#dyxybccream

Instagram photos and videos

#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxygreenteafacemist#dyxylipstick#dyxybrush#dyxymurah#dyxyfoundation#dyxymascara#bccream#dyxylover#dyxymalaysia#bccreambydyana#dyxy#dyxykl#bccreamfoundation#dyxyoriginal#dyxyteam#dropshipwanted#teamdyxy#dyxycosmetic#dyxytestimoni#dyxyselangor#bccreammurah#dyxycheras#teamfl#dyxyshahalam

Hashtags #dyxybccream for Instagram

NEW DYXY MINERAL FACEMIST
.
.
No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
✨ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
‼️Calling for STOKIS, AGENT & DROPSHIP‼️
COD: JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@mj_beautyshops
+6017-781 6958 (ZAM)
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#mymarfamily
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist


0

SET COMPLETE 💕 MEMANG RASA UNTUNG GILA GRAB SET NI❗️
.
Mesti rasa tak lengkap kan kalau dah berbedak tetiba bibir pucat dan mata rasa kosong? Dyxy Cosmetics keluarkan set lengkap berserta new baby matte lipstick dan eksklusif mascara!!
.
.
Tak rasa rugi grab set ni.
🔥Bccream memang cukup superb bab cover flaws ni.
🔥Facemist peneman setia untuk sentiasa kekalkan kelembapan kulit dalam apa jua masa dan ketika.
🔥Matte lipstick yang tak keringkan bibir. Moist and long lasting of course!
🔥Brush kontot comel gebu akan make sure bccream rata dan menjimatkan penggunaan bccream. Kontot kontot pun superb tau. Senang bawak travel.
🔥Maskara eksklusif menyerlahkan lagi kecantikkan dan kesempurnaan si pemakai. Tak perlu fake lashes anymore!
.
.
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤️💋 ADA EXTRA FREE GIFT TAU, 8 FREE GIFT TAU 😱😍 .
. 🎁Eye shadow Huda Beauty
🎁Sleep mask
🎁Purse
🎁Eyelash curler
🎁Eyeliner
🎁Blusher
🎁 Perfume
🎁 Tshirt DYXY

HANYA UNTUK SET COMPLETE SAHAJA!! .
Whatsapp cepat! 📲 +601137116683
Atau klik je link kat bio tu ye 😉
.
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxypenang #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxypenang #freecod #dyxyusm #dyxyperlis #dyxykedah #dyxykangar #dyxyarau #dyxyareakangar #freecodkangar


0

HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl


0

Bibir pucat dan kering?
Calit-calit je Lipstick DYXY terus nampak menyerlah.
Sangat selesa bila pakai dan xmengeringkan bibir dan tak melekat dicawan. Bau pun wangi tauu. Paling suka sangat dengan lipstick ni , sebab boleh dijadikan blusher dan juga eyeshadow. So teramat jimat la 😍 .
.
FOLLOW ↗️↗️↗️ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ .
.
Sila tinggalkan nombor anda atau klik link whatsapp di atas di ig Irahhh
.
.
.
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
.
#dyxybyhq #foundationterbaik #dyxybccream #dyxyfm #dyxymascara #dyxylipstik # dyxybrush #agentmalaysia #stokismalaysia
#dyxycosmetics
#dyxycosmetics
#bccreambyirahhh
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy


0

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
‼️Calling for STOCKIST, AGENT & DROPSHIP ‼️
COD: 🚗 JOHOR BAHRU & SINGAPORE
.
@dyxy.johorbahru
+6012-775 5712 (MAR)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#dyxylipstick
#dyxymascara
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxybrunei
#dyxyjohor
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar
#mymarfamily
#greenteafacemist
#boothdyxyraya
#boothdyxyjohorbahru
#projekrayasakan


0

BEAUTY LADY RM45 OFF 🔥
.
.
Macam macam free gift nak diberikan dengan setiap pembelian set #Dyxycosmetics 😍
.
.
NAK KE NAK?
📲 klik link whatsapp di profile
.
.
#dyxychini #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxycheras #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxymascara #makeuptutorial #makeup #dyxylover #dyxybrush #teamdyxy #teamfl


0

Tak suka pakai mascara ? Risau susah nak cuci ? Pakai bila period je ? No worries , DYXY Mascara senang dan sangat mudah dicuci. Pakai air je pn boleh tanggalkan , dan tiada lagi mata panda ( comot bawah mata )

#dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #bccreambyirahhh #teamIrahhh
.
.
.
FOLLOW ↗️↗️↗️ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ .
.
Sila tinggalkan nombor anda atau klik link whatsapp di atas di ig Irahhh
.
.
.
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
.
#dyxybyhq #foundationterbaik #dyxybccream #dyxyfm #dyxymascara #dyxylipstik # dyxybrush #agentmalaysia #stokismalaysia
#dyxycosmetics
#bccreambyIrahhh
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy


0

MAU WAJAH CANTIK,GLOWING FLAWLESS,PAKE DYXY AJA YUUK,,, PAKET BASIC LADY ISI:BC CREAM+FACE MIST+BRUSH .
.
. 🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
BC CREAM adalah revolusi baru dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang merata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.

KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutupi segala noda bekas jerawat dan keriput halus
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan kelihatan natural
🌹MUDAH MERESAP ke dalam kulit dan tdk butuh lama di depan kaca
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tdk berminyak dan tdk lengket
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN nyaman dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.

DYXY Bulu Brushnya lembut dan tebal BCC nya lebih hemat jika di ratakan menggunakan Brush DYXY dan lebih menghemat BCC .
.

