#cyberjayafood

Instagram photos and videos

#cyberjayafood#cyberjaya#putrajaya#putrajayafood#foodporn#putrajayafooddelivery#puchong#cyberjayacommunity#cyberjayafooddelivery#klfoodie#bangi#shahalam#ampang#tamarindsquare#cyberjayadelivery#sayajual#saujanaimpian#ttdigrovekajang#puchongfood#fooddeliverykl#bazarpaknil#mamasablovers#seafooddelivery#senanghello

Hashtags #cyberjayafood for Instagram

Alhamdulillah rezki di awal pagi. Kakak comel kita dah try hari tu, hari ni nak repeat lagi.
Haa awak bila lagi? ๐Ÿ˜‰
#browniespremixcyberjaya #premoxbrowniescyberjaya #browniescyberjaya #browniesputrajaya #cyberjayafood


0

Meh tengok betapa senang nya nak buat brownies lepas ni dengan adanya premix dari kami!
Confirm jadi dan sedap insyaAllah ๐Ÿ˜‰ nak tunggu apa lagi? Terus aje whatsapp/dm untuk order yaaaa. Whatsapp link ada kat bio
#premixbrowniessedap #browniespremix #cyberjayafood #browniescyberjaya #browniesputrajaya


0

Letโ€™s we say congratulations๐Ÿ˜ to our costumer she get an exclusive pouch bag free๐Ÿ‘๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
#burgur #broastedchicken #broasted #food #shrimp #foodporn #lunchbox #lunchparty #lunch #cyberjaya #serdang #selangor #kl #kualalumpur #enjoy #holiday #foodoffers #upmichigan #apu #klfoodie #cyberjayafood #upm #upmc #upm #fmly #family #friends #ramairhood


1

๐Ÿ˜Great news to those in Cheras!!๐Ÿ˜
Have you visited Hercaa our brand new outlet at the EkoCheras Mall!!๐Ÿฌ๐Ÿ›๐Ÿ›’
Join in the fun ๐Ÿ˜โ˜• Head down over to Hercaa and try out our awesome selection of drinks!๐Ÿ˜‰
#hercaa #hercaaekocheras #cyberjaya #cyberjayafood#boba#brownsugarseries #bobalove #tamarindsquare#myvillagegrocer#hercaatime


0

๐Ÿ˜Great news to those in Cheras!!๐Ÿ˜
Have you visited Hercaa our brand new outlet at the EkoCheras Mall!!๐Ÿฌ๐Ÿ›๐Ÿ›’
Join in the fun ๐Ÿ˜โ˜• Head down over to Hercaa and try out our awesome selection of drinks!๐Ÿ˜‰
#hercaa #hercaaekocheras #cyberjaya #cyberjayafood#boba#brownsugarseries #bobalove #tamarindsquare#myvillagegrocer#hercaatime


3

Guys we have good news for you all we do free delivery for orders over Rm100 ๐Ÿšš ๐Ÿ—
Thanks for supporting us ๐ŸŒน
#burgur #broastedchicken #broasted #food #shrimp #foodporn #lunchbox #lunchparty #lunch #cyberjaya #serdang #selangor #kl #kualalumpur #enjoy #holiday #foodoffers #upmichigan #apu #klfoodie #cyberjayafood #upm #upmc #upm #fmly #family #friends #ramairhood


0

Thanks Mesha for the order of fudgy brownies and Miss crunchy. Enjoy your dessert ok ๐Ÿฅณ๐Ÿฅณ #cyberjayadelivery #cyberjaya #cyberjayafood #fudgybrownies #brownies #codcyberjaya #codputrajaya #dessert #desserttablemalaysia #doorgiftmalaysia


0

kek pandan gula melaka .. terasa gula melaka dia..nice ๐Ÿ˜˜
.
#kekpandangulamelaka #kekpandan .
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
whatsap saya untuk sebarang Pertanyaan ๐Ÿ‘Œ
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ž HANIM ๐ŸŒน๐Ÿ”ธ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ9๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ6๏ธโƒฃ
.
#hanimsdessert๐Ÿ˜˜ #bakewithlove #foods #foodlovers #foodstagram #foodphoto #foodspoting #foodpics #myhobby #parttimebaking #lovedessert #desserthunter #dessertporn #foodporn #cakelover #sayajualkek #sayajualdessert #kajangbaker #homebaker #keksedap #kekmurah #tempahan #cyberjayafood #kantanpermai #mutiaraheights


0

Come and try our Choco-loco milkshakes!

