#dianzlover

Instagram photos and videos

#dianzlover#dianzmaskmoist#dianzvitamin#hisaphisapteruscantik#dianz#jerawat#kulitcantik#dianzperfume#dianzmasknmoist#dianzvitamilk#DianzMasknMoist#kulitputih#kulitcerah#masker#skincare#nakcantik#dropshipwanted#kulitkusam#ibumengandung#liangpori#hilangkanwhitehead#jomjadicantik#jomcantik#hilangkanblackhead

Hashtags #dianzlover for Instagram

Tengok jerawat merah-merah,
ni kalau sujud nak solat masyaallah.
kalau husband fefiling lomantikus
nak kiss-kiss pon boleh kena lempang sedas.๐Ÿ˜† mana taknya kalau dah merah macam ni
compem la sakit, gatal giler. seksanya ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ tapi berbaloi taw lepas makan dianz 5 botol,
jerawat merah-merah ghaib dah.
muka pon makin bersih. ๐Ÿ˜˜

alhamdulilah,
serasi bersama berjodoh la kita ye dak.๐Ÿ˜‰ dianz vitamin 30biji ๐Ÿ‘‰ RM50
nak jimat amek 60biji terus ๐Ÿ‘‰ RM90
jimat rm10 hokey.

ape2 meh whatsap hakak terus
www.wasap.my/60179400486

#hakakpenjualdianz
#vitamindianz
#dianzlover
#perfumedianz
#maskmoistdianz
#vitaminuntukkulit
#vitamindianz
#vitaminbebasjerawat
#vitamilkcdianz
#vitamilk
#dianzmaskmoist
#nanocreamdianz


0

SERONOKNYA DAPAT FREE

Kalau la menang,
memang Tuah manusia tak de sape la taw. ๐Ÿ˜

Sapa yang beli dianz vitamin pack promo tu.
Tolong la Jangan lupa scan taw.
Mana taw menang salah Satu barang ni.
Alahai, memang bertuah sungguh badan.

Bayangkan, korang beli dianz harga rm90.
Tapi ada can menang barang kemas Beribu ringgit.
Tak ke Huntung?

Kalau Hakak yang dpt.
Memang Hakak tayang 7 hari 7 malam kat korang.
Tu la sapa tak nak try dianz pack 60biji. ๐Ÿ˜

#hakakpenjualdianz
#vitamindianz
#dianzlover
#perfumedianz
#maskmoistdianz


0

.
Korang hanya dengan beli 1 box DMM
akan dapat 1 FREE POUCH BAG DIANZ
.
.
harga tetap sama tak berubah pon
rm 59 tanpa extra caj postage
ada free 1 pouch bag
.
.
Free je korang tau
lepas ni belum tentu masih ada lagi
.
.
nak tahu lebih details boleh wasap nurul cepat2
pouch bag tak banyak tau terhad sangat2
www.wasap.my/60145227639/mask
.
.
#dianz #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzmaskmoist #dianzmaskmoist #dianzlover #dianzperfume #dianzvitamilk #banyaksusu #tipskecantikan #kekalcantik #tipspenjagaanmuka #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasjerawatjeragat #hisaphisapteruscantik #masker #moisturizer #ibumengandung
.
#jomcantik #nakcantik #jomjadicantik #rahsiakulitcantik #kulitcantik #hilangkanwhitehead #hilangkanblackhead #liangpori #bakalpengantin


0

percayalah orang yang pernah jatuh itu adalah orang yang sedang mendaki ke puncak tertinggi ,
semoga Allah terus memudahkan segala urusan kita pada hari ini .

Assalamualaikum.. #DIANZLOVER


0

SERIUS LAWA ๐Ÿ˜
.
Ain akan bagi FREE ja kalau hampa beli sekotak DIANZ Mask & Moist.
.
YES, free saja !
Beg ni memang besaq gila. Boleh boh alat make up. Buat kotak pensil pun boleh. Nak boh barang baby pun boleh.
.
Tengok dalam gambaq pun dah lawa, depan depan terus cayaq๐Ÿ˜‚
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM59 : DMM
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA cas pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

Sis ni baru jer consume 2 botol DIANZ VITAMIN.
.
Kulit dah nampak perubahan. Kulit muka dah makin berseri. Nampak tona kulit dah sekata. Makin cerah pulak tu sekarang ni.
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM50 : Vit C&E / 30 Biji
๐Ÿ“ฎ Caj Postage RM8 sem/ RM12 ss
.
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA caj pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

Kulit, hidung and pipi sis jadi fresh aje rasa. Sebab sis dah pakai Dianz Mask & Moist! Baru sis jadi makin semangat nak buat kerja kat ofis hari ni! ๐Ÿ˜‹
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM59 : DMM
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA caj pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