Face Mist 160ml
-Melembapkan Muka, sesuai utk kulit kering
-Effect Glowing
-Aroma Green Tea yang WANGI dan FRESH
-Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
-Boleh dijadikan makeup based
-Mengandungi zat mineral
Membantu mengurangkan alergi pada wajah
-Membantu mengeringkan jerawat pada muka
-Sesuai utk lelaki dan perempuan
-Bisa di gunakan kapan aja
. ☆DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
☆ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
#dyxyindonesiamurahmeriah #dyxyimport #dyxygreenteafacemist #dyxykalteng #dyxybccream #likeforlike


0

PERFECT LADY RM45 OFF 🔥
.
.
Macam macam free gift nak diberikan dengan setiap pembelian set #Dyxycosmetics 😍
.
.
NAK KE NAK?
📲 klik link whatsapp di profile
.
.
#dyxychini #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxycheras #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxymascara #makeuptutorial #makeup #dyxylover #dyxybrush #teamdyxy #teamfl


0

COMPLETE LADY RM45 OFF 🔥
.
.
Macam macam free gift nak diberikan dengan setiap pembelian set #Dyxycosmetics 😍
.
.
NAK KE NAK?
📲 klik link whatsapp di profile
.
.
#dyxychini #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxycheras #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxymascara #makeuptutorial #makeup #dyxylover #dyxybrush #teamdyxy #teamfl


0

HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl


0

Makeup Tutorial using DYXY Cosmetics
Products used:

DYXY Face Mist
DYXY BC Cream
DYXY Lipstick in Flirty Me

#dyxy #dyxylipstick #dyxyfacemist #dyxybccream #makeup


0

This is DYXY Cosmetics. Produk favourite kegilaan ramai. kenapa sukakan DYXY ni ? Sebab semuanya dah complete. Ada bc cream , facemist , brush , mascara dan lipstick. Tak perlu lagi yang lain #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #bccreambyirahhh #teamIrahhh
.
.
.
FOLLOW ↗️↗️↗️ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ .
.
Sila tinggalkan nombor anda atau klik link whatsapp di atas di ig Irahhh
.
.
.
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
.
#dyxybyhq #foundationterbaik #dyxybccream #dyxyfm #dyxymascara #dyxylipstik # dyxybrush #agentmalaysia #stokismalaysia


0

This is DYXY Cosmetics. Produk favourite kegilaan ramai. kenapa sukakan DYXY ni ? Sebab semuanya dah complete. Ada bc cream , facemist , brush , mascara dan lipstick. Tak perlu lagi yang lain #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #bccreambyirahhh #teamIrahhh
.
.
.
FOLLOW ↗️↗️↗️ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ .
.
Sila tinggalkan nombor anda atau klik link whatsapp di atas di ig Irahhh
.
.
.
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
.
#dyxybyhq #foundationterbaik #dyxybccream #dyxyfm #dyxymascara #dyxylipstik # dyxybrush #agentmalaysia #stokismalaysia


0

PERFECT LADY RM45 OFF 🔥
.
.
Macam macam free gift nak diberikan dengan setiap pembelian set #Dyxycosmetics 😍
.
.
NAK KE NAK?
📲 klik link whatsapp di profile
.
.
#dyxychini #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxycheras #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxymascara #makeuptutorial #makeup #dyxylover #dyxybrush #teamdyxy #teamfl


0

Dari pukul 7.45 pagi 1.20 petang pun make up masih okay maintain.
Gara2 set mekap DYXY.
DYXY Testimoni:
Pakai bc cream nampak glowing.
Muka pun tak berminyak berkilat2.
Siap ibu tumpang pakai 😍
.
📲 013-3322 004
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxybrush
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxymascara
#teamdyxy
#dyxycosmetics
#dyxymurah
#muakl
#dyxykualalumpur
#dyxykl
#dyxyklcc
#dyxyseberangjaya
#dyxybangsar
#dyxytamanpelangi
#dyxyshahalam
#dyxymelaka
#dyxy
#promosidyxy
#sayajual
#sayajualdyxy
#dyxypetalingjaya
#dyxyjohorbharu
#dyxykotakinabalu
#bazaarpaknil
#skuadNA 👑


0

This is DYXY Cosmetics. Produk favourite kegilaan ramai. kenapa sukakan DYXY ni ? Sebab semuanya dah complete. Ada bc cream , facemist , brush , mascara dan lipstick. Tak perlu lagi yang lain #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #bccreambyirahhh #teamIrahhh
.
.
.
FOLLOW ↗️↗️↗️ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ .
.
Sila tinggalkan nombor anda atau klik link whatsapp di atas di ig Irahhh
.
.
.
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
.
#dyxybyhq #foundationterbaik #dyxybccream #dyxyfm #dyxymascara #dyxylipstik # dyxybrush #agentmalaysia #stokismalaysia


0

COMPLETE LADY RM45 OFF 🔥
.
.
Macam macam free gift nak diberikan dengan setiap pembelian set #Dyxycosmetics 😍
.
.
NAK KE NAK?
📲 klik link whatsapp di profile
.
.
#dyxychini #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxycheras #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxymascara #makeuptutorial #makeup #dyxylover #dyxybrush #teamdyxy #teamfl


0

MATTE LIPSTICK

Lipstik ada banyak jenis sebenarnya. Ada sheer, glossy, satin dan matte. DYXY jenis matte.
Kalau korang jenis tak suka bibir nampak 'OVER', sesuai pakai matte sebab Matte Lipstick ni dia tak berkilat, ringan dan lagi tahan lama berbanding lipstik jenis lain.

