#duckscarves

Instagram photos and videos

#duckscarves#sayajual#sugarscarf#bawal#tudungmurah#tudung#janganbencicintaku#shawlmurah#seragam#naelofarhijab#aidijuma#radiusite#tudungraya#tudungmurahmalaysia#kainpasang#cakenis#ariani#tudungruffle#tudungpeople#cikgumalaysia#sayamasak#bawalexclusive#fareeda#foodporn#fattzura#ootd#hijabista#personalshopper

Hashtags #duckscarves for Instagram

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

Alhamdullilah. Diberi hidayah, Timbul rasa โ€œNAKโ€
.
NAK KURUS
NAK SIHAT
NAK CANTIK
.
Yang tak best bila layan โ€œTAPIโ€ kadang2, TAPI tu xde tapi, layan โ€œKALAUโ€ pulak ๐Ÿคญ
.
Tapi saya tak ada masa
Tapi saya sibuk
Tapi saya tak masak
Tapi tapi tapi tapi tapi
.
ATAU
.
Kalau tak kurus
Kalau tak boleh commit
Kalau tak boleh follow
Kalau kalau kalau kalau
.
AWAK! Cuba commit dulu boleh? Then kita tengok apa jadi bila awak turun 3-10kg, susut 5-13cm perut pinggul semua ๐Ÿ’ฅ
.
Alhamdullilah beratus orang join tiap sesi berjaya turunkan 3-10kg tiap sesi. Sesi da berjalan nak masuk 3 tahun da โค๏ธ beribu orang berjaya turunkan berat, susutkan lemak, transform jadi orang baru
.
Sebab apa turun 3-10kg tu? SEBAB COMMIT!
.
Bila anda sudah bersedia, saya cuba bantu ๐Ÿค—
.
.
#DietingAndWeightLossCoach
#CoachDyAzman
#WorkFromHome
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796


1

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

~ Buatlah pilihan yang bijak dengan menggunakan PIN KEPIT sepanjang anda mengenakan hijab ~ ๐Ÿ’™ Original dari TURKI
๐Ÿ’™ Warna & Bentuk yang Menarik, Mudah dipakai, Kemas & Hijab kekal baru
๐Ÿ’™ Harga Mampu Milik
Tak perlu tunggu lagi !! Cepat order sementara stok masih ada !! #sayajual #ttcseller #ttcmembers #tudungturkimalaysia #tudungturkicollection #hijabpin #pinkepitturki #hijabpinmalaysia #pinshawl #pinshawlmurah #broochmalaysia #madeinturkey #sayajual #sayajualhijabpin #shawllovers #pintudung #ootd #ootdmalaysia #hijabista #hijabinstyle #duckscarves


0

PENAT JADI GEMUK SBB NAK BUAT BNDE REMEH PUN PERLUKAN EFFORT YG SNGT TINGGI.
.
MasyaAllah.. Tabarakallah.. Transformasi almost 50kg dari coach @najmi.syahiran.. Sngt3 amazing..
.
#dietsihatdankurus
#teamrafiqrazali
.
Personal Online Weight Loss Coach
๐Ÿ“ž Coach Faiq - 0182518931
.
#coachdiet #lunchboxkl #fattofit #testimonikurus #tunmahathir #tipsdiet #bhonline #duckscarves #tutorialtudung #jakel #viralmalaysia #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #glamwedding #hijabstyle #lazada #sitinurhaliza #sayanakkurus #dietatkins #dietseimbang #dietkalori #unikl #haniszalikha #getfit #ootd #kahwin #sihat


1

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

.
THANK YOU!
THANK YOU!
THANK YOU!
.
NEW ORDER!
NEW ORDER!
NEW ORDER!
.
New Order Open Now!
R A Y A S A L E | 2 0 1 8'!
FACTORY TRIP!
.
WHILE STOCK LAST.
.
Kindly place your order now. 50% Depo or Full Payment needed in order to proceed the order. Hurry! Hurry! ORDER OPEN!
Kindly PM/Whatssapp AMY +60132709003 for new order & details. .
#duckscarves #raya2018 #rayahaji2018 #kekedoyouloveme #fracro #onlineshopping #onlinebusiness #handybagybagskl #FactoryTrip #klfashionweek #aidiladha2018 #malaysians #minirectangular #birkin #preorder #bijan #fallwinter18 #airasia #singapore #luxuryhandbag #brunei #rayasale #asiangames2018 #fattzura #neelofa #harirayaaidilfitri #igotstyle #chrysfaliqeverafter #personalshopper #france


