#dyxymattelipstik

Instagram photos and videos

#dyxymattelipstik#dyxybccream#dyxybrush#dyxymascara#dyxymalaysia#dyxylipstick#teamfl#dyxyjohor#muakulai#muakotatinggi#testimonidyxy#bcreamfoundation#muajohorbharu#dyxylover#dyxygreenteamist#bcream#dyxysingapore#dyxyjohorbharu#dyxykulai#dyxycodjohor#mineralfacemist#dyxybccreambydayana#dyxy#teamMaximus

Hashtags #dyxymattelipstik for Instagram

DYXY COSMETIC PALING JIMAT, PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
๐ŸŽ—๏ธKualiti produk setanding antarabangsa dan of couse harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿค—๐Ÿค—
.
NAK KE NAK??
.
Awak, Rugi sangat tak try lagi๐Ÿ˜
.
Nak kami buktikan?
Whtsapp cepat ๐Ÿ“ฒ 0146707110 Aina
.
.
.
#dyxylipstick
#dyxybccream
#dyxycosmeticsaina
#dyxyrayasale
#dyxysale
#dyxygreenteafacemist
#bccreambydyana
#bccream
#teamdyxy
#cosmeticsmalaysiaย 
#dyxyteamย 
#greenteafacemistย 
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxymalaysia
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipsmatte
#dyxypetaling
#dyxypuchong
#dyxybeautylady
#dyxylovelyset
#dyxyfantasticd
#dyxyfantasticmonthsale
#dyxylovers
#dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysiaย 
#teamfl


0

The power of Greentea๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ Greentea sangat elok untuk merawat kulit wajah,ramai yang menjadikan sebagai scrub dan masker juga tau๐Ÿ˜

Untuk jenis yang malas nak sediakan bahan untuk buat masker apakata korang grab sebotol facemist dyxy ni, tahan sehingga lima bulan tau sebotol ni๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Jom ketahui kelebihan greentea dalam facemist dyxy niโค๏ธโค๏ธ
๐ŸƒMengecutkan jerawat
๐ŸƒMemudarkan parut jerawat
๐ŸƒMenyegarkan kulit wajah
๐ŸƒMengekalkan kelembapan kulit wajah
๐ŸƒMengawal kada lebihan minyak pada wajah
๐ŸƒMerawat kulit kusam
๐ŸƒMencegah kedutan pada wajah
๐ŸƒMenegangkan kulit wajah

Bestkan dyxy facemist ni, dapatkan sebotol sekarang๐Ÿค—๐Ÿค—
.
.
Berbaloiiii sangatttt . Rugi kalau tak grab tau ๐Ÿ˜˜.
.
Tunggu apa lagi jom whatsapp Mira sekarang.
.
+60189031213
+60189031213
+60189031213
.
#dyxy #dyxyhq #dyxylegacy #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxycosmeticslegacy #dyxyhq #dyxylovers๐Ÿ’– #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybest #dyxykuantan #dyxybccream #dyxycombo #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxymattelipstik #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxyagent #dyxyfacemistgreeantea #dyxybccreammurah #dyxymurah #dyxysale #dyxypromosi #foundation #dyxysetladyd #dyxysetbasic #dyxysetladyd #dyxysetperfect #sayapakaisayajual #onlineshopping #kedaionline


0

DYXY COSMETIC NO 1 MALAYSIAโค๏ธ DYXY jadi pilihan hati ramai orang kerana beberapa sebab: .
.
๐Ÿ”ฅ Sebab nak make-up yang organik & natural
๐Ÿ”ฅ Sebab nak make-up tak bercapuk yang 5 minit dah boleh ready
๐Ÿ”ฅ Sebab nak make-up yang boleh tahan 4-5 bulan
๐Ÿ”ฅ Sebab nak tutup segala cela, jerawat & jeragat
๐Ÿ”ฅ Sebab nak yang mesra wudhu dan mudah dicuci
๐Ÿ”ฅ Sebab nak make up sambil merawat dan melindungi kulit wajah .
.
๐ŸŒธSET BASIC .
๐ŸŒฟBC CREAM
๐ŸŒฟBRUSH
๐ŸŒฟFACE MIST
.
.
FREE PAPER BAG
FREE GIFT
FREE POSTAGE
.
.

