#dianzoriginal

Instagram photos and videos

#dianzoriginal#dianzvitamin#dianz#dianzlegacy#dianzperfume#dianzjb#dianzvitaminjb#DianzVitamin#vitaminc#teamkakG#dianzvitamilkbooster#dianzproduct#original#dianzvitaminmurah#dianzvitaminpulai#dianzvitc#feedbackdianz#infodianz#setahunsekali#promosi2018#promodianz#merawatkulit#dianzvitaminoriginal#dealerdianzjohor

Hashtags #dianzoriginal for Instagram

Hampa dah dinner ke belum tuu ?
Meh cuci2 mata duluuu
Emas2 916 yang belum bertuan lagiii πŸ‘‡πŸ‘‡ Senang jaa nak join Contest , beli dianz pink pack jimat ni, gores dan menang !
Cantik dan untung sekali dapat 😘

Harini ada dekat leher si muncit dianz ,
Mane tahu pasni terletak cantik ditangan mu !

http://www.wasap.my/60135391584
#dianzvitaminori #kepalabatas #dianzvitamin #dianzori #dianzoriginal #promosijimat #teamkakG #kepalabatas #masalahkulit #kulitfloles #beautyskin #dianzareakepalabatas #trustedsellerdianz #kawasankepalabatas #pulaupinang


1

Selalu rasa tak selesa, rasa gatal, cik jerawat besar2 macam guli duduk bertempek dekat muka. Orang lain tengok pon nampak sakit. muka breakout teruk gara2 salah pakai skincare😣
.
Konpiden naik tahap dewa bila cik jerawat lenyap semuanya gara2 konsisten dengan 10 botol #dianzvitamin! 😍
.
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promodianz #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


0

TESTIMONI DIANZ... .
======================
.

MANA JERAWAT SIS?MANA PARUT JERAWAT??? MANA???? 😯
.
.
consume 1 botol setengah #DianzVitamin aje jerawat dah hilang. Konfem makin peloles la pasni! 😚
=======================
=======================
.
.
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
Terhad.
.
Rm50 exc pos(30 biji) utk sbulan.
.
.
Berminat whatapps πŸ“²0134156482

#dianzoriginal #flawless #berkesan #marang #kulitcerah #dianzvitaminterengganu #terengganu #bazarpaknilprodukkecantikan #terengganu #gongbadak #unisza #cod #cashondelivery #postage #sayajual #dianzvitamin #nanocream #postage #malaysia #semenanjung #sabahsarawak #likeforlike #follow4follow #codkualaterengganu #codchendering #codunisza #sayajual #codumt #love #beauty #beauty #skincare #dropshipwantedmalaysia


4

SEMUA YANG MENUMPANG DI MUKA SUDAH GHAIB KULIT MAKIN GLOWING & PLOLES GITEW. 😊

Setiap perempuan hendak kan kulit yang cantik macam perempuan lain. Sis ni ada masalah kulit berjerawat & berparut. Jerawat sis ni kecik kecil je, bila makeup tebal pun takdapat nak tutup parut parut & jerawat jerawat tu. 😣

Alhamdulillah, tak sampai 1 botol DIANZ VITAMIN yang sis nie consume. Masalah parut jerawat dah makinn hilang. Kulit sis ni pun dah ploles dan makin licin. Tona kulit sis ni pun dah sekata.

Nampak glowing jer muka sis nie. Ape lagi jom lah cuba Dianz Vitamin tak rugi punya. 😍

#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


0

Nantikan kemunculannya OGOS ini β—οΈπŸ˜˜ #dianzoriginal #stokisdianzkualalumpur #produkbaru


0

Fenomena PURPLE akan bermula 4 hari lagi 😘 #dianzoriginal #stokisdianzkualalumpur


0

Ramai tanya betulke cikYan jual #dianz ORI?
Soklan femes amos ni ‴️ πŸ‘»
.
Mestila cikYan jual yang ori awak
Stok yang cikYan dapat semua direct dari Dianz HQ
.
Tak tergamak i nak jual yang FAKE
Rezeki pon tak berkat kalau gitu 😣
Takutlah nak jual/ makan supplement
dari sumber2 tak sah ni 😣
.
cikYan = Agent Sah Dianz 😁
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promodianz #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


0

Chicken pox punya pasal , hancurr jap muka
Geram tengok parut hitam menggunung
Adik manis ni teruih grab 2ketui #dianzvitamin

Tudiaa, lepas sebulan
ter over peloles lak β£οΈπŸ‘» http://www.wasap.my/60135391584
#dianzvitaminori #kepalabatas #dianzvitamin #dianzori #dianzoriginal #promosijimat #teamkakG #kepalabatas #masalahkulit #kulitfloles #beautyskin #dianzareakepalabatas #trustedsellerdianz #kawasankepalabatas #pulaupinang


1

Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles? Of course sempat sis kalau sis borong #DianzVitamin hari ni! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau! πŸ˜›
.
.
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
WHATSAPP >> 013 2737115
.
#hisaphisapteruscantik #hisap2teruscantik #hisaphisapterusputih #dianz #vitc #vitaminc #dianzvitamincmurah #dianzvitamin #dianzvitaminc #vite #dianzvitc #dianzvit #dianzvitaminmurah #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzpixy #dianzvitamine #dianzproduk #dianznano #dianzcombo #dianzoriginal #dianznanolightenercream #dianzproduct #dianzlove #dianzlegacy #dianzvitamin


