#dianzlover

Instagram photos and videos

#dianzlover#dianzvitamin#bazaarpaknil#flawless#kulitputih#kulitcerah#dianzlegacy#muabella#hilangkanjeragat#seremban#dianzvitamin2018#kulithalus#hilangkanjerawat#trustedreseller#tipscantik#onlineshopping#vitaminsea#cantik#codseremban#teamwatieohsem#bazaarmalaysia#poslaju#vitamincantik2018#dswanted#kulitmulus

Hashtags #dianzlover for Instagram

by @dianz.hq.bangi

.
"LAMA DAH USHA2..SEJAK DR BOTOL WARNA PUTIH..SAMPAI TUKAR PURPLE BARU SIS CUBA.. TAK MENGECEWAKAN LANGSUNG".
.
.
Terkejut dgn perubahan kulit muka. Dulu kulit muka bersepah jerawat. Alhamdulillah, lepas makan je DIANZ VITAMIN ni, jerawat dah makin mengecut. Ni baru sebotol sis ni try. Sebotol pun dah nmpk kesan perubahan tau..Dianz Vitamin ni mmg tak mengecewakan la.
.
.
πŸ’Š anda ada masalah mcm ni?
..... πŸ’‹ jerawat
..... πŸ’‹ jeragat
..... πŸ’‹ parut
..... πŸ’‹ chickenpox
..... πŸ’‹ kulitkusam
..... πŸ’‹ parutberlubang
..... πŸ’‹ poriporiterbuka
..... πŸ’‹ sunburn
..... πŸ’‹ eyebag
..... πŸ’‹ alergik
..... πŸ’‹ resdung
..... πŸ’‹ parutaccident
..... πŸ’‹ bijikolestrol
..... πŸ’‹ parutjerawat
..... πŸ’‹ kulitberminyak
..... πŸ’‹ kulitsensitif
..... πŸ’‹ eczema
..... πŸ’‹ pigmentasi
..... πŸ’‹ tumitpecah
..... πŸ’‹ panau
.
.
Dianz vitamin boleh selesaikan masalah anda.
.
.
=======================
Koleksi testimoni
#testimoni_dianz_vitamin
=======================
.
.
πŸ’Š Harga:
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
.
BERMINAT ?
.
.
wasap 0172536846

Bangi, Malaysia
1

by @dianz.hq.bangi

.
GOOD NEWS
sebab ramai yg setia dgn dianz
makan smpai berpuluh belas botol
so meh la HQ bg hadiah kt uaolsss
tahun lepas pun kita ada buat mcm ni - kumpulkan 8 penutup dianz vitamin - pos kan kpd hq ( minta alamat hq kt TEDI korg )
cas pos tanggung sendiri
dan HQ akan pos balik 1 botol dianz vitamin percuma ! yeayyyy mudah nye 😎 - pastikan penutup tu ada hologram penuh ye
kalau terpotong , terkerat semua tak valid - penutup boleh mix , light purple or pink

suka ? komen buh LOVE byk2 πŸ’œπŸ’œ p/s : kalau 16 penutup blh dpt 2 botol free .

Bangi, Malaysia
1

by @dianz.hq.bangi

.
You’ll never be brave if you don’t get hurt.
You’ll never learn if you don’t make mistakes.
You’ll never be successful if you don’t encounter failure.

Bangi, Malaysia
1

by @aisyah1639

.
BARU MKN SMINGGU JER, KULIT MUKA DH MAKIN LICIN.
.
.
"Faz, akak baru mkn sminggu..dah ada kesan dah..mmbr akak pun nk beli dgn akak, sbb dia tanya akak, muka akak jrawat dah hilang..Jerawat dgn jeragat kt muka akak dh tak ada".
.
.
Seminggu jer dah nmpk perubahan kt muka. Kulit muka dah mkin licin. Jerawat & jeragat dh takde lagi dah.
.
.
πŸ’Š anda ada masalah mcm ni?
..... πŸ’‹ jerawat
..... πŸ’‹ jeragat
..... πŸ’‹ parut
..... πŸ’‹ chickenpox
..... πŸ’‹ kulitkusam
..... πŸ’‹ parutberlubang
..... πŸ’‹ poriporiterbuka
..... πŸ’‹ sunburn
..... πŸ’‹ eyebag
..... πŸ’‹ alergik
..... πŸ’‹ resdung
..... πŸ’‹ parutaccident
..... πŸ’‹ bijikolestrol
..... πŸ’‹ parutjerawat
..... πŸ’‹ kulitberminyak
..... πŸ’‹ kulitsensitif
..... πŸ’‹ eczema
..... πŸ’‹ pigmentasi
..... πŸ’‹ tumitpecah
..... πŸ’‹ panau
.
.
Dianz vitamin boleh selesaikan masalah anda.
.
.
=======================
Koleksi testimoni
@dianz.hq_feedback
=======================
.
.
πŸ’Š Harga:
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
.
BERMINAT ?
.
.
wasap 011-11183758
.
.
#sayajualonline #sayajualmurah #DianLegacy #like4likes #follow4folow
#dianzlover #dianzvitamin #dianzmask
#NanoLightenerCream #nakflawless
#jerawathilang #parut #jerawatbatu
#produkkecantikan #serum#visitmyig
#igshopmalaysia #igshopmurah
#agentdianz #dropshipwanted


