#cuckooskudai

Instagram photos and videos

#cuckooskudai#cuckoopasirgudang#cuckoomasai#cuckoobatupahat#cuckoopontian#cuckoomersing#cuckoomuar#cuckoojohorbahru#cuckookulai#cuckoosegamat#cuckoojohor#cuckookluang#cuckookotatinggi#cuckoosimpangrenggam#cuckootangkak#cuckooayerhitam#testimonicuckoo#cuckoo#cuckoopuncakalam#cuckootampoi#cuckooputrajaya

Hashtags #cuckooskudai for Instagram

NAK NAMPAK DAPUR EXCLUSIVE ?
.
.
Pertama kali di #MALAYSIA, CUCKOO memperkenalkan induction cooker yang boleh dibeli secara #RENTAL..!! dengan bayaran hanya serendah #RM100 sahaja sebulan..
.
Dan... Buat pertama kalinya juga di MALAYSIA, CUCKOO menyediakan perkhidmatan servis berkala untuk induction cooker nya INDUCTRIO secara #PERCUMA setiap 4 bulan sekali..!!
.
dengan adanya servis berkala ini, kami akan pastikan induction cooker anda sentiasa berada dalam keadaan yang selamat..
.
Booking sekarang untuk menjadi pelanggan kami yang #TERAWAL memilikinya..
. ▶️Tiada Duit Booking
▶️Door To Door Service
▶️Uruskan Pendaftaran Percuma (Jimat RM256)
▶️Uruskan Pemasangan Percuma Seluruh Malaysia
▶️Percuma Service Dan Warranty Selama 5 Tahun ( T&C )
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas.
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

#KINI anda boleh dptkan AirMineralBeralkali di pejabat anda mahupun rumah anda dengan harga termurah dipasaran!
Dan tangki lebih besar dari biasa!! Yang penting air mineral yaa bkn air RO. Sedap-sedap! .
.
Serendah RM120 dengan plan yg FLEKSIBLE ini. (Customer boleh pilih nak bayar berapa ringgit sebulan) sangat OHSEM!!
.
.
Memang tak ada lg dalam pasaran untuk plan mcm ni.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas.
.
.
#QueenStand #HappyBirthdayCuckoo #cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


1

KENAPA MESTI MEMILIH CUCKOO?
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.

1. Penapis Air Cuckoo menghasilkan air Mineral yang diperlukan untuk badan manusia serta menapis segala logam berat dan bakteria yang terdapat di dalam air di rumah anda.

2. Menepati piawaian WHO (World Health Organization) yang menyarankan manusia agar minum air mineral yang bebas logam berat dan air beralkali ringan yang kaya dengan kandungan mineral.

3. Penapis Air Cuckoo menapis air menjadi air MINERAL BERALKALI RINGAN yang sangat bagus untuk tubuh badan manusia.

4. Di pasaran, terdapat beberapa jenis penapis air mineral beralkali ringan tetapi TIDAK boleh diminum oleh kanak-kanak dan ibu mengandung. Namun air mineral beralkali rendah Cucjkoo SELAMAT diminum oleh semua lapisan masyarakat tidak kira dewasa, kanak, bayi mahupun ibu mengandung.

5. Penapis Air Cuckoo berharga MAMPU MILIK serendah RM1.90 sehari iaitu RM56.60 sebulan. Penapis Air Cuckoo menggunakan tanki anti karat dan anti bakteria agar selamat untuk diminum.

Oleh itu Penapis Air Cuckoo sangat sesuai dipasang dirumah anda kerana sebab-sebab di atas.
Saya sebagai pengguna juga sangat berpuashati bila saya sekeluarga dapat minum air yang sihat 😊

Air, mesti ada standard!!.
.
.
| Organisasi terbesar di Cuckoo Malaysia |
.
Nurul Iman
Natural Executive Cuckoo International (MAL) Sdn. Bhd.
📲0182998760
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #usahawanCUCKOOjohor #cuckoojohorbahru #cuckooskudai #cuckookulai #cuckookluang #cuckookotatinggi #cuckoomersing #cuckoopasirgudang #cuckookotamasai #cuckooendau #cuckoobatupahat #cuckoomuar #cuckoopontian #cuckoosegamat #cuckooFelda #cuckookl #cuckooselangor #cuckoomelaka #cuckoonegerisembilan #cuckooterengganu #cuckoopenang #cuckoosabahsarawak #bazarpaknil


0

KENAPA MESTI MEMILIH CUCKOO?
.
💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
.

