#dianzoriginal

Instagram photos and videos

#dianzvitamin#dianzoriginal#dianz#dianzvitaminoriginal#dianzvitaminc#dianzmasknmoist#produkdianz#dianzmurah#dianzcombo#dianzmask#dianzvitaminmurah#DianzVitamin#dianzijok#dianzsungaibuloh#dianzunisel#dianzperfume#dianzpuncakalam#dianzshahalam#dianzoriginalhq#klang#shahalam#dianzsetiaalam#jerawat#dianznano

Hashtags #dianzoriginal for Instagram

Hi korang !โคpernah dengar tak tentang kelebihan #dianzvitamin ? Produk ni da 7 tahun tau kat pasaran ๐Ÿค— .
-
So u guyss boleh nilai sendiri level #dianzvitamin ni ๐Ÿ˜‹ selama 7 tahun tak pernah kena bannes , tak pernah kena rampas . now da setaraf vitamin kat farmasi ๐Ÿ˜ .
-
Antara kelebihan dianz ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป .
๐ŸŒผmencerahkn kulit muka & seluruh badan .
๐ŸŒผmencantikkan & melembabkan kulit wajah .
๐ŸŒผ kulit lebih glowing & bersih .
๐ŸŒผmerawat jerawat , jeragat serta menghilangkan minyak pada kulit muka .
๐ŸŒผmerawat kulit kusam & tona kulit tak sekata .
๐ŸŒผmembantu menegangkan kulit .
๐ŸŒผmempercepatkan pertumbuhan sel kulit .
-
-
๐Ÿ“RM50 /30 BIJI
BOLEH TAHAN SEHINGGA SEBULAN .
-
๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-27670460 .
-

#dianz #dianzvitamin #produkdianz #klang #shahalam #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal. #dianzshahalam #dianzvitaminmurah #dianz #dianzvitamin #produkdianz #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #dianzmurah #dianzcombo #dianzoriginal #dianzoriginalhq #dianzsetiaalam
#dianzpuncakalam #dianzijok
#dianzunisel #dianzsungaibuloh #dianzdamansara


0

Freegift pouch bag dianz limited edition.

Dengan pembelian dianz mask n moist ni kami nak bagi free je POUCH BAG BLINK BLINK ni.. limited edition dan Pouch bag ni kalis air tau ๐Ÿ˜˜

So, sebelum terlambat jom dapatkan sekarang.

HANYA RM59 sahaja dapat 2item (dianzmask+dianzmoist)
sebarang pertanyaan boleh DM atau klik link di bio.

#dianzhq #dianzvitamin #dianzmaskandmoist
#dmm #dv #dianzoriginal #dianzori #dianzmelaka #dianzvitaminmelaka
#bersih #vitamincantik #vitamin #white #tipskecantikan
#whiteheadsremover #blackheadremover #blackhead #vitamincmurah #maskermurah
#parutjerawat #melaka #codmelaka


0

TAK PAKAI MEKAP MACAM MANA NAK CANTIK??? Sis tak percaya kalau tak pakai mekap pun boleh jadi cantik? Sebenarnya ade yang tak pakai mekap tetap cantik tau sis! ๐Ÿ˜ฒ
.
Nak tau macam mana boleh tetap cantik walau tak pakai mekap?
1. Anggur
Belah buah anggur dan sapur seluruh muka. Anggur boleh cerahkan kulit muka agar nampak sihat dan bermaya ye! ๐Ÿ˜Š
2. Cream mata
Simpan krim mata dalam peti sejuk, dan sapukan kawasan bawah mata dengan cream tersebut dengan lembut. Say bye-bye to mata panda.

3. Pakai Dianz Mask&Moist
Ni cara paling senang dan berkesan. Pakai aje Dianz Mask & Moist sebab produk ni berkesan untuk segarkan wajah korang dan jugak hilangkan kekotoran kat wajah korang! ๐Ÿ˜˜

Paling penting sekali, belajar untuk kurangkan pakai mekap. Nanti lama-lama korang akan terbiasa untuk setia dengan natural beauty gitewww!!! ๐Ÿค—


1

Kak erna buat cod tau sekitar bandar kuantan, taman tas, kuipsas, bukit rangin hingga jaya gading.

