#crampkaki

Instagram photos and videos

#crampkaki#ostematrix#pengedarshaklee#ibuhamil#ibuberpantang#sakitlutut#shakleemalaysia#shakleeseremban#sembelit#lenguhkaki#osteoporosis#sakitpinggang#shakleekedah#sakitsendi#shakleealorsetar#shakleekb#sypengedarshaklee#shakleemelaka#shakleesingapore#kalsiumharian#ibupantang#shakleeostematrix#haid#menstruasi

Hashtags #crampkaki for Instagram

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Alhamdulillah pagi2 lagi da g pos laju untuk pos SET PERSEDIAAN MENGANDUNG customer . Dalam SET PERSEDIAAN MENGANDUNG ada Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!) Dua beradik ni memang terbaik untuk persediaan mengandung & boleh teruskan lepas dah mengandung 🀰🏻
.
Vitalea kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
.
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex adalah vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
B comp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan before nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tau lagi banyak boleh whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853 😊
Atau tekan link kat bio 😊
Your great service SID
Fida
#miracleempire #SIDshaklee #fiedashaklee #lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


2

"ALHAMDULILLAH PREGGY SETELAH AMALKAN SET PERSEDIAAN MENGANDUNG" .
Vitalea + BComplex (Fida ada ready stock!)
.
Vitalea ni kaya dengan multivitamin dan mineral yang penting untuk badan kita
. *MANFAAT VITALEA:* β€’ Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
β€’ Membantu sistem memori dan fokus
β€’ Merupakan pelengkap nutrisi
β€’ Membantu melambatkan proses penuaan
β€’ Melindungi fungsi buang pinggang, jantung dan hati
β€’ Membantu proses tumbesaran
.
B complex ni vitamin larut air. Maksudnya tidak disimpan dalam badan. Kita memang perlukan b complex ni setiap hari.
Bcomp shaklee ada folic acid skali which is good for baby's physical development, inshaAllah nak elak kecacatan fizikal pada baby.
.
Kalau untuk kesuburan, 3-4 bulan bfore nak berkahwin lagi digalakkan consume B COMPLEX πŸ‘πŸ» Yang mana planning nk dpt anak cepat, boleh amalkan sebelum nak kawen😁
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

"HB RENDAH SAMPAI IBU HILANG NYAWA"
.
Haritu consult dengan customer pasal bacaan hb rendah. Teringat masa fida preggy dulu ada masalah hb rendah ni. Datang first time check up hb ok ,semua ok so relax je ler xde makan apa2 makanan tambahan selain iron. .
Datang balik next month hb da jatuh teruk,apa lagi ,dengan hebatnya kena marah dengan Dr sebab kurang makan acid folik 😭 fida mkn iron je masa tu.
.
Balik tu makan B Complex. Datang next appointment berdebar2 je,Alhamdulillah bacaan hb normal balik. Pheww πŸ˜… .
Hb rendah ni boleh menyebabkan anemia. Anemia disebabkan kurang vitamin-vitamin tertentu boleh membawa kepada kecacatan baby πŸ‘ΆπŸ» dan yg lebih teruk lagi baby GUGUR atau IBU HILANG NYAWA 🀰🏻😱😱 .
Fida pun malas baca gak dulu, pastu kena marah dengan Dr,insofff dah sekarang 😬
.
Sekarang fida consume B complex dengan Vitalea shaklee. Nanti bila preggy senang InsyaAllah xde dh masalah hb rendah 😍 B complex ni mengandungi acid folik yg jugak penting diambil sebelum mengandung lagi 😊 vitalea pulak penting untuk zat besi 🌹🌹 sekian
#infosihatibumengandung .
Anak ni anugerah Allah,kita la yg kena jaga sejak dari dalam kandungan lagi. Mintak kat Allah sungguh2,bila Allah da makbulkan,kenala jaga sungguh2 jugak. Jangan kerana kealpaan kita untuk amik makanan tambahan tertentu sampai anak dalam kandungan tanggung akibatnya. Alhamdulillah fida sedar awal ☺️☺️
.
.
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda
#hbrendah #bahayahbrendah #bahayahbrendahuntukibuhamil #zatbesi #iron #anemia #bahayaanemia #vitaleashaklee #shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleerahang #shakleelavenderheights #shakleeparoijaya #shakleepanchorjaya


0

Ni testimoni video tahun lepas. Botol pun botol minyak urut moden yang tahun lepas punya.
_
Ramai lagi yang tak tahu apa yang bestnya minyak urut moden ni. Jadi video ni saja sis letak supaya korang boleh enjoy dengar testimoni pelakon hero malaya ni.
_
#newborn
#pantang
#pantang44hari
#ibuberpantang
#ibubersalin
#minyakpilis
#minyakpantang
#hilangkanmual
#buangangin
#perutslim
#hilangkanstretchmark
#sakitrengat
#sembelit
#simpulbiawak
#kejangkaki
#lenguhkaki
#crampkaki
#migrain
#peningkepala
#kulitlembut
#minyakurut
#minyakurutmoden
#minyakurutmodenkb
#minyakkayuputih
#lenguhpeha
#lenguhbetis
#hilangstress
#halaunyamuk
#ajimaura
#terapiinstagram


