#dyxy

Instagram photos and videos

#dyxy#dyxybccream#dyxybrush#dyxycosmetics#dyxymurah#dyxygreenteafacemist#dyxyteam#dyxyshahalam#dyxyfacemist#dyxylipstick#dyxybccreamfoundation#dyxygreenteamineralfacemist#bccreambydyana#bccream#dyxylovers#dyxyampang#dyxyagent#dyxylover#dyxyselangor#foundation#dyxymalaysia#dyxymascara#dyxycheras#dyxypenang

Hashtags #dyxy for Instagram

ONE STEP TO LOOK FLAWLESS with DYXY COSMETICS ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
.
.
Hai dear ,
November Sales ๐Ÿ’๐Ÿ’•
Semua Set Kita Bagi Harga Murah Jer โœจ
* NAK BELI SATU SATU PON OK * ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜ .
.
.
๐Ÿ“ FREE POSTAGE .
๐Ÿ“ FREE GIFT ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ.
๐Ÿ“ FREE PAPER BAG .
.

Berminat WhatsApp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘† .
.
๐Ÿ“ฒ 012-6841269
๐Ÿ“ฒ 012-6841269
๐Ÿ“ฒ 012-6841269

#dyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxycosmetics
#dyxyoriginal
#dyxyshahalam
#dyxycodshahalam
#bccreambydayana
#dyxybccreamfoundation
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#makeupviral
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#kosmetikmurah
#dyxymurahmalaysia
#dyxymalaysia
#gegarvaganza4
#dendamaurora
#muzikmuzik
#taktuntuang
#fattzura
#dramasangat
#dyxytestimoni
#shahalam
#seremban
#seremban2
#produkmesrawuduk


0

Sistur share feedback customer la eik. Lets cantik hangpa. .
.
.
COMBO BASIC/ ASYALLIE
.
๐ŸŒŸ
.
NOW: RM145
(NP: RM180)
.
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY Face Mist
1 x DYX Brush .
.
๐ŸŽFREE 5 GIFTS
๐Ÿ›๏ธFREE Paper bag dyxy
๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE sm/ ss +RM5
.
.
Nak sembangยฒ boleh je whatsapp/ telegram kekni
๐Ÿ“ฒ 0133323933
๐Ÿ“ฒ 0133323933
๐Ÿ“ฒ 0133323933


1

Sistur share feedback customer la eik. Lets cantik hangpa. .
.
.
COMBO BASIC/ ASYALLIE
.
๐ŸŒŸ
.
NOW: RM145
(NP: RM180)
.
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY Face Mist
1 x DYX Brush .
.
๐ŸŽFREE 5 GIFTS
๐Ÿ›๏ธFREE Paper bag dyxy
๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE sm/ ss +RM5
.
.
Nak sembangยฒ boleh je whatsapp/ telegram kekni
๐Ÿ“ฒ 0133323933
๐Ÿ“ฒ 0133323933
๐Ÿ“ฒ 0133323933


1

Sistur share feedback customer la eik. Lets cantik hangpa. .
.
.
COMBO BASIC/ ASYALLIE
.
๐ŸŒŸ
.
NOW: RM145
(NP: RM180)
.
1 x DYXY BC CREAM
1 x DYXY Face Mist
1 x DYX Brush .
.
๐ŸŽFREE 5 GIFTS
๐Ÿ›๏ธFREE Paper bag dyxy
๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE sm/ ss +RM5
.
.
Nak sembangยฒ boleh je whatsapp/ telegram kekni
๐Ÿ“ฒ 0133323933
๐Ÿ“ฒ 0133323933
๐Ÿ“ฒ 0133323933


1

Selamat pagii. Masih tercari2 kosmetik yang terbaik dengan harga yang berpatutan dan berkesan ?? Mehh dapatkan info dari umairah ๐Ÿ˜˜
.
.
Ingat Dyxy ingat umairah ๐Ÿ˜˜
.
.
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0145454127
๐Ÿ“ฒ 0145454127
๐Ÿ“ฒ 0145454127
.
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
wasap.my/0145454127
.
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte
#instafemes #terapiinstagram #like4like
#laraalana #yusufiskandar #theangguns
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun


0

HAPPY TUESDAY uollsss ๐Ÿ’ƒAssalamualaikom , Hai DYXY Loversss ๐Ÿ‘ป๐Ÿ’ž Jom Jom Jom Cantik Bersama DYXY ๐Ÿ˜˜
.
.

