#cuckoopontian

Instagram photos and videos

#cuckoopontian#cuckoojohor#cuckoomalaysia#cuckoopenang#cuckoomelaka#cuckoosabahsarawak#cuckoonegerisembilan#penapisairmurah#like4likes#likeforlikes#malaysia#cuckookelantan#malaysian#berkualiti#cuckoopahang#cuckooperlis#cuckooperak#cuckookedah#cuckooipoh#cuckooputrajaya#rizuan_cuckoo#freecod#cuckookulai

Hashtags #cuckoopontian for Instagram

NAK NAMPAK DAPUR EXCLUSIVE ?
.
.
Pertama kali di #MALAYSIA, CUCKOO memperkenalkan induction cooker yang boleh dibeli secara #RENTAL..!! dengan bayaran hanya serendah #RM100 sahaja sebulan..
.
Dan... Buat pertama kalinya juga di MALAYSIA, CUCKOO menyediakan perkhidmatan servis berkala untuk induction cooker nya INDUCTRIO secara #PERCUMA setiap 4 bulan sekali..!!
.
dengan adanya servis berkala ini, kami akan pastikan induction cooker anda sentiasa berada dalam keadaan yang selamat..
.
Booking sekarang untuk menjadi pelanggan kami yang #TERAWAL memilikinya..
. ▶️Tiada Duit Booking
▶️Door To Door Service
▶️Uruskan Pendaftaran Percuma (Jimat RM256)
▶️Uruskan Pemasangan Percuma Seluruh Malaysia
▶️Percuma Service Dan Warranty Selama 5 Tahun ( T&C )
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas.
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

#KINI anda boleh dptkan AirMineralBeralkali di pejabat anda mahupun rumah anda dengan harga termurah dipasaran!
Dan tangki lebih besar dari biasa!! Yang penting air mineral yaa bkn air RO. Sedap-sedap! .
.
Serendah RM120 dengan plan yg FLEKSIBLE ini. (Customer boleh pilih nak bayar berapa ringgit sebulan) sangat OHSEM!!
.
.
Memang tak ada lg dalam pasaran untuk plan mcm ni.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas.
.
.
#QueenStand #HappyBirthdayCuckoo #cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


1

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PENAPIS AIR CUCKOO ICON?
.
.
.
.
.
.
🚰 Model TERLARIS Cuckoo.
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 13 Fungsi Suhu Air : Panas, Sejuk, Suhu Bilik dan Suam.
.
🚰 Saiz tangki air sejuk 2.0L, panas 1.4L dan suhu bilik 1.8L.
.
🚰 Tangki stainless steel untuk simpanan air.
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive filtration.
.
🚰 Mempunyai Child Safety Lock.
.
🚰 Ada suara voice guided (English, Malay, Mandarin)
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
Berminat komen NAK,PM
.
Nak lebih mudah teakn link wasap
.
Iwan :- Http://www.wasap.my/60197824201/ICON
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PENAPIS AIR CUCKOO ICON?
.
.
.
.
.
.
🚰 Model TERLARIS Cuckoo.
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 13 Fungsi Suhu Air : Panas, Sejuk, Suhu Bilik dan Suam.
.
🚰 Saiz tangki air sejuk 2.0L, panas 1.4L dan suhu bilik 1.8L.
.
🚰 Tangki stainless steel untuk simpanan air.
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive filtration.
.
🚰 Mempunyai Child Safety Lock.
.
🚰 Ada suara voice guided (English, Malay, Mandarin)
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
Berminat komen NAK,PM
.
Nak lebih mudah teakn link wasap
.
Iwan :- Http://www.wasap.my/60197824201/ICON
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


1

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PENAPIS AIR CUCKOO ICON?
.
.
.
.
.
.
🚰 Model TERLARIS Cuckoo.
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 13 Fungsi Suhu Air : Panas, Sejuk, Suhu Bilik dan Suam.
.
🚰 Saiz tangki air sejuk 2.0L, panas 1.4L dan suhu bilik 1.8L.
.
🚰 Tangki stainless steel untuk simpanan air.
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive filtration.
.
🚰 Mempunyai Child Safety Lock.
.
🚰 Ada suara voice guided (English, Malay, Mandarin)
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
Berminat komen NAK,PM
.
Nak lebih mudah teakn link wasap
.
Iwan :- Http://www.wasap.my/60197824201/ICON
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PENAPIS AIR CUCKOO ICON?
.
.
.
.
.
.
🚰 Model TERLARIS Cuckoo.
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 13 Fungsi Suhu Air : Panas, Sejuk, Suhu Bilik dan Suam.
.
🚰 Saiz tangki air sejuk 2.0L, panas 1.4L dan suhu bilik 1.8L.
.
🚰 Tangki stainless steel untuk simpanan air.
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive filtration.
.
🚰 Mempunyai Child Safety Lock.
.
🚰 Ada suara voice guided (English, Malay, Mandarin)
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
Berminat komen NAK,PM
.
Nak lebih mudah teakn link wasap
.
Iwan :- Http://www.wasap.my/60197824201/ICON
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


