#dexandraperfume

Instagram photos and videos

#dexandraperfume#dexandra#airfreshener#victoriassecret#bazaarpaknil#codsppenang#dexandraoriginal#bazarpaknil#dexandrapenang#dexandrakedah#dexandrasungaipetani#instagram#dexandraforhim#dexandralover#vscocam#igersmalaysia#igreview#d6292#asian#humour#igersmalaya#chettakiomey#nakfakta#ikutcarakita#malaysian

Hashtags #dexandraperfume for Instagram

by @ella_azilla

Morning👋🏻
.
Dah breakfast ke tu ? Nak bekerja jangan lupa isi perut supaya lebih bertenaga .
De'Xandra pun jangan lupa spray untuk naikkan semangat nak buat kerja dengan baik 😁
.
Jom cari perfume📲 www.wasap.my/60198361675

#dexandrawangiananda #dexandralovers #dexandraperfume #mesrasolat #tahanlebih8jam #jomdexandra #elladexandra

Kajang, Malaysia
2

by @agent_ipoh

BERWAJAH BAHARU & EXCLUSIVE 😍
.
Penampilan wajah baharu untuk De’Xandra Perfume.Inilah wajah sebenar,upgrade lagi kualiti berbanding dulu.

#vivalajuicy #dexandra #dexandraperfume #pakaging #lama #berwajahbaru #upgrade #lebihbaik #pastikanori #original #pembelibijak #smart #guccibamboo #gucciflora #bombshell #victoriassecret


0

by @agent_ipoh

PEMBERITAHUAN!
.
Botol lama bagi De’Xandra Perfume dah lama diberhentikan. Dan sudah bertukar wajah baru dan telah ditambah nilai lebih baik dan kekal wangi. Mohon jangan tertipu ☺️ #dexandra #dexandraperfume #pakaging #lama #berwajahbaru #upgrade #lebihbaik #pastikanori #original #pembelibijak #smart #guccibamboo #gucciflora #bombshell #victoriassecret


0

by @khairulafendi_mohdnordin

[ K.A.K C A R R E N T A L ]
.
Awak awak awakkkkk yang sedang cari kereta sewa!!! Abg ada menyediakan 10 buah kenderaan untuk di sewa kan taw!!!!
.
🔥SAGA 1 Buah
🔥MYVI 2 Buah
🔥ALZA 4 Buah
🔥EXORA 1 Buah
🔥HIACE 1 Buah
🔥TRITON 1 Buah
.
Deposit RM50 sahaja untuk booking kenderaan & akan di pulangkan semula.
.
Antara syarat sewaan yang utama
✔️Anda seorang yang mempunyai lesen memandu kenderaan
✔️Bayaran sewaan perlu di jelaskan sebelum kenderaan di ambil
✔️3 dokumen perlu di bawa semasa mengisi borang
a) Salinan Ic Pemandu
b) Salinan Lesen Pemandu
c) Salinan Ic Waris
.
Setelah deal di buat, anda akan di nyatakan untuk mengambil kenderaan di 2 tempat yang akan di beritahu. (Garaj kat rumah tak muat letak kereta 🤣)
.
Sila tepati masa yang di janjikan untuk mengambil kereta.
.
Jika ada tambahan masa @ hari, sila maklum seawal yang mungkin. Tambahan masa 1 jam RM10 setiap jam. Untuk tarikh2 panas, anda tak di galak kan tambah hari sebab kita dah atur jadual perjalanan kereta.
.
L O K A S I : T E L U K I N T A N P E R A K
.
Sebarang pertanyaan sewaan & lain2 sila wassup kepada kami

Khairul 📲013 2217009 : http://khairulafendi.wasap.my/
📲013 2217009 : http://khairulafendi.wasap.my/
📲013 2217009 : http://khairulafendi.wasap.my/

Akma
📲014 9297891 : http://keishaperfume.wasap.my/
📲014 9297891 : http://keishaperfume.wasap.my/
📲014 9297891 : http://keishaperfume.wasap.my/
.
#dropshipdiperlukan #dexandraperfume #keishadexandrateam #pengedardiperlukan #pewangikereta #keishacarperfume #keishaAMshoppe #keretasewa #keretasewamurah #keretasewatelukintan #keretasewaperak #kakcarrental #mesinairlayandiri #vendingmachine #pakejvendingmachinemurah #pakejdobilayandirimurah #dobilayandiri #kedaidobiakma

