#defensivedriving

Instagram photos and videos

#defensivedriving#DefensiveDriving#ottawa#polresbalikpapan#defensivedrivingcourse#infomagelang#pelajarjogja#pelajarmagelang#subaru#canada#ontario#kingston#RallySchool#toronto#SkidSchool#RacingSchool#GiftIdeas#drift#korlantas#drifting#rally#racing#racelab#skidschool#wrc#the6#bmw#cscs#polisiindonesia#crazyleo

Hashtags #defensivedriving for Instagram

Salah satu materi praktek dalam Defensive Driving Training di RDC adalah mengatasi oversteer.
Disini peserta akan langsung mempraktekan teknik mengatasi keadaan darurat oversteer dengan menggunakan practical tools yang kami miliki.
Jadi tunggu apa lagi, segera hubungi kami di;
☎️ 021 77200248 📱WA 0822 999 98 732 📨info@rdc.co.id
Atau kunjungi website kami di;
🌐 www.rdc.co.id
#defensivedriving
#defensivedrivingtraining
#defensivedrivingcourse
#defensivedrivingindonesia
#mengemudiaman


0

Introdu codul ATA10CD1 pentru a beneficia de reducere! #AcademiaTitiAur #ConducereDefensiva #Promotie #DefensiveDriving #LearnToDrive #ATA


0

4 ALASAN DATANG KE TUMPLEK BLEK 2018 UNTUK WANITA, NOMOR 3 BIKIN TERKEJUT!
.
.
Judulnya udah cukup clickbait dan bikin kamu penasaran kan? Buat yang belum tahu, Tumplek Blek itu acara otomotif outdoor tahunan terbesar dan terlengkap se Asia Tenggara! Yuk simak kenapa kamu harus ikut ke Tumplek Blek!
.
.
1. Refreshing weekend seru bareng yang terkasih
Kamu bisa seru-seruan bareng gebetan, pacar, suami, ayah, om, atau teman-teman se geng di akhir pekan loh. Harga tiketnya juga terjangkau dan bisa beli di tempat. Bisa juga hunting di bursa otomotif dan lapakers yang ada di sana dengan pilihan barang baru atau langka. Banyak juga komunitas seru yang ikutan loh!
.
.
2. Ga cuma otomotif, ada food corner dan penampilan dangdut dari Pancaran Sinar Petromak juga! Habis capek keliling bisa makan dan santai sejenak deh. .
.
3. Yang paling penting dan menarik, ada Suzuki Women and Kids Corner loh di Tumplek Blek! Selain belanja kebutuhan otomotif, bisa juga menikmati foot massage dan keseruan kids playground! Bisa pinjam kids stroller juga loh! Cocok buat moms yang punya balita nih. Ga boleh dilewatkan deh booth @suzuki_id dan @tabloidnovaofficial ini.
.
.
4. Buat wanita 23-35 tahun domisili Jadetabek yang punya Sim A bisa ikutan Women's Defensive Driving Course dari @suzuki_id dan @tabloidnovaofficial ! Isinya infornatif banget karena ada talkshow cara mengendarai mobil dengan aman, defensive driving challenge, beauty treatment, dan banyak keseruan lainnya! Cek @tabloidnovaofficial ya!
.
.
Yuk yuk tunggu apa lagi?? Ikutan yuk @depimomo @monmondevdev @christinefkuaj @gravitalize @0806josnes
.
.
#suzukibelanjaepicasik #geartogather #suzukisafetydriving #respectstartswithme #defensivedriving #suzukiindonesia #suzukitumplekblek2018 #newexcitement


0

Orang lapangan bukan berarti belajarnya cuma dilapangan aja...
#defensivedriving
#rifatdrivelabs
#momitaart
#pottery


5

Dalam Defensive Driving Training Anda akan diajarkan untuk melakukan pengaturan posisi duduk sesuai dengan ergonomi tubuh.
Karena dengan posisi duduk yang tepat seorang pengemudi akan fit for drive dan terhindar dari penyakit akibat mengemudi.
Defensive Driving Training sangat berguna untuk memastikan anda atau driver anda tetap sehat dan selamat.

Segera hubungi kami untuk keterangan lebih lanjut di:
☎️ 021 77200248 📱WA 0822 999 98 732 📨 info@rdc.co.id
Atau kunjungi website kami di;
🌐 www.rdc.co.id

#defensivedriving
#defensivedrivingcourse
#defensivedrivingindonesia
#safetyontheroad
#berkendaraaman


0

Guess who is learning how to drive while she is here??!! ASHLEIGH!
OOOOYYY VEY!