1

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PENAPIS AIR CUCKOO ICON?
.
.
.
.
.
.
🚰 Model TERLARIS Cuckoo.
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 13 Fungsi Suhu Air : Panas, Sejuk, Suhu Bilik dan Suam.
.
🚰 Saiz tangki air sejuk 2.0L, panas 1.4L dan suhu bilik 1.8L.
.
🚰 Tangki stainless steel untuk simpanan air.
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive filtration.
.
🚰 Mempunyai Child Safety Lock.
.
🚰 Ada suara voice guided (English, Malay, Mandarin)
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
Berminat komen NAK,PM
.
Nak lebih mudah teakn link wasap
.
Iwan :- Http://www.wasap.my/60197824201/ICON
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

KENAPA MESTI MEMILIH CUCKOO?
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.

1. Penapis Air Cuckoo menghasilkan air Mineral yang diperlukan untuk badan manusia serta menapis segala logam berat dan bakteria yang terdapat di dalam air di rumah anda.

2. Menepati piawaian WHO (World Health Organization) yang menyarankan manusia agar minum air mineral yang bebas logam berat dan air beralkali ringan yang kaya dengan kandungan mineral.

3. Penapis Air Cuckoo menapis air menjadi air MINERAL BERALKALI RINGAN yang sangat bagus untuk tubuh badan manusia.

4. Di pasaran, terdapat beberapa jenis penapis air mineral beralkali ringan tetapi TIDAK boleh diminum oleh kanak-kanak dan ibu mengandung. Namun air mineral beralkali rendah Cucjkoo SELAMAT diminum oleh semua lapisan masyarakat tidak kira dewasa, kanak, bayi mahupun ibu mengandung.

5. Penapis Air Cuckoo berharga MAMPU MILIK serendah RM1.90 sehari iaitu RM56.60 sebulan. Penapis Air Cuckoo menggunakan tanki anti karat dan anti bakteria agar selamat untuk diminum.

Oleh itu Penapis Air Cuckoo sangat sesuai dipasang dirumah anda kerana sebab-sebab di atas.
Saya sebagai pengguna juga sangat berpuashati bila saya sekeluarga dapat minum air yang sihat 😊

Air, mesti ada standard!!.
.
.
| Organisasi terbesar di Cuckoo Malaysia |
.
Nurul Iman
Natural Executive Cuckoo International (MAL) Sdn. Bhd.
📲0182998760
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #usahawanCUCKOOjohor #cuckoojohorbahru #cuckooskudai #cuckookulai #cuckookluang #cuckookotatinggi #cuckoomersing #cuckoopasirgudang #cuckookotamasai #cuckooendau #cuckoobatupahat #cuckoomuar #cuckoopontian #cuckoosegamat #cuckooFelda #cuckookl #cuckooselangor #cuckoomelaka #cuckoonegerisembilan #cuckooterengganu #cuckoopenang #cuckoosabahsarawak #bazarpaknil


0

KENAPA MESTI MEMILIH CUCKOO?
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.

1. Penapis Air Cuckoo menghasilkan air Mineral yang diperlukan untuk badan manusia serta menapis segala logam berat dan bakteria yang terdapat di dalam air di rumah anda.

2. Menepati piawaian WHO (World Health Organization) yang menyarankan manusia agar minum air mineral yang bebas logam berat dan air beralkali ringan yang kaya dengan kandungan mineral.

3. Penapis Air Cuckoo menapis air menjadi air MINERAL BERALKALI RINGAN yang sangat bagus untuk tubuh badan manusia.

4. Di pasaran, terdapat beberapa jenis penapis air mineral beralkali ringan tetapi TIDAK boleh diminum oleh kanak-kanak dan ibu mengandung. Namun air mineral beralkali rendah Cucjkoo SELAMAT diminum oleh semua lapisan masyarakat tidak kira dewasa, kanak, bayi mahupun ibu mengandung.

5. Penapis Air Cuckoo berharga MAMPU MILIK serendah RM1.90 sehari iaitu RM56.60 sebulan. Penapis Air Cuckoo menggunakan tanki anti karat dan anti bakteria agar selamat untuk diminum.

Oleh itu Penapis Air Cuckoo sangat sesuai dipasang dirumah anda kerana sebab-sebab di atas.
Saya sebagai pengguna juga sangat berpuashati bila saya sekeluarga dapat minum air yang sihat 😊

Air, mesti ada standard!!.
.
.
| Organisasi terbesar di Cuckoo Malaysia |
.
Nurul Iman
Natural Executive Cuckoo International (MAL) Sdn. Bhd.
📲0182998760
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #usahawanCUCKOOjohor #cuckoojohorbahru #cuckooskudai #cuckookulai #cuckookluang #cuckookotatinggi #cuckoomersing #cuckoopasirgudang #cuckookotamasai #cuckooendau #cuckoobatupahat #cuckoomuar #cuckoopontian #cuckoosegamat #cuckooFelda #cuckookl #cuckooselangor #cuckoomelaka #cuckoonegerisembilan #cuckooterengganu #cuckoopenang #cuckoosabahsarawak #bazarpaknil