Kedai Dobi Akma - Dobi Layan Diri 24 Jam
2

by @roseirastore

Perfume dexandra yang kecik pun ada ready stock!
panas panas lagi ;) #dexandraperfume

Kuala Terengganu
0

by @zila_igshopee

💗💗💗💗💗💗💗💗.
.
Alhamdulillah untuk rezeki hari ini.. .
Walaupun tak banyak tapi dari hasil titik peluh & usaha sendiri buat kita lebih hargai dengan setiap apa yg kita dapat...
.
Bersyukurlah selalu & yang penting usaha 💪
.
Selamat malam kesayangan semua 😘
.
#dexandra #dexandraperfume #dexandraoriginal #telukintan #hospitaltelukintan


2

by @canmansangent

Ini testimoni customer yg pertama kali mencuba #DexandraPerfume 😁😁😁
.
Sebelum ni... Membeli utk hadiah kpd yg tersyg... Kini utk kegunaan sndri...😍😍
.
Sangat seronok bila dpt feedback😘😘😘 sebegini... Semoga my lovely customer setia bersama #DexandraPerfume .
Wangian kehidupan

#CanMansangEnt
#TrustedSellerCanMansangEnt
#LoveDexandraPerfume


0

by @canmansangent

Alkisahku d hari ini.... Af dexandra dilamar oleh Bumi Kenyalang...
.
Walau x segempaq org lain punya... Diri ini tetap bersyukur atas rezeki yg diberikan pada hari ini
.
Setiaku bersama #DexandraPerfume
#CanMansangEnt
#TrustedSellerCanMansangEnt
#LoveDexandraPerfume


0

by @dexandra_perfume_iera

" SAY YES TO DEXANDRA "

Sila pastikan tahap keselamatan sebarang bentuk wangian selamat untuk digunakan...jangan kerana MURAH kita semua terpedaya..MAHAL pun tak boleh kira...
.
DEXANDRA harga sangat mampu milik telah disahkan 100% BEBAS dari bahan yang merbahaya..gunalah AIR FRESHNER by DEXANDRA..WANGI dan SELAMAT👍👍👍
.

DEXANDRA SELAMAT✔️✔️✔️
.
#AirFreshenerDexandra 📲013.981.1616
📲www.wasap.my/60139811616
#perfume
#dexandraPerfume
#forhim
#forHer
#hantaran
#besdayGift
#airFreshner
#wangi
#gift
#dexandraForhim
#tahanLama
#kereta
#ruangtamu
#ofice
#biliktidur
#almaripakaian
#kotabharu
#dropshipAirFreshner


0

by @dexandrashopp

Siapa pernah beli Hawa ??
Hawa ni kan, kalau korang nak tau, bau dia best gilerrrr. Bau lemak lemak manis macam honeydew gitu. Memang tak sama lah dengan perfume jenama lain. Korang patut cuba. Serius ni! 🤣
.

Set Hawa RM80
tak termasuk postage
.

Taktau nak bagi hadiah apa dekat tersayang? Set macam ni pon bolehhhh hehe.
.

Nak order? Jom DM or wasap kakak 😘
.

#dexandraperfume #perfumemurahmalaysia #perfumedexandra #perfumetahanlama #perfumemesrasolat #hantarankahwin #hantarantunang #perfumeviral #sayajualperfume #dexandraoriginal #inspiredperfume #perfumelover #dexandralover #sayajualperfume #bazaarpaknil #setadamhawa #perfumecouple #perfumeviral


0

by @latisa_shoppe

.
PROMOTION DROPSHIP DE'XANDRA 💕
.
Dulu RM150 but now De'xandra ada promotion untuk sesiapa yang nak cari side income. RM30 ONLY
.
RM30 ONLY !!!!!
.
🌸 FREE Air Freshener
🌸 FREE Id Membership
🌸 DISKAUN semua produk
🌸 FREE Coaching & support group
.
Nak join ? Boleh tekan link ws saya di bio kayy !!!
.
#dexandra #newlookdexandra #latisashoppe #latisatrading #latisateam #kedaicomellatisa #dexandraperfume #minyakwangimurah #hantaranmurah #hantarankawin #dexandrapalingwangi #doayangbaikbaik #JusiChantique #JusiKachak
#minyakkelapadara #dexandra #fattzura #mochakaubahagia #kawin #tunang #dropshipmurah #dropshipdexandra #dropshiprm30

