#cuckooskudai

Instagram photos and videos

#cuckoojohor#cuckooskudai#cuckoomuar#cuckoosimpangrenggam#cuckoosegamat#cuckootangkak#cuckookelantan#cuckoosekijang#cuckooselancar#cuckoojementah#cuckoobukitgambir#cuckoojohorbahru#cuckoopahang#cuckoojerteh#cuckookemelah#cuckoomelawati#cuckoogombak#cuckoomelaka#cuckookedah#cuckoocyberjaya#cuckooputrajaya

Hashtags #cuckooskudai for Instagram

[[ PENAPIS UDARA TANPA WAYAR?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ]]
.
[[ONE AND ONLY IN MALAYSIA]] Ingat phone je cordless, air purifier pun cordless now ok! First such model di Malaysia!
.
Anda risau?
.
๐Ÿ˜” anak anda sering batuk dan selsema?
.
๐Ÿ˜žrase kurang selamat bila bwak anak ke tempat org ramai/ kenduri atau ! gathering?
.
๐Ÿ˜ž kesihatan anak anda bile berada di rumah pengasuh/ taska?
. โœ… kini anda tidak perlu risau lagi di kelilingi oleh habuk.. sebabnya anda kini bebas membawa penapis udara B Model tanpa wayar kemana2 sahaje anda dan keluarga anda berada.. tidak perlu risau lg nk hantar anak ke rumah pengasuh atau rumah mereka berdebu. .
โœ… kini anda mampu membawa penapis udara ke rumah pengasuh anda tanpa mengunnakan elektrik di rumah pengasuh anda .
๐Ÿ‘๐Ÿป tak perlu susah2 cari plug .
๐Ÿ‘๐Ÿป Rechargable (charge selama 3jam) .
๐Ÿ‘๐Ÿป Penggunaan selama 8 jam .
๐Ÿ‘๐Ÿป ringan dan bole dibawa kemana2 sahaje .
๐Ÿ‘๐Ÿป menjimatkan elektrik
๐Ÿ‘๐Ÿปyg paling penting kesihatan anda sekeluarga terjamin!! .
yang paling best
**** Free registration Fee RM250.00
****Pembelian Cash FREE 2 years services dan waranty
*****FREE MAX BLENDER berharga RM1415
tunggu ape lg??
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar.
.
Anda hanya tunggu di rumah, Sha uruskan semua untuk anda!


1

[[ PENAPIS UDARA TANPA WAYAR?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ]]
.
[[ONE AND ONLY IN MALAYSIA]] Ingat phone je cordless, air purifier pun cordless now ok! First such model di Malaysia!
.
Anda risau?
.
๐Ÿ˜” anak anda sering batuk dan selsema?
.
๐Ÿ˜žrase kurang selamat bila bwak anak ke tempat org ramai/ kenduri atau ! gathering?
.
๐Ÿ˜ž kesihatan anak anda bile berada di rumah pengasuh/ taska?
. โœ… kini anda tidak perlu risau lagi di kelilingi oleh habuk.. sebabnya anda kini bebas membawa penapis udara B Model tanpa wayar kemana2 sahaje anda dan keluarga anda berada.. tidak perlu risau lg nk hantar anak ke rumah pengasuh atau rumah mereka berdebu. .
โœ… kini anda mampu membawa penapis udara ke rumah pengasuh anda tanpa mengunnakan elektrik di rumah pengasuh anda .
๐Ÿ‘๐Ÿป tak perlu susah2 cari plug .
๐Ÿ‘๐Ÿป Rechargable (charge selama 3jam) .
๐Ÿ‘๐Ÿป Penggunaan selama 8 jam .
๐Ÿ‘๐Ÿป ringan dan bole dibawa kemana2 sahaje .
๐Ÿ‘๐Ÿป menjimatkan elektrik
๐Ÿ‘๐Ÿปyg paling penting kesihatan anda sekeluarga terjamin!! .
yang paling best
**** Free registration Fee RM250.00
****Pembelian Cash FREE 2 years services dan waranty
*****FREE MAX BLENDER berharga RM1415
tunggu ape lg??
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar.
.
Anda hanya tunggu di rumah, Sha uruskan semua untuk anda!


1

[[ PENAPIS UDARA TANPA WAYAR?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ]]
.
[[ONE AND ONLY IN MALAYSIA]] Ingat phone je cordless, air purifier pun cordless now ok! First such model di Malaysia!
.
Anda risau?
.
๐Ÿ˜” anak anda sering batuk dan selsema?
.
๐Ÿ˜žrase kurang selamat bila bwak anak ke tempat org ramai/ kenduri atau ! gathering?
.
๐Ÿ˜ž kesihatan anak anda bile berada di rumah pengasuh/ taska?
. โœ… kini anda tidak perlu risau lagi di kelilingi oleh habuk.. sebabnya anda kini bebas membawa penapis udara B Model tanpa wayar kemana2 sahaje anda dan keluarga anda berada.. tidak perlu risau lg nk hantar anak ke rumah pengasuh atau rumah mereka berdebu. .
โœ… kini anda mampu membawa penapis udara ke rumah pengasuh anda tanpa mengunnakan elektrik di rumah pengasuh anda .
๐Ÿ‘๐Ÿป tak perlu susah2 cari plug .
๐Ÿ‘๐Ÿป Rechargable (charge selama 3jam) .
๐Ÿ‘๐Ÿป Penggunaan selama 8 jam .
๐Ÿ‘๐Ÿป ringan dan bole dibawa kemana2 sahaje .
๐Ÿ‘๐Ÿป menjimatkan elektrik
๐Ÿ‘๐Ÿปyg paling penting kesihatan anda sekeluarga terjamin!! .
yang paling best
**** Free registration Fee RM250.00
****Pembelian Cash FREE 2 years services dan waranty
*****FREE MAX BLENDER berharga RM1415
tunggu ape lg??
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar.
.
Anda hanya tunggu di rumah, Sha uruskan semua untuk anda!


