#dietwhatdiet

Instagram photos and videos

#dietwhatdiet#slimmingworld#weightloss#weightlossjourney#slimmingworlduk#slimmingworldsupport#slimmingworldjourney#slimmingworldfood#slimmingworldmafia#slimmingworldfamily#foodie#healthy#foodoptimising#healthyeating#swfamily#swmafia#sw#targetmember#fitness#swuk#foodporn#swinsta#slimmingworldfollowers

Hashtags #dietwhatdiet for Instagram

Week 14 COMPLETE!: Reaching Our Potential!
Another great week with great results. Lost another 3.6 pounds putting me at a total loss of 73.2 pounds since starting 2/12/18. I WANT TO HEAR ABOUT YOU AND YOUR JOURNEY SO COMMENT YOUR PROGRESS! Check out my blog for more info, link in Bio.
#idealmalebody #phase1 #twoderland #killingitdaily #progressnotperfection #idealmalebody #checkoutmyblog #keepgoing #itsworthit #followforfollow #dietwhatdiet #feelinggreat #losingweight #nolongergonnaprocrastinate #progresspic #motivationmonday #itsnotadietitsalifestyle #itsnotarace #itsajourney #noexcuses #futurenavy #workout #hardworkpaysoffs #over70poundsdown #shareyourstory #letmehearit #goals #beastmode


1

❤️


2

Beets & balsamic vinegar.
Ricotta & honey.
Hazelnut


1

Tau aja nihhh menjelang lebaran gini butuh referensi oleh2, dan kebetulan banget gaesss @mamahkejogja baru aja launching 2 Produk Baru dalam rangka #satutahunmamahkejogja 🎉🎉🎉
.
Bedanya sama cake sebelumnya yang ini Jenis Bolu, ga ada tambahan puff pastry di tengahnya gaesss teksturnya juga fluffy gemasshhh kalo dimakan 👍🏻
Variannya ada 2 macem: Keju & Coklat, Harganya cuma 50k/box
.
Mayan nihhh gaesss buat oleh2 lebaran nanti, n buat cemilan buka puasa juga endesss! 🤪👍🏻
Available at Gofood
_______________________
MAMAHKE JOGJA,
(@mamahkejogja)
📍Jl. Taman KT 1/329, (Selatan Taman Sari)
, Yogyakarta | 07.00 - 22.00
📍Pop Up Station, Jogja City Mall 2nd Floor (depan Food Garden) | 10.00 - 22.00
📍Pop Up Station 2, Adisutjipto Terminal A (area Check In) | 07.00 - 22.00
📍Pop Up Station 3, Ambarrukmo Plaza LG Floor
, Yogyakarta | 10.00 - 22.00
-
#mamahkejogja #oleholehkekinianjogja #streetfoodstories


2

Hai coffee lovers dalam rangka bulan Ramadhan. Giant coffee mengadakan promo. Beli 2 kopi (caffee latte / cappucino latte / caramel latte / hazelnut latte) free affogato.
Promo berlaku mulai besok 22 Mei 2018 - 1 Juni 2018

#giantcoffee
#ngopidipalembang
#FoodWarriorsPlg
#makanpakerecehplg
#dietwhatdiet
#foodism
#kulinerindonesia
#wisatakuliner
#kulinerpalembang
#foodies
#foodstagram
#instafood
#foodgasm
#jajananpalembang
#eatandtreats
#anakjajan
#buzzfeedfood
#bikingendut
#makananpalembang


0

Hai coffee lovers dalam rangka bulan Ramadhan. Giant coffee mengadakan promo. Beli 2 kopi (caffee latte / cappucino latte / caramel latte / hazelnut latte) free affogato.
Promo berlaku mulai besok 22 Mei 2018 - 1 Juni 2018

#giantcoffee
#ngopidipalembang
#FoodWarriorsPlg
#makanpakerecehplg
#dietwhatdiet
#foodism
#kulinerindonesia
#wisatakuliner
#kulinerpalembang
#foodies
#foodstagram
#instafood
#foodgasm
#jajananpalembang
#eatandtreats
#anakjajan
#buzzfeedfood
#bikingendut
#makananpalembang