0

by @dianz.hq.bangi

.
BARU MKN SMINGGU JER, KULIT MUKA DH MAKIN LICIN.
.
.
"Faz, akak baru mkn sminggu..dah ada kesan dah..mmbr akak pun nk beli dgn akak, sbb dia tanya akak, muka akak jrawat dah hilang..Jerawat dgn jeragat kt muka akak dh tak ada".
.
.
Seminggu jer dah nmpk perubahan kt muka. Kulit muka dah mkin licin. Jerawat & jeragat dh takde lagi dah.
.
.
πŸ’Š anda ada masalah mcm ni?
..... πŸ’‹ jerawat
..... πŸ’‹ jeragat
..... πŸ’‹ parut
..... πŸ’‹ chickenpox
..... πŸ’‹ kulitkusam
..... πŸ’‹ parutberlubang
..... πŸ’‹ poriporiterbuka
..... πŸ’‹ sunburn
..... πŸ’‹ eyebag
..... πŸ’‹ alergik
..... πŸ’‹ resdung
..... πŸ’‹ parutaccident
..... πŸ’‹ bijikolestrol
..... πŸ’‹ parutjerawat
..... πŸ’‹ kulitberminyak
..... πŸ’‹ kulitsensitif
..... πŸ’‹ eczema
..... πŸ’‹ pigmentasi
..... πŸ’‹ tumitpecah
..... πŸ’‹ panau
.
.
Dianz vitamin boleh selesaikan masalah anda.
.
.
=======================
Koleksi testimoni
#testimoni_dianz_vitamin
=======================
.
.
πŸ’Š Harga:
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
.
BERMINAT ?
.
.
wasap 0172536846

Bangi, Malaysia
3

by @dianz.hq.bangi

.
GOOD NEWS
sebab ramai yg setia dgn dianz
makan smpai berpuluh belas botol
so meh la HQ bg hadiah kt uaolsss
tahun lepas pun kita ada buat mcm ni - kumpulkan 8 penutup dianz vitamin - pos kan kpd hq ( minta alamat hq kt TEDI korg )
cas pos tanggung sendiri
dan HQ akan pos balik 1 botol dianz vitamin percuma ! yeayyyy mudah nye 😎 - pastikan penutup tu ada hologram penuh ye
kalau terpotong , terkerat semua tak valid - penutup boleh mix , light purple or pink

suka ? komen buh LOVE byk2 πŸ’œπŸ’œ p/s : kalau 16 penutup blh dpt 2 botol free .

Bangi, Malaysia
3

by @dianz.hq.bangi

.
The only time you fail is when
you fall down and stay down

Bangi, Malaysia
4

by @aisyah1639

Dianz vitamin ni supplement paling viral kot kan?
dengan tagline #hisaphisapteruscantik

sekarang dah DIKLASIFIKASIKAN SEBAGAI SUPLEMEN KESIHATAN ( vitamin ) oleh kementerian kesihatan

jadi korang tak perlu takut2 atau ragu2 lagi
- ibu mengandung seawal 3 minggu
- ibu menyusu
- lelaki dan wanita 16tahun ke atas

selamat untuk menggunakan dianz vitamin dengan tambahan extra pearl untuk kesan 2kali lebih cepat

testimoni dianz vitamin terlalu banyak; πŸ‘‰ korang nak testimoni jerawat dan parut ?
- kami ada πŸ‘‰ korang nak testimoni jeragat - kami ada πŸ‘‰ korang nak testimoni resdung ? eczema ? kulit kusam ? - KAMI ADA !! πŸ‘‰ nak testimoni ibu menyusu , mengandung , dalam pantang , - serius kami ada ! πŸ‘‰ haa ? nak testimoni kena minyak panas ? chiken pox ? selepas kemalangan ? parut badan ?
- ehh kami ada jugakk
SERIUS KAMI TAK MENIPU untuk meraih customer tauuu... 😊

