#drone

Instagram photos and videos

#drone#dronestagram#dronephotography#dji#photography#photographer#photooftheday#travel#picoftheday#fpv#drones#photo#fpvracer#nature#naturephotography#djispark#travelphotography#dronelife#photograph#instagram#aerialphotography#video#djimavicpro2#droneshot#dronefly#dronedaily#landscapephotography#vlogger

Hashtags #drone for Instagram

Siccum Records is proud to announce the release of "nepho", the debut album of dhale, a Welsh ambient artist. His tracks are really this-worldly in a very special, beautiful kind of way and we entreat you to listen to them!

Available for purchase on CD on Bandcamp but also available for streaming on Spotify, Apple Music, Google Play Music, Deezer, and other services, and available on iTunes, Amazon Music, and Google Play.

https://dhale.bandcamp.com/

#ambient #ambientmusic #drone #newmusic


0

Butuh perjuangan dan pengorbanan untuk sampai ke sini.
Perjalanan pulang pergi 3 hari 2 malam yang berangkat nya hari hujan2 dari pagi sampai jam 3 sore baru kliatan matahari alhasil jalan banjir lalu kami lewat jalur alternatif dan nyampai ke puncak jam 9 malam. Saat pulang 2x aku ketiduran sampai bermimpi diatas motor😆 dan 2x juga singgah di masjid untuk tidur. Saat singgah tanah lapang bagaikan tilam. Udh nyampai ke rmh 3 orang anggota kami demam dan satu nya masuk rumah sakit wkwkwk
Tapi semua itu terbalas akan indahnya pemandangan dan keseruannya.
🎥:@mufti_akbar
Thx kaban petualang
@muhammadharun0209 @harland_e.p @miss_bahuddin @ilhamakbar17joka @yuniastuti.11 @m_ddzhr09 @andreanz99_ @icecoolm @syaifulhakim03 @niarezekiseptia@gunardicandragun
#bukitbabi
#kapuashulu
#explorerkapuashulu
#lanjak
#pesonakapuashulu
#wisatakalbar
#jejakkalimantan
#westborneo
#pesonaindonesia
#indovideotravel
#kalbar
#borneo
#aerialvideo
#mjxbugs5w
#xiaomimijia
#redminote7
#pesonaid_travel
#drone
#droneflying
#droneindonesia
#beautifulborneo
#pendakikalbar
#jelajahkalbar
#petualangkalbar
#kalbarmediainformasi
#putussibauinformasi


0

Will never get bored or this scenery🏔


1

Tag @drone_feature in your posts to get featured. Follow this account to see more posts like this.
Don't forget to like the Facebook page. Link in bio... .
#Repost @mary.osk
• • • • •
The beautiful Lake Pukaki. The colour changes according to the weather and can go between pure blue to this intense turquoise colour. So magical ✨
#travelphotography #travel#travelgram #traveler #traveldeeper#travelnewzealand #traveladdict#travelphotographer#travelphotoblog #lakepukaki #nz🇳🇿#newzealandlife #newzealandguide#newzealandpics #drone#dronephotography #dronestagram#droneshots #dronenature#dronedaily #dronepixel #dji#djiofficial #djimavicpro#djimavicpro2#newzealandvacations#travelpicsdaily #travelcommunity


0

Is in Zaandam, Holland 🇳🇱
Drone sunrise captured by @gkossieris . Mesmerising landscape with that morning fog around those beauties. The softtone colors are amazing as well as the stunning reflections. This is truly beautifully executed 💕😍👌👏 massive capture George 👊💪😁👏🇳🇱
═══════════════
Congratulations 🍾
🏆Artist: @gkossieris
📌Location:  Zaanse Schans 🇳🇱
🔘#gw_gkossieris
══════════════
👉 Please visit his smashing gallery
👉 Use #Global_Windmills for your beautiful photos
🔝Many thanks for following @global_windmills🔝. ═══════════════
👉 Do visit our fantastic friends
🔘 @quetalviajar
🔘 @super_holland
🔘 @instaveluwe
🔘 @bestofnetherlands
🔘 @lighthouses_windmills_gs
🔘 @ig_ard
🔘 @love_dutch_nature
🔘 @vizorturk_hdr
🔘 @nautical_images
🔘 @atdiff_shots⠀⠀⠀⠀
═══════════════


1

Selamat datang di @kampoeng.irigasi yang terletak didesa sukanagalih, kecamatan pacet, kab cianjur.

