozuma lipstik ni memang boleh kembalikan bibir yang mengelupas, kering atau berdarah jadi licin semula.

Cozuma lipstik memang huntung beli !! Untuk dapatkan set cozuma series. Nak cuba, Nak order jom DM atau WhatsApp +6596646824 ๐Ÿ˜Š

#projekstg #fidotarian #fidotariansg #cozuma #cozumaseries #fidotalegacy


0

Let's this colourful and cheerful Cozuma Mattifying Lipstick brighten up your day! Now I'm sharing with you 6 of the Cozuma's Mattifying Lipstick Collection โ™ฅ

1. Rose I Love You
2. Mysterious Rose
3. Sensual Touch
4. Red Petal
5. Glamour Cherry
6. Romance Pink

#projekstg #fidotarian #fidotariansg #cozuma #cozumaseries #fidotalegacy


0

Assalamulaikum ..Hi ols! da berCOZuma ke belum harini? COZ uols will look so good with it.. ! Its true! Yes true! Not juz good but beautiful!
simple simply beUtiful with CoZuma! Yang belum jom enjoy berCOZuma dengan CC cream! Jangan risau.. Kandungan bahan utama Cozuma CC Cream ni xbhaya

Minyak Germ Beras , Minyak Zaiton, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera, Ekstrak Manggis, ย Ekstrak Akar Licorice, Ekstrak Marigold, Esktrak Rosemary

Semuanya dari bahan semulajadi! ๐Ÿ’ฏ natural!
safe to use! easy to use!
Nak kulit flawless cantik gitew wasap jom.. www.wasap.my/60137049220/ccozuma

#pakejcantikteruk
#pctgojes
#cozumaseries


0

When #CozumaSeries make my Monday Morning so osem!! โค๏ธ๐ŸŒน๐Ÿ˜๐Ÿ’‹ HAPPY MONDAY UOLS!! Bukan Happy Baru senyumm.. Tapi dengan senyumm la Baru happy... ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜ƒ #praisethelord๐Ÿ™


0

Jom uolls pakai Cozuma Series ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dah pakai pasti nak memakainya lagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=251640505507551&id=125974118074191 ๐ŸŒผ๐ŸŒผ COZUMA CC CREAM (50ML) ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
RM119.70 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
RM41.50 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’—๐Ÿ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS ๐Ÿ’—๐Ÿ’—
RM41.50 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ COZUMA SERIES ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
๐Ÿ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด RM200 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด RM205 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Meh dm /whatsapp Cik Tini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/+60175536457
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/+60175536457
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/+60175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick #jombeli #jombelionlinemalaysia #jombelionline


1

๐ŸŒผSET COZUMA๐ŸŒผ

set penyeri muka yg jimat dan cepat hanya 5 minit je make up dah siap . best bila pakai dengan set COZUMA series ni .
Set Cozuma MADE IN MALAYSIA dan penghasilan dia daripada teknologi Korea ๐Ÿ˜

Dengan set COZUMA semua boleh ๐Ÿ˜˜

CC Cream COZUMA
๐Ÿ‘‰ kulit jadi flawless sepanjang hari dan nampak glowing gittuwww ๐Ÿ˜
๐Ÿ‘‰ boleh tutup parut jugak dan sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿ‘‰ tak berminyak
๐Ÿ‘‰ tahan lama, tiada bahan kimia dan selamat digunakan
๐Ÿ‘‰ sambil cantik sambil rawat kulit
๐Ÿ‘‰ sesuai untuk kulit bermasalah ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„ Lipstick COZUMA ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’„
๐Ÿ‘‰ ada bermacam variasi color yang menarik
๐Ÿ‘‰ ada kandungan collagen yg merawat masalah bibir merekah dan kering
๐Ÿ‘‰ bibir tak jadi hiitam even kita pakai hari hari dan nampak natural gittuwww

dengan menggunakan cc cream cozuma & lipstick cozuma terus nampak cantik ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Cc cream Rm119.50sm/Rm125ss
Lipstick cozuma Rm40sm/Rm42ss
kalau berminat meh sini pm sis . kalau nak response cepat, jom kita ws hehe ๐Ÿ˜

COD pun ada hihi

0136496610 ๐Ÿ’
#cozumaseries


0

RM100 Only today!
Free Postage.

NP: wm RM119.70 em RM121.70
(exclude postage)

#CCcream #cozuma #promo #todayonly #spotthedifference #cozumaseries #touchup #beauty #naturalmakeup


0

Perempuan vs makeup. Berpisah tiada ๐Ÿ˜Š. Tahu tak ๐Ÿค”โ“ Orang Jepun bermakeup tanda mereka menghormati orang lain yang berurusan dengan diorng.
Nak cantik tak perlu touchup tebal 3 inci baru rasa cantik sayang. Makeup nipis bagi nampak seri pun dah ok. Nak2 mereka yang bekeja di 'depan'. Takda la orang ingat mereka berurusan dengan orang sakit ๐Ÿ˜…. Lagi 1. Jangan terlalu nak jimat dalam miliki alat makeup yer.. takut2 ada barang terlarang. Cantik seketika, derita yang lebih. Syeraammm tau.