0

Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles? Of course sempat sis kalau sis borong #DianzVitamin hari ni! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau! πŸ˜›
.
.
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
WHATSAPP >> 013 2737115
.
#hisaphisapteruscantik #hisap2teruscantik #hisaphisapterusputih #dianz #vitc #vitaminc #dianzvitamincmurah #dianzvitamin #dianzvitaminc #vite #dianzvitc #dianzvit #dianzvitaminmurah #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzpixy #dianzvitamine #dianzproduk #dianznano #dianzcombo #dianzoriginal #dianznanolightenercream #dianzproduct #dianzlove #dianzlegacy #dianzvitamin


1

Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles? Of course sempat sis kalau sis borong #DianzVitamin hari ni! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau! πŸ˜›
.
.
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
WHATSAPP >> 013 2737115
.
#hisaphisapteruscantik #hisap2teruscantik #hisaphisapterusputih #dianz #vitc #vitaminc #dianzvitamincmurah #dianzvitamin #dianzvitaminc #vite #dianzvitc #dianzvit #dianzvitaminmurah #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzpixy #dianzvitamine #dianzproduk #dianznano #dianzcombo #dianzoriginal #dianznanolightenercream #dianzproduct #dianzlove #dianzlegacy #dianzvitamin


0

Morning awak πŸ’“
.
Rasa teruja, happy, syukur sangat pagi ni bila dah upgrade jadi agent Dianz
Impian Jadi kenyataan gittew 😘
.
Start dari jadi dealer, bila dah dapat keseronokan berbisnes, cikYan terus berimpian nak jadi Agent
.
Tak sabar nak berkongsi lebih lagi pasal produk Dianz dengan korang. .
Ada yang nak try ke?
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promodianz #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


1

DIANZ NANO REMOVAL CREAM
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM48 (PostageπŸ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
πŸ“²017-907 9990
πŸ“²017-907 9990
πŸ“²017-907 9990
πŸ“² http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
πŸ’₯Kesan dapat dilihat serta merta
πŸ’₯Di gunakan di kawasan bulu sahaja (miss v, celah peha, punggung, kaki, peha,misai, kening)
πŸ’₯Mencabut hingga ke akar
πŸ’₯Semudah ABC, tak perlu cabut, tak perlu wax dan tak perlu cukur
πŸ’₯Tidak memedihkan atau menyakitkan
πŸ’₯Boleh di gunakan semua peringkat umur
πŸ’₯Selamat untuk ibu mengandung atau menyusu
πŸ’₯Tidak menghitamkan ketiak / celah peha / miss v malah mencerahkan kulit
πŸ’₯Mengurangkan kehitaman ketiak / celahan peha / miss v
πŸ’₯Apabila di sapu akan keluar daki-daki degil (lihat pada tisu)
πŸ’₯Bulu lambat tumbuh (2 minggu-3 minggu)
πŸ’₯Kurangkan bau badan (jika di gunakan di kawasan ketiak)
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➑️Letakkan sedikit NANO REMOVAL CREAM pada bahagian yang anda ingin buang bulu seperti Ketiak / Kaki / Tangan / Misai / Janggut / Bahagian sulit
➑️Tunggu selama 5-10 minit sambil tekan-tekan ke permukaan kulit biar tercabut sampai ke akar
➑️Lap NANO REMOVAL CREAM tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah ke atas
➑️Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih
➑️Langkah seterusnya sapukan sedikit NANO LIGHTENER CREAM pada bahagian yang diinginkan
➑️Tidak Perlu basuh atau bilas.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#dianz #dianznano #dianznanomurah
#dianznanooriginalmurah #dianzmurah
#dianzvitaminmurah #dianzvitamin
#dianzvitaminborong #dianzoriginal
#dianzoriginalmurah #nanolightner
#nanolightnermurah #dianzoriginalmurah
#nanoremoval #nanoremovalmurah
#nanoremovaloriginal #nanoremovaloriginalmurah
#nanoremovaloriginalmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼


1

Pagi nie dah ambil dianz vitamin ke??
Sis tanye je..
Boleh ambil sebiji pagi atau sebiji malam.
Untuk kesan berganda, boleh ambil pagi dan malam.

