#dessertmurah

Instagram photos and videos

#dessertmurah#dessertsedap#browniesmurah#browniessedap#kektunang#keksedap#dessertshahalam#dessertusj#dessertklang#dessertselangor#dessertmurahsedap#birthdaycakes#kekhantaran#dessertfordelivery#dessert#agentsabrinabakery#kekmurah#shahalam#seremban2#seremban#alorgajah#gemas#tampin#gemencheh#sabrinabakery

Hashtags #dessertmurah for Instagram

Hey there guys! Good news. pormotion for apple crumble pie this saturday and sunday! Only RM 40 for 7 inch whole pie!!!!
* exc delivery ---------------------------------------------------------------------------
Please click at the bio to order NOW! YUMMY.

#dessert #desserts #dessertmalaysia #applepie #sayajualdessert #sayajualdessertmurah #dessertmurah #cakeart #cakedesign #cakemalaysia #sayajualkek #feedfeed #buzzfeed #buzzfeedfood #insiderfood #eventstyling #tasty #bookofcake #vscocake #sweetmagazine #cheftalk #chefgossip #buzzfeedfood #applepie #bookofsweet
#puffpastry #pavlovamalaysia #pavlova #applecrumblepie #promomalaysia


0

Kek Pisang Moist🍌🍌🍌.
.
Thank You Nabiza & Ros..
Sesiapa peminat pisang..meh order meh..
RM 25 sahajaaaaa...
Size 9' weh..terlajak berbaloi πŸ˜†πŸ˜šπŸ˜˜..
.
#sayajual #kekpisangmoist #pisangcake #dessertmurah #kendurikendara #sgbuloh #uitmsgbuloh #damansaradamai #kotadamansara


0

Ready to go in box untuk dihidangkan untuk syg2 .
Brownies kedut is done!!!
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - 0189444299
🍰 Mira - 0182664089

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#sismira
#sismirajualkek
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


2

Assorted Cheese Tarts..
.
Large Box | 49pcs | RM70.
Thank you Nik..
Selalu order untuk jamuan mkn mkn di ofisnya...
AJK makananπŸ˜πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜.
.
.
#sayajual #dessertmurah #damansaradamai #kepong #kotadamansara #mixtarts #cheesetarts #kualalumpur #banknegarakl #potluckmenu


0

β€œEs Campur D’ UNCH”
.
.
.
Kuy Buat Cowo Cowo Sesudah Jumatan mang kalis Tunggu yah Dikalis Buat Nyobain Es Campur nya Yang Seger Banget .. Karena Cuaca Bandung Bulan ini emang lagi Panas Panas nya Dan Jarang Ujan Juga .. Gimana Kalo setelah Makan Siang dikalis Langsung Pesen Dessert Kesegaran ini untuk Menemani aktivitas kalian dihari Jumat πŸ˜‹..
.
.
.
Selamat Mencoba πŸ™ŒπŸ»
.
.
.
#EsCampur #esCampurKalis #DessertMurah #DessertRekomended #kakilimasquare #kakilimasquarebandung #bandungkuliner #kulinerBandung #exploreBandung #foodlover #Foodies #foodphotography #foodstagram #foodbeast #MurahmeriahNgoonah


1

Belum pernah lagi customer komen cakap tak sedap.

Ramai yang dah repeat order.

Serious la korang tak nak rasa?

Ann dulu pon beria kata tak nak sebab x berani cuba. Haaa sekali dh rasa memang pantang jumpa.

1 box ada 6 pcs. RM35 sahaja.

Meringues yg crisp, cream dan buah segar, siap ada taburan serbuk koko. Memang lengkap la semua manis masam nya.

#pavlovasedap #pavlovamurah
#sabrinabakeryklcc #deliverychargeapplies #dessertmurah


0

Good morning,
Today is a good day to eat dessert.
We are open and ready to picked up.

#DessertInAJar #cakeinajar #dessertjakarta #dessert #blackforest #BlackForestInACup #dessertinacup #dessertmurah #dessertunik #yum


0

Roti sarang lebah & chicken floss semalam pun abis awal..sorry yg xsempat nak order tu..harini team kak ain buat lagi..meh2 cepat wasap kak ain ya! 😊
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#rotishahalam #rotimurah #rotisaranglebah #chickenflossbread #dessertmurah #puncakperdana


0

Pavlova we lova it β€οΈπŸ˜‹ Siapa dah pernah rasa Pavlova ni , mesti tau ngamm dia macam mana .
NGAM TERUKSS BAQQ ANGG πŸ˜‹

RM35 - 1 box (6pcs)

#dessertshahalam #dessertusj #dessertklang #dessertselangor #dessertmurah #dessertsedap #dessertmurahsedap #birthdaycakes #kektunang #kekhantaran #agentsabrinabakery #dessertfordelivery