4

Anda nak travel jauh? memang elok bawak minyak urut moden ni travel sekali. Senang nanti sebab bila lenguh lenguh satu badan boleh terus sapu minyak ni. Memang cepat lega. Seyes tak tipu. Cuba sebotol baru korang tau. Memang melekat lepasni sampai takleh move on repeat order 😁.
_
Berminat, boleh terus klik link di Bio atau wasap nombor ni 018-5754969.
_
Yang dah terjebak guna minyak ni boleh tinggal jejak kat komen. Kasi yang lain terliur nak cuba πŸ€—.
_
#kakitravelmalaysia
#pantang
#pantang44hari
#ibuberpantang
#ibubersalin
#minyakpilis
#minyakpantang
#hilangkanmual
#buangangin
#perutslim
#hilangkanstretchmark
#sakitrengat
#sembelit
#simpulbiawak
#kejangkaki
#lenguhkaki
#crampkaki
#migrain
#peningkepala
#kulitlembut
#minyakurut
#minyakurutmoden
#minyakurutmodenkb
#minyakkayuputih
#lenguhpeha
#lenguhbetis
#hilangstress
#halaunyamuk
#ajimaura
#terapiinstagram


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

I ❀️ MMG. Awak bila pulak?
_
Urut badan yang letih ni best. Bertambah tambah lagi best bila urut dengan minyak urut moden.
_
Yang belum cuba jom cuba. Yang dah guna komenlah perasaan guna minyak urut moden ni. Syokkk ke idokkk πŸ€—.
_
#newborn
#pantang
#pantang44hari
#ibuberpantang
#ibubersalin
#minyakpilis
#minyakpantang
#hilangkanmual
#buangangin
#perutslim
#hilangkanstretchmark
#sakitrengat
#sembelit
#simpulbiawak
#kejangkaki
#lenguhkaki
#crampkaki
#migrain
#peningkepala
#kulitlembut
#minyakurut
#minyakurutmoden
#minyakurutmodenkb
#minyakkayuputih
#lenguhpeha
#lenguhbetis
#hilangstress
#halaunyamuk
#ajimaura
#terapiinstagram


2

KHAS BUAT IBU, AYAH DAN ANAK
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
.
OSTEMATRIX
***************
1. Membantu dalam masalah gastrik
2. Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
3. Mengurangkan d risiko praeklampsia
4. Membantu mengurangkan sakit belakang
5. Mengurangkan risiko osteoporosis
6. MembantuΒ  mengurangkan kebas dan sesemut
7. Membantu melegakan sembelit
8. Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
9. Membantu masalah kolestrol
10. Melegakan sakit ketika haid
11. Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
12. Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
13. Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
14. Meringankan stress
15. Menstabilkan tekanan darah
16. Menggalakkan kulit yang cantik
17. Melegakan sakit-sakit sendi
18. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
19. Membantu melembutkan najis
20. Membantu mengatasi migrain
21. Membantu masalah buasir
.
.
Ostematrix ni:-
❌Tidak mempunyai rasa
❌Tidak berbau
❌Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
.
.
πŸ‘Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin , dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium. .
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #teaminstamf #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #teaminstamf #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX
***************
1. Membantu dalam masalah gastrik
2. Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
3. Mengurangkan d risiko praeklampsia
4. Membantu mengurangkan sakit belakang
5. Mengurangkan risiko osteoporosis
6. MembantuΒ  mengurangkan kebas dan sesemut
7. Membantu melegakan sembelit
8. Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
9. Membantu masalah kolestrol
10. Melegakan sakit ketika haid
11. Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
12. Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
13. Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
14. Meringankan stress
15. Menstabilkan tekanan darah
16. Menggalakkan kulit yang cantik
17. Melegakan sakit-sakit sendi
18. Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
19. Membantu melembutkan najis
20. Membantu mengatasi migrain
21. Membantu masalah buasir
.
.
Ostematrix ni:-
❌Tidak mempunyai rasa
❌Tidak berbau
❌Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
.
.
πŸ‘Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin , dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium. .
.
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #teaminstamf #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