Tapi dalam banyak banyak matte lipstik, mesti ada satu jenama korang suka kan? Untuk kak Myra opkos DYXY😘
Layan video instafamous Mira (NRHWZ) buat tutorial baru tahu kenapa best pakai #dyxylipstick

#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxyfacemist
#teamyaya
#teamnani
#dyxy


0

💖💖SET BASIC LADY💖💖 FOR FIRST TIME USER
.
1 x BCCREAM
1 x FACEMIST
1 x BRUSH
FREE POSTAGE SM
FREE PAPERBAG
FREE GIFTS
.
.
Beli banyak bertambah lagi POTONGAN HARGAA
Dan special free gift super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
.
.🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #naelofarhijab #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #regrann #ajimaura #dyxyklcc #janganbencicintaku #viral


0

Ramai pakat tanya. DYXY ni lulus KKM tak?
.
Haruslah LULUS KKM DENGAN JAYANYA sebab ingredients di dalam Dyxy Cosmetics 100% bahan natural. Tak rosakkan muka tapi boleh RAWAT kulit muka.
.
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
♥️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
♥️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl


0

New DYXY NANO TECH MINERAL FACEMIST🌳🍃
.
.
NO 1 Teknologi Micro Nano spray untuk mist muka yang lebih2 EFEKTIF untuk kesan GLOWING dan mekap TAHAN LAMA😍
.
.
Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan 1 kali semburan sahaja untuk dapat effect MAKSIMUM GLOWING dan mekap tahan lebih dari 8 jam🤗💕
.
.
Kelebihan DYXY Facemist adalah ia akan membantu merawat kulit berminyak serta mengecilkan pori kulit dan juga melembapkan kulit seharian😙💕
.
.
JOM DAPATKAN SEGERA DYXY FACEMIST BERWAJAH BAHARU DALAM 1 SET COMPLETE DYXY😍💕
.
.
Jom Whatsapp Nani laju2..😘😘
➡️📱+60182198941
➡️📱+60182198941
➡️📱+60182198941
.

Or..Click Link whatsapp kt bio ye😉😉 .
.
#dyxynanifamily #teamyaya
#teamnani
#bccream #bcc #bccreams #dyxyselangor #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #myirsyanisfamily #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxybangsa #codbangsar #coddyxypetalingjaya #coddyxykelanajaya #coddyxyshahalam #coddyxysubangjaya


0

BEAUTY LADY RM45 OFF 🔥
.
.
Macam macam free gift nak diberikan dengan setiap pembelian set #Dyxycosmetics 😍
.
.
NAK KE NAK?
📲 klik link whatsapp di profile
.
.
#dyxychini #dyxygreenteafacemist #dropshipwanted #dyxycheras #dyxybccream #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #dyxyshahalam #dyxyselangor #dyxymascara #makeuptutorial #makeup #dyxylover #dyxybrush #teamdyxy #teamfl


0

❗️INI BUKAN TIPU
❗️INI BUKAN TIPU
.
.
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi raye sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!

Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dn yang penting makan rendang pun stil muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG. Whatsapp ( 0168114282 ) .
.
#bccream #bazaarpaknil #ajimaura #dyxycheras #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige
#bccreambydyana
#kosmetikmalaysia
#foundationmalaysia
#teamfl #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #pemborongkosmetik #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #dyxymelaka #dyxykl #bccream #facemist #hudalipstick


0

ADA LIPSTICK, TERUS GLAM!

Lipstick bagi warna dekat rupa kita. Senjata utama nak menyerlah, mesti ada lipstick.

Jadi Aini nak share dua CARA NAMPAK GLAMOUR guna #dyxylipstick. Bukan dekat bibir, tapi dekat MATA😘

Korang boleh cuba dua cara
1. Tambah glitter
2. Gabung dua code lipstick

Terus chinggggggg GLAMOUR UOLS😍😍
Yang penting kena ada #dyxylipstick
Selamat mencuba!

#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxybrush
#dyxyfacemist
#dyxylipstick
#dyxymascara
#teamnani
#teamyaya
#dyxynanifamily
#dyxy


0

❗️INI BUKAN TIPU
❗️INI BUKAN TIPU
.
.
SEMUA GAMBAR NO FILTER OK 💋 Sudah terbukti NAK FLAWLESS tk perlu nk tepek bedak tebal2 da! Apply BCCREAM sekali sapuan da blh nmpk GLOWING MOWING 😍 & paling penting tahan satu hari suntuk! Blh la gi raye sakan tk yah touchup2 da 👍🏻😘
.
.
Best pakai BC Cream ni sebab even dah pakai berjam jam pun still lagi kulit nampak flawless tau!

Tepek sekali je flawless habis kulit nampak 🙈 BC Cream ni boleh buat jadi Base Makeup juga

Korang kena try sendiri!! Kalau nak tengok testimoni pergi tengok dekat sini #bccreambydyana
.
.
🌟 So lepas ni xpayah malu nk selfie lagi😘😘😘 Selfie sampai pitam uollls dn yang penting makan rendang pun stil muka mantain gebu gebas TAK BERMINYAK
.
.
🙋🏻 JOM ORDER SEKARANG. Whatsapp ( 0168114282 ) .
.
#bccream #bazaarpaknil #ajimaura #dyxycheras #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige
#bccreambydyana
#kosmetikmalaysia
#foundationmalaysia
#teamfl #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #pemborongkosmetik #dyxyterengganu #dyxydungun #dyxycoddungun #omgmascara #boosterwhitening #dyxymelaka #dyxykl #bccream #facemist #hudalipstick


1

•• BERSERI SERI DENGAN COMPLETE SET DYXY••
.
Kenapa mesti ada complete set dyxy? Daily makeup uols akan jadi lebih pantas dan lajuzz. Takde lagi muka kusam masam.
.
#DYXYBCCREAM yang serba lengkap untuk mekap. All in one orang kata. Dia lah Pondesen.
Boleh jadi payung penyelamat dari sinaran uv (SPF 50++)
Bersifat merawat, Adanya kandungan Ekstrak Arbutin.
Sangat lah highly recommended untuk kulit yang sensitif/allergic. Adanya kuasa Waterbased & Mineral didalamnya
.
#DYXYFaceMistGreenTea punya kuasa Ekstrak GreenTea. Yang mampu glowing mowing kan kulit uols secara natural beauty and yass! Kecutkan jerawat juga. Segar bugar nya yang dahsyatttt. Ngantuk pun hilang
.
#DYXYBrush wajib wajib ado untuk mempercepatkan lagi proses mekap tampak lawo molek glowing mowing. Gittewww. Pilih brush gemok dyxy ajeee. Sangat special
.
#DYXYLipstick Glossy finishing. Moist & Matte tekstur. Ringan jerr di bibir. Andd super complete. 3in1 hokayyy! Boleh jadi lipstick. Boleh jadi blusher. Boleh jadi eyeshadow. Pheww!
.
#DYXYMascara paling menggoda tergoda. Yang tak pandai boleh jadi pandai. Yang tak suka pun boleh in love teroxx. Bersifat FIBER. Mudah dicuci & tanggal. No panda eye. Serius bukan main main! Panjang lentik menawan no need eyelash curler pun takpee😄
.
Nahh. Complete beb!
HARGA ASAL RM300.
Tapi uolss boleh grab dengan jimat duit poket sehingga RM50😍
.
Nak dapatkan dengan lajuzz?
Okay jom jomm whatsapp meeja segera
ORDER : 0173013484
ORDER : 0173013484
ORDER : 0173013484
#mybbzeefamily #dyxycosmetics #dyxymascara #dyxykapar #dyxyklang #dyxysetiaalam #dyxyshahaalam


