#dexandramalaysia

Instagram photos and videos

#dexandramalaysia#dexandraoriginal#dexandra#dexandralover#dexandraperfumes#dexandraperfume#dexandrakl#dexandraforhim#dexandraselangor#dexandrajohor#perfumemurah#perfume#dexandraairfreshener#dexandramurah#dexandraforher#bazarpaknil#dexandrapenang#dexandrakedah#dexandrakuantan#dexandramelaka#dexandraipoh

Hashtags #dexandramalaysia for Instagram

Buat pengguna setia De'xandra jangan risau favourite perfume semuanya masih ada.
.
.
.
.
.
.

#dexandraperfume #dexandramalaysia #eaudeparfume #freshner #dexandraoriginal #dexandralover #dexandradropship #dexandrakl #dexandraforhim #dexandraforhim #dexandralovers


0

Bagi pengguna setia De'xandra.. jangan sedih, sekarang dah boleh check favourite perfume masing-masing okey!
.
.
.
.
.
.
#dexandraperfume #dexandramalaysia #eaudeparfume #freshner #dexandraoriginal #dexandralover #dexandradropship #dexandrakl #dexandraforhim #dexandraforhim #dexandralovers


0

Assalamualaikum. hai semua peminat perfume.. saya yakin ramai betul yg sggup berhabis duit utk beli perfume original yg harganya beratus dan beribu pun ada.. ramai kwn² saya pun sama.. sanggup beli perfume mahal-mahal.. kenapa?? Sebabnya perfume ori berkualiti dan tahan lama.. itu yg bestnya…
..
Tapi.. semua ciri² original perfume antarabangsa ada pd DEXANDRA PERFUME..
EDP, dalam wangian2 setanding original perfume
Flavour² famous antarabangsa yg harga beribu beratus pun ada
Tahan lama lebih 3 hari pd pakaian yg dibasuh… lebih 8 jam pd kulit
Boleh bawa solat
Boleh bawa travel
Murah sgt hanya RM65 sebotol untuk botol baru. ..
Dengan hanya RM65 vs RM Beribu Original perfume…dan dengan harga yg sgt JIMAT ini.. anda semua dpt wangian bau mahal dan berkualiti..dan kak teeha bg freegift lagi ..
Utk tempahan… serta pertanyaan lanjut boleh hubungi saya Kak Teeha menerusi whatsapp 01117884661.. insyallah saya boleh suggest wangian kegemaran anda semua…

#perfume #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #dexandramen #dexandrawoman #dexandraoriginal #dexandrafreepostage #dexandrafreegift #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrafeedback #dexandra2018


1

Assalamualaikum. hai semua peminat perfume.. saya yakin ramai betul yg sggup berhabis duit utk beli perfume original yg harganya beratus dan beribu pun ada.. ramai kwn² saya pun sama.. sanggup beli perfume mahal-mahal.. kenapa?? Sebabnya perfume ori berkualiti dan tahan lama.. itu yg bestnya…
..
Tapi.. semua ciri² original perfume antarabangsa ada pd DEXANDRA PERFUME..
EDP, dalam wangian2 setanding original perfume
Flavour² famous antarabangsa yg harga beribu beratus pun ada
Tahan lama lebih 3 hari pd pakaian yg dibasuh… lebih 8 jam pd kulit
Boleh bawa solat
Boleh bawa travel
Murah sgt hanya RM65 sebotol untuk botol baru. ..
Dengan hanya RM65 vs RM Beribu Original perfume…dan dengan harga yg sgt JIMAT ini.. anda semua dpt wangian bau mahal dan berkualiti..dan kak teeha bg freegift lagi ..
Utk tempahan… serta pertanyaan lanjut boleh hubungi saya Kak Teeha menerusi whatsapp 01117884661.. insyallah saya boleh suggest wangian kegemaran anda semua…

#perfume #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #dexandramen #dexandrawoman #dexandraoriginal #dexandrafreepostage #dexandrafreegift #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrafeedback #dexandra2018