0

Mengkonsumsi ta’jil saat berbuka puasa sudah menjadi tradisi yang dilakukan oleh masyarakat sebelum mengkonsumsi makanan utama. Seringkali ta’jil yang dikonsumsi adalah makanan yang mengandung lemak dan gula yang cukup tinggi, namun rendah zat gizi. Hal ini justru dapat memicu timbulnya berbagai masalah kesehatan seperti kenaikan kolesterol dan gula darah, serta kenaikan berat badan saat bulan puasa. Untuk itu, yuk cobain menu ta’jil ala MELILEA yaitu Cincau Soya, yang tidak hanya enak dan segar, tapi tentunya juga sehat berkat beragam manfaat dari Soya MELILEA~
.
. .
. #diets #dietas #dietenak #diete #dietstartstomorrow #dietbet #dietatkins #dietmulaibesok #dietapaleo #dietando #dietsetbypiano #diettips #dietfail #dietmayomurah #dietbergaransi #dietgm #dietwhatdiet #dietketo #dieta_treino #melilea #dietlife #dietgram #dietmayobandung #dietician #dietetics #dietmayojakarta


0

This soup had big potential to be yum but unfortunately someone ( that would be me 🙋🏼) forgot they were roasting the pepper and cauliflower and let it burn 🤦🏼‍♀️
So I give you roasted cauliflower, red pepper and tomato soup with a tinge of burn flavouring and extra dose of salt to mask said burn
Now I'm sure you're all gagging to make it 😂 so you can get the recipe on the sw lifeline app in veggie feature. Joking aside I will make it again and maybe pay a little more attention
#slimmingworldmafia #slimmingworlduk #slimmingworld #sw #swuk #swmafia #swinsta #ilovesw #iloveslimmingworld #weightloss #weightlossjourney #slimmingworldfriends #slimmingworldjourney #slimmingworldfollowers #fitness #motivation #fitnessjourney #healthyfood #healthy #healthyeating #winning #slimmingworldsupport #swblogger #dietwhatdiet #womanoftheyear #thisgirlcan #missslinky #targetmember#greatestloser


1

We always cook to much for a bbq, so today's lunch is one of these pork kebabs at 3sp with salad
Barbecued food always tastes better the next day too 😋

#smartpoints #weightwatchersuk #myweightwatchersjourney #mywwjourney #healthyeating #lifestylechange #maintaining #weightlossjourney #wwuk #balance #dietwhatdiet #fitpoints #bluedot #weightwatchers #wwfriendly #threestonegoneforever #weighinwednesday #mindfulness #lunch #bbq #kebab


0

P A S S I O N
In my line of work, I often come across this quote by Aaron Morse “Love what you do and put your heart into it and you will be rewarded,” written largely across the walls of @kiehls stores. A great reminder to start the week off with a gusto! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ALFMshanghai #foodie #foodpornshare #thedailybite #dietwhatdiet #gastronogram #thefeedfeed #feedfeed #buzzfeast #foodporn #foodism #food52 #eeeeeats #pursuepretty #tablesituation #livefolk #visualoflife #thehappynow #livethelittlethings #thatsdarling #littlestoriesofmylife #momentsofmine #topshanghairestaurants #topcitybites #handinframe #inspirationalquotes


2

Who doesn’t love the good ol’ slice of pizza?
Picture by @renibean #reimsculture


2

Vacation is a time for exploring——new restaurants lmao. Banana Leaf is exquisite guys. Malaysian, Thai and Singaporean foods galore left my taste buds craving for more, even when my stomach was pleading me to stop :’) 😂💚 #summerbodwho


1

Probably the best Bibimbap I’ve ever tried, especially the salmon one, aroma dan bumbunya itu menyatu banget! 👌🏻 nah selain Bibimbap yang enak banget, @samwongroup juga ada menu All You Can Eat Jeonggol, Shabu ala Korea yang menurut gw terlalu enak! Kuahnya itu kaldu nya pas banget, apalagi kalo pesen pedes, makin nikmat. Isiannya ada beef, squid, prawn, sayuran dan masih banyak lagi, asiknya lagi harganya cuma IDR 159K ++ loh! Premium quality 👌🏻 #thehungrydoctor #jktfoodies #samwonhouse #korean


7

Loving the new #slimmingworld magazine - this is the Lamb pasta salad from the 5 day menu #perfectlunch #lambsalad #lowsyn #dietwhatdiet #saladdays #lunchideas #thorpeendslimmingworld


