#eidadhamubarak

Instagram photos and videos

#eidadhamubarak#EidAdhaMubarak#eidadha#eid#eidmubarak#jinkissletsgo#indiancouture#indianwedding#indianbride#god#Indian#photoviral#wwe#indianbridesmaids#indianfashionblogger#indianidol#allah#EidAlAdha#عيد#instagram#eidmubarak2019#believe#pakistan#eidaladha#music#جون_ایلیاء#photooftheday#officialmariethoughts

Hashtags #eidadhamubarak for Instagram

🌺 ਪਹਿਰਾਵਾ ਨਾਂ ਦੇਖੋ ਚਿਹਰੇ ਤੇ ਮੁਸਕਾਨ
ਰਾਜਿਆਂ ਵਾਲੀ ਹੈ।। 😎😎 🌺
👉 @noor_kaur002
.
.
#indiancouture #indianbride #indianidol #jinkissletsgo #indianfashionblogger #eid #eidadhamubarak
#allah #indianbridesmaids
#wwe #photoviral #indianwedding #god #Indian
#punjabiswag #punjabisuits #punjabiwedding #punjabi #jatti


7

Hello!! it's been a while ^^
And #eidadhamubarak


0

Eid Adha Mubarak 🌙 كل عام وانت بالف خير 🌸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #stylefeather #wanderlust #style #blogger #eidadhamubarak #عيدمبارك


0

Lunch dulu.. amik nasi ayam chicken chop sbb ayam tu grill..elakkan goreng..
.
kuah asing sbb tak amik kuah.. tambah ayam dada sikit utk cukupkan protin intake utk saya..
.
air suam.. aummm.. mkn luar boleh ke kurus klu ada ILMU pemakanan yg btul.. boleh kurus gak..dun worrry..tp klu takde ilmu, masak sendiri kat rumah pun belum tentu leh kurus..
.

ON NOTIFICATION utk follow tips harian dari #coachrudika.. dan boleh tgok 2nd akaun IG @coachturunberatbadan utk tgok Meal Plan dan story coachee2 ika yg join program..


1

Menu #EidAdhaMubarak baru nak share. #singgangdaging tok abi 🥰 dimasak dan dihantar istimewa dari ayahanda. Untung tak ada ayah pandai masak sedap sedap? 😜

Sape leh tolong translate singgang daging. Huhu

#eidmenu #alhamdulillah


0

Petang2 camni lapar kan?
.

Nak kurus, tak perlu berlapar.. just tukar makanan petang yg tak sihat spt:-
.
🙅🏻‍♀️kuih muih
🙅🏻‍♀️kerepek2
🙅🏻‍♀️biskut2
.
.
Tukar kepada....
.
.
❤️buah2
❤️salad
❤️kekacang..
.
Nak kurus kene kurang kan kalori, bukan kurang kan makan.. kalau anda skip makan atau makan terlaluuuu kurang, anda tetap susah nak turun berat badan.. 😅
.
❤️ Coach ika
📲 0182113040
👩🏻‍🏫 Fulltime Coach Turun Berat 11 Tahun
💃🏻 Certified Zumba Ins (ZIN)


1

May this Eid bring joy, happiness and peace in your life. #EidAdhaMubarak


0

Ok..sape nak tau kenapa rasa dah jaga makan tapi lemak masih tak berkurang..🙋🏻‍♀🙋🏻‍♀
.
Sbb anda rasa dah jaga makan ..kalori dh ok sbb isnin-jumaat eat clean.. tp kalori makanan weekend anda mmg tsunami kalori..😂😂
.
sampai tak berlaku kalori defisit utk minggu tu.. huhu.
.
Umpama mcm menabung isnin smpai jumaat dah cantik dah.. tp weekend belanja semua duit tabung.. mmg la tak nampak hasil...
.
Klu anda jaga makan isnin -jumaat.. dan weeekend tak noty sangat.. tak kelaut..mmg leh kurus..
.
ON NOTIFICATION utk follow tips harian dari #coachrudika.. dan boleh tgok 2nd akaun IG @coachturunberatbadan utk tgok Meal Plan dan story coachee2 ika yg join program..
.
❤️ Coach ika
📲 0182113040
👩🏻‍🏫 Fulltime Coach Turun Berat 11 Tahun
💃🏻 Certified Zumba Ins (ZIN)


1

Gmbr last paling kikkk 😆😆 hahahahah .
.
.
#eidadhamubarak #latepost


0

There's nothing too bad as long as I have you guys :) #eidadhamubarak 2019


1

Happy eid al-adha
#eidadhamubarak #instashot #instagram


0

Desert vibes. These beautiful baobab trees came from the Northern Territory in Australia 🇦🇺 😎 They’re the largest succulents in the world and can conserve thousands of litres of water and nutrients for long periods of time. They are the horticultural equivalent of camels, can withstand harsh climatic conditions and are known as the ‘tree of life.’ 🐪 🌴
.
.
.
.
.
.
#desert #nature #plants #tree #staycation #eid #eidadhamubarak #summer #adventure #baobab #baobabtree #indigenous #australian #northernterritory #succulents #treeoflife #exotic #horticulture #bvlgarihotel #dubai #uae #desertvibes


0

Don't forget back to home👨‍👩‍👧‍👧💛 Alhamdulillah lebaran kali ini bisa foto banyakkk walaupun masih minuss apponya nene' insyaallah tahun depan kita harus lebih kompak lagi yah🙏

#family #eidadhamubarak #verylateposted


2

Ngeliat mereka jadi flashback banget. Sekelas cuma berdua belasan, udah bukan solid lagi. Ada yang nggak bisa ikut tryout karena belum bisa lunasi SPP semuanya bolos, ngumpet dirumah @chandradwi beruntung lagi nggak ada emak-bapaknya, tapi tetep ketauan guru dan disamperin ke rumah. 🤣🤣
Satu-satunya momen dimana jalan gua nggak lurus-lurus aja 😅

#eidadha #eidadhamubarak #qurban
#school
#smk
#smktahtasyajar


4