SERIUS LAWA ๐Ÿ˜
.
Ain akan bagi FREE ja kalau hampa beli sekotak DIANZ Mask & Moist.
.
YES, free saja !
Beg ni memang besaq gila. Boleh boh alat make up. Buat kotak pensil pun boleh. Nak boh barang baby pun boleh.
.
Tengok dalam gambaq pun dah lawa, depan depan terus cayaq๐Ÿ˜‚
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM59 : DMM
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA cas pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

Abam ni pun consume DIANZ VITAMIN tau. Habis DV wife dia, dia makan. Siap bawak gi opis lagi tau.
.
Sekarang dah nampak perubahan. Kulit dia dah nmpk makin cerah, makin bersih je. Jerawatยฒ halus & kulit gelap dah makin pudar.
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM50 : Vit C&E / 30 Biji
๐Ÿ“ฎ Caj Postage RM8 sem/ RM12 ss
.
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA caj pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

Bro sebelum ni tak pernah terfikir pun nak cabut whitehead kat muka.
.
Tapi lepas ada orang rekemen Dianz Mask & Moist, so bro rasa tak salah nak cuba. Sekali tarik mask, mak aih banyak whitehead tercabut! ๐Ÿ˜ฒ
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM59 : DMM
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA cas pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

SERIUS LAWA ๐Ÿ˜
.
Ain akan bagi FREE ja kalau hampa beli sekotak DIANZ Mask & Moist.
.
YES, free saja !
Beg ni memang besaq gila. Boleh boh alat make up. Buat kotak pensil pun boleh. Nak boh barang baby pun boleh.
.
Tengok dalam gambaq pun dah lawa, depan depan terus cayaq๐Ÿ˜‚
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM59 : DMM
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA cas pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

Sis ni consume DIANZ VITAMIN baru 4 hari, dah nampak perubahan dah. Jerawat & parut dh makin pudar. Sis ni konsisten dengan 1 biji je 1 hari.
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM50 : Vit C&E / 30 Biji
๐Ÿ“ฎ Caj Postage RM8 sem/ RM12 ss
.
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA caj pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

.
Korang hanya dengan beli 1 box DMM
akan dapat 1 FREE POUCH BAG DIANZ
.
.
harga tetap sama tak berubah pon
rm 59 tanpa extra caj postage
ada free 1 pouch bag
.
.
Free je korang tau
lepas ni belum tentu masih ada lagi
.
.
nak tahu lebih details boleh wasap nurul cepat2
pouch bag tak banyak tau terhad sangat2
www.wasap.my/60145227639/mask
.
.
#dianz #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzmaskmoist #dianzmaskmoist #dianzlover #dianzperfume #dianzvitamilk #banyaksusu #tipskecantikan #kekalcantik #tipspenjagaanmuka #bebasjerawat #bebasjeragat #bebasjerawatjeragat #hisaphisapteruscantik #masker #moisturizer #ibumengandung
.
#jomcantik #nakcantik #jomjadicantik #rahsiakulitcantik #kulitcantik #hilangkanwhitehead #hilangkanblackhead #liangpori #bakalpengantin


0

Betul ke orang kata susah nak cabut whitehead ni?
.
Sebenarnya, SENANG AJE GUYS!!! Sapu dengan Dianz Mask & Moist, tunggu 20 minit lepas tu cabut la dengan mask. Berlungguk-lungguk whitehead habis kena clear! ๐Ÿ˜Š
.
.
.
Jadi orang pertama memiliki DMM harini! Rugi la kalau uollz TAK CUBA โ™ฅโ™ฅ
.
๐Ÿ’ฐ RM59 : DMM
๐Ÿ’ฐ RM109 : DMM + Vit C&E
๐Ÿ“ฎ TIADA cas pos ke Semenanjung, TAMBAH RM5 ke Sabah Sarawak
.
Order sekarang jugak tau!
DM atau klik je link whatsApp di atas (BIO)
.
.


1

Hantu kak limah disini.. .
.
.
Jom try dianz masker ni.. Fuhh memang best sangat,, bau dia pon wangi.. ๐Ÿ˜
Jom dapatkan sekarang, ada free gift limited edition tau.. Haaa jangan melepas sudah.. Stok dah x banyak tuk free gift limited.. 2 in 1 tau dianz masker ni, jimat dan berbaloi sangat ๐Ÿ˜˜
-mencabut whitehead
-mencabut blackhead

#dianzmasker #dianzlover #coddungun #codpaka #caridropship #like4likes #likeforfollow #likeforlikes #likeforlikeback #limitededition #bazaarpaknil #uitm


1

Jom bersihkan muka sekali sekala.. Sesi mencabut whitehead dan blackhead.. #dianzmasker&moist #dianzlover #agendianz #coddungun #codpaka #bazaarpaknil #like4likes #likeforfollow #likeforlikes #limitededition #freegiveaway