0

#Rensta #Repost: @makanpakereceh.plg via @renstapp ···
“ BERUDANG!
.
.
Taste: 9.8/10
Price: Rp 75.000,-
.
.
IG: @kitchenmiu
@gofoodpalembang : No
Cashback @ovo_id : No
.
.
Place: Kitchen Miu
Location: online shop
Available at: by order
.
.
.
Ini makan siang Mimin kemaren nih, sampe sekarang masih kebayang-bayang nikmatnya! 😍😍😍
Barudang namanya, udangnya, ya ampun gede-gede, selain dapet 2 udang galah yang sungutnya kemana-mana itu, di dalamnya ada sekitar 10 biji udang kecil-kecil. Dimasak asam manis pakai TOMAT ASLI! Pantes enaknya beda, sampe gak nyisa lagi kuahnya, saking enaknya. Hahahaha
.
.
Selain ini, ada menu kepiting yang udah pernah Mimin posting (tinggal discrolling ya) dan menu ricebowl chicken yg bakal Mimin posting besok-besok, tungguin. Enak2 semua, bok!
.
.

#FoodWarriorsPlg
#makanpakerecehplg
#dietwhatdiet
#foodism
#kulinerindonesia
#wisatakuliner
#kulinerpalembang
#foodies
#foodstagram
#instafood
#foodgasm
#jajananpalembang
#eatandtreats
#anakjajan
#buzzfeedfood
#bikingendut
#makananpalembang


0

A totally different breakfast for me today 😅


1

Rindu mamam Nasi Goyengnya @fatchoinoodle sama kayak rindu sama kamuhhh...🐷🍴 #terGombal2018


1

Have u tried our japchae? This is different than any other korean restaurant in town,coz our recipe is original by korean masterchef ,and the taste so awesome and delicious! Visit us at @magalbbqsbybarat 😁
.
.
.
#magal #mapogalmaegi #magalsby


1

Another special Ramadhan menu : Salted Egg Seafood! #gastromaquiajkt #RamadhanatGastromaquia


5

Time for dinner everyone! Look at that ☝🏼️ so tempting rite?😋 you can found this dish at @fatchoinoodle ‼️so yummy


2

Happy Breakfasting! Start with Jelly, a crispy MarzznPeppz, then fulfill your tummy with Sate Ayam, finish it with Es Cendol! Perfect 👌🏻 #martabakkumenteng #PUAS


5

Selamat berbuka puasa :) #naniurasushi #naniuraresto


4

🛬


1

@kedaikopikulo lagi ngadain promo FREE Fitchips selama 3 hari. Cuma dengan beli kopi di @kedaikopikulo dan posting di IG kamu, kamu bisa dapetin FREE satu bungkus Fitchips.
.
Syaratnya :
- Follow and tag @kedaikopikulo
- Pakai hashtag #kopikulosoka / #kopikuloprogo / #kopikulociumbuleuit
- 1 account hanya boleh post 1 foto per hari.
Setiap 1 foto akan mendapat 1 fitchips. Cuss tunggu apalagi cuma 3 hari lohh promonya!

@kedaikopikulo Bandung
Main Outlet:
Jl. Soka No. 4 (Tiga Negri Music House)
Other Branches:
Jl. Progo no 28 (Indra Music School)
Jl. Ciumbuleuit no 42A
.
Selama Ramadan @kedaikopikulo buka pukul:
13.00-21.00 (Soka & Progo)
14.00-22.00 (Ciumbuleuit)
_
#bullyyourbelly #BYBBandung #BYBxKopiKulo #KedaiKopiKulo #BYBCoffee #BYBDrink
.
.
.
.
.
.
.
#instafood #fujifilm_id #gofujifilm #vscocam #vscophile #vscodaily #vscobest #vscogrid #foodvscocam #dietwhatdiet #beautifulcuisines #livefolk #feedfeed #whatforbreakfast #f52grams #food52 #buzzfeast #buzzfeedfood #eeeeeats #coffee #コーヒー - [ ] @buzzfeedfood @foodvsco @food52 @beautifulcuisines @thefeedfeed @linda_lomelino @_foodstories_ @local_milk


