#dexandraperfume

Instagram photos and videos

#dexandraperfume#dexandra#dexandramurah#dexandraperfumes#dexandrainspiredperfumes#dexandraselangor#perfume#minyakwangi#airfreshener#bazarpaknil#rarebarulahraya#newdexandra#kelantan#dexandraairfreshener#dexandrakl#dexandrajb#dexandrajohor#jualanmurah#dropship#dexandrasales#dexandrateamkeksah#dexandrakotabharu

Hashtags #dexandraperfume for Instagram

Dah start bekerja ke? .
Ha, kami di dexandra pun begitu juga, Geram jugak tengk kawan-kawan masih beraya ke sana ke mari tapi tak apa! Semua ini kami korbankan untuk peminat De’Xandra yang kami sayangi. Hehe.
.
Apa kata kita naikkan mood pagi raya ini dengan sedikit wangi-wangian di pejabat. Buka satu Refresh dalam opis, biar bau sweet dia semerbak satu meja. Tambah sikit background lagu raya dalam radio dan balang kuih kat tepi, haa! Gerenti mood tu naik balik. (Berat badan naik, itu lain kira. Hihi)
.
De’Xandra Refresh, Rejuvenate, Relax, dan Rejoice air freshener ready stock dalam harga RM10 saja sebotol. Dapatkannya dari kami sekarang
.
.
#dexandraAF #dexandraaf #worldcup #dexandra #dexandrakedah #dexandrautara #dexandraadamhawa #airfreshener #airfreshenerdexandra #wangi #nochemical #ecosystem #selamat #tanpabahankimia #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumes


0

...[ AKHIRNYA ] - ADAM DAN HAWA BERTEMU, DI DUNIA KEMBALI BERSATU, DGN IZIN TUHAN YANG SATU...
.
Kisah cinta 2 hati yang terpisah jauh akhirnya bertemu kembali, menjadi saksi bukti cinta yang suci . Wangian yang diinspirasi dari kisah cinta yang teruji, dari syurga turun ke bumi, kerana kasihnya Ilahi, cinta mereka kekal abadi .
.
==============
.
ADAM
.
Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa .
.
👉 EDP. Tahan lebih 8 Jam.
👉 Bermula dengan kemanisan buah epal merah, manis
👉 Disusuli dengan aroma woody, vanila dan spicy
👉 Menyerlahkan kemaskulinan ADAM
👉 Membuat HAWA terpesona
.
10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱
.
Update : Tinggal kurang 1000 uni
==============
.
HAWA
.
Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa .
.
👉 EDP. Tahan lebih 8 Jam.
👉 Bermula dengan aroma vanilla milk
👉 Disusuli dengan kemanisan floral fruity
👉 Menyerlahkan keanggunan si HAWA
👉 Membuat ADAM terpesona
.
10,000 unit sahaja (LIMITED) 😱
.
#dexandra
#RareBarulahRaya #dexandraaf #worldcup #dexandra #dexandrakedah #dexandrautara #dexandraadamhawa #airfreshener #airfreshenerdexandra #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumes


1

Hai semua!
.
Nak ke mana tengah hari ni?
.
Lepas bulan puasa ni kan, ada saja yang teringin nak makan untuk lunch. KFC lah, McD lah, Nasi Kerabu lah...lepas gian agaknya sebab sebulan berpuasa. Haha.
.
Tapi sebelum keluar tu, jangan lupa sembur sedikit Dexandra. Bagi rasa segar sikit sebelum menapak ke kedai makan kejap lagi. Lagipun tak adalah nanti datang kedai bau peluh, balik kedai bau ayam. Haru!
.
Mujur kita ada satu De'Xandra for Her simpan atas meja.
.
Sis pula bagaimana?

#dexandraaf #worldcup #dexandra #dexandrakedah #dexandrautara #dexandraadamhawa #airfreshener #airfreshenerdexandra #wangi #nochemical #ecosystem #selamat #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumes


1

Haaaa wangi gila wei bau perfume DeXandra 😍❤️ .
Bolehlah pakai nak pergi open house sebulan syawal🤪 .
Dia ada bau For Him and For Her
so belilah ramai ramai😝❤️ #inlovewithdexandra #puashati


2

Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya !
.
.
Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan 😍
.
.
#dexandraAF #dexandraaf #worldcup #dexandra #dexandrakedah #dexandrautara #dexandraadamhawa #airfreshener #airfreshenerdexandra #wangi #nochemical #ecosystem #selamat #tanpabahankimia #dexandraperfume #perfumedexandra #perfumes #dexandracheku


0

Refresh after a long day with cool breeze air freshener made from a combination of greens and fruity scents to help you unwind
.

