#cozumaseries

Instagram photos and videos

#CozumaSeries#cozumaseries#ProjekSTG#cozumacccream#cozumalipstick#cozumalipgloss#haioproduct#haionline#haiomarketing#haio#cozumamattifyinglipstick#projekSTG#ModalRM47je#PremiumBeautiful#BisnesMudahCLA#minkaffe#SHOM#garlic#marineessence#bioseleza#byazimahajali#dosupportme#jomcantik#jomsihat#healthiswealth

Hashtags #cozumaseries for Instagram

Sempena bulan kemerdekaan & hari kelahiran Miss Lien ni. Miss Lien buat SALE HARGA RUNTUH untuk all produk.
.
.

Yang dah lama mengidam sampai terbawa-bawa dalam mimpi tue, cepat-cepat la wasap Miss lien sekarang 011-1040 0585 . .
.
Sale harga runtuh ni sehingga 30 ogos 2018. .
.
#MerdekaSale
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulSale
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulMurah
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautiful
#SetKempisPerut
#NakKurusCepatSihat
#MinKaffe
#MinChaTea
#BioEverPlus
#HerbaMaharani
#GaramBuluh
#ShakeMe
#NLicious
#GarlicTablet
#MarineEssenceSeries
#CozumaSeries
#EziCleanSeries
#JTXOil
#BVSM
#EziGrow
#InfinenceShoes
#InfinenceSkinCare


0

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


0

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/601114453506

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

Sempena bulan kemerdekaan & hari kelahiran Miss Lien ni. Miss Lien buat SALE HARGA RUNTUH untuk all produk.
.
.

Yang dah lama mengidam sampai terbawa-bawa dalam mimpi tue, cepat-cepat la wasap Miss lien sekarang 011-1040 0585 . .
.
Sale harga runtuh ni sehingga 30 ogos 2018. .
.
#MerdekaSale
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulSale
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulMurah
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautiful
#SetKempisPerut
#NakKurusCepatSihat
#MinKaffe
#MinChaTea
#BioEverPlus
#HerbaMaharani
#GaramBuluh
#ShakeMe
#NLicious
#GarlicTablet
#MarineEssenceSeries
#CozumaSeries
#EziCleanSeries
#JTXOil
#BVSM
#EziGrow
#InfinenceShoes
#InfinenceSkinCare


0

Harini dan esok kerja luar.. Lawatan Intervensi Pengarah Cawangan Kesihatan utk projek2 kesihatan Johor. Antara projek yg mencabar pada Kak Lela! Banyak Coordination kene buat. Tapi Seronok sebab belajar benda baru, explore ilmu baru! Makin lama Jaga projek makin bertambah Ilmu! πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
.
Tapi sebenarnya kan kalau uols perasan, ILMU ni penting bukan dalam bekerja mcm kitorg ni je tau! Nak Tambah baik kehidupan, wajib UPGRED ILMU! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ€—πŸ€—
.
.
#InfinenceSkincare #InfinenceShoes
#InfinenceShawl #Cozumaseries
#Pantyliner letak dalam kasut! ❀️


1

Sempena bulan kemerdekaan & hari kelahiran Miss Lien ni. Miss Lien buat SALE HARGA RUNTUH untuk all produk.
.
.

Yang dah lama mengidam sampai terbawa-bawa dalam mimpi tue, cepat-cepat la wasap Miss lien sekarang 011-1040 0585 . .
.
Sale harga runtuh ni sehingga 30 ogos 2018. .
.
#MerdekaSale
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulSale
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulMurah
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautiful
#SetKempisPerut
#NakKurusCepatSihat
#MinKaffe
#MinChaTea
#BioEverPlus
#HerbaMaharani
#GaramBuluh
#ShakeMe
#NLicious
#GarlicTablet
#MarineEssenceSeries
#CozumaSeries
#EziCleanSeries
#JTXOil
#BVSM
#EziGrow
#InfinenceShoes
#InfinenceSkinCare


0

Kecantikan ku sumber inspirasiku.. #cozumaseries


0

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Rabu ni raya laaa!!
Dah siap2kan untuk looks great depan lensa camera??
Even Raya Haji, tetap orang di Malaysia meraikan nya.
.
Jom adakan set penjagaan kulit #Infinence yg 100% Extract plant.. Sesuai sangat untuk kulit2 yg sensitive tu gak.
.
Dan touch up with cosmetic #COZUMAseries!!
.
Kita guna as ahli rm47, tiap 11hb masuk laa bonus kat akaun bank kita tuuu.
.
Best ke besttt??
.
Jom roger saya utk order.
.
#01132776184_Mim
#01132776184_Mim
#01132776184_Mim
.
#ProjekSTG
#ProjekJanaIncome
#ProjekMembeliImpian
#Projek2GajiSebulan


0

Makeup with #Cozuma Series on E-Day.. Cantik dan glowing dengan product SHOM.. mahu info lebih? Dm/pm sis ja.. ty
#Bizumer
#ProjekSTG_Elitkingdom
#CozumaSeries
#JourneyToSuccess


1

MY COZUMA 😘

Koleksi #cozumaseries sis, dah amek gambo tertinggal plak #cozumablushpallette code sunkissed peach πŸ˜ͺ ( swipe left for my blushpallete)

dah setahun lebih dah pakai cozuma je, sebab ape ?
mestilah sebab kualiti , bebas kimia bahaya, tak melekit, senang blend, make up pun rasa ringan je, mesra wudhu' & sambil merawat tau. Honestly dulu hidung sis ni penuh bintik hitam. Alhamdulillah dah takde bintik hitam kat hidung sis yang kontot ni πŸ˜‚
syukurkan ngam dengan sis.

#lipsticcozuma yang sis pegang tu paling banyak kali pakai, tu la paling kontot hahaha
code #nudepink sebab kaler dia soft, sweet & natural. Bibir pun dah tak menggelupas macam dulu. Best !