1

Assalamualaikum. hai semua peminat perfume.. saya yakin ramai betul yg sggup berhabis duit utk beli perfume original yg harganya beratus dan beribu pun ada.. ramai kwn² saya pun sama.. sanggup beli perfume mahal-mahal.. kenapa?? Sebabnya perfume ori berkualiti dan tahan lama.. itu yg bestnya…
..
Tapi.. semua ciri² original perfume antarabangsa ada pd DEXANDRA PERFUME..
EDP, dalam wangian2 setanding original perfume
Flavour² famous antarabangsa yg harga beribu beratus pun ada
Tahan lama lebih 3 hari pd pakaian yg dibasuh… lebih 8 jam pd kulit
Boleh bawa solat
Boleh bawa travel
Murah sgt hanya RM65 sebotol untuk botol baru. ..
Dengan hanya RM65 vs RM Beribu Original perfume…dan dengan harga yg sgt JIMAT ini.. anda semua dpt wangian bau mahal dan berkualiti..dan kak teeha bg freegift lagi ..
Utk tempahan… serta pertanyaan lanjut boleh hubungi saya Kak Teeha menerusi whatsapp 01117884661.. insyallah saya boleh suggest wangian kegemaran anda semua…

#perfume #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #dexandramen #dexandrawoman #dexandraoriginal #dexandrafreepostage #dexandrafreegift #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrafeedback #dexandra2018


1

🍋CHALEUR by DE'XANDRA🍋

Chaleur ini mengabungkan tiga elemen utama iaitu Fruity, Sweet & Fresh. Minyak wangi ini lebih sesuai dipakai buat mereka yang berkerjaya.
Ramai pengguna yang mengenakan wangian Chaleur menyatakan ia seakan - akan memakai wangian Bombshell Victoria Secret.🤗 Sekiranya anda mahukan bau yang memikat & menyenangkan, dapatkan wangian Chaleur by Dexandra. Ia pasti pilihan yang tepat buat anda.

Jom klik utk order >> www.wasap.my/60172465624

#dexandraperfume #dexandrachaleur #dexandraforher #dexandraoriginal #perfumemampumilik #perfumeviral #perfumehantaran #hadiahbirthday #bazarpaknil #igshopmalaysia #dexandrapetalingjaya #sayajualonline #dexandramalaysia #moodrepublik #usahawanonline #mesratravel #mesrasolat


0

Hi, Selamat petang uolss😊 Setiap hari adalah hari yang baru. Jadi jangan terpaku pada masa lalu, maka melangkahlah ke depan. Nikmati apa yang uolss miliki hingga hari ini. 👍

Petang ini De'xandra ingin berkongsikan tips dalam mengenal "Tahap-Tahap Kategori Perfume Di Pasaran" Antara tipsnya ialah 👇

Eau de perfume sangat sesuai dipakai di kawasan badan yang paling hangat, denyutan nadi, di pergelangan tangan, di kawasan tepi leher, di dada (di antara buah dada), di lipatan siku, di belakang lutut dan pergelangan kaki. 😊👍 Jangan meletakkannya di belakang telinga apa lagi jika terlalu banyak. Ini kerana kita mahukan bau yang harum bukan menyengat. Sesetengah orang juga kadang-kadang pening bila terhidu bau wangian. 😅

Jadi jangan lupa untuk dapatkan wangian De'xandra semestinya menjadi wangian pilihan kehidupan uolss 😉 boleh whatsapp/PM mr faiz ya! ❤

#faizdexandra
#dexandramalaysia
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal
#Wangiandexandra


0

Nk tau berita baik tak? Hehe😆 sbb kami ade benda nk bgtau utk pengguna tegar sugarbomb ni tau... eh bukan setakat pengguna tegar je, yg bru2 nk pakai sugarbomb pon dpt jugak berita baik ni..🌈🌈
.
Pihak De'Xandra telah mengeluarkan 3 jenis bauan yg baharu utk brand sugarbomb ni... selalunya bau sugarbomb utk yg lain pastinya ade utk bauan pada Dexandra yg 35ml tu... tp 3 bauan yg baru ni, belum lg ada pd De'Xandra 35ml tu... maknanyaa..... 3 bauan ni limited edition laa kan❤️🌈
.
Vanilla K.P.Meow , Citrus Atlantic dan Sweet Scandalous❤️❤️. Ketiga2 ni sedap sgt bau dia. Yela sbb nama lg baru, mesti la bau dia baru lg kan haa...
Jemal pon xpakai lg bauan yg ni sbb baru je keluar semalam 3 jenis ni... xkn la nk tengok jee kan? Try laa satuu. Jd 3 jenis ni limited edition tau utk sugarbomb🌈
.
1 botol RM35
2 botol RM68
3 botol RM100
Ambik byk, dpt lg murahh tau..
.
Berminat? Cepat2 pm jemal tau sbb biasa benda baru ni brg panas pastu cepat habiss, lambat melepass laa korang.. wasap 📲👇🏼 Www.wasap.my/60145125040/nakorder

