#dexandramalaysia

Instagram photos and videos

#dexandramalaysia#dexandra#dexandraperfume#dexandraoriginal#minyakwangimurah#perfumemurah#wangiankehidupan#dexandralover#dexandrashahalam#minyakwangi#perfumelover#perfumecollection#perfumemalaysia#dexandraluckydraw#dexandramurah#sayajualsayapakai#inspiredperfume#dexandraairfreshener#perfumeshop#dexandraperfumes

Hashtags #dexandramalaysia for Instagram

.❤❤❤
I cant live without love and I cant live without keharuman dexandra hehe ala gurau je okeh 😝
.💙💙💙
Haa lepas spray dexandra rasa love tu membuak2 pulak . Nah love untuk korang ❤❤❤ 😄
...❤💙 #dexandramalaysia #dexandraperfumes #dexandraoriginal #dexandralovers💋 #dexandradropship #dexandrakotatinggi #dexandraairfreshener #dexandragiftset #dexandrajohor


0

Hanya RM10 ruang kediaman atau kenderaan anda berbau harum dengan AF Dexandra.
.
.
DM kami secepat mungkin okeh.
wasap.my/60109009432

#rarebarulahraya #dexandramalaysia #dropshipwanted #dexandra #dexandraperfumes #syoknyaraya #anggunlife


1

Cari ketenangan dalam diri anda, sebelum mencari kegembiraan di luar sana. 
Tapi bagi saya, kegembiraan dalam diri pun boleh dicari dari menggunakan wangian yang paling harum sekali!
.
Masih tak tahu wangian anda? Jom sis bantu klik profile link di bio untuk fast respond😃
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

Abang2 ni da grab Gift Box De'Xandra yang eksklusif ni nak buat hadiah . Bila ditanya nak hadiah pada siapa tiga2 kata rahsia eheh .
.
Takpela, saya doakan agar ketiga2 berjaya 😆 Yang belum dapatkan GiftBox ni, boleh dapatkan kat sini ya -->
http://MNADexandra.wasap.my or link kt bio ea ☺️
. +++
@dexandra_shah.alam #doctorperfume #teamdrhelmi #DeXandra #ScentOfLife #LetPassionLeadYou #SoFreshSoWangi #LongLasting #MesraSolat
#dexandra #dexandrahawa #dexandramalaysia #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandrawangi #dexandraforher #dexandrainspiredperfumes #dexandraperfumes #perfumedexandraterbaik #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #dexandraoriginal #dexandra #dexandrafeedback #perfumewangi #perfumeinspired #orignal #forher #forhim


0

Abang2 ni dah grab Gift Box De'Xandra yang eksklusif ni nak buat hadiah.

Bila ditanya nak hadiah pada siapa? Tiga2 kata rahsia haha 😂
Takpela, saya doakan agar ketiga2 berjaya 😆
Yang belum dapatkan GiftBox ni, boleh dapatkan kat sini ya --> www.wasap.my/60137016545 😊

#dexandra #dexandramalaysia #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandraairfreshener #dexandrabodyodourless #malaysia #selangor #shahalam #shahalamresident #shahalamresidentbusiness #onxon #keyakinandiri #luarbiasa #positivevibes #murah #mampumilik #giftbox #weddinggift #birthdaygifts


1

JULIET dari INTENSE SERIES
.
Bau yg seductive, sweet, sexy. Siapa peminat vanilla maka sis recommend sangat2 dengan Juliet ni sebab bau dia sweet gourmand vanilla scent taw. Rasa macam nak makan je perfume ni😋
.
Permulaan bau dia dah bau haruman vanilla tu. Ditambah pula dengan wangian white floral dan manis2 dekat hujung2 tu. Memang syok la bau dia. Asik nak bau je bila spray Juliet ni taw.😗
.
Nak cuba?
Klik profile link di bio untuk fast respond☺
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai # #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


1

Ada tak kawan saya kat sini yang suka bersukan ?
.
Bila bersukan, mesti berpeluh kan ? Kalau tak berpeluh tu mungkin acah-acah je la kot nak amek gambar upload insta lepastu hashtag #donesukan 😝
.
Tak semua orang suka bau peluh kita kan . Apakata sebelum riadah atau bersukan spray dulu dexandra dua tiga zass . Bila berpeluh pun menten je xde bau masem kiki 😀


1

Biar muka tak hensem tapi penampilannya ohsem! Dilengkapkan dengan wangian De'Xandra...makanya muka tak hensem pon jadi hensem bangggg..barulah triple ohsem! Gitchuuuu😁
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

Ada tak kat sini yang nak bertunang atau kahwin tak lama lagi?

