#dianzoriginal

Instagram photos and videos

#dianzvitamin#dianzoriginal#dianz#feedbackdianzvitamin#dianzmaskandmoist#testimonidianzvitamin#dianznano#dianzperfume#numiesbuddies#dianzmasknmoist#nanolightenercream#dianzwangsamaju#agendianzkl#dianzkampungbaru#dianzsentul#dianzampang#dianzcheras#dianzsetapak#dianztamanmelawati#dianzkeramat#dianzgombak

Hashtags #dianzoriginal for Instagram

Selain dianz vitamin,
Kita pon ada 3 produk lagi taw.
Nano cream tu nak bagi cerah tiak
Vitamilk nak bagi banyakkan susu mak.
Pepium tu of cz la nak wangi2 bau epal.
Dianz vitamin utk cantikkan kulit hawok.

Hah

Pilih
Pilih
Pilih

Kita jual semua komoem ori awak. 😁

01114953559

#Dianz #Dianzvitamin #DianzSelangor #Dianzmalaysia #Dianzoriginal #ori #halal #sedap #berkesan #flawless #cerah #cantik #kkm #trustedseller #hakakpenjualdianz


0

Info #dianz
--
Agak² korang nak simpan tak, blackhead dan whitehead ni???
--
Kalau rasa² nak remove,,, korang boleh cuba guna #dianzmaskandmoist kitorang
--
#dmm (dianz mask and moist) ni, memang sangat berkesan untuk menarik segala kototran dimuka korang ku. *mask ungu pertama di malaysia
*wangian lavender
*tak sakit masa tarik
-
Diberikan dengan set moist yang mampu menutup kembali pori yang terbuka selepas menggunakan mask. Memang sangat fresh...
--
Siapa yang nak cuba??? Rm59 sm || Rm64 ss
--
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan.
**
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Info #dianz
--
Agak² korang nak simpan tak, blackhead dan whitehead ni???
--
Kalau rasa² nak remove,,, korang boleh cuba guna #dianzmaskandmoist kitorang
--
#dmm (dianz mask and moist) ni, memang sangat berkesan untuk menarik segala kototran dimuka korang ku. *mask ungu pertama di malaysia
*wangian lavender
*tak sakit masa tarik
-
Diberikan dengan set moist yang mampu menutup kembali pori yang terbuka selepas menggunakan mask. Memang sangat fresh...
--
Siapa yang nak cuba??? Rm59 sm || Rm64 ss
--
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan.
**
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Info #dianz
--
Agak² korang nak simpan tak, blackhead dan whitehead ni???
--
Kalau rasa² nak remove,,, korang boleh cuba guna #dianzmaskandmoist kitorang
--
#dmm (dianz mask and moist) ni, memang sangat berkesan untuk menarik segala kototran dimuka korang ku. *mask ungu pertama di malaysia
*wangian lavender
*tak sakit masa tarik
-
Diberikan dengan set moist yang mampu menutup kembali pori yang terbuka selepas menggunakan mask. Memang sangat fresh...
--
Siapa yang nak cuba??? Rm59 sm || Rm64 ss
--
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan.
**
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

RETTIS PUN MAKAN DIANZ VITAMILK UOLLS UNTUK BANYAKKAN SUSU 😍
.
sebab Cara makan #dianzvitamilk pun sangat mudah. Koyak sachet n tuang dalam mulut je. Vitamilk dalam bentuk serbuk perisa vanila. .
Seawal 2 hari dah boleh rasa susu badan mommy makan banyak n pekat. Alhamdulillah, bertambah seronok kita bila baby kenyangkan. 😍
.
.
.
#dianzoriginal
#dianz
#vitamilk
#tipssusubanyak
#susubanyak
#susupekat
#dianzvitamilk
#milkbooster
#baby
#babycomel


0

BAHAN TERBAIK DALAM DIANZ MASK

Kita pilih bahan yang terbaik untuk buat #dianzMaskMoist ni. Bukan hanya untuk tarikh whitehead n black head, tapi juga untuk pastikan kulit korang sentiasa sihat! so ni antara khasiat blueberry yang sebenarnya! Best ke best sangat? .
.
#dianzmaskmoist
#dianzmaskoriginal
#dianzoriginal
#blackhead
#whitehead
#blackheadremoval
#whiteheadremoval
#tipscantik
#removal


