#dietatkins

Instagram photos and videos

#dietatkins#kaliskasih#kuruscepat#kuruscantik#ubatkurus#jomkurus#fattzura#detoxteamurah#teamcikzaza#tiamorsweetheart#losyeninchlossmurah#sejadahuntukdia#lafazkankalimahcintamu#kurusmurah#kurusbajet#dekatkanjarakkita#detoxkurus#syurgayangkedua#siakapkeli#mycoffeeprince#ubatkurusmalaysia#teakurusmalaysia

Hashtags #dietatkins for Instagram

MENGALAMI MASALAH SELULIT.
.
Yes senaman membantu sedikit tetapi 80% lebih kepada apa yg kita makan.. clean ke sihat ke itu yg penting. Tapi kalau duk makan yg instant jer.. protien segera, karbo segera memang buat senaman macam mana pun tak jadi.
.
So insyallah kena seimbangkan, ni 👆🏼sebelum tidur pun boleh buat 🤗 insyallah tak lama pun buat 15x 3 set 😜
.
#asmahancheta
#youcanloseweightfromhome
#teamcoachasmahancheta
.
NAK KAMI BANTU ?
Coach Asmah +0178611226
.
#coachasmah
#teamnickhinhussien
#workfromhome
#loseweightfromhomeonline
#kurussebelumraya
#kurussebelumkahwin
#nakkurus
#nakdiet
#dietsihat
#nakkuruscepat
#jubahbesar
#nakcantik
#onlinecoaching
#dietonline
#dietmudah
#dietsihatmalaysia
#jomkurus1malaysia
#jkm
#dietatkins
#kurus5kgsebulan
#tipskurus
#diettakkuruskurus 😂
#kuruscepat
#tipsdiet
#bazarpaknil
#diet
#turunberatbadan


0

STAY HYDRATED GUYS!

Bila cukup liquid, kita akan lagi fresh. Insyallah naikkan prestasi kerja kita. Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi.

UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING TEAM POWER❤FIT MALAYSIA
.
DB 📲0122030097 ( perempuan shj- klik link di profile @dbyana.mnasir direct masuk ke wasap
....
🛎 menu sihat , cara masak dan resepi tanpa berlapar, workout berkesan online dan juga step by step bantuan dari coach dan team support
➡Sesi intake terbaru di buka utk
🏆Transformasi 30 Hari (secara online and from your comfort home)
(limited slot as we want result) .
#kurustanpaberlapar #tipskurus #infopemakanan #eatcleanfood
#dietatkins #maluapabossku #ajl2019 #menusihat #resepisihat #tips #coaching #nakkurus #kenyang


0

Lemak bawah kulit bertapak @ bersarang..😱😱
.
Setiap himpunan @ collection kalori yg tak dibakar dan cukup 7700 kalori akan “tertempel” satu ketulan lemak tersebut sama ada kat perut, pinggul ,lengan dan bawah lengan..Sebanyak kiraan 1kg berat..
.
Dan tertempel juga bawah dagu atau kat pipi..Lemak bawah kulit ini senang hilang berbanding lemak yg menyaluti organ (vital) dalaman kita..
.
Nak tahu berapa tebal cuba cubit dan lihat berapa inci tebal tempat2 tersebut, sebab jika semata2 kulit nipis je..
.
Kalau dh sampai pegang cubit tu sama besar dgn lengan..Boleh dah kot cuba2 diet nak tunggu besar mana lagi 😅
.
If rasa nak belajar proper dan teratur meal plan, guide , nutrition cliks link diatas..
.
InsyaAllah boleh march nanti at least berjaya remove mana yg mampu kan..😍😍
.
Pengambilan student, peserta March 💪😁💙💜💛💚❤️
.
Coach mohd nur 0145154903
.
#teamckrosliza #teamnickhinhussien#youcanloseweightfromhome#tipsdiet #tipsdiet #bajuraya2018 #hijriahome#dietstartsmonday #mirafilzah #dietatkins #ariani#meloditv3 #tv3 #onlineshopping #turun5kgsebulan#eatcleankl #lunchboxkl #cadanganmakan#testimonikurus #beforeafter #rayahajisale#tipskuruscepat #ariani #kurusraya #raya#seluarbesar#BHOnline #raya


