#duniaraha

Instagram photos and videos

#duniaraha#EmpireDuniaraha#shakleeN9#shakleeseremban#shakleesenawang#shakleeMalaysia#Shaklee#shakleeTTJ#shakleesikamat#ShakleeN9#shakleepinggiransenawang#shakleeampangan#ShakleeSeremban#shakleeparoi#shakleesendayan#ShakleeSenawang#vivix#vitaminC#shakleeuitm#shakleerantau#CODshakleesenawang#collagen#duniarahajualshaklee

Hashtags #duniaraha for Instagram

SHAKLEE READY STOCK
===================== contact : 011 3274 2845

#EmpireDuniaraha #duniaraha
#Shaklee #ShakleeN9
#ShakleeByHawa
#PengedarShakleeN9


0

Senggugut!!
.
Hampir semua wanita mengalaminya setiap bulan..
.
Kini.. Anda tidak perlu berguling, menonggeng dan makan pain-killer untuk menahan kesakitan..
.
Jadikan GLA Complex adalah kawan karib anda setiap bulan..
- period lebih teratur
- senggugut menghilang
- kulit muka makin berseri
.
Cuba dulu... dah cuba, mesti jatuh cinta 😍

www.wasap.my/601132742845/GLA
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#GLAcomplex #GLA
#ShakleeByHawa
#Shaklee #ShakleeN9
#PengedarShakleeN9


1

PROMOSI OSTEMATRIX
.
HANYA 3 HARI JE YA...
.
Dapatkan stok anda pada harga jimat!!!
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#OsteMatrix #kalsiumShaklee #pilkalsium
#PromoOsteMatrix
#Shaklee #ShakleeN9
#PengedarShakleeN9


0

Pengalaman dan ilmu sedia dikongsi bersama..
.
Empire Duniaraha mempelawa 5 orang yang cekal, kuat dan kental hati untuk bernaung di bawah kami.
.
Menjana pendapatan bersama..
Keluar dari kepompong yang selesa demi mengejar impian!
.
Hubungi kami untuk menggapai sebuah impian!!
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#ahliShaklee #dropshipwanted #dropshipShaklee
#Shaklee #shakleeMalaysia


0

Pengalaman dan ilmu sedia dikongsi bersama..
.
Empire Duniaraha mempelawa 5 orang yang cekal, kuat dan kental hati untuk bernaung di bawah kami.
.
Menjana pendapatan bersama..
Keluar dari kepompong yang selesa demi mengejar impian!
.
Hubungi kami untuk menggapai sebuah impian!!
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#ahliShaklee #dropshipwanted #dropshipShaklee
#Shaklee #shakleeMalaysia


0

Vivix Murah 16 September 2017!
.
Sebab apa?
.
Sebab promosi ni..
Sempena Hari Malaysia! .
Pada consumer baru boleh dapat untung besar lebih RM 100+ sebab boleh dapat
.
1. Diskaun 5% (Setiap pembelian 2 botol)
2. FREE Membership benilai RM 68.90
3. FREE Postage bernilai RM 10.60
4. Cash Bonus pada 15 Oktober 2017 (RM35)
5. Lucky Dip (Cabutan Bertuah)
.
Wah!!! Banyak sangat untung tu kan??
.
Orang lama dah daftar Shaklee pun dapat untung RM80+
.
Jadi....
Untunglah jadi ahli Shaklee 😍
.
βœ”Ahli baru dapat untung βœ”Ahli lama dapat jimat
.
Dapatkan produk terbaik pada hari baik dan offer best 16 September 2017 πŸŽ‰
.
Untuk order dan pertanyaan boleh klik link ini
.
www.promosiVivix.wasap.my/601132742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#vivix #vivixShaklee
#tonikAjaib
#Shaklee #ShakleeN9
#pengedarshakleeN9


