#dexandramalaysia

Instagram photos and videos

#dexandramalaysia#dexandra#dexandraperfumes#sayajual#jualperfume#aisyahjualdexandra#dexandranilaiimpian#dexandrausim#dexandranilai#dexandraseremban2#dexandraseremban#jualdexandra#jual#jualdexandraperfume#dexandraperfume#dexandraoriginal#dexandralover#letpassionleadyou#dexandraairfreshener#airfreshener

Hashtags #dexandramalaysia for Instagram

When you start doubting yourself, remember everything that you've faced, all of the battles that you've won, and all of the fears you've overcome.

Believe in yourself..๐Ÿ’— #sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

1st:โš ๏ธ5 tips memilih pewangi
2nd:โš ๏ธ Dexandra Perfumes best like whutt ?

Dapatkan minyak wangi berpackaging exclusive dan terbaru yg mudah di bawa ke mana mana ! Just click link in the bio !
#gograbyours #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandralover


0

Nak free beg make up? .
Caranya mudah je. .
Beli dua perfume dexandra korang akan free2 je beg make up cute tu. .
Jangan tunggu je. Nanti stok habis rugi x dapat free beg make up tu๐Ÿ˜‰
. .
Wasap ke 0133497215 . .
#edpdexandra#dexandraperfume
#perfumemurah#perfumewangi
#minyakwangimurah #dexandramalaysia #dexandraoriginal
#minyakwangidexandra
#dexandramurah #pewangibadanmurah
#perfumelelaki #perfumewanita
#mesrasolat #tiadaalcohol
#tahanlama#dexandralovers
#dexandraterbaik


0

WANGINYAAA โค๏ธ
.
.
Ada lagi ke yang belum beli air freshener by De'xandra ni? Rugi sangat sangat kalau tak beli tau. Ada 8 pilihan bau yang sangat best untuk uols pilih. So fresh so wangiii ๐Ÿ˜.
.
8 pilihan bau ๐Ÿ‘‡ .
๐Ÿฆ VANILLA FRESH .
๐ŸŒน ROSE FOREST .
๐Ÿ‘ PASSION FRUIT .
๐Ÿƒ GREEN TEA .
๐Ÿ‹ FOREST DREAM .
๐Ÿˆ PASSION FINE .
โ˜•๏ธ COFFEE WARM .
๐Ÿฎ ROASTED CARAMEL
.
Harga RM10 sahaja .
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-3540522
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginalย 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#minyakwangimurah
#hantarankahwin
#dexandradeluna
#perfumewanita
#perfumelelakiย 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#airfreshener
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#forestdream
#dexandrarareedition
#dexandrakl


0

Ramai yang tanya, Dexandra takde promosi ke sempena Bulan Merdeka ni?
.
.
Mestilah ada !
.
Valid sehingga 31 Ogos 2018 sahaja tauu!! Dengan pembelian dexandra, anda boleh dapat promosi 2 botol rm70 sahajaa. Berminat? Jom pm saya ๐Ÿ˜

#dexandraperfume #dexandramurah #dexandralover #dexandramalaysia #dexandrapahang #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #igshop #igshopmurah #igshopkuantan #codkuantan #kuantanese #kuantanpahang


2

Sekarang ni, DeXandra bukan hanya perfumes semata-mata. Now dah ada air freshener..yg sukakan bau nature, i would like to suggest u gais yg ini lah๐Ÿค—๐Ÿ‘๐Ÿป wangi dia tiptop!๐Ÿ‘Œ YANG PENTING DEXANDRA ORIGINAL ! Details? Pm๐Ÿ˜‰ #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandraairfreshener


0

Ni list top 10 perfume letops untuk perempuan. Paling berhantu sekali si Chaleur dengan Elenor. Selalu ada je yang whatsapp sis tanya pasal 2 jenis perfume ni tau ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’ฏ New De'xandra .
๐Ÿ’ฏ Botol baru .
๐Ÿ’ฏ Original .
๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ Botol lama dah stop production
.
Semenanjung .
โค๏ธ 1 botol RM70 .
โค๏ธ 2 botol RM130 (Jimat RM10) .
.
Sabah/Sarawak .
โค๏ธ 1 botol RM75 .
โค๏ธ 2 botol RM140 (Jimat RM10).
.
Nak order?
-Komen โ€œdmโ€ kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig .
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginalย 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra


0

Ni list top 10 perfume letops untuk perempuan. Paling berhantu sekali si Chaleur dengan Elenor. Selalu ada je yang whatsapp sis tanya pasal 2 jenis perfume ni tau ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’ฏ New De'xandra .
๐Ÿ’ฏ Botol baru .
๐Ÿ’ฏ Original .
๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ Botol lama dah stop production
.
Semenanjung .
โค๏ธ 1 botol RM70 .
โค๏ธ 2 botol RM130 (Jimat RM10) .
.
Sabah/Sarawak .
โค๏ธ 1 botol RM75 .
โค๏ธ 2 botol RM140 (Jimat RM10).
.
Nak order?
-Komen โ€œdmโ€ kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig .
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginalย 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra


0

Ni list top 10 perfume letops untuk perempuan. Paling berhantu sekali si Chaleur dengan Elenor. Selalu ada je yang whatsapp sis tanya pasal 2 jenis perfume ni tau ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’ฏ New De'xandra .
๐Ÿ’ฏ Botol baru .
๐Ÿ’ฏ Original .
๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ Botol lama dah stop production
.
Semenanjung .
โค๏ธ 1 botol RM70 .
โค๏ธ 2 botol RM130 (Jimat RM10) .
.
Sabah/Sarawak .
โค๏ธ 1 botol RM75 .
โค๏ธ 2 botol RM140 (Jimat RM10).
.
Nak order?
-Komen โ€œdmโ€ kat bawah @ nak lagi cepat korang terus tekan link wassap di bio ig .
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginalย 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra


0

Promo promo harga merdeka !!๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Jangan lepaskan peluanb untuk dapatkan DeXandra dengan #PromoMerdeka yg mana korang boleh dapat tuala muka ekslusif khas percumaa dri kamii !! Cepat cepat tak banyak dah, sampai hujung bulan August 2018 gaiss !! Kindly dm/pm me and i will reply within 24hour, trust me !๐Ÿ’‹ #trustedseller #dexandralover #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandraperfumes


0

Korang mesti suka kan perfume yang boleh tahan 48 jam ๐Ÿ˜Ž
Nak beli kat kaunter mahal sangat, nak order kat online takut tertipu sooo korang jgn risau ok #svperfume sangat berbaloi utk korang yang suka wangi dan nak jimat! - M


1

CLUBMAN BUKAN UTK LELAKI 'KAKI' KELAB.
.
.
Clubman ni sesuai utk jenis jejaka sempoi. Sama macam CK Eternity. Pernah nampak lelaki pakai tshirt round neck tuck in pair dgn jeans? .
.
Tgk dari jauh kenapa macam nak tgk berkali ni? Haip! .
.
Sbb aura bauan yg ada pada dia. Betul tak? Rasa tenang dan selesa bila bercakap dgn jejaka sempoi macam ni kan. Mood sgt selesaaaa la org kata kan. .
.
Nak jadi jejaka sempoi? Silakannnn๐Ÿ˜Š
.
.
Love,
Nora | 0179412894


1

Rupanya ramai yang belum tahu tentang #promomerdeka kali ni ya!
.
Dengan 2 bestseller Dexandra, anda akan dapat FREE 1 makeup bag tau!
.
Selagi stok masih ada ye๐Ÿ˜Š

#dexandramalaysia #dexandraperfumes #dexandra


0

Top Selling De' Xandra Eau De Parfum for Her
.
1 botol RM70 | 2 Botol RM130
Postage RM10 SM | RM15 SS
Self pick up at Cheras Bandar Sri Permaisuri
No COD
.
Sebarang pertanyaan / pembelian boleh tinggalkan komen / dm Irene. Thank you โ™ก
.
#dexandra #dexandraEauDeParfum #dexandralover #dexandranewpackaging #dexandraperfume #dexandrainspiredperfume #dexandramalaysia #dexandrakualalumpur #dexandraoriginal #dexandraairfreshener #dexandraforher #dexandraforhim


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Bantu orang lain untuk mencapai matlamat mereka dan matlamat anda juga akan tercapai.
www.komunitionline.com/ref/syakirinsyak
.
.
**TAG MEMBER KORANG SEKALI YERR!
**jom follow IG: @syakirinsyak
.
.
.
.
.
.
#SyakirinSyak #ToneExcel #deina #deinaslimaxjuice #dexandraperfume #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #sifufbads #azizanosman #moodrepublik #moodrepubliktour #airasia #etiqatakaful #onexox #dianz #nurraysa #nurraysabeauty #lagisyantik #tiktokmalaysia #jutawanapp #jutawanapps #klfw2018 #klfashionweek2018


1

Selamat Tengahari !