1

PENDAFTARAN DI BUKA UNTUK PEMASANGAN BULAN SEPTEMBER!
.
CUMA RM70.75!
TIADA LAGI GST!!!============================
Ramai yang berebut order penapis air dgn harga terbaharu *IRIS TOP RM70.75* Memang gempak dan berbaloi!!!
.
1.4L air panas,1.8L air suhu bilik dan 2L air sejuk.
.
Cuma perlu berikan nama dan nombor kad pengenalan!
.
Kenapa Anda Harus Memilih CUCKOO? > Harga mampu milik serendah RM70.75
> TANPA yuran pendaftaran
> Hanya perlu IC & Kad Debit / Kad Kredit
> PERCUMA pemasangan
> PERCUMA penghantaran
> PERCUMA warranty sehingga 7 tahun
> PERCUMA servis sehingga 7 tahun
> PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan
===================================== Kelebihan Penapis Air CUCKOO > Air mineral beralkali ringan
> Tangki air stainless steel
> Disahkan Halal oleh JAKIM
> Disahkan selamat oleh SIRIM
> Menapis 99% bakteria dan virus
===================================== Memang sangat berbaloi!! Kenapa perlu fikir lagi, order sekarang sebelum stok habis!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar!


1

PENDAFTARAN DI BUKA UNTUK PEMASANGAN BULAN SEPTEMBER!
.
CUMA RM70.75!
TIADA LAGI GST!!!============================
Ramai yang berebut order penapis air dgn harga terbaharu *IRIS TOP RM70.75* Memang gempak dan berbaloi!!!
.
1.4L air panas,1.8L air suhu bilik dan 2L air sejuk.
.
Cuma perlu berikan nama dan nombor kad pengenalan!
.
Kenapa Anda Harus Memilih CUCKOO? > Harga mampu milik serendah RM70.75
> TANPA yuran pendaftaran
> Hanya perlu IC & Kad Debit / Kad Kredit
> PERCUMA pemasangan
> PERCUMA penghantaran
> PERCUMA warranty sehingga 7 tahun
> PERCUMA servis sehingga 7 tahun
> PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan
===================================== Kelebihan Penapis Air CUCKOO > Air mineral beralkali ringan
> Tangki air stainless steel
> Disahkan Halal oleh JAKIM
> Disahkan selamat oleh SIRIM
> Menapis 99% bakteria dan virus
===================================== Memang sangat berbaloi!! Kenapa perlu fikir lagi, order sekarang sebelum stok habis!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar!


1

PENDAFTARAN DI BUKA UNTUK PEMASANGAN BULAN SEPTEMBER!
.
CUMA RM70.75!
TIADA LAGI GST!!!============================
Ramai yang berebut order penapis air dgn harga terbaharu *IRIS TOP RM70.75* Memang gempak dan berbaloi!!!
.
1.4L air panas,1.8L air suhu bilik dan 2L air sejuk.
.
Cuma perlu berikan nama dan nombor kad pengenalan!
.
Kenapa Anda Harus Memilih CUCKOO? > Harga mampu milik serendah RM70.75
> TANPA yuran pendaftaran
> Hanya perlu IC & Kad Debit / Kad Kredit
> PERCUMA pemasangan
> PERCUMA penghantaran
> PERCUMA warranty sehingga 7 tahun
> PERCUMA servis sehingga 7 tahun
> PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan
===================================== Kelebihan Penapis Air CUCKOO > Air mineral beralkali ringan
> Tangki air stainless steel
> Disahkan Halal oleh JAKIM
> Disahkan selamat oleh SIRIM
> Menapis 99% bakteria dan virus
===================================== Memang sangat berbaloi!! Kenapa perlu fikir lagi, order sekarang sebelum stok habis!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar!


1

HANYA 56.60/BULAN!!!
.
Pre-order sekarang!1 September release stok, dijangka dalam masa 24 jam akan habis 10 ribu unit stok seluruh Malaysia.
.
Servis, jaminan dan free filter sepanjang kontrak
.
Tanpa deposit (Jimat RM265)
Tanpa yuran pendaftaran
Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
Tanpa caj pemasangan filter
Tanpa caj Service
Tanpa caj pemindahan
.
Proses tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
Kad kredit @ Kad debit, tunai, cek kami terima
.
Selama 7 tahun:
PERCUMA servis setiap 4 bulan sekali
PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan sekali
PERCUMA repair dan spare parts jika ada kerosakan.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran! Anda tunggu di rumah, Sha uruskan semua.


1

HANYA 56.60/BULAN!!!
.
Pre-order sekarang!1 September release stok, dijangka dalam masa 24 jam akan habis 10 ribu unit stok seluruh Malaysia.
.
Servis, jaminan dan free filter sepanjang kontrak
.
Tanpa deposit (Jimat RM265)
Tanpa yuran pendaftaran
Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
Tanpa caj pemasangan filter
Tanpa caj Service
Tanpa caj pemindahan
.
Proses tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
Kad kredit @ Kad debit, tunai, cek kami terima
.
Selama 7 tahun:
PERCUMA servis setiap 4 bulan sekali
PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan sekali
PERCUMA repair dan spare parts jika ada kerosakan.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran! Anda tunggu di rumah, Sha uruskan semua.


1

HANYA 56.60/BULAN!!!
.
Pre-order sekarang!1 September release stok, dijangka dalam masa 24 jam akan habis 10 ribu unit stok seluruh Malaysia.
.
Servis, jaminan dan free filter sepanjang kontrak
.
Tanpa deposit (Jimat RM265)
Tanpa yuran pendaftaran
Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
Tanpa caj pemasangan filter
Tanpa caj Service
Tanpa caj pemindahan
.
Proses tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
Kad kredit @ Kad debit, tunai, cek kami terima
.
Selama 7 tahun:
PERCUMA servis setiap 4 bulan sekali
PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan sekali
PERCUMA repair dan spare parts jika ada kerosakan.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran! Anda tunggu di rumah, Sha uruskan semua.