0

Coachee senior saya yang dah beberapa bulan dengan program & dah turun lebih 10kg!!! tapi 1st time jumpa harini di Mega FitCamp 4.0 !! Masyaallah, am soooo happy & proud of u both, Adik & Kakak @vrooom1985 @11925yas yg awesome & sama sepakat nak kurus sihat ni... Kesibukan kerja bkn penghalang. Lagi sibuk, lagi bagus utk kita jaga diet kan kan kan... Paling best, husband support! Of coz lah, incek somi mana tak suka cik istri sihat PLUS kurus mcm zaman dating kan 😀
.
Korang nak buat macamana diorang buat?
Jom jom...intake March nak start tak lama je lagi.
PM cepat! #slimfiton9withsyikin 011-62716169
.
#onlinecoaching #powerfitkl #dietatkins #dietkarbo #mahn #dietkalori #jomkurus #jomkahwin #jjcm #eatclean #mealplan #menudiet #bajukurungmoden #plussizefashion


0

Hai..
.
Saya Deeb, umur 33 thn...join wlc dua musim...tujuan sy nk turunkan berat badan is sbb atas nasihat doctor utk stabilkn hormone..sy nak cuba pregnant lg ... .
mula2 join tu 1st 2 weeks agak parah sbb nk ubah tabiat ... tp atas galakan dan sharing drpd coach linda Alhamdulillah..smp skrang sy ok aje makan ikut meal plan...
.
total loss so far baru 10kg tapi dulu size XL skarang dah jadi M... ada more kgs nak shed...tatau la lepas ke tak.. hehe good thing is... first 10 days tu saya terus period (hormone inbalance - before this dah setahun tak period) ... .
.
saya doakan kwn2 semua berjaya dgn menjalani misi diet masing2...insyaAllah...lets make it happened! 💪🏼
.
@azlinda_ariffin1
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513


1

Program Weight Loss Challange Online memudahkan semua pihak
.
Ramai yang nak kurus tapi tak boleh beri komitmen disebabkan sibuk dengan tugas dan kerja harian. Dengan menyertai WLC Online insyaAllah bersama coach, impian untuk kurus jadi kenyataan.
.
WLC Online adalah satu aktiviti cabaran turun berat badan yang mana peserta akan mendapat bimbingan dan coaching sepenuhnya melalui online.
.
Intake sesi Mac telah dibuka, klik link di bio profile @azlinda_ariffin1 untuk mendaftar
#turunberatdarirumah
Coach Linda +60196170513
Tahniah bagi yang telah berdaftar👍👍
Berumur 18 tahun ke atas sahaja


1

OMG ...AKU KURUS ...TAPI..... Siapa yg lalui situasi seperti dlm pic ni.
.
SITUASI A....
"Aku sihat..aku kurus...ni leper je perut ni..ok la tu cara aku diet ni " belai perut sambil tersenyum...
.
SITUASI B
Dengan cuak dan gelabah " Hadoiiii tp kenapa gelebeh dan berlipat?" Adakah anda2 salah sorang yg alami seperti situasi A Dan B..
.
Kalau nak tahu itu lah BELLY FAT atau LEMAK DI PERUT.Kenapa yer sukar utk dihilangkan.BMI dah normal tp perut berlipat.Lemak diperut dikenali sebagai LEMAK VISCERAL iaitu lemak yang PALING BAHAYA kerana duduknya menyelaputi organ-organ dalam badan dan ianya TIDAK BOLEH dihilangkan dengan senaman.. tetapi dengan PENJAGAAN MAKANAN. Jangan berada di ZON SELESA dengan bacaan BMI yg normal... anda juga berisiko utk mendapat.
👉 penyakit jantung
👉penyakit kencing manis
👉penyakit darah tinggi
👉penyakit-penyakit yg tidak diduga.