0

DYXY adalah kosmetik atau erti kata lain makeup sahaja.. ramai yg buat andaian yg DYXY ni set utk kulit. *DYXY BUKAN SKINCARE*
So xde istilah pakai DYXY ni kulit jadi lebih teruk or mcm2 la naik kat muka sbb produk ni bukan la skincare tapi hanya makeup sahaja.
.
.
Dalam isu yang mengatakan pakai DYXY keluar segala2 or naik segala2 tu x wajar nk menyalahkan DYXY semata2 kerana DYXY ni makeup.. DYXY IS MAKEUP and kite kenalah kenal pasti ape yg kite pkai sblm memakai makeup (DYXY) dekat muka tu.. sbb sebelum kite pkai makeup( DYXY ) kite mesti pkai skincare kan..and kite perempuan senang nk keluar jerawat2 comel setiap bulan kan..hmmm tak baik kite salahkan makeup(DYXY) semata2.. x wajar kan.. .
.
Selama 2tahun DYXY dalam pasaran *ratusan ribu unit dah terjual and ratusan ribu testimoni positif* yang berjaya kite dapat drpd pengguna DYXY..jadi tidak adil rasanya bagi mereka di luar sana menilai tanpa mencuba dulu ( tak perlu beli pun xpe tapi try lah dulu ) dan membuat andaian bahawa DYXY produk tak ok .. yes DYXY adalah produk bumiputera anak tempatan jadi sekali lagi xwajar utk menghentam local brand tanpa selidik tahu sesuatu isu..
.
.
*PRODUK KILO? cakap pasal produk kilo adalah produk packing yang dibuat sendiri kt rumah .. FAKTA* .
.
DYXY bukanlah produk kilo 👆🏻
.
.
DYXY adalah produk OEM yang dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dan ade lab test, ade KKM dan *ALHAMDULLILAH DYXY BERJAYA MENEMBUSI PASARAN NEGARA JIRAN* bukan mudah untuk masuk pasaran lain jika tanpa pengiiktirafan dari kementerian kesihatan negara tersebut.. Jadi pengguna yang bijak or yang masih belum jadi pengguna lagi 😌 tidak perlu was2 dengan DYXY ..InsyaAllah..
.
.
Whatsapp sekarang sementara stok masih ada 😘
@dyxy.johor.my
+6017-7775936
.
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
.
COD: 🚗Johor Bahru 🚗 Pasir Gudang 🚗
.
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#myrajerfamily
#mybbzeefamily
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxyjohor
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#nakcantiktakperluover
#dyxyoriginalproduct


0

Dah bosan dengan foundation BERMINYAK, MELEKIT, MAHAL dan BERKILAT KAT MUKA?
=================================================
Kalau YA, inilah masanya untuk sis bertukar BcCream DYXY. GERENTI MASALAH FOUNDATION BERMINYAK DAN CEPAT BERCAPUK SELESAI.
.
.
Tak de dah nak risau kulit muka break out.
Takde lagi alasan " tak boleh nak mekap nanti kulit rosak dan naik jerawat"

Mana tidaknya produk DYXY ini adalah WATER BASED + Mineral.

PRODUK SELAMAT, HABIS BERLUMBA LA SISTERS KITA UNTUK GRAB.
. 💐Apa akan jadi jika korang pakai DYXY BcCream💐
.
📌Segala cela, jeragat dan parut di wajah
📌Kulit mudah SUNBURN akan selesai, tak de lagi kulit muka berbelang kerana DYXY Mengandungi SPF 50++ untuk melindungi kulit dari sinaran UV
📌Tekstur Sekatan & Mudah Meresap kedalam kulit
📌ANTI Minyak dan ANTI Lekit
📌Tahan sehingga 8 jam
📌Tekstur ringan dan selesa bila di pakai dan tidak tebal
📌SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT DAN KULIT SENSITIF
.
.
Order whatsapp📱👉 0105530880
.
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#DramaMrGrey #Gogegaria #Raya2018 #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxysaujanautama #dyxymeru


0

This is DYXY Cosmetics. Produk favourite kegilaan ramai. kenapa sukakan DYXY ni ? Sebab semuanya dah complete. Ada bc cream , facemist , brush , mascara dan lipstick. Tak perlu lagi yang lain #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #bccreambyirahhh #teamIrahhh
.
.
.
FOLLOW ↗️↗️↗️ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ @irahhhdyxy_ .
.
Sila tinggalkan nombor anda atau klik link whatsapp di atas di ig Irahhh
.
.
.
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
📱013-6066877
.
#dyxybyhq #foundationterbaik #dyxybccream #dyxyfm #dyxymascara #dyxylipstik # dyxybrush #agentmalaysia #stokismalaysia


