#ejatgold

Instagram photos and videos

#ejatgold#powergold#sayajualemas#uitmshahalam#powergoldmalaysia#kempensimpanemas#1bulan1gram1keluarga#powergoldbiz#qieyinjewels#emasmurah#dinaremas#loketjade#emaspowergold#syilingemas#uitm#studentlife#goldsaver#ameythst#mula1grampertamadulu#0177532669#24karatgold#1gram1bulan#sayajualdirham#dinardirham

Hashtags #ejatgold for Instagram

Salam Jumaat ๐Ÿ”ฐ

Alhamdulillah, 6 keping dinar dirham customer singapore saya dah sampai.
Saya jual ๐Ÿ˜Š
#ejatgold
#qieyinjewels


2

Siapa berminat nak join KEAHLIAN POWERGOLD ๐Ÿ™Œ

Ada pakej baru ๐Ÿ˜๐Ÿ†• Kalau join ni
korang layak beli emas dengan harga ahli
โœ”๏ธ harga lebih rendah dari pasaran
โœ”๏ธ jimat rm 20 per gram setiap belian
โœ”๏ธ dapat free gift bila join

Bila jadi ahli, korang juga layak dapat bonus syarikat.. Kami ada pakej baru bernilai Rm299 !! Promosi untuk anda semua jika daftar sekarang ๐Ÿ†“ POSTAGE tau .. ๐Ÿ˜‰ manfaat keahlian sama je macam pakej rm380, free gift je lain hehe

Yang berminat boleh pm tepi ๐Ÿ˜Š
#ejatgold
#powergold


1

Penyatuan harmoni 1/8 Dinar dan 1 Dirham, dipahat dengan ayat suci 1000 Dinar.
.
Ada lagi yang nak ke? 12/1 ni ready stock. Yahuuu !
.
RM175 shj

exc pos ๐Ÿ“ช
.
Whatsapp / DM โœจ

0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ
#ejatgold
#sayajualdirham
#qieyinjewels


0

Good morning = Bagus pagi
.
Mulakan setiap kerjamu dengan Bismillah ๐ŸŽ€
#ejatgold


1

๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Order sekarang selagi stok masih ada ๐Ÿ˜Š
#ejatgold
#qieyinjewels
#dinardirham


1

1 dirham limited (2.975g)
โœ… maal hijrah
โœ… walimatul urus
.
RM 30 exc postage ๐Ÿ”ฐ
.
DM / Whatsapp
0177532669

#ejatgold
#qieyinjewels


0

Rahsia kesan pengenalan pinjaman berserta faedah dan bagaimana institusi perbankan menggandakan kekayaan melalui duit kertas didedahkan!
.
Kenali asal-usul duit kertas melalui buku The Story of Sukus & Tukus (English)
.
Beli 1 Buku The Story of Sukus & Tukus, PERCUMA 1 dirham syiling perak (EDISI TERHAD)
.
RM 35 exc postage ๐Ÿ”ฐ
.
DM / Whatsapp
0177532669

#ejatgold
#qieyinjewels


0

ejatgold nak ucapkan selamat tahun baru 2017 kpd semua. Terima kasih sbb menyokong bisnes emas ejatgold. Teruskan membeli emas dgn ejatgold okay ๐Ÿค—๐Ÿ’ธ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿ”ด #ejatgold
#YNWA


0

Ada sikit lagi year end sales untuk *Loket Jade*, bukan Loket Kristal tau.
.
Ni jed asli ikat emas pulak
.
Ada peminat tak? 100 pieces order je dibuka ni, harga mulah2 jer. hehehe
Boleh dapatkan dengan saya ๐Ÿ˜ƒ
.
PM / Whatsapp
0177532669
#ejatgold
#loketjade
#qieyinjewels