#LEARNINGTODRIVE #SAVEME #DEFENSIVEDRIVING #STUDENTDRIVER #STEPDAUGHTER


1

Just call me speed racer lol


3

Thank you to the trucker for the honk assist 📯🔊 this move was also awarded a swift middle finger raised high🖕🏼 this turn lane is very long with many spots to get in but this clown decides he wants to get in further up. Don't be that guy.. I also almost got rear ended by the person behind me.. Song: Manchester Orchestra- Simple Math
@teamgrdian
#mitsubishieclipse #4geclipse #triplediamond #dashcam #dashcamli #longisland #baddriversofny #baddriver #east27 #dangerous #lanecutter #defensivedriving #eyesontheroad #useyourbrain #stopsignrunner #payattention #beepbeep


1

Motorcyclists must be diligent about watching other motor vehicles #defensivedriving #eyeswideopen #SEEmethod #DMVmonday #tulsa #midtown #fastestintulsa


0

Commentary Driving adalah salah satu sesi dalam Defensive Driving Training, yang bertujuan untuk membentuk mindset peserta untuk melakukan proses manajeman risiko mengemudi.
Sesi ini berupaya untuk membiasakan peserta untuk selalu berupaya meminimalisir risiko yang sangat memungkinkan untuk terjadi saat mengemudi.
#defensivedriving
#defensivedrivingcourse
#defensivedrivingtraining
#defensivedrivingindonesia


2

Answering your mobile phone while driving = $391 + 3 demerit points.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Is it really worth it?


3

PT bimanusantara adalah perusahaan JASA K3 DAN pusat pelatihan keselamatan kerja terpadu yang berlokasi di JAKARTA,YOGYAKARTA BALIKPAPAN Dan SURABAYA menyelenggarakan pelatihan DEFENSIVE DRIVING TRANING ON ROAD, OFFROAD, HEAVY VEHICLE, LIGHT VEHICLE dengan fasilitas :

1. Ruang kelas yang nyaman max 20 pax
2. Instruktur berlisensi TOT DAN BNSP
3. Peralatan praktek tingkat dasar
4. Peralatan praktek tingkat lanjut
5. SERTIFIKAT TUV RHEINLAND GERMANY, BNSP, KEMNAKER RI
6. Buku yang dapat di download by Android
7. Sertifikat dapat di download melalui web site
8. Sertifikat ber QR code (anti pemalsuan)
9.SERTIFIKAT BISA DI CEK LEWAT WEB
10.sertifikat berlaku untuk pembuatan SIM Perusahaan

Kami juga melayani kelas INHOUSE yaitu kelas yang dilaksanakan secara mandiri oleh perusahaan anda, dapat menghemat budget dengan kualitas traning yang maksimal.

Cek syllabus: +62 811-5960-600 +62 821-5665-5583
+62 812-5431-787
+62 812-5121-8990

cek kelengkapan legalitas dan peralatan kami di:

www.bimanusantara.co.id

Cek juga daftar klien oli&gas, MINERBA Dan umum di :

www.bimanusantara.co.id

#defensivedrivingcourse
#defensivedrivingschool
#defensive_driving
#dirgakkum
#mengabdipadaabdinegara
#korlantaspolri
#korlantas
#polisiindonesia
#polantas
#polantasindonesia
#ntmcpolri
#dirlantaspoldakaltim
#balikpapancity
#balikpapan
#balikpapanku
#info_balikpapan
#polresbalikpapan
#driving_school_premium_by_BN
#polresbalikpapan
#defensivedriving
#safetyriding
#safetyridingindonesia
#jasaraharja
#netmediatama
#kompastv
#tmcpoldametrojaya
@amr1bn
@safetyfirstindonesia
@amrantasi
@ptrapp
#defensivedriving
#ptrapp
#tabloidnova


0

WOMEN'S DEFENSIVE DRIVING COURSE with SUZUKI

Halo Sahabat NOVA! NOVA bersama @suzuki_id ingin mengajak kamu mengikuti keseruan acara Otobursa Tumplekblek di Gambir Expo Kemayoran hari Sabtu 21 Juli 2018.

Kalau kamu:
1. Perempuan
2. Berusia 23-35 tahun
3. Bisa mengendarai mobil matic/manual
4. Memiliki SIM A
5. Berdomisili di Jadetabek

Kamu bisa banget ikutan serunya rangkaian acara:
- Talkshow mengendarai mobil dengan aman
- Defensive driving challenge bersama Suzuki
- Beauty treatment berupa foot massage/nail art
- Instagram Challenge dengan total hadiah jutaan rupiah
- Dan banyak kejutan lainnya!