1

Alhamdulillah..cust happy sy pon happy...sbgai seller sy akan pastikan semua customer sy dpt details yg jelas & sng phm ๐Ÿค—


1

.
๐ŸŽŠ MERDEKA PROMO ๐ŸŽŠ
=====================
.
KINGTOP RM56.60 !!! 0% GST !!!
IRIS TOP RM70.75 !!! 0% GST !!! .
.
Memerdekakan diri anda & insan tersayang dari belenggu air kotor dan karat ! .
.
Memerdekakan diri anda dari belenggu penapis air yang menjanjikan bulan bintang tapi tiada standards pada realiti ! .
.
CUCKOO ni tak cukup dengan Air sahaja Ada Standards, SERVIS juga Beyond Standards !

Air Sejuk - โŒpayah simpan berbotol-botol dalam Peti Ais
Air Panas - โŒpayah masak guna cerek atau kettle letrik .
โœ… Jimat Bil Air
โœ… Jimat Elektrik
โœ… Jimat Masa
โœ… Jimat Ruang
โœ… Jimat tenaga .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSENANG JE NAK PASANG CUCKOO NI .
โœ… Tak perlu slip gaji
โœ… Tak perlu garentor
โœ… Tanpa yuran pendaftaran
โœ… Sesingkat 5hari proses siap pasang

Kita deal dalam wassap. Klik je link di Bio atas. ๐Ÿ˜Š

Azie Cuckoo Malaysia (ID 35110)
Cuckoo International MAL Sdn Bhd
Senior Agent Cuckoo HQ Malaysia
โ˜Ž๏ธ 010-939 7478

#cuckoomalaysia


3

.
๐ŸŽŠ MERDEKA PROMO ๐ŸŽŠ
=====================
.
KINGTOP RM56.60 !!! 0% GST !!!
IRIS TOP RM70.75 !!! 0% GST !!! .
.
Memerdekakan diri anda & insan tersayang dari belenggu air kotor dan karat ! .
.
Memerdekakan diri anda dari belenggu penapis air yang menjanjikan bulan bintang tapi tiada standards pada realiti ! .
.
CUCKOO ni tak cukup dengan Air sahaja Ada Standards, SERVIS juga Beyond Standards !

Air Sejuk - โŒpayah simpan berbotol-botol dalam Peti Ais
Air Panas - โŒpayah masak guna cerek atau kettle letrik .
โœ… Jimat Bil Air
โœ… Jimat Elektrik
โœ… Jimat Masa
โœ… Jimat Ruang
โœ… Jimat tenaga .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSENANG JE NAK PASANG CUCKOO NI .
โœ… Tak perlu slip gaji
โœ… Tak perlu garentor
โœ… Tanpa yuran pendaftaran
โœ… Sesingkat 5hari proses siap pasang

Kita deal dalam wassap. Klik je link di Bio atas. ๐Ÿ˜Š

Azie Cuckoo Malaysia (ID 35110)
Cuckoo International MAL Sdn Bhd
Senior Agent Cuckoo HQ Malaysia
โ˜Ž๏ธ 010-939 7478

#cuckoomalaysia


2

.
๐ŸŽŠ MERDEKA PROMO ๐ŸŽŠ
=====================
.
KINGTOP RM56.60 !!! 0% GST !!!
IRIS TOP RM70.75 !!! 0% GST !!! .
.
Memerdekakan diri anda & insan tersayang dari belenggu air kotor dan karat ! .
.
Memerdekakan diri anda dari belenggu penapis air yang menjanjikan bulan bintang tapi tiada standards pada realiti ! .
.
CUCKOO ni tak cukup dengan Air sahaja Ada Standards, SERVIS juga Beyond Standards !

Air Sejuk - โŒpayah simpan berbotol-botol dalam Peti Ais
Air Panas - โŒpayah masak guna cerek atau kettle letrik .
โœ… Jimat Bil Air
โœ… Jimat Elektrik
โœ… Jimat Masa
โœ… Jimat Ruang
โœ… Jimat tenaga .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSENANG JE NAK PASANG CUCKOO NI .
โœ… Tak perlu slip gaji
โœ… Tak perlu garentor
โœ… Tanpa yuran pendaftaran
โœ… Sesingkat 5hari proses siap pasang

Kita deal dalam wassap. Klik je link di Bio atas. ๐Ÿ˜Š

Azie Cuckoo Malaysia (ID 35110)
Cuckoo International MAL Sdn Bhd
Senior Agent Cuckoo HQ Malaysia
โ˜Ž๏ธ 010-939 7478

#CuckooMalaysia


1

.
๐ŸŽŠ MERDEKA PROMO ๐ŸŽŠ
=====================
.
KINGTOP RM56.60 !!! 0% GST !!!
IRIS TOP RM70.75 !!! 0% GST !!! .
.
Memerdekakan diri anda & insan tersayang dari belenggu air kotor dan karat ! .
.
Memerdekakan diri anda dari belenggu penapis air yang menjanjikan bulan bintang tapi tiada standards pada realiti ! .
.
CUCKOO ni tak cukup dengan Air sahaja Ada Standards, SERVIS juga Beyond Standards !

Air Sejuk - โŒpayah simpan berbotol-botol dalam Peti Ais
Air Panas - โŒpayah masak guna cerek atau kettle letrik .
โœ… Jimat Bil Air
โœ… Jimat Elektrik
โœ… Jimat Masa
โœ… Jimat Ruang
โœ… Jimat tenaga .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSENANG JE NAK PASANG CUCKOO NI .
โœ… Tak perlu slip gaji
โœ… Tak perlu garentor
โœ… Tanpa yuran pendaftaran
โœ… Sesingkat 5hari proses siap pasang

Kita deal dalam wassap. Klik je link di Bio atas. ๐Ÿ˜Š

Azie Cuckoo Malaysia (ID 35110)
Cuckoo International MAL Sdn Bhd
Senior Agent Cuckoo HQ Malaysia
โ˜Ž๏ธ 010-939 7478

#CuckooMalaysia


1

.
๐ŸŽŠ MERDEKA PROMO ๐ŸŽŠ
=====================
.
KINGTOP RM56.60 !!! 0% GST !!!
IRIS TOP RM70.75 !!! 0% GST !!! .
.
Memerdekakan diri anda & insan tersayang dari belenggu air kotor dan karat ! .
.
Memerdekakan diri anda dari belenggu penapis air yang menjanjikan bulan bintang tapi tiada standards pada realiti ! .
.
CUCKOO ni tak cukup dengan Air sahaja Ada Standards, SERVIS juga Beyond Standards !