2

Mana yg nk belikan hadiah untuk isteri.. Nk yg jimat tapi nampak eksklusif, jom grab dianz perfume ni.. Bau dia sangat best dan wangi,, lembut jee bau dia, x kuat sangat tapi tahan lama.. Dah macam mnyak wangi harga ratus2.. #dianzperfume #dianzlover #mesrawuduk #lelakiperempuan #coddungun #codpaka #bazaarpaknil #minyakwangiekslusif


0

Nak cabut whitehead sorang-sorang pun bosan jugak kan?
Apa kata ajak sekali husband korang. Cabut aje pakai #DianzMasknMoist, mask purple paling padu sekarang.
Sama-sama muka bebas whitehead, makin sweet jadinya nanti! ๐Ÿ˜˜

Tapii yang lagi best + sweet sebab uolls akan dapat free #pouchbagdianz. Takyah risau nak cari beg mekap baru dah. Ada dua pilihan warna tau, pink dan purple.

#gulagulaploles #hisaphisapteruscantik #dianzlover #dianzvitamin #dianzpink #jerawat #jeragat #kusam #resdung #DMM #maskerpenghapusnodadiwajah #DianzMasknMoist #masker #whitehead #blackhead #skincare #pouchbagdianz #agentdianz #DrophipWanted -TeDi_Labu_Nilai


0

BERDUA BERTAMBAH PURPLE ๐Ÿ’œ

Nak cabut whitehead sorang-sorang pun bosan jugak kan? Apa kata ajak sekali husband korang. Cabut aje pakai #DianzMasknMoist , mask purple paling padu sekarang. Sama-sama muka bebas whitehead, makin sweet jadinya nanti! ๐Ÿ˜˜
.
.
.
PROMO FREE POUCH BAG BLING BLING DIANZ !

DIANZ MASK & MOIST
RM59 JE UAOLSSSS๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’›
tiada tambahan cas pos di kenakan
( sabah sarawak + rm5 )

EUWWW MUKA MENGGURUTU !!!
BANYAK SANGAT ALIEN WHITEHEAD ๐Ÿ˜ฑ

Wasup Watie 011.2881.0160
.
.
.
#dianzmaskmoist #dianzmaskpurple #DMM #DianLegacy #dianznewbaby #dianzlover #dianzlegacy #agenwanted #dswanted #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintikputih #kulitmulus #kulithalus #Flawless #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #hilangkanjerawat


0

KASI CLEAR ITU WHITEHEAD !

Setakat muka bersih tapi whitehead berlungguk kat muka apa guna kan? La ni hangpa jangan risau, #DianzMasknMoist nak tolong clearkan muka hangpa dari whitehead! ๐Ÿ˜„
.
.
.
PROMO FREE POUCH BAG BLING BLING DIANZ !

DIANZ MASK & MOIST
RM59 JE UAOLSSSS๐Ÿ’œ๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’›
tiada tambahan cas pos di kenakan
( sabah sarawak + rm5 )

EUWWW MUKA MENGGURUTU !!!
BANYAK SANGAT ALIEN WHITEHEAD ๐Ÿ˜ฑ

Wasup Watie 011.2881.0160
.
.
.
#dianzmaskmoist #dianzmaskpurple #DMM #DianLegacy #dianznewbaby #dianzlover #dianzlegacy #agenwanted #dswanted #blackhead #whitehead #bintikhitam #bintikputih #kulitmulus #kulithalus #Flawless #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #hilangkanjerawat


0

CARA-CARA MENGGUNAKAN DIANZ MASK & MOIST

1. wapkan muka menggunakan air panas untuk membuka pori2 1-3 minit ( jarak kan muka jgn terlalu dekat )

2. lap kering muka ( pastikan muka benar2 kering )

3. sapu dianz mask secara membulat di kawasan bermasalah seperti hidung ,dagu , dahi , blh jugak di gunakan seluruh muka

4. tunggu kering 10-15 minit ,( dianz mask tidak sesuai di bawa tido )

5. selepas dianz mask benar2 kering , cabut dianz mask dari bawah ke atas

6. setelah selesai , cuci muka dgn air biasa . lap muka hingga kering apply dianz moist di kawasan yg menggunakan dianz mask

7. dianz moist bertujuan untuk menutup kembali liang pori dan membuat muka rasa relax dan segar .dianz moist tidak perlu di basuh dan blh di gunakan semasa tidur

8. gunakan seminggu 1-2 kali ( tidak di galakan guna setiap hari )

Wassep Watie 011.2881.0160
.
.
.
#dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzperfume #nanolightenercream #dianzlover #dianzlegacy #trustedreseller #sellingfast #agenwanted #dswanted #vitaminsea #cantik #flawless #tipscantik #kulitmulus #kulithalus #kulitputih #kulitcerah #hilangkanjeragat #jerawat #kulitberminyak #parut #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitkusam #hilangkanjerawat


1