Caranya:
Kirimkan cerita pengalaman paling berkesaan saat pertama kali belajar menyetir mobil / domisili / usia pada kolom komentar di bawah ini. Ditunggu hingga tanggal 19 Juli 2018 jam 12.00 siang, ya!

#DefensiveDriving #SuzukiIndonesia #SuzukiTumplekblek2018 #RespectStartsWithMe #NewExcitement


77

And this is why I avoid being sandwiched between two truck. #godsavetheirsouls #gapsight #safety #gapsightdotcom #avoidtrucks #defensivedriving


3

I’ve never been called a punctual criminal before. It’s a first! Neither is true. #defensivedriving #comedyguys #slowyourroll


1

"Gaya boleh Gaul...tapi jangan lupa sopan-santun!!" 88% dari peyebab kecelakaan lalu lintas di sebabkan oleh manusia...yang Mana 10% nya di sebabkan kondisi lingkungan Dan 2% kerena "act of GOD". SOPAN SANTUN di jalan adalah salah satu komponen kemanusiaan yang sering dilupakan oleh manusia sehingga mengarah pada kecelakaan. Padahal negara Kita adalah salah satu negara tersopan di dunia.

Anda SOPAN kami SEGAN....begitu kira-kira.... Disini...di....@driving_school_premium_by_bn
Anda bukan hanya belajar teknik mengemudi...tapi juga belajar teknik sopan-santun di jalan guna menekan angka kecelakaan.

CALL: 0812-1533-2246 #defensivedrivingcourse
#defensivedrivingschool
#defensive_driving
#dirgakkum
#mengabdipadaabdinegara
#korlantaspolri
#korlantas
#polisiindonesia
#polantas
#polantasindonesia
#ntmcpolri
#dirlantaspoldakaltim
#balikpapancity
#balikpapan
#balikpapanku
#info_balikpapan
#polresbalikpapan
#driving_school_premium_by_BN
#polresbalikpapan
#defensivedriving
#safetyriding
#safetyridingindonesia
#jasaraharja
#netmediatama
#kompastv
#tmcpoldametrojaya


1

Although contrary to my most favourite hobby and passion (rally, duh) these Old Datsun’s are my ALL TIME most favourite car to ever exist. My crazy awesome gearhead neighbour owns three of them ,all immaculate condition, one from when he was only 17, and he’s in his late forty’s now. He’s definitely influenced me over the years. What’s your dream car ?
Supported by:
@Burning.Rubber.To
@CanJamRacing
@CrazyLeoMedia
@CSCSracing
@MillersOilsCanada
@CrazyKidNet
@APShield
@Pure_Mudflaps
@TopGear.f
@Voice.of.Rally

#GiftIdeas
#DefensiveDriving #CarControl #RacingSchool #RallySchool #SkidSchool #toronto #kingston #ottawa #drift #drifting #ontario #rally #racing #crazyleo #racelab #skidschool #subaru #wrc #the6 #ottawa #bmw #cscs #canada


22

The best kind of distraction when waiting for an OPP officer to complete a collision statement for my first ever accident. ☹️ I am grateful it was a minor fender bender rather than the t-bone it would have been from the careless driver who decided to run a red light. Someone was looking out for us big time. 🙏❤️
#littlewillow #3monthsold #roadsafety #defensivedriving #angrymomma


7

Is that a threat?! In Canada they teach defensive driving. In Punta Cana, not so much. The driving was more offensive really. This excursion of horseback riding was overshadowed by the horrifying excursion of the drive there 🤣

#rd0 #radiodave #dj #edm #electro #hardstyle #defensivedriving #puntacana #dominicanrepublic #scaredtodeath #honeymoon #excursion #horsebackriding #gettingtherewasatask


0

Need and 8 hr defensive driving class call Tri City Driving School call 804-526-7798#bestdrivingschool #greatlocation#buckleup#newlaws#funinstructor#804#defensivedriving


0

Register today for our Summer Session #3 evening class. Class starts July 23rd. Call (765) 450-4758 or register online at accrediteddriving.com #driveschool #drivesafe #defensivedriving #kokomo #getyourlicense #learnerspermit #learntodrive #accrediteddrivingschool #cars #class #behindthewheel


0

HELLO SUMMER TIME! Don't forget to check out some of the awesome programs and events the Baldwin Public Library is offering this summer! #summer #programs #events #morethanbooks #librariesofinstagram #ilovebaldwinlibny #LibrariesRock #summerreading #read #books #reading #trips #classes #defensivedriving #linedancing #paint #painting #paintparty #crafts #rocknroll