0

VIVIX HARGA MURAH!!!
.
Dah lama Shaklee tak buat promosi Vivix..
La ni, ada discount 5% dengan setiap pembelian 2 botol Vivix.
.
Tapiiiiii... h8ngga 16 Setember 2017 saja tauπŸ˜‰
.
Lagi satu!!! Anda berpeluang menang cabutan bertuah πŸŽπŸŽ‰
.
011-32742845

#EmpireDuniaraha #duniaraha
#vivix #vivixShaklee
#vivixMurah
#Shaklee
#pengedarshakleeN9


0

Bakar lemak degil yang tersimpan di perut!!!
.
Lemak jahat ni yang buat anda nampak macam orang mengandung 5 bulan 😁😁😁
.
.
Selain membakar lemak.. Omega juga melindungi jantung anda..
.
Selain itu, ia juga membantu membersihkan salur darah agar perjalanan darah anda menjadi lancar πŸ’ͺ
.
.
Promosi masih berlangsung hingga 31 August 2017..
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#shakleeN9
#ShakleeParoi #ShakleeSenawang
#pengedarshakleeN9


0

Vitamin yang membantu masalah hormon anda.
.
Anda sangat-sangat memerlukan botol comel ini untuk selamatkan "rahim" anda.
.
.
Amalkan secara konsistan untuk pengalaman yang berharga 😍
.
011-3274 2845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#gla #GLAcomplex
#glacomplex #glacomplexshaklee


0

Inilah keistimewaan OmegaGuard Shaklee..
.
Lebih 85% Omega-3 dalam sebiji kapsul berbanding jenama lain yang mempunyai lebih lemak ikan.
.
Selain itu, minyak ikan Shaklee adalah minyak ikan tulen yang disuling sebanyak 3 kali bagi menyingkirkan logam yang merbahaya seperti merkuri, plumbum dan banyak lagi.
.
.
Pastikan anda memilih --> MINYAK IKAN ya..
.
BUKAN..
⚠ LEMAK IKAN
⚠ HATI IKAN (Liver)
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#omega #omegaGuard


0

SLIMMING SET
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
.
Gabungan 2 elemen pembakar dan pemecah lemak yang hebat dapat membantu anda menyingkirkan lemak tepu dalam badan!
.
Set yang laku habis selepas hari raya 😍
.
Jom dapatkan set ini untuk anda singkirkan lemak jahat yang mula menempel pada badan anda!!
.
Harga terbaik untuk 30 orang terpantas.. .
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#lecithin #OmegaShaklee
#setkurus #setslimming
#Shaklee #shakleeN9
#shakleeSenawang #shakleeSeremban
#pengedarshakleeN9


0

VIVIX dan kanser memang sinonim..
.
Berkat sabar, usaha.. akhirnya anak muda ini bebas kanser.
.
Jangan mudah berserah..
.
Cuba vivix.. konsisten.. insyaAllah dipermudahkan segalanya..
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#VivixByShaklee #vivixterbaik #vivix


2

Jaga-jaga bila Doktor SAHKAN "kolesterol awak tinggi"
.
Jangan tunggu.. Jangan kata, "nanti dulu"..
.
Sebab.. ia membuatkan salur darah anda tersumbat..
.
Sebab.. ia boleh menyebabkan salur darah anda pecah..
.
Sebab.. ia boleh menyebabkan anda mendapat serangan jantung secara tiba-tiba..
.
Sebab.. ia boleh membuatkan anda diserang stroke!!!
.
OmegaGuard dan PhytocolST adalah SET PENCEGAHAN KOLESTEROL yang dapat membantu memperbaiki tahap kesihatan diri dan sekaligus menurunkan tahap kolesterol anda.
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#OmegaGuard #OmegaShaklee #PhytocolST
#kolesterol #cholesterol
#Shaklee #ShakleeN9
#ShakleeSeremban #ShakleeSenawang
#ShakleeAmpangan #ShakleeLavenderHeights
#ShakleeSeremban2 #ShakleeSeremban3
#ShakleeUiTMS3