#dexandralover #dexandraperfume #dexandramalaysia #dexandraairfreshener #dexandra #dexandraforhim #dexandraforher #dexandrasugarbomb


0

Ni antara yg jemal pakai laa utk kegunaan harian .. nk g kuliah ke, jalan2 ke, lagi2 nk g masjid tu.. jemal pakai semua.. campur adukkan😝.. lg wangi.. bru la nk solat pon best.. org lain sekeliling pon lg suka dtg masjid klu bau best kan? Haaa....
.
Jemal minat 3 brand ni sbb bau dia tu menepati citarasa la..bau x kuat, xpekat.... tp wangi dia tu boleh smpai terngiang2 tau dlm kepala hehe😂😂 setakat ni setia lg yg ni, tp brand lain pon jemal pakai jgk... still wangi , nama lg perfume De'Xandra, mesti la semua wangi2 kan haa..
.
Jgn risau brand lain pon lg best.. bukan 3 ni jee tau... haa .. yg pompuan lg la byk.. semuanya wangi2,
.
Jemal bg murah2 je..
1 botol 3ml utk RM10
2 botol 3ml jd RM18
3 botol 3ml jd RM27
Lg byk beli, lg byk dpt murah🌈❤️
.
Berminat? Terus wasap jemal kt no ni ye 📲👇🏼
Www.wasap.my/60145125040/nakorder

#dexandralover #dexandraperfume #dexandramalaysia #dexandraairfreshener #dexandra #dexandraforhim #dexandraforher


0

🍋CHALEUR by DE'XANDRA🍋

Chaleur ini mengabungkan tiga elemen utama iaitu Fruity, Sweet & Fresh. Minyak wangi ini lebih sesuai dipakai buat mereka yang berkerjaya. .
Ramai pengguna yang mengenakan wangian Chaleur menyatakan ia seakan - akan memakai wangian Bombshell Victoria Secret.🤗
.
Sekiranya anda mahukan bau yang memikat & menyenangkan, dapatkan wangian Chaleur by Dexandra. Ia pasti pilihan yang tepat buat anda.

Jom klik utk order >> www.wasap.my/60133768113

#dexandraperfume #dexandrachaleur #dexandraforher #dexandraoriginal #perfumemampumilik #perfumeviral #perfumehantaran #hadiahbirthday #bazarpaknil #igshopmalaysia #dexandrapetalingjaya #sayajualonline #dexandramalaysia #moodrepublik #usahawanonline


0

Pakej Hadiah/Hantaran bermula serendah RM80!!!! .
boleh custom ikut budget anda dan ikut warna tema yg dipilih.
.
Order awal untuk pastikan anda dpt tepat pada masanya bagi melancarkan hari istimewa anda!!🤗🤗🤗
.
Refer link on bio 😊
.
www.wasap.my/+60148220432/giftdexandra
www.wasap.my/+60145111436/giftdexandra
.
#giftdexandra #sethantarandexandra #dexandrapj #dexandrakerinchi #dexandrakl #dexandracoupleset #dexandrabangsar #dexandraperfumes #perfumedexandra #dexandramalaysia #dexandrasurprise


0

Terdapat masa dan hari di mana kita akan merasa tertekan kerana pendapat dan pandangan orang lain terhadap hasil kerja kita kan?😊Tetapi kita tetap berusaha dengan bersungguh2 dan abaikan semua itu untuk bekerja keras demi mencapai kejayaan😁 Oleh itu, kita perlu bekerja keras dalam diam supaya itu dapat menggelakkan diri dari tertekan dengan pandangan orang lain. Semoga kejayaan diatas usaha kita yang bersungguh2 itu dapat membanggakan orang lain..❤ #dexandra #dexandraperfume #dexandramalaysia #dexandra_tinakasan #minyakwangi


0

Pakej Hadiah/Hantaran bermula serendah RM80!!!! .
boleh custom ikut budget anda dan ikut warna tema yg dipilih.
.
Order awal untuk pastikan anda dpt tepat pada masanya bagi melancarkan hari istimewa anda!!🤗🤗🤗
.
Refer link on bio 😊
.
www.wasap.my/+60148220432/giftdexandra
www.wasap.my/+60145111436/giftdexandra
.
#giftdexandra #sethantarandexandra #dexandrapj #dexandrakerinchi #dexandrakl #dexandracoupleset #dexandrabangsar #dexandraperfumes #perfumedexandra #dexandramalaysia #dexandrasurprise