Rm50/30biji
Tahan untuk sebulan

Whatsapp 011-11183658 @
Tekan link di bio☺

#dianzlover #DianzVitamin #agentdianz
#sayajualonline #sayajualmurah #sayajual
#bazaaronline #visitmyig #trustedseller #bazarpaknil#igshopmalaysia #igbizmalaysia #jerawat #serum
#vitamin#dropshipwanted #sayajual


0

by @eryna_beautyshop

SIS MOOD HAPPY ONZ !

Sis lepas ni dah tak risau kalau jerawat tumbuh dan ada parut kat muka, sebab #DianzVitamin kan hadoo!

Dengan Dianz Vitamin nampak perubahan sikit pun dah happy kan dari biarkan jerawat tumbuh selepas hujan haha

Jom kasi settle jerawat kita !

DIANZ VITAMIN C & E
RM50 / 30biji / sebulan

Ingin cerah & ploles ?
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

HISAP / KUNYAH / KEMAM

Tertanya2 apa yang buat kulit muka kita jadi peloles tu apa kata kita study skit apa yang ada dalam #DianzVitamin tu.

5 bahan penting dalam Dianz Vitamin πŸ‘‡πŸ»
πŸ’œ Vitamin C
πŸ’œ Vitamin E
πŸ’œ Kolagen Asli
πŸ’œ Extra Ascorbic Acid
πŸ’œ Extra Glutathione

DIANZ VITAMIN C & E
RM50 / 30biji / sebulan

Ingin cerah & ploles ?
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @eryna_beautyshop

PRODUK DIANZ YANG OHSEM

RM59πŸ’œMASK & MOISTπŸ’œ
RM50πŸ‡DIANZ VITAMIN 30biji
RM40πŸ’NANO LIGHTENER CREAM
RM65🍼VITAMILK BOOSTER
RM50🍏PERFUME DIANZ
❌❌DIANZ VITAMIN PINK 60biji❌❌
.
.
.
Ohsem kan produk DIANZ ?
Cantik bersama DIANZ !
Contact Eryn 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzvitamin2018 #dianzlover #VitaminCantik2018 #dianzlegacy #TeamWatieOhsem #trustedreseller #sellingfast #CodSeremban #seremban #agenwanted #dswanted #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #onlineshopping #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #MUABella #poslaju #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat


0

by @dianz.hq.bangi

.
JERAWAT BADAN DAH LICIN SLPAS 3 BOTOL. KULIT MUKA PUN DAH MAKIN PLOLES...
.
.
Sis ni share feedback slpas consume dgn DIANZ VITAMIN.
.
.
"Min, aku mkn dianz hilang dah jerawat bdan aku. Biasanya gatai2 kt blkng badan. Pastu akan naik bijik2. Tapi lepas mkn dianz ni. Kulit blkng dah licin. Skrg dah nk habis 3 botol".
.
.
Alhamdulillah, DIANZ VITAMIN setlekan lagi masalah kulit brjerawat.
Utk korang yg ada masalah jerawat badan, meh la try DIANZ VITAMIN ni...
.
.
πŸ’Š anda ada masalah mcm ni?
..... πŸ’‹ jerawat
..... πŸ’‹ jeragat
..... πŸ’‹ parut
..... πŸ’‹ chickenpox
..... πŸ’‹ kulitkusam
..... πŸ’‹ parutberlubang
..... πŸ’‹ poriporiterbuka
..... πŸ’‹ sunburn
..... πŸ’‹ eyebag
..... πŸ’‹ alergik
..... πŸ’‹ resdung
..... πŸ’‹ parutaccident
..... πŸ’‹ bijikolestrol
..... πŸ’‹ parutjerawat
..... πŸ’‹ kulitberminyak
..... πŸ’‹ kulitsensitif
..... πŸ’‹ eczema
..... πŸ’‹ pigmentasi
..... πŸ’‹ tumitpecah
..... πŸ’‹ panau
.
.
Dianz vitamin boleh selesaikan masalah anda.
.
.
=======================
Koleksi testimoni
#testimoni_dianz_vitamin
=======================
.
.
πŸ’Š Harga:
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
.
BERMINAT ?
.
.
wasap 0172536846

