#custorder

Instagram photos and videos

#custorder#towel#pillowcase#canvaspainting#langsirkaison#graskarpet#jamkaison#wallapapermurah#decodeco#kakideco#homedeco#makewallpaperkaisonviral#kaisonlover#kaisonpersonalshopper#laundrybasket#metaltin#catalogkaison#pingganviral#sayajual#wallpapermalaysiamurah#wallpapermalaysia#wallpapermurah#wallpaperkalisair

Hashtags #custorder for Instagram

Yeeeeees.....we’re open for business,
And we re here to serve you better
———————————————
Pls dm to order any of the items on our page .
———————————————
U can also reach us on 📞/or WhatsApp 08146191548 for more enquirers
#aturservice #always #affordablefashion #readytowear #readytowearcollection #custorder #customersfirst #clientfirst #clientappreciation #weopen #dmtoorder #weheretostay #heretoserve
#shopwithme #shopwithustoday #shopwithusmy


0

Kenari cake aka bolu kenari - pesenan cust untuk oma nya yg dijakarta, thanks for order sista dan selalu repeat di @susancakeshop #kulinerjakartabarat #pudding #pannacotta #browniesmelted #kenarimania #bolumesis #boluceres #kenaricake #yummyfood #yummyformytummy #rainbow #susancakeshop #custorder


0

Pineapple Tarts #CustOrder


0

Oreo Balls #CustOrder


0

ready Thalita black size s
by alwa hijab

#thalita #alwahijab #resselerresmi #readystock #kontakdibio #custorder


0

Oreo balls #CustOrder


0

WALLPAPER KOREA RAYA COLLECTION FEEDBACK CUSTOMERS Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


1

NEW TRAY RAYA COLLECTION

NEW STOCK CANVAS PAINTING

Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

CERAMIC PLATE PASTEL COLOR RM3.5 EACH

NEW STOCK CANVAS PAINTING

Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

NEW TRAY RAYA COLLECTION
NEW STOCK CANVAS PAINTING

Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Rm32.9
Saiz 80x120cm

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

RM139.9
140x200CM

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


1

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


0

Hye korang...da ade runner utk pintu masuk kt rumah uols tu...bende2 simple ni pun salah satu deco yg memainkan peranan tau..baru langkah masuk rumah je terus WOW 😱😱😱 murah sgt2 korang..da la design hot letops..lepas tu anti slip..so jgn terlambat tau...😘😘😘 #stockterhad
Mane yg jauh nk kirim ain @ tiada masa utk keluar mencari di kedai dont worry..mommy ain boleh belikan cepat2 wasep 0127444293 ain @ clik je link nie ⏩http://wallpaperkaisonmanjung.wasap.my

#kaisonpersonalshopper #kaisonlover #makewallpaperkaisonviral #homedeco #kakideco #decodeco #wallapapermurah #jamkaison #graskarpet #langsirkaison #canvaspainting #pillowcase #pillowkaison #catalogkaison #laundrybasket #towel #metaltin #custorder #pingganviral #sayajual
#wallpapermalaysiamurah #wallpapermalaysia #wallpapermurah #wallpaperkalisair #wallpapercantik #wallpaper3d #wallpaperkoreamurah


3

Order untuk sobella raya edition masuk lagi.. Customer order lipmatte code #darajelita dan #masayu.. Dua2 colour ni memang buat perempuan nampak ayu jer eah.. #custorder
#sobellalipmatte
#sobellaklasikraya


0

Thankyouuu #custorder


0

Bodul original vanilla wit topping ceres...ni favorit semua org. Bestseller👍🏻👍🏻👍🏻 Tq ya uda reorder.
#bodul #bolujadul #kulinertebingtinggi #kulinermedan #jualankueonline #homebaking #custorder #bolulembut


0

OWNER FAVORITE ALMOND YOGURT💛 VERY BEST SELLER #custorder


0

Red velvet minibites #CustOrder


0

MORNING RICE ( MAKGEOLLI NON ALKOHOL ) ✨✨
Minuman khas traditional korea yg terbuat dari fragmentasi beras seperti susu dan rasanya nikmat dan sangat seger , ini menyehatkan juga lo ❤️. Minum yg enak tapi buat badan sehat , ini RECOMMENDED BGT YAA!!! #custorder


0

Angat2 sambil ngopi eunakkkkk bgt...Thank you.
Bodul moka ceres coklat.
#bodul #bolujadul #mokacake #bolumoka #ceres #coklatparut #kulinertebingtinggi #jualankueonline #kulinermedan #custorder #selalubaru #homebaking


0

thanks temen" yg sudah pesen, yukk yg belom buruan sebelom kehabisan. semua dibuat sesuai pesenan dan no stok yah

PM yuk .... ada promo buy 1 get 1 free lho .... berbuka dengan yg wangi + legit, yummy 😁😁😁 #brownies #yummystuff #coklatlover #chocolate #chocochip #almond #cheese #cheeselover #susancakeshop #bakingtime #bakingfun #custorder


1

Nutella Tarts #CustOrder


0

Milo Nutella Cookies . #CustOrder


0

Thank ka kiky slalu order 😍
.
.
#pobangkok #custorder


0