Paling sis suka,sis shopping make up formulasi dari Italy ni sis dapat kumpul point & bonus sekali. Dah la make up setaraf international, dapat lagi kumpul point, dapat lagi bonus, kan berbaloi beli. Tahan lama pulak tu, tak pandai habis πŸ˜‚ . JIMAAATTT 😘

yang nak try make up sihat ni boleh roger sis ye, or nak shopping make up sambil kumpul point pun bleh,RM 47 je jadi ahli dapat FREE 2 ME toothpaste,terus dapat shopping sambil kumpul point 😊

click www.wasap.my/60164476285

#shoppingmakeupdapatbonus
#makeupsihat
#makeupsambilmerawat
#cozumalover
#bizwithpleasure
#projectSTG
#ELITkingdom
#bizonlineRM47


0

SIAPA ADA MASALAH BIBIR?
BIBIR LUKA
BIBIR HITAM
BIBIR KERING
BIBIR MENGELUPAS
BIBIR SENSITIF

Jom settlekan masalah bibir dengan COZUMA LIPSTICK. Cantik sambil MERAWAT BIBIR!

COZUMA LIPSTICK LUAR BIASA

Berminat untuk dapatkannya boleh klik bawah ni ye
www.wasap.my/60175119014

#ProjekSTG
#MoneyFreedomTimeFreedom
#cozumaseries
#Audie_LeadWithLove


0

Saya pengguna setia #cozuma #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries
#sayagunasayajual
Agent sah area setia alam..
Promosi bulan merdeka !!
Hrga ahli jer sy jual yer..rugi xgrab murah yakmattt
Www
Wasap.my/60125337927/cozuma


0

Kulit sensitif. Tak reti mekap. Tapi dengan #CozumaSeries takde masalah. Main calit je.. eh, tak smpai 15 minit dah siap. Jadilah kan.. Nak terai calit ?? πŸ˜‰ Meh klik sini.. www.wasap.my/60165436982


0

Happy Saturday.. Cuti2 ni bwk anak2 minum petang n tgk wayang.... Masing2 mengekek ketawa tgk HKL ye😁😁😁 #pergghhhhhhhh!!!!!
#cozumaseries


1

Serlahkan keayuan wajahmu dgn set cozuma 😍😍 Rangkaian cozuma terdiri daripada πŸ‘‡ πŸ‘‰ #LipstikCozuma : Merawat masalah bibir kering dan melembapkan bibir. πŸ‘‰#LipglossCozuma :
Membelai bibir dengan kemasan bercahaya dan berkilau. πŸ‘‰#CCCreamCozuma : Pencerahan dan Melembapkan kulit wajah.

Tambah menarik lagi bila cozuma mengeluarkan 2 produk baru yg melengkapkan set make up yg awesome nie iaitu πŸ‘‰#EyePalette
πŸ‘‰#BlushPalette

#CozumaSeries mempunyai warna2 yg menarik dan membuatkan ramai wanita di luar teruja memilikinya.

Jangan tunggu lagi, jom dapatkan sekarang.

Jom buat bisnes #ProjekSTG modal serendah RM47.

Berminat sila klik link ini
www.wasap.my/60177415615/setCozuma

#ProjekSTG
#BisnesOnlineBermulaRM47
#E3TeamSetCozumaOgosWeek3_18


0

Yeah..bulan ni reward diri dengan set cozuma. Nude Eye Palette & Sun Kissed Peach Blush Palette. Bestnye😍😍❀️❀️ Calit2 je shanteeekkk..Cantik2 pun dapat BonusπŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘ #CozumaSeries


0

Acah-acah MUA tapi hasil ok jugakβ€ΌοΈπŸ€©πŸ€©
β€’
β€’
β€’
β€’
Sape yang tak suka melawa kan? β€’
β€’
Kalau dah namanye pompuan, majoriti nye mang suka nampak gojes, santek.. & menarik...
β€’
β€’
JOM‼️ MAKE-UP CEPAT TAPI HASIL YANG GOJES
β€’
β€’
Wanita2 moden sekarang, especially yang bekerjaya biasenye nak cepat dan senang siap tapi still nak nampak Gojes.. Betul tak? β€’
Inilah jenama COZUMA yang Cik Sha gunakan, produknya setanding jenama2 antarabangsa, tanpa plumbum, halal dan paling penting selamat digunakan. Bagi penggemar lipstick pula, #CozumaLipstik ade pelbagai warna2 yg sangat menarik & sesuai dengan andaβ€ΌοΈπŸ˜
β€’
Cozuma terdiri dari πŸ˜πŸ€—
🌟Cozuma Blush Palette RM78.00 🌟Cozuma Eye Palette RM100.00 🌟Cozuma Cc Cream RM119.00 🌟Cozuma Lipstik RM41.00 🌟Cozuma Lipgloss RM41.00
β€’
β€’
Jom cuba sendiri #CozumaSeries β€ΌοΈπŸ˜
β€’
wasap Cik Sha NOWβ€ΌοΈπŸ€©πŸ€©
www.wasap.my/60177589949/CozumaSeries
www.wasap.my/60177589949/CozumaSeries
www.wasap.my/60177589949/CozumaSeries
β€’
➑️ https://CikSha.sahajidahhai-o.com.my/
#ProjekSTG
#CozumaCCCream| #LipstikCozuma |
#LipglosCozuma I #eyepalettecozuma I #blushpalettecozuma I #setCozuma|
#cikshaheeda_jualonline | #buat2incomesebulan |
#meroketrm1000seminggu #themagicofparttime
#projekSTG | #KeIndonesiaKitaYuks❗️❕
#TheGloriousLegacy
#AmazingAugust2018


0

Wiken je dapat spent masa sikit dengan bebudak ni. Dan setiap kali bersiap, pilihan kak Siti tentulah cozuma seriesπŸ˜ƒ.
.
Ringkas, mudah di bawa, friendly user semua tu memang kak Siti suker😁. Kitakan ibuk-ibuk bekerja, jadi memang yang nak mudah bersiap.
.
Dah lebih 5 bulan pakai, rasa selesa dan tak keringkan kulit. Now, nak pegi tengok movie. Ouchhh ramainya umatπŸ˜….
.
Boleh piem kak Siti untuk pos sebelum raya haji ehπŸ’–πŸ’–πŸ’–. #CozumaSeries
#Jimat
#mesrawudhuk
#trustedagent