Bangi, Malaysia
2

by @dianz.hq.bangi

.
GOOD NEWS
sebab ramai yg setia dgn dianz
makan smpai berpuluh belas botol
so meh la HQ bg hadiah kt uaolsss
tahun lepas pun kita ada buat mcm ni - kumpulkan 8 penutup dianz vitamin - pos kan kpd hq ( minta alamat hq kt TEDI korg )
cas pos tanggung sendiri
dan HQ akan pos balik 1 botol dianz vitamin percuma ! yeayyyy mudah nye 😎 - pastikan penutup tu ada hologram penuh ye
kalau terpotong , terkerat semua tak valid - penutup boleh mix , light purple or pink

suka ? komen buh LOVE byk2 πŸ’œπŸ’œ p/s : kalau 16 penutup blh dpt 2 botol free .

Bangi, Malaysia
2

by @dianz.hq.bangi

.
You never know how strong you are,
until being strong is the only choice you have

Bangi, Malaysia
2

by @strawberylove4

#dianzvitamin ada kkm taw uolss.. bukan produk timbang2 tuu.. jom dgr founder #dianzvitamin ckp 😍😍
#dianzvitamin
#dianzlover


0

by @strawberylove4

hai guysss!! ada yang bertanya #dianzvitamin ni untuk perempuan je ke? jawapan dia.. taraaaa 😱 lelaki pon boleh pakai takde hal punya 😍
#dianzvitamin
#dianzlover
WhatsApp nana 0174434384


0

by @strawberylove4

Assalamualaikum & Selamat tghari ☺️ Sis lepas ni dah tak risau kalau jerawat tunbuh and ada parut kat muka, sebab #DianzVitamin kan hadoo! 😘
#dianzvitamin
#dianzlover
WhatsApp 0174434384


0

by @dianz.hq.bangi

.
95% JERAWAT DAH MAKIN HILANG. SIS NI HAPPY JER DGN MUKA DIA SKRG NI.
.
.
"Dah dkt sbulan dh pakai dianz. Sy mmg happy gila dgn muka sy skrg ni. Jrwat tuh dh 95% hilang masa mkn DV yg ke 15. Masa tu bkas jrawat je tinggal. Skrg ni parut pun dah nk hilang. jerawat pasir kt dahi pun sgt sgt sgt brkurangan. Pastu, sy ada join prgram lari2, then sunburn pun cpt jer hilang.
Thanks Dianz Vitamin".
- Mira
.
.
πŸ’Š anda ada masalah mcm ni?
..... πŸ’‹ jerawat
..... πŸ’‹ jeragat
..... πŸ’‹ parut
..... πŸ’‹ chickenpox
..... πŸ’‹ kulitkusam
..... πŸ’‹ parutberlubang
..... πŸ’‹ poriporiterbuka
..... πŸ’‹ sunburn
..... πŸ’‹ eyebag
..... πŸ’‹ alergik
..... πŸ’‹ resdung
..... πŸ’‹ parutaccident
..... πŸ’‹ bijikolestrol
..... πŸ’‹ parutjerawat
..... πŸ’‹ kulitberminyak
..... πŸ’‹ kulitsensitif
..... πŸ’‹ eczema
..... πŸ’‹ pigmentasi
..... πŸ’‹ tumitpecah
..... πŸ’‹ panau
.
.
Dianz vitamin boleh selesaikan masalah anda.
.
.
=======================
Koleksi testimoni
#testimoni_dianz_vitamin
=======================
.
.
πŸ’Š Harga:
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
.
.
BERMINAT ?
.
.
wasap 0172536846

Bangi, Malaysia
2

by @dianz.hq.bangi

.
GOOD NEWS
sebab ramai yg setia dgn dianz
makan smpai berpuluh belas botol
so meh la HQ bg hadiah kt uaolsss
tahun lepas pun kita ada buat mcm ni - kumpulkan 8 penutup dianz vitamin - pos kan kpd hq ( minta alamat hq kt TEDI korg )
cas pos tanggung sendiri
dan HQ akan pos balik 1 botol dianz vitamin percuma ! yeayyyy mudah nye 😎 - pastikan penutup tu ada hologram penuh ye
kalau terpotong , terkerat semua tak valid - penutup boleh mix , light purple or pink

suka ? komen buh LOVE byk2 πŸ’œπŸ’œ p/s : kalau 16 penutup blh dpt 2 botol free .

Bangi, Malaysia
2

by @dianz.hq.bangi

.
Enjoy your own life
without comparing it
with that of another

Bangi, Malaysia
1