0

SET COMPLETE 💕 MEMANG RASA UNTUNG GILA GRAB SET NI❗️
.
Mesti rasa tak lengkap kan kalau dah berbedak tetiba bibir pucat dan mata rasa kosong? Dyxy Cosmetics keluarkan set lengkap berserta new baby matte lipstick dan eksklusif mascara!!
.
.
Tak rasa rugi grab set ni.
🔥Bccream memang cukup superb bab cover flaws ni.
🔥Facemist peneman setia untuk sentiasa kekalkan kelembapan kulit dalam apa jua masa dan ketika.
🔥Matte lipstick yang tak keringkan bibir. Moist and long lasting of course!
🔥Brush kontot comel gebu akan make sure bccream rata dan menjimatkan penggunaan bccream. Kontot kontot pun superb tau. Senang bawak travel.
🔥Maskara eksklusif menyerlahkan lagi kecantikkan dan kesempurnaan si pemakai. Tak perlu fake lashes anymore!
.
.
🙋 Jom dapatkan set combo TERLAJAK LARIS niii SEKARANG! Confirm tak cari lain ❤️💋 ADA EXTRA FREE GIFT TAU, 8 FREE GIFT TAU 😱😍 .
. 🎁Eye shadow Huda Beauty
🎁Sleep mask
🎁Purse
🎁Eyelash curler
🎁Eyeliner
🎁Blusher
🎁 Perfume
🎁 Tshirt DYXY

HANYA UNTUK SET COMPLETE SAHAJA!! .
Whatsapp cepat! 📲 +601137116683
Atau klik je link kat bio tu ye 😉
.
.
.
#bccream #bcc #bccreams #dyxypenang #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxypenang #freecod #dyxyusm #dyxyperlis #dyxykedah #dyxykangar #dyxyarau #dyxyareakangar #freecodkangar


0

Masing masing tak lepas peluang grab dyxy cosmetics 💕
.
Jangan risau, 🚗 share location ZASS kami cod, seluruh malaysia
.
Jom cantik bersama dyxy 😉
.
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat 📲📲 013-3755705
.
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras -


0

💕 TESTIMONY 💕
.
Simple but nice. Itu target yng kita nak. Mudah dan cepat juga penting yaa. Jadi it is your turn! . Grab your own DYXY Cosmetics now by click the link in the bio!
.
Do pm me for any question 💕
.
#dyxybeauty #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyteam #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxylover #dyxyoriginal #dyxyviral #teamdyxy #newdropship


0

🎈 HAI 👋 kepada semua follower kesayangan & customer setia @DYXYBYSEPHIA , hari ni sephia nak explain salah satu daripada set DYXY yang sephia jual , iaitu 🍀 BEAUTY LADY SET 🍀 seperti yang tertera di dalam gambar di atas👆
.
🍀 BEAUTY LADY SET⤵️
🍀 ada 1 bccream ( 2 warna pilihan)
🍀 ada 1 mineral green tea facemist spray
🍀 ada 1 brush nylon limited edition
🍀 ada 1 mascara easy remove
.
🍀 setiap pembelian SET DYXY hanya dari @DYXYBYSEPHIA . sephia akan bagi anda 4 hadiah percuma bernilai RM50 🎉🎊
.
🆓 yayy FREE GIFT 4 MAKE UP ITEM🆓
.
🆓NARS EYEBROW🆓GOLD EYE MASK🆓KISS BEAUTY BABY LIPS💄🆓MATTE SHIMMER 6 COLOUR EYESHADOW🆓
.
🍀beli BEAUTY LADY SET sephia bagi diskaun RM50 dari harga asal😱🍀
.
🆓 FREE DYXY EXCLUSIVE PAPER BAG 🆓
.
🆓 SAMPUL RAYA EXCLUSIVE DYXYbySEPHIA 🆓
.
🆓 FREE POSTAGE LAGI 🆓
.
🔥RAYA SALE👉31 JULAI 2018 SAJA GIRLS🔥
.
😍 cepat !! cepat !! jangan lambat lambat !! nanti stok habis melepas 😍
.
❗️wasap saya sekarang❗️
@DYXYBYSEPHIA 📲 +60173627723 .
.
.
#dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #DYXYBYSEPHIA #dyxyJB #dyxySELANGOR #dyxyMELAKA #dyxyTERENGGANU #dyxyPERLIS #dyxyPERAK #dyxyPAHANG #dyxyKEDAH #dyxyKELANTAN #dyxyN9 #dyxySABAH #dyxySARAWAK #dyxyGELANGPATAH #dyxyKLANG #dyxySHAHALAM #dyxykl #dyxyJOHOR #dyxymalaysia #codGELANGPATAH #codSHAHALAM #codKLANG #codJOHOR #dyxySINGAPORE #dyxySINGAPURA


0

SHARE JE LOCATION, ZASS SYU P COD DPN RUMAHHH 😍😍😍
.
Syu open COD area berdekatan
❤️KL
❤️Cheras
❤️Ampang
❤️Balakong
❤️Kajang
❤️Seri Kembangan
❤️Bandar Tun Razak
❤️Bandar Tun Hussin On
.
FREE COD 😍
.
📌Calling for DROPSHIP📌
.
whatsapp/ telegram (+6) 0172868826 / 0174283397💋
.
Click link di BIO 😘
.
#dyxy
#dyxycosmetics
#dyxyagent
#dyxyagentcheras
#dyxycheras
#dyxybysyu
#dyxybccreamfoindation
#dyxybccream
#dyxymascara
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxyfacemist
#dyxygreenteafacemist
#dyxyteamFL
#teamFL
#syukur
#alhamdulillah
#dropshippermalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dropshipdyxy
#dropshipdyxycosmetics
#dropshipdyxyneeded
#dropshipdyxydiperlukan


0

1ST TIME NAK TRY DYXY? TERINGIN SANGAT NAK MAKE UP TAPI TAK PANDAI?
.
.
Buat yang pertama kali nak cuba produk DYXY, kenapa perlu ambik 3 produk asas DYXY sekaligus 🤔🤔 Meh baca jap 👇
.
.
💖 BC CREAM :-
👉 Bb + concealer . Full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . Tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . Tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++.
.
.
💖 GREENTEA FACE MIST :-
👉 Untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . Selepas mekap boleh buat sebagai finishing . Nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist.
.
.
💖 BRUSH :-
👉 Buatkan sapuan lebih halus dan cantik . Plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . Tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut.
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲wasap.my/60189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation


0

feedback dari dyxylover
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws 🤗🤗
📲 📲 www.wasap.my/60199408928
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#foundation
#foundationmalaysia
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras


0

Selamat berdyxy ye 😊🤳
.
Alhamdulillah parcel selamat sampai ke users.
.
Dyxy cosmetics memang terbaik dan di jamin selamat digunakan disamping kulit anda yg superflawless and glowing.
.
✨Muka tidak bercapuk
🌟Muka rasa ringan
💫Tutup semua parut jerawat dan jeragat
⚡️Makin berpeluh makin glowing uols🤤
.
Beli sekali je 5 ke 6 bulan tahan. Memang menjimatkan dan berbaloi.
.
Semua feedback pn indah2 je.
Sgt senang nk guna.
.
Pm atau wasap kami untuk order
.
Berminat boleh terus wasap.my/60189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation


0

🍁 FANTASTIC DUO 🍁
.
Barang tgh hangat dan laku keras guys! Lipstick + Mascara. Grab yours now by click the link in the bio!
.
Do pm me for any question 💕
.
#dyxybeauty #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyteam #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxylover #dyxyoriginal #dyxyviral #teamdyxy #newdropship


0

⭐️ FEEDBACK ⭐️
.
Now you turn guys! Mudah bukan? Cepat pulak tu. Buy 1 set and try first. After that baru comment bagus tak bagus. 😚
.
So, grab yours by click the link at the bio now! 👆
.
#dyxybeauty #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyteam #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxylover #dyxyoriginal #dyxyviral #teamdyxy #newdropship


0

FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmetics‼️
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! 😎😘 .
.
Confirm tak cari lain ❤️💋
.
.
.
Berminat boleh terus wasap.my/60189760754
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation


0

Cosmetics yang paling VIRAL DI MALAYSIA 🇲🇾 .
DYXY ni bukan viral kosong-kosong je
DYXY ni viral sebab kualitinya yang betul-betul memuaskan hati Wanita-Wanita Malaysia, lagi-lagi yang bekerjaya.
.
✅Jimat Masa
✅Hasil penggunaan yang cantik & natural
✅Bebas Bahan Kimia yang terlarang
✅Mengandungi mineral & sudah tentu water based kan?
.
Jom PM kte untuk sembang cantik-cantik..
.
www.wasap.my/601173880944
.
#dyxysgbuloh #dyxysubang #dyxysubangbestari #dyxypayajaras #dyxysubangsuria #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream


0

Makin syantik Sis ni berDYXY uols❗️❗️❗️.
.
.
.

Nak COMPLETE SET PROMO ? Jom try ❗️Rugi sangat korang tak cuba , produk terbaik confem jatuh cinta 😍😍😍.
.
.
.

PROMO SPECIAL JULY 💓. Fatin nak bagi banyakkkkk FREE GIFT untuk korang ni 😍.
.
.
.

Nak order ? Whatsapp 019-4691591 sekarang ! 🤗.
.
.
.

#dyxy
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxybrush
#dyxyfoundation
#dyxycosmetics
#dyxylovers
#dyxypuchong
#dyxyputrajaya
#dyxycyberjaya
#dyxybangi
#dyxykajang
#dyxycheras
#dyxydengkil
#muakl
#muapuchong
#muaputrajaya
#mua
#teamfl
#muabangi
#muakajang
#muaputraperdana
#muaputrajaya
#muaklang
#muacheras
#makeup
#makeuptutorial
#makeupaddict
#makeupaddiction


0

💕
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
♥️DYXY Maskara, melentik dengan pantas, melebatkan bulu mata, waterproof dan mudah cuci.
.
Best ke best?
.
Nak tahu lebih detail pasal Dyxy atau nak oder

WHATSAPP SEKARANG👇🏼👇🏼👇🏼
Klik link bio 👆👆terus wasap xperlu save number
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364
☎️ 0189097364

Pos&cod
💞Cod area CENEH, CERUL, NERAM ,KUANTAN, KEMAMAN💞 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxylipstick #dyxymaskara #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama #dyxybydyana #dropshipwanted #teamfazz


0

Cosmetics yang paling VIRAL DI MALAYSIA 🇲🇾 .
DYXY ni bukan viral kosong-kosong je
DYXY ni viral sebab kualitinya yang betul-betul memuaskan hati Wanita-Wanita Malaysia, lagi-lagi yang bekerjaya.
.
✅Jimat Masa
✅Hasil penggunaan yang cantik & natural
✅Bebas Bahan Kimia yang terlarang
✅Mengandungi mineral & sudah tentu water based kan?
.
Jom PM kte untuk sembang cantik-cantik..
.
www.wasap.my/601173880944
.
#dyxysgbuloh #dyxysubang #dyxysubangbestari #dyxypayajaras #dyxysubangsuria #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream


0

SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ‼️"
.
Wow magic foundation ke ni???
YES , BCCREAM DYXY MAGIC! 😱
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja.
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite.
.
💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni 😍
.
-----------------------------------------------------
👑KELEBIHAN BCCREAM DYXY👑
------------------------------------------------------
💋Magic foundation(ALL IN ONE)
💋Sun block SPF 50+
💋Tekstur sekata & mudah meresap
💋Tidak bercapuk & senang rata ke seluruh muka
💋Tidak berminyak dan tak melekit
💋Tahan lama (5-8 jam)
💋Tekstur ringan selesa bila dipakai
💋Tahan sehingga 4-5 bulan
💋Mesra Solat dan senang cuci
💋EFFECT HD (kesan kulit seakan tidak memakai makeup)
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
COD: 🚗 JOHOR BAHRU +6017-781 6958 (ZAM)
.
#bccream
#bccreambydyana
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxycosmetics
#mineralfacemist
#mineralmakeup
#teamdyxy
#dyxyjohorbahru
#dyxysingapore
#dyxyjohor
#dyxybrunei
#stokisdyxyjohor
#muajb
#dropshipwanted
#agentwanted
#teamdyxykakmar
#greenteafacemist