1

Cecantik semua lipstik dari cozuma series ni. Kualiti cam jenama mahai..tapi harga mampu milik. Jom grab semua kaler.. #lipstikmelawa #LipstikMerawat #Cozumaseries #NudePink #RedPetal #MysteriousRose #LipstikMampuMilik


0

COZUMA CC CREAM !
Bila guna dgn hanya sapuan yg sgt simple.. - sekata pada kulit
- tidak melekit
- tidak berminyak
- lembut dan nyaman pada kulit
- kulit muka lebih cerah
- sesuai utk semua warna kukit dan jenis kulit..
- sembunyikan cela pada kulit muka
- tahan lama pada kulit tanpa rasa melekit
- tak rasa pakai bedak atau cream...ringan jer rasanya...
- mudah dicuci bila nak solat... Kelebihan LUARBIASA COZUMA CC CREAM βœ”οΈperlindungan uv yang optima
βœ”οΈwajah berseri
βœ”οΈanti -radang & anti-oksidan
βœ”οΈpelembapan & penghidratan yg berpanjangan
βœ”οΈkulit cerah bersinar
βœ”οΈkulit wajah lebih halus
βœ”οΈmengurangkan kedutan & garis halus
βœ”οΈkawalan kulit berminyak
βœ”οΈbedak solekan & pembetulan kulit asas
βœ”οΈmenyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit

Nak kulit flawless !! Jom grab 1 dgn cikAien
Nak cuba,yg loose pon ade okey... Berminat??? Pm cikAien lekaihπŸ‘‡
πŸ“²πŸ“²πŸ“²0175119014

#projekSTG_audieLWL
#cozumacccream
#cozumaseries


0

KERANA TAK TAHU MAKE UP MUKA JADI BADUT
.
Tak semua org mahir bersolek.... Betul tak,?? KITA GENGG πŸ˜†πŸ˜†.... Silap solek jadi badut...hahahaha
.
TAPI dengan COZUMA SERIES yang TIDAK mahir bersolek pn BOLEH tampil cantik!!! .
Meh kita cantik.
Kita make up sendiri jerrrr.
Rangkaian make up cozuma series ni memang best.
Hanya dengan buat sendiri jerr seperti di make up oleh profesional....
Cozuma.....PRODUCT COZUMA SIHAT LAGI HALAL
.
Rasanya yang 'ringan' mmg best, seperti oles produl MAC dengan harga 1/3 dari sebenar. .
Gabungan 5 produk cozuma ini boleh nampak perbezaan...... Dari pucat kusam.... terus nampk seri...
.
Set COZUMA SERIES
βœ”οΈCozuma CC cream
βœ”οΈCozuma Lipgloss βœ”οΈCozuma Lipstick Matte βœ”οΈCozuma Eyes pallette
βœ”οΈCozuma Blusher
.
Sesuai untuk semua jenis kulit... Jom cantik berseri dengan COZUMA SERIES... .
Cecepat klik link dibawah nie‡️
πŸ“² www.wasap.my/60126850245/cozumaseries
πŸ“² www.wasap.my/60126850245/cozumaseries
πŸ“² www.wasap.my/60126850245/cozumaseries
πŸ“² www.wasap.my/60126850245/cozumaseries
.
#CozumaCCcream #CozumaLipstick #cozumaseries #shom #projekstg


0

πŸ’–JOM CANTIK BERSAMA SET COZUMAπŸ’–

COZUMA CC CREAM
🌼Menjadikan kulit wajah lebih cerah ..
🌼Melicinkan & melindungi kulit wajah dari sinaran matahari ..
🌼Menyembunyikan cela ..
🌼Mencantikkan Kulit ..
🌼Menjadikan kulit lebih glowing ..
🌼Memudarkan parut jerawat & Jeragat ..
🌼Tidak berminyak & tidak melekit ..
🌼Mudah dicuci ketika ingin bersolat ..
🌼Kulit lebih cerah ..
🌼Mengecilkan pori wajah ..
🌼Tona kulit lebih sekata .. COZUMA LIPSTIKπŸ’„πŸ’„@COZUMA LIPGLOSSπŸ’„πŸ’„
-Menjadikan bibir sentiasa lembap dan cantik .. #COZUMASERIES mudah cepat dan ringkas !!!
βœ”οΈSesuai untuk semua jenis kulit ..
βœ”οΈSolat friendly ..
βœ”οΈsenang dibawa kemana2 .. Pm or whtsapp πŸ“²
http://www.wasap.my/601131491134

For order sis.
#ProjekStg
#ElitkingDom
#Bizonline ModolRm50.


0

Tampil cantik dan menarik dengan SET #COZUMA !! 😍 πŸ€— Nak yang mudah dan senang ?? πŸ€— Suka yang ringkasΒ² saja ?? πŸ€— Mahu yang calitΒ² saja tapi still look beauty ?? Jom bertukar pada SET COZUMA sekarang !! Confirm lebih mudah,.cepat dan cantik..πŸ˜‰ Calit - calit dah cantik menggebu gebas..
Sapu-sapu dah berseri..😍😘 😍 Paling best SET cantik ni ada kolagen,..makin lama pakai semakin lah cantik kulit dan bibir ! 😍Hari2..Boleh Cantik dengan #cozumaseries
Sekali pakai cantik sepanjang hari..😍😍😍 πŸ“² PM/WASAP KHATY 😊 016 - 8760451

Biz Online Modal Rendah
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100.000
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions
#DUITogos


0

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/60134881463/cozuma

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#AinSha
#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

Bismillahirahmanirrahim....😊😊 Cozuma Series !! .
.

Looks Simple but Nice 😍
Hari ni Kak Zue ada wedding.....jadi MAKE UP #Cozumaseries pilihan akak πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.
Calit2 CcCream dan Mysterious Rose lipstik....dah siap 😍😍😍😍
Tiada lagi muka dan bibir kering 😍
πŸ’•οΈ Love Cozuma β™₯οΈπŸ’•
.
.