Semoga kita semua dimudahkan urusan dunia dan akhirat serta dimurahkan rezeki Allah hendakNya.
Amiin Allahumma Aamiin. ๐Ÿ˜‰

#dyxy
#teamAin
#dyxydihati
#dyxycosmeticoriginal
#produkviral
#produkmesrawuduk
#dyxymurahmalaysia
#kosmetikmurah
#taktuntuang
#morningmotivation


0

LAMA DAH BERMINAT NAK BELI TAPI MASIH FIKIR FIKIR NAK BELI KE TAK? CHECK IT UP!!
Ada sesetengah org ckp "mahal la","berkesan ke?"macam2 lg la..meh nk habaq,sy memula dlu pn pk macam ni jgk..bila tgk testimoni org rmai pasal #dyxy ni,mmmm...sy try cuba...wah!!kesan yg menakjubkan.๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—..kejap je pakai..#dapdapdap ..siap!!...sy xberani jgk nk rekomenkan klau bukan sy dah try sendiri..
.
Kalau uolls nak tau beli #Dyxy ni banyak kelebihan tau.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒธ Beli #Dyxy ni tak payah pakai compact powder.
๐ŸŒธ Beli #Dyxy ni tak payah beli foundation.
๐ŸŒธ Beli #Dyxy ni tak payah beli sunblock.
๐ŸŒธ Beli #Dyxy ni tak payah beli bb cream.
๐ŸŒธ Beli #Dyxy ni tak payah beli concealer.
DAN
#DYXY ni tahan 4 - 5 bulan.. Jimat masa & jimat duit pulak tu. Tak perlu pikir setiap bulan nak beli kosmetik baru lagi ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Ape tunggu lagi? Nak beli meh wasap sekarang okayy. Kita bagi harga best punyaaa. ๐Ÿ™‹
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipsticksexy #dyxybrushgebu #dyxymascaramelentik #foundationviral #terlajaklaris #moodrepublik #mirafilzah #sayajualsayapakai #kulitcantikflawles #fattzura

Gloria Jean's Coffees Menara Takaful Malaysia
0

G E T GORGEOUS WITH DYXY ๐Ÿ’…๐Ÿ’…๐Ÿ’…
Come on uollls...jom menawan flawless dan gorgeous dengan #dyxycosmetics..tak susah tau uolls..simple je dengan produk #dyxy ni..
~spray #dyxyfacemist ~calit calit #dyxybccream ~blend dengan #dyxybrush
~touchup dengan #dyxylipstick sikit
~spray semula dengan #dyxyfacemist
Tadaaaaaaaaaa....menawaannnnnn uolllssssss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Meh meh Cepat DM or klik link kat bio iolls tau tau tauuu..sebelum promo #meletops tamatt...
๐Ÿ“ฒ+601151496027
๐Ÿ“ฒ+601151496027
๐Ÿ“ฒ+601151496027
.
#jangantunggulama2
#teambyby
#teameiza
#dyxyteam
#sayajualmekap
#sayajualmakeup
#sayajual
#dyxyshahalam
#dyxysubang
#dyxysubangbestari
#dyxykgsubang
#dyxykotadamansara
#dyxypuncakperdana
#dyxypuncakalam
#dyxyuitm
#dyxybyfadz
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxyfacemist
#dropshipwanted
#agentneeded