0

Cosmetics yang paling VIRAL DI MALAYSIA 🇲🇾 .
DYXY ni bukan viral kosong-kosong je
DYXY ni viral sebab kualitinya yang betul-betul memuaskan hati Wanita-Wanita Malaysia, lagi-lagi yang bekerjaya.
.
✅Jimat Masa
✅Hasil penggunaan yang cantik & natural
✅Bebas Bahan Kimia yang terlarang
✅Mengandungi mineral & sudah tentu water based kan?
.
Jom PM kte untuk sembang cantik-cantik..
.
www.wasap.my/601173880944
.
#dyxysgbuloh #dyxysubang #dyxysubangbestari #dyxypayajaras #dyxysubangsuria #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream


0

💕 TESTIMONY 💕
.
Nampak lebih natural bukan bila applykan BC Cream ni? Tak perlu risau sbb BC Cream boleh tahan sampai lebih 8 jam. Untung bukan? So tak perlu risau lagi. .
Now it is your turn! Grab yours now by click the link in the bio!
.
Do pm me for any question 💕
.
#dyxybeauty #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyteam #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxylover #dyxyoriginal #dyxyviral #teamdyxy #newdropship


0

NEW RESTOCK #dodogirl #eyeshadowpalette KAUZS MEMBERSHIP DAY 😍 diskaun 70%
30 Jun sehingga 31 July 2018. Jom datang ke Kauzs!
Khas untuk ahli kauzs pembelian RM100 ke atas dapat main games 🎯🏀🎲 dan menang hadiah istimewa 😍
Sesiapa belum daftar sila walk in ke Kauzs outlet berhampiran anda dan menangi hadiah menarik 😘
ZERO % GST
Lebih 1000 Jenis Product kegemaran anda dengan Harga termurah, daftar sebagai Ahli #kauzs hari ini❤️ We Accept All Credit Card & Debit Card 💳

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan ☎️03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru ☎️07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy #dyxybccream #ephyra #pinkladybodyperfection #aurawhite #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #dianzvitamin #tatiskincare #dexandraperfume #uitm #lemonex #tabita #jamunenek #dianzvitamin #honeyglowsoap #kcolly #kurungmoden #azanis #snowwhitesecret #uitmshahalam #bajukurung #kosmetikmurah #dnarsskincare #obuse


1

"OFFER DISKAUN OFF RM40-RM60 DYXY COSMETICS." .
.
Sempena DYXY tengah viral ni kami ada DISKAUN untuk setiap set DYXY COSMETICS dan juga extra Free Gift yang best2 untuk uollss..
.
Jangan lepaskan peluang baik ini sementara stok masih ada.. Selama sebulan raya sudah 397 set DYXY sudah terjual tau. .
.
.
Korang tunggu apa lagi.. peluang baik jangan lepaskan.. nak peloless nak glowing moving wajib pilih DYXY taw..
.
Dapatkan dengan Agent2 sah Dyxy sahaja.. 😉
.
OFFER OFFER OFFER
. .
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
.
#bccream #bcc #dyxykelantan #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxykl #dyxybccream #dyxybrush #dyxykuantan #dyxypahang #agentdropshipwanted #dyxybalok #teamnurulnasrul #codkuantan #PostageSeluruhMalaysia #dyxykualalipis
#dyxyoriginal #dyxypromosi #kosmetikmurah #dropshipwanted


0

"OFFER DISKAUN OFF RM40-RM60 DYXY COSMETICS." .
.
Sempena DYXY tengah viral ni kami ada DISKAUN untuk setiap set DYXY COSMETICS dan juga extra Free Gift yang best2 untuk uollss..
.
Jangan lepaskan peluang baik ini sementara stok masih ada.. Selama sebulan raya sudah 397 set DYXY sudah terjual tau. .
.
.
Korang tunggu apa lagi.. peluang baik jangan lepaskan.. nak peloless nak glowing moving wajib pilih DYXY taw..
.
Dapatkan dengan Agent2 sah Dyxy sahaja.. 😉
.
OFFER OFFER OFFER
. .
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
.
#bccream #bcc #dyxykelantan #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxykl #dyxybccream #dyxybrush #dyxykuantan #dyxypahang #agentdropshipwanted #dyxybalok #teamnurulnasrul #codkuantan #PostageSeluruhMalaysia #dyxykualalipis
#dyxyoriginal #dyxypromosi #kosmetikmurah #dropshipwanted


0

"OFFER DISKAUN OFF RM40-RM60 DYXY COSMETICS." .
.
Sempena DYXY tengah viral ni kami ada DISKAUN untuk setiap set DYXY COSMETICS dan juga extra Free Gift yang best2 untuk uollss..
.
Jangan lepaskan peluang baik ini sementara stok masih ada.. Selama sebulan raya sudah 397 set DYXY sudah terjual tau. .
.
.
Korang tunggu apa lagi.. peluang baik jangan lepaskan.. nak peloless nak glowing moving wajib pilih DYXY taw..
.
Dapatkan dengan Agent2 sah Dyxy sahaja.. 😉
.
OFFER OFFER OFFER
. .
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
.
#bccream #bcc #dyxykelantan #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxykl #dyxybccream #dyxybrush #dyxykuantan #dyxypahang #agentdropshipwanted #dyxybalok #teamnurulnasrul #codkuantan #PostageSeluruhMalaysia #dyxykualalipis
#dyxyoriginal #dyxypromosi #kosmetikmurah #dropshipwanted


0

🍁 FANTASTIC DUO 🍁
.
Barang tgh hangat dan laku keras guys! Bc Cream + Mascara. Grab yours now by click the link in the bio!
.
Do pm me for any question 💕
.
#dyxybeauty #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyteam #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxylover #dyxyoriginal #dyxyviral #teamdyxy #newdropship