Haa, apakata jadikan De'Xandra GiftBox ni sebagai hantaran.
Eksklusif pulak tu😊

Haa meh2 sapa nak klik je --> www.wasap.my/60137016545 😊

#dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandraairfreshener #dexandrabodyodourless #dexandramalaysia #dexandrashahalam #malaysia #selangor #shahalamresidentbusiness #minyakwangi #wangi #weddinggift #surprisegift #birthdaygift #keyakinandiri #wangiitusunnah #onxon #wangisokmodengandexandraperfume


0

“Gincu merah dan pewangi sentiasa menjadi pelengkap gayaku”, kata Christina Aguilera.

Dan tiada lagi wangian yang lebih serasi dengan gincu merah menyala, gaya berani dan menggoda, selain JULIET.
.
Jom jadikan JULIET pelengkap gaya anda😊
Klik profile link di bio untuk fast respond😃
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

HELENA dari DYNAMIC SERIES.
.
Baunya memang WOW !!! Fruity floral, soft & sweet
.
Bau manis-manis buah & white floral yang lembut memang besttt & tidak menusuk. Boleh juga dikategorikan antara wangian "mewah".
.
Kalau kepala tengah serabut pun boleh jadi tenang bila bau HELENA ni tau ! 😍😍😍
.
Nak tahu bau HELENA macam mana? Siapa yang pernah guna Dior Addict ni kompom akan familiar dengan bau HELENA☺. HELENA lebih ohsem sebab pati sudah di Enhance kan jadi lebih berkualiti dan tahan lagi lama.
.
Nak cuba klik profile link di bio untuk fast respond☺
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai # #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

19 BAU MENAWAN 😍
.
.
De'xandra for her ada 19 pilihan bau yang best untuk uols pilih tau.
19 pilihan perfume for her .
1) Elenor (Gucci Flora) .
2) Chaleur (Bombshell) .
3) Victoria (Lady Million) .
4) Zahra (Zahra) .
5) Fresia (Moon Sparkle) .
6) Marilyn (Miracle) .
7) Deluna (Midnight Fantasy) .
8) Olivia (Jadore) .
9) Helena (Dior Addict) .
10) Lourve (Forbidden Rose) .
11) Lady Rose (Chanel Coco Mademoiselle) .
12) Grace (Chloe) .
13) Lozen (Gucci Bamboo) .
14) Luvia (Be Delicious) .
15) Posh (Hugo Boss Woman) .
16) Valerie (Viva La Juicy) .
17) Juliet (Hypnose) .
18) Mercy (Paris Hilton) .
19) Belle (La Vie Est Belle) .

011-29559915

#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramalaysia
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#minyakwangimurah
#hantarankahwin
#dexandradeluna
#perfumewanita
#perfumelelaki 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#airfreshener
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#forestdream
#passionfine
#roseforest


0

LOZEN apparently reflects confidence and feminity. It is designed for modern women of character that is multifaced; the fragrance is intense, graceful and gentle at the same time.
WHO SHOULD BE USED :
1. Night scent.
2. Office wear.
3. College.