Putrajaya
2

by @montcabana_bangi

NAK MONT CABANA PARFUM?
.
Boleh direct ke website kami www.montcabana.my
Segala-galanya mudah
.
Pm/whatsapp 60133377342
Pm/whatsapp 60133377342
Pm/whatsapp 60133377342
.
#montcabana #montcabanadotmy #montcabanapuchong #montcabanaputrajaya #montcabanacyberjaya #montcabanadengkil #montcabanakajang #montcabanaserikembangan #montcabanabangi #perfume #minyakwangi #viral #zulariffin #dexandra #dexandraperfume #zafc


0

by @dexandra_penang2017

Nak bau wangi? Boleh guna Airfreshener Passion Fine ne. Letak dalam almari bau baju wangi, letak diruang tamu, ruang tamu wangi, letak di dalam bilik pun bau wangi.. Letak dimana² pun wangi tauuu.. Tak percaya? Jom cuba sebotol 😉
.
www.wasap.my/601110323032/AirFreshener
.
Cod Sungai Petani & Penang
.
#DexandraPerfume #DexandraKedah #DexandraSungaiPetani #DexandraPenang #CodSpPenang #AirFreshener


0

by @dexandra_penang2017

Nak bau wangi? Boleh guna Airfreshener Passion Fine ne. Letak dalam almari bau baju wangi, letak diruang tamu, ruang tamu wangi, letak di dalam bilik pun bau wangi.. Letak dimana² pun wangi tauuu.. Tak percaya? Jom cuba sebotol 😉
.
www.wasap.my/601110323032/AirFreshener
.
Cod Sungai Petani & Penang
.
#DexandraPerfume #DexandraKedah #DexandraSungaiPetani #DexandraPenang #CodSpPenang #AirFreshener


0

by @dexandra_penang2017

Nak bau wangi? Boleh guna Airfreshener Passion Fine ne. Letak dalam almari bau baju wangi, letak diruang tamu, ruang tamu wangi, letak di dalam bilik pun bau wangi.. Letak dimana² pun wangi tauuu.. Tak percaya? Jom cuba sebotol 😉
.
www.wasap.my/601110323032/AirFreshener
.
Cod Sungai Petani & Penang
.
#DexandraPerfume #DexandraKedah #DexandraSungaiPetani #DexandraPenang #CodSpPenang #AirFreshener


0

by @bytashayaacop

Don’t worry cos De’Xandra Air Freshener is safe to use☺️ #dexandra #dexandraperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrasingapore


0

by @bytashayaacop

Don’t know which one to choose cos all smells nice? Don’t worry just hang all of them🤣

#dexandra #dexandraperfume #dexandraforher #dexandraforhim #dexandrasingapore


0

by @dexandra_penang2017

Air freshener perisa Vanila ne memang best! 👍 Letak ja dalam kereta pasti terasa macam kereta baru. Baunya memang baru 😉
.
www.wasap.my/601110323032
.
Cod Sungai Petani & Penang
.
#DexandraPerfume #DexandraKedah #DexandraSungaiPetani #DexandraPenang #AirFreshener #CodSpPenang


0

by @dexandra_zana

De’Xandra Vigor ni, di inspirasikan oleh Invictus dari Paco Rabbane; yang direka khas untuk membawa mood “fresh and sporty, yet sensual and masculine“. Bau Vigor terdiri dari bauan citrus grapefruit dan lemon, haruman lautan dan bau wangi bunga Jasmin dan daun-daun hijau. Memang unik dan segar.

Perfume Vigor ni, termasuk dalam kategori perfume fresh. Amat sesuai untuk golongan aktif bersukan dan maskulin.

Berminat boleh wasap kak zana 📱📱0139987215

#instagram #dexandraperfume #dropshipwanted #bazarpaknil
#neelofa #projekstg #babycomel
#syukurselalu #wanita #erezeki
#terapiinstagram #model #jutawan
#azizanosman #irfankhairi
#love #girl #instadairy #instafamous #like4like
#follow4follow #photoshoot #review #malaysiabaru #tambahfollowers #belajarinstgram #usahawan


0

by @dexandra_penang2017

Air freshener perisa Vanila ne memang best! 👍 Letak ja dalam kereta pasti terasa macam kereta baru. Baunya memang baru 😉
.
www.wasap.my/601110323032
.
Cod Sungai Petani & Penang
.
#DexandraPerfume #DexandraKedah #DexandraSungaiPetani #DexandraPenang #AirFreshener #CodSpPenang


0