PASSION FINE by De'Xandra


1

SAYA TAK PUAS HATI! SEKALI BAU TERUS MENCARI
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Amboi, jgn rakus sgt bang 😆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Alkisah ada sorg insan bernama Zul (bukan nama sebenar), dia mula kan cerita ada ofismate perempuan, lately dia ada satu bau unik yg super soft & sweet
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Sekali dia lalu bang, woww...bau apa ni org da hilang, bau still melekat kuat sepanjang jalan!"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dia korek pnya korek cerita dari mana bau tu, rupa nya bau Mont Cabana Gold edition
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
“Untuk lelaki ada tak boss? Yg boleh membuat kan para gadis jatuh cinta bau pertama" 😂😂😂
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
P/s : Jangan lama sgt termenung, perfume exclusive ni limited edition, kita bincang pm tepi k untuk booking order 😉
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#montcabana #montcabanahq #officialmontcabana #exclusiveperfume #perfumeoriginal #perfumelelaki #perfumeviral #perfumewangi #perfumeraya2018 #zulariffinfc #zulariffin #zulariffinskuad #zulariffinlover #noradanish #neelofa #aydajebat #jannanick #caprice #lokalahmy #dexandraperfume #eaudeparfum #edp #cosmetics #malaysia #moodrepublik #wakdoyok #neelofa #farahnabilah #lofatah


0

💐 LOTUS💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Lotus😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

Hanya RM10 untuk wangian ruang kediaman atau kenderaan anda supaya sentiasa berbau harum dengan Air Freshener Dexandra.
.
🍦 VANILLA FRESH 🌹 ROSE FOREST 🍇 PASSION FRUIT 🍃 GREEN TEA 🌲 FOREST DREAM 🍈 PASSION FINE ☕️ COFFEE WARM 🍮 ROASTED CARAMEL
.
Harga RM10 sahaja (10ml)
.
So fresh so wangi... .
.

#dexandra
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandraperfume
#dexandramurah
#dexandraairfreshener


1

💐 CHALEUR 💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Chaleur😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

💐 ELENOR 💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Elenor😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

💐 FRESIA 💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Fresia😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

💐 GRACE💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Grace😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

💐 HELENA 💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Helena😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

.
👆 Nama2 perfume De'Xandra yg baru. Lepas ni jgn konpius2 lg ya. Now dah tau, dah boleh order wangian yg uolls prefer guna nama baru. Hoyeaahhh!
.
Alami sendiri keindahan dan kenikmatan The New De'Xandra. New Look. New Inspiration.
.
👑 Moden dan Minimalis
.
👑 Setaraf Jenama Terkemuka
.
👑 Wangi & Tahan Lama
.
6 Series Wangian For Men & For Women
.
🍁 Classic Series
.
🍁 Dynamic Series
.
🍁 Intense Series
.
🍁 Elegant Series
.
🍁 Luscious Series
.
🍁 Deluxe Series
.
Suatu pembaharuan yg 100% LUAR BIASA, dengan formulasi wangian yang telah di'UPGRADE' & di'ENHANCE' kualitinya.
.
#sellersahdexandra #idD635 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra
#dexandra #perfumedexandra #dexandratester #perfumemalaysia #lokalah #perfumelover #fragrance #perfume #perfumeinspired #minyakwangi #dexandraperfume #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #bazarpaknil #sayajualperfume #bazaarpaknil #sayajualmurah #visitmyig #perfumemurah #testerdexandra #selangor #kualalumpur


0

.
👆 Nama2 perfume De'Xandra yg baru. Lepas ni jgn konpius2 lg ya. Now dah tau, dah boleh order wangian yg uolls prefer guna nama baru. Hoyeaahhh!
.
Alami sendiri keindahan dan kenikmatan The New De'Xandra. New Look. New Inspiration.
.
👑 Moden dan Minimalis
.
👑 Setaraf Jenama Terkemuka
.
👑 Wangi & Tahan Lama
.
6 Series Wangian For Men & For Women
.
🍁 Classic Series
.
🍁 Dynamic Series
.
🍁 Intense Series
.
🍁 Elegant Series
.
🍁 Luscious Series
.
🍁 Deluxe Series
.
Suatu pembaharuan yg 100% LUAR BIASA, dengan formulasi wangian yang telah di'UPGRADE' & di'ENHANCE' kualitinya.
.
#sellersahdexandra #idD635 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra
#dexandra #perfumedexandra #dexandratester #perfumemalaysia #lokalah #perfumelover #fragrance #perfume #perfumeinspired #minyakwangi #dexandraperfume #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #bazarpaknil #sayajualperfume #bazaarpaknil #sayajualmurah #visitmyig #perfumemurah #testerdexandra #selangor #kualalumpur