WS 0199358716
WS 0199358716
WS 0199358716

ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO YA
#dexandraperfume
#dexandraorignal
#dexandramemikat
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#dexandralovers
#dexandrainspiredperfume
#wangianmemikat
#wangianuntukmu
#wangiandexandra
#wangiansetandingantarabangsa
#wangianmurah
#wangiantahanlama
#wangianmalaysia
#wangianeksklusif
#wangianislam
#wangianstim
#wangianberkualiti
#wangiantahanlama
#wangianhebat
#wangianhalalmewah
#perfumeoriginal
#perfumeaddict
#perfumelover
#perfumedexandra
#trustedseller
#dexandraagent
#teamfeya


0

Alhamdulillah. Customer beli 2 botol perfume Dexandra rare edition. Dexandra Daisy Marc Jacobs @ Dx White Daisy & Dexandra Allure Homme Sport @ Dx Pure Vertiver. Thank you so much shopping dekat @dexandramurahh ya 😘.
.
Click #dexandramurahhfeedback to view other feedback.
.
FREE POSTAGE .
FREE POSTAGE .
FREE POSTAGE .
.
❤ 1 botol RM70 SM / RM75 SS
❤ 2 botol RM130 SM / RM140 SS
.
Order dekat Shopee ya. Link Shopee dekat bio. Jgn lupa apply free shipping voucher sebelum buat payment. Anything nak tanya boleh pm sis 😊.
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#minyakwangimurah
#hantarankahwin
#dexandradeluna
#perfumewanita
#perfumelelaki 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#airfreshener
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#forestdream
#passionfine
#roseforest


0

Ada tak kat sini yang nak bertunang atau kahwin tak lama lagi ?
.
Haa, apakata jadikan De'Xandra GiftBox ni sebagai hantaran . Eksklusif pulak tu . Haa meh2 sapa nak klik je --> www.wasap.my/601156598363/nakdexandra
.
Jom wsap Cik Eiyqa untuk pilih bauan #dexandra yang menjadi #pilihanhatianda link di bio! ❤❤
.
#dexandramalaysia #dexandraonline #dexandraperfumeforhim #dexandraseriiskar #dexandrainspiredperfumes #dexandraselangor #dexandrashahalam #dexandrajohor #dexandrakedah #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandraputrajaya #dexandrasingapore #dexandraseremban #dexandraipoh #dexandradropship #dexandragombak #dexandrasabah #dexandrakl #dexandraskudai #dexandraklang #dexandrakelantan #dexandraperak


0

Ada tak kat sini yang nak bertunang atau kahwin tak lama lagi ?
.
Haa, apakata jadikan De'Xandra GiftBox ni sebagai hantaran . Eksklusif pulak tu . Haa meh2 sapa nak klik je --> www.wasap.my/601118846522
#dropship #dropshipmurah
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandralover #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta  #dropshipdexandra
#nakjadidropship #nakjadidropshipdexandra #jombuatduit #pewangiviral #hadiahmurah #giftmurah #viral #tambahincome #tambahduit


0

Seperti kasih ibu, Marilyn penuh dengan kelembutan dan kegembiraan. .
.

Dirumuskan dengan aroma Freesia, Laici, Melur dan Magnolia, serta di selaraskan mengikut selera peminat wangian Malaysia, ia cukup feminin bagi para ibu-ibu muda.
.
Jom cuba wangian kasih ibu.
Klik profile link di bio untuk fast respond😃
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

TOP SELLING FOR HIM
.
.
Ni list perfume lelaki yang sangat top selling. Boleh cuba dalam list ni kalau tak tau nak beli yang mana satu. Kalau confuse lagi whatsapp je sis. Nanti sis tolong 😊.
.
💯 New De'xandra .
💯 Botol baru .
💯 Original .
🙅‍♀️ Botol lama dah stop production
.
Semenanjung .
❤ 1 botol RM70 .
❤ 2 botol RM130 (Jimat RM10) .
.
Sabah/Sarawak .
❤ 1 botol RM75 .
❤ 2 botol RM140 (Jimat RM10).
.
Nak order?
-Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus w.apps 0109009432
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#minyakwangimurah
#passionfruits
#hantarankahwin
#dexandradeluna
#perfumewanita
#perfumelelaki 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#airfreshener
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#forestdream


