#dirtynomore

Instagram photos and videos

#dirtynomore#aidijuma#ducklovers#niqainstantmagicspray#ocdclean#arianilovers#duckpreloved#duckies#rendambilassidai#hijabtutorial#niqahijabwash#fareedalovers#fareedagroup#pencucitudung#DirtyNoMore#dogsofinstagram#cleancar#bathtime#kleanteamstaydinetilwebecameklean#FollowMyKlean#splashofklean#StompDownKlean

Hashtags #dirtynomore for Instagram

β€œBlocked down pipe taken off and cleared. We also do storm water pipe repairs with a our Jetter and CCTV system”
#srag #dirt #dirtynomore #blocked #downpipe


0

NIQA HIJAB WASH adalah Pencuci, Pelembut, Pewangi & Penanggal Kotoran .
Semua ini terdapat dalam sebotol pencuci Niqa
.
#NiqaHijabWash adalah pencuci yang disertakan dengan pelembut fabrik dan wangian khas yang dikhususkan untuk mencuci pelbagai jenis tudung dengan berkesan tanpa perlu teruk menyental dan tidak merosakkan fabrik
.
Sekadar RENDAM, BILAS & SIDAI πŸ‘‡
.
πŸ’‹ Mengembalikan seri warna tudung
.
πŸ’‹ Menghilangkan kesan mekap dan peluh pada tudung
.
πŸ’‹ Wangian yang bertahan lama
.
πŸ’‹ Fabrik menjadi lembut dan mudah digosok/iron
.
πŸ’‹ Bahan pencuci yang tidak merosakkan kulit tangan
.
*** Sangat sesuai untuk indoor dan dry cleaning


1

Perhatian kepada Penjual Tudung !!!
.
Nak hargai pelanggan yang membeli tudung dengan anda TETAPI tidak tahu bagaimana caranya ???
.
Hahhhh meh kasi voucher RM3 untuk pelanggan anda redemn beli produk NIQA 😚
.
Pelanggan pasti menghargai anda kerana setelah membeli tudung cantik kemudian anda berkongsi tip penjagaan tudung kesayangan mereka tu 😘
.
Ehhh anda tak tahu apa itu NIQA ???
.
Niqa hijab wash adalah produk untuk mencuci tudung dengan mudah. Sekadar RENDAM BILAS SIDAI tetapi segala kesan minyak dan kotoran mudah ditanggalkan.
.
Saya bagi percuma sahaja voucher RM3 no kepada peniaga seperti anda.
.
Per lagi, gi kat bio saya klik link wasap dan minta jer voucher tu daripada saya 😘 Kos POS ditangung oleh saya tau


3

Betul sis πŸ™ Hanya RM100 boleh dapat 2 botol Niqa hijab wash dan 2 botol Niqa Magic Spray πŸ€—
.
Betul sis πŸ™ Lepas ni tak wujud dah promosi super hebat macam ni πŸ€—
.
Betul sis πŸ™ Saya pon terkejut dengan promosi ni πŸ€—


1

Hanya dengan RM100 !!! Sis dapat harga 3 botol Niqa hijab wash 😘 Jimat dan berbaloi baloi wei πŸ‘


1

Soldier NIQA melancarkan misi mengedarkan voucher free di SACC Mall Shah Alam 😜
.
Kepada peniaga tudung, boleh hubungi saya untuk dapatkan voucher free NIQA untuk dihadiahkan kepada pelanggan anda πŸ€—
.
Alaaaa cam kasi duit raya kat pelanggan korang gak


1

HANDBAG MATERIAL FABRIC PON BOLEH BERSIH DAN WANGI MACAM BARU BELI
.
Hanya guna Niqa spray saja jer tu πŸ€— .
Dah la bersaiz mudah dibawa pastu berkuasa hebat 😘