#dianzvitaminoriginal #dianzoriginal #teamfidakaya #jomcantik #pasticantiksangat


0

PROMO DIANZ 60 BIJI RM90 SAHAJA‼️
FREE KEYCHAIN BAS COMEL 😍.
.
.
HARGA ASAL RM100
PROMO HANYA RM90‼️‼️ postage sm rm8, ss rm12 .
.
.
KELEBIHANΒ DIANZ VITAMIN C & E PLUSβ€ΌοΈπŸ€©
.
. βœ”οΈ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID
βœ”οΈ Berperisa BERRY (masam masam manis)
βœ”οΈ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas
βœ”οΈ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
βœ”οΈ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif
βœ”οΈ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
βœ”οΈ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
βœ”οΈ Selamat dan berkesan
βœ”οΈ Tiada gelatin dan 100% halal
βœ”οΈ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP
βœ”οΈ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC)

JOMMM HARUS CUBA!
WSAP 0195948981/ KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER πŸ’•

#dianzvitamin #dianzoriginal #dianzvitaminc #dianz60biji #dianzfreekeychain


1

[ COMING SOON ] LEJEN IS BACK
.
FENOMENA AKAN MELETUS
Yang pernah menjadi kegilaan dan akan menjadi kegilaan .
produk β€œ membersih β€œ dengan kuasa berganda " lejen is back "
.
3 hari lagi .. πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ˜˜πŸ˜˜ .
.
#babydianz #dianzvitaminmurmur #dianzvitamin2018 #dianzoriginal #nakputih #jadicantik #flawless #malaysian #pelolesjah #tipskecantikan #nakcantik #jadiputih #motivasikecantikan


3

[ COMING SOON ] LEJEN IS BACK

FENOMENA AKAN MELETUS
Yang pernah menjadi kegilaan dan akan menjadi kegilaan
produk β€œ membersih β€œ dengan kuasa berganda " lejen is back "
3 hari lagi .. korang agak2 apa ye ?

#babydianz #dianzvitamilkbooster #dianzlegacy #dianzproduct #dianzoriginal #agendianz #dianzvitc #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianz #dianzproduct #dianznano #dianzperfume #supplement #produk #viral #malaysia #sabah #kotabelud #kotakinabalu


0

Raya Haji minggu depan ni, sempat ke nak peloles? Of course sempat sis kalau sis borong #DianzVitamin hari ni! Bukan setakat dapat peloles aje, dapat keychain limited edition free lagi tau! πŸ˜›
=======================
.
.
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
WHATSAPP >> 014 8659321
#dianzlover #dianzvitamilkbooster #dianzlegacy #dianzproduct #dianzoriginal #dianz #dianzvit #dianzvitc #dianzvitamin #dianzvitamilk #dianzhq #dianzdealer #cod #supplement #viral #sabah #kotabelud #kotakinabalu


0

10 khasiat barli yang perlu anda tahu..
Kredi:shopping halal
#teamDianz
#tips
#original
#Dianzoriginal


0

Aik? Awat rasa sejuk kat celahan lepas sapu NanoLightenerCream?
Patutla, ada mint dalam NanoLightenerCream bagi segar skit bahagian celah yang hitam & berdaki tu! πŸ˜ƒ

wasap me >> 0132855700

#dianznanolightenercream #dianzoriginal #dianzkajang #dianzbangi


0

TESTIMONI DIANZ... .
======================
.

MANA JERAWAT SIS?MANA PARUT JERAWAT??? MANA???? 😯
.
.
consume 1 botol setengah #DianzVitamin aje jerawat dah hilang. Konfem makin peloles la pasni! 😚
=======================
=======================
.
.
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
Terhad.
.
Rm50 exc pos(30 biji) utk sbulan.
.
.
Berminat whatapps πŸ“²0134156482

#dianzoriginal #flawless #berkesan #marang #kulitcerah #dianzvitaminterengganu #terengganu #bazarpaknilprodukkecantikan #terengganu #gongbadak #unisza #cod #cashondelivery #postage #sayajual #dianzvitamin #nanocream #postage #malaysia #semenanjung #sabahsarawak #likeforlike #follow4follow #codkualaterengganu #codchendering #codunisza #sayajual #codumt #love #beauty #beauty #skincare #dropshipwantedmalaysia


2

www.wasap.my/60164252258
KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL βœ”οΈ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan
βœ”οΈ Kulit lebih glowy dan berseri
βœ”οΈ Mencantikkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati βœ”οΈ Menghilangkan parut muka/badan
βœ”οΈ Mengurangkan minyak pada kulit muka
βœ”οΈ Mengurangkan ekzema
βœ”οΈ Mengurangkan resdung
βœ”οΈ Membantu menegangkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit kusam
βœ”οΈ Merawat tona kulit tidak sekata
βœ”οΈ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru

#sayajualmurah
#sayajual #onlineshopping #bazaaronline #bazaarpaknil #nakcantik #malaysiaonlineshop #malaysia #trustedseller #festival #lokalah #sapotlokal #nakputih #nakcantik #nakgebu #modelmalaysia #modelmuslimah #carousellMY #streetfashion #dianz #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dianzterbaik #dianztestimoni #dianzmalaysia #dianzmurahori #dianzoriginal #makeupbybellaz #muabellaz #muamalaysia


3

Dulu bro cukup geli nak tengok ketiak sendiri sebab gelap sangat. Sekali bro sapu #NanoLightenerCream, lepas 3 minggu kesan dia padu beb. Makin cerah dah ketiak bro! 😊

#StokisDianzKualaLumpur #dianzoriginal #putihcelahketiak


0

Encik Tunang pon terkejut beruk πŸ˜‚

Ni baru result selepas sebotol
80% Kulit kusam slowly hilang
Dianz tidak menggemokkan hokeyy

Bukti nya adik maniss ni
Kulit jadi lembap makin cerah , senang nak membuang siap pekej terkuruss pulak tuu dia dapat 🀩