SET HAMIL SHAKLEE .
Ibu ada masalah HB LOW ?
Sering cramp kaki ?
Susah nak membuang ?
Mudah letih dan tidak bertenaga ?
Mual dan muntah-muntah ?
Ingin kuatkan rahim ?
Dan lain-lain lagi ? .
Bagi ibu2 yang masih tercari2 supplement terbaik untuk mereka dan kandungan, jom cuba SET HAMIL SHAKLEE ni 😘😘
.
Supplement yang ada dalam set kehamilan Shaklee
.
1. VITALEA ➑️melengkapkan kekurangan nutrient ibu mengandung yang banyak diserap oleh bayi, mencegah anemia, memberi tenaga
.
2. VITAMIN C ➑️menguatkan sistem imun, mempercepatkan penyembuhan luka jahitan, memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin
.
3. BCOMPLEX ➑️ dilengkapi dengan asid folic yang penting untuk saraf, menstabilkan hormon dalam badan, memberi tenaga dan emosi lebih stabil
.
4. OSTEMATRIX ➑️membekalkan kalsium dan membantu masalah sembelit, pembentukan tulang, mencegah masalah kejang atau simpul biawak
.
5. ESP ➑️ membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, mencantikkan kulit, membantu memberi tenaga kepada si ibu
.
6. OMEGA GUARD ➑️ mengandungi DHA dan EPA untuk perkembangan otak bayi didalam kandungan
.
Jom dapatkan set hamil shaklee untuk kesihatan sepanjang tempoh kehamilan anda πŸ’
.
Free Consultation boleh terus whatsapp luna ye ^^
.
@missluna.legacy
+6 010 820 6097
Your Trusted SID
.
#misslunalegacy
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamil
#setmengandungshaklee
#pregancy
#morningsickness
#crampkaki
#ibuhamil
#ibumengandung


0

SET HAMIL SHAKLEE .
Ibu ada masalah HB LOW ?
Sering cramp kaki ?
Susah nak membuang ?
Mudah letih dan tidak bertenaga ?
Mual dan muntah-muntah ?
Ingin kuatkan rahim ?
Dan lain-lain lagi ? .
Bagi ibu2 yang masih tercari2 supplement terbaik untuk mereka dan kandungan, jom cuba SET HAMIL SHAKLEE ni 😘😘
.
Supplement yang ada dalam set kehamilan Shaklee
.
1. VITALEA ➑️melengkapkan kekurangan nutrient ibu mengandung yang banyak diserap oleh bayi, mencegah anemia, memberi tenaga
.
2. VITAMIN C ➑️menguatkan sistem imun, mempercepatkan penyembuhan luka jahitan, memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin
.
3. BCOMPLEX ➑️ dilengkapi dengan asid folic yang penting untuk saraf, menstabilkan hormon dalam badan, memberi tenaga dan emosi lebih stabil
.
4. OSTEMATRIX ➑️membekalkan kalsium dan membantu masalah sembelit, pembentukan tulang, mencegah masalah kejang atau simpul biawak
.
5. ESP ➑️ membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, mencantikkan kulit, membantu memberi tenaga kepada si ibu
.
6. OMEGA GUARD ➑️ mengandungi DHA dan EPA untuk perkembangan otak bayi didalam kandungan
.
Jom dapatkan set hamil shaklee untuk kesihatan sepanjang tempoh kehamilan anda πŸ’
.
Free Consultation boleh terus whatsapp luna ye ^^
.
@missluna.legacy
+6 010 820 6097
Your Trusted SID
.
#misslunalegacy
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamil
#setmengandungshaklee
#pregancy
#morningsickness
#crampkaki
#ibuhamil
#ibumengandung


0

SET HAMIL SHAKLEE .
Ibu ada masalah HB LOW ?
Sering cramp kaki ?
Susah nak membuang ?
Mudah letih dan tidak bertenaga ?
Mual dan muntah-muntah ?
Ingin kuatkan rahim ?
Dan lain-lain lagi ? .
Bagi ibu2 yang masih tercari2 supplement terbaik untuk mereka dan kandungan, jom cuba SET HAMIL SHAKLEE ni 😘😘
.
Supplement yang ada dalam set kehamilan Shaklee
.
1. VITALEA ➑️melengkapkan kekurangan nutrient ibu mengandung yang banyak diserap oleh bayi, mencegah anemia, memberi tenaga
.
2. VITAMIN C ➑️menguatkan sistem imun, mempercepatkan penyembuhan luka jahitan, memperbaiki tisu sel yang rosak semasa bersalin
.
3. BCOMPLEX ➑️ dilengkapi dengan asid folic yang penting untuk saraf, menstabilkan hormon dalam badan, memberi tenaga dan emosi lebih stabil
.
4. OSTEMATRIX ➑️membekalkan kalsium dan membantu masalah sembelit, pembentukan tulang, mencegah masalah kejang atau simpul biawak
.
5. ESP ➑️ membantu perkembangan sel tubuh bayi dalam kandungan, mencantikkan kulit, membantu memberi tenaga kepada si ibu
.
6. OMEGA GUARD ➑️ mengandungi DHA dan EPA untuk perkembangan otak bayi didalam kandungan
.
Jom dapatkan set hamil shaklee untuk kesihatan sepanjang tempoh kehamilan anda πŸ’
.
Free Consultation boleh terus whatsapp luna ye ^^
.
@missluna.legacy
+6 010 820 6097
Your Trusted SID
.
#misslunalegacy
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#sethamilshaklee
#sethamil
#setmengandungshaklee
#pregancy
#morningsickness
#crampkaki
#ibuhamil
#ibumengandung