1

At first they didnt know how to take it then they started to like it now they embrace it ... its more than just a clothing brand its a way of life ... K L E A N C O U T U R E 2 K 1 8 πŸ…°πŸ†—πŸ‘ŒπŸ‘‘πŸ’Ž#kleancouture #KleanDreamz #KingOfKlean #kleanteamsupremeteam #SharkNDaWater #StompDownKlean #splashofklean #SimplyKlean #DirtyNoMore #FollowMyKlean #ForeverKlean #kleanteamstaydinetilwebecameklean #LevelsofKlean #LongLiveKlean #LifeOfKlean


2

Pernah tak bila kemalasan, sis masukkan saja tudung dalam mesin basuh ???
.
Sekali basuh guna mesin basuh, tak nampak lagi kesan. Bila dah berkali-kali baru perasan ada benang tertarik, kain tudung memeri, warna kain tudung pudar ???
.
Rasa menyesal kan ??? Saya pernah sis lalui semua tu 😜
.
Tapi dengan NIQA hijab wash SEMUA masalah tudung saya dapat hindari. KENAPA ???
πŸ’‹ Semasa nak mandi, saya rendam jer tudung dalam air rendaman NIQA πŸ’‹ Waktu nak mandi lagi, baru saya bilas tudung tu TAPI kalau masih malas, saya biarkan jer 2-3 hari. Air rendaman NIQA tak berbau hapak yea
πŸ’‹ Dah bilas saya sidai aje. Ehhhh NIQA ni memang untuk cucian indoor yea
πŸ’‹ Best sebab iron tudung tak susah dah. Kan ada pelembut dalam NIQA ni πŸ˜‰
πŸ’‹ Wangi jer tudung dan kualiti pon terjaga

Dah guna NIQA, tak perlu tambah bahan pencuci dan pelembut kain tau. Mudahnya 😘


2

The importance of WinterπŸ‚Pet Grooming in a nutshell !!! Our parlour is heated and our baths are warm and comforting β˜€οΈπŸ˜»πŸ”₯ Call us on 0117952034 today!
#winter #groomingparloursouthafrica oursouthafrica #groomyourpets #wintergroom #dontstop #heated #groom_a_pet #clean #cleanpets #groomingparlour #webathpets #smellfresh #muddypaws #dirtynomore #lovethem #brushthem


0

Wahai NIQA lovers !!!
.
Ni promo untuk RAMADHAN 2018 πŸ•Œ
.
Cer check set combo mana yang menjadi pilihan ??? πŸ’–


1

Hello sis yang pakai tudung premium ❀️
.
Sis cuci tudung premium tu guna pencuci apa ?? Syampu rambut atau cairan mandian badan ?? .
Pernah alami tak tompokan minyak pada tudung kesan daripada mekap atau peluh tak hilang ?? Susahkan nak hilangkan kesan tompokan minyak tu....
.
Sis pernah dengar tak pasal Niqa Hijab Wash ??
.
Alaaaa pencuci tudung yang tengah viral sekarang ni 😘 semudah Rendam-Bilas-Sidai jer tau TETAPI hilang semua kotoran serta sesuai dengan semua jenis tudung premium sis πŸ€—


1

Assalamualaikum dan Salam Hari pertama Ramadhan πŸ’–
.
Kedai online tetap buka macam biasa 😘
.
Ready stock dan postage setiap hari 😚


2

RENDAM LAMA TAPI AIR RENDAMAN NIQA KEKAL WANGI 😘
.
Terlupa atau buat lupa pon takpe πŸ˜‚ Elok jer tudung tu dalam air rendaman NIQA .
Tudung tetap kekal terjaga πŸ‘


1

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada Guru sekalian πŸ’–
.
Selamat Menyambut Hari Guru πŸ’–
.
Khas buat warga guru, sila wasap saya untuk mendapatkan voucher bernilai RM3 dan saya berikan secara percuma pada anda πŸ€—
.
Kos pos ditanggung oleh saya πŸ’–