0

=== SET BASIC LADY D PROMO ===
JIMAT RM80 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ’„ Bc Cream Foundation (Tahan 2-3bulan)
๐Ÿ’„ Face Mist (Tahan 3-4 bulan)
๐Ÿ’„ Brush Foundation
๐ŸŽ FREE NAKED LIPSTICK
๐ŸŽ FREE LIPLINER VELVET
๐ŸŽ FREE EYE PATCH
๐ŸŽ FREE EYEBROW NAKED
๐ŸŽ FREE MASCARA ๐ŸŽ FREE PAPER BAG DYXY
๐Ÿš— FREE COD/POSTAGE
.
Cod Available :-
โœ… Shah Alam
โœ… Puchong
โœ… Putra Height

#dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent

Puchong
0

MASCARA FROM DYXY COSMETICS๐Ÿ˜ฑ
THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’
โœ”๏ธ Waterproof
โœ”๏ธ Senang cuci
โœ”๏ธ Melentik dengan pantas
โœ”๏ธ Tak tanggalkan bulu mata
โœ”๏ธ Tahan 12 jam
โœ”๏ธ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”๏ธKalis air
โœ”๏ธBerus tebal
โœ”๏ธSenang untuk dicuci
โœ”๏ธMelentikan bulu mata
โœ”๏ธMelebatkan bulu mata
โœ”๏ธTahan melebihi 12 jam
โœ”๏ธMudah di bawa ke mana sahaja
โœ”๏ธBoleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata

#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct #dyxyfacemistgreentea #dyxyagent #dyxybccream #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxypj #dyxyputraheight #dyxy #teamFL

Puchong
1

Nahh sis belanja satu feedback dari one of our #dyxylovers ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Once uolls pakai #bccreamfoundationdyxy ni, uolls akan rasa fresh je mcm x make up langsung! Sebabnya BCC ni sangat2 ringan & soft je kat muka ๐Ÿ˜Š
.
BCC #dyxy ni sesuai untuk uolls yang :
.
๐ŸŒผ nak cepat bersiap tapi nak cantikยฒ
๐ŸŒผ selalu berjemur bawah matahari
๐ŸŒผ nak bermake up tapi nak yang bajet
๐ŸŒผ selalu stress bila make up cair
๐ŸŒผ spesis yg bersiap sekali je, pastu malas nak touch up dah
๐ŸŒผ nak make up yg nampak natural
.
Ape lagi. Tak nak cuba ke?
Meh ws ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’‹ www.wasap.my/60173726690
๐Ÿ’‹ www.wasap.my/60173726690

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist


0

K E L E B I H A N DYXYCOSMETICS ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Semua produk #dyxy memang ada kelebihan masing masing tau uolls..
.
#dyxybccream sekata kan muka uolls..cover semua parut parut nakal uolls tuu..
#dyxyfacemist yang wangi..menyegarkan uolllsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#dyxybrush yang lembuttt..yang mudah blend #dyxybccream uollsss...
#dyxylipstick yang wangi dan warna wrna yang menawan hatii gettewwwwww
.
Jom cpt2 DM or klik link๐Ÿ‘‡dibawah terus...mudah dan senang

http://Dyxyeqa.wasap.my/

#dyxycosmetic
#dyxybccream
#dyxyfreegift
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxydropship
#dyxyshahalam
#dyxysubang
#dyxymelaka
#dyxykualalumpur
#dyxyampang
#dyxyalambudiman
#dyxypuncakalam
#dyxyklang