0

Ada sikit lagi year end sales untuk *Loket Jade*, bukan Loket Kristal tau.
.
Ni jed asli ikat emas pulak
.
Ada peminat tak? 100 pieces order je dibuka ni, harga mulah2 jer. hehehe
Boleh dapatkan dengan saya ๐Ÿ˜ƒ
.
PM / Whatsapp
0177532669
#ejatgold
#loketjade
#qieyinjewels


15

Bila dah ada duit. jgn tangguh lagi utk membeli emas.
.
.
nanti duit melayang.
emas pun jadi bayang bayang. ๐Ÿ‘ป

#ejatgold
#qieyinjewels


4

Dah lama tak update pasal emas ni. Sibuk sikit lah ๐Ÿ“š

Harga turun lagiiii tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š haritu lagi harga turun.
.
Bulan ni saja dah 4 kali turun..
.
Harga harini RM 189 per gram utk member powergold ๐Ÿ˜‰
Emas 999 / 24 karat gold
.
.
Jom mulakan langkah pertama dgn 1gram 1bulan. Selamat hari gaji ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ #ejatgold
#powergold
#24karatgold #0177532669


0

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cerita ttg silver :
.
.

1) Silver sangat undervalue sekarang disebabkan manipulasi pihak tertentu tetapi sangat luas penggunaannya dalam industry elektronik dsb.
.
2) Dalam masa yang sama tak ramai yang recycle silver seperti emas kerana harga silver sangat murah (disebabkan manipulasi) RM2 lebih / gram
.
3) Jadi silver biasanya terlupus dengan begitu sahaja.
.
4) Pada masa yang sama lombong silver baru di Dunia sudah tidak dijumpai lagi.
.
5) Pelombong sekarang juga menanggung kerugian atau operating below cost dan banyak yang tutup.
.
6) Menyumbang lagi ke arah kurang supply tapi demand yang besar
.
7) Jadi potensi utk SILVER MELAMBUNG NAIK sangat tinggi sehingga boleh capai kenaikan SEBANYAK 4000% .. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
8) Pendek kata belilah silver/ dirham sementara murah
.
9) Sejarah kita juga dah buktikan Dirham adalah duit untuk rakyat marhaen dan bukan emas ( duit untuk bangsawan). Ini kerana emas akan jadi sangat mahal nanti (dan orang akan mencari alternatif yg lebih murah iaitu SILVER)
.
Whatsapp / DM โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ
#ejatgold
#qieyinjewels


0

1/8 Dinar and 1 Dirham
Harmoniously united in a piece, engraved with the holy ayat 1000 Dinar.
.
Penyatuan harmoni 1/8 Dinar dan 1 Dirham, dipahat dengan ayat suci 1000 Dinar.
.
2k pcs only.
.
preorder
siap on 12 jan 2017
.
harga jual RM175

exc pos
.
Whatsapp / DM โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ
#ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga
#qieyinjewels


0

Anda ingin Menabung dengan konsisten?
Menabunglah dengan emas.. Tukar sebahagian wang kertas ใ€‹ emas ๐Ÿ˜Š
.
Jom jadi member & get a special price..
Ayuh menabung utk masa depan ๐Ÿ‘ช

Whatsapp / DM โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ
#ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga
Gram ๐Ÿ”œ Kilo


2

๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป Apakah aset yang mudah dimiliki? sedikit demi sedikit ๐Ÿค”
.
JAWAPAN
RUMAH ๐Ÿค” tak boleh beli tiang dulu.
TANAH ๐Ÿค” tak boleh beli sekaki sekaki dulu.