0

Mengisi Toolbox meeting Senin di Transport division #PTRAPP dengan topik pentingnya keselamatan mengemudi untuk mengurangi angka kerugian orang, alat, lingkungan dan sistim akibat kecelakaan.
#goodforcommunity
Bertepatan dengan dimulainya #safetycompign #Defensivedriving yang diselenggarakan bersama oleh seluruh karyawan dan management Transport Division PT.RAPP. -Start 16 juli 2018
-Finish 31 Agustus 2018.
Sebagai komitment mewujudkan #corevalue #TOPICC.
#complementaryteam
#ownership
#people
#integrity
#costumer
#continousimprovement
#lifeatapril
#sahabatrapp


0

Always ensure safety driving, check tires, oil, lights and feasibility of your car.
.
Good morning, have a good activity.
.
#safetyfirst
#safetydriving
#defensivedriving
#nestleindonesia


3

Bad driver uses his turn signal once after he cut me off. If he used his turn signal or blinker sooner, then I would have given him more space. I had to stop suddenly to avoid a collision. #baddriver #baddrivers #cutmeoff #street #ottawa #sedan #street #carinsurance #insurance #claims #accident #sideswipe #canada #ontario #defensivedriving #roadrage #nevergetmadwhiledriving #death #sunnyday #hotday #terribledrivers #cars #blinker #driving #baddriving #claim


3

Defensive Driving Training Light Vehicle,
pengetahuan tentang defensive driving sangatlah di butuhkan untuk semua pengendara,baik itu pengendara motor maupun mobil,
info lebih lanjut
ordtraining.com

#safety
#ordtraining
#safetytraining
#indonesia
#jakarta
#infoteaining
#defensivedriving


0

The youngster is taking us on her first driving trip to Chicago. Evan and I took this silly pic though we think she is doing pretty great! Taste of Chicago here we come! #youngdrivers #beboldbebrave #defensivedriving


2

Pelajaran baru hari ini, belajar memberikan training untuk teman teman Driver dan Secom MUFG Bank mengenai Defensive Driving.
Point pentingnya, ketika dikasih kepercayaan pergunakan sebaik mungkin, ga ada yang ga bisa selama ada kemauan.
.
.
#imblessed
#trainer
#defensivedriving
#rentcar
#corporate


11

Put on The B.R.A.K.E.S. Free Teen Defensive Driving Course in Pomona • July 14 and 15, 8:00 AM - 5:00 PM • Your teen between 15-19 years old can take a FREE 4-hour, hands-on defensive driving course. Areas addressed in the program are collision avoidance, off-road recovery, distraction, panic stop, and skid avoidance exercises. All defensive exercises are performed in a class provided vehicle. (Teens must have a valid permit or license, 30 hours of behind the wheel experience and one parent needs to accompany and stay with the teen.) There is a $99 refundable deposit which will be returned to you when your teen takes the course. • The Fairplex Pomona, 2400 Arrow Highway, Pomona, CA 91768 #defensivedriving #highschool


1

3 Things Drivers Should Not Do When Driving

Driving entails a big responsibility to drivers. They have to keep their passengers safe and secured. Below are three things drivers should never do while driving:

1. If you are drunk, do not drive. It is impossible for you to keep your focus when your system is intoxicated with alcohol.

2. You should never drive when you are sleepy. Surveys show that sleep driving is one of the major causes of road accidents.

3. Never text or call while driving.

Comfort Ride LLC has reliable and defensive drivers. Let us get you to your destination safe and sound.

#ComfortRideLLC #DefensiveDriving


0

Bapak-bapak polisi ini sedang mempertajam standar mengemudi berkeselamatan di sini yang dilatih langsung oleh instruktur senior kami p @amr1bn

Simulasi ini menggunakan drunk alcohol Google untuk membuktikan bahwa penglihatan orang mabuk dng alkohol dalam darah yang melebihi 0.08% dapat menyebabkan konsentrasi terganggu Dan hilangnya kecepatan bereaksi. "Jika anda merasa mabuk jangan coba2 mengemudikan kendaraan dijalanan, berkurangnya reaksi Dan kewaspadaan anda bisa berakibat fatal bagi anda Dan orang lain....." Skema pembelajaran disini adalah 11 Kali pertemuan terdiri dari :

Praktek simulator 3 X
Praktek lapangan 7 X
Teori safety driving 1 X

11 Kali pertemuan dapat membuat anda lebih percaya diri dalam berkeselamatan berkendara.

Mahal?... murah?....populer?....itu Tergantung bagaimana Cara pandang anda terhadap keselamatan.... karena disini kami bukan cuma melatih anda untuk bisa mengemudi...tapi kami juga mengajak anda untuk berkeselamatan.