Dah Spray perfume De'xandra belum harini? ๐Ÿ˜‰ Yang dah spray tu confirm la wangi sampai nak balik kerja nanti.

Ada ke kawan-kawan korang yang belum ada Perfume De'xandra ni? Kalau ada, habaq kat depa, harga dah turun tau.

Sebotol RM70 jer. Kalau nak jimat beli 2 botol.Boleh bagi hadiah kat mak/ayah/adik beradik/suami/isteri/anak๐Ÿ˜†

Tak rugi tau .Bau tahan lama . Boleh bawa solat โค๏ธ
.
Berminat blh DM sis atau whatsapp 0127585848
.
#perfume #sayajualperfume #sayajualdexandra #sayajualdexandraperfume #fenomenadexandra #dexandraperfumes #dexandra #dexandraoriginal #dexandramalaysia #dexandrakl #dexandraipoh #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandraselangor #dexandrakuantan #dexandrakedah #dexandrapenang #newbabydexandra #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #bazarpaknil #dexandralover #dexandra_bytya #jimatberganda #sofreshsowangi


1

Hari ni seronok sangat dengar sebab Oki Setiana Dewi sukaaaaaa sangat dengan de'xandra. Wangian pilihan dia de'xandra tauu dari botol lama sampai botol baru. ๐Ÿ˜.
.
Korang dah cuba ke belum? If belum cuba jom la DM sis sekarang. ๐Ÿ˜ sekarang ni tengah ade promosi merdeka taw.
Nak senang klik je profile link di bio untuk fast respond๐Ÿ˜ƒ
.
.
.
#dexandraย #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakaiย  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

Selamat Pagi ๐Ÿ˜
.
Suka sangat pagi ni bila makin ramai yang ambil peluang dapatkan Deโ€™Xandra dengan #PromoMerdeka . Dengan promo ni, boleh dapat tuala muka eksklusif percuma tau .
.
Siapa yg belum lagi grab peluang nie, dengan pantas huhungi saya dengan tekan link di bio atau DM je kami ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
#dexandranew #newdexandra #dexandrachaleur #dexandrazahra #dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandrakualaselangor #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #dexandrasubangjaya #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor


0

Dexandra with new packaging !! ๐Ÿ”ด 35ML (RM70 SM) (RM75 SS)
๐Ÿ”ด 3ML (RM10 SM) (RM15 SS)

For more details, kindly dm me #trustedseller #dexandraperfumes #dexandramalaysia #dexandralover #dexandraoriginal


0

๐Ÿ’•
.
Haii morning dexandra lover ! .
Bulan ni ada 2 cuti umum, raya eidul adha dan hari kemerdekaan. Makanya mejoriti kesemua peniaga yang berniaga online atau offline masing2 busy nak buat sales. .
Sama juga seperti para pembeli juga busy mencari item-item kesukaan mereka untuk membeli. .
Tapi jangan sampai terlupa nak dapatkan perfume dexandra ya .
.
Contoh mcm ni, walaupun busy namun Sifu Jamal tetap dengan Nemesis beliau ๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah ramai yang dah beralih pada dexandra, sifu fb ads pon boleh jatuh cinta dengan kehebatan dexandra๐Ÿ˜‰. Kualiti yang setanding perfume antarabangsa dan sangat memuaskan ๐Ÿ˜˜
.
Korang bila lagi nak dapatkan dexandra perfume rare ni . Hehehe .
Wasap hanya klik di bio ya
#sifujamal #fbads #fbadsmarketing #dexandralovers #peminatsetia #kualititerbaik #kualititiptop #kualitiantarabangsa #sangatberbaloi #dexandraperfumes #dexandramalaysia #musimperayaan #kemerdekaan #dexandramen #dexandranemesis #dexandradunhillblue #dunhillblue #sofresh #sowangi #salesalesale #promo #buy1free1 #happyshopping #onlineshopping


0

Selamat Pagi !
.
Rupanya ramai yang belum tahu tentang #PromoMerdeka kali nie ya .
.
Dengan 2 Bestseller Deโ€™Xandra, anda akan dapat FREE 1 Makup Bag tau ๐Ÿ˜‹
.
Selagi stok masih ada je ye โ˜บ๏ธ
.
#hargamerdeka #dexandraย #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakaiย  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