Air Sejuk - โŒpayah simpan berbotol-botol dalam Peti Ais
Air Panas - โŒpayah masak guna cerek atau kettle letrik .
โœ… Jimat Bil Air
โœ… Jimat Elektrik
โœ… Jimat Masa
โœ… Jimat Ruang
โœ… Jimat tenaga .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSENANG JE NAK PASANG CUCKOO NI .
โœ… Tak perlu slip gaji
โœ… Tak perlu garentor
โœ… Tanpa yuran pendaftaran
โœ… Sesingkat 5hari proses siap pasang

Kita deal dalam wassap. Klik je link di Bio atas. ๐Ÿ˜Š

Azie Cuckoo Malaysia (ID 35110)
Cuckoo International MAL Sdn Bhd
Senior Agent Cuckoo HQ Malaysia
โ˜Ž๏ธ 010-939 7478

#CuckooMalaysia


1

.
๐ŸŽŠ MERDEKA PROMO ๐ŸŽŠ
=====================
.
KINGTOP RM56.60 !!! 0% GST !!!
IRIS TOP RM70.75 !!! 0% GST !!! .
.
Memerdekakan diri anda & insan tersayang dari belenggu air kotor dan karat ! .
.

Memerdekakan diri anda dari belenggu penapis air yang menjanjikan bulan bintang tapi tiada standards pada realiti ! .
.

CUCKOO ni tak cukup dengan Air sahaja Ada Standards, SERVIS juga Beyond Standards !

Air Sejuk - โŒpayah simpan berbotol-botol dalam Peti Ais
Air Panas - โŒpayah masak guna cerek atau kettle letrik .
โœ… Jimat Bil Air
โœ… Jimat Elektrik
โœ… Jimat Masa
โœ… Jimat Ruang
โœ… Jimat tenaga .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSENANG JE NAK PASANG CUCKOO NI .
โœ… Tak perlu slip gaji
โœ… Tak perlu garentor
โœ… Tanpa yuran pendaftaran
โœ… Sesingkat 5hari proses siap pasang

Kita deal dalam wassap. Klik je link di Bio atas. ๐Ÿ˜Š

Azie Cuckoo Malaysia (ID 35110)
Cuckoo International MAL Sdn Bhd
Senior Agent Cuckoo HQ Malaysia
โ˜Ž๏ธ 010-939 7478

#CuckooMalaysia


1

[[ PENAPIS UDARA TANPA WAYAR?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ]]
[[ONE AND ONLY IN MALAYSIA]] Ingat phone je cordless, air purifier pun cordless now ok! First such model di Malaysia!
.
Anda risau?
.
๐Ÿ˜” anak anda sering batuk dan selsema?
.
๐Ÿ˜žrase kurang selamat bila bwak anak ke tempat org ramai/ kenduri atau ! gathering?
.
๐Ÿ˜ž kesihatan anak anda bile berada di rumah pengasuh/ taska?
. โœ… kini anda tidak perlu risau lagi di kelilingi oleh habuk.. sbbnye anda kini bebas membawa penapis udara B Model tanpa wayar kemana2 sahaje anda dan keluarga anda berada.. tidak perlu risau lg nk hantar ank2 ke rumah pengasuh atau rumah mereka berdebu. .
โœ… kini anda mampu membawa penapis udara ke rumah pengasuh anda tanpa mengunnakan elektrik di rumah pengasuh anda .
๐Ÿ‘๐Ÿป tak perlu susah2 cari plug .
๐Ÿ‘๐Ÿป Rechargable (charge selama 3jam) .
๐Ÿ‘๐Ÿป Penggunaan selama 8 jam .
๐Ÿ‘๐Ÿป ringan dan bole dibawa kemana2 sahaje .
๐Ÿ‘๐Ÿป menjimatkan elektrik
. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป yg paling penting kesihatan anda sekeluarga terjamin!! .
yang paling best
**** Free registration Fee RM250.00
****Pembelian Cash FREE 2 years services dan waranty
*****FREE MAX BLENDER berharga RM1415
tunggu ape lg??
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar.
.
Anda hanya tunggu di rumah, Sha uruskan semua untuk anda!


1

[[ PENAPIS UDARA TANPA WAYAR?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ]]
[[ONE AND ONLY IN MALAYSIA]] Ingat phone je cordless, air purifier pun cordless now ok! First such model di Malaysia!
.
Anda risau?
.
๐Ÿ˜” anak anda sering batuk dan selsema?
.
๐Ÿ˜žrase kurang selamat bila bwak anak ke tempat org ramai/ kenduri atau ! gathering?
.
๐Ÿ˜ž kesihatan anak anda bile berada di rumah pengasuh/ taska?
. โœ… kini anda tidak perlu risau lagi di kelilingi oleh habuk.. sbbnye anda kini bebas membawa penapis udara B Model tanpa wayar kemana2 sahaje anda dan keluarga anda berada.. tidak perlu risau lg nk hantar ank2 ke rumah pengasuh atau rumah mereka berdebu. .
โœ… kini anda mampu membawa penapis udara ke rumah pengasuh anda tanpa mengunnakan elektrik di rumah pengasuh anda .
๐Ÿ‘๐Ÿป tak perlu susah2 cari plug .
๐Ÿ‘๐Ÿป Rechargable (charge selama 3jam) .
๐Ÿ‘๐Ÿป Penggunaan selama 8 jam .
๐Ÿ‘๐Ÿป ringan dan bole dibawa kemana2 sahaje .
๐Ÿ‘๐Ÿป menjimatkan elektrik
. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป yg paling penting kesihatan anda sekeluarga terjamin!! .
yang paling best
**** Free registration Fee RM250.00
****Pembelian Cash FREE 2 years services dan waranty
*****FREE MAX BLENDER berharga RM1415
tunggu ape lg??
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar.
.
Anda hanya tunggu di rumah, Sha uruskan semua untuk anda!