0

β€’Shaklee National Convention 2018β€’
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee 😘
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan 😎 .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio πŸ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


1

β€’Shaklee National Convention 2018β€’
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee 😘
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan 😎 .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio πŸ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


0

β€’Shaklee National Convention 2018β€’
Venue : Sunway Pyramid Convention Centre
Date : 7th July 2018
.
My support group dalam shaklee 😘
Ni laa orang2 yg selalu suntik semangat fida dalam bisnes Shaklee. Memang buat bisnes ni bukan senang jalannya,banyak liku2, siapa kata buat bisnes senang tu nipu aihhh. TAPI,dengan support team yg sentiasa positive dan selalu bantu membantu benda susah pun jadi kacang je kan 😎 .
Kalau korang rasa minat nk join bisnes,xtau nak mula dari mana,nak join bisnes apa,tapi nak income 4-5-6 angka sebulan,meh roger fida jom kita sama2 join shaklee. Modal serendah rm75 sahaja tapi benefit dia banyakk bak anggg. Nak tau banyak lagi whatsapp fida πŸ‘‡πŸ»
0136480853
0136480853
.
Atauuu tekan link kat bio πŸ˜‰
.
#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda #bisnesshaklee #bisnesmodalrendah


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

"SUPPLEMENT TERBAIK KETIKA MENGANDUNG & SELEPAS BERSALIN"
.
Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

Jadi perempuan ni banyak benda kita kena berkorban. Paling besar, #KALSIUM dalam badan.πŸ˜… Bila mengandung, kalsium badan deposit lagi sebab baby sedut sumber dari si ibu. Nak bina tulang baby yang kuat dan sihat. Kalau 2-3-4-5 kali mengandung?πŸ˜… Bila menyusu, sekali lagi kalsium deposit dari badan. Untuk cukupkan keperluan kalsium baby. Kalsium dari tulang, gigi jadi donor terbesar. Kalau anak 2-3-4-5 orang semua menyusu badan?πŸ˜… Mulalah si ibu #sakitpinggang, #sakitgigi, #osteoporosis dan macam-macam lagi. Sakitnya fuhhhhh!! So wani sendiri amal #OSTEMATRIX dah. Alhamdullilah bantu banyak masalah kesihatan. Lagi best, ostematrix ni ada high magnesium yang bantu kita elak sembelit dan lawas setiap hari. πŸ˜‰πŸ’ͺ Nak elak memang tak boleh, tapi untuk top up balik keperluan KALSIUM
Jadi #wanita, ibu #hamil, ibu #menyusu. Mulalah amal kalsium dari sekarang ok! Tak lalu susu tak pe, Ostematrix kan ada!😘 #sakittumit #lenguhbadan
#sakiturat #crampkaki

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
011-10797936
Your Most Wanted Shaklee
Independent Dist.. #shakleekedah
#shakleecodUUM_UNIMAP
#espshaklee #setberpantangshaklee #setcantikshaklee #collagenshakleemurah #vitaminshakleemurah #igersmalaysia #mudahterhibur #bazaarpaknil #tiktok #nakbebel #reviewigshop #paidreviewmalaysia #kedaikopi


7

Bismillah.

Tidur anda terganggu dan tidak lena. Kaki cramp atau simpul biawak. Ada jalan penyelesaiannya.

Sarung stokin vken. In shaa Allah melancarkan darah dan tidur lena.
Bangun pagi badan bertenaga.

Hadiahkan pada diri sendiri.❀️ Hadiahkan pada yang tersayang❀️

#sakitlutut #sakitkaki
#crampkaki #bengkakkaki
#bisatumit #cagu
#kakiberbau #sengalbadan
#terapiinstagram


0

Alhamdulillah. Feedback dari kastemer yang #crampkaki. Lega kata nya.


0

Assalamu'alaikum.

Shaklee Ostematrix mengandungi Kalsium, magnesium, boron, vitamin D, kuprum, zink & mangan.

Kenapa Ostematrix sangat best? 🌽 membantu melegakan sakit badan
🌽 membantu melegakan sakit tumit
🌽 membantu melawaskan / melegakan sembelit
🌽 membantu tidur Lena 🌽 membantu menguatkan tulang & gigi

READY STOCK 😊

Shaklee Ostematrix : Rm61.25
. . .