0

Ni list top 10 perfume letops untuk perempuan. Paling berhantu sekali si Chaleur dengan Elenor. Selalu ada je yang whatsapp sis tanya pasal 2 jenis perfume ni tau 😁 .
.
💯 New De'xandra .
💯 Botol baru .
💯 Original .
🙅‍♀️ Botol lama dah stop production
.
Semenanjung .
❤ 1 botol RM70 .
❤ 2 botol RM130 (Jimat RM10) .
.
Sabah/Sarawak .
❤ 1 botol RM75 .
❤ 2 botol RM140 (Jimat RM10).
.
Nak order?
-Komen “dm” kat bawah @ nak lagi cepat korang terus w.apps 0109009432
.
#dexandra
#dexandraperfume
#perfumedexandra
#dexandraoriginal 
#dexandramurah
#dexandramalaysia
#dexandraperfumemurah
#dexandrafresia
#minyakwangidexandra
#minyakwangimurah
#passionfruits
#hantarankahwin
#dexandradeluna
#perfumewanita
#perfumelelaki 
#dexandrabombshell
#dexandrachaleur
#dexandragucciflora
#dexandraelenor
#airfreshener
#dexandraairfreshener
#airfreshenerdexandra
#pewangikereta
#pewangikeretadexandra
#pewangikeretamurah
#perfumekeretadexandra
#perfumekeretamurah
#forestdream


0

*السَّلاَمُ َعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ* Subhanallah, cantiknya alam ciptaan Tuhan . Duduk di tengah kota, susah nak jumpa view macam ni . .
Untung ada air freshener de'xandra yang segar ni boleh juga melepas rindu dengan wangian kesegaran alam .
.
Korang rindu suasana macam ni tak ?
.

#dexandramalaysia #dexandraperfumes #dexandraoriginal #dexandralovers💋 #dexandradropship #dexandrakotatinggi #dexandraairfreshener #dexandragiftset #dexandrajohor


0

GRACE dari ELEGANT SERIES
.
Orang kata perfume ni mempengaruhi mood kite. Kalau perfume tak best, mood kite pon jadi tak best taw. .
Tapiiiiii .
kalau dapat perfume yg best, mood pon akan berjangkit jd sangat besttt. .
Haa perfume apa yg best tu? Cer tengok 👆🏽. Wangian GRACE ade ekstrak laici sedikit menjadikan perfume ini unik dan long lasting. Hari ni spray dekat baju esok pon baju awak bau wangi lagiii.
.
Kalau x best awak, xdelah perfume ni seller taw😄
Jom cuba GRACE.
klik profile link di bio untuk fast respond☺
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #minyakwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai # #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


1

HYDER is a oriental spicy fragrance for men. Top notes are metallic notes, grapefruit, pink pepper and galbanum; middle notes are rhubarb, cedar, pineapple and metallic notes; base notes are tonka bean and amber.
WHO SHOULD BE USED :
1. Teenage.
2. Daylight.
3. Regular wear.
4. To the gym.
5. Cool evening its the best time to wear this.

WS 0199358716
WS 0199358716
WS 0199358716

ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO YA
#dexandraperfume
#dexandraorignal
#dexandramemikat
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#dexandralovers
#dexandrainspiredperfume
#wangianmemikat
#wangianuntukmu
#wangiandexandra
#wangiansetandingantarabangsa
#wangianmurah
#wangiantahanlama
#wangianmalaysia
#wangianeksklusif
#wangianislam
#wangianstim
#wangianberkualiti
#wangiantahanlama
#wangianhebat
#wangianhalalmewah
#perfumeoriginal
#perfumeaddict
#perfumelover
#perfumedexandra
#trustedseller
#dexandraagent
#teamfeya


0

VIGOR is represents fresh and sporty creation in relation to the other perfumes of the house. It also represent power, dynamism and energy. The fragrance opens with fresh grapefruit and a marine accord that lead to the heart of aromatic bay leaf and Hedione jasmine and a woody base of guaiac wood, patchouli, oak moss and ambergis.