1

[[ PENAPIS UDARA TANPA WAYAR?? ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ]]
[[ONE AND ONLY IN MALAYSIA]] Ingat phone je cordless, air purifier pun cordless now ok! First such model di Malaysia!
.
Anda risau?
.
๐Ÿ˜” anak anda sering batuk dan selsema?
.
๐Ÿ˜žrase kurang selamat bila bwak anak ke tempat org ramai/ kenduri atau ! gathering?
.
๐Ÿ˜ž kesihatan anak anda bile berada di rumah pengasuh/ taska?
. โœ… kini anda tidak perlu risau lagi di kelilingi oleh habuk.. sbbnye anda kini bebas membawa penapis udara B Model tanpa wayar kemana2 sahaje anda dan keluarga anda berada.. tidak perlu risau lg nk hantar ank2 ke rumah pengasuh atau rumah mereka berdebu. .
โœ… kini anda mampu membawa penapis udara ke rumah pengasuh anda tanpa mengunnakan elektrik di rumah pengasuh anda .
๐Ÿ‘๐Ÿป tak perlu susah2 cari plug .
๐Ÿ‘๐Ÿป Rechargable (charge selama 3jam) .
๐Ÿ‘๐Ÿป Penggunaan selama 8 jam .
๐Ÿ‘๐Ÿป ringan dan bole dibawa kemana2 sahaje .
๐Ÿ‘๐Ÿป menjimatkan elektrik
. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป yg paling penting kesihatan anda sekeluarga terjamin!! .
yang paling best
**** Free registration Fee RM250.00
****Pembelian Cash FREE 2 years services dan waranty
*****FREE MAX BLENDER berharga RM1415
tunggu ape lg??
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan mendaftar.
.
Anda hanya tunggu di rumah, Sha uruskan semua untuk anda!


1

FUSION TOP BEST-SELLER CUCKOO LEPAS GST RM98 SAHAJA!!!
.
Ada air panas dan sejuk.
.
1.4L air panas,2L air sejuk.
.
Ada child-safety lock.
.
Model mekanikal, takde elektrik pun, boleh pakai tau! Habiskan air dalam tangki.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan dan pendaftaran.
.
Anda tunggu je di rumah, Sha settle kan semua!


1

FUSION TOP BEST-SELLER CUCKOO LEPAS GST RM98 SAHAJA!!!
.
Ada air panas dan sejuk.
.
1.4L air panas,2L air sejuk.
.
Ada child-safety lock.
.
Model mekanikal, takde elektrik pun, boleh pakai tau! Habiskan air dalam tangki.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan dan pendaftaran.
.
Anda tunggu je di rumah, Sha settle kan semua!


1

FUSION TOP BEST-SELLER CUCKOO LEPAS GST RM98 SAHAJA!!!
.
Ada air panas dan sejuk.
.
1.4L air panas,2L air sejuk.
.
Ada child-safety lock.
.
Model mekanikal, takde elektrik pun, boleh pakai tau! Habiskan air dalam tangki.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan dan pendaftaran.
.
Anda tunggu je di rumah, Sha settle kan semua!


1

KELEBIHAN ICON:
1. Ada air PANAS,SUAM,SEJUK
2. ENERGY SAVER. Jimat elektrik!
3. Ada suara. Dengan pilihan bahasa malaysia, english dan mandarin
4. Ada indicator light dengan bagi setiap suhu air
5. Suhu boleh laras.
6. Ada Child Lock utk memastikan keselamatan si kecil
7. Fungsi self steriliser automatik bagi memastikan kebersihan mesin ditahap optimum
8. Pengisian semula yang sangat pantas.
9. Tiada pembaziran air
10. Stylish dan tampak moden
.
Hanya RM113.21/bulan!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk maklumat lanjut dan pendaftaran ๐Ÿ˜Š


1

KELEBIHAN ICON:
1. Ada air PANAS,SUAM,SEJUK
2. ENERGY SAVER. Jimat elektrik!
3. Ada suara. Dengan pilihan bahasa malaysia, english dan mandarin
4. Ada indicator light dengan bagi setiap suhu air
5. Suhu boleh laras.
6. Ada Child Lock utk memastikan keselamatan si kecil
7. Fungsi self steriliser automatik bagi memastikan kebersihan mesin ditahap optimum
8. Pengisian semula yang sangat pantas.
9. Tiada pembaziran air
10. Stylish dan tampak moden
.
Hanya RM113.21/bulan!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk maklumat lanjut dan pendaftaran ๐Ÿ˜Š


1

KELEBIHAN ICON:
1. Ada air PANAS,SUAM,SEJUK
2. ENERGY SAVER. Jimat elektrik!
3. Ada suara. Dengan pilihan bahasa malaysia, english dan mandarin
4. Ada indicator light dengan bagi setiap suhu air
5. Suhu boleh laras.
6. Ada Child Lock utk memastikan keselamatan si kecil
7. Fungsi self steriliser automatik bagi memastikan kebersihan mesin ditahap optimum
8. Pengisian semula yang sangat pantas.
9. Tiada pembaziran air
10. Stylish dan tampak moden
.
Hanya RM113.21/bulan!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk maklumat lanjut dan pendaftaran ๐Ÿ˜Š