Awak da rasai perubahan dgn Dianz ke belum ?? http://www.wasap.my/60135391584 /dianzvitaminori

#dianzvitamin #dianzori #dianzoriginal #promosijimat #teamkakG #kepalabatas #masalahkulit #kulitfloles #beautyskin #dianzareakepalabatas #trustedsellerdianz #kawasankepalabatas #pulaupinang


2

DIANZ VITAMIN FRESH DARI LADANG HQ

Supplement VIRAL kebabom πŸ’₯
Order masuk bagaikan tiada hari esok
Buat kulit anda peloles & glowy aummm

Nak cantik dgn #DianzVitamin
Whatsapp sis πŸ“²0148659321

#AgenDianz #dianzlegacy #dianzproduct #dianzoriginal #dianzvit #dianzvitamilk #dianz #dianzvitc #dianzdealer #dianzhq #cod #kotabelud #kotakinabalu #sabah #milkbooster #dianzvitamilkbooster #dianzbooster #dianzbeauty #hisaphisapteruscantik #supplement #viral


0

[[coming soon]]
.
.
.
.
4 days left.. Dianz #newbaby πŸ˜πŸ’œ
.
#dianzlegacy #dianzoriginal #dianzproduct


0

[COMING SOON ]

4 hari lagi .. pertama di malaysia seumpama nya
produk yg di nantikan !

produk yg membuat anda merasa β€œpuas β€œ
selepas menggunakan nye..
.
.
Tungguuuuuu......
.
.
#dianzvitamin #dianzlovers #dianznewbaby #dianzjb #johorbahru #johorean #dianzoriginal #dianzvitaminjb #dianzjohor #putihgebu #peloles #flawless #tips #pantang #blackhead #hapuskanjerawat #jerawat


0

[COMING SOON ]

4 hari lagi .. pertama di malaysia seumpama nya
produk yg di nantikan !

produk yg membuat anda merasa β€œpuas β€œ
selepas menggunakan nye..
.
.
Tungguuuuuu......
.
.
#dianzvitamin #dianzlovers #dianznewbaby #dianzjb #johorbahru #johorean #dianzoriginal #dianzvitaminjb #dianzjohor #putihgebu #peloles #flawless #tips #pantang #blackhead #hapuskanjerawat #jerawat


0

[COMING SOON ]

4 hari lagi .. pertama di malaysia seumpama nya
produk yg di nantikan !

produk yg membuat anda merasa β€œpuas β€œ
selepas menggunakan nye..
.
.
Tungguuuuuu......
.
.
#dianzvitamin #dianzlovers #dianznewbaby #dianzjb #johorbahru #dianzoriginal #dianzvitaminjb #dianzjohor #putihgebu #peloles #flawless


0

[COMING SOON ]
.
4 hari lagi.
pertama di malaysia seumpama nya
produk yg di nantikan !
.
produk yg membuat anda merasa β€œpuas β€œ
selepas menggunakan nye..
.
Tungguuuuuu...... #dianzoriginal #disnzvitamin #dianzvitaminoriginal #original #dianzterengganu #kualaterengganu #terengganu


0

[COMING SOON ]
.
4 hari lagi.
pertama di malaysia seumpama nya
produk yg di nantikan !
.
produk yg membuat anda merasa β€œpuas β€œ
selepas menggunakan nye..
.
Tungguuuuuu...... #dianzoriginal #disnzvitamin #dianzvitaminoriginal #original #dianzterengganu #kualaterengganu #terengganu


0

[COMING SOON ]
.
4 hari lagi.
pertama di malaysia seumpama nya
produk yg di nantikan !
.
produk yg membuat anda merasa β€œpuas β€œ
selepas menggunakan nye..
.
Tungguuuuuu...... #dianzoriginal #disnzvitamin #dianzvitaminoriginal #original #dianzterengganu #kualaterengganu #terengganu


0

Gara2 parut Chicken Pox

Sis sanggup consume 2 botol #DianzVitamin tanpa skip. Tak sengaja ter'peloles' lak!
Fuhh puas hati 😍
.
.
RM90 /60biji
Boleh tahan dua bulan
RM50 / 30biji
Boleh tahan sebulan .
.
Dm for order or whatsapp 010-6524459
.
.
#dianzvitamin #dianzoriginal
#diaznvitaminjohor #dianzvitaminjb #dianzjb #dianzvitaminulutiram #dianzulutiram #dianzvitaminpermasjaya #dianzpermasjaya #dianzvitamintamandaya #dianztamandaya #dianzvitamintebrau #dianztebrau #motivasikecantikan #tipskecantikan #beautytips #dropshipwanted #drop #vitaminc #dianzvitc #skinsupplement #beautyhacks #hilangjerawat #chickenpox #hilangkanparut