@kampoeng.irigasi adalah destinasi wisata yang dikonsep dan dikelola oleh @bumdesa_sukanagalih yang tugasnya untuk membangun dan menggali potensi yang ada didesa ini, kemudian dinikmati oleh seluruh lapisan masyarakat dan akan berdampak positif untuk warga masyarakat desa sekitarnya, karena wisata desa akan berdampak kepada tingkat penjualan produksi khas unggulan desa, dimana kita mendatangkan pengunjung yang datang kedesa ini kemudian membeli semua produk yang ada didesa ini.

Desa wisata ini sebuah objek wisata yang unik, karena ada destinasi papalidan irigasi, river tubing untuk memanfaatkan rus sungai cikundul.

Luas area desa wisata akan dikembangkan seluas 17 ha baru kita kelola 2ha sebagai center point yaitu dikampoeng irigasi ini.
Dan kita akan mengembangkan banyak destinasi permainan yang bernuansa edukasi dan khas wisata desa yang akan dilaksanakan secara berjenjang dan akan membuat desa ini terkenal menjadi sebuah Kawasan desa wisata yang ada dikecamatan pacet, kab Cianjur.

Kami tunggu di desa wisata sukanagalih yang akan dimulai starting pointnya di @kampoeng.irigasi yang berlokasi tepat menuju jalan puncak simun, sukanagalih, kecamatan pacet Cianjur.
Papalidan, river tubing, ngaliwet, mayor dan ulin. ......... #INFOCIANJUR #VISITCIANJUR #CIANJUR #VISITCIANJUR2019 #RADARCIANJUR #EXPLORECIANJUR #DRONECIANJUR #EXPLORINGCIANJUR #explorecianjur #drone #drones #dronestagram #instadrone #aerialphotography #photooftheday #wisataIndonesia #instagram
@visitcianjur @infocianjur @radar_cianjur @infojawabarat @cipanasclick @cipanasbisa
@doel_capone @sewadronemurah @penerbangdrone_ @ayuu_anggraeni #andipsycho


0

Se vuelve perfecto el atardecer, apreciando el contraste que hay entre nuestros Morros y el cielo 🌅
.
No conozco aún a nadie que los vea y no se enamore a primera vista⛰♥️
.
#sanjuandelosmorros #drone #nature #Vzla #atardecer


0

Drone Technology has disrupted many industries from Real estate, Public Safety, oil and gas, medical, telecommunication, construction, TV and entertainment. That's just to name a few it's estimated from now to 2020 that 100,000 jobs  will be available this is a 82 Billion dollar industry, We are in the time of innovation and creation. But first you must learn the basics of  Drone Technology Let us at Drone Tech UAS help you understand and achieve your Remote Pilot License, Flight Lessons and Operations of Drones we are here to help you Rise Above The Competition and Succeed For Your Future Career In Drone Technology.

Visit www.dronetechuas & www.dronelecture.com
#tech #technology #drones #drone #realestate #oil #safety #technology
The Divah Filez


1

Syahdu banget sih borneo, mimin jadi pengen kesana

______________________________
#Repost @mufti_akbar
.
Butuh perjuangan dan pengorbanan untuk sampai ke sini.
Perjalanan pulang pergi 3 hari 2 malam yang berangkat nya hari hujan2 dari pagi sampai jam 3 sore baru kliatan matahari alhasil jalan banjir lalu kami lewat jalur alternatif dan nyampai ke puncak jam 9 malam.
Thx kaban petualang @muhammadharun0209 @harland_e.p @miss_bahuddin @ilhamakbar17joka @yuniastuti.11 @m_ddzhr09 @andreanz99_ @icecoolm @syaifulhakim03 @niarezekiseptia@gunardicandragun
#bukitbabi
#kapuashulu
#explorerkapuashulu
#lanjak
#pesonakapuashulu
#wisatakalbar
#jejakkalimantan
#westborneo
#pesonaindonesia
#indovideotravel
#kalbar
#borneo
#aerialvideo
#mjxbugs5w
#xiaomimijia
#redminote7
#pesonaid_travel
#drone
#droneflying
#droneindonesia
#beautifulborneo
#pendakikalbar
#jelajahkalbar
#petualangkalbar #mufti_akbar


2

Pantau gedung. Kabarnya Wak Obenk gak pulang, nginap di sini kata orang-orang dia tadi malam.
.
Dasar pengangguran. Udahlah susah, nginap di tompat sojuk pulak dia.
.
#wakkombur #medan #kotamedan #cambridge #jembatankebajikan #droneindonesia #drone


2

Phuket's Big Buddha is one of the most important and revered landmarks on the island. The huge image sits on top of the Nakkerd Hills between Chalong and Kata and, at 45 metres tall, can be seen from as far away as Phuket Town and Karon Beach.

#Religion #Thailand #Tayland #Phuket #AmazingThailand #buddhism #Drone @djiglobal #djimavicpro2 @tourismthailand @turizmtayland #landscapephotography


0