0

Pakej Hadiah/Hantaran bermula serendah RM80!!!! .
boleh custom ikut budget anda dan ikut warna tema yg dipilih.
.
Order awal untuk pastikan anda dpt tepat pada masanya bagi melancarkan hari istimewa anda!!🤗🤗🤗
.
Refer link on bio 😊
.
www.wasap.my/+60148220432
www.wasap.my/+60145111436
.
#giftdexandra #sethantarandexandra #dexandrapj #dexandrakerinchi #dexandrakl #dexandracoupleset #dexandrabangsar #dexandraperfumes #perfumedexandra #dexandramalaysia #dexandrasurprise


0

Dexandra Blaze
Untuk lelaki matang yang suka bersenam

Baunya macam wangian Aventus

Harga:
1 botol Rm 70 sm / RM 75 ss

Pertanyaan & order
Wasap 0183576032

#dexandraperfume #perfume
#wangiankehidupan
#hantaran #hantaranlelaki
#bazaarpaknil #igshop #dexandrabandarsunway #dexandrapetalingjaya #dexandrasubangjaya #dexandraselangor
#dexandramalaysia


0

~nak share TIPS sikit pagi ni~

Kalau SPRAY/ROLL perfume dekat PERGELANGAN TANGAN tu JANGAN LAP macam dalam gambar!! HASILnya BAU akan TAHAN LEBIH LAMA!! Sekian terima kasih.

Yang Benar,
Trusted Agent De’xandra Anda #dhiaxandra #dhiaxandrateam #dhiaxandrahavoc #dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandraairfreshener #dexandrajb #dexandrakulai


0

~nak share TIPS sikit pagi ni~

Kalau SPRAY/ROLL perfume dekat PERGELANGAN TANGAN tu JANGAN LAP macam dalam gambar!! HASILnya BAU akan TAHAN LEBIH LAMA!! Sekian terima kasih.

Yang Benar,
Trusted Agent De’xandra Anda #dhiaxandra #dhiaxandrateam #dhiaxandrahavoc #dexandra #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraperfumes #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandraairfreshener #dexandrajb #dexandrakulai


1

➰Woodbine by De'Xandra➰ - 1 Million

TAMPIL MEWAH, BERKARISMA & ISTIMEWA

Boleh dikatakan De'Xandra Woodbine sangat sesuai untuk golongan muda dalam usia lingkungan 20an hingga awal 30an.

Ketahanan wangian Woodbine adalah sangat tahan lama.

Woodbine meninggalkan bau yang berkekalan beberapa minit walaupun si pemakai telah pun berlalu pergi.

Sangat sesuai dipakai ketika menghadiri sebarang acara. Boleh juga dipakai ke pejabat tetapi hanya 1 hingga 2 semburan sudah memadai.

Alami sendiri kemewahan bau De'Xandra Woodbine pada harga semestinya mampu milik. 👇 MAIN ACCORD👇

_WarmSpicy_Cinnamon_Citrus_Leather_Amber_Rose

#dexandraperfume
#letpassionledyou
#dexandrawoodbine #dexandraforhim #dexandraoriginal #perfumeviral #perfumemampumilik #dexandrapetalingjaya #sayajualonline #bazarpaknilmurah #kakiperfume #igshoppingonline #dexandralovers #dexandramalaysia #produkmuslim #wangisokmo


1

➰Woodbine by De'Xandra➰ - 1 Million

TAMPIL MEWAH, BERKARISMA & ISTIMEWA

Boleh dikatakan De'Xandra Woodbine sangat sesuai untuk golongan muda dalam usia lingkungan 20an hingga awal 30an.

Ketahanan wangian Woodbine adalah sangat tahan lama.

Woodbine meninggalkan bau yang berkekalan beberapa minit walaupun si pemakai telah pun berlalu pergi.

Sangat sesuai dipakai ketika menghadiri sebarang acara. Boleh juga dipakai ke pejabat tetapi hanya 1 hingga 2 semburan sudah memadai.