0

Jaga-jaga bila Doktor SAHKAN "kolesterol awak tinggi"
.
Jangan tunggu.. Jangan kata, "nanti dulu"..
.
Sebab.. ia membuatkan salur darah anda tersumbat..
.
Sebab.. ia boleh menyebabkan salur darah anda pecah..
.
Sebab.. ia boleh menyebabkan anda mendapat serangan jantung secara tiba-tiba..
.
Sebab.. ia boleh membuatkan anda diserang stroke!!!
.
OmegaGuard dan PhytocolST adalah SET PENCEGAHAN KOLESTEROL yang dapat membantu memperbaiki tahap kesihatan diri dan sekaligus menurunkan tahap kolesterol anda.
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#OmegaGuard #OmegaShaklee #PhytocolST
#kolesterol #cholesterol
#Shaklee #ShakleeN9
#ShakleeSeremban #ShakleeSenawang
#ShakleeAmpangan #ShakleeLavenderHeights
#ShakleeSeremban2 #ShakleeSeremban3
#ShakleeUiTMS3


1

STUDENT
========
.
Kadang bila duduk sorang-sorang.. terfikir gak, kenapalah tak jumpa Shaklee zaman belajar dulu πŸ˜”
.
Zaman Uni dulu, Hawa niaga sweater dan baju..
Tu pun tolong member jual ☺ Dapatlah komisyen sikit..
.
Kebanyakkan duit belanja.. sewa umah, yuran, duit buku, makan, minum, berjimba.. semua pemberian ayah.
.
Student sekarang SANGAT BERUNTUNG sebab dah ada teknologi canggih.. 🎯 handphone canggih siap data internet (Hawa dulu pakai 3310 je), 🎯 laptop pun bukan calang-calang (Hawa dulu gi CC je.. tu pun sebab nak buat dan print assignments)
.
Jadi, manfaatkan peluang yang terbentang depan mata.. REBUT PELUANG --> JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE
.
Di Shaklee, kami ada student usia 24 tahun yang mempunyai pendapatan 5 angka (puluhan ribu SEBULAN)
.
ARE YOU A STUDENT?

GRAB YOUR CHANCE NOW!!
--> http://DaftarAhliShaklee.wasap.my
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#Shaklee #ShakleeN9
#ShakleeSeremban #ShakleeSenawang


2

Assalamualaikum semua.. .
MULAI 1 MAY 2017
--------------------------------- .
Shaklee mula kuatkuasakan harga baru bagi 90% produk mereka.
.
TAPI...
Jangan risau.. Ada 10 produk yang masih mengekalkan HARGA LAMA!!
.
Jika anda berminat nak daftar sebagai ahli di bawah organisasi kami atau ahli lama yang dah tak aktif lebih daripada setahun tetapi berminat nak join Empire Duniaraha.. hubungi kami di 011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#shaklee #ShakleeN9
#uitm #ukm #utm #usm #utem #utp
#kuim #kuips #upm #uum #uthm


0

PWP!!
.
Sepanjang bulan May 2017 ya..
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#Shaklee #ShakleeN9 #ShakleeSeremban #ShakleeSenawang


0

Assalamualaikum semua.. .
MULAI 1 MAY 2017
--------------------------------- .
Shaklee mula kuatkuasakan harga baru bagi 90% produk mereka.
.
TAPI...
Jangan risau.. Ada 10 produk yang masih mengekalkan HARGA LAMA!!
.
Jika anda berminat nak daftar sebagai ahli di bawah organisasi kami atau ahli lama yang dah tak aktif lebih daripada setahun tetapi berminat nak join Empire Duniaraha.. hubungi kami di 011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#shaklee #ShakleeN9
#uitm #ukm #utm #usm #utem #utp
#kuim #kuips #upm #uum #uthm