1

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan daripada Fiira Niqa 🌞
.
Fuhhhh bulan Mei 2018... Pas demam pilihan raya, kami anak beranak lak demam viral
.
Namun Alhamdulillah, berkat cahaya Ramadhan, kini kami anak beranak semakin pulih πŸ’–
.
Ehhh hangpa, jangan lupa support, follow dan like IG saya noooo...
.
Kedai online saya ni on cam biasa tau 😘


2

Jangan lupa undi NIQA kalau untuk tudung anda 😘


1

Amboi amboi !!! Dah la hang tu kuat makan, yakin jer xde kotoran masa makan 😚
.
Pastu satgi jumpa member pas salam nak peluk cium kiri kanan hantuk kepala bagai, tak pasal-pasal orang loya bau kotoran makanan kat tudung hang πŸ˜†
.
Cer wat perangai senonoh sikit 😎


2

Alhamdulillah NIQA memberi inspirasi untuk #BETTERNATIONMY ❀️


1

Anda penjual tudung ??
.
Anda pemilik butik ??
.
Niqa adalah produk yang berbaloi untuk anda jual kerana sambil menjual tudung, anda membantu pelanggan menjaga tudung dengan lebih baik πŸ€—


1

Hai sis yang pakai tudung premium πŸ€—
.
Sedang membelek dan membasuh tudung premium kesayangan ke??


1

SEBOTOL RM18 NAMUN BOLEH DIGUNAKAN DIATAS SEBARANG FABRIK ATAU CARPET 😚


4

I love the new turf my parents installed for me! πŸŒΏπŸ’š #dirtynomore #turf #artificialgrass #dogrun #minigoldendoodle #doodlesofinstagram


2

Hello sis yang pakai tudung premium ❀️
.
Sis cuci tudung premium tu guna pencuci apa ?? Syampu rambut atau cairan mandian badan ?? .
Pernah alami tak tompokan minyak pada tudung kesan daripada mekap atau peluh tak hilang ?? Susahkan nak hilangkan kesan tompokan minyak tu....
.
Sis pernah dengar tak pasal Niqa Hijab Wash ??
.
Alaaaa pencuci tudung yang tengah viral sekarang ni 😘 semudah Rendam-Bilas-Sidai jer tau TETAPI hilang semua kotoran serta sesuai dengan semua jenis tudung premium sis πŸ€—


1

PERINGATAN !!! INI BUKAN IKLAN KEPALA GATAI SEBAB KELUMUMUR TETAPI RUNSING SEMINGGU SEKALI BEREJAM DOK BELEK DAN BASUH TUDUNG PREMIUM KESAYANGAN πŸ˜„
.
Hahaha padan muka hang 😝
.
Orang lain relax jer cuci tudung berharga ratusan ringgit dengan RENDAM BILAS SIDAI jer
.
PASAIPA !!!
.
Pasai kami guna NIQA HIJAB WASH 😜


1

posting a photo because i just washed my kicks haha
.
.
.
.
.
.
.
.
#dirtynomore #kicksph


0

Selamat Hari Buruh kepada semua πŸ’–
.
Ikhlas daripada NIQA πŸ’‹


1

EEEE MENYIRAP LAK PEPAGI NI SEBAB ANAK TENYEH COKLAT ATAS KARPET 😣
.
Mujur NIQA instant magic spray Ada 😏
.
Sekejap jer dah bersih ❀️


5

Ari ni 26/4/2018, saya berada di Wisma Kementerian Kewangan tau 😘
.
Meh serbu jumpa saya yea πŸ€—
.
Ehhhh berfeeling cam artis ke saya ni ?? .
Bukan aihhh produk NIQA ni yang hot sangat sampai tak menang tangan πŸ’₯


1

KESAN PANTAS, TIP TOP DAN TAK SIA SIA BELI SET COMBO FIIRA ❀️
.
Girangnya dalam hati bila customer berpuas hati.
.
Terasa kebahagiaan yang dirasai customer.