0

TARIK HABIS WHITEHEAD

Tak sakit pun la masa cabut whitehead lepas pakai #DianzMasknMoist ni. Clear habis whitehead kat muka bro!
.
.
.
#ubatjerawat
#ubatjeragat
#dianzoriginal
#original
#jerawat
#makinmuda
#codbachok
#pauhsembilan
#dianz
#kulitcantiksemulajadi
#tipsKecutkanjerawat
#whiteheadremoval
#blackheadremoval
#dianzmask


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

DIANZ NANO REMOVAL CREAM
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM48 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Kesan dapat dilihat serta merta
💥Di gunakan di kawasan bulu sahaja (miss v, celah peha, punggung, kaki, peha,misai, kening)
💥Mencabut hingga ke akar
💥Semudah ABC, tak perlu cabut, tak perlu wax dan tak perlu cukur
💥Tidak memedihkan atau menyakitkan
💥Boleh di gunakan semua peringkat umur
💥Selamat untuk ibu mengandung atau menyusu
💥Tidak menghitamkan ketiak / celah peha / miss v malah mencerahkan kulit
💥Mengurangkan kehitaman ketiak / celahan peha / miss v
💥Apabila di sapu akan keluar daki-daki degil (lihat pada tisu)
💥Bulu lambat tumbuh (2 minggu-3 minggu)
💥Kurangkan bau badan (jika di gunakan di kawasan ketiak)
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Letakkan sedikit NANO REMOVAL CREAM pada bahagian yang anda ingin buang bulu seperti Ketiak / Kaki / Tangan / Misai / Janggut / Bahagian sulit
➡️Tunggu selama 5-10 minit sambil tekan-tekan ke permukaan kulit biar tercabut sampai ke akar
➡️Lap NANO REMOVAL CREAM tadi dengan tisu atau kain basah dari arah bawah ke atas
➡️Pastikan kulit anda bersih dari bulu-bulu tadi. Jika tidak bersih, bilas dengan air sehingga bersih
➡️Langkah seterusnya sapukan sedikit NANO LIGHTENER CREAM pada bahagian yang diinginkan
➡️Tidak Perlu basuh atau bilas.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#dianz #dianznano #dianznanomurah
#dianznanooriginalmurah #dianzmurah
#dianzvitaminmurah #dianzvitamin
#dianzvitaminborong #dianzoriginal
#dianzoriginalmurah #nanolightner
#nanolightnermurah #dianzoriginalmurah
#nanoremoval #nanoremovalmurah
#nanoremovaloriginal #nanoremovaloriginalmurah
#nanoremovaloriginalmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼


0

miss dianz nk tanya soalan hampa

ibu mengandung dan menyusu boleh makan dianz tak ?
ok skang dah jelas kan ?
.
.
#dianz