0

NAK FLAWLESS STOP SCROLL !!!
.
.
.
.
Hey cik adik manis, janganlah scroll lelaju sangat. Nurul nak story sat produk berkualiti formulasi korea ni! .
.
BCCREAM DYXY bertindak sebagai bb cream + concealer yang membantu korang untuk FLAWLESS & GLOWING. .
.
Tekstur mousse cream yang memberi effect glowing giteww 😍
Apalagi! Terus cantik dengan DYXY!
.
.
OFFER OFFER OFFER
. .
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
.
#bccream #bcc #dyxykelantan #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxykl #dyxybccream #dyxybrush #dyxykuantan #dyxypahang #agentdropshipwanted #dyxybalok #teamnurulnasrul #codkuantan #PostageSeluruhMalaysia #dyxykualalipis
#dyxyoriginal #dyxypromosi #kosmetikmurah #dropshipwanted


0

DYXY LIPSTICK
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄 Moistkan bibir walaupun matte
💄 Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit .
Jom Grab Promo dan dapat Free Gift menarik untuk TERAWAL SAHAJA TAU
.
Nak ke Nak?
.
Boleh whatsapp ⤵️
017-6478680
.
Sekarang sis tengah bagi extra freegift untuk 7 orang terawal je😘
.
Jom WhatsApp laju-laju😘
Free gift limited edition
Free paper bag
.
.
#StokisDyxy
#teamdyxy
#teamAin
#dyxyoriginalmalaysia
#dyxyoriginal
#bccreambydyana
#bccreamfoundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxybrush
#brushsintetik
#makeupmurahmalaysia
#dyxymurahoriginal
#dyxybccream
#dyxyoriginal
#spf50foundation
#syurgayangkedua
#neelofahijabmurah
#tudungmurahmalaysia
#cikgu
#makeupbrush
#gegarlawak
#dia
#berusmurah
#hantarankahwin
#gegarlawak
#sayajualmurah
#hadiahvalentine
#fattzura
#comelpipimerah


1

⭐️ FEEDBACK ⭐️
.
Alamak sis ni dah jatuh cinta dgn produk kami. Haaa korang bila lagi nak cuba and rasa sendiri kesan selepas guna DYXY Cosmetics? Haaa sampai nak repeat order lagi tu. Jaga2 guys. 😂
.
So mcm mana? Grab yours by click the link at the bio now! 👆
.
#dyxybeauty #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyteam #dyxygreenteafacemist #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrush #dyxyfoundation #dyxymalaysia #dyxyterengganu #dyxymurah #dyxylover #dyxyoriginal #dyxyviral #teamdyxy #newdropship


0

Jangan lepaskan peluang PROMOSI DYXY Sempena JULY SALE!!😍
.
SET BEAUTY LADY💕
🌟BCCREAM
🌟FACEMIST
🌟BRUSH
🌟MASCARA
.
🎁FREEGIFT MEWAH
- eggbrush / pocket mirror
- eyelash curler
- eyebrow pencil /lipliner
- eyeshadow pallete 9 color
- Exclusive gift by TeamFL
- Exclusive paperbag by DYXY
*freegift adalah LIMITED
.
🚗FREE COD SELANGOR & JOHOR AREA / 📦 FREE POS
.
Kenapa mesti #dyxycosmetics ??
Dan perlu grab sekarang!!
.
Cepat whatsapp fiqah, Dyxy Consultant/ DYXY Leader ❤️
.
📲0187648475
📲0187648475
📲0187648475
.
#dyxybangi #dyxykajang #dyxyputrajaya #dyxybangsar #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxykelanajaya #dyxyshahalam #dyxysrikembangan #dyxysubangjaya #muabangi #muakajang #muaputrajaya #muabangsar #muadamansara #muapetalingjaya #muakelanajaya #muashahalam #muasrikembangan #muasubangjaya #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxypasirgudang #dyxyjohorbahru


0

SOFT SINTENTIK BRUSH💐
.
.
Ramai yang tertanya-tanya, nak pakai Bccream DYXY tu perlu guna brush DYXY je ke??
.
.
Sebenarnya boleh pakai yg lain..takda masalah..🤗 Tapi KESAN dan HASIL yg awak akan dapat takkan sama dengan HASIL pakai dengan BRUSH DYXY tuuu😍💕
.
.
BRUSH DYXY ni juga mempunyai bulu yg padat dan senang untuk dicuci.. lagi 1,BRUSH ni tahan bulus2 nya tak cepat tercabut uolls😍💕
.
.
Tak kisah la pakai span or brush, tapi harus pastikan kebersihan terjaga.. Baru la dekat wajah takdelah masalah jerawat makin memburuk uollss🤗💕
Faham takk🤣
.
.
Nak DYXY BRUSH ni?? Jom wassap
📲 0182198951
📲 0182198941
.
.
#dyxynanifamily
#teamyaya
#teamnani
#bccream #bcc #bccreams #dyxyselangor #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxybangsa #codbangsar #coddyxypetalingjaya #coddyxykelanajaya #coddyxyshahalam #coddyxysubangjaya


0

"OFFER DISKAUN OFF RM40-RM60 DYXY COSMETICS." .
.
Sempena DYXY tengah viral ni kami ada DISKAUN untuk setiap set DYXY COSMETICS dan juga extra Free Gift yang best2 untuk uollss..
.
Jangan lepaskan peluang baik ini sementara stok masih ada.. Selama sebulan raya sudah 397 set DYXY sudah terjual tau. .
.
.
Korang tunggu apa lagi.. peluang baik jangan lepaskan.. nak peloless nak glowing moving wajib pilih DYXY taw..
.
Dapatkan dengan Agent2 sah Dyxy sahaja.. 😉
.
OFFER OFFER OFFER
. .
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
📲WHATSAP 013-9054752
.
#bccream #bcc #dyxykelantan #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxy #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxykl #dyxybccream #dyxybrush #dyxykuantan #dyxypahang #agentdropshipwanted #dyxybalok #teamnurulnasrul #codkuantan #PostageSeluruhMalaysia #dyxykualalipis
#dyxyoriginal #dyxypromosi #kosmetikmurah #dropshipwanted


0