0

Mari naikkan jualan produk jenama anda โ—๏ธ
Tambahkan kemegahan dengan label tag besi / woven bersulam darmask.
โ€ข
Setanding NAELOFAR HIJAB, DUCK SCARVES,
ARIANI...
โ€ข
Kami @metaltag.my menerima tempahan label tag besi / woven bersulam darmask dengan harga yang terbaik terbanyak termurah
โ€ข
โœ”๏ธpercuma design ๐Ÿ’ป
โœ”๏ธpercuma consultation ๐Ÿ“ฒ
โœ”๏ธpercuma diamond ๐Ÿ’Ž โœ”๏ธpercuma tag kain bersulam
โ€ข
โ€ข
Masalah anda selesai dgn bantuan kami. Insyaallah!
MOQ: 500pcs ๐Ÿ“ฒ 0129148272
WhatsApp for fast response, donโ€™t DM
โ€ข
Follow ig @metaltag.my
Follow ig @metaltag.my
Follow ig @metaltag.my
#labelpakaian #labeltudung #labelbesimurah #labelbesi #metaltag #woven #labelplastik #labelbaju #labelkain #labelmurah #hijabista #hijabfashion #jenamasendiri #jahitpukal #duckscarves #naelofarhijaboriginal #tudunglabuh #tudungmurah #shawl #shawlmurah #tudungbawal #metaltagmurah #charm #charmmurah #jahittudung #shawlchiffon #moodrepublik #labeltagmurah


0

Do you have one yet? To join #thelondonduckcontest youโ€™ll first need to get one of these gorgeous London dUCks! Pay a visit to #theduckstore in Pavilion or KLCC today and choose a colour. One step closer to sitting on that business class seat to London! Winner will be announced on Monday! ๐Ÿ˜ - D. #duckscarves #thelondonduck #thelondonduckcontest


4

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธCURRENTLY STOCK ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐ŸŒผShawl eyelashes
๐ŸŒผ 3pcs RM100 exc post
๐ŸŒผ DM or direct whatsapp for quick rep
๐ŸŒธ Material - Matte Satin Silk
๐ŸŒธOpen for wholesale
๐ŸŒท1 pc RM 35
๐ŸŒทAdd RM 7 / RM10 for postage ๐Ÿ“ฑ WA 017-2728061
#duckscarves #duckscarvestoletgo #love #instagram #instamood #hijab #scarves #vivyyusof #duckscarvesforsale #instagood #beautiful #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudung #tudung #instadaily #reviews #reviewigshop #wholesale #beautiful #borong #eyelash #shawleyelashes #shawleyelash #tudungonline #tudungonline #tudungonlinemurah #lebaran #lebaran2018


1

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


1

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


3

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


1

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


0

Belum lunch pun dah kenyang tengok kain Premium Royal Silk baruu ๐Ÿ˜. .
Kain dengan material lembut, sejuk, berat dan gebu ni memang paling selesa tau. Lepas pegang nak pegang lagi dibuatnya ๐Ÿ˜‚
.
Buah sawa dibaling Ghani
Terkena Tipah meraung lantang
Kain lawa dah landing ni
Sudikah awak pinang sepasang?
. โค๏ธSepasang 4 meter
RM57โค๏ธ
.
Klik link kat BIO untuk order
.
#janganbencicintaku
#cikgumalaysia
#naelofarhijab
#aidijuma
#radiusite
#sugarscarf
#ariani
#tudungruffle
#duckscarves
#tudungpeople
#cakenis
#sayamasak
#foodporn
#bawal
#bawalexclusive
#fareeda
#tudung
#kainpasang
#seragam
#tudungmurah
#tudungmurahmalaysia
#shawlmurah
#tudungraya


2

Your best teacher, is your last mistake


2

DYXY Greentea Cleansing Wipesโค๏ธ
.
.
Fungsi sama macam wipes tissue tapi perbezaan dia banyak sangat2, Cleansing ni lagi best pakai, cepat menyerap dan tanggalkan kotoran sekali lap!
.
.
Yang bestnya lepas pakai, buat kulit muka kita lagi helok, lembap, licin dan lembut๐Ÿ˜
.
.
Memang wajib try and sangat recomended untuk yang memiliki kulit kering๐Ÿ‘
.
.
Whatsapp 019 906 0855
.
.
#lovedyxy
#dyxycosmetics
#usahawandyxy
#myciktinfamily
#bccreambydyana
#trustedsellermalaysia
#bawal
#duckscarves