1

Soalan femes Vitamilk dianz 🌼 saya menyusu dan saya period boleh makan dianz vitamilk ?
↪ Boleh 🌼 saya menyusu dan saya dah lama tak datang period, boleh makan dianz vitamilk ?
↪ Boleh 🌼 saya dah lama tiada susu, kalau saya makan dianz vitamilk boleh keluarkan susu semula ?
↪ Bergantung kepada demand dan supply, kalau makan dianz vitamilk tapi tiada hisapan atau rangsangan atau pump, macam mana susu nak proses untuk keluar ? 🌼 saya baru pregnant 3bulan, boleh ambil dianz vitamilk ?
↪ Boleh diamalkan seawal 1minggu kehamilan 🌼saya makan dianz vitamilk tiba tiba saya disahkan mengandung, perlu ke saya stop ?
↪ Tidak perlu, teruskan sebab dianz vitamilk baik untuk perkembangan ibu dan anak 🌼 saya pregnant 7, 8, 9 bulan, boleh ke saya makan dianz vitamilk ?
↪ Boleh, dianz vitamilk untuk memberi tenaga, kuatkan rahim, naikkan seri ibu, tidak kusam dan lemah, dan bersedia untuk susu yang meriah 🌼 apakah peranan atau kebaikan dianz vitamilk kepada wanita yang inginkan zuriat ?
↪ Dianz vitamilk adalah ikhtiar untuk hamil, untuk kuatkan rahim terutama ibu yang pernah gugur, membantu menghasilkan ovum berkualiti. 🌼 Dianz Vitamilk mempunyai KKM ?
↪ Ya, dibawah pengkelasan makanan, dianz vitamilk tidak perlu MAL sebab ia berbentuk serbuk. 🌼 Seawal umur berapa boleh makan dianz vitamilk ?
↪ 18 tahun keatas dan sudah berkahwin dan selagi ibu ibu inginkan zuriat dan menyusu 🌼Saya keguguran, boleh ke amalkan dianz vitamilk ?
↪ Boleh ! sangat bagus untuk kuat dan pulihkan kondisi rahim. 🌼 Dianz vitamilk boleh mencerahkan kulit ?
↪ Dianz vitamilk khusus untuk memberi kesihatan untuk ibu dan anak, memberi tenaga, menaikkan seri kerana ibu ibu yang inginkan zuriat, mengandung, menyusu memerlukan tenaga untuk badan yang sihat. Tidak dikhususkan untuk kulit. 🌼 rasa apa ?
↪ Rasa masam masam manis, sesuai sangat kepada ibu ibu yang tidak suka rasa susu. 🌼 harga ? - rm65 sekotak /30sachet , tahan sebulan .
kalau susu dah melimpah ruah boleh skip sehari

senang kan?

#dianzvitamilk #dianzmalaysia
#dianzoriginal #banyakkansusu
#susumelimpah #atasisusudrop
#vitamilkterbaik
#


0

Nak tau rahsia kulit muka sis jadi peloles sampai jerawat hilang? Consume 4 botol #DianzVitamin jerr. Mudah kan? ☺️ Rm50 30biji untuk sebulan *freegift broouch dianz

klik link untuk direct whatsapp www.wasap.my/60132737115


2

Nak tau rahsia kulit muka sis jadi peloles sampai jerawat hilang? Consume 4 botol #DianzVitamin jerr. Mudah kan? ☺️ Rm50 30biji untuk sebulan *freegift broouch dianz

klik link untuk direct whatsapp www.wasap.my/60132737115


1

Nak tau rahsia kulit muka sis jadi peloles sampai jerawat hilang? Consume 4 botol #DianzVitamin jerr. Mudah kan? ☺️ Rm50 30biji untuk sebulan *freegift broouch dianz

klik link untuk direct whatsapp www.wasap.my/60132737115


2

Ready hawok

Kita nak pi pos dah order hawok. Esok hawok Jangan pi memane. Abam posmen nak datang beraye tu. 😍

#Dianz #Dianzvitamin #DianzSelangor #Dianzmalaysia #Dianzoriginal #ori #halal #sedap #berkesan #flawless #cerah #cantik #kkm #trustedseller #hakakpenjualdianz


1

Makan dianz vitamin c bukan utk muka je tau tapi utk seluruh badan.
Dalaman dan jugak luaran taw.

Memang vitamin c diperlukan utk badan kita.

larat ke nak makan buah byk2 hari2.
dgn cuaca pns ni., musim buah duyan, rambutan lagi, memang senang demam kan.

eloklah ambik dianz vitamin c utk elak selsema atau demam Dalam masa sama dapat kulit cantik

Bebas jerawat
Jeragat
Halus dan gebu
Murah tapi berbaloi
Tahan lama
Cust Repeat order berbotol2 taw

Jom sape nk join order whatsap kita jom
01114953559

#Dianz #Dianzvitamin #DianzSelangor #Dianzmalaysia #Dianzoriginal #ori #halal #sedap #berkesan #flawless #cerah #cantik #kkm #trustedseller #hakakpenjualdianz


0

Orang lelaki biasanya nak nampak result je. Tapi orang perempuan ramai yang nak tahu detail dan terperinci.