0

Nampak tak tuu ?
Gigih cheq bulat kan.
Tak senang nak dpt 2 cert ni,
KKM & MEDITAG FARMASI !! bukan cikai2 noh. Dianz makin menambat hati, setaraf dgn produk2 farmasi.
Sbb utama hakak makan dan juai.
Dan terus setia ber DIANZ 😍
hakak mmg sejenis yg suka produk local. Lebih halalun toyyiba.
Lepas tengok video produk2 dr obersea guna lelemak pig 🐽 . Skeri aihhh πŸ€ͺπŸ”«
Insoff jap, selama ni Iolls pon suka naw bangga kan produk from london.
Nak jaga kulit, takyah inject2 sakit kan diri da. Tak perlu labur ribu riban.
Konsisten makan Dianz dan makan mknn sihat. InsyaAllah kulit plawless sihat sejahtera.
Raya haji nak dekat niii. Joms !
#dianzvitaminori #kepalabatas #dianzvitamin #dianzori #dianzoriginal #promosijimat #teamkakG #dianzareakepalabatas #pulaupinang #skinproblem
#beautytips #vitaminc

http://www.wasap.my/60135391584/dianzvitaminori


0

Asek kongsi muka customer jee..
Nahh ! Jujur dari founder dianz sendiri .
Ni gambar founder tahun lepas ,
breakout teruk sbb hormon pregnant masa ni.
.
Ramai terkejut, muka hancur kaw kaw
Jerawat lak jenis yang ada isi , pegang je sakit
Bila picit , isi dia memancut macam mercun pop pop 😫
.
Dari muka hancur , nak betul2 licin bersih
Amek masa, bagi masa Dianz Vitamin settle kan. .
Taraaa.. Kulit muka terkini ponder , shining2 gituuu
Rugi nyaa tak konsisten mkn Dianz .
Alang2 da serasi, teruskan setia πŸ’œβ€οΈ
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promodianz #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


0

Coming soon!

#dianz


2

beratuq nak makan mana satu dlu πŸ€ͺ
#dianzkulim #dianzpadangserai #dianzoriginal #dianzpromosi


0

.
🍊Dianz Vitamin C ada 30 biji sebotol
Dianz Vitamin C & E mengandungi:
πŸ‡6550mg setiap tablet
πŸ‡Berperiasa berry
πŸ‡Serbuk Mutiara untuk kesan 2X lebih cepat
πŸ‡Kolagen Ikan Tilapia
πŸ‡Vitamin C dari Oren
πŸ‡Vitamin E dari Maquiberry
Dianz Vitamin C sesuai untuk:
πŸ‰Wanita dan Lelaki
πŸ‰16 tahun keatas
πŸ‰Org yg kulit sensitif
πŸ‰Org yg alah 'seafood'
πŸ‰Pasangan merancang kehamilan
πŸ‰Selamat diambil ketika period
πŸ‰Selamat diambil ketika pantang
πŸ‰Selamat diambil oleh ibu yg mengandung dan menyusu
Dianz Vitamin C & E berkesan:
🍊Memutihkan kulit muka dan seluruh badan
🍊Merawat Jerawat yg KRONIK
🍊Merawat kulit tona tidak sekata
🍊Merawat kulit berminyak
🍊Merawat Ekzema
🍊Merawat Stretch Marks
🍊Merawat resdung
🍊Menghilangkan parut muka dan seluruh badan
🍊Menghilangkan parut jerawat dan parut lain
🍊Menegangkan kulit
🍊Hilangkan kulit kusam
AMARAN! 3 perkara anda perlu buat semasa mengambil Dianz Vitamin C & E:
🍏Kurangkan kafein, alkohol, rokok dan makanan yg berminyak untuk kesan Maksima.
🍏Minum air putih 3L secukupnya untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam badan
🍏Jarak pengambilan ubatan, jamu, supplement, kafein sekurang-kurangnya 3JAM
Cadangan ini untuk pengambilan sebulan:
πŸ‘2 biji sehari selepas makan untuk kesan yg BERGANDA-GANDA.
πŸ‘1 biji sehari selepas makan pon ok sebab ada serbuk MUTIARA untuk putih 2 X lebih cepat
.
.
🌼Wassap 010 381 3489/019 470 0227 untuk order
🌼Dianz Vitamin C & E .
🌼Cod di perlis, kangar, changlun, arau, mata ayer, jejawi, pauh, simpang empat, unimap, uitm arau, uum sintok, kedah
.
.
​
#dianzvitckl #dianz #dianzlegacy #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzvit #dianzvita #dianzvitc #dianzcombo #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #dianzvitamine #dianzoriginal #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzfloralmask #dianznanolightenercream #dianzvitaminori #dianzproduk #dianpixy #dianzsupplement #dianzmalaysia #dianzproduct #dianzvitamincne #dianzvitaminborong #nlc #vitamindianz #dianznanolightener