1. Penapis Air Cuckoo menghasilkan air Mineral yang diperlukan untuk badan manusia serta menapis segala logam berat dan bakteria yang terdapat di dalam air di rumah anda.

2. Menepati piawaian WHO (World Health Organization) yang menyarankan manusia agar minum air mineral yang bebas logam berat dan air beralkali ringan yang kaya dengan kandungan mineral.

3. Penapis Air Cuckoo menapis air menjadi air MINERAL BERALKALI RINGAN yang sangat bagus untuk tubuh badan manusia.

4. Di pasaran, terdapat beberapa jenis penapis air mineral beralkali ringan tetapi TIDAK boleh diminum oleh kanak-kanak dan ibu mengandung. Namun air mineral beralkali rendah Cucjkoo SELAMAT diminum oleh semua lapisan masyarakat tidak kira dewasa, kanak, bayi mahupun ibu mengandung.

5. Penapis Air Cuckoo berharga MAMPU MILIK serendah RM1.90 sehari iaitu RM56.60 sebulan. Penapis Air Cuckoo menggunakan tanki anti karat dan anti bakteria agar selamat untuk diminum.

Oleh itu Penapis Air Cuckoo sangat sesuai dipasang dirumah anda kerana sebab-sebab di atas.
Saya sebagai pengguna juga sangat berpuashati bila saya sekeluarga dapat minum air yang sihat 😊

Air, mesti ada standard!!.
.
.
| Organisasi terbesar di Cuckoo Malaysia |
.
Nurul Iman
Natural Executive Cuckoo International (MAL) Sdn. Bhd.
📲0182998760
.
#cuckoo #cuckoomalaysia #usahawanCUCKOOjohor #cuckoojohorbahru #cuckooskudai #cuckookulai #cuckookluang #cuckookotatinggi #cuckoomersing #cuckoopasirgudang #cuckookotamasai #cuckooendau #cuckoobatupahat #cuckoomuar #cuckoopontian #cuckoosegamat #cuckooFelda #cuckookl #cuckooselangor #cuckoomelaka #cuckoonegerisembilan #cuckooterengganu #cuckoopenang #cuckoosabahsarawak #bazarpaknil


0

“TAK LARAT DAH RUMAH BAU KEPAM DAN PENUH ASAP BILA MASAK!" 😫
.
Selesai terus masalah bila guna penapis udara Cuckoo ni.
.
HANYA RM75.47BULANAN. Harga Promosi tanpa SST ✔️Habuk dah kurang
✔️Bau busuk, hapak tiada lagi. Jiran datang umah pun dah tak malu
✔️Udara sangat segar, keluarga lebih sihat
✔️Bau kucing? Takde masalah. .
.
🔸Waranty selama 5 tahun
🔸Servis setiap 4 bulan PERCUMA selama 5 tahun
🔸Tukar filter setiap 4 bulan PERCUMA selama 5 tahun
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam #testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

Alhamdulillah..siap sudah pemasangan King Top di rumah Tuan Hafiszal di Larkin, JB 🤗 .
.
Terima kasih atas feedback yg sgt positif "ORDER ISNIN PASANG KHAMIS". Tambahan pula cuckoo ni air mineral 😁
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam
#testimonicuckoo


0

CANGGIH, TERKINI & MODEN
.
Untungnya guna model IRIS ni.
.
Sebab apa taw? ✔️ Panas - 5 level
✔️ Sejuk - 5 level
✔️ Suhu suam - 3 level
✔️ Tangki keluli tahan karat
✔️ Panel ‘touch screen’
✔️ Butang ‘Non-Stop Flow’ ✔️ Ada paparan jam digital
✔️ Ada paparan ‘Error Code’
✔️ Ada butang ‘Child Lock’
✔️ Air mineral beralkali ringan
✔️ Keseluruhan tangki 5.2L

Banyaknya 😉! Jadi apa tunggu lagi, jom survey2 dulu dengan saya
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

DELUXE - Cuckoo Water Purifier
.
.
Paling sesuai untuk kegunaan ramai seperti:
.
.
🏢 Pejabat
🏫 Bilik guru
🕌 Masjid
🏩 Klinik/Hospital
🏋🏼‍ Gymnasium
📚 Perpustakaan
🏡 Keluarga besar 🍽 Restoran/Cafe .
.
Dengan suhu air panas & air sejuk
.
.
Tangki besi tahan karat (stainless steel).
2.8 liter air sejuk
4.0 liter air panas
5.3 liter tangki simpanan
.
.
PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