Nak Info lanjut.....meh WA Kak Zue
www.wasap.my/60192644385

#SetCozuma #cozumalipstik #sayajualonline #sayagunasayajual #colorcantik #banyakpilihancolor
#sayajual #cccream #cccreamcozuma #cccreamterbaik #bedakasas
#cozumacccream l #cozuma #cozumaseries l #readystok #setcozumaseries #calitcalitje
#sayagunasayajual l #sayajual l # sayajualonline l #ministokis #jombelionline l #sayajualproduk l #syukurselaluπŸ’•


0

Hello Ladies πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
.
Makeup simple2 aja dengan #cozumaseries
.
.
πŸ€CC Cream
sangat mudah dioles pada wajah, ringan dan meresap pada kulit... Hanya dalam satu warna..Yang best.. Dia ikut tona kulit si pengguna..πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
πŸ€LipstickπŸ’„
Memang best pakai sebab ia merawat masalah bibir kering dan gelap... Pelbagai warna pilihan... Dan baru-baru ini ada warna baru.. Lihat dalam picture bawah ya. .
.
πŸ€Lip gloss
Produk ni pun superb!!! 😱😱
Kalau yang tak suka pakai Lipstick boleh guna Lip Gloss jewww... Warna pun banyak pilihan tauu... .
.
Calit-calit cantik!
Pakai produk pun dapat bonus😍😍
Tu kalau korang dah join member ya
.
.
Nak order?? Nak join member?
Pm @ wsp sisπŸ‘‡
www.wasap.my/+60133513796
.
.
#ProjekSTG
#BizOnline
#Buat2incomesebulan
#MeroketRm1000Seminggu
#TheMagicOfParttime


0

Serlahkan keayuan wajahmu dgn set cozuma 😍😍 Rangkaian cozuma terdiri daripada πŸ‘‡ πŸ‘‰ #LipstikCozuma : Merawat masalah bibir kering dan melembapkan bibir. πŸ‘‰#LipglossCozuma :
Membelai bibir dengan kemasan bercahaya dan berkilau. πŸ‘‰#CCCreamCozuma : Pencerahan dan Melembapkan kulit wajah.

Tambah menarik lagi bila cozuma mengeluarkan 2 produk baru yg melengkapkan set make up yg awesome nie iaitu πŸ‘‰#EyePalette
πŸ‘‰#BlushPalette

#CozumaSeries mempunyai warna2 yg menarik dan membuatkan ramai wanita di luar teruja memilikinya.

Jangan tunggu lagi, jom dapatkan sekarang.

Jom buat bisnes #ProjekSTG modal serendah RM47.

Berminat sila klik link ini
www.wasap.my/6016-7539921/setCozuma

#ProjekSTG
#BisnesOnlineBermulaRM47
#E3TeamSetCozumaOgosWeek3_18


0

Wow cantik nyer warna eye palette cozuma nie. Bukannya Ada eye palette jer, gincu, Cc cream, lip gloss Dan blusher Tau.
Pm jer untuk order ker www.wasap my/60124002774

#cozumaseries
#telukintan
#hutanmelintang
#langkap


0

GIVE AWAY SEMPENA BULAN MERDEKA!!! Beli Cozuma dapat FREE Tupperware Freezer Mate yang santekπŸ‘. Nak cantik berseri dihari raya nanti?
Tak payah mekap tebal2, calit-calit Cozuma jewww!
Sapa nak hadiah free?? Cepat! Tawaran sah sehingga 31 Ogos 2018!

Berminat? Klik untuk belian pantas:
www.wasap.my/60194650212

#projekSTG
#cozumaseries


0

dulu nak pakai blusher tak reti..apatah lagi nak bli pon tak bli sbb mahal.. Lepastu tak guna rugi2🀭
.
tapi sbb pakai blusher pon boleh dapat kita try la..tp best pulakk.. Tonyoh jee terus nampak helokk..lpastu sgt pigmented.. I loikee
.
kalau korg nk try meg roger2 aza.. Sbb muraaa.. Ada blusher, utk shading dgn highlight skali!!
.
AZA πŸ“² www.wasap.my/+60133541405
.
#projekSTG
#CozumaSeries
#blusherpallet


0

Serlahkan keayuan wajahmu dgn set cozuma 😍😍 Rangkaian cozuma terdiri daripada πŸ‘‡ πŸ‘‰ #LipstikCozuma : Merawat masalah bibir kering dan melembapkan bibir. πŸ‘‰#LipglossCozuma :
Membelai bibir dengan kemasan bercahaya dan berkilau. πŸ‘‰#CCCreamCozuma : Pencerahan dan Melembapkan kulit wajah.

Tambah menarik lagi bila cozuma mengeluarkan 2 produk baru yg melengkapkan set make up yg awesome nie iaitu πŸ‘‰#EyePalette
πŸ‘‰#BlushPalette

#CozumaSeries mempunyai warna2 yg menarik dan membuatkan ramai wanita di luar teruja memilikinya.

Jangan tunggu lagi, jom dapatkan sekarang.

Jom buat bisnes #ProjekSTG modal serendah RM47.

Berminat sila klik link ini
www.wasap.my/60127597580/setCozuma

#ProjekSTG
#BisnesOnlineBermulaRM47
#E3TeamSetCozumaOgosWeek3_18


0

MyFav all the time... hanyalah #cozumaseries #Letsduit2ndIncome via #ProjekSTG


0

HITAM itu Menawan...kulit ja hitam
Tapi bila BUKA dalamnya 😱 Masyaallah CANTIKnya warna2 dia...
.
😘😘 sampai terasa JATUH Cinta pandang Pertama....warna2 Lembut ja MUDAH lak tu nak Blend...bak kata MUA Bellaz 🎢dep dep dep, blend blend blend🎢

Jom piyem lekaih utk dptkan set #CozumaSeries
#projekstg
#audieLwL


0

Serlahkan keayuan wajahmu dgn set cozuma 😍😍 Rangkaian cozuma terdiri daripada πŸ‘‡ πŸ‘‰ #LipstikCozuma : Merawat masalah bibir kering dan melembapkan bibir. πŸ‘‰#LipglossCozuma :
Membelai bibir dengan kemasan bercahaya dan berkilau. πŸ‘‰#CCCreamCozuma : Pencerahan dan Melembapkan kulit wajah.