0

.
🍊Dianz Vitamin C ada 30 biji sebotol
Dianz Vitamin C & E mengandungi:
πŸ‡6550mg setiap tablet
πŸ‡Berperiasa berry
πŸ‡Serbuk Mutiara untuk kesan 2X lebih cepat
πŸ‡Kolagen Ikan Tilapia
πŸ‡Vitamin C dari Oren
πŸ‡Vitamin E dari Maquiberry
Dianz Vitamin C sesuai untuk:
πŸ‰Wanita dan Lelaki
πŸ‰16 tahun keatas
πŸ‰Org yg kulit sensitif
πŸ‰Org yg alah 'seafood'
πŸ‰Pasangan merancang kehamilan
πŸ‰Selamat diambil ketika period
πŸ‰Selamat diambil ketika pantang
πŸ‰Selamat diambil oleh ibu yg mengandung dan menyusu
Dianz Vitamin C & E berkesan:
🍊Memutihkan kulit muka dan seluruh badan
🍊Merawat Jerawat yg KRONIK
🍊Merawat kulit tona tidak sekata
🍊Merawat kulit berminyak
🍊Merawat Ekzema
🍊Merawat Stretch Marks
🍊Merawat resdung
🍊Menghilangkan parut muka dan seluruh badan
🍊Menghilangkan parut jerawat dan parut lain
🍊Menegangkan kulit
🍊Hilangkan kulit kusam
AMARAN! 3 perkara anda perlu buat semasa mengambil Dianz Vitamin C & E:
🍏Kurangkan kafein, alkohol, rokok dan makanan yg berminyak untuk kesan Maksima.
🍏Minum air putih 3L secukupnya untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam badan
🍏Jarak pengambilan ubatan, jamu, supplement, kafein sekurang-kurangnya 3JAM
Cadangan ini untuk pengambilan sebulan:
πŸ‘2 biji sehari selepas makan untuk kesan yg BERGANDA-GANDA.
πŸ‘1 biji sehari selepas makan pon ok sebab ada serbuk MUTIARA untuk putih 2 X lebih cepat
.
.
🌼Wassap 010 381 3489/019 470 0227 untuk order
🌼Dianz Vitamin C & E .
🌼Cod di perlis, kangar, changlun, arau, mata ayer, jejawi, pauh, simpang empat, unimap, uitm arau, uum sintok, kedah
.
.
​
#dianzvitckl #dianz #dianzlegacy #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzvit #dianzvita #dianzvitc #dianzcombo #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #dianzvitamine #dianzoriginal #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzfloralmask #dianznanolightenercream #dianzvitaminori #dianzproduk #dianpixy #dianzsupplement #dianzmalaysia #dianzproduct #dianzvitamincne #dianzvitaminborong #nlc #vitamindianz #dianznanolightener


1

.
🍊Dianz Vitamin C ada 30 biji sebotol
Dianz Vitamin C & E mengandungi:
πŸ‡6550mg setiap tablet
πŸ‡Berperiasa berry
πŸ‡Serbuk Mutiara untuk kesan 2X lebih cepat
πŸ‡Kolagen Ikan Tilapia
πŸ‡Vitamin C dari Oren
πŸ‡Vitamin E dari Maquiberry
Dianz Vitamin C sesuai untuk:
πŸ‰Wanita dan Lelaki
πŸ‰16 tahun keatas
πŸ‰Org yg kulit sensitif
πŸ‰Org yg alah 'seafood'
πŸ‰Pasangan merancang kehamilan
πŸ‰Selamat diambil ketika period
πŸ‰Selamat diambil ketika pantang
πŸ‰Selamat diambil oleh ibu yg mengandung dan menyusu
Dianz Vitamin C & E berkesan:
🍊Memutihkan kulit muka dan seluruh badan
🍊Merawat Jerawat yg KRONIK
🍊Merawat kulit tona tidak sekata
🍊Merawat kulit berminyak
🍊Merawat Ekzema
🍊Merawat Stretch Marks
🍊Merawat resdung
🍊Menghilangkan parut muka dan seluruh badan
🍊Menghilangkan parut jerawat dan parut lain
🍊Menegangkan kulit
🍊Hilangkan kulit kusam
AMARAN! 3 perkara anda perlu buat semasa mengambil Dianz Vitamin C & E:
🍏Kurangkan kafein, alkohol, rokok dan makanan yg berminyak untuk kesan Maksima.
🍏Minum air putih 3L secukupnya untuk membantu penyerapan nutrien ke dalam badan
🍏Jarak pengambilan ubatan, jamu, supplement, kafein sekurang-kurangnya 3JAM
Cadangan ini untuk pengambilan sebulan:
πŸ‘2 biji sehari selepas makan untuk kesan yg BERGANDA-GANDA.
πŸ‘1 biji sehari selepas makan pon ok sebab ada serbuk MUTIARA untuk putih 2 X lebih cepat
.
.
🌼Wassap 010 381 3489/019 470 0227 untuk order
🌼Dianz Vitamin C & E .
🌼Cod di perlis, kangar, changlun, arau, mata ayer, jejawi, pauh, simpang empat, unimap, uitm arau, uum sintok, kedah
.
.
​
#dianzvitckl #dianz #dianzlegacy #dianzvitaminmurah #dianzvitamin #dianzvit #dianzvita #dianzvitc #dianzcombo #dianzvitaminmurah #dianzvitaminc #dianzvitamine #dianzoriginal #dianzmurah #dianzvitaminoriginal #dianzfloralmask #dianznanolightenercream #dianzvitaminori #dianzproduk #dianpixy #dianzsupplement #dianzmalaysia #dianzproduct #dianzvitamincne #dianzvitaminborong #nlc #vitamindianz #dianznanolightener