Jangan malu-malu semua, nak tanya FREE je. .
WHATSAPP: +60189031213
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccreamfoundationmurah #dyxygreenteafacemistmurah #dyxybest #dyxylipstickmurah #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymattelipstik #dyxymascara #dyxymascaramurah #dyxystokis #dyxysetbasic #dyxysetladyd #dyxysetcombo #dyxytahanlama #dyxybccream #dyxysetmurah #foundation #dyxymurah #dyxybest #dyxylipstickmurah #dyxybrush #dyxysetshafiqahaina #dyxy3in1 #dyxylovers #dyxykuantan #dyxybccreamfoundationmurah #dyxyhargastudent #dyxymakeup #dyxysetperfectlady #sayajualmurah #onlineshop #trustedseller


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

๐Ÿ’–KELEBIHAN BRUSH DYXY๐Ÿ’– . โœ”๏ธBulunya sintetik โœ”๏ธxsama mcm brush lain
โœ”๏ธbulu2 dia x mudah tercabut
โœ”๏ธbulu lembut
โœ”๏ธcara nak guna hanya perlu dap dap je
โœ”๏ธbccream lebih jimat bila guna dyxy brush
โœ”๏ธlebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
. ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Jom belajar cara pakai maskara Dyxy .
Melentik oiiiutt,
Memanjangkan bulu mata
And!!! Sungguh mudah nak tanggalkan. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


1

๐Ÿƒ DYXY Face Mist 120ml
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

๐Ÿƒ DYXY Face Mist 120ml
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

๐Ÿƒ DYXY Face Mist 120ml
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

ORIGINAL FEEDBACK!!!
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss ๐Ÿ˜

So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYCY cosmetic.

Jom dapatkan sekarang โค๏ธ
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! .
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #facemist #dyxymelaka #dyxycombo #primavalet #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #bajurayamurah #dyxyshahalam #bajuraya2018 #lagisyantik #dyxybrush #lagisyantikdance #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #lagisyantik #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #viral #dyxyteamfl #goyangduajari


1

Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais.. .
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? .
โœ…freegift banyak
โœ…Trusted seller Stokis/Agent HQ
โœ…kita consult awak guna dyxy
โœ…penghantaran cepat
โœ…FREE POSTAGE gais!
โœ…harga less kebabom
โœ…cod kawasan melaka sepantas kilat
โœ…mesra pelanggan
โœ…1001 feedback positif dri Customer .
.
โ€œFREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BESTโ€
.
MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!โ€
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #dyxybest #dyxymelaka #dyxycombo #dyxyyearendsale #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #dyxykgualalumpur #dyxyshahalam #dyxyterengganu #dyxyselangor #dyxybrush #dyxymeletops #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxybydyana #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #teamikais #dyxyteamfl #viral


2

DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL

Khas bulan ini, DYXY bawakan kepada anda PROMOSI ISTIMEWA .
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta.
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL

Khas bulan ini, DYXY bawakan kepada anda PROMOSI ISTIMEWA .
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta.
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DARI MATA TURUN KE HATI.
DYXY TEAMFL