0

K E L E B I H A N DYXYCOSMETICS ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
Semua produk #dyxy memang ada kelebihan masing masing tau uolls..
.
#dyxybccream sekata kan muka uolls..cover semua parut parut nakal uolls tuu..
#dyxyfacemist yang wangi..menyegarkan uolllsss ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#dyxybrush yang lembuttt..yang mudah blend #dyxybccream uollsss...
#dyxylipstick yang wangi dan warna wrna yang menawan hatii gettewwwwww
.
Meh meh Cepat DM or klik link kat bio iolls tau tau tauuu..sebelum promo #meletops tamatt...
๐Ÿ“ฒ+601151496027
๐Ÿ“ฒ+601151496027
๐Ÿ“ฒ+601151496027
.
#jangantunggulama2
#teambyby
#teameiza
#dyxyteam
#sayajualmekap
#sayajualmakeup
#sayajual
#dyxyshahalam
#dyxysubang
#dyxysubangbestari
#dyxykgsubang
#dyxykotadamansara
#dyxypuncakperdana
#dyxypuncakalam
#dyxyuitm
#dyxybyfadz
#dyxy
#dyxybccream
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxyfacemist
#dropshipwanted
#agentneeded


0

.
==================
KELEBIHAN BC CREAM
==================
๐Ÿ’‹ FOUNDATION yang mampu menutup parut dan cela.
๐Ÿ’‹SPF 50+ melindungi kulit dari sinaran UV. ๐Ÿ’‹ TONA KULIT menjadi sekata.
๐Ÿ’‹ Tahan 8 JAM penggunaan.
๐Ÿ’‹ Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk SENSITIF.
-
WATERBASED DAN ADA 2 CODE :
๐ŸŒน BEIGE : kulit cerah
๐ŸŒน NATURAL : kulit sederhana cerah -
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 017-6158399
-
COD kuala lumpur selangor. DROPSHIP & AGENT open.
-
FREE GIFT extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ
-
#bccream #bccreamfoundation #dyxy
#dyxykl
#dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat
#coddyxy
#muakl
#muasetapak #muawangsamaju #foundation
#muakeramat
#mua
#muasetiawangsa


5

.
'Sebesar apapun ruang yg Tuhan berikan kepada kita, akan terasa sempit jika tanpa doa dan rasa syukur.' .
.

#dyxy
#pontian
#johor
#desaru
#kotatinggi
#bandarpenawar


0

Apa tu SPF?

S= Sun
P= Protector
F= Factor

Contoh krim awak ada spf 15,
15 x 10 = 150 minit (2.5 jam)
Maksudnya 2.5 jam tempoh dia lindung kulit dr matahari.

BC CREAM ada SPF 50
50 x 10 = 500 minit. (8 jam)

Dari pagi sampai petang dia lindung kulit awk. Sebab tu kalau pakai muka tak hangusss.๐Ÿ˜Ž Jom cek krim awak spf berapa? โ˜บ๏ธ

Dyxylover..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #dyxykualakangsar
#dyxysungaisiput
#dyxymeru
#dyxysimpangpulai
#dyxygopeng
#dyxykampar
#dyxytapah
#dyxycosmetics
#dyxycantek
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymaskara
#dyxy
#bccream
#agentdyxy