0

InsyaAllah..harini kak ain nak open order talam cendol..huii sedap ni..atas dia pure gula merah, bawah dia cendol & santan..merecik uolls! Nak?whatsapp ya πŸ˜†
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#talamcendol #sayajualkuihtalam #kuihtalamshahalam #menuopenhouse #dessertmurah #puncakperdana


2

Brownies Almond Nutella..
.
2box ordered from kak jun..
Nak bawak buah tangan majlis merisik katanya..
Moga majlis berjalan lancar ye kak..
.
.
#majlismerisik #browniesnutella #damansaradamai #kepong #sgbuloh #uitmsgbuloh #sayajual #dessertmurah


0

Alhamdulillah..semalam open kejap je dah abisss..huhu..ramai peminat serimuka sebenarnya kan?kuih lejen ni..hehe..
InsyaAllah arini kak ain buat lagi serimuka pandan ni..yg tak dapat semalam,cepat2 wasap kak ain utk order ya..
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#serimukapandan #sayajualkuihtalam #serimukasedap #serimukadurianshahalam #dessertmurah #menuopenhouse


0

Salam Jumaat...
Syukran...
.
Terima kasih pada semua yang sudi order dengan sis...
Thank You Farah , Nabiza, Ros,Atie,Zubaidah..
😍😍😍
.
#sayajual #dessertmurah #browniesmurah #browniespower #sgbuloh #kuang #kepong #damansaradamai #browniesnutella #kekpisangmoist


3

Hi uollss. Sempena hari jumaat yg mulia ni sis nak buat promosi.
.
Sape yg order kek atau brownies pada hari ini sebelum pukul 12pm sis nak bg free panna cotta buah mangga yg superb sedap.

Jgn lepaskan peluang ini!!! Promosi tak selalu ada tau
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - 0189444299
🍰 Mira - 0182664089

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


4

Hari ini kami membuat ager kacang ijo
Boleh dipesan untuk acara apapun, harganya sgt terjangkau, rasanya jga enak.. Bahan yg kami gunakan untuk membuat agar ini merupakan bahan alami, kami tidak menggunakan bahan pengawet apapun demi kesehatan para customer kami.. Pemesanan maksimal H-1.. Untuk info dan pemesanan bisa dm atau WA di nomor 081385577655
#agaragar #acara #dessert #pudding #agar #jelly #dessertjakarta #jakarta #kelapamuda #agarmurah #jellymurah #dessertmurah #makananpenutup


0

Selamat tengahari uoolsss....
.
Sis nak memperkenalkan dessert paling tak manis di dunia .
Dengan strawberry n blueberry
So nice bila makan sejuk2
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - 0189444299
🍰 Mira - 0182664089

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


1

"JELLY LONGAN "
jelly ini tuh endess poll kesukaan owner, simple ga bikin gemuk dan kenyel nya bikin buka kulkas trus. Jamin satu engga cukup. Bisa untuk camilan anak, camilan siang atau bs di campur ke minuman. ........ Yuk diorder.... .
.
.
Order / tanya2 boleh ke
Wa : 0821.3.777.7771
#jellylongan#dessertsehatanak
#dessertsiang #doyanngemil #cemilansehat #puddingcup #puddingoreo #puddingjakarta
#dessertMurah#menuarisan
#instadessert #instafood #instaoftheday


0

Ada yang tanya sis , tak jual ke size kecil .

Apa pulak takda , mesti ada 😊 -Medovic Honey Russian
-Spartark Choc Russian
-Pandan Gula Melaka

Hanya RM10 per slice.
#dessertshahalam #dessertusj #dessertklang #dessertselangor #dessertmurah #dessertsedap #dessertmurahsedap #birthdaycakes #kektunang #kekhantaran #agentsabrinabakery #dessertfordelivery


0

Hello, good people!
Ga cuma minum air putih, membaca buku juga bisa meningkatkan fokus dan konsentrasi loh. Saat membaca dan tenggelam di dalam buku biasanya kita merasa lapar. Sebelumnya jangan lupa siapin #DessertInACup biar membacamu tidak terpotong.