Jom guna cozuma series. Macam2 adoo. Gerenti selamat tiada bahan merbahaya. Senang guna. Senang cuci. Mesra wudhuk.

Nak harga best2 boleh klik

www.wasap.my/601114990108/cozuma

#cozumaseries #alatmekap #lips #lipstick #gincu #pemerahbibir #pemerahpipi #eyeshadow #CCCream #lipgloss #pembayangmata #blusher #makeupset #makeuptime #makeupselamat


0

Promo Kombinasi Cozuma ๐Ÿ’„ Cozuma Lipstick
๐Ÿ’„ Cozuma Cc Cream
๐Ÿ’„ Cozuma Eye Pallete
๐Ÿ’„ Cozuma Blush Pallete

Pilih je nak set yang mana. Yang pasti anda akan kelihatan anggun, cantik & menarik dengan set gabungan cozuma series. ๐Ÿ˜

Cozuma series barangan solekkan yang setanding produk solekkan di luar sana.

Anda akan kelihatan โ€œBeauty, Simple & Niceโ€ bila disolekkan bersama Cozuma Series! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Klik link ini jika berminat. Dan nyatakan set yang mana satu http://www.wasap.my/+601121823241/haisayanakcombocozuma

#projekstg
#cozumacombo
#cozumaseries
#catchampions
#mekapmudah
#mekapsimple
@saifulnatri


0

Promo Kombinasi Cozuma ๐Ÿ’„ Cozuma Lipstick
๐Ÿ’„ Cozuma Cc Cream
๐Ÿ’„ Cozuma Eye Pallete
๐Ÿ’„ Cozuma Blush Pallete

Pilih je nak set yang mana. Yang pasti anda akan kelihatan anggun, cantik & menarik dengan set gabungan cozuma series. ๐Ÿ˜

Cozuma series barangan solekkan yang setanding produk solekkan di luar sana.

Anda akan kelihatan โ€œBeauty, Simple & Niceโ€ bila disolekkan bersama Cozuma Series! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Klik link ini jika berminat. Dan nyatakan set yang mana satu http://www.wasap.my/+60199311366/haisayanakcombocozuma

#projekstg
#cozumacombo
#cozumaseries
#catchampions
#mekapmudah
#mekapsimple
#cantikk #tipskulitcantik #kecantikanwajah #kecantikankulit #kosmetik #kosmetikmurah


0

Jom uolls pakai Cozuma Series ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Dah pakai pasti nak memakainya lagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=251640505507551&id=125974118074191 ๐ŸŒผ๐ŸŒผ COZUMA CC CREAM (50ML) ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
RM119.70 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
RM41.50 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’—๐Ÿ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS ๐Ÿ’—๐Ÿ’—
RM41.50 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ COZUMA SERIES ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ
๐Ÿ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS ๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด RM200 (Semenanjung) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด RM205 (Sabah & Sarawak) ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Meh dm /whatsapp Cik Tini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/+60175536457
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/+60175536457
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/+60175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick #jombeli #jombelionlinemalaysia #jombelionline


1

Promo Kombinasi Cozuma ๐Ÿ’„ Cozuma Lipstick
๐Ÿ’„ Cozuma Cc Cream
๐Ÿ’„ Cozuma Eye Pallete
๐Ÿ’„ Cozuma Blush Pallete

Pilih je nak set yang mana. Yang pasti anda akan kelihatan anggun, cantik & menarik dengan set gabungan cozuma series. ๐Ÿ˜

Cozuma series barangan solekkan yang setanding produk solekkan di luar sana.

Anda akan kelihatan โ€œBeauty, Simple & Niceโ€ bila disolekkan bersama Cozuma Series! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Klik link ini jika berminat. Dan nyatakan set yang mana satu http://www.wasap.my/+60127858837/haisayanakcombocozuma

#projekstg
#cozumacombo
#cozumaseries
#catchampions
#mekapmudah
#mekapsimple
#cantikk #tipskulitcantik #kecantikanwajah #kecantikankulit #kosmetik #kosmetikmurah


