#cuticutimalaysia

Instagram photos and videos

#cuticutimalaysia#malaysia#travelmalaysia#leopard#begtravelmurah#mattafair#begtroli#bagasi#sayajual#trolleybag#trolleybagmalaysia#singapore#begtravelmalaysia#johorbahru#luggageshoppemalaysia#luggagehardcase#luggagekualiti#bagasimurah#travelluggagemurah#travelluggagemalaysia#luggagekualitimurah#bagasimalaysia

Hashtags #cuticutimalaysia for Instagram

Ada yang tanya pasal warna. So, ni colours yang available. Tak payah nak pening2 sebab ada pilihan warna yang berlainan. Kalau admin pilih warna oren tu🔥, menyerlah gitu haha😛
.
.
Kalau nak harga murah jgn tunggu lama2 sbb promosi untuk 20 orang yang terawal sahaja, so cepat2 wasap admin okay😉
.
.
Bagi yang tanya apa kelebihan lazybag ni:
● Ringan & Mudah dibawa
● Material Nylon yang tahan lasak
● Boleh tampung sampai 270KG
● Boleh digunakan di darat dan air
.
Untuk order boleh whatsapp 0134509675 atau malas nak save number boleh klik link wasap dekat bio tu.
.
#lazybag #lazybagmurah #lazybagmalaysia #sofaangin #travel #kakitravel #melancong #cuticutimalaysia #pulau #kakimendaki #camping #portdickson #langkawi #pantai #pulauperhentian #bali #neelofa #jannanick #fattahamin #fazura


0

Promosi Mingguan RM270 shj dapat 3 beg saiz 20&24&28inch
✔️promosi tamat 17/12/17 (11.59pm)
✔️tak boleh beli satu..jual set sahaja
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Spesifikasi Luggage
💯material ABS/PC hardcase
💯roda smooth boleh pusing 360 degree (sorong menegak sangat enjoy & relaks)
💯ringan..kalis air..tahan lasak
💯3 digit combination lock
💯pemegang/ handle boleh laras
💯design letop
💯READY STOCK
💯Free postage SM 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Nak order sila screenshot gambar luggage & whatsapp ke 012-6573398 (Aida)..tkasih😊
#leopard#luggagemalaysia#luggagemurah#bagasi#bagasimalaysia#bagasimurah#begtroli#begtrolimalaysia#begtrolimurah#trolleybag#trolleybagmalaysia#trolleybagmurah#travelluggagemalaysia#travelluggagemurah#begtravel#begtravelmalaysia#begtravelmurah#luggagekualiti#luggagekualitimurah#luggagehardcase#luggagehardcasemurah#bazarpaknil#sayajual#travelmalaysia#cuticutimalaysia#mattafair#johorbahru#singapore#luggageshoppemalaysia


0

Siapa nak cari cabin luggage??? Sis ada buat promosi mingguan RM130 shj ✔️promosi tamat 17/12/17 (11.59pm)
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Spesifikasi Luggage
💯material ABS/PC hardcase
💯roda smooth boleh pusing 360 degree (sorong menegak sangat enjoy & relaks)
💯ringan..kalis air..tahan lasak
💯3 digit combination lock
💯pemegang/ handle boleh laras
💯design letop
💯READY STOCK
💯Free postage SM 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Nak order sila screenshot gambar luggage & whatsapp ke 012-6573398 (Aida)..tkasih😊
#leopard#luggagemalaysia#luggagemurah#bagasi#bagasimalaysia#bagasimurah#begtroli#begtrolimalaysia#begtrolimurah#trolleybag#trolleybagmalaysia#trolleybagmurah#travelluggagemalaysia#travelluggagemurah#begtravel#begtravelmalaysia#begtravelmurah#luggagekualiti#luggagekualitimurah#luggagehardcase#luggagehardcasemurah#bazarpaknil#sayajual#travelmalaysia#cuticutimalaysia#mattafair#johorbahru#singapore#luggageshoppemalaysia