#DessertInAJar #cakeinajar #dessertjakarta #dessert #blackforest #BlackForestInACup #dessertinacup #dessertmurah #dessertunik #yummy


0

SAMPAI TERTUTUP MATA..!
.
Kenapa πŸ€” ekkk..??? Hahaha... itulah REACTION yang mula2 sekali bila sudu yang pertama ko suap masuk CHEESEKUT ni.. kat mulut korang.... πŸ€—
.
Dia punye RASA NIKMAT tu memang PADU... MANTAP.. DA.. BOMBBB.... sebab tu ko leh tetiba TERTUTUP MATA jap... πŸ˜‹ bila sampai FEEELLLL dia... 😍
.
.
.
RM10 per pack (minimum order 2 packs for delivery)
.
.
For any INQUERY πŸ€” or ORDER 🚚✏️ please directly πŸ“² whatsapp to link below
.
http://www.wasap.my/60122615445
.
http://www.wasap.my/60173060421
.
.
⏩⏩RM5 to RM20 (DEPENDS ON LOCATION) for Delivery Charge 🚚 β›ŸπŸš›πŸš—
.
.
#cheesekut #sayajualcheesekut #cheesekutmurah #cheesekutkajang #cheesekutbangi #cheesekutcyberjaya #cheesekutputrajaya #cheesekutcheras #cheesekuthalal #vendorcheesekut #cheesekutsedap #birthdayparty #candyboothmurah #dessertboothmurah #doorgiftmurah #dessertmurah #The_Cravingers #foodie #Cheeselover #SatisfyYourCravings


0

DFCC Double Deck...merecik!!! Dengan beratnya lebih dari 3kilo memang sakit tangan bila pegang 😍
Cheese pulak membuak2 nak keluar. Aduhhhh
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - 0189444299
🍰 Mira - 0182664089

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


2

COMBO DAHSYAT uolls 😱

Gabungan Red Velvet, Pandan Gula Melaka, DFCC & Pecan Butterscotch .

Dapat rasa 4 kek sekali dengan harga HANYA RM40 😱

Maii pakat semua rasa πŸ‘

#dessertshahalam #dessertusj #dessertklang #dessertselangor #dessertmurah #dessertsedap #dessertmurahsedap #birthdaycakes #kektunang #kekhantaran #agentsabrinabakery #dessertfordelivery


0

Atas permintaan ramai , promosi kini kembali .

Harga biasa
Pavlova 6pcs :RM35 + Whoopie Pie 6” : RM25 = RM60

Kini dengan harga promo kalian boleh dapatkan DUA item di atas dengan HANYA RM50 😱

Murah berbaloi-baloi oii .

#dessertshahalam #dessertusj #dessertklang #dessertselangor #dessertmurah #dessertsedap #dessertmurahsedap #birthdaycakes #kektunang #kekhantaran #agentsabrinabakery #dessertfordelivery


0

Antara Pecan Butterscotch Cake yang bakal di jemput pergi hari ni. Team masih busy marathon coating cake 😊😊😊
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - 0189444299
🍰 Mira - 0182664089

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


0

PROMOSI DATANG LAGI .
Eh eh tiba-tba promosi giteww 😎

Boleh pilih 3 dari produk-produk di atas dengan HANYA RM25 😱

Cepat grab selagi promo masih ada πŸ˜‹

#dessertshahalam #dessertusj #dessertklang #dessertselangor #dessertmurah #dessertsedap #dessertmurahsedap #birthdaycakes #kektunang #kekhantaran #agentsabrinabakery #dessertfordelivery


1

Sebab sedap, durian banyak, makan pon tak muak !! Sis jual, sis makan.. Haha !! Mana yang nak selit order boleh whatsapp 0173789457 tau ! Malas nak save, click je link kat bio tu πŸ˜‰ #durian #durianmurah #duriancrepe #durianmillecrepe #kekdurian #duriancake #duriancrepeshahalam #duriancrepemeru #duriancrepeklang #duriancrepekapar #keksedap #kekmurah #dessertmurah #dessertsedap #meru #klang #setiaalam


0

Tiber2 PROMOSI πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni 😁
.
Cepat2 grab limited only
Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw 😱
.
Jimatnyaaa! .
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - http://www.wasap.my/60189444299/
🍰 Mira - http://www.wasap.my/6012664089/

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


1

SOLD OUT karena produk hari ini terbatas.
Yg sudah memesan, dikirim sore ini.
Terimakasih.

#dessertjakarta #dessert #blackforest #BlackForestInACup #dessertinacup #dessertmurah #dessertunik #yummy


0

Atas permintaan ramai, combo PAVKING KINI KEMBALI!!
.
.
PAVLOVA MIX WHOOPIE PIE πŸ‘‘
JIMAT dan BERBALOIII oii 😱😱😱
.
HARGA BIASA
WHOOPIE PIE size 6inchπŸ‘‘ RM25 + PAVLOVA (6pcs in a box)❀️ RM35 =RM60
.
Tapiiiiii...sekarang! HARGA PROMOSI bila sayang amik 2 sekaligus
WHOOPIE PIE πŸ‘‘ + PAVLOVA ❀️= RM50
JIMAT RM10!!
.
Cepat2 jangan lambat2
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - http://www.wasap.my/60189444299/
🍰 Mira - http://www.wasap.my/6012664089/