0

Setiap tahun.. Shaklee akan meraikan business leader dengan menganjurkan National Convention.
.
Alhamdulillah.. berpeluang lagi menerima award pada tahun ini.
. #EmpireDuniaraha yang semakin berkembang.. melahirkan ramai leaders hebat!!
.
KAMI perlukan anda yang punya impian untuk kaya dan berjaya bersama Shaklee untuk bernaung di bawah EmpireDuniaraha.
.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut
011-32742845
.
⚠Pelajar Universiti
⚠Suri rumah
amat diperlukan untuk misi ini.
Ayuh!! Bertindak segera untuk masa depan yang lebih gemilang!!
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#Shaklee
#ahliShaklee
#dropshipByDuniaraha
#dropshipShaklee


0

Setiap tahun.. Shaklee akan meraikan business leader dengan menganjurkan National Convention.
.
Alhamdulillah.. berpeluang lagi menerima award pada tahun ini.
. #EmpireDuniaraha yang semakin berkembang.. melahirkan ramai leaders hebat!!
.
KAMI perlukan anda yang punya impian untuk kaya dan berjaya bersama Shaklee untuk bernaung di bawah EmpireDuniaraha.
.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut
011-32742845
.
⚠Pelajar Universiti
⚠Suri rumah
amat diperlukan untuk misi ini.
Ayuh!! Bertindak segera untuk masa depan yang lebih gemilang!!
.
#EmpireDuniaraha
#duniaraha
#ahliShaklee
#dropshipByDuniaraha
#dropshipShaklee
#Shaklee


0

⏰ REMINDER
.
DAPATKAN STOK SHAKLEE ANDA SEBELUM 30 APRIL 2017 UNTUK MENIKMATI HARGA SEMASA
.
------------------------------------
Bermula 1 MAY 2017 .
-- Hampir 90% produk Shaklee mengalami kenaikan harga antara RM5 - RM15
------------------------------------
.
order now --> 011-32742845
.
www.duniaraha.com
.
#duniaraha
#shaklee #shakleeN9
#shakleeSenawang #shakleeSeremban
#shakleeMurah


0

⏰ REMINDER
.
DAPATKAN STOK SHAKLEE ANDA SEBELUM 30 APRIL 2017 UNTUK MENIKMATI HARGA SEMASA
.
------------------------------------
Bermula 1 MAY 2017 .
-- Hampir 90% produk Shaklee mengalami kenaikan harga antara RM5 - RM15
------------------------------------
.
order now --> 011-32742845

#duniaraha
#shaklee #shakleeN9
#shakleeSenawang #shakleeSeremban
#shakleeMurah


0

Dah kembali 😍😍😍
.
Bagi yang dapatkan harga murah.. beli sebelum 30 April 2017 ya..
.
Mulai bulan May 2017.. Shaklee ada sedikit kenaikan harga..
.
Nak nikmati harga murah?
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#ESP #proteinShaklee
#Shaklee #ShakleeN9
#ShakleeSeremban #ShakleeSenawang
#shakleemurah #dropshipByDuniaraha
#ahlishaklee #dropshipShaklee


0

ANAK SUSAH MAKAN UBAT TAPI BILA SURUH MAKAN NUTRIFERON.. TERUS TERKAM!
.
Anak-anak kecil ni, kalau nampak botol ubat.. macam nampak raksasa!!
Keluar segala aksi ~ menangis, berlari keliling meja makan, nyorok bawah meja dan sebagainya.
.
Mak pula tak kurang hebat tau 😜
Keluar skil pelari pecut, skil kungfu, skil galah panjang, skil mak tiri.. semua ada!
.
SUSAHNYA NAK BAGI ANAK MAKAN UBAT!!
.
Ni haaa.. NUTRIFERON 😍

Tak meleleh.. tak melekit!
.
Baru ambik kotak kat rak, anak-anak dah beratur termasuklah yang sihat walafiat πŸ˜‰
.
Cara mudah nak pikat anak makan ubat?
Pilih la --> NutriFeron .
🚩 antibodi kuat
🚩 anak tak nangis
🚩 anak bukan makan sepeket.. tapi berpeket-peket pun dia mampu habiskan!! 🚩 demam, batuk, selsema pun cepat sembuh
🚩 tidak mengantukkan
🚩 biji labu dengan rasa gula merah yang enak!
.
Hubungi kami.. Anda mampu hilangkan FOBIA anak takut makan ubat.
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#NutriFeron
#Shaklee #ShakleeN9 #ShakleeSeremban #ShakleeSenawang #ShakleeSeremban