Camne nak dapatkan?
Wasap kak erna tau tau tau
Cod sekitar bandar kuantan, kuipsas dan taman tas.
Wasap : 0179150242
.
.
#dianzkuantan #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzpahang #kuipsas #ump #kuantan #inderapura #dianz #inderasempurna #inderamahkota #cerahgebu #uiakuantan #vitamindianzkuantan #vitamindianz #dianznano #dianzperfume #codvitaminkuantan #codkuantan #coddianzkuantan #coddianz #jerawat #jeragat #parut #dropshipwanted #agentwanted #pahang #dianztelukintan #codtelukintan


3

[TAK PAYAH SUSAH2 NAK TONYOH SCRUB AIHH] .

Sis yg tgh tension knpa guna srub blackhead, whitehead masih berleluasa tu.. korang rileks je. xpyh percaya lah guna scrub je boleh hlg smua tu.. .

Sis try je Dianz Mask & Moist, sapu di tempat yg berleluasa mcm kt hidung sis tu. lps tu tarik.. confirm segala mak nenek blackhead whitehead semua tercabut ! Lepas tu sapu moisturizer plak.

Fuh.. dengan wangi plak tu pstu terasa smooth je kulit.. confirm scrub tu letak tepi jeee ๐Ÿ˜Š

Camne nak dapatkan?
Wasap kak erna tau tau tau
Cod sekitar bandar kuantan, kuipsas dan taman tas.
Wasap : 0179150242
.
.
#dianzkuantan #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzpahang #kuipsas #ump #kuantan #inderapura #dianz #inderasempurna #inderamahkota #cerahgebu #uiakuantan #vitamindianzkuantan #vitamindianz #dianznano #dianzperfume #codvitaminkuantan #codkuantan #coddianzkuantan #coddianz #jerawat #jeragat #parut #dropshipwanted #agentwanted #pahang #dianztelukintan #codtelukintan


0

Penangan DIANZ VITAMIN !

Muka break out tersalah pakai produk skincare,
makan Dianz vitamin 10 botol 2 biji sehari terus muka jadi licin,
jerawat batu hilang dan pudar !
bukan nak kata apa tapi memang kesan DV kat muka sis ni memang superb !

Camne nak dapatkan?
Wasap kak erna tau tau tau
Cod sekitar bandar kuantan, kuipsas dan taman tas.
Wasap : 0179150242
.
.
#dianzkuantan #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzpahang #kuipsas #ump #kuantan #inderapura #dianz #inderasempurna #inderamahkota #cerahgebu #uiakuantan #vitamindianzkuantan #vitamindianz #dianznano #dianzperfume #codvitaminkuantan #codkuantan #coddianzkuantan #coddianz #jerawat #jeragat #parut #dropshipwanted #agentwanted #pahang #dianztelukintan #codtelukintan


0

Senang je kan guna dianz mask n moist ni. Habis tertarik semua whitehead tu.

Camne nak dapatkan?
Wasap kak erna tau tau tau
Cod sekitar bandar kuantan, kuipsas dan taman tas.
Wasap : 0179150242
.
.
#dianzkuantan #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzpahang #kuipsas #ump #kuantan #inderapura #dianz #inderasempurna #inderamahkota #cerahgebu #uiakuantan #vitamindianzkuantan #vitamindianz #dianznano #dianzperfume #codvitaminkuantan #codkuantan #coddianzkuantan #coddianz #jerawat #jeragat #parut #dropshipwanted #agentwanted #pahang #dianztelukintan #codtelukintan


0

[EH, SENANG AJE NAK PELOLES & GLOWING YE!] Korang dah nak give up sebab cuba macam-macam cara nak peloles & glowing tapi tak berjaya? Haa ni ada good news untuk korang. Ade aje cara mudah nak peloles & glowing tau! ๐Ÿ˜€

Yang pasti korang jangan risau, cara-cara ni senang aje nak buat. Jimat pulak tu!

1. Minum air masak
Sape yang kurang minum air masak tu better kerapkan minum. Sebab bila tubuh dapat air yang mencukupi, kulit jadi lembab, bersih dan cerah secara semula jadi.