Hubungi agen anda..๐Ÿ˜ 0124565358
0124565358
0124565358


0

Assalamu'alaikum dan selamat pagi kesayangan Dhia โค๏ธ. Jom kita berkenalan dengan sikenid wd hingga jatuh cinta
.
1๏ธโƒฃ WD ni apa?
Krim kecantikan khusus merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utama: mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan anti penuaan
.
2๏ธโƒฃ Macam mana cara guna?
Sapuan WAJIB di 3 nadi utama: pergelangan tangan, leher, dan ari-ari.
.
3๏ธโƒฃ Kenapa sapu di nadi?
Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah, dengan sapuan di nadi2 ianya menyerap 12kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita dan bersedia untuk merawat kulit u olss satu demi satu. Sebab tu makin lama calit makin cantik!
.
4๏ธโƒฃ Tahan untuk berapa lama?
15gm untuk 5-6 minggu atau lebih. Bergantung pada kuantiti byk mana u olss calit.
.
5๏ธโƒฃ Siapa boleh guna?
Anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, dalam pantang, warga emas dan kaum lelaki
.
6๏ธโƒฃ WD ada pantang larang?
Ada! Pantang dia kalau u olsss tak calit jee! WD tiada pantang larang saiyang saiyang semua ๐Ÿ˜˜
.
7๏ธโƒฃ Boleh guna skincare atau makan supplement bersama WD?
Boleh. Kesannya lebih cepat bila dalaman u olss dah bersih
.
8๏ธโƒฃ Kesan berapa lama?
Kesan untuk satu-satu penggunaan, bergantung kepada dalaman kita. Lain orang lain dalamannya. Konsisten calit/sapu setiap hari. .
.
9๏ธโƒฃ Betul ke kena minum air banyak?
Sedangkan badan kita yg tak ambil supplement pun perlukan 2L air sehari. Kalau ambil sumplement perlu 3L sehari. Sebab kita nak cepat kesan kan. So, kenalah bantu cepat cepat buang toksin yang berkeledak dalam tubuh badan kita tu.
.
๐Ÿ”Ÿ Ada kesan tak kalau stop?
Tiada side effect jika stop. Setakat itu sahaja WD dapat bantu rawat kulit u olsss. Nak cantik kenalah konsisten kan? .
.
1๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ WD ada KKM?
Ada kelulusan KKM. Bahan bahan diformulasikan oleh pakar bertahun berpengalaman, selamat digunakan
.
1๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ Ada tips lain?
Beli leww duluuu hikss!
.
1๏ธโƒฃ3๏ธโƒฃ Ada promo WD tak?
Seunit RM75 jimat rm20 .
.
Whatsapp dhia 013 6379697
.
#womendesiree
#perlashine
#dherbs
#nurraysabeauty
#dianzvitamin
#jamususukdara
#kdollbeauty
#ajimaura
#boosterwhitening #jerawatkronik
#bazarpaknil
#terapiinstagram
#awetmuda
#dyxy
#jerawat
#kcolly


1

#DYXY mahal ?
Kalau #DYXY mahal cuba awak kira balik , barang yang pakai sekarang ni ? ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Foundation โŒ
Facemist โŒ
Concealer โŒ
Sunblock โŒ
Loose powder โŒ
Compact powder โŒ
Dan sebagainya .
#DYXY ni dah all in one tau . Korang dh tkperlukan compact powder dah . And dalam bcc ni dah ade SPF50++ dah tak gaduh dah nak beli sunblock ๐Ÿ’•
Facemist pulak korang boleh jadikan makeup based and finishing spray ๐Ÿ˜˜

Satu set ni boleh tahan 3-4 bulan tau tak ๐Ÿ’ž

Berbaloi tau spend duit dkt set yang jimat dan tahan lama ๐Ÿ˜‹

Berminat ?


0

MESTI KENA CUBA DYXY BCCREAM sbbnye:
๐ŸŒธDengan sekali sapuan shj dpt menutup semua parut, jerawat & jeragat yg berleluasa kat muka tu
๐ŸŒธTAK PAYAH DA pakai CONCELEAR, COMPACT POWDER, BB CREAM bagai
๐ŸŒธTak Berminyak Langsung
๐ŸŒธTak Bercapuk bila apply kt muka
๐ŸŒธSesuai untuk semua jenis kulit
๐ŸŒธHD effect ( tak pyh edit gmbar da)
๐ŸŒธMempunyai SPF 50++ ( full coverage)
๐ŸŒธSenang dicuci & Mesra Solat
๐ŸŒธTahan lebih 8 jam

PM abang laju2 012 3229681

#dyxy #bccream #bcc #bccreams #dyxyhq #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #dyxyteamarron #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara


0

.
Good morning lovelies ๐Ÿ˜˜
.
Start your day with bismillahhirahmannirahim .Semoga Allah melimpah ruahkan rezeki dan keberkatang yang berpanjangan buat kita semua ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒป GRAB Lovely Set NOW ๐ŸŒป
.
Set include :
.
.
๐Ÿ1 x Bc Cream foundation
๐Ÿ1 x Green Tea Facemist
๐Ÿ1 x Brush
๐Ÿ2 x MYSTERY FREEGIFT
๐Ÿ1 x Paper Bag DYXY
๐Ÿ1 x FREE POSTAGE
.
.
Combo BEST SELLER ni dapat PERCUMA Paper Bag DYXY & ade SPECIAL FREE GIFT taw ๐Ÿ’• memang sesuai untuk lovelies yang baru 1st time nak cuba, sekali dah pakai. Confirm MENYESAL โŒ grab dari dulu ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat whatsapp / DM nana untuk tahu lebih lanjut mengenai DYXY COSMETICS !! ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp untuk order โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ +60189760754
.
.
#dyxy #dyxyteam #dyxylovers #dyxymurah #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxygreenteafacemist #dyxycombo #dyxypetalingjaya #dyxymurah #dyxysetasyallie #dyxytestimoni #MUA #MAKEUP #foundation
#dyxycosmetics #dyxybrush #dyxybccream #dropshipwantedmalaysia #dyxyfeedback #viral #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #moodrepublik #like4like #likeforlike #followforfollow #follow4follow #like4follow #likeforfollow


1

OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ
THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’
โœ”๏ธ Waterproof
โœ”๏ธ Senang cuci
โœ”๏ธ Melentik dengan pantas
โœ”๏ธ Tak tanggalkan bulu mata
โœ”๏ธ Tahan 12 jam
โœ”๏ธ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”๏ธKalis air
โœ”๏ธBerus tebal
โœ”๏ธSenang untuk dicuci
โœ”๏ธMelentikan bulu mata
โœ”๏ธMelebatkan bulu mata
โœ”๏ธTahan melebihi 12 jam
โœ”๏ธMudah di bawa ke mana sahaja
โœ”๏ธBoleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata
. . .
www.wasap.my/60127690076
#Dyxy #dyxykotabharu #dyxyciknor769 #freepostage #freegift #dyxybccreamfoundation #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxyglowing #dyxycantik #dyxymakeuppalingcepat
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct


0

Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0183777630
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0183777630
.
๐Ÿš—COD AREA PASIR MAS
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM
.
.
#teamKakSya
#dyxymascara
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykelantan
#dyxykotabahru
#dyxypasirmas
#dyxysalor
#dyxykubangkerian
#dyxypengkalanchepa
#dyxywakafbahru
#dyxycod
#muakb
#muasalor
#muapasirmas
#muawakafbharu
#muapengkalanchepa
#kelantanese
#makeupviral
#facemistdyxy
#bccdyxy
#dyxy


0

Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 0183777630
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0183777630
.
๐Ÿš—COD AREA PASIR MAS
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE SM
.
.
#teamKakSya
#dyxymascara
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxykelantan
#dyxykotabahru
#dyxypasirmas
#dyxysalor
#dyxykubangkerian
#dyxypengkalanchepa
#dyxywakafbahru
#dyxycod
#muakb
#muasalor
#muapasirmas
#muawakafbharu
#muapengkalanchepa
#kelantanese
#makeupviral
#facemistdyxy
#bccdyxy
#dyxy


0

Morning!! Pagi2 xsempat makeup? Buat breakfast, hntar ank skolah, nk pi keja lagi๐Ÿ˜ฃ Xpa.. Kalau ada set DYXY ni senang n cepat dalam kereta pon boleh makeup. Xdala pi keja muka kusam pucat ja ๐Ÿ’œ Nak order pi tekan link ws kt bio ๐Ÿ˜‰
#dyxy #dyxycosmetic #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxymurah #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxymattelipstick #dyxyperlis #dyxykedah #dyxyutara #dyxydropship #dianzvitc #dianzvitaminmurah #dianzvitce #dianz #dianzvitamilk #dianzvitamilkbooster #dianzdropship