WhatsApp ⏩ +6016 9246453
.

#MyLiaGaleriVitamin #Ostematrix #SetKehamilan #SetKehamilanShaklee #SetBersalin #SetBersalinShaklee #SetGastrik #CrampKaki #Lenguhlenguh #SakitBelakang #Sembelit #IbuHamil #IbuMenyusu #TeamInstaMF


0

Bismillah.

Sedikit info tentang stokin vken.
Hadiahkan pada yang tersayang. Sayangi diri❀️

Rawat tanpa ubat. Rawat dimana-mana. Rawat bila-bila masa.
Mudah dan jimat.
DM untuk pembelian.

#sakitlutut #sakitkaki
#bisatumit #bengkakkaki
#crampkaki #cagu
#jangkahayat5tahun
#sayangidiri #sayangiibubapa
#terapiinstagram


2

Bismillah.

Testimoni pengguna. Ramai yang telah mengalami perubahan positif setelah memakai stokin
Mudah dan jimat. ❌ tanpa makan ubat
❌ tanpa terapi
❌ tanpa suntikan

Tak cuba, tak tahu.

DM untuk pembelian

#sakitkaki #sakitlutut
#crampkaki #bengkakkaki
#bisatumit #cagu
#kakiberbau


0

Berehat Sbentar bersama Tea O.. #crampkaki
#longdistancedrive


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


2

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

Assalamu'alaikum.

Shaklee Ostematrix mengandungi Kalsium, magnesium, boron, vitamin D, kuprum, zink & mangan.

Kenapa Ostematrix sangat best? 🌽 membantu melegakan sakit badan
🌽 membantu melegakan sakit tumit
🌽 membantu melawaskan / melegakan sembelit
🌽 membantu tidur Lena 🌽 membantu menguatkan tulang & gigi

READY STOCK 😊

Shaklee Ostematrix : Rm61.25
. . .

WhatsApp ⏩ +6016 9246453
.

#MyLiaGaleriVitamin #Ostematrix #SetKehamilan #SetKehamilanShaklee #SetBersalin #SetBersalinShaklee #SetGastrik #CrampKaki #Lenguhlenguh #SakitBelakang #Sembelit #IbuHamil #IbuMenyusu


0

Pengorbanan seorang ibu bermula sebaik saja mereka disahkan mengandung
.

Buktinya, lihat saja bagaimana wanita terpaksa menghadapi rasa sakit pinggang ketika hamil, walaupun usia kandungan baru masuk beberapa bulan
.

Sakit belakang ketika hamil seperti di kawasan pinggang dan pinggul adalah perkara biasa. Rasa sakit itu disebabkan oleh saiz kandungan yang semakin membesar dalam rahim anda
.

Risiko sakit pinggang ketika hamil akan lebih tinggi jika ibu tersebut:
.
1. mempunyai berat badan berlebihan
2. berusia 30-an
3. hamil kali ke-2
4. hamil anak kembar
. πŸ€”Bagaimana nak mengelak masalah sakit pinggang ketika mengandung?πŸ€”
.

Anda boleh mengelak kesakitan ini dengan tidak terlalu kerap menunduk. Malah, jangan duduk atau berdiri dengan terlalu lama juga.
.

Pemilihan kasut yang bersesuaian adalah amat penting. Pakai kasut yang tidak terlampau rata dan tidak terlampau tinggi untuk memberi keselesaan pada tumit kaki yang menampung berat. .

Sebelum bangun dari katil, cuba berpusing ke sebelah kanan, ambil posisi duduk dan baru bangun. .

Pastikan ketika anda duduk atau berdiri, postur badan anda menegak dengan tepat. Jangan angkat sebarang benda-benda berat.
.

Cuba berbaring di sebelah kiri setiap kali anda ingin tidur. Letak bantal bagi menyokong badan anda. Dapatkan tilam yang selesa.
.

Ronella Roll On Mommy Relief
Khas untuk ibu mengandung dan juga ibu menyusu.
.

Sakit Belakang, Sakit Pinggang, Kaki Cramp adalah simptom biasa bagi ibu mengandung.Masalah ini kerap terjadi apabila kandungan semakin besar.
.
Ronella mengambil inisiatif untuk membantu para ibu di luar sana untuk mengatasi masalah yang dialami seharian
.