Khas bulan ini, DYXY bawakan kepada anda PROMOSI ISTIMEWA .
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta.
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Jom lah bertukar kepada FOUNDATION BCCREAM DYXY. .
kenapa perlu tukar kepada Bccream DYXY? . ๐ŸŒทTeksturnya unik ๐ŸŒทFormulasi baru dari KOREA
โœจ Rasa ringan โœจ Meresap terus ke dalam kulit โŒTIDAK BERAT
โŒTIDAK MELEKIT
โœจ Tidak bercapuk โœจ Membantu mencerahkan kulit ๐ŸŒทMemudarkan parut dan jeragat di muka โœจ Tahan lama lebih dari 8jam โœจ Mesra Solat dan senang cuci โœจ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Jom lah bertukar kepada FOUNDATION BCCREAM DYXY. .
kenapa perlu tukar kepada Bccream DYXY? . ๐ŸŒทTeksturnya unik ๐ŸŒทFormulasi baru dari KOREA
โœจ Rasa ringan โœจ Meresap terus ke dalam kulit โŒTIDAK BERAT
โŒTIDAK MELEKIT
โœจ Tidak bercapuk โœจ Membantu mencerahkan kulit ๐ŸŒทMemudarkan parut dan jeragat di muka โœจ Tahan lama lebih dari 8jam โœจ Mesra Solat dan senang cuci โœจ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Jom lah bertukar kepada FOUNDATION BCCREAM DYXY. .
kenapa perlu tukar kepada Bccream DYXY? . ๐ŸŒทTeksturnya unik ๐ŸŒทFormulasi baru dari KOREA
โœจ Rasa ringan โœจ Meresap terus ke dalam kulit โŒTIDAK BERAT
โŒTIDAK MELEKIT
โœจ Tidak bercapuk โœจ Membantu mencerahkan kulit ๐ŸŒทMemudarkan parut dan jeragat di muka โœจ Tahan lama lebih dari 8jam โœจ Mesra Solat dan senang cuci โœจ EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


1

ORIGINAL FEEDBACK!!!
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss ๐Ÿ˜

So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYCY cosmetic.

Jom dapatkan sekarang โค๏ธ
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!!
OFFER COMBO STILL AVAILABLE !!! .
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #facemist #dyxymelaka #dyxycombo #primavalet #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #bajurayamurah #dyxyshahalam #bajuraya2018 #lagisyantik #dyxybrush #lagisyantikdance #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #lagisyantik #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #viral #dyxyteamfl #goyangduajari


0

Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais.. .
Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? .
โœ…freegift banyak
โœ…Trusted seller Stokis/Agent HQ
โœ…kita consult awak guna dyxy
โœ…penghantaran cepat
โœ…FREE POSTAGE gais!
โœ…harga less kebabom
โœ…cod kawasan melaka sepantas kilat
โœ…mesra pelanggan
โœ…1001 feedback positif dri Customer .
.
โ€œFREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BESTโ€
.
MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!โ€
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
.

#dyxy #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxymattelipstik #dyxymascara #korea #dyxyoriginal #dyxybest #dyxymelaka #dyxycombo #dyxyyearendsale #dyxypromosi #dyxyfreegift #dyxygcodmelaka #dyxypahang #dyxykgualalumpur #dyxyshahalam #dyxyterengganu #dyxyselangor #dyxybrush #dyxymeletops #dyxynatural #dyxybeigenatural #dyxybeige #dyxybydyana #dyxysetcombo #dyxysetasyallie #teamikais #dyxyteamfl #viral


1

Apabila kite mekap lipstik mnjadi pelengkap penyeri mekap kite tanpa pakai lipstik agak2 naik seri x??hihihi mesti lah tak kan..sebab lipstik ni antara salah satu penyeri wajah kita.. Setiap color lipstik yg kita pakai..akan memberi perubahan pada wajah kita...lipstik ni jgk turut melambangkan gaya n fesyen seseorang.. Oleh sebab itulah Dyxy mengeluarkan 3 color lipstik yg sgt terbaik utk korang pilih dan seharusnya korang kena memiliki ke tiga2nya skali..Lipstik Dyxy sgt2 best..segala detail ada terangkan dlm setiap pic..boleh baca..dan jika berminat bleh terus wasap Effa ok.. www.wasap.my/60137306076/dyxymattelipstik