So ni detail untuk result Dianz Vitamin cantikkan kulit😘

Blh pm atau klik kat sini
www.wasap.my/60126379660/dv

#LeaderTeamTadNASH
#LeaderTeamYatie
#UbatJerawat
#UbatJeragat
#DianzOriginal
#KulitCantikSemulaJadi
#KecutKanJerawat
#HilangKanJeragat
#JomCantikSamaSama


0

Yana pernah breakout macam sis ni..err..macam yana punye lagi teruk la.. .

Sakit tau jerawat bernanah mcm ni..da ler sakit ..gatal merenyam , tapi tak boleh sentuh sebab sakit.. .

Kalau yg tak sakit pun, bukan boleh selalu pegang2 muke ..atas faktor hygiene..kang merebak , makin payah nak cure .

Sape yg ade masalah mcm ni , nak ikhtiar dengan dianz, meh la..mne tau serasi ye dak ? . . - yana - . .

#dianzkluang #dianzoriginal


0

Jom kumpul penutup botol dianz.
Tak kisah warna pink atau ungu. Semuanya boleh. (Tapi bukan yang ungu gelap dulu ya. Tak boleh)
--
Kalau dah kumpul, korang boleh tukarkan ke hq dan korang akan layak dapat 1 dianz vitamin secara PERCUMA!!!
--
Best ke Best???
--
Sebarang soalan boleh Dm/Pm sis [klik link di bio]
--
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


1

Kalau korang ada lebih dari 8, boleh hantar sekaligus. 8/16/24/32
--
Hq akan gandakan dianz percuma korang, sesuai dengan kuantiti penutup botol yang korang kirim.
--
Contoh 8 penutup untuk 1 dianz, kalau 16 botol penutup akan dapat 2 dianz.. --
INGAT!!! Pastikan lekatkan sticker hologram dianz pada penutup. Jangan koyak, jangan ada defects. Atau dianz akan batalkan /tidak sah. --
Kadang² sticker hologram ada kat botol, tak ape. Korang tarik je, dan lekatkan kat penutup botol. Tak akan koyak mada tarik, sebab plastik. --
Sebarang soalan boleh dm/pm sis ya [klik link di bio] --
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Dianz Vitamin Rm50/3biji
**
Membantu mengatasi masalah kulit, seperti:
-jerawat
-parut jerawat
-parut bekas luka & chicken pox
-kulit kusam
-sunburn
-kulit kering (untuk seluruh badan, termasuk kaki, tangan, kepala, dan kuku)
-allergic
-rambut gugur
-mencerahkan kulit
-dll
**
Tahan sebulan
Makan 1 biji setiap hari
Untuk kesan lebih cepat, makan 2 biji setiap hari.
**
Rasa masam-masam manis, tidak pahit.
Boleh, kemam, Kunyah, atau terus telan seperti obat
**
Lulus KKM
Dipercayai sejak Tahun 2012
**
Dm/Pm [klik link di bio] untuk order dan pertanyaan. **
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

Kirimkan penutup botol yang korang dah kumpul tu ke HQ. Korang boleh minta alamat hq, pada stockis/agen dianz, yang selalu korang beli. Atau, direct dm hq dianz.
--
Cas postage kena tanggung sendiri ya.
Rm7 sahaja. --
Siapa yang nak cuba dianz??? Boleh dm/pm [klik link di bio] sis ya.. --
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0

ETA sebulan untuk HQ pos Dianz Vitamin korang. Percuma ya...
--
Jadi kumpul semua penutup botol dianz sekarang... Masih ada masa lagi nak hantar.. --
Siapa yang nak cuba dianz??? Boleh Dm/Pm [klik link di bio] sis ya..
--
#agendianzkl #dianzagen #agendianz #dianzklang #dianzkl #dianzkualalumpur #dianzkampungbaru #dianzselayang #dianzbatucave #dianzgombak #dianzwangsamaju #dianzkeramat #dianztamanmelawati #dianzsetapak #dianzcheras #dianzampang #dianzsentul #dianzvitamin #dianznano #nanolightenercream #nanolightener #perfumedianz #dianzperfume #dianzmasknmoist #dianzmaskandmoist #dianz #dianzvitamin #dianzoriginal


0