#milkshake #cafe #cyberjayafood


0

Thank you si cantik @fatinafeefa ๐Ÿฅฐ Fatin dah rasa lava cake ni. Korang bila lagi? Cepat whatsapp kami (click link di bio) โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ #twinbaker #doublechocchookies #doublechoccookiesbytwinbaker #twinbaker #doublechocchookies #doublechoccookiesbytwinbaker #doorgiftaqiqah #doorgiftkahwin #infak #hantaran #kudapan #cookiescyberjaya #cyberjaya #cyberjayafood #cyberjayafoodhunt


0

Top your acai bowls with your favourites fruits. Most fruits are naturally low in fat, sodium, and calories. None have cholesterol. Fruits are sources of many essential nutrients that are under-consumed, including potassium, dietary fiber, vitamin C and folate (folic acid). Diets rich in potassium may help to maintain healthy blood pressure..
.
.
.
๐ŸŒฑ#cyberjayafood #putrajaya #putrajayafood #limkokwinguniversity #multimediauniversitycyberjaya #paragoncyberjaya #arccyberjaya #mutiaravillecyberjaya @depomerisuperfoods


1

โ€œMakan banyak kali pun tak muak ๐Ÿฅฐโ€ .
.
Secret ingredient kami & jumlah cheese yang kami hidangkan sentiasa mengikut piwaian & citarasa customer! ๐Ÿฅฐ .
.
Kami buka seperti biasa harini serbu ramai ramai! , 8pm-2am โฐ boleh waze lokasi kami : COODOO MY


5

AYAM HAUZ merupakan satu-satunya tempat untuk korang makan kepak ayam madu ala-ala Sabah/Sarawak di Cyberjaya!

Tunggu apa lagi? Mana yang dah lama kecur liur atau mengidam tu meh serbu kami petang ini di J Corner Cyberjaya. Buka dari 5 petang sehingga 1 pagi. Meh serbu! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜‹
_
#ayamhauz #ayammadukicappedas


1

Thank you @aniscandy for the feedback โค๏ธ Siapa2 yg nak dapatkan air padu ni boleh tekan link wasap ye๐Ÿ˜˜

Cha Bang Ang๐Ÿ”ฅ
Market price RM15

One set โฌ‡๏ธ
โœ…Thai caramel milk (250ml)
โœ…Premium cincau 2bekas (200g)
โœ…Selasih 1paket ๐ŸงCadangan hidangan 1@2org

@bang.ang.my
#bangangmy #chabangang #chabangangcyberjaya #fooddeliverycyberjaya #chabangangserikembangan #chabangangputraperdana #chabangangdengkil #cyberjayafood


0

Pening nak masak apa?? ๐Ÿ˜”

Hilangkan kerisauanmu sebab Kambing Perap terbaek dari ladang kan ada ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Kambing Perap diperap dengan sos perap yang mengandungi 19 bahan rahsia mencurah curah menyelimuti daging. Tak kedekut langsung!! Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Amacam?? Tergoda tak? ๐Ÿ˜‚

Fast respon, friendly service, delivery to your heart klik je wasap.my/60126566212/kambingperap ๐Ÿฅฐ #kambingperap #cyberjayadelivery #cyberjayafood #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #cyberjayaputrajaya #cyberjayamarket #lunchboxcyberjaya #lhdncyberjaya #putrajayafood #putrajayafooddelivery #putrajayadelivery #putrajayasentral #putrajayaresident


0

Meh2 PM order sambal2 viral ni. Memudahkan & menjimatkan masa.
Yang penting sedap ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ dan menambah selera ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‹ ATIKAH 0133700818 ๐ŸŒถ๏ธSAMBAL GARING CHE' NOR โœ”๏ธRM11 : 1 BEKAS (150G)
โœ”๏ธRM50 : 5 BEKAS

Kalau dah kaki sambal ๐Ÿ˜‚๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŽ† ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ”ฅ SAMBALEENA RM15 SEBOTOL (180G)
โœ”๏ธSAMBAL IJO
โœ”๏ธSAMBAL ITAM
โœ”๏ธSAMBAL PENYET
โœ”๏ธSAMBAL MERAH
โœ”๏ธSAMBAL KETUK ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŽ† RM15 : 1 BOTOL
๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŽ† RM70 : 5 BOTOL
*tak termasuk kos pos / cas COD

#senanghello
#sayajual
#sayajualsambal
#sambalsedap
#sambalgaring #sambalgaringchenorkajang #sambalgaringchenor #tamanjelokimpian #kajangperdana #kajang2 #sgkantan #sgjelok #saujanaimpian #primasaujana #puncaksaujanakajang #bangi #sambaleenakajang #bukitmahkota #sambaleena #nilai #melaka #merlimau #ampang #putrajayafood #putrajaya #cyberjaya #cyberjayafood #ttdigrovekajang #samballetop #sambalviral


1

Our Champion Wrap is literally PACKED with energy! Find us/Waze us! #yusoffdeli #cyberjayafood #food #wrap #cleaneating