0

Kelebihan DYXY BRUSH ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
๐ŸŒธ Bulunya padat dan lembut
๐ŸŒธ Bulu yang TIDAK JARANG
๐ŸŒธ Bulu yang kukuh dan TIDAK mudah tercabut
๐ŸŒธ Saiz yang comel dan senang di pegang
๐ŸŒธ Menjimatkan foundation
๐ŸŒธ Senang di bawa ke mana sahaja
๐ŸŒธ Digunakan oleh juruยฒ makeup
๐ŸŒธ Berus khas untuk foundation
๐ŸŒธ Lebih kurang macam beauty blender tapi ni versi berus
.
.
Nampak macam sama dengan brush di luar sana tapi hakikatnya sangat berbeza ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Tak percaya ? Uolls boleh cuba satu dulu, conferm uolls puas hati dan dapat rasakan perbezaannya โ˜บ๏ธ
.
.
Whatsapp 0166446844
.
.
Share je LOCATION, kami COD area ๐Ÿ‘‰ KL ๐Ÿ‘‰ Ampang ๐Ÿ‘‰ Cheras ๐Ÿ‘‰ Setapak ๐Ÿ‘‰ Batu caves ๐Ÿ‘‰ Gombak ๐Ÿ‘‰ Setiawangsa ๐Ÿ‘‰ Wangsa Maju ๐Ÿ‘‰ Taman melawati ๐Ÿ‘‰ Keramat ๐Ÿ‘‰ Atau mana-mana area yg awak nak ๐Ÿ’
.
.
#bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah


0

PROMOSI GILER GILER NOVEMBER โ—๏ธโ—๏ธ
.
.
๐Ÿ’ฃHOT BASIC LADY SET ๐Ÿ’ฃ
.
1ร— BC CREAM
1ร— GREEN TEA FACE MIST .
1ร— BRUSH
.
RM35 OFF ๐Ÿ’ฐ
.
.
Kalau awak rasa promosi kali ni memang betul betul giler ! Apa kata awak cuba satu !
.
Comfirm tak menyesal tau !
Lagi syiokkk dan berbaloi baloi !
..
.
.#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsmurah
#bccreambydyana
#bccreamterbaik#bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxytemfida #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah#dyxykuantan
#dyxyteamfida
#dyxyteamfl


0

Rugi sangat korang tak cuba , produk terbaik confem jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
.
.

PROMO NOVEMBER ๐Ÿ’“. Afa nak bagi banyakkkkk FREE GIFT untuk korang ni ๐Ÿ˜.
.
.
.

Nak order ? Whatsapp 019-4691591 sekarang ! ๐Ÿค—.
.
.
.

#dyxy
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxyfoundation
#dyxycosmetics
#dyxylovers
#dyxypromosi
#dyxyoriginal
#dyxypuchong
#dyxyputrajaya
#dyxycyberjaya
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxycheras
#dyxyputraperdana
#muakl
#muapuchong
#muaputrajaya
#muaklang
#muabangi
#mua
#teamfl
#dyxy


0

HILANG SEMANGAT SEBAB KULIT BERJERAGAT, MASALAH JERAWAT... Betul tidak yunk? Bila kita ada masalah kulit, confident level tu merudum, rasa nak menyorok bawah meja je. Nak keluar rumah pun segann.pm sangatt. Nak pergi kenduri pun kena tunggu ramai orang balikk.

Jangan risau umi ada jalan penyelesaian.
Nak Kulit peloles, jeragat, jerawat licin, in shaa Allah.

Boleh komen โ€œNakโ€ kat bawah
Nanti aii responds lelaju

Www.Wasap.my/0142323670
#teamumiziela
#dyxy
#dyxyselangor
#dyxyshahalam
#dyxyklang
#bccreamviral
#facemistdyxy
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxypenang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxy #dyxymurah #foundation #dyxysabah #dyxysarawak #foundationmurahmalaysia #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang


0