Tambah menarik lagi bila cozuma mengeluarkan 2 produk baru yg melengkapkan set make up yg awesome nie iaitu πŸ‘‰#EyePalette
πŸ‘‰#BlushPalette

#CozumaSeries mempunyai warna2 yg menarik dan membuatkan ramai wanita di luar teruja memilikinya.

Jangan tunggu lagi, jom dapatkan sekarang.

Jom buat bisnes #ProjekSTG modal serendah RM47.

Berminat sila klik link ini
www.wasap.my/601112793217/setCozuma

#ProjekSTG
#BisnesOnlineBermulaRM47
#E3TeamSetCozumaOgosWeek3_18


0

πŸ’•πŸ’• SET COZUMA SERIES πŸ’•πŸ’•
SET MAKE-UP YANG RINGKAS DAN MUDAH DIPAKAI. πŸ’‹ Apa yang best dengan CC CREAM COZUMA πŸ‘‰ Ianya tidak melekit, ringan dan melindungi kulit daripada sinaran UVπŸ‘ πŸ’‹ LIPSTIK COZUMA πŸ‘‰ Tidak ada plumbum, bercollagen, tidak mengeringkan bibir, pelbagai pilihan warna yang menarik dan dapat meningkatkan keyakinan diriπŸ‘ * Jika nak make-up yang lebih sikit bolehlah tambah dengan BLUSH PALETTE dan EYES PALETTE ya... hasilnya memang "WOW"πŸ‘ * Tidak perlu raguΒ² dengan SET COZUMA ini.. semuanya HALAL dan MESRA SOLAT πŸ‘ *Nak Tampil CANTIK ANGGUN dan BERSERI???.. Dapatkan SET COZUMA SERIES sekarang πŸ‘‰ CALIT-CALIT dah CANTIK πŸ‘

Berminat nk order boleh wasap πŸ“² www.wasap.my/0196079737

#projekStg
#Audie_LeadWithLove
#CozumaSeries


0

Set Cozuma Series
Jom Cantik setiap hari dan tambah berseri2 dgn set yg simple tapi lawa..πŸ’ƒπŸ» β™₯️Cc Cream β™₯️Lipstick cozuma β™₯️Lipgloss
β™₯️Blusher new product
β™₯️Eye palatte new product πŸ’Ÿ Sesuai utk mereka yg ingin tampil natural
TAPI tetap menawan.
πŸ’Ÿ Jimat masa bersolek TAPI tetap anggun.
πŸ’Ÿ Senang dibersihkan & tidak berminyak
πŸ’Ÿ Lipstik & lipgloss sesuai utk bibir sensitive &mengelupas. πŸ‘Mudah saja untuk yang tidak berapa pandai berhias.
πŸ‘Hanya calit2 saja dengan produk superbrand.. Muka nampak lebih cerah dan berseri 😍

#SetCozuma = Jimat , cepat , cantik πŸ”΅Berminat nak try set cozuma ni???
Inbox/wasap Kak ita tau..
www.wasap.my/60197203188/cozumaseries

#projekSTG
#CozumaSeries
#TheMagicOfPartTime
#CalitCalitJerDahCantik


0

Adakah anda...seorang yg:
βœ”οΈ Tidak suka bermakeup tapi nak nampak berseri dan cantik?
βœ”οΈNak makeup tapi tak sempat?
βœ”οΈ Nak makeup yg nmpk natural?
βœ”οΈ Nak yg halal dan wudhu' friendly?

Pasti CC Cream dan Lipstik COZUMA boleh membantu anda sbb: πŸ’„πŸ’„Lipstik COZUMA bhn2nya ada:
- minyak ikan
- kolagen
- papaya
- minyak bj bunga matahari🌻
- tinggi Vitamin C dan E

Sangat bgus utk melembut, melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibirπŸ’‹...
Yg paling BEST...tahan lama...tak yah nak touch up selalu...(kecuali laa lps mkn2 kann...)😁 CC Cream COZUMA

Antara fungsi & keberkesanannya :-
πŸ“perlindungan uv yg optima (SPF30++)
πŸ“wajah berseri
πŸ“anti-radang & anti-oksidan
πŸ“pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
πŸ“kulit cerah bersinar
πŸ“kulit wajah lebih halus
πŸ“mengurangkan kedutan & garis halus
πŸ“kawalan kulit berminyak
πŸ“bedak solekan & pembetulan kulit asas
πŸ“menyembunyikan cela, bertindak sebagai concealer, tutup cela kat muka sambil merawat kulit

BEST kannn.. Sooo... natural... click www.wasap.my/60164476285

NOW ada 10% less tauπŸ˜‰

#projekstg
#elitkingdom
#cozumaseries
#cccream
#cozumaCccream
#lipsticmatte
#cozumalipstic


0

Tadi saya tanya suami mana cantik πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
Darling, Semua pun cantik.tapi, sejak you pakai warna "rose I love u" I rasa lebih tertawan dengan you😚😚😚
.
Korang rasa Mana yang cantik?
.
Cozuma lipstik ni BEBAS bahan merbahaya Plumbum.Ada Fungsi pelembap Bibir. Ada SPF
Calik sekali, warna tahan lama sepanjang hati

#cozuma
#cozumalipstick
#cozumaseries
#projekSTG
#modalrm47je
#kosmetik
#maybelline
#simplysiti


0

#ShawlInfinence ni sgt flowy. .boleh adjust labuh. .sgt selesa. .😍
#CozumaSeries lipstik Berry Me. .cc cream. .blusher rosy pink. .
5 minit je dh ready. .
Yg berminat boleh pm2 TY. .harga gojes utk anda yg gojess. .😍 #SayaGunaSayaJual
#SetiapBulanDapatCashBack31%
#ProjekSTG