0

.
👆 Nama2 perfume De'Xandra yg baru. Lepas ni jgn konpius2 lg ya. Now dah tau, dah boleh order wangian yg uolls prefer guna nama baru. Hoyeaahhh!
.
Alami sendiri keindahan dan kenikmatan The New De'Xandra. New Look. New Inspiration.
.
👑 Moden dan Minimalis
.
👑 Setaraf Jenama Terkemuka
.
👑 Wangi & Tahan Lama
.
6 Series Wangian For Men & For Women
.
🍁 Classic Series
.
🍁 Dynamic Series
.
🍁 Intense Series
.
🍁 Elegant Series
.
🍁 Luscious Series
.
🍁 Deluxe Series
.
Suatu pembaharuan yg 100% LUAR BIASA, dengan formulasi wangian yang telah di'UPGRADE' & di'ENHANCE' kualitinya.
.
#sellersahdexandra #idD635 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra
#dexandra #perfumedexandra #dexandratester #perfumemalaysia #lokalah #perfumelover #fragrance #perfume #perfumeinspired #minyakwangi #dexandraperfume #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #bazarpaknil #sayajualperfume #bazaarpaknil #sayajualmurah #visitmyig #perfumemurah #testerdexandra #selangor #kualalumpur


1

💐 DELUNA💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama Deluna😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

💐 BELLE💐
.
.
Open house berderet??? Risau ada bau yg xmenyenangkan sepanjang hari??
.
.
Jom mewangi bersama belle😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

Hujan sepanjang hari ini
Alhamdulillah...
#dexandraperfume


1

💐 JULIET💐
.
.
Undangan Open house berderet??? Risau ada bau yg tak menyenangkan sepanjang hari???
.
.
Jom mewangi bersama haruman juliet😘
Wangian yg tahan lebih dari 8jam;

RM70/botol excl postage;

ORDER?? pls click link at bio⬆️⬆️⬆️
.
.
#aurainsta #aurainstabatch19
#dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfumemalaysia #dexandralover #dexandraperfume #dexandraoriginal #dexandraperfumes #dexandra #dexandramalaysia #dexandraselangor #dexandraforhim #dexandraforher #dexandralovers #dexandrawangi #dexandramurah #dexandraklang
#teamthewangishop


0

🌹ZAHRA by de'Xandra🌹 😍Bau zahra nie LEMBUT, FEMININE dan FRESH.
😍Sangat sesuai untuk yang sukakan minyak wangi yang SOFT dan tidak menyesakkan hidung.
😍Bau freshnya seolah-olah anda baru lepas mandi. Hanya perlu sembur dua tiga kali ke kulit/baju dan nikmati hari yang indah dan mewangi.
.
.
.
Wangian Sejati Dan Terkini Dari Dexandra "Dapatkan Bauan Yang Berpanjangan"
.
2 botol RM 140 (diskaun RM 10)
FREE GIFT 🎁🎁 .
*TERHAD SEPANJANG SHAWAL*
😱😱😱😱😱
.
.
Berminat? jom whatsapp
.
Click ja link ni direct whatsapp
👇👇👇 http://www.wasap.my/+60194499816/dexandraEDP

http://www.wasap.my/+60194629886/dexandraEDP
.
.
Lokasi :
Outlet De’Xandra Ipoh
No 16 Jalan Mestari A7,
Medan Meru Bestari, 30020, Ipoh
[ Berdekatan KFC Meru ]
.
Jemput ramai-ramai datang 😉
.
.
#dexandramalaysia
#dexandraoriginal
#dexandrainspiredperfum
#letpassionleadyou
#newdexandra
#hargamampumilik
#sahdibawasolat
#stokisdexandraoutletipoh
#dexandra
#dexandraipoh
#dexandraoutletipoh
#dexandraperfume
#zahrabydexandra
#limitededition
#wangiselalu