4

Car Washing (v.)
1. An action for keeping your car paint looking great.
#carwash #chaccourstation


1

Fiira, Niqa, Nea dan Fazura body mist lovers ❀️
.
Esok saya berniaga di Wisma Kementerian Kewangan, Putrajaya πŸŽͺ
.
Meh serbu tau πŸ€—


6

Baru pakai trial pack NIQA Hijab Wash jer tu 😘

Cer korang baca testimoni customer ni πŸ€—


1

Anak itik tokwi mandi dalam kolam, pasai pa mandi tokwi, pasai nak buang kotor hitam 🎢

Kalau tudung bolehlah saya tolong spray aje ngan NIQA stain remover 😚 Spray aje tenyeh tenyeh dah hilang kotoran ❀️


7

2 hari rendam tapi air rendaman tidak berbau hapak 😘
.
Bilas dan sidai seperti biasa. Tudung tetap berbau wangi, mudah diseterika dan mudah dibentuk sewaktu nak pakai tudung πŸ’‹
.
Tak perlu nak tambah bahan pencuci dan pelembut kain lagi namun yang penting kualiti kain dan tudung terjaga πŸ’ž


1

Sambil melayan hero berimaginasi, ibu layan wasap yang bertanya pasal NIQA 😘
.
Oooo minggu depan ramai yang dah nak masuk gaji yea 😚


1

NIQA' adalah dari bahasa Arab yang bermaksud KEBERSIHAN
.
Sesuai dengan kegunaan, produk NIQA adalah untuk membersih kotoran πŸ’‹
.
Atau kata lainnya 'membantu dan memudahkan proses pembersihan kotoran'


1

Worth to buy NIQA instant magic spray 😘
.
RM18 untuk 30ml, dah la bersaiz kecil jadi senang nak dibawa bersama. Simpan dalam kocek atau beg tangan pon muat jer 😎
.
Sebab kotoran tak mengenal waktu dan tempat untuk terpalit pada kita πŸ€—

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai #fareedagroup
#fareedalovers #pencucitudung


1

Bath time after playtime sucks!!! Course I do smell better though, and I’m not all itchy, and my humans pet me more now that I am so soft, well anytime might not be so bad but it still sucks! 😜 🐢


2

Gatai g cium cium towel putih watpe ?? Naseb ada NIQA instant magic spray 😎
.
Spray pastu gonyoh dah setel πŸ’‹ Boleh aih guna clorox, takde sapa menghalang 😚 Tu cuma nak tunjuk si kecil cili padi NIQA berkuasa hebat 😘
.
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai #fareedagroup
#fareedalovers #pencucitudung


1

Alaaaa esok ada family outdoor activities tapi tudung yang seminggu pakai belum cuci lagi ni 😩 Kain baju bolehla humban masuk mesin basuh πŸ˜’
.
πŸ€— Haaaaa sebab tu kena guna NIQA. Semudah Rendam Bilas Sidai jer πŸ€—
.
Malam ni RENDAM, esok pagi semasa mandi BILAS kan aje, pastu SIDAI πŸ’–
.
Tak perlu nak tambah bahan pencuci lain dan pelembut kain. Dengan NIQA wangian pada tudung bertahan lama serta mudah diseterika πŸ€— KOTORAN boleh blah gitu aje
.
Kualiti kain tudung serta warna pon terjaga πŸ’ž
.
Dengan pembelian set combo RM55 (1 Niqa hijab wash + 1 Niqa Magic Spray), tak perlu risau dengan kotoran samada dirumah atau diluar 😎

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai #fareedagroup
#fareedalovers #pencucitudung #bawaltaburexclusive


1

"Tudung cantik sis kena kotoran sambal 😭 .
Dah la berminyak pastu berbau lak 😭" .
πŸ˜‹ Spray saja ngan NIQA magic instant spray terus hilang kotoran dan bau πŸ’‹