So sebelum tido..sila mengiring... anda di situasi B atau tidak.
.
Sila share dan tag pada kawan yg anda rasa dia alami seperti situasi A dan B.
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi MAC 2019.. EDISI KURUS SEBELUM RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @eyfasoleh .🔥🔥🔥🔥. .
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
Coach Eyfa O136771609
Follow @eyfasoleh
#getfitnowonline.
#teamcoacheyfa.
.
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #foodbrunei #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #bajuraya2019 #kevinzahri #masakmasak #diamenanturahsia #ajl33


0

Seram tgk pic sendiri masa umur 43 thn tu.Al-maklumlah masa tu kepala dok pikir makan je...sampai satu tahap tuhan “jentik” sikit ..alhamdulillah saya tersedar dan terus nekad berubah.Dan bersyukur diberi peluang kedua .
.
Buat anda yg masih bersaiz seperti sy di usia 40 thn keatas tu bertindaklah buat keputusan utk berubah..saya dah lalui dan dan rasa betapa xbestnya pada usia 43 tahun tu....
.
utk anda yg nekad nak berubah.. klik link di bio ig sy utk respon segera..Lagi pantas anda bertindak lagi cepat lemak menangis😊.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah .
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi - #regrann


0

NAK KURUS TAK PERLU MAKAN IKAN SALMON SAHAJA
.
Tak perlu nak ikut mat salleh sangat. Makan ikan kembong pun boleh jugak kurus.
.
Kalau ada bajet dan memang peminat salmon tak salah pun. Jika nak diet, masak atau beli ikan kembong bakar pun boleh kurus. Cicah belacan atau air asam peeerrrrggghhhh 😋😋 terangkat asalkan jangan tambah nasi sudah.
.
Coach nak share sikit tentang Omega 3. Inilah sebab kenapa orang sibuk nak makan salmon masa diet.
.
Ikan salmon adalah sumber Omega 3 yang baik tapi sebenarnya ikan kembung mengandungi lebih banyak Omega 3 dari salmon.
.
Omega 3 bantu mengelakkan kenaikan pengeluaran insulin. Jadi bila kita makan, makanan akan lebih fokus jadi tenaga berbanding jadi simpanan lemak.
.
Jadi yang mana student dont worry be happy anda pun boleh kurus dengan makan ikan kembong.
.
Para peserta akan di berikan MEAL PLAN makan 5 kali sehari yang mudah supaya tak perlu berlapar semasa diet. Barulah boleh diet dengan penuh senyuman 😊
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


1

Bila dah kurus terus nmpk muda kan...Ini satu nikmat yg xboleh disangkal bila anda dah kurus memang akan nampak muda...
.
Anda yg masih berlebihan berat badan ...tambah pulak umur baru 20-30an digelar makcik..mesti tension n murung kan...so apalagi bertindak sekarang utk berubah...
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


0

#sentap... Pada yg blm lunaskan azam tahun 2018 ni...ok jom lunaskan...takkan nak tunggu 2020 plk kan...nanti ayat2 #sentap keluar lagi...
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING.
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching.
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #cuticutimalaysia - #regrann


0

Ada tak tanda-tanda ni kat anda...sila check kejap 😉.
.
Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#coachizan_din
#teamahmadmizah
#befitprogramonlinecoaching .
.
#cikreenencikngokngek tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #antapermanachallenge #cuticutimalaysia #dietnasi #muabellaz #misimengecil #kevinzahri #cekelathoney #seriburindu #lelakikirimantuhan


0

Além de mais saudável é mais gostoso!


3

Selamat Malam 😴
.
Sebelum nak tido..luangkan masa 20 minit untuk lakukan senaman ringan..
.
Anda akan dapat manfaat nye..
Selamat Mencuba😘
..
LIKE, SHARE dan TAG dengan orang tersayang ❤
.
Clik link di 👆bio IG @fitcouplely untuk daftar intake #march
#youcanloseweightfromphone
#teamfitly
#teameagle
.
********************************
🧕🏻Coach Yan +60125258179
👨🏻Coach Latip +60125288179 .
********************************
.
#eatcleanmalaysia#tipsdiet#kurus#meletop#wanita
#workfromhome#onlinecoach#nutritionclub #kelabnutrisisarapansihat#yclwfp#dietkalori
#dietatkins#tipskurus#kurussihat #sinarkongsi #dietatkins#dietmakannasi#senamanringkas
#kesihatanandakeutamaankami#akucintadia #setelahcintaitupergi#diamenanturahsia #isteriuntukdiiktiraf#kurussebelumraya
#selamatmalam#goodnight#sweetdreams