0

Semoga saya & yang nampak posting ni, diberi kekuatan untuk bersolat tahajjud, & mendekatkan diri dgn Allah Taala.. Dan semoga kita dilimpahi rezeki, mcm rabbit dlm gambar ni ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜˜๐Ÿ‡๐Ÿฅ•๐Ÿฅ• Re-post : @fit_coachyaya
#senanghello
#sayajual
#sayajualsambal
#sambalsedap
#sambalgaring #sambalgaringchenorkajang #sambalgaringchenor #tamanjelokimpian #kajangperdana #kajang2 #sgkantan #sgjelok #saujanaimpian #primasaujana #puncaksaujanakajang #bangi #sambaleenakajang #bukitmahkota #sambaleena #nilai #melaka #merlimau #ampang #putrajayafood #putrajaya #cyberjaya #cyberjayafood #ttdigrovekajang #samballetop #sambalviral


3

Kalau dah kaki sambal ๐Ÿ˜‚๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŽ† ๐Ÿ”ฅ๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ”ฅ SAMBALEENA RM15 SEBOTOL (180G)
โœ”๏ธSAMBAL IJO
โœ”๏ธSAMBAL ITAM
โœ”๏ธSAMBAL PENYET
โœ”๏ธSAMBAL MERAH
โœ”๏ธSAMBAL KETUK ๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ’ต RM15 : 1 BOTOL
๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ’ต RM70 : 5 BOTOL
. *tak termasuk kos pos / cas COD
. .
ATIKAH 0133700818 ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŽ†SAMBAL GARING CHE' NOR ๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ’ตRM11 : 1 BEKAS (150G)
๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ’ตRM50 : 5 BEKAS

#senanghello
#sayajual
#sayajualsambal
#sambalsedap
#sambalgaring #sambalgaringchenorkajang #sambalgaringchenor #tamanjelokimpian #kajangperdana #kajang2 #sgkantan #sgjelok #saujanaimpian #primasaujana #puncaksaujanakajang #bangi #sambaleenakajang #bukitmahkota #sambaleena #nilai #melaka #merlimau #ampang #putrajayafood #putrajaya #cyberjaya #cyberjayafood #ttdigrovekajang #samballetop #sambalviral


2

Donโ€™t miss this if you are a salmon lover. Salmon deluxe box with all sushi with fresh salmon! ๐Ÿฅฐ
*
*
*
*
*
#sushi #sushitime๐Ÿฃ #sushilovers #tamarindsquare #cyberjayafood


0

Hello semua! โœจ๐Ÿ˜ .

Ini lah menu "LUNCH BUFFET" Nasi Berlauk kami untuk 23 July 2019 (dari pukul 11am - 3pm) pada HARGA RM9.90 sahaja!! Sky juice + sirap pun FREE tauu ๐Ÿ˜ .

Dekat mana lagi tau nak cari lunch buffet semurah ni area Cyberjaya/Putrajaya ๐Ÿ˜๐ŸคชJom jom bawak kawan & family sekali lunch dengan kami ๐Ÿ˜˜โ˜บ๏ธ .

Ala Carte masakan panas dan masakan western pun ada tau! Tapi akan disediakan pukul 5pm ke atas. โ˜บ๏ธ .

#lanaibondafoodmarket #trulyauthenticmasakanmelayu #cyberjayafood #putrajaya #lunchbuffet #lunchbuffetmurah #lanaibondalunchbuffet #cyberjaya #putrajaya #putrajayafood #puchong #puchongfood


2

SAMBALEENA
SAMBAL PENYET ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ PALING PEDASS
๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ PEDASS
๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ๐ŸŒถ๏ธ PEDASSSSS
๐ŸŒถ๏ธ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘ SEDAPPP PEDASSS *Campuran cili, tomato, belacan

#senanghello #sambaleena #sambaleenakajang #ttdigrovekajang #kajangperdana #tamanjelokimpian #sgjelok #sgkantan #saujanaimpian #primasaujana #putrajaya #putrajayafood #cyberjaya #cyberjayafood #bangi #fooddeliverybangi #sambalgaringchenor #sambalgaringchenorkajang #sayajual #sayajualsambal #sambalviral


1

Ribuan feedbacks dr pencinta โค kambing..berani ckp laa sdap GILLs..lg sdp dr kambing golek yg korang duk makan kat majlis aqiqah or mjlis umah org2 kaya tu..opss ๐Ÿคช๐Ÿคญ๐Ÿคญ Sekian review dr sis yg dlu xmakan kambing tp skg da fall in โค! ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
.
Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh Lembah Klang setiap hari.

1kg - RM55.00 (5-6 keping)
1/2kg - RM 35.00 (3-4 keping)
Sos perap 700 gram RM 25.00

Jom order...Boleh terus wasap๐Ÿ“ฒ 0125351002
.
.
#kambingperap #kambingperapberapi #mamasablovers #bakery #fooddeliveryservice #fooddeliverykl #deliveryfood #deliverykuantan #deliveryorder #putrajaya #cyberjayafood #bangi #kajang #ppum #puchong #ougparklane #kuis #mamasabbakery


0