Alami sendiri kemewahan bau De'Xandra Woodbine pada harga semestinya mampu milik. 👇 MAIN ACCORD👇

_WarmSpicy_Cinnamon_Citrus_Leather_Amber_Rose

#dexandraperfume
#letpassionledyou
#dexandrawoodbine #dexandraforhim #dexandraoriginal #perfumeviral #perfumemampumilik #dexandrapetalingjaya #sayajualonline #bazarpaknilmurah #kakiperfume #igshoppingonline #dexandralovers #dexandramalaysia #produkmuslim #wangisokmo


0

Assalamualaikum, Selamat tengahari 😊 Setiap hari adalah kesempatan baru, untuk memperbaiki kesalahan masa lalu. Selamat petang, dan semoga kita bahagia selalu. 👍
Hari ini De'xandra ingin berkongsikan "Tips Dalam Memilih Minyak Wangi / Perfume Brand Yang Sesuai" Mesti tak sabarkan untuk tahu tips seterusnya kan? 😁 Antara tipsnya adalah 👇Misalnya, minyak wangi berperisa kayu, buah-buahan, bunga-bungaan, lautan, sayur-sayuran dan wangian Timur. 😊 Biasanya, setiap wangian mempunyai pengkelasan berbeza sama ada sesuai untuk lelaki atau wanita. 👫

Bagaimanapun, pilih haruman yang sesuai dengan personaliti dan gaya hidup semua. 🌹 Jadi untuk mendapatkan pelbagai wangian berperisa seperti diatas semestinya De'xandra laa uolls! ☺ Segera dapatkan dari reseller-reseller berdekatan atau korang tekan saja link ini yaa http://shop.dexandra.com/Reseller/ 👍

Whatapps laju-laju nombor ini utk keterangan lanjut : 011 16694558 / 019 6631076
Atau jemput ke outlet kami di :

Dexandra Outlet Anda di Petaling Jaya (Kelana Jaya)
❤Open on Monday-Friday 10.00am - 8.00pm ❤Open Saturday :  9.00am - 6.00pm
👄Sunday Closed (melalui temujanji shj)
🌍 google map : stokis dexandra petaling jaya

#dexandramalaysia #dexandrapj #dexandrakelanajaya #dexandraoriginal #mesrasolat #halal #dexandra #perfumedexandra #perfumeaddict #stokisDexandraPetalingJaya
#dexandraperfumes
#dexandraoriginal
#wangiandexandra


0

Jadi diri sendiri kadang tidak semudah yang dibayangkan..☺ Jika selama ini kita berpura-pura menjadi orang lain kerana menganggap diri sendiri banyak kekurangan, hentikan sekarang juga sebab bila kita merasa begitu ia mendorong untuk kita tidak jadi diri sendiri. Oleh itu untuk elakkan dari meniru gaya atau personaliti orang lain adalah
jangan bandingkan diri kita dengan orang lain😊 Jadilah diri kita yang sebenarnya❤

#QuotesDeXandra
#KekalkanHarihariPositif
#DeXandraEauDeParfum
#stokisDexandraPetalingJaya #dexandramalaysia #dexandrapj #dexandrakelanajaya #dexandraoriginal #mesrasolat #halal #dexandra #perfumedexandra #perfumeaddict


0

*Dexandra perfume 35ml* 🤩 READY STOCK 📢📢📢 RM27.

Flavour : ✅Gucci (women).
✅Bombshell (women).
✅Dunhill Blue (men).
✅Lancome Miracle (women).
✅1 Million (men).
✅Midnight Fantasy (women). http://www.wasap.my/60173400614

#dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandraairfreshener #dexandragotravel #dexandraselangor #dexandrajohor #dexandrakl #dexandraforher #dexandraforhim #dexandraforhimandher #dexandraforhermurah #dexandraforhimmurah


0

.
.
Kita berdoa , tawakal dan usaha untuk capai impian . Kerana itu kerja kita .
.
.
Impian tercapai atau tidak , itu kerja Allah swt .
.
.
Kita terima apa yang diberi dengan hati terbuka .
.
.
#dexandrapasirgudang #dexandralovers #dexandrajohor #dexandramalaysia #stokisdexandra #goshop


0

...
_*الْسَّــــــــــلاَمُ عَلَيْكُمُ وَرَحْمَةُ اللَّــــــهِ وَبَرَكَــــــاتُة*_
...
Selamat Pagi semua sahabat muka buku...
...
Semoga hari ni lebih bahagia dan murah rezeki seluas lautan dalam keberkatan. Aamiin...
...
#dexandramalaysia #dexandraperfumes #dexandraoriginal #dexandralovers💋 #dexandradropship #dexandrakotatinggi #dexandraairfreshener #dexandragiftset #dexandrajohor #SoFreshSoWangi


0