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


1

Hari ini kami membuat ager nangka
Boleh dipesan untuk acara apapun, harganya sgt terjangkau, rasanya jga enak.. Bahan yg kami gunakan untuk membuat agar ini merupakan bahan alami, kami tidak menggunakan bahan pengawet apapun demi kesehatan para customer kami.. Pemesanan maksimal H-1.. Untuk info dan pemesanan bisa dm atau WA di nomor 081385577655
#agaragar #acara #dessert #pudding #agar #jelly #dessertjakarta #jakarta #kelapamuda #agarmurah #jellymurah #dessertmurah #makananpenutup


0

Yg ditunggu2 sudah tiba!!!
.
PROMOSI yg paling BERBALOIIIII
.
Grab Pecan bersaiz whole 8" yg bernilai RM100 syg2 dapat PERCUMA OIIII domisi cookies yg bernilai RM18 😱😱😱
.
CEPAT2 dapatkan
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - http://www.wasap.my/60189444299/
🍰 Mira - http://www.wasap.my/6012664089/

#browniessedap
#kekmurah
#keksedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#seremban
#seremban2
#gemencheh
#tampin
#gemas
#alorgajah


1

ATTENTION!!
.
Hello! Nak caghi cheesetart yang sedap, lazat & menggiurkan tetapi dalam VERSI BAJET?!
.
Mohler order ngan kita. Tengah promo ni. ONLY RM1.00/pc. Diulang RM1.00/pc.
.
Nak maklum ni, harga cheese cream memang mahal berdentum kat pasaran sekarang. Adoiii pening kepala sungguh la πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ».
.
Tapi kita faham, customer mesti akan cari yang murah & sedap. Thats why kita offer yang versi bajet.
.
Apa lagi, jom order!
.
Info & inquiries,
Liya,
019-9590635.
.
Atau tekan jer link wasap kat bio. Order awal tau! 😘


1

Assalamualaikum dan selamat pagi uollss.. hari sabtu ni kami akan berada di Alor Gajah, Gemencheh, Gemas, Tampin dan Seremban...
.
Pada sesiapa nak order kek sabrina bakery bole roger tau
.
Bukan selalu ada peluang ni, baik uollss try, nescaya tak menyesal
.
Contact abam atau sis kalau nak order tau :- 🍰 Ahmad - 0189444299 🍰 Mira - 0182664089

#browniessedap
#browniesmurah
#sabrinabakery
#dessertsedap
#dessertmurah
#putraheights
#shahalam
#shahalamresiden
#shahalambakers
#subangjaya
#alorgajah
#tampin
#gemas
#gemencheh
#seremban
#seremban2


0

Tempahan hari ini...
Syukran....
.
Terima kasih pada yang sudi order berkali kali dengan sisπŸ™πŸ™πŸ™..
.
#sgbuloh #sungaibuloh #kepong #damansaradamai #sayajual #dessertmurah #browniesmurah #mixtart #cheesetarts


0

Ada lagi kek2 hari raya yg kak ain belum update sini..even order di bulan puasa pun banyak yg xupdate lagi..waaa..nampak gayanya kak ain kene hire sorg jd tukang update ig,fb, merangkap admin marketing kan..barula sentiasa up to date..huhu..ada yg berminat ke? 😁
.
Tq kak nik utk order ni ya..kek vanilla layer dengan filling strawberry..mmg sedap kek ni makan sejuk2..nak2 lagi kita salut dengan fresh cream..hmm nyums! .
Www.wasap.my/60192992844
.
#kekraya2018 #sayajualkekraya #strawberryslicecake #slicecake #kekmurahshahalam #desserttable #dessertmurah #menuopenhouse


2

Strawberry slice cake utk kak nik..tq soo much kak..selalu support ain..
Kek ni saiz 10x10 inci,potong 64pcs..mmg helok sangat kan kalau nak jamu tetamu tu..confirm diorg xkan ambik 1 slice je..mau 2-3 slice masuk mulut ni..sedap tau..kek yg lembut gebu, sejuk2 masuk tekak..nyaman uolls! 😘
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#strawberryslicecake #slicecake #kekmurahshahalam #desserttable #dessertmurah #menuopenhouse


0

Brownies nutella deko simple2 untuk Irfan..happy belated bday irfan..and thanks to Iylia utk order ni..
.
Www.wasap.my/60192992844
.
#browniesmurahshahalam #sayajualbrownies #fudgybrownies #kekbirthdaymurah #desserttable #dessertmurah #menuopenhouse


1

Mini Black Forest in a cup with high quality ingredients.

Today is a good day to eat a good dessert.

#dessertjakarta #dessert #blackforest #BlackForestInACup #dessertinacup #dessertmurah #dessertunik #yummy


0