DELUXE - Cuckoo Water Purifier
.
.
Paling sesuai untuk kegunaan ramai seperti:
.
.
🏢 Pejabat
🏫 Bilik guru
🕌 Masjid
🏩 Klinik/Hospital
🏋🏼‍ Gymnasium
📚 Perpustakaan
🏡 Keluarga besar 🍽 Restoran/Cafe .
.
Dengan suhu air panas & air sejuk
.
.
Tangki besi tahan karat (stainless steel).
2.8 liter air sejuk
4.0 liter air panas
5.3 liter tangki simpanan
.
.
PEMASANGAN PERCUMA SELURUH MALAYSIA.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

Terima kasih Natural Doctors n Doctresses Cuckoo! .
.
Natural Care Service.
Better Service. Better Water.✔
.
.
Usah risau, dengan Cuckoo anda bukan sahaja boleh menikmati penapis air sempurna, malah pasukan service pakar Natural Care kami akan menberikan khidmat yang terbaik dan profesional bagi memastikan kesempurnaan dan kesegaran air minuman anda.
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

SEBELUM PASANG CUCKOO:
🚫 air payau .
🚫 air berkarat
🚫 air rasa klorin .
🚫 air berbau
🚫 Cerek kettle asyik kuning.
🚫 asyik kena masak air buat susu
🚫 masak air nak kena tggu pulak sampai air sejuk
🚫 Ruang peti sejuk penuh dengan botol simpan air.

Demi keluarga tersayang jom berubah kepada pnpis air cuckoo yg bnyk manfaat nya dgn byrn serendah rm75 sebulan.

Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊
.
.
#cuckoojohor #cuckoojohorbahru #cuckoobatupahat #cuckookluang #cuckookulai #cuckookotatinggi #cuckoosegamat #cuckoopontian #cuckootangkak #cuckoomersing #cuckoomuar #cuckoomasai #cuckoopasirgudang #cuckooskudai #cuckoosimpangrenggam #cuckooayerhitam


0

Dah lama si isteri usha2 penapis air cuckoo, nak minta takut😐! .
.
Harga serendah 75 sahaja! Abam2 diluar sana apa salahnya buat "suprise" pasangkan 1penapis utk si isteri😍💋❤
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊


1

CUCKOO - Penapis Air Mineral

FUSHION TOP
✔️ Bulanan Bawah RM 100
✔️ 2 Tahap Suhu (Panas, Sejuk)
✔️ Stainless Steel Water Tank
✔️ PERCUMA Pemasangan
✔️ PERCUMA Servis dan Penukaran Penapis
✔️ PERCUMA Pemasangan semula jika berpindah
✔️ Harga Bulanan berkurang selepas 3 Tahun
✔️ Air Mineral Mild-Alkaline (❌ Air Reverse Osmosis RO)

Hubungi saya 010 654 7376.
Klik link di Bio untuk whatsapp.

#ejencuckoo #cuckoo #malaysia #anakmuda #penapisudaramampumilik #penapisairmampumilik #penapisaircuckoo #healthylifestyle #drinkmineralwater #cuckoopahang #cuckoojohor #cuckooraub #cuckookualalipis #cuckoomerapoh #cuckooskudai #fusiontop #cuckooledang #cuckoodesaru #rekrutcuckoo


0

PLAN SEWA BELI FLEKSIBEL BY CUCKOO!

Anda sendiri tentukan berapa bayaran dan tempoh yang sesuai mengikut bajet anda. Interesting?

RM75.47 x 60 bulan
RM84.91 x 48 bulan
RM94.34 x 36 bulan
RM103.77 x 30 bulan
RM113.21 x 24 bulan
RM122.64 x 18 bulan

Ada yang prefer murah bulanan, ada yang prefer worry-free, ada yang taknak hutang lama, ada yang nak servis lama.

So which one are you?

Let us help you !!!!!
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊


1

PERTAMA DI MALAYSIA
.
.
Beli penapis air dan penapis udara akan dapat FREE penapis udara portable bernilai RM600 yang memang tak pernah ada lagi di Malaysia!!!
.
.
Dalam kereta biasa memang banyak habuk kan? bukan setakat habuk, bakteria pun di nyahkan tau!!!