2. Air beras
Air dari basuhan beras tu jangan buang naa. Amalkan berendam selama 15-20 minit dalam air basuhan beras sebab air tu dikatakan mampu menghalus dan memutihkan kulit.

3. Masker beras pulut
Ambil beras pulut, goreng tanpa minyak sampai nampak kekuningan. Lepas tu, tumbuk atau kisar sampai jadi bedak. Kemudian, bancuh dengan air & sapu pada wajah. Biar sampai kering & kemudian bilas dengan air. InsyaAllah kalau selalu amalkan dapatla kulit wajah lebih gebu & anggun.

4. Guna yogurt asli
Ambil yogurt asli dan lumur pada wajah dan leher kemudian biar kering sebelum dibilas dengan air. Amalkan 3 kali seminggu.

5. Makan #DianzVitamin
Antara cara paling mudah & simple. Consume #DianzVitamin secara konsisten ye sis. InsyaAllah, khasiat dalam Dianz Vitamin akan bantu dalam mendapatkan kulit wajah yang glowing dan peloles. ๐Ÿ˜Ž

See, sape kate susah nak dapatkan kulit wajah glowing dan peloles. Senang ajer sis-sis sekalian. Selamat beramal guys! ๐Ÿ˜˜

Camne nak dapatkan?
Wasap kak erna tau tau tau
Cod sekitar bandar kuantan, kuipsas dan taman tas.
Wasap : 0179150242
.
.
#dianzkuantan #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzpahang #kuipsas #ump #kuantan #inderapura #dianz #inderasempurna #inderamahkota #cerahgebu #uiakuantan #vitamindianzkuantan #vitamindianz #dianznano #dianzperfume #codvitaminkuantan #codkuantan #coddianzkuantan #coddianz #jerawat #jeragat #parut #dropshipwanted #agentwanted #pahang #dianztelukintan #codtelukintan


0

Selepas consume 1 botol, jerawat dah mula kecut, mula hilang dan mula memutihkan kulit sis.

Dan sekarang masih lagi consume dianz vitamin. Dah masuk 7 botol. Memang slow-slow dah nampak perubahan.

So Sis nak keluar ke mana2 dah takde rasa malu lagi dah.

Camne nak dapatkan?
Wasap kak erna tau tau tau
Cod sekitar bandar kuantan, kuipsas dan taman tas.
Wasap : 0179150242
.
.
#dianzkuantan #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzpahang #kuipsas #ump #kuantan #inderapura #dianz #inderasempurna #inderamahkota #cerahgebu #uiakuantan #vitamindianzkuantan #vitamindianz #dianznano #dianzperfume #codvitaminkuantan #codkuantan #coddianzkuantan #coddianz #jerawat #jeragat #parut #dropshipwanted #agentwanted #pahang #dianztelukintan #codtelukintan


0

Ada something different by #dianz!
๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #dianzlover #dianzmurah #dianzvitaminc #dianzoriginal #dianzlegacy


0

Hi dianz lover ๐Ÿ’œ tau tak sis ni makin happy tau bila dapat result gini ๐Ÿ˜ jerawat batu sis ni makin hilang sekali package parut pon pudar ๐Ÿ˜ .
-
Sis ni tersalah pakai produk sampai breakout muka ๐Ÿ˜ญ uolsss ada yang ada masalah yg sama ? Try je #dianzvitamin ni ๐Ÿ˜˜ dijamin selamat ๐Ÿ˜˜ .
-
#dianz ni da 7 tahun kt pasaran , tak pernah kne rampas , banned , malah ade lulusan kkm dan lulusan farmasi . now da masok farmasi da tau ! Bukan sng ye naj masok farmasi , so uolsa boleh nilai sendiri either selamat ke idok ๐Ÿ˜‡ .
- ๐Ÿ“RM50 /30 BIJI
BOLEH TAHAN SEHINGGA SEBULAN .
-
๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-27670460 .
-

#dianz #dianzvitamin #produkdianz #klang #shahalam #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal. #dianzshahalam #dianzvitaminmurah #dianz #dianzvitamin #produkdianz #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #dianzmurah #dianzcombo #dianzoriginal #dianzoriginalhq #dianzsetiaalam
#dianzpuncakalam #dianzijok
#dianzunisel #dianzsungaibuloh #dropshipneeded #dropshipdiperlukan