0

Promosi Mingguan RM270 shj dapat 3 beg saiz 20&24&28inch
✔️promosi tamat 17/12/17 (11.59pm)
✔️tak boleh beli satu..jual set sahaja
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Spesifikasi Luggage
💯material ABS/PC hardcase
💯roda smooth boleh pusing 360 degree (sorong menegak sangat enjoy & relaks)
💯ringan..kalis air..tahan lasak
💯3 digit combination lock
💯pemegang/ handle boleh laras
💯design letop
💯READY STOCK
💯Free postage SM 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
Nak order sila screenshot gambar luggage & whatsapp ke 012-6573398 (Aida)..tkasih😊
#leopard#luggagemalaysia#luggagemurah#bagasi#bagasimalaysia#bagasimurah#begtroli#begtrolimalaysia#begtrolimurah#trolleybag#trolleybagmalaysia#trolleybagmurah#travelluggagemalaysia#travelluggagemurah#begtravel#begtravelmalaysia#begtravelmurah#luggagekualiti#luggagekualitimurah#luggagehardcase#luggagehardcasemurah#bazarpaknil#sayajual#travelmalaysia#cuticutimalaysia#mattafair#johorbahru#singapore#luggageshoppemalaysia


0

Geram tgk bunga raya 🌺🌺🌺 kat sini gemuk2,sesekali mumy posing 😉 #cuticutimalaysia

Taman Rama Rama at Cameron Highlands
0

Anak ngn ayah same je muke😂

Tanjung Rhu Resort
1

Murah dan berbaloi
Percutian di Blue Lagoon
Masak sendiri, senang dan jimat. Kena berjimat cermat. Anak ramai nak sekolah.

#bluelagoonpd
#tanjungbiru
#dji
#cuticutimalaysia
#portdickson

Blue Lagoon Condominiums VH
0

Ahhh.....weekends like this😍Short but every now & then, revujenating. Lovely view to wake up to #cuticutimalaysia #baganlalang #weekendlikethese #photosinbetween #feelfreefeed #beautifulmalaysia #lifeunexpected #lifeunscripted #insearchofjoy


2

Maaf kak @fuzlasuria & abg @mfaizhalimi gmbaq hmpa xdak anak2 hampa ja ada kihkihkih... cc @eja_noor5 @azizahfaz5648
#tripfamily#cuticutimalaysia#cameronhighland


1

Pasir putih tepi pantai...🎵🎶🎼🎵 .
Suka Abg Aisy dpt main pasir.. .
#aisyharraz #pantaipenarik #cuticutimalaysia #hero

Pandan Laut Beach Resort
0

FEEDBACK Customer Cameron Highland Daytrip💕.
.
Cameron Highland (dari KL Sentral).
Daytrip - RM99/pax.
.
Terime Kasih Daun Keladi.
Lain Kali Bole Join Trip Lagi😉.
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pakej yang kami tawarkan? Whatsapp untuk fast response yer:.
______📱+60174680318 ______.
______📱+60174680318 ______.
______📱+60174680318 ______.
.
.
TQ😊.
.
#feedbackgotravel_my
.
#kakitravel #kakitravelmalaysia #gengkakitravel #kakijalan #jalanjalan #melancong #sweetescape #shortvacay #pakejpercutian #pakejpulaumalaysia #pakejpulaumurah #pakejpelancongan #melancong #jalanjalan #pakejbajet #pakejpercutianbajet #pakejpercutianmurah #malaysia #dekatje #cuticutimalaysia


0

**Alhamdulillah..dapat bawa budak pelajar tahfiz berjalan2 di Melaka melawat kapal selam yg xberapa selam tuu..huhu.. :-D
#cuticutimalaysia #pelajartahfiz #melaka #happy

Malacca
0

@dros.ali.homestay ade 3bilik tidur, 2katil queen dan 1 katil single.

Selesa untuk 5dewasa.

Tapi kami juga boleh beri extra 1 tilam traveler menjadikan total 6org.

Kalau ramai sgt, nanti x selesa pula.

Bilik yang single ni budak-budak suka.. Mungkin sebab warnanya ceria?

#KerinchiResidensi #BangsarSouth #KualaLumpur #Malaysia #AirbnbMalaysia #expatriatemalaysia #expatriatesingapore #rumahsewa #cuticutimalaysia #AirbnbKualaLumpur #homestaySelangor #tnbhqbangsar #n97bangsar #donsdinner #ppum #universitymalaya #harikeputeraansultanselangor #ubermalaysia #grabmalaysia #vehotelandresidencebangsarsouth #TahunmelawatMalaysia2018


0

.
Kanak-kanak perlu tidur yang cukup .
Untuk memastikan pembesaran yang sihat dan baik
.
Sapu kan sleep time agar dapat membantu anak yang sukar tidur di kala lewat malam..
.
.
#tasneemBalm #naturel
#istiqamah
#sihat #fitness #aura #cuticutimalaysia
#slimDanSihat
#jalanjalan #majalahpama
#DEIT #water
#menusihat #makanan
#seluarbesar #jubahabaya
#tudunglabuh #bajukurung
#tudungchiffon #bajubaby


1