Berapa banyak keuntungan diperolehi oleh seorang Consignment AF?
RM 1 sebotol. Tanpa mengeluarkan modal.
Jika terjual 100 botol sebulan, RM 100 dapat
Jika 1000 botol maka RM 1000 dapat.
Tanpa mengeluarkan modal anda dapat duit yang banyak hanya dengan kerajinan anda menjual produk mampu milik AF yang berharga RM 10 sahaja.
Kenapa AF senang jual? - MURAH - WANGI YANG LEMBUT, TIDAK MEMENINGKAN - LAIN DARI AF JENAMA LAIN - LEBIH 1 JUTA BOTOL TELAH TERJUAL - REPEAT ORDER TINGGI - KEPUASAN PENGGUNA
So, bayangkan jika setahun anda dapat menjual 20,000 botol tentulah anda mendapat RM 20k setahun tanpa modal.
Itu Consignment
Jika dropship, RM 2-3 untung sebotol
Hanya dengan AF, anda mungkin boleh membayar deposit rumah baru anda
Bayangkan lah
Jom jadi dropship Deโ€™xandra

#dexandraAF #agendexandra
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandralover #DeXandra #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #DeXandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah #sikotakkayu
#SoFreshSoWangi #dropshipdexandra
#nakjadidropship #nakjadidropshipdexandra #jombuatduit #kongsirezeki


0

๐Ÿ‘‰Ramai yg tanya cara nak guna kan Air Freshner De'xandra ๐Ÿ”นSediakan pin yg tajam utk buat lubang
๐Ÿ”นBuka penutup
๐Ÿ”นCucuk penutup plastic. Terpulang pd anda nk lubang kecil atau besar. Lubang kecil lambat habis
๐Ÿ”นTutup penutup semula
๐Ÿ”นTerbalikkan Kotak sebentar utk Air Freshner meresap di penutup kayu
๐ŸŽ‰Tadaaaa... Da bleh guna. Gantungkan di kereta, ruang tamu, almari, bilik tidur, toilet.. Segera dapatkan
http://wasap.my/+60182180901 .

#dexandraAF #agendexandra
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandralover #DeXandra #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #DeXandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah #sikotakkayu
#SoFreshSoWangi


0

Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya !
.
.
Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan ๐Ÿ˜
.
Segera dapatkan
Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya !
.
.
Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan ๐Ÿ˜
.
Segera dapatkan
Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya !
.
.
Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan ๐Ÿ˜
.
Segera dapatkan
http://wasap.my/+60182180901 .

#dexandraAF #agendexandra
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandralover #DeXandra #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #DeXandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah #sikotakkayu
#SoFreshSoWangi


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


2

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Nak bau macam mana? Semua ada๐Ÿ˜Š
.
Tengok tu.. Ada bau lucious. Ada bau elegant intense. Ada bau dynamic. Ada yg classic. Daripada sini, senang nak agak citarasa bau mcm mane๐Ÿ˜Š
.
.
Masih perlukan bantuan? Tak tahu nk pilih mane satu? Jgn risau whatsapp atau pm sahaja kami ye utk pertanyaan..๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp www.wasap.my/601160725867

#dexandra #letpassionleadyou#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

[PROMOSI MERDEKA]

Sempena dengan bulan kemerdekaan, dengan hanya pembelian 2 botol Deโ€™xandra, anda akan dapat freegift satu beg kosmetik
.
Jangan lepaskan peluang guys ! ๐Ÿ˜‡

Sekarang harga promosi,
1 botol = RM70
2 botol = RM 125

Whatsapp atau DM admin skarang! ๐Ÿ˜‡

#dexandranew #newdexandra #dexandrachaleur #dexandrazahra #dexandrazahra #dexandra #dexandramalaysia #dexandrashahalam #dexandraperfume #dexandraperfumes #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #dexandrabombshell #dexandra #inspiredperfume #perfumebranded #sayajualperfume #clearancesales #dexandramurah #perfumeperempuan #dexandradeluna #dexandrakualaselangor #dexandraipoh #dexandrakl #dexandramalaysia #dexandrasubangjaya #hantarankahwinmalaysia #dexandraselangor


0

Dexandra Air Freshener๐Ÿ˜

Nak wangikan ruang tamu pada hari raya nanti.memang sesuai sangat ni.
Bilik tidur,kereta,pejabat,almari baju dan dapur anda pun boleh tau.

