#cozumaseries

Instagram photos and videos

#cozumaseries#cozumacccream#cozumalipstik#cozuma#hanizzahariofficial#biovelocitysleepmate#ibcff#eziclean#hanizzahariprotege#smile#bioeverplus#bizumergayaibcff#premiumbeatifulcorset#ceksal#projek1ksehari#projekhoneybee#teammmg#nude#familytime#bioevolve#flyhigh2018#syukurselalu#jjcm#mattelipstick#sayajualcozuma

Hashtags #cozumaseries for Instagram

Lengkap Set tacap2
#cozumaseries


0

Tesangka begambar..rupa2nya sala takan tevideo πŸ˜‚πŸ˜Jdi bgitulah muka anti2 mo beselfie brabis senyum knun😜
#fakeface
#makeuplover
#cozumaccream
#cozumaseries


1

Guys, Cozuma CC Cream ada perlindungan UV tau - SPF 30++ lagi..
.
SO, boleh cegah muka uolls dari sunburn, cegah jeragat dan anti kulit kusam.
.
So, uolls lebih konfiden, berseri dan cantik! 😍😍😍
.
=》Klik link pada Profile IG β˜οΈβ˜οΈβ˜οΈγ€Š=


1

set make up #COZUMASERIES
semudah ABC...calit2 siap... pm/whatapps
0133036403
musliha

#RM50je
#bisnessonlineCLA
#Clavengers


0

Tengok apa tu...
Happy Tuesday πŸ˜…
#cozumaseries peneman hari2 saya


0

🌹Set Cozuma Series ni..memang sesuai utk sesiapa sahaja.🌹 πŸ’œTidak suka bermakeup tapi nak nmpak berseri dan cantik?
πŸ’œNak make up tapi tak sempat?
πŸ’œNak makeup yang nmpk natural?
πŸ’œNak yang halal dan solat friendly?
πŸ’œNak make up yang mudah dan cepat?

Pasti CC CREAM DAN LIPSTIK COZUMA boleh membantu anda..sebab : β˜†β˜†β˜†LIPSTIK COZUMAβ˜†β˜†β˜† bahan-bahannya.. ada
-minyak ikan
-kolagen
-papaya
-minyak biji bunga matahari
-tinggi vitamin C dan E.. Anda nak Bibir Kelihatan
Cantik & menawan..??
Jom Try guna cozuma lipstik ..
Semua dah ada dan lengkap dengan Lipstik Cozuma ..
βœ”οΈpelembap bibirβœ”οΈ
βœ”οΈtiada plumbunβœ”οΈ
βœ”οΈtahan lamaβœ”οΈ
βœ”οΈtidak melekitβœ”οΈ
βœ”οΈmerawat bibir keringβœ”οΈ
βœ”οΈmerawat bibir sensitifβœ”οΈ

Bnyk colour tau
Ble pilih2 mna colour fav ..
Kalau berminat roger2 ja β˜†β˜†sangat bagus utk melembut, melembab, memerah secara semulajadi dan memelihara bibir… Yg paling best….tahan lama…tak yah nak touch up selalu…(kecuali laa lepas makan2 kann)..hihi β˜†β˜†β˜†β˜†CC CREAM COZUMAβ˜†β˜†β˜†β˜†β˜† Antara Fungsi & Keberkesanan COZUMA CC CREAM ni :- πŸ‘„perlindungan uv yang optima(SPF30++)
πŸ‘„wajah berseri
πŸ‘„anti-radang & anti-oksidan
πŸ‘„pelembapan & penghidratan yg berpanjangan
πŸ‘„kulit cerah bersinar
πŸ‘„kulit wajah lebih halus
πŸ‘„mengurangkan kedutan & garis halus
πŸ‘„kawalan kulit berminyak
πŸ‘„bedak solekan & pembetulan kulit asas
πŸ‘„menyembunyikan cela , bertindak sebagai concealer , tutup cela kat muka sambil merawat kulit,

Terbaik gitu😍😍 Harga sangat mampu milik
Meh wasap #CekSal naaa... www.wasap.my/60129505922
#CozumaSeries
#TeamMMG
#Projek1KseHari
#ProjekHoneyBee


0

Dah siap dah!
Ajommm.. Simple touch from #cozumaseries CC cream dan lipstick #Nude.

Calit2 gojes dah!

#familytime
#jjcm
#syukurselalu
#FLYhigh2018


0

Sedang elok laa.. lipstick mac πŸ’„umi korang berdua patahkan moga2 daddy @f_a_i_z_a_b_d_u_l_h_a_l_i_m murah rezeki nak payung umi cozuma matte lipstick. Semua warna pun cantik!
.
.
#cozuma #cozumalipstick #cozumaseries #sayajualcozuma #agencozumakajang #mattelipstick #tdcmillionairemind #g8unity #usahawanshom #beautytools #gincumatte


0

Jom g makan gulai...
Simple2 ajer... #CozumaSeries
#cozumasensualtouchlipstick


0

Semalam seharian diluar. Naseb bek ada set Cozuma Series. Memudahkan kerja, lepas solat terus calit balik CC Cream, Lipstik dan Blusher.
Ni Efah pakai kaler Berry Me and blusher Rose. Mudah dan jimat masa. 5 minit terus siap walaupun ada sikecik belakang tu dok menungguπŸ˜πŸ˜… And muat dalam handbag, senang fibawa sebab depa comelΒ² ja😊

#CozumaSeries
#CozumaBlushPallete
#CozumaCCCream
#CozumaLipstik


0

Loading...