#tipsibu #tipsibuhamil #tipshamil #mamapapa #ronellamommyrelief #ibu #ibuhamil #sakiturat #crampkaki #mommyrelief


1

Selamat berbuka! .
Petang petang mcm ni traffic bukan kemain kan? Lenguh dah kaki duk tengah brek tekan minyak, duduk lama lama dalam keta pun letih tau. So apa kata bagi sedikit urutan di kaki dengan Mary Kay Mint Bliss? Sejuk dan segar je kaki bila sapu mint bliss ni. Confirm esok pagi hilang lenguh lenguh yg ada. No more cramp no more tiredness. .
Boleh jugak dijadikan hadiah untuk isteri, ayah, ibu, ataupun nak bodek boss ke? πŸ˜‚ . Seriously pakai sebelum tidur esok pagi kaki segar bugar! .
Jom whatsapp tiah untuk lebih details pasal Mint Bliss. .
Free postage β˜€οΈ Free gift
.
Atiah
0129619797
Independent Beauty Consultant
#kakilenguh #footcramp #crampkaki #kakilecet #marykaykl #marykaykotatinggi #marykayipoh #bazaarpaknil #urutankaki #pedicure


1

Mana yang dok sangsi dan ragu ragu nak cuba produk keluaran Ellsee, mohon insoffff... Kami akan terus buat dan berikan yang terbaik untuk para pelanggan kami.

Kan akak dah cakap, kami di Ellsee bukan keluar produk HIT & RUN punya. Kami keluarkan produk long term dan opkos HALAL, SELAMAT & BERKUALITI.

Jemput sertai ahli keluarga besar Ellsee untuk bagi manfaat pada ramai lagi yang memerlukan produk bukan timbang kilo yang tidak tahu mana sumbernya.

Mohon #SHARE supaya ramai pilih produk yang betul dan tidak diragui.

Ellsee,
Cinta Hati Wanita

Gunakan tanpa was was dan ragu ragu produk ELLSEE😘


1

SAKIT KAN?
.
.
.
Sakit kan kalau senggugut?
.
Sakit kan (hati) bila orang tegur kulit tak elok, banyak jerawat?
Susah kan nak tutup mulut orang yang asyik tanya "Bila nak ada anak?"
.

Haa, dengan ikhtiar dan usaha kita, dengan izin Allah, semua masalah kat atas ni boleh diselesaikan.
. .
GLA Complex untuk stabilkan kitar haid & hormon, dan juga untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
Jika anda ingin selesaikan masalah2 di atas, anda boleh ikhtiar dengan GLA Complex.

Wasap je Ina untuk dapatkan harga istimewa beserta consultation mesra buat anda semua.
www.wasap.my/60148177013

#amalinashaklee2u


2

[ Testimoni Ostematrix ].
.
. " Kalau dulu, 4 5 kali cramp kaki"
" Baru makan sekali, dah kurang sangat. Sekali je kena."
" Alhamdulillah.. serasi dengan produk shaklee"

Ibu hamil memang mudah cramp kaki. Salah satu sebabnya, kurang kalsium dalam badan. Ye lah, baby sedang menyerap kalsium dari badan ibu kan. Thats why lah ibu hamil mesti dapat bekalan kalsium yang mencukupi(1200mg sehari).
.
Antara Kelebihan Ostematrix;
.
βœ”οΈ MengurangkanΒ risiko osteoporosis
βœ”οΈ MelegakanΒ rasa sengal kaki, sakit tulang belakang, sakit pinggang serta kebas pada kaki
βœ”οΈ Mengelakkan berlakunyaΒ simpul biawak (cramp) terutamanya bagi ibu hamil
βœ”οΈ Mengatasi masalah sembelit
βœ”οΈ Memberikan tidur yang lebih lena dan mudah terjaga pada keesokan hari

Setiap malam sebelum tidur, ambil Ostematrix dulu 3/4 biji, tidur mesti lena je. Bangun tidur esok nya pon, segar je badan dan yang paling penting... nak membuang lawas je!

Siapa yang nak mudah bangun sahur pon elok la ambil Ostematrix ni. Sebab bila tidur dah lena, nak bangun pon mudah la 😘
.
.
Liza Ismail,
019.364.4787

#ubatmigrain #migrain
#testimoniostematrix #sakitkepala
#promoostematrix #ostematrixshaklee
#ostematrix #crampkaki
#testimonicrampkaki #mbkt
#shakleekluang #ibuhamil
#sumberkalsium #gantisusu
#elakcramp #crampwaktuhamil
#kejangkaki #elakkejangkaki


0

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : ..
.
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* ..
.
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #ostematrixfieda


0

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : .
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* .
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
.
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #shakleefiedaseremban #ostematrixfieda