1

King Top RM56.60/month dah habis, kembar dia Fusion Top RM98/month masih ada. Still under budget kan.
.
Syifa nak cerita sikit benefit model ni.
โœ… Kontrak singkat, 3 years only!
โœ… Provide mineral water
โœ… Stainless steel tank! One and only dalam Malaysia
โœ… Ada 2 dispensers. Senang guna. Kiri panas, kanan sejuk
โœ… Kapasiti tank lagi besar. Sejuk 2 liter, panas 1.4 liter
โœ… Ada button lock air panas untuk safety kanak kanak
โœ… Faucet and water tray boleh ditanggalkan supaya senang dibersihkan
___
#cuckoofusiontop #cuckoofusiontoprm98 #cuckoofusiontoprm80 #fusiontop #fusiontopcuckoo #cuckoojohor #cuckoorengit #cuckoosegamat #cuckoosemerah #cuckoosenai #cuckoosenggarang #cuckoosetiaindah #cuckoosetiatropika #cuckoosimpangrenggam #cuckooskudai #cuckootampoi #cuckootangkak #cuckooulutiram #cuckooyongpeng


0

Anda ada :
.
masalah sinus?
Sensitif dengan habuk?
Asap?
Bulu kucing atau
debu di rumah?
.
Jom cuba gunakan penapis udara C-Model. Ramai dah berikan testimonial yang dengan adanya penapis udara di rumah, kurang dah bersin-bersin semua ni.
.
*Fungsi/Kelebihan Penapis Udara Cuckoo*

1) Menyedut habuk, debu & hama yang berterbangan
2) Berkesan memerangkap bulu-bulu haiwan peliharaan
3) Menyerap asap jerebu, rokok dan bau hapak rumah
4) Menyingkirkan virus kuman, bakteria
5) Menyahkan bau-bau yang kurang enak di dalam rumah
.
Jangan ingat udara dalam rumah kita dah cukup bersih ye.. Jom dapatkan penapis udara cuckoo..
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang ya untuk maklumat lanjut dan pendaftaran


1

Anda ada :
.
masalah sinus?
Sensitif dengan habuk?
Asap?
Bulu kucing atau
debu di rumah?
.
Jom cuba gunakan penapis udara C-Model. Ramai dah berikan testimonial yang dengan adanya penapis udara di rumah, kurang dah bersin-bersin semua ni.
.
*Fungsi/Kelebihan Penapis Udara Cuckoo*

1) Menyedut habuk, debu & hama yang berterbangan
2) Berkesan memerangkap bulu-bulu haiwan peliharaan
3) Menyerap asap jerebu, rokok dan bau hapak rumah
4) Menyingkirkan virus kuman, bakteria
5) Menyahkan bau-bau yang kurang enak di dalam rumah
.
Jangan ingat udara dalam rumah kita dah cukup bersih ye.. Jom dapatkan penapis udara cuckoo..
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang ya untuk maklumat lanjut dan pendaftaran


1

Anda ada :
.
masalah sinus?
Sensitif dengan habuk?
Asap?
Bulu kucing atau
debu di rumah?
.
Jom cuba gunakan penapis udara C-Model. Ramai dah berikan testimonial yang dengan adanya penapis udara di rumah, kurang dah bersin-bersin semua ni.
.
*Fungsi/Kelebihan Penapis Udara Cuckoo*

1) Menyedut habuk, debu & hama yang berterbangan
2) Berkesan memerangkap bulu-bulu haiwan peliharaan
3) Menyerap asap jerebu, rokok dan bau hapak rumah
4) Menyingkirkan virus kuman, bakteria
5) Menyahkan bau-bau yang kurang enak di dalam rumah
.
Jangan ingat udara dalam rumah kita dah cukup bersih ye.. Jom dapatkan penapis udara cuckoo..
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang ya untuk maklumat lanjut dan pendaftaran


1

Sis. Maaf King Top RM56.60, dah habis stok pada 1 Ogos lepas.
.
Masih nak king top, boleh!
.
Pelan bermula rm75.47/bulan. Kontrak 60 bulan sahaja!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran!
.
Ambil satu untuk kegunaan sendiri, satu untuk ibu ayah di kampung.


1

Sis. Maaf King Top RM56.60, dah habis stok pada 1 Ogos lepas.
.
Masih nak king top, boleh!
.
Pelan bermula rm75.47/bulan. Kontrak 60 bulan sahaja!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran!
.
Ambil satu untuk kegunaan sendiri, satu untuk ibu ayah di kampung.


1

Sis. Maaf King Top RM56.60, dah habis stok pada 1 Ogos lepas.
.
Masih nak king top, boleh!
.
Pelan bermula rm75.47/bulan. Kontrak 60 bulan sahaja!
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran!
.
Ambil satu untuk kegunaan sendiri, satu untuk ibu ayah di kampung.


1

Cuckoo beri percuma sahaja, sepanjang tempoh kontrak. Jangan fikir-fikir lagi, Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang!


1

Cuckoo beri percuma sahaja, sepanjang tempoh kontrak. Jangan fikir-fikir lagi, Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang!


1

Cuckoo beri percuma sahaja, sepanjang tempoh kontrak. Jangan fikir-fikir lagi, Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang!


1

*PENDAFTARAN RM56.60 dan RM70.75 DIBUKA SEKARANG*
.
Promosi Penapis air Iris 3 SUHU Rm70.75 SEBULAN!!
.
Boleh laras suhu
โ›„๏ธ5 suhu sejuk
โ˜€๏ธ5 suhu panas
โ›…๏ธ3 suhu suam
.
Nak bajet lebih rendah lagi??
Penapis air King Top hanya RM56.60 Sebulan.
.
Jom Order, TANPA DEPOSIT ๐Ÿšซ
.
Mohon sekarang untuk penjimatan berbaloi2.. Sesiapa sahaja boleh memohon.
๐ŸŒทxperlu slip gaji
๐ŸŒทxperlu statement bank
HANYA PERLU ADA๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ€KAD PENGENALAN
๐ŸŽ€KAD BANK DEBIT/KREDIT
.
PERMOHONAN SEMUDAH ABC! ๐Ÿ†“PENDAFTARAN
๐Ÿ†“PENGHANTARAN
๐Ÿ†“PEMASANGAN
๐Ÿ†“SERVIS & TUKAR FILTER ๐Ÿ†“PEMASANGAN SEMULA(PINDAH RUMAH)
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan pendaftaran. Sha uruskan semua untuk anda.