0

Amboi kak..banyaknya akak grab koleksi skirt labuh Elhafidz ni๐Ÿ˜‚ mesti best sangat kan, sebab boleh tukar2 warna skirt tiap hari๐Ÿ˜„
.
๐Ÿ”ฅRESTOCK!! RESTOCK!! RESTOCK!!!๐Ÿ”ฅ
.
SKIRT LABUH COMBO 3 HELAI RM100 SAHAJA!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
โ™ฅ๏ธ HARGA MAMPU MILIK!
โ™ฅ๏ธ KUALITI SKIRT LABUH TIP TOP!
.
Siapa kat sini selalu beli Skirt Labuh tapi sendat? ketat? Susah nak jumpa yang cutting loose kan? Kalau ada pun tapi material melekap pada kaki? jarang? Inner (lining) separuh atau takat lutut je? .๐Ÿ˜ญ
Susah ya ampunnnn nak cari Skirt Labuh yang LONGGAR dan COMFORTABLE ?
Order Combo Deal sekarang JIMAT RM10! Lambat HABIS. Jangan cakap Cik Sya tak pesan! Tak grab sekarang menangis nanti..๐Ÿ˜ข
.
๐Ÿ”ฅMaterial High Quality Chiffon Crepe.
๐Ÿ”ฅFull lining hingga buku lali. (Soft satin)
๐Ÿ”ฅTak jarang. Tak melekap.
๐Ÿ”ฅEasy Ironing.
๐Ÿ”ฅAvailable in Free size and Plus size -with different price๐Ÿ˜‰.(mommy preggy pun boleh pakai tau)
.
Nak sembang lagi pasal skirt ni? Meh terus whatsapp hakak di 01119304808 atau klik je link di Bio IG Cik Sya ok?๐Ÿ˜‰
.
.
.
#skirtlabuhmurah #plainskirtmurah #likeforfollow #ajimaura #palazzo #palazzopants #palazzomalaysia #duckscarves #naelofar #fazura #emmamaembong #emmanizers #alvinchong #blousemurah #zahirahmacwilson #ootd


0

Holla! Welcome to Preloved People โค๏ธ
.
Item: Bella Ammara Jubah
Size: S
Price: RM80 (Retail RM239)
Postage fee: RM10 SM, RM15 SS
Condition: Used in great condition
Owner: 010-3707300
.
Please take note:
โ˜๐Ÿป No reservation, return or refund policy
โŒ Not responsible for any wrong size, loss, damage or counterfeit item after transaction made
.
#prelovedpeople
#preloveditem #prelovedmalaysia
#mimpikita #mimpikitapreloved
#ricorinaldi #ricorinaldipreloved
#jovian #jovianpreloved
#rizalman #rizalmanpreloved
#kree #kreepreloved
#zalora #zalorapreloved
#lubna #lubnapreloved
#zalia #zaliapreloved
#duckscarves #duckscarvespreloved
#sayajual #sayajualmurah #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualpreloved
#sayajualshawl #sayajualtudung #sayajualhandbag


0

Holla! Welcome to Preloved People โค๏ธ
.
Item: Zalia Beaded Top
Size: S
Price: RM60
Postage fee: RM10 SM, RM15 SS
Condition: New!
Owner: 010-3707300
.
Please take note:
โ˜๐Ÿป No reservation, return or refund policy
โŒ Not responsible for any wrong size, loss, damage or counterfeit item after transaction made
.
#prelovedpeople
#preloveditem #prelovedmalaysia
#mimpikita #mimpikitapreloved
#ricorinaldi #ricorinaldipreloved
#jovian #jovianpreloved
#rizalman #rizalmanpreloved
#kree #kreepreloved
#zalora #zalorapreloved
#lubna #lubnapreloved
#zalia #zaliapreloved
#duckscarves #duckscarvespreloved
#sayajual #sayajualmurah #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualpreloved
#sayajualshawl #sayajualtudung #sayajualhandbag