EMAS ๐Ÿค” boleh beli 1gram 1bulan
kalau "tak mampu" jugak ๐Ÿ™„ boleh beli 0.5gram sebulan ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ˜ฑ mudah dicairkan kepada cash
.
๐Ÿ˜ฑ mudah nak bahagi harta pada anak2
.
๐Ÿ˜ฑ nilai pun makin lama makin meningkat
.
Apa alasan anda untuk memiliki aset ketika masih muda?
Saya dah. Anda bila lagi? โ˜บ๏ธ
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ
#ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga
Gram ๐Ÿ”œ Kilo


0

ุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑุญู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู… .
๐ŸŽMeh kita renungkan kelebihan menyimpan emas kpd diri ni.
.
๐ŸŽKalau kita sebelum ni mmg pemboros, kuat shopping pastu beli benda yg bukan bukan๐Ÿ˜ต
.
๐ŸžBetter lepas ni tukar duit tu jadi emas๐Ÿ‘
.
๐ŸžEmas adalah penyimpan nilai yg sebenar berbanding RM โœŠ
.
๐ŸžKalau masih ragu ragu, cuba kita survey harga emas kat msia singapore china usa etc, rata rata harga lebih kurang je even nilai matawang berbeza!
.
๐ŸžWaktu sekarang takkan sama dgn 5tahun akan dtg๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ”‹Better late than never guys๐Ÿ˜Œ
.
EMAS MAGNET KEKAYAAN๐Ÿ’ inshaAllah.
.
Sahabat2 boleh whatsapp saya utk borak pasal emas ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž
.
(ejat Agen Powergold)

0177532669
0177532669
0177532669 ๐Ÿ“ฒ
#ejatgold
#powergold
#powergoldmalaysia
#emaspowergold
#emasmurah
#1gram1bulan
#sayajualemas
#dinaremas
#syilingemas
#uitmshahalam


3

Assalamualaikum dan Salam Pembuka Rezeki Buat Rakan - Rakan Jutawan yg Dermawan!
.
๐Ÿ™‡EMAS JENIS APA YANG PERLU SAYA BELI UNTUK MEMULAKAN SIMPANAN EMAS SAYA INI?๐Ÿ™‡
.
๐Ÿ’Bermulalah ikut kemampuan anda, beli apa yang anda mampu pada ketika ini.
.
๐Ÿ’ŽIkut minat tapi pupuklah minat kepada gold bar & dinar sebab ianya emas 999.9 mampu milik.
.
๐Ÿ’Sebaiknya pelbagaikan simpanan. Maksudnya campurยฒ gold bar, dinar, syiling & barang kemas. Kesemuanya berfungsi sebagai simpanan yang bagus.
.
๐Ÿ’ŽGold bar, dinar & syiling untuk jangka masa panjang. Beli simpan, beli simpan. Barang kemas jika nak mudah, Ar Rahnu terima di manaยฒ.
.
๐Ÿ’Beli barang kemas terpakai @ pilih barang kemas yang mempunyai upah terendah adalah pilihan bijak.
.
๐Ÿ’ŽYang penting simpanlah banyak emas 999.9 & 916 yang tinggi kualiti & nilainya. Emas gred 750 ke bawah tinggi susut nilainya di masa hadapan. *1๏ธโƒฃGram 1๏ธโƒฃBulan 1๏ธโƒฃ๐Ÿ‘ช*
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ
#ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga
Gram ๐Ÿ”œ Kilo


1

Assalamualaikum & Selamat Pagi ๐Ÿ˜Š .
Semoga jangkaan ini benar ๐Ÿ˜‰
Tahun lepas baru rm150 Sekarang ni dah rm200 utk 1g..insyaallah tahun 2020 rm500 ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ
.
โœ๐ŸปMulakanlah menyimpan *EMAS* walau harganya *MAHAL* sekalipun, kerana pada masa depan, EMAS akan lagi MAHAL dan EMAS kekal relevan walaupun tidak diterima lagi sebagai *WANG* di masa sekarang.
.
โœ๐ŸปSekiranya anda tidak nampak๐Ÿ™ˆ fungsinya buat anda, setidaknya *generasi* yang bakal mewarisi *EMAS* anda kelak mempunyai peluang untuk keluar dari belenggu ~HUTANG BANK~(RIBA), dan menggunakan *ArRahnu* bagi mendapatkan kemudahan kewangan yang mereka perlukan
KATAKAN TIDAK PADA RIBA ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
*โœ๐ŸปWariskan EMAS* kepada generasi kita akan datang...untuk *Masa Depan* mereka ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
*๐Ÿ‘€Celik* dan pandanglah dari sudut yang lebih *positif*.
.
Tambah ilmu, tambah kefahaman
.
*1๏ธโƒฃgram1๏ธโƒฃbulan1๏ธโƒฃkeluarga๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง*
.
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga

Uitm Shah Alam, Selangor.
6

Assalamualaikum dan Salam Pembuka Rezeki Buat Rakan2 Emas๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŒŸEMAS ADA AURA?๐ŸŒŸ
.
Betul ke???? Masa join Powergold niat nak simpan jer 1g sebulan. Sebabnya kalau simpan duit confirm akan bekurang. Asyik ambik & ambik jer.
.
๐Ÿ‘‘ Tapi bila dah dapat emas, mana boleh nak ambik sikit & sikit. Memang betul emas adalah 1 simpanan fizikal yang paling baik.
.
๐Ÿ‘Benda baik saya rasa tak salah nak share dengan semua orang.
.
๐Ÿ’ตAlhamdullilah saya dah ada simpanan emas. Anda yang belum bila lagi? Simpan la walau 1gram 1bulan. Tengok hasilnya nanti..
.
๐Ÿ‘In Shaa ALLAH. Niat kena betulkan. Buka minda, buka hati. Jadilah org yg hebat berfikiran positif. ๐Ÿ˜Š
.
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga

Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC), UiTM Shah Alam
2

TIPS CARA SEMPOI SIMPAN EMAS DENGAN BERGAYA DAN PRO.

1. Bermula dgn grm yg pertama

2. Jangan ambil pusing harga naik dan turun.
Harga naik anda cool beli emas dan harga turun anda happy beli lebih emas.

3. Jangan dengar cakap-cakap orang.
Orang yang cakap itu belum tentu beli emas dan beri nasihat yang baik. Buat dek jer beli konsisten beli emas setiap bulan.

4. Fokus dengan objektif beli emas.
Kalau kuasa membeli dipengaruhi harga memang anda tak akan beli. Fokus anda nak tambah gram dan gram.

5. Labur ilmu pada diri sendiri.
Bab ini penting. Bila berilmu anda beli emas dengan BERILMU tanpa dipengaruhi.

6. Berwawasan beli emas.
Capai 5 gram keluarkan dan simpan dalam dompet. Bila nampak hasil anda menyimpan tentu lebih bersemangat nak simpan lebih banyak gram dan lebih lama.

7. Betulkan pemikiran.
Kalau sebelum ini anda simpan duit. Apa salahnya anda tukar duit yang simpan dalam bentuk emas. Simpan emas juga adalah MENYIMPAN.

MENYIMPAN PADA BENTUK YG LEBIH BERNILAI DRI WANG KERTAS

Jom simpan *1๏ธโƒฃGram1๏ธโƒฃBulan1๏ธโƒฃ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ* .
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga
#mula1grampertamadulu


1

"Aku terima nikah nya dengan mas kahwin 1 dinar"

1/4 dinar x 4 keping = 1dinar

Siapa yg nak kahwin dah boleh start simpan dari skrg. Sikit2. At least tak de la rasa terbeban sangat. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโค๏ธโค๏ธ .

Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


2

Harga latest. Siapa berminat nak kumpul emas mula lah skrg. Buat lah kerja apa pun tapi jangan lupa simpan lah emas sbg aset kita ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ .
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


0

Paper harini ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
๐Ÿค”Orang melayu bila terkena= kata...tak ada rezeki...dah takdir....tak paaa...
.
Semua skim2..sama je...
*bg orang JADI TAMAK.....mudah le perangkap org ramai...terutama ekonomi gawat.....ramai nak cepat kaya๐Ÿ˜ž
.
Heyyy uuu...
Peniaga kecik...
Pekerja kilang...
Atau sesape pun korang..
Powergold landasan tepat untuk memulakan langkah ke arah jutawan.
.
Walaupun lambat,
Yang penting selamat,
Dari tidor pun asek keluar keringat,
Tunggu duit tak dapatยฒ,
Konon impian nak kaya cepat,
Bina rumah bertingkat,
Gi haji cepat,
Semuanya dalam mimpi je dapat๐Ÿ˜ฌ
.
SAY NO : SKIM CEPAT KAYA.
(Pengalaman menginsafkan)
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


0

Alhamdulillah.. Syabas Dan Tahniah kepada anda yang sudah menabung emas. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
Bukan nak kata apalah. Sana sini sarankan buat simpanan emas. Kenapa? Sbb matawang kita dah makin lemah, nilai emas pula makin kukuh dan makin tinggi.
.
Jadi, kepada anda yang ingin memulakan tabungan emas serendah 0.5gram whatsapp abg yaa
โˆ†
(ejat Agen Powergold)

0177532669
0177532669
0177532669 ๐Ÿ“ฒ
#ejatgold #powergold #powergoldmalaysia #ameythst #emaspowergold #emasmurah #sayajualemas #dinaremas #syilingemas #goldsaver #bazaaronline #studentlife #uitm #uitmshahalam


4

Napok sama tapi bukan dia...
.
Yang satu ni, laku satu Malaysia,
Yang satu lagi, laku satu Dunia!
Yang satu ni, nilai semakin menurun,
Yang satu lagi, nilai semakin meningkat!
.
Yg mane lg best?
"Laku satu Malaysia" atau "laku satu Dunia"? ๐Ÿ˜
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


7

Perlu ada EMAS bagi orang sebegini.๐Ÿ—ณ๏ธ
.
1. *Orang BOROS*
yang alergik tengok wang simpanan ada sikit mula belanja itu ini. Perkara bukan keperluan sangat pun lepas tu nyesal sebab duit dah habis.
.
2. *Orang yang nak pergi HAJI & UMRAH*
dalam masa beberapa tahun lagi boleh simpan dinar. Simpan dinar mengurangkan kos haji & umrah mengikut kadar nilai dinar yang semakin meningkat saban tahun.
.
3. *Orang yang nak KAWEN.*
Nak bg mas kawen dinar emas kepada bakal isteri. Boleh mula sekarang kumpul sikit2.
.
4. *Orang yang berhajat mahu keluar dari belenggu HUTANG.*
Boleh guna emas untuk langsai hutang. Boleh belajar macam mana cara, ada teknik ada guru yang sudi mengajar secara percuma. Nak tak nak je.
.
5. *Orang yang berazam tak mahu guna loan bank untuk beli RUMAH @ beli KERETA.*
.
Boleh simpan emas untuk keperluan tersebut suatu ketika nanti. *Siapa lagi?*
Sesiapa pun boleh simpan emas. Melainkan kepada orang yang tak nampak kepentingan emas.
.
โœ…Ada emas pasti ada duit.
โœ…Ada emas pasti ada simpanan.
โŽAda duit belum tentu ada emas.
โŽAda duit belum tentu ada simpanan. ๐ŸŒŸ๐Ÿƒ๐ŸปMulakan langkah anda sekarang. Buat pilihan bijak menabung emas untuk masa hadapan.
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