1

*PENDAFTARAN RM56.60 dan RM70.75 DIBUKA SEKARANG*
.
Promosi Penapis air Iris 3 SUHU Rm70.75 SEBULAN!!
.
Boleh laras suhu
โ›„๏ธ5 suhu sejuk
โ˜€๏ธ5 suhu panas
โ›…๏ธ3 suhu suam
.
Nak bajet lebih rendah lagi??
Penapis air King Top hanya RM56.60 Sebulan.
.
Jom Order, TANPA DEPOSIT ๐Ÿšซ
.
Mohon sekarang untuk penjimatan berbaloi2.. Sesiapa sahaja boleh memohon.
๐ŸŒทxperlu slip gaji
๐ŸŒทxperlu statement bank
HANYA PERLU ADA๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ€KAD PENGENALAN
๐ŸŽ€KAD BANK DEBIT/KREDIT
.
PERMOHONAN SEMUDAH ABC! ๐Ÿ†“PENDAFTARAN
๐Ÿ†“PENGHANTARAN
๐Ÿ†“PEMASANGAN
๐Ÿ†“SERVIS & TUKAR FILTER ๐Ÿ†“PEMASANGAN SEMULA(PINDAH RUMAH)
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan pendaftaran. Sha uruskan semua untuk anda.


1

*PENDAFTARAN RM56.60 dan RM70.75 DIBUKA SEKARANG*
.
Promosi Penapis air Iris 3 SUHU Rm70.75 SEBULAN!!
.
Boleh laras suhu
โ›„๏ธ5 suhu sejuk
โ˜€๏ธ5 suhu panas
โ›…๏ธ3 suhu suam
.
Nak bajet lebih rendah lagi??
Penapis air King Top hanya RM56.60 Sebulan.
.
Jom Order, TANPA DEPOSIT ๐Ÿšซ
.
Mohon sekarang untuk penjimatan berbaloi2.. Sesiapa sahaja boleh memohon.
๐ŸŒทxperlu slip gaji
๐ŸŒทxperlu statement bank
HANYA PERLU ADA๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐ŸŽ€KAD PENGENALAN
๐ŸŽ€KAD BANK DEBIT/KREDIT
.
PERMOHONAN SEMUDAH ABC! ๐Ÿ†“PENDAFTARAN
๐Ÿ†“PENGHANTARAN
๐Ÿ†“PEMASANGAN
๐Ÿ†“SERVIS & TUKAR FILTER ๐Ÿ†“PEMASANGAN SEMULA(PINDAH RUMAH)
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pertanyaan lanjut dan pendaftaran. Sha uruskan semua untuk anda.


1

.ฤฑllฤฑllฤฑ MURAH, MUDAH & CEPAT ฤฑllฤฑllฤฑ.
-
PENAPIS AIR KING TOP 3 SUHU :
-
๐Ÿ”ฅ Panas - 1L
โ„๏ธ Sejuk - 1L
๐Ÿ’ง Suhu biasa - 0.3L
-
CIRI KESELAMATAN :
๐Ÿ” Butang โ€˜Child Lockโ€™
๐Ÿ” Tangki โ€˜Stainless Steelโ€™
-
CIRI2 JIMAT ELEKTRIK :
โšก๏ธ Suis panas & sejuk boleh โ€˜ONโ€™ & โ€˜OFFโ€™
โšก๏ธ Panas - 300W ; Sejuk - 100W
-
BONUSโ—๏ธ
๐ŸŽฏ Boleh guna tanpa elektrik
๐ŸŽฏ Auto-refill air tanpa henti
๐ŸŽฏ Air mineral beralkali ringan
๐ŸŽฏ WARRANTY 7 tahun
๐ŸŽฏ PERCUMA servis 7 tahun
๐ŸŽฏ PERCUMA tukar filter
-
SEBELUM โฑ๏ธ
๐Ÿ’ฐ Harga NORMAL - RM110 sbln ๐Ÿ˜ช (โŒ)
-
SEKARANG โฑ๏ธ
๐Ÿ’ฐHarga PROMOSI - RM56.60 sbln ๐Ÿ˜ƒ(โœ”๏ธ)
-
JAMINAN ๐Ÿ’ฏ% .
โ€ข Tiada โŒ bayar booking
โ€ข Tiada โŒ bayar pendaftaran
โ€ข Tiada โŒ deposit .
-
HANYA PERLUKAN IC & KAD BANK UNTUK MENDAFTAR ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
-
TEMPAHAN & PEMASANGAN DI SEMENANJUNG ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ TERMASUK SABAH & SARAWAK
-
Whatsapp 011-33003716 atau klik link di bio @adib_cuckoo untuk menempah segera.


1

SLIM & SLEEK DESIGN

Dengan size yang kecil menyerlahkan lagi ruang dapur korang yang comelll. Tetamu datang menjelinggg jew tengok.

Ada 7 level suhu boleh adjust. King top ada button lock. Jadi korang tak perlu risau kalau anak suka main tekan tekan.
.
โœ… PERCUMA pendaftaran (JIMAT RM265)
โœ… PEECUMA pemasangan
โœ… PERCUMA servis selama 7 tahun
โœ… PERCUMA tukar filter selama 7 tahun
โœ… Warranty 7 tahun
โœ… Air mineral beralkali ringan

LIMITED UNIT. Jadi korang kene lah cecepat hantar pinangan. Takut nanti dah habis teringat ingat pulak.

Booking sekarang untuk pemasangan awal bulan.

Pendaftaran melalui online sahaja. Sangat mudah dan cepat.

Wasap sekarang ke 0127756675 NIZA

ATAU

Klik link di bio @cuckoo_by_arniza untuk respon pantas.