#dyxycosmetic
#dyxymattelipstik
#teameffa


0

Apabila kite mekap lipstik mnjadi pelengkap penyeri mekap kite tanpa pakai lipstik agak2 naik seri x??hihihi mesti lah tak kan..sebab lipstik ni antara salah satu penyeri wajah kita.. Setiap color lipstik yg kita pakai..akan memberi perubahan pada wajah kita...lipstik ni jgk turut melambangkan gaya n fesyen seseorang.. Oleh sebab itulah Dyxy mengeluarkan 3 color lipstik yg sgt terbaik utk korang pilih dan seharusnya korang kena memiliki ke tiga2nya skali..Lipstik Dyxy sgt2 best..segala detail ada terangkan dlm setiap pic..boleh baca..dan jika berminat bleh terus wasap Effa ok.. www.wasap.my/60137306076/dyxymattelipstik

#dyxycosmetic
#dyxymattelipstik
#teameffa


0

Apabila kite mekap lipstik mnjadi pelengkap penyeri mekap kite tanpa pakai lipstik agak2 naik seri x??hihihi mesti lah tak kan..sebab lipstik ni antara salah satu penyeri wajah kita.. Setiap color lipstik yg kita pakai..akan memberi perubahan pada wajah kita...lipstik ni jgk turut melambangkan gaya n fesyen seseorang.. Oleh sebab itulah Dyxy mengeluarkan 3 color lipstik yg sgt terbaik utk korang pilih dan seharusnya korang kena memiliki ke tiga2nya skali..Lipstik Dyxy sgt2 best..segala detail ada terangkan dlm setiap pic..boleh baca..dan jika berminat bleh terus wasap Effa ok.. www.wasap.my/60137306076/dyxymattelipstik

#dyxycosmetic
#dyxymattelipstik
#teameffa


0

Apabila kite mekap lipstik mnjadi pelengkap penyeri mekap kite tanpa pakai lipstik agak2 naik seri x??hihihi mesti lah tak kan..sebab lipstik ni antara salah satu penyeri wajah kita.. Setiap color lipstik yg kita pakai..akan memberi perubahan pada wajah kita...lipstik ni jgk turut melambangkan gaya n fesyen seseorang.. Oleh sebab itulah Dyxy mengeluarkan 3 color lipstik yg sgt terbaik utk korang pilih dan seharusnya korang kena memiliki ke tiga2nya skali..Lipstik Dyxy sgt2 best..segala detail ada terangkan dlm setiap pic..boleh baca..dan jika berminat bleh terus wasap Effa ok.. www.wasap.my/60137306076/dyxymattelipstik

#dyxycosmetic
#dyxymattelipstik
#teameffa


0

The best bccream ever ๐Ÿ’„๐Ÿ’•.
.
Cosmetik Dyxy telah berjaya menawan hati semua gadis gadis luar sana em ๐Ÿ™†.
.
Takpercaya korang boleh tengok feedback feedback kiteorang ๐Ÿ˜™.
.
Yang nak puas lagi meh datang bangi gate away untuk rasa macam mana bccream ni bila dayah dap dap kan sendiri kat muka korang ๐Ÿ™ˆ.
.
Mesti korang akan grab punyalah trust me on this ๐Ÿ’“. .
ORDER NOW ๐Ÿ“ฑ 0198595027.

#dyxyfacemistgreentea
#dyxycheras
#dyxycyberjaya
#dyxykelanajaya
#dyxyampang
#dyxylipstick
#dyxysubang
#dyxypetalingjaya
#dyxymascara
#dyxybangi
#dyxymattelipstik
#dyxycosmetic


0

The best bccream ever ๐Ÿ’„๐Ÿ’•.
.
Cosmetik Dyxy telah berjaya menawan hati semua gadis gadis luar sana em ๐Ÿ™†.
.
Takpercaya korang boleh tengok feedback feedback kiteorang ๐Ÿ˜™.
.
Yang nak puas lagi meh datang bangi gate away untuk rasa macam mana bccream ni bila dayah dap dap kan sendiri kat muka korang ๐Ÿ™ˆ.
.
Mesti korang akan grab punyalah trust me on this ๐Ÿ’“. .
ORDER NOW ๐Ÿ“ฑ 0198595027.