1

Selepas consume 1 botol, jerawat dah mula kecut. mula hilang dan mula memutihkan kulit sis ! Dan sekarang masih lagi consume.. dah masuk 7 btl . memang slow2 dah nampak perubahan ! so Sis nk keluar ke mana2 dah xdk rasa malu lg dah ๐Ÿ˜
_

DM atau tekan link wasap dibio๐Ÿ‘†
_

#dianzvitamin #dianzterbaik #dianzoriginal #dianzwakafcheyeh #dianzkotabharu #hilangjeragat #hilangjerawat #ezcema #resdung #peloles #putihgebu #cantikgebugebas #aurawhite #muabellaz #cantikdengandianz #trustedseller


0

CUSTOMER REPEAT ORDER DIANZ VITAMIN ๐Ÿ˜

Sekali repeat sampai 3 botol terus. Puas hati dengan kesan dianz vitamin. Repeat lagi sekali. Terima kasih berdianz dengan daya lagi sekali ๐Ÿ˜˜
.
Nak cantik dengan dianz juga?
๐Ÿ’œDianz vitamin : Rm50
๐Ÿ’œDianz maskmoist : Rm59
๐Ÿ’œDianz vitamilk : Rm65
.
Free gift menarik menanti ๐ŸŽ
Wasap 0173681317 atau klik di BIO ๐Ÿ‘†
.
#dianzoriginal #dianzmask #dianzvitamin #dianzmasknmoist #dianzvitamilk #Hisaphisapteruscantik #dianzvitaminoriginal


2

F E E D B A C K P O S I T I V E โ—โ— Alhamdulillah baru seminggu ja konsisten amalkan dah nampak kesan ๐Ÿ˜Š. #DianzVitC&E๐ŸŠ
#Hisap2teruscantik๐Ÿ’•
#DianzVitamin #dianzvitaminoriginal #dianzpenang #dianzlegacy #dianzterbaik #dianzcantik #dianzlawa #dianzvitaminc&e #dianzhebat #dianzlovers #dianzproduk #dianzoriginal #dianzpenang #dianzutara


0

Mulut manusia memang tak boleh tutup kan? Biarkan ape orang nak kata. Yang penting kita dan suami faham yang kita sama sama dah berusaha yang terbaik.
.
Moga dipermudahkan untuk mendapatkan zuriat ๐Ÿ’‹
.
Tag kawan2 uolss yang alami masalah sama. Moga semakin kuattt lepas ni ๐Ÿ’ช
.
#ikhtiarhamilmalaysia #ikhtiarhamil #nakhamil #tipshamil #dianzvitamilk


3

Jangan lupa 1 biji sebelum tidoq supaya esok pagi bangun dating dengan jamban dulu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Bukan untuk cantik jaa, untuk sihat pun boleh ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Yang penting kena konsisten ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ. Selamat Malam hampa ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด. #DianzVitC&E๐ŸŠ
#Hisap2teruscantik๐Ÿ’•
#DianzVitamin
#dianzcantiksihat #vitaminsedap #vitacdianz #dianzvitaminc #dianzoriginalmurah #dianzlovers #dianzpeloles #dianzfeedback #dianzvitaminc #dianzvitcmurah #dianzvitaminterbaik #vitamindianz #dianzvitaminbest #dianzdianz #dianzprodukoriginal #dianzoriginal #dianzpenang #dianzutara


0

Tiap hari makan #DianzVitamin sampai tak perasan jerawat & parut dah ghaib ! Alhamdulillah syukur tak terkata sistur.
Konsisten jee korng akan nampak hasilnya ๐Ÿค—

#TEDI #teamkakG #dianzlarkin #DMM #dianzmask #dianzlover #dianzmurah #dianzvit #dianzvitaminc #dianzproduk #dianzcombo #dianzoriginal #beauty #healthyskin #beautytips #beautycare #aurawhite #petuacantik


0

Penangan DIANZ VITAMIN !