0

*CARA MENABUNG UTK YG BOROS* ๐Ÿ—ณ๏ธ

Al-kisah diri saya. Saya tak nafi lah saya memang boros. Saya tak pandai simpan duit.
.
Saya pernah simpan RM500 dalam bank tapi tak lama pun tahan, 3 hari lepas tu saya withdraw. *Saya pun test la dengan 1gram 1bulan*. Adakah saya mampu tahan nafsu nak belanja? Hingga waktu mendesak pun adakah saya jual emas yang dah bergram2 ni?
.
Jawapan tidak.
.
Saya pun lupa dah berapa bulan dalam simpanan ni.
.
Kalau setakat takde duit sikit2 nak belanja tu takde la sampai nak jual emas ni. Banyak lagi cara lain. *Saya simpan ni pun sebab banyak sebab :*
.
โœ…saya tak tahu esok lusa kewangan saya macam mana.
.
โœ…saya tak tahu bisnes sampai bila bertahan. Kadang kita tak sangka dugaan datang.
.
โœ…saya tak tahu esok2 Tuhan nak uji kita sakit ke.
Mungkin kalau saya tak simpan emas ni, saya memang takde tabungan langsung.
.
Jangan takut nak simpan emas. Takot simpan duit banyak2 akhirnya takde nilai.
Awak boros?
.
Meh simpan. Sebab kita bukan hanya sekadar menyimpan tapi jugak untuk pelaburan jangka panjang yang menguntungkan!
*1๏ธโƒฃGram 1๏ธโƒฃBulan 1๏ธโƒฃ๐Ÿ‘ช* Gram ๐Ÿ”œ Kilo
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


1

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Bagi yg dah dpt gaji tuh. Jangan lupa manage duit elok2 ye. Hehe. Pastikan agihkan pada 4 bahagian utama;
1) perbelanjaan
2) kecemasan / takaful
3) long term saving / pelaburan
4) ibu dan ayah

Saving terbaik adalah emas. Jangan lupa agihkan duit untuk simpan emas tau. Memang awal tak rasa untung simpan emas, nanti nanti menyesal lah tak mula mula simpan emas. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga


0

๐Ÿƒ๐Ÿป7 Langkah Permulaan Untuk menyimpan EMAS.๐ŸŒŸ
.
1. NIAT
Bila dah pasang niat inshaAllah Allah mudahkan jalannya.
.
2. MENUNTUT ILMU
Cuba join group khas simpan emas. Contohnya group ini. Hehe. Banyak sangat info yang boleh kita dapat setiap hari.
.
3. TANYA PADA ORANG YANG BETUL.
Jangan tersilap langkah konon2 nak melabur sangat akhirnya terperangkap dengan pelaburan bukanยฒ. Macam Powergold , menawarkan emas fizikal serendah 1gram. Beli Emas Dapat Emas.
.
4. ASING SIAPยฒ DUIT SIMPANAN.
Nak beli emas kena ada duit juga. Jadi nak tak nak, paksa diri untuk menyimpan. Simpan emas lebih bagus sebenarnya.
.
5. MEMBELI PADA ORG YG BETUL.
Carilah penjual yang sah berdaftar dengan manaยฒ syarikat yang sah. Confirm kan dulu keahliannya. Sekarang ramai orang menipu.
.
6. BELI EMAS SIKITยฒ IKUT KEMAMPUAN.
Bila kita ada wang sedikit, cepatยฒ tukarkan kepada emas. Powergold menawarkan pembelian emas serendah 0.5 gram.
.
7. SIMPAN DI TEMPAT YG TIDAK DIJANGKA.
Okey, yang ni tolong jangan bagitahu orang di mana tempat kamu menyimpannya.
.
๐Ÿค—Semoga bermanfaat.
.
๐ŸŒŸ๐Ÿƒ๐ŸปMULAKAN SIMPANAN ANDA HARI INI.
.
๐Ÿ’ฐ๐ŸŒŸTUKARKAN SEDIKIT WANG ANDA KEPADA EMAS SEBAGAI SIMPANAN JANGKA PANJANG.
.
Whatsapp / Telegram โœจ
(ejat agen Powergold)
0177532669
0177532669
0177532669 โ˜Ž๏ธ #ejatgold
#powergold
#powergoldbiz
#powergoldmalaysia
#sayajualemas
#uitmshahalam
#kempensimpanemas
#1bulan1gram1keluarga

MMHE Shipyard - Pasir Gudang, Malaysia
0