2

Feeling like VIP.....
.
Perfume ni akan menyebabkan anda rasa seperti VIP. Gabungan Passion Fruit dengam Mint memang memberikan keunikkan kepada anda bila anda pakai perfume ini. Sesuai bagi mereka yang selalu meeting client for important purpose. Memang ohsemmm.
.
.
.
#dexandraperfume #grandeur #perfumemalaysia #wangiankehidupan #anfragrances


0

Hanya RM10 untuk wangian ruang kediaman atau kenderaan anda supaya sentiasa berbau harum dengan Air Freshener Dexandra.
.
🍦 VANILLA FRESH 🌹 ROSE FOREST 🍇 PASSION FRUIT 🍃 GREEN TEA 🌲 FOREST DREAM 🍈 PASSION FINE ☕️ COFFEE WARM 🍮 ROASTED CARAMEL
.
Harga RM10 sahaja (10ml)
.
So fresh so wangi... .
.
Whatsapp 017 516 0918 .
.
#dropshipwanted
#sofreshsowangi #dexandraperlis #agentdexandraperlis
#dexandra #dexandrahawa #dexandramalaysia #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandrawangi #dexandraforher #dexandrainspiredperfumes #dexandraperfumes #perfumedexandraterbaik #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #dexandraoriginal #dexandra #dexandrafeedback #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilmurahmurah #perfumewangi #perfumeinspired #orignal #forher #forhim


0

MARILYN Pilihan PERFUME WANITA Yang BERKERJAYA. .
Buat wanita bekerjaya, sudah pastinya menjadi DILEMA !
Mendapatkan minyak wangi perempuan yang berbau harum mungkin agak mudah,
namun bagaimana pula jika anda seseorang PERFECTIONIST dimana perfume wanita paling wangi merupakan pilihan anda.
.
Kata orang, tidak SAH sekiranya seorang wanita bekerjaya tidak mempunyai KOLEKSI minyak wangi daripada DE'XANDRA untuk membangkitkan keyakinan diri.
Jika anda seorang yang sering berada di ofis dan sentiasa mahu tampil yakin dengan haruman bau floral yang disenangi ramai, MARILYN eau de perfume De'Xandra antara yang perlu anda jadikan sebagai top list.
.
.
#testimonies
#Marilyn
#dexandra #dexandraperlis #agentdexandraperlis
#dexandra #dexandrahawa #dexandramalaysia #dexandraperfume #dexandramurah #dexandraoriginal #dexandrawangi #dexandraforher #dexandrainspiredperfumes #dexandraperfumes #perfumedexandraterbaik #dexandramalaysia #dexandrainspiredperfume #dexandraoriginal #dexandra #dexandrafeedback #bazaronlinemalaysia #bazarpaknilmurahmurah #perfumewangi #perfumeinspired #orignal #forher #forhim


3

REBUT WANGIAN EXCLUSIVE PROMOSI RAYA MASIH ON LAGI BAH❗️❗️❗️
.
Dapatkan Wangian korang Limited Eid Edition Khas untuk pengguna Dexandra yang pentingkan penampilan Cantik Bergaya sentiasa membuatkan hati si dia berdebar-debar. .
"RARE BARULAH RAYA"
.
WALK IN terus ke:
👇👇👇👇👇👇
🚩Kiosk Dexandra Labuan
Corner pentas
Depan Emas Shun Yick
Financial Park Labuan
.
📲www.facebook.com/DexandraLabuan
📲www.facebook.com/LSDexandra
📲www.instagram.com/DexandraLabuan

#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan
#Ujanakewangan
#adamhawalimited


1

REBUT WANGIAN EXCLUSIVE PROMOSI RAYA MASIH ON LAGI BAH❗️❗️❗️
.
Dapatkan Wangian korang Limited Eid Edition Khas untuk pengguna Dexandra yang pentingkan penampilan Cantik Bergaya sentiasa membuatkan hati si dia berdebar-debar. .
"RARE BARULAH RAYA"
.
WALK IN terus ke:
👇👇👇👇👇👇
🚩Kiosk Dexandra Labuan
Corner pentas
Depan Emas Shun Yick
Financial Park Labuan
.
📲www.facebook.com/DexandraLabuan
📲www.facebook.com/LSDexandra
📲www.instagram.com/DexandraLabuan

