#diedankeun

Instagram photos and videos

Ke indahan alam indonesia gak kalah indah nya dengan negara negara lain nya LOVE INDONESIA
#kekinianbanget #hot #follow #indonesia #diedankeun #follow4follow #like4like


0

karek datang jol dititah ngaMCan aduh tobat toko obat ningali nu hiji keur meusek koaci nu hiji serab ningali nu geulis hahaha
ulang taun bandung tgl 7-10-2017 dikecamatan regol ... #tilebegood #diedankeun #hidupadalahudunan #tongpoekkeunobor

Kecamatan Regol
2

thank's buat @salt.inc_co dah endorse ka tile be good 😘😘😘meski lagi baca stat batur haha
bagi cewe cowo ayoo belanja ke @salt.inc_co biar kekinian ngga kekananan hahaha

#tilebegood #diedankeun #hidupadalahudunan #tongpoekkeunobor #icikibung

Institut Seni Budaya Indonesia Bandung
2

Kalo mau jadi yang sempurna itu ya mendingan jadi roko aja sana 😂

#lfl#lflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflf#diedankeun#guebatak


8

Klik dulu baru pasang ahaaay #sulechannel #diedankeun


65