WHO SHOULD BE USED :
1. College.
2. Casual ( limit amount of sprays )
3. Office wear

WS 0199358716
WS 0199358716
WS 0199358716

ATAU TERUS KLIK LINK DI BIO YA
#dexandraperfume
#dexandraorignal
#dexandramemikat
#dexandraforher
#dexandraforhim
#dexandramalaysia
#dexandraperfume
#dexandralovers
#dexandrainspiredperfume
#wangianmemikat
#wangianuntukmu
#wangiandexandra
#wangiansetandingantarabangsa
#wangianmurah
#wangiantahanlama
#wangianmalaysia
#wangianeksklusif
#wangianislam
#wangianstim
#wangianberkualiti
#wangiantahanlama
#wangianhebat
#wangianhalalmewah
#perfumeoriginal
#perfumeaddict
#perfumelover
#perfumedexandra
#trustedseller
#dexandraagent
#teamfeya


0

Rasa bebas dan bahagia jika kita mampu kawal dalaman kita sebaiknya.. Apa pun situasi yang berlaku.. Jangan ambil terlalu deep sampai ke hati.. Especially negativity yang boleh menyebabkan mood kita swing down.
.
Ambil yang baik.. Buang aja yang buruk.. Dan make your life happy moment.. ❤️❤️
.
Manusia itu pelbagai ragam.. Jika ragam mereka buat kita tersakiti.. Sebenarnya bukan mereka punca utama.. Puncanya, kita yang membenarkan diri kita disakiti... .
Jauhi dan lepaskan.. Feel good everymoment.. Boleh ke boleh?
.
.
.
#dexandra #dexandraluckydraw #afdexandra #minyakwangi #wangiwangi #jomwangi #minyakwangimurah #sayajualsayapakai  #perfumecollection #inspiredperfume #perfumemurah #perfumelover #perfumemalaysia #dexandralover #dexandrashahalam #dexandramalaysia #wangiankehidupan #perfumeshop #dexandraclassyandfabulous


0

Sape yang dah miliki new de'xandra ni untung sebenarnya.. Sebab apa? Sebabnya new de'xandra ni dia ada ciri2 botol yang tersendiri.baca bawah ya👇👇 CIRI-CIRI BOTTLE✨👇🏻 ⚫️ kaca pada body ⚫️ tutup plastik ⚫️ warna hitam for men ⚫️ warna putih for woman
⚫️ logo embossed di bawah bottle ⚫️ custome made bottle (trademark)
⚫️ nama wangian di bawah bottle ⚫️ 35ml ⚫️ compact / padat ⚫️ Exclusivity gold embossed pada nama dan pattern ⚫️ Matt Finishing

MANFAAT NEW BOTTLE✨👇🏻 🔴 tidak mudah tercabut tutup ( ketat )
🔴 boleh buka tutup dengan 1 jari 🔴 Compact - padat mudah di bawa kemana2 shaja 🔴 Ringan dan sesuai di letak di pocket, di porch & handbag 🔴 Bottle tidak mudah pecah 🔴 Rekabentuk botol 3S- Simple, Slim & Smart
🔴 Semburan yg halus dan lembut
🔴 Jimat ruang
🔴 size yg mudah dipegang
🔴 matt finishing - permukaan kesat tidak mudah jatuh

CIRI-CIRI WANGIAN ✨👇🏻 🔵 Kualiti wangian yang sentiasa dititikberatkan
🔵 Lepas kkm & sirim

MANFAAT WANGIAN✨👇🏻 ⚪️ 537 semburan utk sebottle wangian
⚪️ Tahan 3 bulan jika penggunaan 3x spray , pagi dan petang
⚪️ Semburan sedass sudah semerbak
⚪️ Lasting more than 8 hours
⚪️ Wangian itu sunnah
⚪️ Mesra Solat 📲 www.wasap.my/60137184296
📲 www.wasap.my/60137184296
📲 www.wasap.my/60137184296

#NewDexandra
#Belumcubabelumtahu
#Letspassionleadyou
#dexandramalaysia
#dexandraselangor
#dexandraoriginal
#dexandrakL
#dexandraselayang
#dexandrapos
#dexandrakepong
#dexandrajohor


0