1

Tahukah anda? .
.
83% rakyat Malaysia mendapat penyakit hanya kerana tidak menjaga kebersihan air..
.
.
Dengan RM2.50/Sehari dah boleh jaga Kebersihan & Kesihatan air Keluarga anda. Dapatkan segera Penapis Air no 1 di Dunia dengan tawaran pakej jimat berganda..
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊


1

Beli tunai atau Easy Payment Plan (credit card) utk model CUCKOO KING STAND: .
. ✅ Percuma 5 tahun servis
🔥 Percuma 5 tahun tukar filter
❤️ Percuma 5 tahun waranti
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊


1

Assalamualaikum semua.. Utk pengetahuan semua air yg kita minum masih ada clorine .
📍wpuan air dah masak, klorine tetap masih ada ye
📍tapisla air di rumah anda, kemudian anda boleh masak atau mnum begitu sj.
📍bkn saja klorine, mcm2 bendasing yg kita x nmpk ada dalam air yg keluar dr paip rumah kita
📍tangki air kat rumah pon belum tentu bersih btl x? Berapa kerap anda mencuci tangki air anda? Hmmmm... ❤️Mari ubah gaya hidup dan pemakanan kita sehari2.. huhungi saya dealer penapis air Cuckoo anda 😊
.
Hubungi Lya
. 📲 012-7979193
.
📲 012-7979193
.
📲 012-7979193
.

#cuckooKepong #cuckooBatu #cuckooWangsaMaju #cuckooSegambut #cuckooSetiawangsa #cuckooTitiwangsa #cuckooBukitBintang #cuckooLembahPantai #cuckooSeputeh #cuckooCheras #cuckooBandarTunRazak #cuckooPutrajaya
#gegarvaganza5 #gv5 #gegarvaganza2018 #gegarvaganza
#cuckooStulang #cuckooPulai #cuckooPengkalanRinting #cuckooKempas #cuckooGelangPatah #cuckooSkudai #cuckooNusaJaya #cuckooKulai #cuckooBukitPermai #cuckooBukitBatu #cuckooSenai #cuckooPontian #cuckooBenut #cuckooPekanNenas


0

Saya Niza ejen Cuckoo berdaftar. No Id: 54831. Berpengalaman dalam menguruskan pendaftaran dan pemasangan kepada pelanggan Cuckoo
.
Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi @cuckoo_by_arniza 📲📲📲 0127756675 / klik link di bio untuk respon pantas.


1

Musim hujan ni lepas balik kerja mesti terasa nak minum air panaskan.

Kan senang kalau ada penapis air 3 SUHU ni. Tekan2 je siap. Tak payah susah2 nak masak nak tunggu air panas.

JIMAT MASA. JIMAT TENAGA

Harga mampu milik untuk setiap rumah.

Nak daftar pon senang je tau. Boleh daftar terus secara online dengan hakak. Mudah sangat.

DAFTAR & PASANG PERCUMA JE.

Wasap sis sekarang 0127756675 atau klik link di bio @cuckoo_by_arniza untuk respon pantas.


1

Musim hujan ni kesian asik nak kene keluar beli air mineral sebab nak minum. .
.
Jangan keluar nanti demam. Kesian tersayang nak kena jaga awak. Apa kata awak daftar je Penapis Air King Top ni. Sebulan RM 75.47 sahaja tau 😍👍🏻
.
.
Air panas ade, air sejuk ada. Jimat tenaga, lagi JIMAT TENAGA kalau terus daftar ONLINE dengan sis tau 💯
.
.
Daftar pun percuma ! Pasang percuma. Servis aduh percuma jugak !
.
.Banyaknya 😉! Jadi apa tunggu lagi, jom survey2 dulu dengan saya
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊


1

CANGGIH, TERKINI & MODEN
.
Untungnya guna model IRIS ni.
.
Sebab apa taw? .
.
✔️ Panas - 5 level
✔️ Sejuk - 5 level
✔️ Suhu suam - 3 level
✔️ Tangki keluli tahan karat
✔️ Panel ‘touch screen’
✔️ Butang ‘Non-Stop Flow’ .
.
✔️ Ada paparan jam digital
✔️ Ada paparan ‘Error Code’
✔️ Ada butang ‘Child Lock’
✔️ Air mineral beralkali ringan
✔️ Keseluruhan tangki 5.2L

Banyaknya 😉! Jadi apa tunggu lagi, jom survey2 dulu dengan saya
.
.
Hubungi saya 📲📲📲 011-20905847 atau tekan je link di bio @farah_cuckoo utk berurusan dgn lebih pantas 😊


1