0

4days left tak sabar leeee
#dianzoriginal
#newproduct


0

.
Tengah mengira masa nak nikah
Tetiba habis keluar ciken pox pulak
Makeup pun dapat cover masa majlis je
Habis majlis kena cuci muka n penuh parut balik
.
.
2 minggu sebelum majlis belah lelaki
Nekad consume #DianzOriginal 2 biji sehari
Alhamdulillah syukur sangat-sangat
Sempat hilang dan pudarkan parut ciken pox
.
.
Lepas nie nak konsisten pulak
Makin ploleslah adik comel nie nantikan 😍

Rm50/30 biji
Rm90/60 biji (promosi)

www.wasap.my/60193700647/dianz_original

#DianzSeremban #DianzOriginalSeremban #parutcikenpox #DianzVitaminSeremban


2

DISKAUN LAGI & LAGI πŸ”₯
.
Bukan biasa2 bila Dianz kaw2 buat promosi macam ni. Bukan mimpi tapi realiti. 😚
.
Jangan salah faham, Dianz takkan buat hampa putih macam mayat. Tapi bagi hampa kulit sihat, cerah setona dua dari kulit asal. .
Fokus Dianz Vitamin untuk hapuskan jeragat ,jerawat , sunburn, kusam, kulit super duper berminyak kering yang bertakhta lama kat wajah awak yang cantik tu. .
Sejujurnya, kulit gebu sihat berseri idaman setiap wanita kan ? .
Cepat sambar harga promosi sekarang
Selagi stok masih merimbun ni haaa
JIMAT RM10 JIMAT RM10 JIMAT RM10 !!
.
Cepatt klik link ni untuk sambar stok promosi jimat yg makin susut ni πŸ‘‡
www.wasap.my/601151941443
.
#dianzvitaminskudai #dianzvitaminjb #dianzvitaminsenai #dianzvitaminlarkin
#dianzvitaminpontian #dianzvitaminkulai
#dianzvitaminpulai #dianzvitamintampoi
#dianzvitaminjohor #dianzvitaminbbu
#dianzskudai #dianzjb #codjb
#teamkakG #dianzlegacy #dianzoriginal #dealerdianzjohor #dianzvitamin
#dianzvitamilkbooster #dianzperfume #vitaminc
#merawatkulit #promodianz #promosi2018 #setahunsekali #infodianz #feedbackdianz


0

.
Done restock lagi stok #DianzOriginal nie
Sesambil restock dapatlah reward Julai sekali
Orang lain pilih emas, Ina sorang pilih tupperware
Pening senior nak kena beli lain pulakkan 😜
.
.
Eh, korang nak kulit cantik dan sihat
Mehlah dapatkan #DianzVitamin nie
Berbaloi-baloi tau , lengkap vitamin untuk kulit
Tak payah nak bancuh ke ape
Just makan macam gegula tu je. senangkan ?
.
.
Kalau nak jadi #DropshipTeamIR pun boleh
Sambil makan sambil masyukkkk gitu konsepnye
Kalau rajin buat , boleh kepok2 sangat 😍

www.wasap.my/60193700647/dianz_original -LeaderTeamIR
#DianzOriginalSeremban #DianzSeremban


1

Abang bas,
Berhenti kami nak g jalanΒ² nak bas dianz jugok.
Kut masuk, keluar satgi jadi Adira,
Huwaaa.. Meletops kut, 🀭

Time beriadah dengan anak2, akita jumpa malam ni ye.

#dianzproduk #dianzoriginal #dianzvitaminterbaik #vitamilkbooster #dianzvitaminoriginalmalaysia #vitamin #milk #milkbooster #dianzvitamintestimoni


0

Kulit muka dah putih cerah berseri dah..
Tapi....celah-celah? berkerak .πŸ™Š
Oitt....malu nyaa...πŸ™ˆ Sape2 yg ada masalah celah2 tak berapa nk cerah tu..meh cuba krim pencerah nano ni haa...😍
Murah murah jer..!😍😍😍
RM40 je sebekas (exc pos)

Dekat kedai pn, stok masih banyak lg ..uolls jangan gelabah jangan kalut yer πŸ˜‚πŸ˜ Wasap kima lekaih meh πŸ˜„

www.wasap.my/60188718501
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


0

Terima kasih cust Norshamsida grab satu botol #dianzvitamin purple hari ni😍

Meh sape2 yg blom try pakat2 cuba #dianzvitamin ye 😍

Nak walk in ke kedai boleh..uolls nak kami pos pon boleh 😍

www.wasap.my/60188718501

#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


2

SAYANG DIANZPERFUME! 😊

Sape suka bau apple? Bau yang sangat lembut dan tidak menyakitkan kepala langsung. 😘

Baru first time sis ni pakai #DianzPerfume, Alhamdulillah terus jatuh cinta dengan bau dia. Kalau nak tau macam mana wanginya bau perfume ni, jomla order #DianzPerfume! 😎 =======================
RM50 exc. pos untuk sebotol
WHATSAPP 0188718501
=======================
.
.
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


0

Siapa yang sporting tu meh la drop komen. Kena JUJUR tau πŸ˜„

Pilih DUA PIL sahaja tau, jangan lebih2. Kima pilih no 7 & 8 🀣

Ok, SELAMAT PETANG yuollsπŸ’•
.
.
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