#dyxyfacemistgreentea
#dyxycheras
#dyxycyberjaya
#dyxykelanajaya
#dyxyampang
#dyxylipstick
#dyxysubang
#dyxypetalingjaya
#dyxymascara
#dyxybangi
#dyxymattelipstik
#dyxycosmetic


0

The best bccream ever ๐Ÿ’„๐Ÿ’•.
.
Cosmetik Dyxy telah berjaya menawan hati semua gadis gadis luar sana em ๐Ÿ™†.
.
Takpercaya korang boleh tengok feedback feedback kiteorang ๐Ÿ˜™.
.
Yang nak puas lagi meh datang bangi gate away untuk rasa macam mana bccream ni bila dayah dap dap kan sendiri kat muka korang ๐Ÿ™ˆ.
.
Mesti korang akan grab punyalah trust me on this ๐Ÿ’“. .
ORDER NOW ๐Ÿ“ฑ 0198595027.

#dyxyfacemistgreentea
#dyxycheras
#dyxycyberjaya
#dyxykelanajaya
#dyxyampang
#dyxylipstick
#dyxysubang
#dyxypetalingjaya
#dyxymascara
#dyxybangi
#dyxymattelipstik
#dyxycosmetic


0

Tercari-cari make up apa yang paling sesuai pada kulit,cepat dan cantik flawless serta merta? .
.
Meh sini,segalanya ada pada DYXY Bcream. Dengan satu sapuan sahaja selesai semua masalah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jom try DYXY Bccream dyxy, awak kat luar sana tu rugilah kalau tak try. ๐Ÿ˜
.
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxykedah #dyxypenang #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxyperlis #dyxymattelipstik #dyxymaskara #facemistmineral


0

Hai gaiss, we are back on business to serve you gais at the best Customer service you never experience before. .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Hai gaiss, we are back on business to serve you gais at the best Customer service you never experience before. .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Hai gaiss, we are back on business to serve you gais at the best Customer service you never experience before. .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


1

ATTENTION DYXY LOVERโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’•

Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JUNE 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ .
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

ATTENTION DYXY LOVERโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’•

Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JUNE 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ .
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

ATTENTION DYXY LOVERโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ DYXY VIRAL LAGI 2018๐Ÿ’•

Jom dapatkan set paling PANAS di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR JUNE 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ .
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


2

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


1

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


1

DYXY BRUSH๐Ÿ˜
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : ๐ŸŽˆDibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
๐ŸŽˆPenampakkanye BERKILAT.
๐ŸŽˆWarnanya pelbagai.
๐ŸŽˆPerawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
๐ŸŽˆPengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
๐ŸŽˆRelatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
M#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
M#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED ๐Ÿ’„Moistkan bibir walaupun matte
๐Ÿ’„Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
๐Ÿ’„Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
๐Ÿ’„ Bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
. . ๐ŸAgent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
M#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. ๐Ÿ˜Žโœจ
.
.
Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy
.
. โœจ. Nak order pun boleh tau ๐Ÿ’— .
.
.
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
+60189031213
+60189031213
+60189031213
.
#dyxy #dyxyhq #dyxylegacy #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxycosmeticslegacy #dyxyhq #dyxylovers๐Ÿ’– #dyxybccreamfoundationmurah #dyxybest #dyxykuantan #dyxybccream #dyxycombo #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #dyxybrush #dyxymattelipstik #dyxyfacemist #dyxymascara #dyxyagent #dyxyfacemistgreeantea #dyxybccreammurah #dyxymurah #dyxysale #dyxypromosi #foundation #dyxysetladyd #dyxysetbasic #dyxysetladyd #dyxysetperfect #sayapakaisayajual #onlineshopping #kedaionline