Muka break out tersalah pakai produk skincare, makan DV 10 botol 2 biji sehari terus muka jadi licin, jerawat batu hilang dan pudar !
bukan nak kata apa tapi memang kesan DV kat muka sis ni memang superb !
Terbaik #dianzvitamin .
Nak cuba .
RM 50 / 30 BIJI sebotol untuk sebulan.
Nak order wasap 0129579784 atau klik jer link in bio โ˜
.
#dianzoriginal #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #iflawless #jadicantik #dianzvitaminoriginal #feedbackdianzmaskmoist #feedbackdianvitamin #dianz_kotabharu #codareakotabharu #kulitlembap #kulitkusam #sayagunasayajual #kulithalusgebu #glowing #bagusuntukkulit #Dianzvitamintestimoni #jomputih


0

Tahukah anda khasiat vitamin c dari buah oren ? Ofcourse untuk menghilangkan parut jerawat & jeragat ! ๐Ÿ˜ .
-
๐Ÿ“RM50 /30 BIJI
BOLEH TAHAN SEHINGGA SEBULAN .
-
๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-27670460 .
-

#dianz #dianzvitamin #produkdianz #klang #shahalam #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal. #dianzshahalam #dianzvitaminmurah #dianz #dianzvitamin #produkdianz #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #dianzmurah #dianzcombo #dianzoriginal #dianzoriginalhq #dianzsetiaalam
#dianzpuncakalam #dianzijok
#dianzunisel #dianzsungaibuloh


0

Psttt.. Jangan tido dulu selagi tak kemam kemam manja #dianzvitamin untuk kulit kita.
.
Esok bangun, kulit mesti senyum gumbira ๐Ÿ˜„...tetentuuunya poleles kan ๐Ÿ˜
.
Goodnite dianz lover ๐ŸŒน
.
#dianzoriginal #hisaphisapteruscantik #tipskecantikan #iflawless #jadicantik #dianzvitaminoriginal #feedbackdianzmaskmoist #feedbackdianvitamin #dianz_kotabharu #codareakotabharu #kulitlembap #kulitkusam #sayagunasayajual #kulithalusgebu #glowing #bagusuntukkulit #Dianzvitamintestimoni #jomputih


0

BAHAN-BAHAN SEMULA JADI AJE NAK ATASI WHITEHEAD, GITEEEWWWW!! ๐Ÿ˜Ž
.
.
Lavender oil? Jojoba oil? Avocado oil? Buah delima? Haa, bahan-bahan semula jadi khas untuk korang basmi whitehead di wajah dengan #DianzMasknMoist! ๐Ÿ™‚

nak cuba ?

RM59 JE UAOLSSSS
tiada tambahan cas pos di kenakan ( sabah sarawak + rm5 )

#dianzlegacy #dianzhq #teamkakG #DMM #buangwhitehead #buangblackhead #DianzMasknMoist #dianzmask #dianzlover #dianzoriginal #beauty #healthyskin #beautytips #beautycare #aurawhite #petuacantik


0

Assalammualaikum dianz lover ! โค .
-
Korang ada masalah muka breakout ?? Dah cuba mcm2 cara tapi still tak berkesan ? ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ .
-
Korang tau tak sis ni consume 4 botol#dianzvitamin jee ! Skrg muka sis ni breakout pon makin helok ! Makin plolesssssss ๐Ÿ˜ .
-
- ๐Ÿ“RM50 /30 BIJI
BOLEH TAHAN SEHINGGA SEBULAN .
-
๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-27670460 .
-

#dianz #dianzvitamin #produkdianz #klang #shahalam #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal. #dianzshahalam #dianzvitaminmurah #dianz #dianzvitamin #produkdianz #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #dianzmurah #dianzcombo #dianzoriginal #dianzoriginalhq #dianzsetiaalam
#dianzpuncakalam #dianzijok
#dianzunisel #dianzsungaibuloh #dropshipneeded #dropshipdiperlukan


0

Baru jer consume #dianzvitamin 2botol jerawat dah kecut
.
confirm kulit licin gebu gebas lepasni
Yang penting konsisten je

Camne nak dapatkan?
Wasap yana tau tau tau
Jangan dm yer. Takut lambat reply ๐Ÿ˜…

Cod sekitar bandar taman putri, Indahpura, bandar putra dan kelapa sawit
Wasap : 0177240267