0

Holla! Welcome to Preloved People โค๏ธ
.
Item: Lubna Zalia Lace Kurung Set
Size: L
Price: RM120
Postage fee: RM10 SM, RM15 SS
Condition: New!
Owner: 010-3707300
.
Please take note:
โ˜๐Ÿป No reservation, return or refund policy
โŒ Not responsible for any wrong size, loss, damage or counterfeit item after transaction made
.
#prelovedpeople
#preloveditem #prelovedmalaysia
#mimpikita #mimpikitapreloved
#ricorinaldi #ricorinaldipreloved
#jovian #jovianpreloved
#rizalman #rizalmanpreloved
#kree #kreepreloved
#zalora #zalorapreloved
#lubna #lubnapreloved
#zalia #zaliapreloved
#duckscarves #duckscarvespreloved
#sayajual #sayajualmurah #sayajualdress #sayajualbaju #sayajualpreloved
#sayajualshawl #sayajualtudung #sayajualhandbag


0

Alhamdulillah another feedback mask botanical effects๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kan ana dah cakap mask botanical effects ni memang sangat best tau!
.
Terutama yg ada masalah blackhead,whitehead dan jerawat!!
Kulit kusam pon sangat sesuai tau guna mask ni!
Sebab apa??kulit kusam ni disebabkan sel kulit mati terampai atas lapisan kulit!bila kita tak buang lapisan sel kulit mati ni la!skin kita akn nampak kusam dan gelap!walaupun skin cerah tapi still boleh nampak kusam tau!
.
Kndungan dalam botanical effects ialah silymarin dan luo han guo yang merupakan bahan antioksida so jangan ragu2 ya dgn mary kay๐Ÿค—.
.
Percaya tak mask botanical mampu tahan selama 12 bulan๐Ÿ˜€๐Ÿ™ˆya betul sangat!rm80 tapi tahan 12 bulan dan effects sgt wow!!sekali guna terus jatuh cinta la๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Nakkan skin yg sihat dan guna produk selamat?ana happy bak bantu uols!
Yang ada masalah skin breakout akibat produk!inshaAllah skin akn better dgn rawatan step by step!๐Ÿ˜Š.
.
Free consultation!
Ws ana 0175010563
Or klik di bioโค๏ธ
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves#like4like


0

SANGAT SELESA DAN LAWA & TAK BERCAPUK DAN NATURAL LOOK ๐Ÿ˜
.
.
Bagi mereka yang suka simple make up dan natural look korang boleh cuba produk DYXY kerana produk dyxy membantu korang mendapat make up yang simple dan natural look. .
.
Yang lagi best walaupun lepas 8 jam korang pakai bc cream foundation muka korang still rasa selesa dan ringan malah sangat senang untuk dicuci โ˜บ๏ธ
.
.
DYXY ada buat offer sempena bulan ogos bulan kemerdekaan untuk DYXY LOVERS yang nak cuba produk dyxy . Rugi sangat kalau tak grab offer bulan ogos nie sebab kita nak bagi PERCUMA NEW BABY ITEM pada DYXY LOVERS yang order mana2 set dyxy .
.
korang kalau nak cepat order dan mudah boleh terus tekan link whatsapp sha di atas ๐Ÿ‘†๐Ÿป dan mesej korang akan dibalas dengan segera ๐Ÿ˜„
.
.
Whatsapp : 0199060855
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#trustedsellermalaysia
#fattzura
#neelofahijab
#bazarpaknil
#bawal
#duckscarves


0

CANTIK & BEST PAKAI DYXY ๐Ÿ˜
.
.
produk dyxy bukan produk biasa2 tau tapi produk yang luar biasa yang boleh memikat hati semua orang dengan percubaan yang pertama . .
.
Foundation bc cream sangat2 ringan dan mudah untuk diapply pada wajah dengan mengguna dyxy brush . Penggunaan foundation dyxy boleh tahan lama dan jimat selama 5 hingga 6 bulan
.
.
Sempena bulan ogos bulan kemerdekaan dyxy ada buat offer yang gila2 murah dan yang paling best nak bagi percuma item baby dyxy yang baru ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Diskaun sebanyak RM40 hingga RM50 MENANTI ANDA โ—๏ธโ—๏ธ
.
.
korang tak perlu nak save no sha cuma tekan link whatsapp di atas ๐Ÿ‘†๐Ÿป bio dan terus whatsapp sha untuk dapat harga offer bulan ogos โ˜บ๏ธ
.
.
Whatsapp : 0199060855
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#trustedsellermalaysia
#foundationviral
#neelofahijab
#duckscarves
#bawal