0

attention MASKARAA LOVER!! Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ’• Lipstick 3 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
๐Ÿ’• Mascara 2 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
.
Agent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


1

attention MASKARAA LOVER!! Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ’• Lipstick 3 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
๐Ÿ’• Mascara 2 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
.
Agent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

attention MASKARAA LOVER!! Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ’• Lipstick 3 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
๐Ÿ’• Mascara 2 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
.
Agent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

attention MASKARAA LOVER!! Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ’• Lipstick 3 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
๐Ÿ’• Mascara 2 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
.
Agent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

attention MASKARAA LOVER!! Potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ๏ธ

Rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃMUST HAVE ITEMS FOR 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ’• Lipstick 3 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
๐Ÿ’• Mascara 2 RM120 ๐Ÿ“ฆ FREE POSTAGE
.
Agent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarangโ—๏ธ
.
COD AREA :-
๐Ÿš—Klang
๐Ÿš—Serdang
๐Ÿš—Subang Jaya
๐Ÿš—Putrajaya
๐Ÿš—Cyberjaya
๐Ÿš—petaling Jaya
๐Ÿš—Kuala Lumpur
๐Ÿš—Ampang
๐Ÿš—Cheras
๐Ÿš—Gombak
๐Ÿš—Damansara
๐Ÿš—Bangsar
๐Ÿš—Puchong
๐Ÿš—Putra heights
๐Ÿš—usj
๐Ÿš—sungai Buluh
๐Ÿš—Bangi
๐Ÿš—Kajang
๐Ÿš—Banting
๐Ÿš—Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT ๐Ÿ›๏ธ & FREE COD๐Ÿš˜
.
๐Ÿšš๐Ÿ’จCOD SETIAP HARI
๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฆPOSTAGE SETIAP HARI
.
.
Whatsapp wawa ๐Ÿ“ฒ011-1123 3874


4

FRESH FEEDBACK โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
DYXY BILA PAKAI GLOWING GILAAAAโ€ผ๏ธ
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAMโค๏ธ
.
๐ŸŒธMakin cantik
๐ŸŒธMakin flawless
๐ŸŒธMakin glowing
๐ŸŒธMakin berseri
๐ŸŒธMakin confident
.
๐Ÿ™…๐ŸผTak perlu nak mencari concealer yang lain.
๐Ÿ™…๐ŸผTak perlu nk touch up lagi
๐Ÿ™‹๐Ÿปtahan selama 8jam
๐Ÿ™‹๐ŸปUV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFTโ€ผ๏ธ
.
Whatsapp wawa ๐Ÿ“ฒ011-1123 3874


2

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข SLOT DROPSHIP DIBUKA
DROPSHIP DYXY COSMETIC .
๐Ÿ’ธTak perlu pegang stock, tak perlu pos barang, tak perlu packing barang, etc. ๐Ÿ’ธUntung RM15- RM20
.
๐Ÿ’ธPromote jeee. Yg lain semua akan diuruskan.
.
๐Ÿ’ธVideo, feedback, gambar disediakan.
.
๐Ÿ’ธGroup support disediakan, coaching dengan Leader #TeamFL. .
Meh baca syaratnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ Pernah pakai produk DYXY (supaya lagi senang nak menjual bila dah ada experience sendiri). .
๐Ÿ‘‰ Rajin, rajin, rajin. Nak duit banyak, usaha pun kenalah banyak.
.
๐Ÿ‘‰ Jujur, amanah. Jadi dropship bukan dengan niat nak ambil kesempatan.
.
๐Ÿ‘‰ Boleh bagi komitmen yang tinggi. Kita nak tolong awak cari duit lebih, tapi kalau diri sendiri takde komitmen nak cari duit, susah lah kan.
.
๐Ÿ‘‰ Sentiasa aktif dan bersemangat utk belajar benda baru. Ya, ini lah orang yang kita perlukan.
.
Ok ke ok? .
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor
#dyxyoriginalproduct