0

Lenguh kaki,kaki cramp,kerap sakit gigi,gusi berdarah,kejang otot,rambut kasar,tumit pecah atau kasar,kebas-kebas kaki dan tangan,senggugut @ period pain..
πŸ‘†πŸ» Ni semua tanda korang KURANG CALCIUM!! --
Fida tak cerita kosong sebab fida juga ada masalah yg sama. Fida pun makan ostematrix ni ☺️ Fida ada masalah kaki dan masalah fida sejak dari saya kecil kerana tulang kaki kiri fida ni perlahan membesar. Jadi fida akan alami sakit kaki malam2 dan ini disahkan doktor pakar. Tapi sejak fida bersalin anak sulung,fida amalkan OSTEMATRIX ni. Memang banyak perubahan yg lebih baik. Fida da kurang sakit kaki,lebih lawas dan yang paling penting fida dapat tido yang lebih berkualiti 😊 ALHAMDULILLAH 🌹
.
.
Khasiat Ostematrix : ..
.
🌸 Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi
🌸 Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
🌸 Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
🌸 Meringankan rasa stress dan migrain
🌸 Menstabilkan tekanan darah
🌸 Melegakan sakit senggugut ketika haid
🌸 Membantu dalam masalah gastrik
🌸 Membantu melembutkan najis
🌸 Membantu masalah buasir dan sembelit .
.
*SIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL OSTEMATRIX:* ..
.
βœ… Mereka yang mengamalkan gaya hidup sihat
βœ… Mereka yang tidak suka minum susu
βœ… Ibu menyusu untuk meningkatkan lagi pengeluaran susu
βœ… Ibu mengandung untuk pembentukan tulang bayi dalam kandungan
βœ… Mereka yang mengalami masalah sembelit atau buasir
βœ… Mereka yang mengalami masalah tulang/sendi
βœ… Mereka yang kerap lesu dan letih
βœ… Mereka yang selalu kekejangan otot --
Nak tahu lebih lanjut whatsapp je fida okey πŸ‘πŸ»
0136480853
0136480853
0136480853
0136480853

#lenguhkaki #crampkaki #pregnancy #calciumaddition #calcium #pregnancyaware #shakleeseremban #shakleesenawang #babyctdk #shakleefieda #ostematrixfieda


0

Kalo ditanya vitamin apa yang cikgu Asheeq makan sebelum tidur, 3 inilah jawapannya.
..
1. Omega Guard : Bagus untuk kolestrol, sengal tulang, kesihatan otak.
2. GLA Complex : Halang jerawat dari tumbuh, normalkan kitar haid utk pompuan.
3. Ostematrix : Sumber kalsium terbaik untuk badan. Dah tak kena cramp lagi 😊. Berak pun lawas InsyaAllah.
..
Korang nak selesaikan masalah macam cikgu Asheeq?
Meh pm cikgu Asheeq meh.
0122662438
Cikgu Shaklee Anda πŸ’
..
#shakleeonline #pengedarshaklee #shakleeterbaik #produkshaklee #jualanonline #supplementshaklee #nutrisi #joinshakleefree #shakleekluang #shakleedistributor #shakleet6 #shakleetamansriimpian #kedaionline #bazarpaknil #ejenshaklee #sayajualshaklee #penjualshaklee #pengedarshakleekluang #pengedarshakleet6 #pengedarshakleetamansriimpian #setramadhan #performancedrinks #kalsium #omegaguard #glacomplexshaklee #ostematrix #sengalkaki #crampkaki #jerawatdegil #minyakikan


4

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


0

Kaki selalu cramp so doc bagi ubat nie.. Pengganti susu kata nye.. #kalsium
#crampkaki


2

This morning ride to #bestarijaya with #ezriders , was one of my toughest , #bonkbigtime #crampkaki . Thanks @dcwk24 for pulling n waiting me back, also @phuitinzzz @sam.gsrainbow for waiting! #outsideisfree #beautifulpeople


3

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


2

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Meh tengok testimoni ni ye😊
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Meh tengok testimoni ni ye😊
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Meh tengok testimoni ni ye😊
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Meh tengok testimoni ni ye😊
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Meh tengok testimoni ni ye😊
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

OSTEMATRIX BERHANTU
πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘»
.
.
Ostematrix ni kalsium untuk tulang sihat. Kaki tak CRAMP or kejang. Lagi, ia galakkan penghasilan susu badan juga. Paling Zakiah suka, bantu nak poo poo. Yang selalu sembelit tu, bagus tau ostematrix ni untuk pelawasan korang.
.
.
Meh tengok testimoni ni ye😊
.
Klik link kat bio tau , 019-5900411
.
.
#shakleepuchong #pengedarshaklee #shakleeserikembangan
#shakleecyberjaya #shakleeputrajaya
#espshaklee #gastrik #atasigastrik #shakleereadystock #shakleecodpuchong #pengedarshakleepuchong #pengedarshakleesrikembangan #pengedarshakleecyberjaya
#esp #readystockshaklee #espshaklee #jerawat #hapusjerawat #like4like #cerah #gebu #shakleekinrara #Shaklee #shakleecod #shakleeshahalam #Shakleereadystock #ostematrix #hamil #crampkaki #shakleereadystockpuchong #sakitbelakang