Harga cuma Rm 10 sahaja.boleh tahan 30 hari atau 45 hari
10 ml

Bolah wasap saya 0135303761

#airfreshener #dexandra
#perfume #dexandramalaysia #dexandraairfreshener #bazarpaknilmurah #kedah


0

โ€œInspirasi Perkahwinanโ€
.
.
Majlis kahwin dah dekat dah tapi taktau nak bagi hantaran apa?
.
Nak barang hantaran yang Ekslusif tapi harga sangat berpatutan?
.
Nak set hantaran yang cantik tapi kurang kepakaran?
.
.
Kami dari team #dexandraperfume ada jalan penyelesaiannya. Anda hanya perlu PM kami dan kami akan berikan feedback sepantas mungkin. Harga berbeza mengikut kuantiti yang anda nak.
.
.
Apa lagi? Jom whatsapp saya, @nezy_musa cepat2

www.wasap.my/60138097881
.
#dexandra #dexandraperfume #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandrahantaranperkahwinan #dexandraraya


2

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


1

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Just nak share kebaikan AIR FRESHENER DEXANDRA.. Keluaran terbaru dexandra.. Banyak kegunaannya..
Bukan sekadar perfume kereta malam boleh di letakkan di

Bilik tidur
Toilet
Ruang tamu
Pejabat
Rak kasut
Almari baju
Dan sebagainya

Ada 8 jenis bau yg sangat mengoda.. Ikut mood anda dan pakagingnya jugak ada WORD POSITIF.. yang pertama di malaysia.

RM10jer satu box .โค๏ธ Suka bau yg macamana?

Ada 8 pilihan bau yang best semuanya
VANILLA FRESH
ROSE FOREST
PASSION FRUIT
GREEN TEA
FOREST DREAM
PASSION FINE
COFFEE WARM
ROASTED CARAMEL

Harganya RM10 sahaja (10ml)

Tahan 30-45 hari penggunaan.
#airfreshener #flavour #vanillafresh #roseforest #passionfruit #greentea #coffeewarm #passionfine #roastedcaramel #forestdreams #dexandraairfreshener #stopwishing #startdoing #stopwishingstartdoing#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

Alhamdulillah. Terima kasih beli perfume dari @dexandramurahh. Customer ni beli perfume Elenor, salah satu perfume perempuan yang sangat laku keras tau. Bau bunga-bunga perempuan mana tak suka kan? Hee ๐Ÿ˜‰.
.
Kindly click #dexandramurahhfeedback to view other feedback.
.
PROMO MERDEKA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ.
๐Ÿ’– Beli 1 perfume rare edition, free 1 towel monogram de'xandra .
๐Ÿ’– Beli 2 perfume best seller, free cosmetic beg.
.
๐Ÿ’ฏ New De'xandra .
๐Ÿ’ฏ Botol baru .
๐Ÿ’ฏ Original .
๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ Botol lama dah stop production
.
Semenanjung .
โค๏ธ 1 botol RM70 .
โค๏ธ 2 botol RM130 (Jimat RM10) .
.
Sabah/Sarawak .
โค๏ธ 1 botol RM75 .
โค๏ธ 2 botol RM140 (Jimat RM10).
.
Nak beli perfume ?
๐Ÿ“ฒ Whatsapp je 012-3540522
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginalย 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#minyakwangimurah
#hantarankahwin
#dexandradeluna
#perfumewanita
#perfumelelakiย 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#airfreshener
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#forestdream
#dexandrarareedition


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0

READY UTK GOOD NEWS ? ๐Ÿ˜

Julai melabuhkan tirai
Ogos menyembah diri
promosi ogos memang awesome power ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
Sempena bulan kemerdekaan ogos ini, untuk semua Dexandra lover, aisyah nak beri bag make up dan towel dexandra secara percuma! .
.
Start bila?
.
Harini 1 ogos - 31 ogos 2018 (selagi stok masih ada!) .
Macam mana nak dapat percuma?
.
.
โค๏ธUtk semua perfume 35ml dexandra selain limited edition *setiap 2 botol akan dapat percuma 1 bag make up* .
.
โค๏ธUntuk perfume limited edition 35ml *setiap 1 botol akan dapat percuma 1 towel*

Tawaran ni selagi stok towel dan bag make up masih ada ya ๐Ÿ˜

Pada yang berminat nak guna DEXANDRA PERFUME tapi tak tahu mana yg sepadan dengan diri sendiri?? Boleh terus tanya aisyah bantu ๐Ÿ˜Š#sayajual#jual#jualdexandra#jualdexandraperfume#dexandraseremban#dexandraseremban2#dexandranilai#dexandrausim#dexandranilaiimpian #dexandra #dexandraperfumes #dexandramalaysia #jualperfume#aisyahjualdexandra


0