#dianzkulai #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzjohor#taman putri #indahpura#bandar putra #kelapa sawit
#dianznano #dianzperfume #codkulai #ejendianzkulai #agentdianzkulai


0

Dulu2 picit pakai besi
Sekarang lagi senang , pakai mask purple ni jer
Dia punya terpacak, meremang bulu roma
Dapat result mcm ni mestilah puas hati
Betul tak? ๐Ÿ˜

Camne nak dapatkan?
Wasap yana tau tau tau
Jangan dm yer. Takut lambat reply ๐Ÿ˜…

Cod sekitar bandar taman putri, Indahpura, bandar putra dan kelapa sawit
Wasap : 0177240267

#dianzkulai #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzjohor#taman putri #indahpura#bandar putra #kelapa sawit
#dianznano #dianzperfume #codkulai #ejendianzkulai #agentdianzkulai


0

MASKOT DIANZ๐Ÿ˜

comei tak ?

Camne nak dapatkan?
Wasap yana tau tau tau
Jangan dm yer. Takut lambat reply ๐Ÿ˜…

Cod sekitar bandar taman putri, Indahpura, bandar putra dan kelapa sawit
Wasap : 0177240267

#dianzkulai #dianz #dianzoriginal #dianzvitamin #dianzmask #dianzjohor#taman putri #indahpura#bandar putra #kelapa sawit
#dianznano #dianzperfume #codkulai #ejendianzkulai #agentdianzkulai


0

Hi korang โค eh ada yang ada masalah parut ? Lepax excident tinggal kesan parut ? ๐Ÿ˜ญ hmmm tak best kan !! Geram je tengok kannn .
-
-
Tak lama lagi dah nk masok ramdhan then raya , takkan nak bior je parut tuh ? Tak best la kan , jum hilangkan parut korang tuh dengan #dianzvitamin .
-
- ๐Ÿ“RM50 /30 BIJI
BOLEH TAHAN SEHINGGA SEBULAN .
-
๐Ÿ“ฒwhatsapp 011-27670460 .
-

#dianz #dianzvitamin #produkdianz #klang #shahalam #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal. #dianzshahalam #dianzvitaminmurah #dianz #dianzvitamin #produkdianz #dianzmasknmoist #dianzvitaminc #dianzvitaminoriginal #dianzmurah #dianzcombo #dianzoriginal #dianzoriginalhq #dianzsetiaalam
#dianzpuncakalam #dianzijok
#dianzunisel #dianzsungaibuloh #dianzdamansara


0

====== ๐ŸŒธDIANZ MASK AND MOIST๐ŸŒธ RM59 termasuk postage semenanjung (Sabah &Sarawak +RM5)

1. Dianz mask 50gm. dianz mask bertujuan untuk menanggalkan whitehead dan blackhead
2. dianz moist 20ml .dianz moist bertujuan untuk menutup liang pori selepas menggunakan dianz mask ๐ŸŽ€Cara guna dmm - wapkan muka menggunakan air panas untuk membuka pori2 1-3 minit ( jarak kan muka jgn terlalu dekat ) - lap kering muka ( pastikan muka benar2 kering) - sapu dianz mask secara membulat di kawasan bermasalah seperti hidung ,dagu , dahi , blh jugak di gunakan seluruh muka - tunggu kering 10-15 minit ,( dianz mask tidak sesuai di bawa tido ) - selepas dianz mask benar2 kering , cabut dianz mask dari bawah ke atas -setelah selesai , cuci muka dgn air biasa . lap muka hingga kering apply dianz moist di kawasan yg menggunakan dianz mask . - dianz moist bertujuan untuk menutup kembali liang pori dan membuat muka rasa relax dan segar .dianz moist tidak perlu di basuh dan blh di gunakan semasa tidur - gunakan seminggu 1-2 kali ( tidak di galakan guna setiap hari ) - boleh di gunakan laki dan perempuan 15 tahun ke atas . tidak sesuai untuk kanak2 =====
๐ŸŽKlik dibawah untuk oder. ๐Ÿ“ฒ DM/WHATSAPP 0192783038

#dianzmaskandmoist #dianzmaskmoist #dianzmask #dianzoriginal #maskmuka #facemask #kulitcantik #makeupbybellaz


0