0

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

UNTUK BUKAN PENGGEMAR SUSU.
.
.TAPI DALAM MASA SAMA NAK TAMBAH KALSIUM ? Tapi tak tahu macam mana caranya ?
.
.Nih haa Liyana suggest Ostematrix supplement paling sesuai bagi ualls yang tak suka minum susu. Dengan Ostematrix ini walaupun ualls tak minum susu pun still boleh dapat manfaat kalsium dari supplement ini tau.
.
.Bukan itu sahaja, Ostematrix ini mempunyai pelbagai keperluan untuk ualls tau. 😊

Antara MANFAAT OSTEMATRIX yang dah ramai customers termasuk diri sendiri ialah :
.
. βœ… Senang membuang setiap pagi (NO SEMBELIT)
. βœ… Mudah tidur malam & yang penting dapat TIDUR LENA
.βœ… Melegakan lenguh-lenguh badan, STRESS, MIGRAIN & PERIOD PAIN.
.βœ… Sumber kalsium untuk menguatkan tulang

Ostematrix ni orang LELAKI dan PEREMPUAN BOLEH MAKAN yea.
.
.Especially IBU MENGANDUNG dan jugak IBU YANG SEDANG MENYUSUKAN baby..☺️
.
.Then untuk uols or parents yang ada MASALAH SAKIT SENDI, LUTUT..
.
.Korang yang jenis bekerja kuat sampai kurang masa rehat disyorkan sangat ambil ini tau.😊
.
.So, pada korang yang sangat-sangat memerlukan OSTEMATRIX ini, pada tunggu lagi jom whatsapp Liyana sekarang tau. Special Exclusive Consultion untuk korang grab dengan Liyana. .
.
.
.
.Liyana / 0148181310
.Trusted SID SHAKLEE
.
.
.
.
.#shakleeostematrix #sembelit # #ostematrix #ibuhamil #osteoporosis
#haid #menstruasi #stress #sakitsaraf #kebaskaki #shakleemalaysia #shaklee #pengedarshaklee #syjualmurah #shakleealorsetar #shakleejb #shakeemasai #shakleekb #shakleekedah #ibuberpantang #crampkaki #sakitlutut #sakitsendi #sakitpinggang #ibupantang #kalsiumharian #shakleepasirgudang #shakleesingapore #shakleemelaka #sypengedarshaklee


1

OSTEMATRIX SUPLEMENT KALSIUM YANG PALING BERKESAN
.
Ada customer cakap yang dia tak boleh minum susu. Ada juga yang ok je minum susu, tapi tak sempat. Sebelum mengandung, tak ada masalah. Bila dah mengandung, mula la cramp
.
Nampak tak semua orang pakat nak ambil susu. Tahu tak kenapa? Haaa sebab dalam susu ada mengandungi kalsium. Korang tahu tak apa kepentingan kita consume kalsium ni?
.
Bukan saja tulang dan gigi perlukan kalsium tau
.
.
🌹 Menstabilkan ritma degupan jantung kita
🌹 Mengelakkan penggumpalan darah dalam badan
🌹 Mengurangkan kepekatan asid fosfat untuk pengidap penyakit ginjal yang kronik.
➑️ Yang sedang go on dialysis, WAJIB ambik suplement kalsium taw.
🌹 Cegah osteoperosis. Biasa dengar? Tulang luar nampak elok, dalam, lohong, kosong, poros. Jatuh skett je boleh patah. Scaryy weyy!
🌹 Sebagai antidote keracunan magnesium
🌹 Mencegah kekejangan kaki dan otot
🌹 Mengurang darah tinggi
🌹 Mencegah kanser kolon
🌹 Mengurangkan asid perut dan bertindak sebagai antacid
🌹 Tumbesaran yang sihat ( untuk anak-anak)
🌹 Membina tulang dan gigi yang sihat
🌹 Membantu mengurangkan Toxemia dikalangan ibu mengandung
🌹 Membantu mengurangkan berat badan
.
.
Your Shaklee Distributor Amira,
πŸ“² +601123412663
πŸ“Έ my.shaklee.store
πŸš— COD : Klang / Port Klang
πŸ“¬ Postage everyday
.
Click link below untuk direct whatsapp Ina⏬
www.wasap.my/60148177013
.
#shakleedistributor #shakleeklang #shakleeportklang #shakleebukittinggi #shakleesetcantik #shakleemalaysia #shakleeeffect #shakleesetkecantikan #shakleesetkurus #shakleesetberpantang #shakleesethamil #shakleevivix #ostematrixshaklee #codshakleeklang #codshakleeportklang #shakleefreecod #shakleeshahalam #shakleecodeveryday #masalahcramp #masalahsembelit #crampkaki #amalinashakle2u #kalsium #magensium #tulang #tulangpatah #tulangrapuh #osteoporosis


1