9

Alhamdulillah udah hari kelima puasa, udah pada mulai nyari tempat buat buka bersama? Nah di Ramadhan tahun ini Hotel @crowneplazabandung punya menu-menu khas Timur Tengah buat nemenin kamu berbuka.
.
Yang ada di foto ini adalah satu menu andalannya, Mediterranean Fish, yang disajikan dalam paket buffet dining. Terus ada juga Kambing Guling, Za'atar Chicken, Tajil Island yang ala-ala Timur Tengah, dan masih banyak lagi. Yang mau nyobain, jangan sampe kelewatan nyicip Mediterranean fishnya ya, juara banget soalnya 💕
.
Iftar Delights at Mosaic All Day Dining, Crowne Plaza (@crowneplazabandung)
Jl. Lembong No. 19, Bandung
Rsvp. 022 3000 2500
.
Price:
- Ramadhan Minggu 1&4: Rp249.000,00net/person
- Ramadhan Minggu 2&3: Rp299.000,00net/person
- Diskon 50% untuk usia 6-12 tahun dan di atas 60 tahun
.
#nakamajem #BandungFoodies


3

Buat momen berbuka puasa anda terasa lebih spesial dengan pilihan sajian Thailand terbaik dari Coca Restaurant! Selada Thai Seafood cocok untuk menemani momen berbuka puasa anda bersama keluarga. Segera reservasi meja anda sekarang.
.
.
.
.
.
.
#thaisuki #suki #food #vscofood #vscocam #vscophile #vscodaily #vscogrid #onthetable #foodporn #foodism #foodie #foodvsco #dietwhatdiet #beautifulcuisines #jktfoodbang #eatandtreats #kuliner #kulinerjakarta #kulinerbandung @buzzfeedfood @foodvsco @beautifulcuisines @thefeedfeed


0

When it comes to layered food, this one is the player! Our ‘Triple Layer Bubur Sumsum’ only for Ramadan season! Don’t forget to pop by in groups so you’ll get a discount! 10% Discount for 10-15 pax, 15% Discount for more than 20 pax!
-
STRIBE Kitchen & Coffee
Boulevard Timur ND1 no. 25
Kelapa Gading, North Jakarta
(021) 2945 1420
-
#MeetMeAtSTRIBE
#STRIBEKitchen


1

FRIENDSHIP ♥️
Good food is all the sweeter when shared with GOOD FRIENDS 😘
_____________________
#NeverSober #KuppelId


2

It’s a holy month of Ramadhan for our Moslem friends. And here we are preparing our Eid-Ul-Fitr Hampers so you could share them with your loved ones 💚 stay tuned!


1

Make todays break fasting moment special by joining us in the journey of Indonesia legendary delicacies at Botanika Restaurant. Nasi Nusantara will give you a glimpse of some of Indonesia fineness. Perpaduan bakwan jagung cumi, perkedel tuna, telur balado, ayam rica, sayur sambal matah, terong balado teri crispy, sate lilit, dan kerupuk cumi akan jadi menu bersantap istimewa hari ini. Selamat berbuka 🙏#botanikaresto


4

*** SORTEO "Kit viajero" de Apasho yoga ****
.
Participa y gana este lote único y original: una selección de productos naturales y sin químicos procedentes de países como India, Tailandia, Vietnam, Indonesia, Singapur o Sri Lanka. Productos que usamos, amamos y recomendamos a nuestros viajeros y que hoy ¡queremos compartir con vosotros!
.
Cada día y desde las stories de Instagram os enseñaremos cada uno de los 24 productos que lo componen, beneficios y usos del kit: cremas, inhalador, protector solar, bálsamos, utensilios "relax"... ¡TODO 100% natural!
.
Para participar solo tienes que:
1️⃣ Seguirnos en Instagram
2️⃣ Etiquetar en este post a 3 amigos a los que les gustaría viajar haciendo yoga con nosotros y disfrutar de este "Kit viajero" ayurvédico.
.
✔️ BONUS extra (si quieres tener más oportunidades) >>> puedes participar las veces que quieras siempre y cuando menciones otros 3 amigos diferentes. .
Tienes hasta el día 24 de mayo para participar... ¡Mucha suerte y muchos viajes!
.
.
.
.
.
.

Posted by @apasho_yoga
Please follow me to see more! Thank so much


3

A huge pile of beans on toast (HEB) for breakfast topped with grated Parmesan (HEA) #slimmingworld #sw #swuk #slimmingworldfood #slimmingworldideas #foodoptimising #foodoptimisingworks #healthyeating #weightloss #fooddiary #extraeasy #dietwhatdiet


0

Newly open the 'infamous' salted egg chicken @eatlahjkt in Semarang
On frame :
Salted Egg Chicken // IDR 30.000
Brown Butter Chicken // IDR 30.000
📍 : Jl. Pandanaran no.72 Semarang (seberang BCA / Sebelum KFC)


2

The end of the page