0

“TAK LARAT DAH RUMAH BAU KEPAM DAN PENUH ASAP BILA MASAK!" 😫
.
Selesai terus masalah bila guna penapis udara Cuckoo ni.
.
HANYA RM75.47BULANAN. Harga Promosi tanpa SST ✔️Habuk dah kurang
✔️Bau busuk, hapak tiada lagi. Jiran datang umah pun dah tak malu
✔️Udara sangat segar, keluarga lebih sihat
✔️Bau kucing? Takde masalah. .
.
🔸Waranty selama 5 tahun
🔸Servis setiap 4 bulan PERCUMA selama 5 tahun
🔸Tukar filter setiap 4 bulan PERCUMA selama 5 tahun
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam #testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

CANGGIH, TERKINI & MODEN
.
Untungnya guna model IRIS ni.
.
Sebab apa taw? ✔️ Panas - 5 level
✔️ Sejuk - 5 level
✔️ Suhu suam - 3 level
✔️ Tangki keluli tahan karat
✔️ Panel ‘touch screen’
✔️ Butang ‘Non-Stop Flow’ ✔️ Ada paparan jam digital
✔️ Ada paparan ‘Error Code’
✔️ Ada butang ‘Child Lock’
✔️ Air mineral beralkali ringan
✔️ Keseluruhan tangki 5.2L

Banyaknya 😉! Jadi apa tunggu lagi, jom survey2 dulu dengan saya
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

DELUXE - Cuckoo Water Purifier
.
.
Paling sesuai untuk kegunaan ramai seperti:
.
.
🏢 Pejabat
🏫 Bilik guru
🕌 Masjid
🏩 Klinik/Hospital
🏋🏼‍ Gymnasium
📚 Perpustakaan
🏡 Keluarga besar 🍽 Restoran/Cafe .
.
Dengan suhu air panas & air sejuk
.
.
Tangki besi tahan karat (stainless steel).
2.8 liter air sejuk
4.0 liter air panas
5.3 liter tangki simpanan
.
.
PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

DELUXE - Cuckoo Water Purifier
.
.
Paling sesuai untuk kegunaan ramai seperti:
.
.
🏢 Pejabat
🏫 Bilik guru
🕌 Masjid
🏩 Klinik/Hospital
🏋🏼‍ Gymnasium
📚 Perpustakaan
🏡 Keluarga besar 🍽 Restoran/Cafe .
.
Dengan suhu air panas & air sejuk
.
.
Tangki besi tahan karat (stainless steel).
2.8 liter air sejuk
4.0 liter air panas
5.3 liter tangki simpanan
.
.
PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

Terima kasih Natural Doctors n Doctresses Cuckoo! .
.
Natural Care Service.
Better Service. Better Water.✔
.
.
Usah risau, dengan Cuckoo anda bukan sahaja boleh menikmati penapis air sempurna, malah pasukan service pakar Natural Care kami akan menberikan khidmat yang terbaik dan profesional bagi memastikan kesempurnaan dan kesegaran air minuman anda.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

SEBELUM PASANG CUCKOO:
🚫 air payau .
🚫 air berkarat
🚫 air rasa klorin .
🚫 air berbau
🚫 Cerek kettle asyik kuning.
🚫 asyik kena masak air buat susu
🚫 masak air nak kena tggu pulak sampai air sejuk
🚫 Ruang peti sejuk penuh dengan botol simpan air.

Demi keluarga tersayang jom berubah kepada pnpis air cuckoo yg bnyk manfaat nya dgn byrn serendah rm75 sebulan.

Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


1

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0

Mana nak cari penapis air yang ada semua ciri bawah ni awak ooii
.
.
.
🚰 Mempunyai navigasi suara yang moden (Malay, English, Chinese).
.
🚰 Air mineral beralkali ringan (pH 7.5).
.
🚰 Air panas disediakan sepantas 3 saat!
.
🚰 Fungsi "In and Out Electrolysis Auto Sterilisation System" yang pertama di dunia.
.
🚰 Fungsi Fixed Dispensing (separuh cawan, penuh atau dispense berterusan).
.
🚰 Menjimatkan tenaga elektrik.
.
🚰 Tiada pembaziran air.
.
🚰 Penukaran filter percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Servis percuma setiap 4 bulan.*
.
🚰 Nano positive plus filtration.
.
🚰 Natural Plus Filtration.
.
🚰 Energy Eyes Sensor
.
*waranti dan servis percuma sepanjang kontrak.
.
.
#like4likes #likeforlikes #malaysia #malaysian
#cuckoopontian
#cuckoonegerisembilan
#cuckookedah
#cuckookelantan
#cuckoopahang
#cuckooperlis
#cuckoojohor
#cuckoosabahsarawak
#cuckoomelaka
#cuckoopenang
#cuckooperak
#cuckooipoh
#cuckooputrajaya
#cuckoomalaysia
#penapisairmurah
#berkualiti
#freecod
#rizuan_cuckoo


0