1

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข SLOT DROPSHIP DIBUKA
DROPSHIP DYXY COSMETIC .
๐Ÿ’ธTak perlu pegang stock, tak perlu pos barang, tak perlu packing barang, etc. ๐Ÿ’ธUntung RM15- RM20
.
๐Ÿ’ธPromote jeee. Yg lain semua akan diuruskan.
.
๐Ÿ’ธVideo, feedback, gambar disediakan.
.
๐Ÿ’ธGroup support disediakan, coaching dengan Leader #TeamFL. .
Meh baca syaratnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ Pernah pakai produk DYXY (supaya lagi senang nak menjual bila dah ada experience sendiri). .
๐Ÿ‘‰ Rajin, rajin, rajin. Nak duit banyak, usaha pun kenalah banyak.
.
๐Ÿ‘‰ Jujur, amanah. Jadi dropship bukan dengan niat nak ambil kesempatan.
.
๐Ÿ‘‰ Boleh bagi komitmen yang tinggi. Kita nak tolong awak cari duit lebih, tapi kalau diri sendiri takde komitmen nak cari duit, susah lah kan.
.
๐Ÿ‘‰ Sentiasa aktif dan bersemangat utk belajar benda baru. Ya, ini lah orang yang kita perlukan.
.
Ok ke ok? .
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor
#dyxyoriginalproduct


0

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข SLOT DROPSHIP DIBUKA
DROPSHIP DYXY COSMETIC .
๐Ÿ’ธTak perlu pegang stock, tak perlu pos barang, tak perlu packing barang, etc. ๐Ÿ’ธUntung RM15- RM20
.
๐Ÿ’ธPromote jeee. Yg lain semua akan diuruskan.
.
๐Ÿ’ธVideo, feedback, gambar disediakan.
.
๐Ÿ’ธGroup support disediakan, coaching dengan Leader #TeamFL. .
Meh baca syaratnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ Pernah pakai produk DYXY (supaya lagi senang nak menjual bila dah ada experience sendiri). .
๐Ÿ‘‰ Rajin, rajin, rajin. Nak duit banyak, usaha pun kenalah banyak.
.
๐Ÿ‘‰ Jujur, amanah. Jadi dropship bukan dengan niat nak ambil kesempatan.
.
๐Ÿ‘‰ Boleh bagi komitmen yang tinggi. Kita nak tolong awak cari duit lebih, tapi kalau diri sendiri takde komitmen nak cari duit, susah lah kan.
.
๐Ÿ‘‰ Sentiasa aktif dan bersemangat utk belajar benda baru. Ya, ini lah orang yang kita perlukan.
.
Ok ke ok? .
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#teamMaximus
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor
#dyxyoriginalproduct


1

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0

DULU BELI LOOSE ITEM MAHAL KANN?? sekarag tidak lagi!! Wow!! Berbaloi-baloi. .
Promosi July, kami meraikan DYXY LOVERS yanG mahu repeat order item yang dah habis digunakan. .
Jom dapatkan dyxy nie FANTASTIC TRIO & FANTASTIC DUO .
Come shopping #dyxy with us and grab our awesome free gift & big discounts ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
A๓ ‘gent and Dropship wanted โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
Contact Hani ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ di 0182997874 ๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
#teamfl
#dyxybccream
#dyxybccreambydayana
#dyxygreenteamist
#dyxybrush
#dyxymattelipstik
#dyxylipstick
#dyxylover
#dyxymalaysia
#dyxyjohor
#muajohorbharu
#muakulai
#muakotatinggi
#testimonidyxy
#dyxymascara
#bcreamfoundation
#mineralfacemist
#bcream
#dyxysingapore
#dyxyjohorbharu
#dyxykulai
#dyxycodjohor


0