0

๐Ÿ”ฅBUY 3 FREE POSTAGE! CAN MIX๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ’ฏ READY STOCK

Postage: RM 8 WM/ 13 EM

Dimension: 27(L)*14(W)*30(H)
*Please allow 1-3cm differences*

Colour: As Shown
*Colour might be diff due to lighting

#Begmurah #kasutmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualkpopstuffs #duckscarvestoletgo #duckscarves #baranghipster #bigbang #kpopstoremalaysia #sayajualkpop


0

Sapa macam kak..selalu pakai warna kelabu pasal senang nak match dengan semua warna baiu ๐Ÿ˜‰
.
Kita nak cepat, on the same time lawa..so inilah caranya.Maleeka ni terletak cantik je kat muka.
.
So..whatsapp nombor telefon di bio for fast response ye.
.
#ZuZaHijabsteur #tudungsarung #tudungplain #tudungmalaysia #hijabstyle #tudungmurah #janganbencicintaku #mstaronline #viral #duckscarves #hijab #tudunginstant


0

๐Ÿ”ฅBUY 3 FREE POSTAGE! CAN MIX๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ’ฏ READY STOCK

Postage: RM 8 WM/ 13 EM

Dimension: 24(L)*10(W)*30(H)
*Please allow 1-3cm differences*

Colour: As Shown
*Colour might be diff due to lighting

#Begmurah #kasutmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualkpopstuffs #duckscarvestoletgo #duckscarves #baranghipster #bigbang #kpopstoremalaysia #sayajualkpop


0

Bagi yang suka light coverage! This is the best cc cream for you ! .ada spf 15 lagi tau
๐ŸŒทMary Kay Liquid Foundation VS CC cream SPF 15๐ŸŒท.
.

Ada 8 kebaikan dlm satu tiub je!! Apakah itu? ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜๐Ÿ˜CC CREAM.
.
๐ŸŒฑ Melawan garis halus dan tanda penuaan.
๐ŸŒฑ Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
๐ŸŒฑ Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
๐ŸŒฑ Menutup cela.
๐ŸŒฑ Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
๐ŸŒฑ Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
๐ŸŒฑ Mengurangkan kemerahan pada kulit.
๐ŸŒฑ Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
Tahan penggunaan pon jimat tau!!tahan penggunaan 8 bulan ke atas๐Ÿค—excited nak cuba??
Free consultation!
Ws ana 0175010563 .
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves#like4like


0

Mary Kayยฎ๏ธ๏ธ Sheer Mineral Pressed Powder, 9g๐ŸŽ€.
.
โ™ฅ๏ธ Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Yang ni you all boleh sapu guna brush ataupun sponge.
โ™ฅ๏ธ Sheer Mineral Pressed Powder ni lebih ringan & natural-look, compared to other bedak yang lain. Boleh dikatakan macam tak pakai apa-apa sebab texturenya yang sangat light & easy.
โ™ฅ๏ธ Sesuai untuk semua jenis kulit.
โ™ฅ๏ธ Kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!.
โ™ฅ๏ธ Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
โ™ฅ๏ธ Ada pilihan warna ikut warna kulit uols.
.
Ws ana 0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves


0

โœจNew Collection โœจ
๐Ÿ”นProduct: KURTA MALIK
๐Ÿ”นPrice: RM99
๐Ÿ”นColour: 4
๐Ÿ”นMaterial: Batiste Cotton
๐Ÿ”นSize: XS, S, M, L, XL
๐Ÿ”นCutting: Slimfit
๐Ÿ”ธPostage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! โœ…๐Ÿ˜Š
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura


3

โœจNew Collection โœจ
๐Ÿ”นProduct: KURTA MALIK
๐Ÿ”นPrice: RM99
๐Ÿ”นColour: 4
๐Ÿ”นMaterial: Batiste Cotton
๐Ÿ”นSize: XS, S, M, L, XL
๐Ÿ”นCutting: Slimfit
๐Ÿ”ธPostage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! โœ…๐Ÿ˜Š
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura


1

โœจNew Collection โœจ
๐Ÿ”นProduct: KURTA MALIK
๐Ÿ”นPrice: RM99
๐Ÿ”นColour: 4
๐Ÿ”นMaterial: Batiste Cotton
๐Ÿ”นSize: XS, S, M, L, XL
๐Ÿ”นCutting: Slimfit
๐Ÿ”ธPostage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! โœ…๐Ÿ˜Š
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura


1

Jangan skip cuci muka. Jangan skip skincare routine tau!.Muka harusla bersih dari makeup and kotoran sebelum kita tidur. Kita tak nak disebabkan kita xcuci muka, esok naik jerawat. ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃand paling sedih jerawat tinggalkan parut hitam
.
Cuci muka bersama Skinvigorate. Best sangat2!!!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ˜ŽKulit lebih bersih termasuk pores kita. ๐Ÿ˜ŽMengurang kulit kusam.
๐Ÿ˜ŽMenjimatkan masa sebab 1min je diperlukan utk cuci muka. (Siapa yg super duper bz, mmg Wajib ada Skinvigorate!)
๐Ÿ˜ŽIa massage kulit kita juga tau!
๐Ÿ˜ŽBristles brush yg halus membersih sehingga ke pores kita and sangat lembut
๐Ÿ˜Žsesuai utk kulit sensitive
.
Pair kan dengan mana2 cleanser favourite korang utk boost kan kesan pencucian.
.
Lepas cuci muka guna skinvi!mesti teruja dgn hasilnya!no more blackhead!!๐Ÿ˜
Sgt affordable tau hanya rm1++ saja!
Ws ana for free consultation ya!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves


0

โœจNew Collection โœจ
๐Ÿ”นProduct: JUBAH HAJJ
๐Ÿ”นPrice: RM149
๐Ÿ”นColour: 12
๐Ÿ”นMaterial: Batiste Cotton
๐Ÿ”นSize: XS, S, M, L, XL
๐Ÿ”นCutting: Slimfit
๐Ÿ”ธPostage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! โœ…๐Ÿ˜Š
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura


1

โœจNew Collection โœจ
๐Ÿ”นProduct: JUBAH HAJJ
๐Ÿ”นPrice: RM149
๐Ÿ”นColour: 12
๐Ÿ”นMaterial: Batiste Cotton
๐Ÿ”นSize: XS, S, M, L, XL
๐Ÿ”นCutting: Slimfit
๐Ÿ”ธPostage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! โœ…๐Ÿ˜Š
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura


2

โœจNew Collection โœจ
๐Ÿ”นProduct: JUBAH HAJJ
๐Ÿ”นPrice: RM149
๐Ÿ”นColour: 12
๐Ÿ”นMaterial: Batiste Cotton
๐Ÿ”นSize: XS, S, M, L, XL
๐Ÿ”นCutting: Slimfit
๐Ÿ”ธPostage: RM10 sem RM15 ss
.
Apa tunggu lagi?? Whatsapp 019-2879032 skrg!! โœ…๐Ÿ˜Š
.
.
.
.

#elrah #elrahexclusive #justelrah #elrahlovers #butikmahkota #agentelrah #stokiselrah #fattzura


1

๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
Set Husna.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
.
๐Ÿ“1 Cutepin Butterfly
๐Ÿ“1 Brooch Circle
.
๐Ÿ’Ž Can Mix & Match Color
๐Ÿ’ฏ Crystal Swarovski
.
๐Ÿ›๏ธ๏ธ RM30.00/set
*Excluding postage
.
"If You Want The Best, Choose The Original"
.
.
๐Ÿ’Ž~Wirdora Made From Swarovski
.
#Wirdora
#WirdoraPin
#SwarovskiPin
#PinSwarovski


1

๐Ÿ”ฅBUY 3 FREE POSTAGE! CAN MIX๐Ÿ”ฅ .
๐Ÿ’ฏ READY STOCK

Postage: RM 8 WM/ 13 EM

Dimension: 22(H)*16(L)*10(W)
*Please allow 1-3cm differences*

Colour: As Shown
*Colour might be diff due to lighting

#Begmurah #kasutmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualkpopstuffs #duckscarvestoletgo #duckscarves #baranghipster #bigbang #kpopstoremalaysia #sayajualkpop


0

Itโ€™s raining where I am this morning and is reminding me of the nostalgia of London. Canโ€™t wait to see who wins #thelondonduckcontest! Do you have any favourites yet? Might want to tag them, who knows they might bring you back a green Harrods paper bag (hopefully with something inside)! ๐Ÿ˜‚ - D. #duckscarves #ducktravels #thelondonduckcontest


15