Hub 0812-1533-2246
Utk segera mendaftar

Supaya klo ktemu sm p polisi nanti kamu bisa bilang " Pak polisi.....Kita satu almamater nih !!" #defensivedrivingcourse
#defensivedrivingschool
#defensive_driving
#dirgakkum
#mengabdipadaabdinegara
#korlantaspolri
#korlantas
#polisiindonesia
#polantas
#polantasindonesia
#ntmcpolri
#dirlantaspoldakaltim
#balikpapancity
#balikpapan
#balikpapanku
#info_balikpapan
#polresbalikpapan
#driving_school_premium_by_BN
#polresbalikpapan
#defensivedriving
#safetyriding
#safetyridingindonesia
#jasaraharja
#netmediatama
#kompastv
#tmcpoldametrojaya


3

Welp FML for real right now, y’all watch out for these driving that throw shit out of the window 🙏🏾 #houstondrivers
#roadrage
#drivethespeedlimit #dontthrowthingsoutofwindows #defensivedriving
#blowntire
#mustang
#mustanggt
#s197
#fml


6

Calon calon penguasa jalanan. 😛😛😛 #defensivedriving


0

Handling a vehicle at high speeds does not come naturally. Defensive driving courses are a great way of educating Learner Drivers about the risks of high speeds in a controlled environment. Head over to our Facebook Page for your chance to win a free course!


1

Discover how to use technology such as ABS and ESP as we guide you through a series of handling exercises that have been developed to test the driver and show the handling capability of a vehicle fitted with modern safety technologies.
Drivers test their skills and reflexes during simulated emergency scenarios that give the necessary experience to improve the driving skills of even the most experienced driver!
There are only 4 places left on the next course on the 5th of August 2018, get in quick before you miss out on this life-changing experience.
www.panachedrivertraining.com/advanced-defensive-driving-course.html
#learntodrive #advancedridertraining #panachedrivertraining #drivertraining #porsche #canberra #canberrastreets #defensivedriving #lifechanging


0

Discover how to use technology such as ABS and ESP as we guide you through a series of handling exercises that have been developed to test the driver and show the handling capability of a vehicle fitted with modern safety technologies.
Drivers test their skills and reflexes during simulated emergency scenarios that give the necessary experience to improve the driving skills of even the most experienced driver!
There are only 4 places left on the next course on the 5th of August 2018, get in quick before you miss out on this life-changing experience.
www.panachedrivertraining.com/advanced-defensive-driving-course.html
#learntodrive #advancedridertraining #panachedrivertraining #drivertraining #porsche #canberra #canberrastreets #defensivedriving #lifechanging


2

Часть 1. Глава 5 .Вы хотите путешествовать, но сидите дома? Может, вы просто не так сильно хотите? У вас мало денег, но автостоп, вписки и плацкарт вам не подходит? Хм, подумайте еще раз, а точно ли вам надо путешествовать?
Вы мечтаете именно комфортно съездить куда-то? А вы что-то сделали уже для того, чтоб накопить/заработать денег на поездку? Ведь, если вы не можете отказать себе в кино, кафе и лишней шмотке, то вам важнее именно это, а не путешествие. И чем раньше вы это поймете, тем быстрее ответите на вопрос, как изменить жизнь к лучшему
Понятно, что бывают сложные ситуации, но чаще всего люди сами не знают, чего действительно хотят и занимаются подменой своих желаний. Потому что так проще. Проще говорить себе, что хочу вот это и вот это, однако не могу (должен делать другое) по тем или иным причинам, тем самым делая из себя жертву.А мы на месте🙌 и котлеты с мухами не капельки не испортили мне настроение ( я знала что в придорожных кафе лучше не кушать 🤣🤦‍♀️, не буду писать за все и где обедали мы ) , в дороге прошла инструктаж по #defensivedriving , изучали регионы , встречали рассвет и провожались закат да и вообще за эти сутки наслаждалась нашей поездкой #россия#путешествия#сочи#люблюсочи, а я сяду в Шевроле и уеду куда нибудь


0

Shout out to @skipbarberracing #specialthanks for teaching the best #defensivedriving course! Over the years I have taken my kids, their spouses, and I’ve attended twice with my husband. #invaluable. I recommend 100% for anyone behind the wheel, especially new drivers. Best $$$$ ever spent 🚗🏎️. #Repost @skipbarberracing with @get_repost
・・・
Teen Driving Safety & Survival and One Day Driving Students getting some classroom knowledge from Terry @limerockpark


0