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai #fareedagroup
#fareedalovers #pencucitudung


0

Bukan sekadar cuci tudung πŸ˜‹ pakaian dalam wanita pon sis guna NIQA πŸ’‹ Bau best dan bahan NIQA tidak merosakkan kulit tangan πŸ’ž

Customer happy, NIQA pon happy 😚

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai #fareedagroup
#fareedalovers #pencucitudungonthego


0

She’s finally had a long overdue clean! Just in time for the sun to come out! #dirtynomore #mercedes #sunnydayz


0

"Best babe πŸ‘ Soak sikit jer"
.
Yela, sapa rajin nak menelek satu persatu tudung masa basuh πŸ˜’
.
Sejuk hati bila customer happy πŸ’‹
.
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai #fareedagroup
#fareedalovers #pencucitudung


0

Masih keliru jenis tudung yang sesuai menggunakan NIQA ??? πŸ€”
.
Laaaa ramai rupanya yang masih tidak tahu 😎
.
Saya faham sebab akhir ni ramai yang bertanya, jadi hari ini saya berkongsi foto yang ada info tentang pilihan tudung yang sesuai guna NIQA πŸ’‹
.
#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai


0

Dengan trial pack sahaja dah kagum dengan kuasa hebat membersih kotoran daripada NIQA 😘

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai


0

"BERSIH SEMUA TUDUNGKU 😘 Bau NIQA pon sedap jer, tak payah guna softener πŸ’ž" Baca jer testimoni ni camne sis ni bersihkan tudungnya πŸ’‹

#niqahijabwash #niqainstantmagicspray #ocdclean #dirtynomore #ducklovers #duckies #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #hijabtutorial #rendambilassidai


2

"Saja jer standby #niqainstantmagicspray dalam pouch bag. Semalam baru berpeluang nak guna sebab tudung kaler cream terkena kopi. Spray aje kesan kotoran dan bau kopi terus hilang. Pastu hari ni, baju batik feberet terkena sambal 😭 Spray aje terus hilang kesan kotoran dan bau sambal. Baju batik jadi suci bersih dan wangi jer 😘"
.
Memang kebabom la sebab customer tak sempat nak bad mood πŸ’ž Spray yang bersaiz kecil ni memang mudah nak disimpan dan dibawa bersama 😎
.
#niqahijabspray #ocdclean #dirtynomore #duckies #arianilovers #aidijuma #ducklovers


0

Nampak jer botol kecil tapi hanya perlukan 20ml untuk cucian tudung anda πŸ€—
.
350ml sebotol dengan sukatan 20ml bermakna anda dapat cucian sebanyak 17 kali 😎
.
Berbaloi baloi dengan impak kuasa cucian oleh NIQA Hijab Wash ni. Kualiti kain dan warna tudung terjaga, kotoran minyak atau degil dihapuskan dengan mudah, pati haruman yang bertahan lama serta pelembut yang memudahkan urusan seterika tudung 😍
.
Anda senang hati dengan urusan cucian tudung yang mudah, kami gembira πŸ’ž

#NiqaHijabWash #niqainstantmagicspray #ducklovers #duckpreloved #arianilovers #aidijuma #ocdclean #dirtynomore
#ocdawareness


1

"Anak balik dari sekolah terus sis rasa nak meletop bila tengok tudung sekolah anak kotor dengan kesan marker pen. Ehhhh tetiba teringat ada NIQA magic spray πŸ€” Terus sis spray dan gosok2 dengan wet tisu. Wowww hilang la kesan marker pen Tu 😍"
.

Kami juga turut gembira bila NIQA mampu membantu anda πŸ€—

#niqainstantmagicspray #ocdclean #niqastainremoval #dirtynomore #ducklovers #aidijuma #arianilovers


1

Different makers, all 1911! #colt1911 #springfield1911 #allclean #dirtynomore


0

The end of the page