0

Siapa pernah alami pengalaman pergi kedai baju, korang rasa excited giler nk beli baju tetiba korang nk try sarung je tk muat? Perghhh sayuu hati ni..huhu. Apa perasaan korang waktu tu?? Ofcourse rasa hancur giler hati dengan perasaan korang kan?
.
So, sebelum tidur ni nk berkongsi tentang bagaimana untuk menghilangkan lemak di lengan dengan mudah hanya di rumah je. Untuk kurus memang pemakanan wajib untuk kita jaga, tetapi kita juga perlu melakukan beberapa senaman untuk sebahagian anggota badan kita yang susah nak mengecil walaupun kita dah jaga pemakanan kita dengan disiplin.
.
.
==LENGAN==
.
Dibawah adalah antara senaman yang boleh dilakukan untuk mengecilkan lengan.
.
1.WEIGHT LIFT
->AmbilVbotol air seberat lebih dari 2 liter.
->Duduk diatas sebuah kursi dan angkatlah lengan dengan beban tersebut di atas kepala.
->Tahan lengan agar tetap lurus dan kemudian gerakkan ke atas dan kebawah secara perlahan
.
*Lakukan latihan ini sebanyak 3 hingga 20 set setiap harinya.
.
.
2. PUSH UP
->Baring pada lantai dengan bertumpu pada perut.
->Lakukan posisi push up dengan lengan bertumpu pada lantai dan kaki dalam posisi rapat.
->Lalu, gerakkan tubuh keatas dan ke bawah dengan tetap bertumpu pada lengan.
.
*Ingat, jagalah posisi tubuh agar perut tidak menyentuh lantai.
*Ulangi gerakan tersebut sebanyak 10 kali dan lakukan maksima 3 set dalam sehari.
.
.
2. WALL PUSH UP
->Berdiri kurang lebih dua atau tiga langkah menghadap dinding.
->Letakan telapak tangan pada permukaan dinding kemudian dekatkan wajah ke dinding dengan cara menekuk lengan.
->Lakukan berulang-ulang. .
*Bagi yang sudah terbiasa boleh melakukan gerakan push up dinding ini beberapa puluh kali setiap sesi.
.
.
Teknik ini salah satu cara yg berkesan untuk korang amalkan setiap hari hanya di rumah shj. Senang je nk kurus ni..kan??
.
Jangan lupa share dan Tag kawan2 korang supaya lebih ramai yang boleh kurus dan sihat dengan cara yang simple ni hokeyy! #tipskuruskanbadan #tipskecilkanlengan #tipskecilkanpeha #dietatkinsmalaysia #dietatkins #dietrendahkarbo #intermittentfastingmalaysia #eatcleanmalaysia #diettanpalapar #dietrendahkalori #kfarahvitc #agenalluramuar


0

Did you like my paleo/keto gallery? 😍


2

Manusia akan ambil keputusan untuk berubah kerana TERDESAK atau TERINSPIRASI kebiasaannya.
.
Here i am, sharing tips dan sedikit suntikan inspirasi dengan anda semua di platform ini moga2 terdetik untuk nak berubah ke arah gaya hidup yang lebih baik. Tak kisah la saya jadi coach anda ke.. saya tak jadi coach anda ke... asalkan you be better. Tu pun saya dah bersyukur ♥️
.
Jangan sampai tahap TERDESAK. Ramai dah saya jumpa golongan yang dah terdesak baru nak berubah. Memang la anda kata sempat... tapi cabarannya masyaAllah berbeza. Tak sama langsung dengan keadaan masa kita sihat dulu. Setuju ke setuju?
.
Sesungguhnya kesihatan tu ialah satu nikmat yang Allah berikan. Jangan sia siakan nikmat ni gaisss. Kalau dah sakit nanti... makan apa pun tak rasa happy. Jangan diikut sangat nafsu dan trend makan zaman sekarang. Buat pilihan yang terbaik untuk diri sendiri okay? ♥️ .
Share n tag kawan-kawan anda.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR BE FIT PROGRAM ONLINE COACHING .
.
📲 Coach Izan - 0127819612
.
#cikreenencikngokngek #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #dietatkins #dietkalori #jomkurus #atkins #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #pengantinmuslim #ctdk #resepibonda #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #kevinzahri #masakmasak #selafazcinta #jikamasihadarindu