4

#CozumaSeries πŸ’„πŸ’„πŸ‘pilihan ramai wanita bijak πŸ‘ΈπŸ‘°di luar sana. Kualiti setanding jenama antara bangsa, namun masih mampu milik..!!😍😘 Kenapa memilih #CozumaSeries?? 🌷 Super jimat CC Cream tu dah 5 bulan pakai,masih ada lagi..berbaloi2kan
.🌷 Bebas dari plumbum dan kaya dengan kolagen
🌷 Juga merawat kulit selain ofkos mencantikkan wajah. Gebu dan peloles gitewπŸ‘πŸ’‹
🌷 HALAL dan mesra wudhuk
🌷 Teksturnya yg ringan dan tidak melekit!
🌷Rona yg sekata di wajah, tidak bercapuk walaupun di bawah terik matahari.
Ringkas namun tetap anggun!!
CozumπŸ’– pilihanku...πŸ‘πŸ‘
Nak cuba? Mehh..roger2 sini
πŸ“²πŸ“ž
0149379488

Atau klik ja:
www.wasap.my/60149379488/Cozuma
TicerHANIE@KakChaQπŸ’‹

#projekSTG
#Ejendiperlukan dgn modal RM47/IDR 150,000
#SHOM di 4 buah negara
#RockStarEmpire


0

COZUMA SERIES KINI LENGKAP

Sukanya bila jenama lipstick & cc cream favourite dah ada blush and eye pallete.

Senang dan dipercayai oleh kulit muka semua peringkat usia. Set penyeri muka yang sememangnya super hot. Sesuai untuk mereka yang ingin tampil natural TAPI tetap menawan. ➑️ Cozuma Lipstick
➑️ Cozuma Lipgloss
➑️ Cozuma CC CREAM.
➑️ Cozuma Eye Palette
➑️ Cozuma Blush Palette

why must have Cozuma Series ? ▢️Jimat masa bersolek. ▢️ Senang dibersihkan & tidak berminyak. ▢️ Lipstick & Lipgloss sangat sesuai untuk bibir sensitif & kering. ▢️ Sangat mudah digunakan untuk sesiapa yang tidak pandai berhias. ▢️ Produk MESRA SOLAT.

Excited giler sebab bila guna mekap2 ni, bukan je lebih berseri, dapat pulak extra income

Yang Pasti, Produk2 #SHOM #Tested & #Proven πŸ‘πŸ‘πŸ‘ PM / WhatsApp Fizah πŸ“± www.wasap.my/60139650483

Atau Berminat Join #ProjekSTG?

http://wasapp.me/60139650483/PM+JOIN+PROJEK+STG

#ProjekStG
#TeamKBKD
#BizModalRM47
#Cozumaseries


0

🐰Hai Hai Hai🐰 🌼GARLIC HAI-O🌼

Biasa lah hujung-hujung minggu ni mesti ada banyak undangan jemputan kahwin kan
Tak pun makan2 biasa seharian kita...
Yes!
Dan pastinya kita akan ngap ngap ngap juadah yang disediakan...nyum3...sedap kan??? Tapi ingat tau
Kesihatan tetap kena jaga ❀️
Makan lah apa sekalipun tapi mesti perpada-pada...
So guys!
Dah lepas makan macam-maxam tu why not kita detox badan kita semula kan... CARANYAβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈ 🌼GARLIC TABLET HAI O🌼
BAWANG PUTIH
Haaaaa
Meh nak cerita meh😎😎😎 Kebaikan Garlic Hai O: βœ”οΈMenurunkan kadar kolestrol dalam darah βœ”οΈAnti Stress
βœ”οΈMengelakkan pertumbuhan sel kanser βœ”οΈMelambatkan proses penuaan βœ”οΈMenghambat angin dalam tubuh βœ”οΈMembantu mengempiskan perut
βœ”οΈMembantu melancarkan penghadaman
βœ”οΈMembantu mengawal tekanan darah
βœ”οΈMembantu meningkatkan insulin bagi pengidap diabetes
βœ”οΈBaik untuk stamina tubuh βœ”οΈMembantu melegakan dan merawat senggugut
βœ”οΈMengandungi Vitamin A,B,C

Cara Pengambilan Tablet Hai O Garlic - 2 tablet pagi dan 2 tablet malam ~ setiap hari

TIDAK AKAN BAU NAFAS, BAU BAWANG PUTIH .. NO WORRIES😘

So..
Jom cuba!
Jom sihat!
Jom cantik!

LOVE AS ALWAYS ❀️
www.wasap.my/0127949511/01136637065/GarlicTablet

#onlineshop#SHOM#morningmotivation#staypositive#minkaffe#mincha#marineessence#premiumbeautiful#bioever#bioseleza#cozumaseries#sleepmate#celgynicgold#garlic#nlicious#baranghot#healthiswealth#jomsihat#jomcantik#dosupportme#byazimahajali


0

Jom kenduri kita. .😍
#ShawlInfinence
#CozumaSeries


2

Cuti sekolah dah bermula! Maka banyak lah majlis-majlis untuk dihadiri. 😍

Kak ika pilih #CozumaCCCream , lipstick #cozumalipstick code Glamour Cherry , dah secalit eyeliner. Siapp!

Kak ika paling suka code color ni, sebab macam nude je. Tak garang sangat warna, tapi tetap naik serinya. Cewah!

Ada 11 warna tau Lipstick ni, pm kak ika untuk tengok semua colors!