0

BETUL KE SENANG AJE NAK JADI PELOLES? πŸ€”
.
.
Ye betul sis!!! Senang aje nak jadi peloles! Kemam #DianzVitamin pun boleh peloles! 😚
=======================
RM90 exc. pos ( 60 biji ) untuk dua bulan
RM50 exc. pos ( 30 biji ) untuk sebulan
=======================
.
.
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


0

5 BAHAN SEMULA JADI YANG BAIK UNTUK PENJAGAAN KULIT ANDA. Baca sampai habis untuk tips lebih senang ! πŸ’•

Berikut adalah 5 bahan semula jadi yang baik untuk penjagaan kulit yang patut anda amalkan di rumah.

1. Tomato

Tomato dapat memudarkan bintik-bintik hitam pada wajah anda dan dapat kembalikan kulit yang kusam menjadi berseri-seri.

Caranya ambil 1 biji tomato merah, belah dua dan potong kecil-kecil atau lenyek sedikit kalau anda nak keluarkan air tomato itu seperti masker.

Selepas itu sapu seluruh wajah seperti membuat mask dan biarkan selama 10 minit bagi tomato itu serap dalam kulit anda. Jangan lupa bilas dengan air suam dan anda akan nampak hasilnya

2. Yogurt Asli Dan Madu

Untuk kulit wajah lebih lembab anda ambil yogurt asli campur dengan madu 1 sudu kecil. Selepas itu sapu seluruh wajah anda dan biarkan sampai kering atau beberapa minit.

Kemudian, bilas dengan air suam. Anda akan rasa kehangatan kulit yang lembut seperti bayi.

3. Putih Telur

Putih telur dapat menghilangkan jeragat-jeragat, pori-pori dan liang roma yang tersumbat. Langkah-langkah yang perlu dibuat ialah ambil 1 biji telur dan gunakan telur putih sahaja.

Kemudian, sediakan tisu muka 2 helai untuk buat seperti topeng muka pada wajah anda. Setelah itu, sapukan telur putih pada seluruh wajah.

Biarkan sampai kering dan buka topeng muka anda itu. Kemudian bilas dengan air, anda akan nampak kesannya pada hidung, pipi dahi dan muka akan kelihatan berseri-seri.

4. Soda Bikarbonat

Untuk kecutkan jerawat atau hilangkan kesan-kesan parut jerawat anda boleh mengatasinya dengan soda bikarbonat.

Caranya ambil 1 sudu soda bikarbonat dan sapukan pada kulit bermasalah. Biarkan selama mana anda nak dan anda akan nampak kesan dalam masa 3 hari.

Selepas 3 hari jerawat anda makin mengecil dan hilangkan kesan-kesan parut jerawat dengan sedikit demi sedikit.

5. Uncang Teh Hijau

Untuk hilangkan sembab di bawah mata atau kulit bawah mata seperti lebam. Caranya ambil 2 uncang teh hijau dan rendamkan kedalam air panas.
Kemudian biarkan sejuk sedikit uncang teh hijau dan selepas itu letak pada bawah mata sebelah kanan dan kiri.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda


0

5 TIPS UNTUK KEKAL SIHAT DAN KURUS
------------------------------------------
.
1. Rancang apa yang mahu dimakan. Buat keputusan awal.

2. Sediakan makanan lebih awal dari waktu makan. Elak dari sedia makanan pada saat saat akhir.
.
3. Sediakan makanan dalam jumlah yang kecil. Portion kecil.
.
4. Masak makanan dalam slow cooker. Lebih banyak makanan berkhasiat dapat dimasak. Elakkan deep fried atau goreng gorengan.
.
5. Makan ketika lapar sahaja. Ambil air dahulu. Sekiranya hilang β€˜lapar’ itu tanda dahaga bukan lapar.
.
Kredit : drrizal abu bakar
.
.
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat


0

Wangi nya #dianzperfume .. πŸ€—
.
RM50/1 BOTOL
ADD POSTAGE RM7 (SM) / RM11 (SS)
.
BERMINAT? Nak order boleh klik link whatsapp dekat bio tauπŸ˜‰
.
#dianzkuantan #dianz #dianzperfumes #sayajualonline #dianzoriginal #perfumes #apple #hisaphisapteruscantik #beauty


0

Wangi nya #dianzperfume .. πŸ€—
.
RM50/1 BOTOL
ADD POSTAGE RM7 (SM) / RM11 (SS)
.
BERMINAT? Nak order boleh klik link whatsapp dekat bio tauπŸ˜‰
.
#dianzkuantan #dianz #dianzperfumes #sayajualonline #dianzoriginal #perfumes #apple #hisaphisapteruscantik #beauty


1

Wangi nya #dianzperfume .. πŸ€—
.
RM50/1 BOTOL
ADD POSTAGE RM7 (SM) / RM11 (SS)
.
BERMINAT? Nak order boleh klik link whatsapp dekat bio tauπŸ˜‰
.
#dianzkuantan #dianz #dianzperfumes #sayajualonline #dianzoriginal #perfumes #apple #hisaphisapteruscantik #beauty


0