0

MAKAN SIHAT JE MESTI MAHAL,TAK MAMPU LAA..
.
Eh betul ke?Sebab saya rasa telur tu takde la mahal sangat..Wrap pon boleh beli sepeket..Sayur tu amik ulam tepi rumah pon boleh dah..
.
Soo murah ke murah?Tak perlu la nak beli salmon je..Kita pon jemu makan salmon hari-hari kan😆
.
Sebab tu meal plan #getfitnowonline ada variety of recipe yg boleh anda cuba..Sedap-sedap pulak tu!Sekali try mesti nak lagi😋
.
Coach Qila 011-26455898


4

Tudia..
🌷paha makin kecik
🌷lengan makin kecik
🌷perut makin kempis
🌷loss 7kg 1 set combo.
Nk cmni??
Whatapps 0175679890
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
To order : whatapps 0175679890

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus


0

"AWAK TAU APA BEZA MENCINTAI AWAK DENGAN MENCINTAI GORGEOUSLEEM? MENCINTAI AWAK BUAT SAYA MAKIN GEMOK, MENCINTAI GORGEOUSLEEM BUAT SAYA MAKIN SLIMMMMMM!!!" tu diaaaa... Jatuh cinta terox kakak ni dgn #gorgeousleemadvanced kita ni. Mana tak nyaaa dengan #gsa boleh buat cik abang risau terux nak bg jalan sorg2.. Hahah depa pakat2 repeat, hang duk membulat lagi buat apa? Lekaih order oi.. Whatsapp 0196882389

#bazaarpaknil #gorgeousleemadvanced #janganmengata #kitakurusok #halalkanhatiyangkaucuri #tiktok #utm #uitm #kktm #utem #kptm #um #working #work #sayabolehkurus #jomtukarsizes #fattzura #lakukeras #neelofa #letscantik #fitness #dietatkins #malaysiamemilih #letsgojes #janganbencicintaku #teamfika #husna #andainyatakdir2 #dramasangat


0

Test masak mealplan untuk intake March 🤩
.
Sekarang ni waktu lunch kat London. So saya ambil kesempatan ni untuk masak menu dalam mealplan untuk next intake. Sebelum nak bagi coachee try, kita lah try dulu kan. Sedap okayyy. Rupa tu no 2 🤪
.
Saya ni bukan pandai sangat nak masak makanan sihat ni. Tapi masyaAllah banyak perkara baru saya belajar dari team mealplan. Yang saya masak ni, eat clean recipe tau. Bila dah tahu teknik dia, senang je rupanya! 😍
.
Kalau korang tak reti masak menu eat clean yang sedap.. jom join intake March nanti. Barisan menu yang simple je nak prepare. Groceries list lengkap akan diberi. Siap ada tutorial step by step. Alah senangnya!! 😆
.
Ok lah nak makan jap. Korang jangan terliur lak tengok gambar makanan malam2 ni. Nasib lah follow ig @coachfatinnajwa ada gambar makanan sihat.. kalau gambar makanan viral.... bahayaaaa untuk misi kurus sis 😝 #getfitnowonline


12

Penat diet dan bersenam tp sama je. masih xkurus2 jugak?
.
Percuma coaching seumur hidup
.
Team coaching ajar diet tak berlapar
.
coach ajar menu makan kt kedai tapi on diet
.
jangan risau kalau tiada kesan kami pulang wang anda
.
fungsi menaikkan metabolisma badan
.
jika berminat kurus dengan berilmu
.
klu link di bio profile sy sekarang
.
atau whatssap ke 0162618334
.
#fatburnermega #fatburner #jomkurus #mestropin #carakurus #jk1m #kevinzahri #azambaru #azam2019 #lemonex #herbalife #titanwhey #dietkalori #dietatkins #tabata #freeletics #tkonutrition #kurus


0

Testimoni Group Coaching
.
Penat diet dan bersenam tp sama je. masih xkurus2 jugak?
.
Percuma coaching seumur hidup
.
Team coaching ajar diet tak berlapar
.
coach ajar menu makan kt kedai tapi on diet
.
jangan risau kalau tiada kesan kami pulang wang anda
.
fungsi menaikkan metabolisma badan
.
jika berminat kurus dengan berilmu
.
klu link di bio profile sy sekarang
.
atau whatssap ke 0162618334
.
#fatburnermega #fatburner #jomkurus #mestropin #carakurus #jk1m #kevinzahri #azambaru #azam2019 #lemonex #herbalife #titanwhey #dietkalori #dietatkins #tabata #freeletics #tkonutrition #kurus


2