P/s: Pastikan hanya CUCKOO menjadi pilihan hati ibu ibu mithali


1

SAYA NAK PASANG PENAPIS AIR. BUDGET BAWAH RM80 ADA?
.
Ada 2 model bawah RM80!
.
King Top 1 liter air panas, 1 liter air sejuk dan 0.3 liter air suhu bilik.
.
Iris Top 2 liter air sejuk, 1.8 Liter air suhu bilik dan 1.4 liter air panas.
.
Pre-order dibuka sekarang, 1 Ogos hanya 10 ribu unit dibuka untuk seluruh Malaysia untuk dapat harga tersebut!
.
Kenapa Anda Harus Memilih CUCKOO? :
โœ…TANPA yuran pendaftaran
โœ…Hanya perlu IC & Kad Debit / Kad Kredit
โœ…PERCUMA pemasangan
โœ…PERCUMA penghantaran
โœ…PERCUMA warranty sehingga 7 tahun
โœ…PERCUMA servis sehingga 7 tahun
โœ…PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan ============================ Kelebihan Penapis Air CUCKOO > Air mineral beralkali ringan
> Tangki air stainless steel
> Disahkan Halal oleh JAKIM
> Disahkan selamat oleh SIRIM
> Menapis 99% bakteria dan virus
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk mendaftar!


1

SAYA NAK PASANG PENAPIS AIR. BUDGET BAWAH RM80 ADA?
.
Ada 2 model bawah RM80!
.
King Top 1 liter air panas, 1 liter air sejuk dan 0.3 liter air suhu bilik.
.
Iris Top 2 liter air sejuk, 1.8 Liter air suhu bilik dan 1.4 liter air panas.
.
Pre-order dibuka sekarang, 1 Ogos hanya 10 ribu unit dibuka untuk seluruh Malaysia untuk dapat harga tersebut!
.
Kenapa Anda Harus Memilih CUCKOO? :
โœ…TANPA yuran pendaftaran
โœ…Hanya perlu IC & Kad Debit / Kad Kredit
โœ…PERCUMA pemasangan
โœ…PERCUMA penghantaran
โœ…PERCUMA warranty sehingga 7 tahun
โœ…PERCUMA servis sehingga 7 tahun
โœ…PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan ============================ Kelebihan Penapis Air CUCKOO > Air mineral beralkali ringan
> Tangki air stainless steel
> Disahkan Halal oleh JAKIM
> Disahkan selamat oleh SIRIM
> Menapis 99% bakteria dan virus
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk mendaftar!


1

SAYA NAK PASANG PENAPIS AIR. BUDGET BAWAH RM80 ADA?
.
Ada 2 model bawah RM80!
.
King Top 1 liter air panas, 1 liter air sejuk dan 0.3 liter air suhu bilik.
.
Iris Top 2 liter air sejuk, 1.8 Liter air suhu bilik dan 1.4 liter air panas.
.
Pre-order dibuka sekarang, 1 Ogos hanya 10 ribu unit dibuka untuk seluruh Malaysia untuk dapat harga tersebut!
.
Kenapa Anda Harus Memilih CUCKOO? :
โœ…TANPA yuran pendaftaran
โœ…Hanya perlu IC & Kad Debit / Kad Kredit
โœ…PERCUMA pemasangan
โœ…PERCUMA penghantaran
โœ…PERCUMA warranty sehingga 7 tahun
โœ…PERCUMA servis sehingga 7 tahun
โœ…PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan ============================ Kelebihan Penapis Air CUCKOO > Air mineral beralkali ringan
> Tangki air stainless steel
> Disahkan Halal oleh JAKIM
> Disahkan selamat oleh SIRIM
> Menapis 99% bakteria dan virus
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk mendaftar!


1

HANYA 56.60/BULAN!!!
.
Pre-order sekarang!1 Ogos release stok, dijangka dalam masa 2 hari akan habis 10 ribu unit stok seluruh Malaysia.
.
Servis, jaminan dan free filter sepanjang kontrak
.
Tanpa deposit (Jimat RM265)
Tanpa yuran pendaftaran
Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
Tanpa caj pemasangan filter
Tanpa caj Service
Tanpa caj pemindahan
.
Proses tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
Kad kredit @ Kad debit, tunai, cek kami terima
.
Selama 7 tahun:
PERCUMA servis setiap 4 bulan sekali
PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan sekali
PERCUMA repair dan spare parts jika ada kerosakan.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran! Anda tunggu di rumah, Sha uruskan semua.


1

HANYA 56.60/BULAN!!!
.
Pre-order sekarang!1 Ogos release stok, dijangka dalam masa 2 hari akan habis 10 ribu unit stok seluruh Malaysia.
.
Servis, jaminan dan free filter sepanjang kontrak
.
Tanpa deposit (Jimat RM265)
Tanpa yuran pendaftaran
Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
Tanpa caj pemasangan filter
Tanpa caj Service
Tanpa caj pemindahan
.
Proses tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
Kad kredit @ Kad debit, tunai, cek kami terima
.
Selama 7 tahun:
PERCUMA servis setiap 4 bulan sekali
PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan sekali
PERCUMA repair dan spare parts jika ada kerosakan.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran! Anda tunggu di rumah, Sha uruskan semua.


1

HANYA 56.60/BULAN!!!
.
Pre-order sekarang!1 Ogos release stok, dijangka dalam masa 2 hari akan habis 10 ribu unit stok seluruh Malaysia.
.
Servis, jaminan dan free filter sepanjang kontrak
.
Tanpa deposit (Jimat RM265)
Tanpa yuran pendaftaran
Tanpa caj pemasangan
Tanpa caj penghantaran
Tanpa caj pemasangan filter
Tanpa caj Service
Tanpa caj pemindahan
.
Proses tempahan mudah secara online.
Tidak perlukan payslip, bank statement, EPF statement.
Kad kredit @ Kad debit, tunai, cek kami terima
.
Selama 7 tahun:
PERCUMA servis setiap 4 bulan sekali
PERCUMA penukaran filter setiap 4 bulan sekali
PERCUMA repair dan spare parts jika ada kerosakan.
.
Whatsapp Sha 019-6932187 sekarang untuk pendaftaran! Anda tunggu di rumah, Sha uruskan semua.


1