Join biz RM47 untuk dapatkan member's price & 2 kotak #MarineEssenceToothpaste bernilai RM41.40! Mur mur je nak join! Only RM5.60! 😍

www.wasap.my/60197772600

#projekSTG
#audie_leadwith❀️ #CozumaSeries
#mesrawudhumakeup
#BIZUMER


0

Morning guysπŸ˜‡

BE POSITIVE
STAY HAPPY ❀️
HAVE FAITH

Keep calm and eat ice cream 🍦🍦🍦🍦
Jom sihat!
Jom cantik!
LOVE AS ALWAYS ❀️
www.wasap.my/0127949511/01136637065

#onlineshop#SHOM#morningmotivation#staypositive#minkaffe#mincha#marineessence#premiumbeautiful#bioever#bioseleza#cozumaseries#sleepmate#celgynicgold#garlic#nlicious#baranghot#healthiswealth#jomsihat#jomcantik#dosupportme#byazimahajali


1

Testimoni sendiri #CozumaCcCreamLipstikCozuma ( Credit To Fadzlinah Ina )
Hai Uolls ni saya nak share sikit kehebatan #CozumaSeries..Saya ni jenis tak pandai makeup@bedak tebal2 tau,saya rimas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tengok muka conteng2 tebal tu.sebabnye saya ni suka yang simple je..sebelum ni banyak juga lah guna Foundation bebagai brand,tapi tak seelok cozuma ni..dulu guna Foundation muka becapuk,sapu je tak rata,lagi2 beminyak eeeeee tak selesa tau

Sejak betemu #SetCozuma ni,saya beranikan diri mencuba.lebih2 lagi ramai testimoni yang dulunye muka macam nenek dah menjadi makcik,muka dulunye makcik terus menjadi anak dara arr gitu..Serius cakap,Cc cream cozuma ni bila pakai lembut je,tak becapuk&beminyak,licin je kat muka tau.. Arr tak semestinye wajah tak cantik,tak boleh menjadi cantik tau..tengok contoh macam saya ni,kalau tak guna foundation wajah nampak kusam,tak bemaya,pucat je kan.bila dah sapu foundation cozuma ni wajah naik seri,tak nampak kusam lagi..SETUJU tak,saya guna Cc cream cozuma,bibir saya mix kan colour lipstik Rose I Love U&Romance pink...#SimpleTapiCantik

Untuk info lanjut
Whats app:http://www.wasap.my/601114363955 @produksahajidahhaio
#TogetherWeAchieveMore
#TheMagicOfPartTime #JomMeroketRm1000seMinggu > Biz online Modal RM47 , income 4 angka Tiap bulan , via ProjekSTG
#LLT CA-Team #GasakSampaiJadi


0

Rutin Solekan Setiap Hari
Rutin skincare itu perlu.
Rutin make up pun begitu.
#Cccream sangat best sebab; βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinaran cahaya matahari βœ”οΈMudah dicuci sebelum solat
βœ”οΈSenang di bawa kemana saja dalam handbag
βœ”οΈTahan lama berbulan-bulan βœ”οΈSesuai untuk semua jenis kulit
βœ”οΈTidak melekit dan tidak berminyak
#Cozumalipstick memang terbaik sebab; βœ”οΈKaya dengan vitamin C, vitamin E dan kolagen βœ”οΈBebas bahan plumbum
βœ”οΈPelbagai pilihan kod warna βœ”οΈMerawat bibir kering, bibir mengelupas, bibir kusam
βœ”οΈBibir lembap dan sihat sepanjang hari
βœ”οΈMudah ditanggalkan sebelum solat
Jangan malu dan jangan segan. Jom dapatkan #cozumaseries dengan Ticer Nurul okay. 😘😘😘
#ProjekSTG
#makeup #kosmetik #pretty #cantik #sweet #gorgeous #cute #lovely #cozuma #cozumaseries #gincu #lipstick #foundation #krimmuka #spf30 #blusher #eyeshadow #lagisyantik


0

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Sempena bulan kemerdekaan & hari kelahiran Miss Lien ni. Miss Lien buat SALE HARGA RUNTUH untuk all produk.
.
.

Yang dah lama mengidam sampai terbawa-bawa dalam mimpi tue, cepat-cepat la wasap Miss lien sekarang 011-1040 0585 . .
.
Sale harga runtuh ni sehingga 30 ogos 2018.
.
.
#PremiumBeautiful
#PremiumBeautifulSale
#PremiumBeautifulPromo
#PremiumBeautifulMurah
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautiful
#SetKempisPerut
#NakKurusCepatSihat
#MinKaffe
#MinChaTea
#BioEverPlus
#HerbaMaharani
#GaramBuluh
#ShakeMe
#NLicious
#GarlicTablet
#MarineEssenceSeries
#CozumaSeries
#EziCleanSeries
#JTXOil
#BVSM
#EziGrow
#InfinenceShoes
#InfinenceSkinCare


0

Ramainya Diamond diamond yang dah bertukar wajah.. join #BizOnlineModalRM47 terpaksa KAYA terpaksa CANTIK... Ada yanh hampir hampir tak kenal ni... Syantekkk sangat..😍 #CozumaSeries
#ProjekSTG_TheMagicOfPartTime
#DiamondNight2018


0

Salam...walaupun hari ni badan tak berapa nak sihat tapi hati rasa nak share dengan semua orang

Rasa lama dah tak buat promo sendiri
So sempena anniversary saya dan husband semalam dan sempena raya aidiladha ni kita buat promo seminggu

Promo bermula sekarang hari ini 17.08.2018 sehingga Jumaat 24.08.2018

Segala produk kita bagi harga kasih sayang
Nak apa..cakap je
#minkaffe
#eziclean
#skk
#infinence
#bioseleza
#jtx
#cozumaseries
#marineessence
#sabunhijau
#maharani
#garlic
#bioevolve
#bbplus
#d'chef
#bvsm
#premiumbeatiful
1 minggu sahaja
Jangan tangguh2 grab cepat2
Nanti dah habis baru nak grab..dah terlambat
Jom klik link kat bawah ni

http://promokasihsayang.wasap.my


14

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Nak cantik raya.
Harap abam poss laju servis kasik terbang! Yang empunya tak sabauuu nak melaram!

#cozumaseries #nudepinklips #cccreamtrial ...
Online Biz |Modal RM 47 | Rp.Β  100.00 Indonesia
#projekSTG
Program #2GAJIsebulan
#CATchampions
#magicofpartime
#Bizumer101
#GoingDigital
#DigitalEntrepreneur


0

Kite baru nak lunch wakkk.