2

ANAK SUSAH MAKAN UBAT TAPI BILA SURUH MAKAN NUTRIFERON.. TERUS TERKAM!
.
Anak-anak kecil ni, kalau nampak botol ubat.. macam nampak raksasa!!
Keluar segala aksi ~ menangis, berlari keliling meja makan, nyorok bawah meja dan sebagainya.
.
Mak pula tak kurang hebat tau 😜
Keluar skil pelari pecut, skil kungfu, skil galah panjang, skil mak tiri.. semua ada!
.
SUSAHNYA NAK BAGI ANAK MAKAN UBAT!!
.
Ni haaa.. NUTRIFERON 😍
.
Tak meleleh.. tak melekit!
.
Baru ambik kotak kat rak, anak-anak dah beratur termasuklah yang sihat walafiat πŸ˜‰
.
Cara mudah nak pikat anak makan ubat?
Pilih la --> NutriFeron .
🚩 antibodi kuat
🚩 anak tak nangis
🚩 anak bukan makan sepeket.. tapi berpeket-peket pun dia mampu habiskan!! 🚩 demam, batuk, selsema pun cepat sembuh
🚩 tidak mengantukkan
🚩 biji labu dengan rasa gula merah yang enak!
.
Hubungi kami.. Anda mampu hilangkan FOBIA anak takut makan ubat.
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#NutriFeron
#Shaklee #ShakleeN9 #ShakleeSeremban #ShakleeSenawang #ShakleeSeremban


1

Bila masalah angin bergelodak dalam badan ni..
Memang rasa tak tentu arah 😡😰
.
Tambah-tambah lagi orang ngandung ni..
Serba salah tau πŸ˜‰
.
Nah!! Ni belanja testimoni dari mak buyung..
.
Moga mak buyung kat luar ni, dah jumpa jalan penyelesaiannya 😍😍😍
.
Order --> 011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#PGP #peppermint
#ShakleeN9 #ShakleeSeremban #ShakleeSenawang


0

GASTRIK BUKAN PENGHALANG!!
.
Masalah GASTRIK yang sering menggangu.. boleh di atasi dengan SET GASTRIK PREMIUM.
.
Ramai yang sudah menjalani kehidupan NORMAL setelah mencuba set gastrik ini..
.
Ramai juga yang boleh berpuasa penuh tanpa menanggung pedih perut akibat gastrik melampau!
.
Kini, tiba giliran anda untuk menikmatinya..
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha


0

ESP dan GASTRIK
βœ©β—‹βœ©β—‹βœ©β—‹βœ©β—‹βœ©β—‹βœ©
.
Sangat-sangat membantu bagi mereka yang mengalami GASTRIK yang sering mengganggu kerja harian..
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#gastrik #espShaklee #ESP #proteinShaklee
#shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesenawang


0

PARUT JERAWAT SEMAKIN PUDAR!
.
.
Masalah jerawat sering menghantui setiap individu..
.
Jangan jadikan ia sebagai tembok penghalang untuk anda ..
.
Amalkan Vitamin C Shaklee untuk anda pecahkan tembok penghalang tersebut!!
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#vitaminC #vitaminCorganik
#shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesenawang


0

KENA PAKSA MAKAN VITAMIN C
●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○
.
2 bulan makan.. cerah seluruh badan!!
.
Nak cerah secara semulajadi.. takde kesan sampingan, takde bahan kimia terlarang... AMALKAN VITAMIN C Shaklee.
.
011-32742845
.
#EmpireDuniaraha #duniaraha
#vitaminC #vitaminCorganik
#shakleeN9 #shakleeseremban #shakleesenawang


0