#LSPerfumeHouse
#LSDexandra
#Thenewdexandra
#letpassionleadyou
#labuan
#wplabuan
#dexandralabuan
#labuanft
#minyakharum
#minyakwangi
#labuanvictoria
#dexandra
#CODlabuan
#dexandrawangi
#dexandraperfume
#bandarlabuan
#labuanonlineshop
#wangiankehidupan
#dexandrasabah
#financialparklabuan
#Ujanakewangan
#adamhawalimited


1

RM22
WOMEN
- MIDNIGHT FANTASY
- DIOR
- MIRACLE
- BOMBSHELL *SOLD OUT*
- HYPNOSE *SOLD OUT*
- GUCCI FLORA
MEN
- DUNHILL DESIRE BLUE
- 1 MILLION
#dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #borangdexandra #dexandraborong #dexandraborongmurah #dexandraborongselangor #dexandraborongmalaysia #dexandrabombshell


2

*STOCK UPDATE 23 JUN 2018*
RM22
*WOMEN*
- MIDNIGHT FANTASY
- DIOR
- MIRACLE
- BOMBSHELL *SOLD OUT*
- HYPNOSE *SOLD OUT*
- GUCCI FLORA *MEN*
- DUNHILL DESIRE BLUE
- 1 MILLION
#dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #borangdexandra #dexandraborong #dexandraborongmurah #dexandraborongselangor #dexandraborongmalaysia #dexandrabombshell


0

*WOMEN*
- MIDNIGHT FANTASY
- DIOR
- MIRACLE
- BOMBSHELL *SOLD OUT*
- HYPNOSE *SOLD OUT*
- GUCCI FLORA *MEN*
- DUNHILL DESIRE BLUE
- 1 MILLION
#dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumes #dexandramurah #borangdexandra #dexandraborong #dexandraborongmurah #dexandraborongselangor #dexandraborongmalaysia #dexandrabombshell


0

Wangian yang membawakan memori yang beribu kali ganda lebih RARE di Hari RAYA.
RARE barulah RAYA ... PM MEL
http://www.wasap.my/60133179540

#dexandraperfume
#luckydrawbulanan
#dexandra
#Limitededition
#dropshipdiperlukan
#rarebarulahraya


0

MONT CABANA PARFUM

LONDON. TOKYO. KUALA LUMPUR 💯 Come with 50 ml exclusive bottle
💯 Long lasting aroma up to 60 hours
💯 Halal dan mesra solat
💯 Parfum not a edp parfum

Mahu menjadi team kami?pm inbox ye 😉


2

Nak wangi 8 jam .. Wasap terus

#follow_me #dexandraperfume #perfume
#instagood


0

Awak pakai perfume ke ? Banyak ke awak sembur ?? Awak sembur dari pagi td ?? Wah!!! Bau mcm manis2 tu ...awak teka la yang mana satu saya pakai 😆😆 Saya sembur 2x je ..dr pagi 😆😆 percaya x ??? Saya x pakai perfume mahal pun..saya pakai dexandra je ..tp bau dia mcm ori perfume kan ?? Sah lagi bawak solat tau 😊😊 Ini lah kelebihan dexandra ..memang syok !!! Saya suka bila orang cakap saya wangi..dan saya memang suka wangi2 ni 😆😆 #siapaduksebelahsayapastipaham
#perfumedexandra
#dexandraperfume


0

Selesai sudah restock air refreshner & perfume badan EDP dari @dexandra_hq
Warga seremban dan senawang nakkan pewangi kereta, bilik, ruang tamu, dapur, tandas mahupun tndas boleh roger2 kite


1

Wangian berkualiti tahan lama sah solat tak perlu mahal!
.
Siapa kata nak tampil handsome segak perlu wangian mahal? Kami berani katakan tak :)
.
Yang sebenarnya anda cuma perlu wangian berkualiti. Dan wangian berkualiti tak semestinya mahal. Seperti brand Paco Rabbane, Dunhill, Dolce Gabbana, yang mahal itu hanyalah kos branding, upah model terkenal, endorsement dari artis-artis dan sebagainya.
.
Antara kelebihan perfume DeXandra adalah kualiti perfume setanding jenama-jenama terkenal dengan harga mampu milik. Serious mampu milik!
.
Sila whatsapp saya untuk keterangan lebih lanjut. 0122236542
.

#dexandra #perfumemalaysia #dexandraperfume #dexandramalaysia #perfumesupply #perfumesupplymalaysia #like4like #follow4follo2 #vsco #vscocam #perfumemalaysia #dexandrakotakinabalu #dexandrakl


0