No lipstick today sbb lupa nak bawak😭 yg ado Lipgloss Cozuma code Admire Pink ni ok dak kite pakai cmni wak? Hehe❀️ #CozumaSeries #LipglossCozuma


3

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/601114453506

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/601114453506

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

οΏΌ
οΏΌ
SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/60192291875

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/60199167574

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

🐰Hai Hai Hai🐰

Sebelum masuk kerja petang ni
Saya ambil 1 sachet #minkaffe yang super awesome ni
βœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈβœ”οΈ Ye la mesti perlukan tenaga kan
Nak menghadap anak-anak murid yang super hebat ni
Cikgu nya mesti lebih bersedia fizikal mental 😎😎😎😎😎 Jom cuba guys!
Untuk tenaga sepanjang hari!

Jom sihat!
Jom cantik!

LOVE AS ALWAYS ❀️
www.wasap.my/0127949511/01136637065

#onlineshop#SHOM#morningmotivation#staypositive#minkaffe#mincha#marineessence#premiumbeautiful#bioever#bioseleza#cozumaseries#sleepmate#celgynicgold#garlic#nlicious#healthiswealth#jomsihat#jomcantik#dosupportme#byazimahajali


0

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Ramai juga yg berkenan dengan warna lipstik ni ya. Ni kaler code Sensual Touch. Kalau yg sama taste dgn sis blh la cuba.
Sesuai utk bibir tebal, bibir tak bape tebal. Boleh blako. Ciptaan Allah kan. Smua indah2. 😊😊 Kalau xnak terang2 calit sikit2 dan kemam2 je.

Tak nak pakai luar rumah, pakai kat dlm rumah tuk abe saye pon boleh deh. 😊

Cc Cream cozuma tu tepek2 je dah okey. Ringan, senang nak buang makeup tuk wuduk.
Nak cuba, klik sini 😊
wasap.my/60172246356/cozuma

#CozumaSeries
#CLAgroup


0

🌼Hai Hai Hai🌼
Assalamualaikum dan selamat pagi sahabat hebat saya!
Hari ni nak bercerita tentang #femi9intimatewash
Guys ❀️ << FEMI 9>> Mesti bagi girls di luar sana pernah mengalami masalah ni kan?

GATAL-GATAL TIME PERIOD?

Tak kisah dah
Asbab menggunakan #femi9intimatewash "..gatal2 time period..lepas guna je gatal2 terus hilang...JATUH HATI TERUS dgn Femi 9 wash nie..." MASA BERPANTANG?

Ok je alhamdulillah...
Asbab menggunakan #femi9intimatewash

Saya pun guna semasa berpantang..memang awesome..selesa sangat miss v terasa segar dan tak berbau hanyir pun dek darah nifas yg banyak 😘😘 5 bintang saya bagi tauu 😍

kerana #Femi9Wash merupakan gabungan antara MANJAKANI + VITAMIN E utk mencuci miss v serta boleh memulihkan luka... So awak...
Jom cuba!
Jom sihat!
Jom cantik!

LOVE AS ALWAYS ❀️

Pm/whatsapp Click πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/0127949511/01136637065/Femi9

#onlineshop#SHOM#morningmotivation#staypositive#minkaffe#mincha#marineessence#premiumbeautiful#bioever#bioseleza#cozumaseries#sleepmate#celgynicgold#garlic#nlicious#healthiswealth#jomsihat#jomcantik#dosupportme#byazimahajali


0

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

Jom uolls pakai Cozuma Series 😍😍 Dah pakai pasti nak memakainya lagi 😘😘 Jangan ragu2 lagi untuk menggunakannya πŸ˜‰πŸ˜‰ πŸ‘‡

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217765778895024&id=125974118074191 🌼🌼 COZUMA CC CREAM (50ML) 🌼🌼
RM119.70 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM121.70 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’˜πŸ’˜ COZUMA MATTIFYING LIPSTICK πŸ’˜πŸ’˜
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’—πŸ’— COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ’—πŸ’—
RM41.50 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
RM43.50 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ πŸ’ŸπŸ’Ÿ COZUMA SERIES πŸ’ŸπŸ’Ÿ
πŸ‘‰ COZUMA CC CREAM + COZUMA MATIFYING LIPSTICK + COZUMA GLITZY SHINE LIP GLOSS πŸ”΄πŸ”΄ RM200 (Semenanjung) πŸ’ΈπŸ’Έ
πŸ”΄πŸ”΄ RM205 (Sabah & Sarawak) πŸ’ΈπŸ’Έ Meh dm /whatsapp Cik Tini 😘😘
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457
πŸ“² 0175536457

JOM LIKE & LIHAT PAGE2 FB CIK TINI YANG LAIN πŸ‘‡πŸ˜Š https://www.facebook.com/haioproductbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungmodenkainpasangkebayacottonbyciktini/

https://www.facebook.com/bajukurungpahangcottonbyciktini/

#haio #haiomarketing #haionline #haioproduct #cozumalipgloss #cozumalipstick #cozumacccream #cozumaseries #cozumamattifyinglipstick


1

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
XSUKA MEKAP TEBAL2.. CER TRY COZUMA πŸ‘πŸ‘πŸ‘
Kak nad ni xsuka nk mekap tebal2.. Alhamdulillah jatuh hati terus ngn SET COZUMA.. ✨Jom try set ni TERBAIK. ✨

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai.. Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsakan kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Set cozuma terdiri daripada :
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

wasap.my/60169981810/cozuma

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0

SUKA MEKAP TAPI TAK SESUAI?
MELAWA SAMBIL MEMELIHARA SI PEMAKAI

Berhias solekkan nipis tapi menyerlah!.. sambil merawat dan memelihara kulit/bibir si pemakai..
Set cozuma memang selesa dipakai..
*Tidak melekit
*Tidak berminyak
*Tidak bercapok
*Tidak merengsaka kulit
Tiada bahan2 kimia seperti silikon..merkuri dan plumbum.. MESRA SOLAT dan MESRA KULIT .. Nk cntik mcm kami??? Cpt wsap www.wasap.my/60199725253

Set cozuma terdiri daripada
** CC CREAM HALUS GEBUSS GLOWING
** LIPSTIK 10 PILIHAN WARNA
** EYE PALETTE 2 TONE BERBEZA
** BLUSH PALETTE 2 TONE BERBEZA

#CozumaSeries
#BisnesMudahCLA
#ModalRM47je


0