0

.
#vendorproduct .
Promo Kombinasi Cozuma
.
๐Ÿ’„ Cozuma Lipstick
๐Ÿ’„ Cozuma Cc Cream
๐Ÿ’„ Cozuma Eye Pallete
๐Ÿ’„ Cozuma Blush Pallete
.
Pilih je nak set yang mana. Yang pasti anda akan kelihatan anggun, cantik & menarik dengan set gabungan cozuma series. ๐Ÿ˜
.
Cozuma series solekan yang setanding produk solekan di luar sana.
.
โ€œBeauty, Simple & Niceโ€ bersama Cozuma Series! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Klik link ini jika berminat. Dan nyatakan set yang mana satu http://www.wasap.my/+60132186859
.
#cozumacombo
#cozumaseries
#catchampions
#mekapmudah
#mekapsimple


0

" MAKEUP TIPS " untuk gincu tahan lama ๐Ÿ˜

1. Bersihkan Kulit Kering
Kulit kering pada bibir membuat lipstik atau lipsgloss berantakan. Untuk itu sebelum mengoleskan lipgloss sebaiknya bersihkan kulit kering dengan melakukan pengelupasan lembut. Bisa menggunakan scrub khusus bibir yang tersedia di toko kosmetik. Bisa juga dengan menggunakan handuk. Basahi handuk dengan air hangat, lalu gosokkan pada bibir secara perlahan agar kulit mati terlepas. Hindari membersihkan kulit mati dengan menariknya agar tidak menimbulkan iritasi bibir.
Kamu juga bisa membuat scrub alami. Caranya campur gula dengan minyak zaitun atau petroleum jelly. Gosokkan secara perlahan pada bibir agar kulit mati keluar. Kemudian bersihkan dengan air bersih.

2. Gunakan Lip Balm
Setelah bibir dibersihkan kemudian gunakan lip balm. Tekan-tekan pada bibir agar kandungannya cepat terserap dalam kulit. Lip balm dapat membuat bibir tidak mudah kering dan permukaan bibir jadi lebih halus. Lip balm juga mempermudah untuk membentuk ulang warna bibir.

3. Lip Liner
Buat garis bibir dengan lip liner baik dengan jenis krim atau pensil. Kombinasikan warna yang cocok dengan warna bibir. Lip liner juga berfungsi agar warna lipstik bisa lebih tahan lama dan mewarnai bibir secara keseluruhan.

4. Bedak
Agar warna lipstik tetap bertahan gunakan bedak tabur sebelum menggunakan lipstik. Gunakan spons atau busa yang aman untuk bibir pada bedak tabur. Tekan spons perlahan pada bibir agar garis bibir tampak lebih tegas. Bedak berwarna terang membuat bibir lebih terlihat.

5. Gunakan Lipgloss
Langkah terakhir oleskan lipgloss pada area yang telah dibuat dengan lip liner. Rapikan lipgloss dengan menepuk-nepuk ringan menggunakan tisu. Cukup lakukan sekali karena bila dilakukan berulang-ulang justru warna lipgloss akan hilang. Cara ini membuat lipsgloss bisa tahan lama sepanjang hari.

Selamat mencuba.

#mua #muasandakan #muasabah #cozumalipstick #cozumaseries


0

Promo Kombinasi Cozuma ๐Ÿ’„ Cozuma Lipstick
๐Ÿ’„ Cozuma Cc Cream
๐Ÿ’„ Cozuma Eye Pallete
๐Ÿ’„ Cozuma Blush Pallete

Pilih je nak set yang mana. Yang pasti anda akan kelihatan anggun, cantik & menarik dengan set gabungan cozuma series. ๐Ÿ˜

Cozuma series barangan solekkan yang setanding produk solekkan di luar sana.

Anda akan kelihatan โ€œBeauty, Simple & Niceโ€ bila disolekkan bersama Cozuma Series! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Klik link ini jika berminat. Dan nyatakan set yang mana satu http://www.wasap.my/+60137678174/haisayanakcombocozuma

#projekstg
#cozumacombo
#cozumaseries
#catchampions
#mekapmudah
#mekapsimple


1

Promo Kombinasi Cozuma ๐Ÿ’„ Cozuma Lipstick
๐Ÿ’„ Cozuma Cc Cream
๐Ÿ’„ Cozuma Eye Pallete
๐Ÿ’„ Cozuma Blush Pallete

Pilih je nak set yang mana. Yang pasti anda akan kelihatan anggun, cantik & menarik dengan set gabungan cozuma series. ๐Ÿ˜

Cozuma series barangan solekkan yang setanding produk solekkan di luar sana.

Anda akan kelihatan โ€œBeauty, Simple & Niceโ€ bila disolekkan bersama Cozuma Series! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Klik link ini jika berminat. Dan nyatakan set yang mana satu http://www.wasap.my/+60199980290/haisayanakcombocozuma

#projekstg
#cozumacombo
#cozumaseries
#catchampions
#mekapmudah
#mekapsimple


0